The Body Shopin kabuki ja harmaa meikki

Olen kuullut monen ylistävän The Body Shopin synteettistä kabukia, ja minun on tehnyt pitkään mieli kokeilla sitä. Ennen kaikkea siksi, että olen ollut hyvin skeptinen synteettisiä kabukeja kohtaan. Minussa asuu niin tiukasti usko, että synteettiset siveltimet sopivat parhaiten voidemaisille ja kosteille tuotteille (esim. meikkivoide- ja peiteainesiveltimet) ja aitokarvaiset puuterimaisille. Tämä on edelleenkin se yleis”sääntö”, mutta eihän mikään ole kiveen kirjoitettua. Ja itse asiassa yksi lempiluomivärisiveltimistänikin (MAC 228) on synteettinen.

No mutta. Sain hyvän syyn käydä ostamassa reissussa TBS:n kabukin, kun oma Everyday Mineralsilta aikoinaan hankittu kabukini unohtui kotiin.

Kabukit

Tässä hieman vertailukuvia EDM:n ja TBS:n siveltimistä. Tuota kyseistä Everyday Mineralsin kabukia ei ole muuten myyty enää aikoihin, ja nykyäänhän kaikki EDM:n siveltimet ovat nekin synteettisiä. Mutta kun ostin oman kappaleeni vuonna 2006 tai 2007, oli valikoimassa vielä myös aitokarvaisia, ja tämä on sellainen.

EDM:n kabuki on leveämpi ja tiheämpi. Sen harjakset ovat hitusen karkeat, niinkuin useimmissa aitokarvaisissa kabukeissa. Synteettinen TBS:n kabuki on mielettömän pehmeä ja näyttää sekin tiheältä, mutta on huomattavasti EDM:n kabukia ”löysempi”. Kabukin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat harjasten tiheys ja napakkuus, niin että saat kunnolla painettua ja buffattua mineraalit ihoosi. Löysällä siveltimellä on vaikea painaa, ja levitys jää kevyemmäksi.

Kabukit2

Olen tykännyt EDM:n kabukistani hirveästi, enkä ole kokenut tarvetta hankkia uutta. Nyt, kun kuitenkin tulin hankkineeksi TBS:n, niin tunnen kyllä miten paljon miellyttävämmältä superpehmeä sivellin tuntuu ihoa vasten.  Synteettisyydestään huolimatta se kyllä nappaa hyvin jauhetta itseensä, joten voin niellä ennakkoluuloni sitä kysymystä kohtaan. TBS kyllä hoitaa hommansa, mutta ollakseen loistava sen pitäisi olla napakampi. Pohja jää vähemmän peittäväksi ja jotenkin puuterisemmaksi kuin EDM:lla levittäessä.

KabukiTBS

Kokeilun myötä sanoisin, että synteettisiä kabukeja voi suositella herkkäihoisille, joiden ihoa aitokarvaiset kabukit ärsyttävät. Luullakseni myös aitokarvaisten joukosta pitäisi löytyä niitä erittäin pehmeitäkin, mutta itse olen törmännyt vain hieman karheisiin kabukeihin. EDM:n kabuki ei missään nimessä mitenkään raavi ihoa, mutta ero TBS:ään on kuitenkin aivan selvä.

Millaisia kabukeja te käytätte? Omistatteko useampia?

Tässä vielä toissapäivän harmaa meikki by Smashbox.

SmashboxGrey3

Sisänurkassa #4, vaalea hopeanharmaa. Loppuluomella #12, tumma hopeanharmaa, joka muuten tietyssä valossa taittaa ihan pikkuisen myös siniseen. Aivan ihana sävy! Vaalean ja tummanharmaan rajakohtaan taputtelin häivähdyksen sävyä #8, harmaanruskea. Yläluomen rajaus Urban Decayn musta Zero-kynä, jonka päälle vedin sävyä #12, ja sisärajaus MAC Eye Kohl Smolder.

SmashboxGrey2

Olen nyt Leenan meikkityylistä inspiroituneena yrittänyt pitää varjostukset matalalla ja hallittuina, mutta taitavat ne silti levitä laajemmalle kuin Leenan tarkkaakin tarkemmat varjostukset.

