Testissä legendaarinen MUFE HD Foundation

Jes! Vihdoin sain käsiini putelin, joka on varmasti yksi eniten hehkutetuista meikkareiden luottotuotteista joista olen kuullut. En ole koskaan aiemmin edes pitänyt tätä pulloa kädessä, kuullut vain paljon ylistystä ja nähnyt YouTubessa vakuuttavia videoita.

Kyseessähän on Make Up For Everin HD Foundation. Moni teistä on varmaankin nähnyt YouTubessa melkein 12 miljoonaa (!) katselua keränneen videon akneihon peitosta tällä tuotteella. Itse muistan kuulleeni meikkivoiteesta ensimmäisen kerran Saara Sarvaksen Tiptoes -blogissa kolme-neljä vuotta sitten.

HD-meikkivoiteen ideanahan on se, että sillä saa erittäin näkymättömän ja ohuen mutta tarpeen vaatiessa hyvin peittävän meikkipohjan. Nimi tulee siitä, että iho näyttää virheettömältä myös HD-kameran kuvanlaadussa.

Kuten kerroin aiemmin, alan tehdä yhteistyötä (aaah miten monet tuntuvat vihaavan tätä sanaa blogimaailmassa…! ^_^) Make Up For Everin kanssa ja blogissa tulee näkymään tulevaisuudessa merkin tuotearvosteluita ja mahdollisesti muutakin kivaa. Luonnollisestikin mielipiteeni on edelleen lahjomaton, eli samaa tuttua ja rehellistä Karkkipäivä-meininkiä on tälläkin saralla luvassa.

Tällainen pänikkä on siis kyseessä. Minulle valittiin sävy 130, joka sopii loistavasti alkusyksyn ihonsävyyni. (Se ei huonon aurinkokesän jälkeen ole kuitenkaan vielä yhtä kalpea kuin talven synkimpinä kuukausina… Lily Lolon Blondieta en voi vielä tähän vuodenaikaan käyttää.)

Harmi etten ollut vastaanottanut testiputeliani vielä silloin kun naama oli räjähtänyt, silloin olisin voinut kokea peittotehot paremmin. Nyt kun iho on taas enemmän normitilassaan, se ei kaipaa kuin vähän tasoitusta. Ennen ja jälkeen -kuvissa näette, millaista jälkeä tekee yksi ohut kerros HD-meikkivoidetta.

Minä siis laitan tätä meikkivoidetta ehkä yhden viidenneksen siitä määrästä, mitä tuo tyttö videollaan. (En itse asiassa meinannut aluksi uskoa todeksi, että kaikki se meikkimäärä todella sulautui hänen ihoonsa ja jäi lopulta vieläpä suhteellisen luonnollisen näköiseksi…!)

Verdict: todellakin mielettömän näkymätöntä jälkeä tekevä meikkipohja, joka tuntuu katoavan ihoon. Vertaisin tätä ihoon sulautuvuudessa Lancômen Teint Miracleen, joka on oman kokemukseni mukaan yksi parhaita ”meikittömiä” meikkivoiteita. HD on kuitenkin koostumukseltaan vieläkin ohuempaa. HD:n pinta on kuulas, mutta ei ihan yhtä valoaheijastava kuin Teint Miraclen. Itse en kokeillut kerrostaa HD:ta koska siihen ei ole tarvetta, mutta uskoisin että HD:lla saa kerrostamalla Miraclea peittävämmän pohjan. Se lupaakin olevansa ”medium to full coverage”.

Oranssi pläjäys; luomilla Make Up For Everin Aqua Cream -luomiväri sävyssä 10 ja kynsissä Kicks Make Up -lakka sävyssä Parisian Masquerade. Huulilla Viva La Divan Summer Queen. Meikkipohja HD Foundation #130. HD-meikkivoidetta saa muuten vaatimattomasti 26:ssa (!!) sävyssä. Tällaisissa seikoissa viimeistään erottaa ammattilaismeikit ”normi”meikeistä.

