Testissä kauneuden pikkuapureita

 

Hoitolamerkki Guinotin testailut jatkuvat neljän pienen erikoistuotteen merkeissä. Minulle tarjottiin ensin luomivärejä ja muuta värikosmetiikkaa, mutta halusin mieluummin kokeilla jotain ”tavallisesta poikkeavaa”. (Tähän saattoi myös vaikuttaa laatikollinen vuoden aikana kertyneitä testiluomivärejä, puutereita, huulipunia sun muita meikkituotteita joita en ole vieläkään ehtinyt esittelemään….. :/)

Testisatsiin kuului meikinkorjaus”kynä”, duotuote kulmakarvojen muotoiluun, huulten kuorinta ja ”lip plumper” (onko tälle edelleenkään mitään näppärää suomenkielistä ilmaisua – huulten pullistaja kuulostaa vähän kömpelöltä..?).

Suosikikseni muodostui ehdottomasti Make-Up Corrector! (Kuvan ylempi applikaattori, suositushinta 25,70€.) Tämä silikoniin pohjautuva ohut geeli annostellaan kiertämällä kynän pohjaa jolloin geeliä vapautuu pehmeän nukkamaiseen applikaattoriin, ja sitten vain pyyhkäistään pois sotkeutuneet maskarat ja eyelinerit tai siistitään huulipunan rajat.

Olin aluksi vähän skeptinen että näinköhän tuote todella poistaa meikkisotkut jättämättä niitä pyörimään iholle, mutta kyllä vain, geeli + nukka-applikaattori toimivat kuin pyyhekumi ja levinnyt maskara katoaa muutamalla pyyhkäisyllä. Tämä on siis kuin high-tech -versio normaalisti käyttämästäni Aqualan L + topsipuikko -metodista, sillä erotuksella että iho ei oikeastaan jää lainkaan rasvaiseksi puhdistetulta kohdalta.

Tietysti nukkapäähän tulee ajan myötä kertymään poispyyhittyjä meikinjäämiä, mutta toistaiseksi olen saanut applikaattorin pysymään puhtaana pyyhkäisemällä sitä kasvopaperiin käytön jälkeen.

Seuraavaksi kiinnostavin tuote oli Eyebrow Sculpting Duo -kulmaväri/geeli (alempi applikaattori tuolla aiemmassa kuvassa, suositushinta 24€). Tuotteessa on kaksi päätä, toisessa päässä vaahtomuovipäällä annosteltava geelimäinen sävy ja toisessa päässä maskaraharja-applikaattorilla levitettävä kiinnittävä geeli.

Sävy on läpikuultava neutraali harmaanruskea. En ole ennen törmännyt vaahtomuoviapplikaattorilla levitettävään kulmaväriin, ja täytyy todeta että omissa, erittäin ohuissa ja harvaan kasvavissa kulmakarvoissani tällainen levityspää ei oikein toimi. Vaahtomuovi ei onnistu levittämään sävyä hentoon karvastoon tasaisesti, ja jälki on helposti maalatun näköinen.

Kaltaiseni harvat kulmakarvat vaativat tuotteen, jolla pystyy värittämään kulmiin tasaisemman, tarkemman ja ”täyteläisemmän” muodon. Kuten kynä tai napakalla siveltimellä laitettu puuterimainen kulmaväri. Guinotin kaltainen vaahtomuovisysteemi sopinee paremmin kulmakarvoille, jotka ovat jo luonnostaan tuuheat ja kaipaavat vain vähän sävyä.

En tiedä näkyykö näissä kuvissa niin hyvin se, mitä ajoin takaa. Etenkin kulmakarvojen alkupää jäi Guinotilla meikatessa hyvin ”epämääräisen” näköiseksi.

Mutta ei siis mikään huono tuote. Ei vain sovi minulle.

Tällä kaksikolla hemmotellaan sitten huulia; Lip Peel ja Lip Liss.

En tiedä muista maista tai kulttuureista, mutta Suomessa huulien kuorinta ei tunnu kuuluvan yleisiin kauneusrutiineihin. Voidaan kysyä, onko se oikeasti edes mitenkään tarpeellista. (Huulten kuorinta kuulostaa helposti sellaiselta tuotteelta ja tarpeelta, joka on vain keksitty lisämyyntiä ajatellen…)

No, kyllä huulia mielestäni kuitenkin voi ja kannattaa silloin tällöin kuoria. Ainakin jos ne ovat taipuvaiset kuivumaan ja rohtumaan helposti, ja henkilö käyttää säännöllisesti huulimeikkiä. Kuorinnalla saa huulten pinnasta tehokkaasti poistettua kuivat röpelöt ja huulipuna levittyy ja pysyy huomattavasti paremmin.