SmashboxGrey

Harmaa meikki on aina tyylikäs, vaikka se sävynä onkin minusta tosi tylsä.

Kommentit
 1. 1

  Niina sanoo

  Sattuipas sopivasti! Kävin juuri eilen itse ostamassa TBS:n kabukin, kun olin lukenut siitä paljon kehuja. Itselläni on herkkä iho, joka punoittaa helposti pienemmästäkin hankauksesta. Parin kerran kokeilun jälkeen en ainakaan vielä ole saanut siitä ihoärsytystä. Mukavaa siis todeta, että tuli ostettua oikeanlainen suti. :)

 2. 3

  syysviiru sanoo

  Ainokainen kabukini on Clarinsilta, se söötti punaisessa matkapakkauksessa kulkeva. Se on napakka ja miellyttävä, muoviseen ”putkeen” pakattuna säilyttää muotonsa hienosti.

  Pesen tätä kabukia aika usein ja huono puoli on pitkä kuivumisaika. Kabukin kuivattelupäiviä varten voisin hankkia halvemman synteettisen, mutta esittelemäsi TBS ei taida sopia mulle.

  Ikivanha Estée Lauderin puuterisiveltimeni alkaa olla valmis roskikseen. Se tuntui aikanaan törkeän kalliilta, mutta käyttöikään nähden se oli edullinen hankinta. Vihjeitä hyvistä puuterisiveltimistä otetaan vastaan!

 3. 4

  sanoo

  Itselläni on juuri tuo The Body Shopin synteettinen kabuki, oon tykännyt valtavasti. Se on niin ihanan pehmeä! Miun iho on aika herkkä punertumaan ylimääräisestä ärsytyksestä, mutta tuon olen todennut tarpeeksi helläksi :)

 4. 5

  sanoo

  Luoja, taas miten kaunis meikki! <3 Itse pidän yhtä Inglotin synttis-luomivärisivellintä kaikista parhaimpanani, tämä kabuki olisi hauska tsekata.

 5. 6

  sanoo

  Täältä löytyy juuri tuo Body Shopin kabuki, ja täytyy sanoa että olen samaa mieltä, saisi olla vähän napakampi. Mutta se on niin ihanan pehmeä.. eikä ärsytä ihoa. Eli tavallaan on mulle enemmän kuin hyvä valinta. Hassua kun itse pohdin tätä samaa juuri tänään ja sitten olit myös kirjoittanut siitä :) Hankin juuri myös Body Shopin poskipunasiveltimen ja tykkään siitä tosi paljon :)

 6. 7

  sanoo

  Käytän Lily Lolon kabukia, jonka harjakset ovat superpehmeitä. Yksittäisiä karvoja siinä on kuitenkin niin paljon ja tiheässä, että kabuki on jämäkkä. Toimii mielestäni moitteettomasti, enkä ole sitä vaihtamassa pois. :) Ainoastaan varren vaihtaisin pidemmäksi.

  Omistan myös Bare Mineralsin kabukin, joka on ihan kamala! Ainut hyvä asia siinä on varsi, mutta itse harjasosa on liian pieni. Kapuki on harva, toimimaton ja ennenkaikkea järkyttävän karhea! Omalle kasvolleni en voi sitä käyttää lainkaan, aiheuttaa hirveää kutinaa..

  Sain muuten käsiini kerran feikkimineraalipuuterin Maybellinelta kabukeineen. Se vasta karhea olikin! Varmaan olisi soveltunut hyvin pohjaanpalaneen kattilan putsaukseen..

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Joo, nuo markettimeikkisarjojen kabukit on jotain ihan kaameaa…! Hyvin sanottu, että sopisivat kattilan kuuraukseen ennemminkin kuin iholle.. ^_^ Ja ovat muutenkin ihan liian pieniä ja löysiä toimiakseen ihanteellisesti mineraalimeikkipohjan kanssa.

   Olen myös osittain samaa mieltä BareMineralsin kabukista, se on tosiaan aika karhea verrattuna moniin muihin, mutta tekee silti mielestäni hyvää jälkeä. Harjaosa voisi myös olla paksumpi.