Ripsissä Make Up For Everin vedenkestävä Smoky Lash -maskara.

Täytyy tunnustaa että olen nyt niin tuudittautunut luonnollisempaan meikkityyliini, että tunsin työpäivän aikana olevani hieman mukavuusalueeni ulkopuolella tässä meikissä. Huolestuttavaa…! ^_^

Tähän loppuun olisi muuten varmaan ollut fiksua lisätä edes tuon HD-meikkivoiteen hinta kun sitä joku kuitenkin kysyy, mutta huomaan että enpä mä sitä tiedäkään. :/ Täytyy päivittää tieto tänne myöhemmin. Make Up For Everiä myy Helsingissä MUFEn oma liike Helsinginkadulla, ja jälleenmyyjiä on muutamassa muussa kaupungissa.

Edit. Sokeus vaivasi – olihan tuo hinta mulla sähköpostissa! HD-meikkivoiteen (30ml) suositushinta on 57,90€.

Kommentit
 1. 1

  meeni sanoo

  Oletko ikinä testannut Kryolanin kevyitä vaahtomeikkivoiteita? :) itse olen rakastunut kyseiseen tuotteeseen. Peittää hyvin jättäen ihon luonnollisen ja kuulaan näköiseksi. Itselläni on melko ongelmallinen iho ja kyseinen meikkivoide on pelastanut elämäni!

 2. 2

  sanoo

  Tuota meikkivoidetta pitää ehdottomasti kokeilla! Pysyykö hyvin vain lähteekö rullaamaan? Tähän saakka kokeilemani kuulaan/hyvin valoaheijastavan mutta muuten riittävän peittävän pinnan antaneet meikkivoiteet ovat lähteneet päivän aikana rullaamaan ja kiiltelevät melko nopeasti. Siksi olen jo muutaman vuoden vannonut Diorin Foreverin nimeen, joka on luonnollinen mutta peittävä ja pysyy paikallaan. Mutta olisiko tämä VIELÄ parempi..? Ja tuo sävyvalikoima kuullostaa hyvältä: itse olen niin vaalea, että esim. tuo Lily Lolon Blondie on minulle liian tumma talvella, joten joskus meikkivoidevalintaani rajoittaa sekin, ettei löydy tarpeeksi vaaleaa sävyä.

  P.S. Ihana oranssi luomiväri:)

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Pysyy todella hyvin, ei painu päivän aikana ihohuokosiin eikä rullaa. Ihan kuin oma iho. :) Mutta yhdellä kerroksella ei mielestäni tule mitenkään hurjasti peittävyyttä, Diorin Forever on peittävämpi yhdellä kerroksella. Tosin en ole uudistunutta Foreveriä kokeillut, ainakin se vanha oli suhteellisen peittävä.

 3. 3

  Jultsu sanoo

  Kaunis! Kynsilakkasävy on myös IHANA! Kotikaupungissani ei ole Kicksiä, olisitko sattumalta pongannut samankaltaista sävyä jollain muulla merkillä?

  • 3.1

   Sanni sanoo

   En ole nähnyt vastaavaa sävyä muilla merkeillä, ja tuo Kicksinkin sävy oli vain viime talven kausisävy jota tuli myyntiin rajoitettu erä. Eli sitäkään ei enää saa.

 4. 4

  Kata sanoo

  Ostin MUFEn HD-meikkivoiteen keväällä Sephorasta myyjän suosituksesta. Muuten en ehkä olisi ostanut, mutta myyjä (tai esittelijä) teki minulle meikin ja ihastuin meikkipohjaan. Mulle (sillon vielä talven kalpeaan ihoon) valittiin sävy 118 ja se on ihan precis mun ihon väri. Harvoin löytää niin sopivaa sävyä! Kesällä oon käyttänyt Lancomen Teint Idol Ultraa, josta pidän ehkä jopa himpun verran enemmän, vaikka ei ihan niin luonnolliselta näytäkään.