Eri asia on sitten se, tarvitseeko huulten kuorintaan ihan kaupasta erikseen ostetun tuotteen… ^_^ Monet tuntevatkin helpoimman kotikeittiössä valmistetun kuorinnan: sekoitetaan sokeria, tilkka oliiviöljyä ja halutessaan vähän juoksevaa hunajaa ja voilá, sinulla on syötävän hyvä ja erittäin tehokas huultenkuorintamössö. :)

Niille, jotka eivät jaksa tai halua alkaa keittiökosmetiikan kanssa puuhastelemaan, on sitten tarjolla Guinotin Lip Peelin kaltaisia ylellisyystuotteita. Ja aivan ihanaltahan tämä kuorinta tuntuu – ja tuoksuu. Suositushinta on 14,35€/kpl. Lip Peel annostellaan Make-Up Correcorin tyyliin nukka-applikaattoriin, ja hierotaan siitä sitten huulille ja huultenympärysiholle. Minulla ei ole tuotteen inciä (minulle lähetettiin testeri), joten en tiedä mitä aineita tässä on tarkalleen käytetty. Mutta se tuoksuu herkullisen makealta ja hoitaa hommansa, eli huulet jäävät käsittelyn jälkeen sileiksi ja tasaisiksi.

Lip Liss -voiteeseen minulla ei myöskään ole inciä, eli en osaa sanoa mitä turvottavaa ainesosaa tässä on käytetty. Mutta tuote tuntuu hyvin miellyttävältä, ja varmasti tulee käytettyä loppuun. Lip Liss on huulirasvamaisen ja kosteuttavan tuntuinen, mutta ei yhtä kiiltävä ja tahmea kuin suursuosikkini Dermaglow’n Instant Lip Plumper.

* * *

Loppuun vielä bonusarvonta! Tämä hajamieli unohti viime kuun mousseputsariesittelyssä kokonaan, että Guinotiltahan lähetettiin yksi ylimääräinen BiOxygene-putsari blogiin arvottavaksi. Arvotaanpas se nyt sitten pois! :)

Osallistut arvontaan kertomalla, mikä yllä esitellyistä tuotteista vaikutti kiinnostavimmalta. Osallistumisaikaa on huomisiltaan (8.8.2012) kello 21.00 saakka. Laitathan s-postiosoitteesi sille tarkoitetulle riville.

Kommentit
 1. 2

  Maiju sanoo

  Hei!
  Näin ohuthuulisena tuo huulten kuorintakynä ja bullistin kuulostaisi ihanalta : D

 2. 4

  Olivia sanoo

  Eniten minua kiinnostaisi tuo Eyebrow Sculpting Duo -kulmaväri/geeli! :)

 3. 7

  Coconut sanoo

  Make Up Corrector kuulosti noista käyttökelpoisimmalta kätevimmältä tuotteelta.

 4. 8

  Cerp sanoo

  Tämän rähmäkäpälän mielestä Make up corrector on ehdottomasti mielenkiintoisin tuote! Kamppailee kuitenkin kovasti tuon huulikuorinta-asian kanssa…

 5. 11

  Heidi sanoo

  Kaikkein kiinnostavin on Make-Up Corrector. Vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta :-)

 6. 12

  divelvy sanoo

  Tuo meikinputsarikynä olis kyllä tarpeeseen, varsinkin kun aamupöpperöissä meikatessa ei aina maskarat jaksa osua pelkästään ripsiin :P

 7. 15

  sanoo

  Kyllä minua eniten kiinnostaisi se Eyebrow Sculpting duo, varsin hyödyllinen näin kotiäidin arkeen… :) Tottakai putsari on varmasti myös kätevä, ei tarvitse kokoajan vaihtaa topseja meikkipussiin..

 8. 16

  Henna sanoo

  Lip Liss oli minun suosikkini! Olen mietinnyt jo pitkään että ostaisin ”huulten turvottajan” :)

 9. 18

  Eicca sanoo

  En oikein osaa päättää, kumpi kiinnostaa enemmän: Toisaalta tuo meikinkorjaustuote kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja kätevältä tuotteelta, mutta tummatukkaisena, mutta haaleanvaaleat kulmakarvat omaavana etsin koko ajan tuotetta, jolla saisi siistit kulmat ilman että näyttävät piirretyiltä.

 10. 20

  Jennu sanoo

  Make-Up Corrector on kiinnostavin, sotkua alaluomiin tulee niin helposti ja topsilla jälki on monesti töhrivää! Kulmakarvageeli on myös kiinnostava, mutta sama ongelma kuin Sinulla :)

 11. 21

  Monsku sanoo

  Mielestäni kaikki nuo tuotteet vaikuttavat melko ”tarpeettomilta”, ja tuntuu, että ne on kehitetty lähinnä lisämyyntiä tuottamaan. Lip Lissiin olisi ihan kiinnostavaa tutustua. :)

 12. 24

  Laura sanoo

  Kyllä Make-Up Corrector vie voiton! Onhan se hyvä että saa nopeasti ylimääräiset kasvoista pois :)

 13. 27

  Anna sanoo

  Kiinnostavin tuote on kyllä tuo Make-Up Corrector! Olisi jännää päästä kokeilemaan miten toimii :) niin, ja pakko mainita tuosta huulten kuorinnasta, että itselläni lämpimällä vedellä huuhdeltu hammasharja toiminut hommaan loistavasti, ja tulee muistettuakin helposti hampaiden harjauksen jälkeen! Tosin en kuori huulten ihoa joka päivä, vaan ehkä kerran-pari viikossa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.