 7. 8

  Nappi sanoo

  Itselläni on TBS:n kasvo/vartalosivellin ja poskipunasivellin, ihanan pehmeitä kyllä ovat! Tuosta kabukista ei ole muuta kuin hypistelykokemuksia, mutta hyvältä sekin vaikuttaa. Mutta asiasta kymmenenteen, huomasitko TBS:llä sen uuden nutriganics luomu ihonhoitosarjan? Siinä sarjassa on puhdistusvaahto, tuli heti mieleen että sä saattaisit tykätä siitä. :)

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Huomasin kyllä Nutriganicsin, ja pitää varmaan joskus käydä pyytämässä näytteitä. Harmi kun vaahdosta ei oikein voi saada näytettä… :P

   • 8.1.1

    Mirri sanoo

    Ecocertistä huolimatta Body Shopin ”luomu”tuotteet ilmeisesti sisältävät synteettisiä hajusteita ja petrokemikaaleja, ja joissakin maissa näitä tuotteita ei käsittääkseni saa edes myydä luonnonkosmetiikkana (Ecocertin kriteerit eivät ole ihan tiukimmasta päästä).

    Incejä en onnistunut tähän hätään googlettamaan, mutta ne jotka ovat tarkkoja näistä asioista voivat haluta vilkuilla purkkien sisällöt läpi vähän tarkemmin ennen ostamista.

    Mutta onhan se kiva että TBS yrittää.

    • 8.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mä oon ymmärtänyt, että Ecocertillä on muutama eri sertifikaattitaso, ja siinä alimmassa on tosiaan jokseenkin löyhät kriteerit. Kuluttajan kannalta on vähän harhaanjohtavaa, että puteleiden Ecocert-leima ei kerro, minkä portaan sertifikaatti on kyseessä.

     • 8.1.1.1.1

      Mirri sanoo

      Enpä tiennytkään tuosta porrastuksesta! Jos näin on, niin olisihan sen jaottelun hyvä näkyä heti siitä leimasta.

      Kiitos tiedosta, mielenkiintoista :)

 8. 9

  nuu sanoo

  Suosittelen everyday mineralsin flat top brushia mineraalimeikkipohjan -ja puuterin levitykseen. Kuten joku joskus jossain blogissa sanoikin, se tuntuu siltä kuin hinkkaisi kaninpoikasta ihoaan vasten, eli on todella unelmanpehmeä. Kyseisen sudin pitäisi ilmeisesti sopia erityisen hyvin myös niille, jotka haluavat peittävämmän lopputuloksen.

 9. 11

  Nimetön sanoo

  Vähän ohi asian, mutta miten usein pesette kabukeja tai muita siveltimiä?

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Mä pesen henkilökohtaisessa käytössä olevat siveltimet rehellisesti sanottuna aika harvoin. Kabukin pesen 2-4 viikon välein ja luomivärisiveltimet sitten kun ne näyttää tarpeeksi likaisilta. ^_^ Pyyhin ne joka tapauksessa jokaisen meikkikerran jälkeen paperiin/pyyhkeeseen, joten ne pysyy suhteellisen siistinä pitkään.

   Työpaikalla siveltimet pestään luonnollisestikin päivittäin.

 10. 12

  Lottery sanoo

  Sallikaan tyhmyyteni, mutta olen juuri päinvastoin ajatellut, että body shopin siveltimet ovat aitoja ja esim. bare mineralsin synteettisiä. Olenko siis kaiken aikaa ollut väärässä? Minulla on body shopin mineraalimeikkisivellin, onko tämä siis sama kuin tuon sinun testaamasi kabuki? Näyttää kuvissa samalta, tässä pussukassa lukee Nature’s minerals. Vai onko tämä eri sivellin?

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Olet valitettavasti ollut väärässä. BM:n siveltimet ovat muistaakseni poninkarvaa (ainakin kabuki), ja TBS:n synteettisiä, koska TBS:n arvoihin kuuluu etteivät he käytä mitään eläinperäistä.