 5. 5

  15 v sanoo

  Hei :)! Sulla on tosi kiva blogi. Paljon tuo meikkivoide oikein maksaa? Ja sopisko sun mielestä nuorelle iholle?

 6. 6

  sanoo

  Rakastuin tuohon luomiväriin! Täytyy katsoa, jos 88 paletista löytyisi joku vastaava sävy, että voisin myös kokeilla tuollaista meikkiä :) Harvoin tulee laitettua luomille vain yhtä sävyä, mutta nyt aion kokeilla.

 7. 7

  Heidi sanoo

  Yks juttu, mitä oon miettinyt tossa meikkivoiteessa, että peittääkö se punoituksen? Mulla on lievää couperosaa poskilla, joka kuitenkin punoittaa TOSI herkästi. Helposti meikkivoide sen päällä näyttää pakkeloidulta, vaikka iho on melko virheetön :(
  Tällä hetkellä parhaan peiton on antanut LUMENEN BB-voide ilman, että voidetta edes huomaa kasvoilla. Oon tosi tyytyväinen tuohon, MUTTA vaikka itselläni on kuiva iho, voide alkaa kiiltämään helposti. Siitä iso miinus. Testerin perusteella Maybellinen BB-voide oli yhtä hyvä antaen kuitenkin mattapinnan, MUTTA siinä taas ei ole tarpeeksi vaaleaa sävyä saatavilla.

  MUFE:n meikkivoidetta olis ihana testaa, mut sitä ei oo saatavilla mistään täältä läheltä, enkä Helsinkiin asti haluais lähteä sitä metsästämään.
  Oisko sulla kokemusta Teint Miraclesta ja punoituksesta? Se olis ainakin helposti saatavilla.

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Peittää punoituksen varmaankin viimeistään parilla kerroksella. En ole tuota kenenkään muun kuin omalle iholleni kokeillut, niin kunnon kokemusta erilaisilla ihoilla ei ole… :/ Minusta yksi kerros, jota olen itselläni käyttänyt, on vielä jonkun verran läpikuultava.

   Teint Miracle on mun asiakaskokemusten mukaan peittänyt punoitusta ihan kiitettävästi, vaikka läpikuultavahan Miraclekin on.

 8. 8

  piupau sanoo

  Hei, sopiskohan tuo meikkivoide myös kuivalle iholle.
  Ongelmana on, että meikkivoide näyttää hyvältä kun lähden kotoa, mutta kun tarkastelen päivänvalossa kasvoja huomaan että meikkivoide on läikkäinen eikä istu kasvojen iholle :(
  Vielä en ole löytänyt sitä oikeaa, Sensai on lähes täydellisen hyvä :)Sensaista minulla on värisävy warm beige FF103, mikä olis Make up for ever sarjasta hyvä sävy nro?

  • 8.1

   Sanni sanoo

   En valitettavasti tunne (ainakaan vielä…) noita MUFEn sävyjä ollenkaan, olen kokeillut vain tämän sävyn 130.

   Kuivalle iholle joku voidemaisempi meikkivoide saattaisi olla parempi.

 9. 9

  Mirri sanoo

  Täältäkin tykkäykset oranssille luomivärille! Lyö nudeviritykset laudalta mennen tullen.

  Briteissä HD maksaa noin £29, ja jotenkin vain odottelen millaisen riistohinnan suomikaupat lyövät tiskiin… Veikkaukseni on, että hintatietoisten kannattaa suunnata suoraan muun maan nettikauppaan.

 10. 11

  heidi sanoo

  Vitsit, ihana tuo oranssi luomiväri! Huomenna pitää räiskiä omaankin nassuun, jos vaan paleteistani löydän mitään yhtä ”hyvää” oranssia :)
  Jännityksellä ootan meikkivoiteen hintaa, mulla kun ei ole mitään käsitystä edes MUFEn hintatasosta. Onko Dioreiden sun muiden selektiivisten tasolla vai ehkä vähän edullisempi? Oon siinä pisteessä tämän oman naaman kanssa, että hyvään pakkeliin voisin kyllä (vihdoin) sijottaa, mutta sanoisin silti kipurajaksi 50 euroa. Ja pari kyyneltä saattaa silloinkin köyhältä tirahtaa… :)

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Valitettavasti meni yli sun kipurajan…. Suosituskuluttajahinta on 57,90. Eli hieman yli Diorin hintatason.