   • 12.1.1

    Lottery sanoo

    joo, tajusin tämän itsekin muutaman minuutti kysymykseni jälkeen;) Mutta kun ne vain tuntuvat niin hyvältä, ne synteettiset siis, luulisi asian ole juuri toisinpäin;)mutta kiitos

 11. 13

  mikalis sanoo

  Eikai niillä sudeilla ole tarkoitus kovaa painella ihoa, kuulostaa ihan hullulta. Mulle tosi napakka ja kova sivellin ainakin tekee kamalan paksun meikin ja jämäyttää jauhetta helposti liikaa yhteen kohtaan. Lauressin kabuki on pehmein kokeilemani ja aitokarvainen. Tosi hyvä ja tarpeeksi tiheä. Pyörittelen sitä iholla, mutta en yritä väkipakolla painaa ja hinkata meikkiä ihohuokosten pohjiin asti.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Jokainen tekee tietysti niinkuin itse parhaaksi kokee, mutta kabukilla pyöritellessä ihoa on tarkoitus painaa, niin että mineraalit painuvat ihoon. Hinkkaus on asia erikseen, sitä en suosittele kenellekään. ;)

   • 13.1.1

    mikalis sanoo

    Mihin perustat tuon väitteen että ihoa on tarkoitus painaa kabukia käytettäessä? Et sinäkään mikään jumala ole. Ehkä hyvällä sileällä ihollasi toimii tuokin tapa, mutten ole koskaan IKINÄ lukenut tai kuullut että kabukilla painellaan ihoa ja luen sentään kaikki suomessa julkaistavat kauneusalan lehdet ja kirjat sekä seuraan aktiivisesti muusta mediasta meikkijuttuja.

    • 13.1.1.1

     Sanni sanoo

     No Jessus! Jopas tuli tekstiä. :) Hyvä mikalis, en ole jumala, ja puhun kabukilla buffaamisesta (miten se ikinä sitten halutaankaan suomentaa). Buffaus = kabukilla tehdään iholla pyörittelevää liikettä, niin että sillä samalla kevyesti painetaan ihoa, erona siis sivelylle. Vaikka tuossa tekstissäni käytän ilmaisua ”kunnolla painaa”, niin luulisi jokaisen mineraalimeikkipohjaa käyttävän ymmärtävän, mitä tarkoitan. Niinkuin varmaan 99% tajusikin. :) Ehkä sanavalinta olisi voinut olla parempi, mutta yritin tosiaan ilmaista sitä, että mineraalipohjaa ei sivellä ihoon, niinkuin esim irtopuuteri sivellään, vaan nimenomaan pyöritellään. (Tai saahan sen toki sivelläkin, mutta tulos ei liene paras mahdollinen….)

     Olen käynyt mm. BareMineralsin koulutuksen, ja kyllä siellä ihan buffataan. En tiedä miten sitten haluat tuon painelun tulkita, mutta sitä en tietenkään tarkoita että siveltimellä tehdään jotain painelevia liikkeitä. Sitä pyöritellään, ja samalla meikkipohja painetaan ihoon. Kovasti kyllä tällä tekniikalla meilläkin kaikki työntekijät mineraalimeikkipohjaa asiakkaille laittaa, ja hyvin menee!

     Otappa halutessasi vaikka yhteyttä BareMineralsin Stinaan, kun nyt niin tuohtuneelta vaikutit ;)
     stina.lindroos [at] dermanor.fi

 12. 14

  mikalis sanoo

  Vielä edelliseen. Omistan myös lily lolon kabukin joka on luonnonkarvainen ja pienempi. Se on todella karkea ja lähinnä raapii ihoa tuohon lauresiin verrattuna. Meikistä ei tule tasainen ja samettisen näköinen niinkuin lauresilla. Ehkä kuivahtanut pilalle pesuissa, en sitten tiedä… Mutta lauresin harjakset on pysynyt hyvinä kymmenien pesukertojenkin jälkeen. Luresin harjakset vaan irtoavat välillä varrestaan ja sen saa kikkailla superliimalla sitten takaisin kiinni… Tuo TBS voisi olla seuraava hankintani, kun noista muista aika jättää.

 13. 15

  sanoo

  Kun vielä sais jostain mineraalimeikkejä testiin…olen kuullut ylistettävän tätä tbsn kabukia. Pari kertaa meinannut lähteä ostoskoriin vaikka ei ole mineraaleja käytössä. Se vain on niin pehmonen ja ihana.