   • 11.1.1

    heidi sanoo

    Kiitos vastauksesta Sanni! Voi hitsi vie. Toisaalta, jos on päättänyt 50e maksaa meikkivoiteesta, niin tuntuuko se kahdeksan euroa enää sitten missään… :) Pitänee harkita asiaa. Kiitos tästä postauksesta (ja niistä kaikista muistakin!) Ja kaikkea hyvää reissullesi!

 11. 12

  Pauliina sanoo

  Hei! Satutko tietämään, jos yksikään noista jälleemyyjistä myisi tuotteitaan myös nettikaupassa? Asun nimittäin Oulussa, eikä jälleenmyyjien listalla ole paikkaa kovinkaan lähellä, joka möisi sitä.

 12. 13

  U sanoo

  Tuo Mufen meikkivoide on todellakin loistava tuote MUTTA minua ärsyttää todella paljon se, miten hankala tuotetta on löytää mistään. Ostin omani toissakesänä Barcelonan Sephorasta ja sävy on hieman liian tumma talveksi. Haluaisin kovasti ostaa toisen, vaaleamman sävyn, mutta kun lähin jälleenmyyjä on 150 km:n päässä niin tähän on aika huonot mahdollisuudet. Netistä tietysti varmaan saisi, mutta en uskalla lähteä arvailemaan värisävyä kun tuote on kuitenkin suht hinnakas. Vai saisikohan jostain tilattua näytteitä? Ja miksi, oi miksi, Helsingin liike on Kalliossa? Luulisi että näin nimekäs brändi olisi jo löytänyt tiensä Stockmannille.

  Pahoittelut Sannille, että tuli vähän negatiivinen postaus, mutta toivon että yhteistyökumppanisi saavat viestini perille ja Mufen loistavia tuotteita löytää jatkossa vähän lähempää!

  • 13.1

   Sanni sanoo

   MUFE kuuleman mukaan yrittää löytää Hesasta parempaa liiketilaa keskustasta, toivottavasti näin kävisi pian…. Itsekin olen samaa mieltä (MUFEn liikettä joskus Hesasta etsineenä) että nykyinen sijainti ei ole kovin shoppaajaystävällinen…

 13. 14

  sanoo

  Ja minua kiinnostaa, mitä löytyy incistä?

  Todella kaunis kyllä sinulla. Hieman epäilyttää, miten toimisi rasvoittuvalla iholla. Itsellä alkaa naama yleensä älyttömästi kiiltää puolen päivän aikaan, jos käytän meikkivoidetta lukuunottamatta mineraalimeikkivoiteita.

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Nyt joudun toteamaan että näin viimeisen lähtöä edeltävän päivän kiireessä en ehdi inciä avata….. Olen pahoillani, toivottavasti ymmärrät…!

   • 14.1.1

    Mirri sanoo

    Incissä on pientä vaihtelua sävystä riippuen, mutta jokseenkin tältä se näyttää kaikkien kohdalla:

    Aqua, Cyclopentasiloxane, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Mica, talc, PEG-10 Dimenthicone, Biosaccharide Gum-1, Phenyl, Trimethicone, Sodium Chloride, Lauroyl Lysine, Dimenthicone Crosspolymer, Glyceryl Caprylate, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disteardimonium Hectorite, Sodium Myristoyl Glutamate, Cyclohexacyloxane, Methylisothiazolinone, Sorbitan Sesquileate, Silver Oxide, Propylene, Carbonate, Parfum (fragrance), Methylparaben, Fagus Sylvatica Extract (Fagus Sylvatica Bud Extract), Hydrolyzed Yeast Protein, [+/- CI 77891 )titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).

    Tämä jurputus on ehkä vähän huonotapaista, kun kuitenkin on kyse yhteistyöpostauksesta, mutta pakko silti sanoa, että HD:n hinnoittelu on Suomessa suorastaan vastenmielistä. Ihan pokkana pyydetään 60 € tuotteesta, jonka saa muualla Euroopassa puolella siitä. Tulee vain sellainen mielikuva, että suomalaisasiakkaita pidetään täysin höynäytettävinä. Kyllähän sitä hintaa tietysti nostaa se, jos tuotetta myy vain jokunen kämäinen pikkuliike, mutta siltikin hintaan jää paljon selitettävää.

    • 14.1.2.1

     Sanni sanoo

     Oli mennyt, WordPressin roskapostifiltteri tulkitsee kaikki pitkiä listoja sisältävät kommentit spämmiksi… Mutta palautin viestisi sieltä.

  • 14.2

   maria sanoo

   Ainakin tuo videon nainen joutuu lätkimään aika tujusti mattapohjustusta ja vielä päälle sen suihkeen hillitsemään omaa rasvatilannettaan (voiko noin sanoa? O_o). Naisen tilanne näyttää kyllä kaikkein pahimmalta äkäilyvaiheelta, jossa itsellä meikki oli yhtä tyhjän kanssa ja valunut parin tunnin päästä jonnekin kaulan paikkeille. Vähän kyllä houkuttaisi saada tuo kokeiluun. Kävisiköhän joku Hesan tuttu vonkaamassa meitsille kokeilupurnukoita…

 14. 15

  lumihiutale sanoo

  Tämä postaus kyllä iski. Todella kaunis jälki meikkivoiteesta! Toki sinulla niin ihana iho muutenkin,. mutta kuulaus on täydellinen. Taisi tuo Make up forever tulla juuri Kuopion sokokseenkin, jos oikein muistan. Minulle täysin tuntematon merkki.

  Olen ollut halpismeikkivoiteiden ystävä. Lumenen BB edelleen (vaikka parjasin sävyä) on lemppari arkena (peittää muuten oikeesti punoistusta tosi hyvin!). En ole löytänyt täydellistä meikkivoidetta, kokeilen aina uusia…Fit me käytössä kun lähden ulos, tosin vaikka peittää hyvin ja sävy hyvä, se kiiltää kamalan paljon..Jos tuossa MUFE:ssä on paljon sävyjä, ehkä löytäisin siitä oman suosikkini :)

  Mitä Sanni olet mieltä, kuinka kauan meikkivoide säilyy hyvänä? Jos käytän vain juhlissa eli nykyään esim 1x/kk, meikkivoide kestää kauan…Vuosi lienee ok nestemäisellä? Menisikö kenties ylikin? Aina saa olla heittämässä pois kun ostan jo jotain uutta..

   • 15.1.1

    lumihiutale sanoo

    Näimpä varmaan, menin sekaisin. Kiitos kun korjasit niin en turhaan mene sinne etsimään :D

 15. 16

  strange sanoo

  kävin eilen kicksissä tuoksuttelemassa tota lancomen appelsiinihajuvettä, oli kyllä ihana :)
  testasin aluks vahingossa jotain toista lancomen samanlaisessa pullossa olevaa tuoksua ja hyi hitto… oli niin järkyttävä kokemus, etten pystynyt ees erottamaan siitä mitä ainesosia siinä oli. mua jäi kuitenkin mietityttämään että tiiätkö sä mistä tuoksusta mä puhun, en nimittäin muista edes sen tuoksun nimeä että voisin googlettaa?