 14. 16

  Minni sanoo

  Pakko oli vain tulla kommentoimaan, että toi harmaa silmämeikki on aivan mielettömän nätti ja tyylikäs! :) Pakko alkaa nyt itsekin opettelemaan tekemään erilaisia meikkejä, niin ehkäpä joku päivä onnistun luomaan tälläisen kauniin silmämeikin.

 15. 17

  saana sanoo

  Tosi onnistunut meikki, teki silmiesi väristä jotenkin erityisen kauniin näköisen.:)

 16. 18

  Milla sanoo

  mulla on toi TBS:n kabuki, enkä tykkää siitä yhtään! mulla käy sen kanssa just noin niinku sanoit, eli en ainakaan jaksa pyöritellä sillä tarpeeks kauan ja tuntuu et aitokarvainen ois parempi. mitä (edullista) suosittelisit? :)

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Edullisia aitokarvaisia siveltimiä on vähän hankala löytää, IsaDoran kabuki taitaa olla aitokarvainen mutta aikamoinen floppi (tosi karhea ja aika löysäkin). Coastal Scentsin valikoimassa on välillä (kuluttajakommenttien perusteella) ihan hyviä aitokarvaisia kabukeja, mutta juuri tällä hetkellä sortimentti on kabukien osalta köyhä. Käy tsekkailemassa aika ajoin http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm?fuseaction=category.display&category_ID=37

   En siis valitettavasti osaa suositella mitään.

   • 18.1.1

    Mirri sanoo

    Aitokarvaisista meinasin tulla suosittelemaan MAC:in 182-sivellintä. Mutta Stockmannilla sen hinta taitaa olla peräti yli 50 euroa (korjatkaa, jos joku tietää paremmin :)

    Harmi kun eri kabukien kokeilu ja sen parhaan löytäminen tulee niin kovin kalliiksi. Kovin monessa paikassa ei esim. taida olla mahdollisuutta testata sivellintä ennen kuin sen ostaa (niin että testaisi vaikka jotain mineraalimeikkipohjaa siveltimellä kämmenselkään).

    • 18.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mäkin olin jo mainitsemassa tuota MACciä, mutta edulliseksi sitä ei oikein voi sanoa. :) Jenkkihintakin on 47 dollaria.

 17. 19

  juup sanoo

  Minulla on EDM:n flat top ja tuo sama TBS:n, ja tykkään ehkä enemmän flat topista koska sillä saa peittävää nopeasti. Molemmat ovat toki synteettisiä, en ole kokeillut koskaan aitoa karvaa (enkä haluakaan :))

 18. 20

  milipili sanoo

  Ihana meikki!

  En tiedä onko Meowin kabuki aitoa karvaa, aika karhea se on. TBS:in kabukia rakastan, toimii mulla erittäin hyvin.

 19. 21

  sanoo

  Ei voi oikeesti muuta sanoa, IHANA meikki! tosi onnistunut, ja sopii erityisesti sulle tosi hyvin.

 20. 22

  sanoo

  Tulipas hyvään ajankohtaan kabukivertailu. Tuhosin nimittäin oman Lily Lolon kabukin tänään kuivaamalla sitä hiustenkuivaajalla. Lopputuloksena oli, että osa karvoista suli ja meni kiharalle. :D En siis suosittele kenelekään!

  Ehkäpä voisi kokeilla EDM:n tilaamista. Jos heillä synteettinen olisi yhtä hyvä kuin aitokarvainen.

  En tosin tiedä, kuinka paljon mineraalipohjalla on talvella käyttöä kun nyt jo +7asteessa ulkona ihoni kuivuu niin paljon mineraalimeikkien kanssa. Voidemaiset meikit pitävät paremmin kosteuden ihossa.

 21. 23

  sanoo

  Ei voi kuin ihmetellä, miten osaatkin olla noin ajankohtainen. :) Itsellä on mietinnässä ja etsinnässä uudet (luonnonkosmetiikan) shampoo ja hoitoaine sekä ennen kaikkea uusi kabuki. Käytössäni on Bare Mineralsin pitkävartinen kabuki ja olin siihen tyytyväinen, kunnes se alkoi tiputtamaan karvaa. Sivellin ei ole ollut edes vuottakaan minulla ja karvat irtoavat ja katkeavat, enkä kyllä mielestäni käytä sivellintä väärin. Olen pettynyt! Toisekseen sivellin on alkanut ärsyttämään ihoani, joka muuttuikin herkäksi jätettyäni yövoiteen pois. Enemmän kuin ilolla kuulen suosituksia pehmeämmästä vaihtoehdosta.