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Tuossa Lancômen Ô-sarjassa on kolme tuoksua; alkuperäinen Ô de Lancôme, Ô d’Azur ja sitten tuo viimeisin Orangerie. Ovat kaikki ihan erilaisia, mutta samanmuotoisissa pulloissa. Arvelen että olet tuoksuttanut alkuperäistä Ô’ta, se ei ole (ainakaan mun mielestä) mitenkään moderni, nuorekas tuoksu vaan ennemminkin sellainen kölninvesimäinen. Itsekään en siitä niin kovin pidä, vaikkei mikään suoranaisesti pahakaan ole.

 16. 17

  RockQueen sanoo

  Mulla on käytössä MUFE Face&Body-meikkivoide joka on ihan paras! Hyvät kalpeanaamalle sopivat sävyt eikä tarraudu ihon kuiviin kohtiin, eli tätä vois kyllä kuivaiholle suositella. Ostin omani http://www.preciousaboutmakeup.com:ista, sieltä saa huomattavasti suomihintoja halvemmalla. MUFE:n ripsarinpohjustajaa taas en suosittele, suoristi taivutukset eikä tehnyt mitään näyttävyyttä. Tosi pettymys.

 17. 18

  sanoo

  Itse kärsin aika pahasta couperosasta. Jos tätä voi suht huoletta kerrostaa, tällä voisi varmaankin saada sen himskatin punoituksen pois. Tuntuu että mikään meikki ei näytä kauniilta kun naama heloittaa kirkkaan punaisena :/ Poskipuna ihan omasta takaa… :D Kiitos, taidanpa pyytää Helsingissä asuvaa ystävää menemään ostamaan tätä putelin testiin, harmi kun Kuopion sokkarilla ei tätä saa vaikka sinnekkin saatiin jo muffen luomivärejä ja huulipunia.

 18. 19

  sanoo

  Vois olla juurikin etsimäni meikkivoide, joka tulisi kyllä tarpeeseen, mutta aivan liian kallis minulle :(

 19. 20

  Ansku sanoo

  Moikka! Kokeilin sitä meikkipohjaa, mistä vinkkasit edellisellä kerralla (halpis-bb-voide + jemman hohde), ja voi viude sillä tulee minulle kaunis meikki! Aivan käsittämättömän hyvän näköinen, ja pysyy hyvin päivän. Et arvaakaan, ettät miten tyytyväinen mä olen, tähän asti oon käyttänyt joskus vinkkaamaasi lorkun lumi-hohde + lily lolon meikkipuuteri -yhdistelmää, mutta tästä tulee kyllä kauniimpi ja niin paljon kuulaampi. Oot ihan paras kun viitsit kirjoitella hyviä postauksia hyvistä aiheista :)

 20. 22

  ripsari sanoo

  etkö sä osaa laittaa ripsaria paremmin? siis sillee ripsiä erotellen. näyttää taas ripset lähikuvissa ihan kammottavilta kököiltä.

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Ripseni näyttävät aina tuolta, oli maskara sitten mikä hyvänsä. :) Ovat hyvin ohuet ja hentoiset ja näyttävät läheltä tarkasteltuna aina more or less hämähäkinjaloilta maskaroituna. Minkäs teet. :) Itse asiassa ne näyttävät tän postauksen kuvassa mun mielestä harvinaisen siisteiltä…! ^_^ Mutta kiitos vain kauniista palautteesta, kaikki me varmasti teemme parhaamme.

   • 22.1.1

    sanoo

    Mä en tajua mihin tää blogimaailma on menossa kun meikkibloggaajastakin joku näin provosoituu. Oon nähnyt vastaavia kommentteja sisustusblogeissakin. Joku saa tuosta varmaan valtavaa tyydystystä. Huokaus!

    Itse postaukseen liittyen – jos tää olisi pari kymppiä halvempi ostaisin tätä mieluusti, etsin juuri jotain kunnolla peittävää, mutta kuitenkin kevyttä, meikkivoidetta. Käytin ennen yhtä tosi hyvää, mutta ne rupesivat testaamaan eläimillä ja mä en jaksa ostaa sellaisilta firmoilta enää mitään.

 21. 23

  morgue sanoo

  Saisikohan tota tilattua mistään suomalaisesta nettikaupasta? Pakko saada…

 22. 24

  Bemu sanoo

  Minäkin ihmettelin sinun ripsiäsi, mutta sitä että onko sulla tosiaan noin mielettömän pitkät ripset??!! Vähänkös mä olen kade… Ostin just IdolLash ripsienhoitotuotteen jotta saisin omiani pidemmäksi. Näin eräät… nyyh

 23. 25

  Tiltu Kultu sanoo

  Hei!
  Hieman aihetta sivuten; Helsingin reissu olisi tiedossa parin viikon sisällä ja biletyksen merkeissä! Meikkivoiteeni (Lancome Photogenic Lumessence) alkaa näköjään vedellä viimeisiänän ja olen uuden meikkivoiteen tarpeessa, mutta haluan kokeilla jotain hieman kevyempää mutta kuitenkin peittävää. Samaan syssyyn himottais ottaa ihan meikkiopastuskin ammattilaisen toimesta.
  Pikaisesti tähän hätään vilkaisin Kicksin sivuja kun minulla on mielikuva, että Kickseissä on mahdollista saada joku luokkaa 50eur opastus, johon sisältyisi joitain meikissä käytettyjä tuotteitakin. Pitääköhän paikkansa kun en löytänyt tietoa tuosta?
  Millähän muulla liikkeellä olisi tuollaisia mahdollista tilata? Ja onkohan ne mahdolliset hintaan sisältyvät tuotteet vapaavalintaisia? Mielessäni on siis uuden meikkivoiteen löytäminen ja olen miettinyt sitä paljon kehuttua Lancomen Teint jotain- meikkivoidetta, MUFE HD:tä tai jotain MACin valikoimista.
  Olisin kiitollinen vastauksestasi :)
  P.S olisin ilmoittautunut meikkimalliksesi tulevalle vklopulle riemusta kiljuen jos olisi ollut vähän pidempi varoitusaika. Mutta onnellinen on hän, joka tehtävään valitaan :)

  • 25.1

   Sanni sanoo

   minulla on mielikuva, että Kickseissä on mahdollista saada joku luokkaa 50eur opastus, johon sisältyisi joitain meikissä käytettyjä tuotteitakin. Pitääköhän paikkansa kun en löytänyt tietoa tuosta?

   Kuvailemasi opastus on Sokoksen ja Make Up Storen tarjoama. :) Eli Sokoksen MUS-pisteellä voi varata ajan meikkiopastukseen jonka yhteydessä saa vapaavalintaisia MUSin tuotteita opastuksen hinnalla. Siitä en kyllä ole varma onko hinta enää 50 euroa, saattaa olla nykyään kalliimpikin.

   Kickseissä tarjottava meikkiopastus maksaa 25 euroa ja opastuksen yhteydessä tehdyistä ostoksista saa 10% alennusta.

   Ymmärtääkseni myös Helsingin ja Turun Stockmannien MAC-pisteillä voi varata meikkiopastuksen jonka hinnalla saa vapaavalintaisia MAC-tuotteita. Tuon opastuksen hintaa en valitettavasti tiedä.

   Oikein ihanaa Helsingin elämysviikonloppua toivottelen…! :)

 24. 26

  julia sanoo

  osaatko sanoa mikä sävy make up for everin valikoimasta vastaisi eniten clarinsin everlastingin 103 ivorya? se sopii täydellisesti omaan ihonsävyyni.. ajattelin tilata mufen meikkivoiteen netistä kun muualla sen tuotteita aika niukasti saatavilla..:)

  • 26.1

   Sanni sanoo

   osaatko sanoa mikä sävy make up for everin valikoimasta vastaisi eniten clarinsin everlastingin 103 ivorya?

   En valitettavasti, sillä en tunne MUFEn meikkivoiteiden sävyjä käytännössä ollenkaan. :/ Tunnen vain ne pari sävyä jotka olen itse saanut blogin kautta testiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.