 22. 24

  sanoo

  Tosi kaunis meikki!

  Mulla on EDM:n uudempi kabuki, synteettinen pitkällä varrella. On todella unelmanpehmeä, ja mielestäni myös varsin napakka, eli pohjan saa kunnolla pyöriteltyä ihoon. Arvostan myös pitkää vartta, itse en tykkää noista varrettomista versioista.

 23. 25

  sanoo

  Minulla on Artdecon halvempi kabuki, jonka karvoituksen alkuperästä saati laadusta en tiedä mitään. Se on minun herkkis iholleni liian raapiva jokapäiväiseen mineraalimeikin levittämiseen. Jämäkkä kyllä ja muuten varmasti asiansa ajava. Lisäksi minulla on Artdecon matkakabuki joka tuntuu pehmoisemmalta ja sillä saa ihan nätin mineraalimeikkipohjan aikaan. Mutta sekään ei ole niin pehmeä iholle kuin haluaisin. En tiedä senkään materiaalista.

  EDM:ltä minulla on se flat top-sivellin ja täytyy sanoa, että se on kyllä superpehmeä! Aivan ihanan tuntuinen iholla. Sillä kun levittää mineraalimeikin niin tuntuu kuin levittäisi jotain rasvaisempaakin tuotetta eikä vain puuterimaista. Sillä saa hyvin peittävää tulosta aikaan suht vähällä vaivalla mutta toisaalta sen kanssa saa olla tarkkana, ettei vain ota liikaa puuteria kerralla. Samalta puljulta minulla on heidän uusin suuren suuri ja muhkea kasvosivellin mutta sillä olen sutinut vain viimeistelypuuterit nassuun. Väittävät kyllä sivuillaan, että sillä voisi sutia myös meikkipohjan mutta lopputulos olisi todennäköisesti mun pizzanaamaani liian heppoinen.

  Essentia Naturalelta minulla on heidän tasapäinen siveltimensä ja silläkin saa ihan kivaa jälkeä aikaan ja se on suht pehmeä, soopelia taisi olla. Mutta se on kuitenkin sen verran ”karhea”, että en voisi ajatella sitäkään ehkä ihan jokapäiväiseen käyttöön.

  Mary Kayn tasapäinen sivellin on melko samaa luokkaa, ei mikään silkkisen pehmeä enkä ole ainakaan toistaiseksi täysin vakuuttunut sen laadusta. Tosin sitä olen käyttänyt todella vähän joten vaatii enemmän käyttöä jotta osaisin sanoa siitä oikeasti kunnollisen arvion.

  Lily Lolon Super Buffer (eli varrellinen kabuki) on ollut mielestäni aivan eriomaisen hyvä, voin suositella! Mielestäni se on mukavan jämäkkä mutta tosi pehmoinen. Minulla on TBS:n vartalosivellin joka on kyllä ehkä vähän pehmeämpi mutta toisaalta, jos TBS:n kabuki on tehty samoista karvoista niin arvaisin, että Lily Lolon kabuki on jämäkämpi. Mutta en siis ole omin käsin käpistellyt tuota TBS:n kabukia eli en oikeasti tiedä.

  Tarttiskin tässä joskus varmaan tehdä joku sivellinpostaus kunhan ehtisi. On ollut mielessä pari kertaa mutta koska suurin osa mun meikkisiveltimistä ei ole mitään kalliita merkkivehkeitä niin olen ajatellut, että ei varmaan maksa vaivaa. Mutta noista kabukeista ja flat topeistakin jo saisi aika paljon aikaan. ;-)

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Mohn todella kattavasta sivellinarviosta! Mukavaa että jaksoit naputella perusteelliset kokemukset. EDM:n Flat Top ja Lily Lolon Super Buffer alkaa kiinnostaa….

 24. 26

  Plaz^ sanoo

  Minulla on TBS:n kabuki myös mineraalipohjaa varten. Menin ostamaan sitä varsinaista pohjalle tarkoitettua, mutta se oli loppu. Myyjä kuitenkin suositteli sitä poskipunalle tarkoitettua ja senhän minä sitten ostin. Minusta se on juuri sopivan kokoinen (ainakin omaan pärstään). Eikä se kyllä tunnu yhtään lölleröltä, sopivan napakka omasta mielestäni. Makuasia tietysti tämäkin.. Onneksi sain ensimmäisellä kerralla kunnollisen kabukin, ei tarvinnut hassata rahoja moneen surkeaan ennen sitä kunnollista! Vuoden olen käyttänyt enkä ole katunut.

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Kun vertailin liikkeessä TBS:n pohjalle ja poskipunalle tarkoitettuja kabukeja, niin mun mielestä niiden erona oli käytännössä vain koko. Poskipunakabuki on pikkuisen pienempi. Samaan hengenvetoon totean, että musta on outoa, että joku osaa laittaa poskipunan kabukimaisella siveltimellä….. Enkä oikein tajua, miksi edes myydään kabukimaisia poskipunasiveltimiä. Itse en osaisi mitenkään laittaa poskipunaa kabukilla, saisin sillä varmaan kunnon pelleposket. Siinä missä meikkipohjasiveltimen kuuluu olla napakka, niin poskipunasiveltimen kuuluu (minun mielestäni) olla hieman löysempi ja pitkäharjaksisempi. Mutta tyyli- ja tottumusseikkoja kai nämäkin ovat.

   • 26.1.1

    Plaz^ sanoo

    En minäkään laittaisi kabukilla poskipunaa. Tulisi varmasti pelleposket minullekin.
    Tai sitten pitäis olla tosi taitava laittaja + hyvä arvioimaan poskipunaa tarvittava määrä yhdellä kertaa..ei onnistu minulta kun vasta ostin ensimmäisen poskipunanikin :)
    Mutta tosiaan TBS:n kabuki varmasti jakaa mielipiteet..itselläni on hyvä tilanne kun en tiedä paremmasta ja olen nykyiseen täysin tyytyväinen :D (=yksi kosmetiikan rahareikä vähemmän!)

 25. 27

  ggggggggggg:) sanoo

  haluaisitko näyttää harmaan sävyillä, että miten luotaisiin arki meikki? olen huono käyttämäät luomivärejä ja minulta löytyy paletti jos on valkoinen, vaalean harmaa, hiukan tummemman harmaa ja musta. Ajattelin että jos voisit antaa vinkkejä miten ja näyttää vaihe vaiheelta miten tehdä hyvä arkimeikki niistä!

 26. 28

  Eeva sanoo

  kiinnostuin kovin noista Everyday Mineralsin ja Lily Lolon kabukeista. onko nyt niin, ettei niitä pysty ostamaan kuin tilaamalla jostain kaukaa Suomen rajojen ulkopuolelta? vai voiko jossain käydä hypistelemässä ja sitten ostaa?

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Ei voi valitettavasti hypistellä missään vaan joudut tilaamaan ”sokkona”. EDM sijaitsee Jenkeissä ja Lily Lolo Briteissä.

 27. 29

  Nisse sanoo

  Tosi kaunis tuo harmaa meikki!!

  Minulla on aiemmin ollut käytössä Everyday mineralsin pitkävartinen synteettinen kabuki, joka on periaatteessa ollut ihan ok, mutta olen kuitenkin kaivannut peittävämpää jälkeä.

  Kuukausi sitten innostuin tilamaan Sigmalta enemmänkin siveltimiä, mm. kabukin, josta olen todella pitänyt. Sigman kabuki ei ole yhtä pehmeä kuin Everyday Mineralsin, mutta mielestäni kuitenkin tarpeeksi pehmeä. Jälki on sopivan peittävää vähemmällä pyörittelyllä ja lisäksi Sigman kabuki on suurempi. Kaiken kaikkiaan hyvä sivellin.

  Muutenkin olen aivan rakastunut uusiin Sigmoihini, aivan mahtavia siveltimiä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.