Syntymäpäivämeikki

Minulla on tänään syntymäpäivä. Tänään vuosia täyttää myös Faith No Moren Mike Patton, jonka mielellään kutsuisin täytekakulle. Myös W.A. Mozart juhlisi tänään, jos olisi syntynyt muutama sata vuotta myöhemmin. Juhlin kovassa seurassa. :)
Täytän 31. Se tuntuu hassulta, sillä minusta tuntuu että aika on pysähtynyt sen jälkeen kun täytin 21. 15-vuotiaana kuvittelin, että 3-kymppiset ovat jo ihan oikeita, isoja aikuisia. Vakavia ja konservatiivisia. Hahhahaa, onneksi olin väärässä!
Uusi esimieheni järkyttyi iästäni. Juttelimme tässä yksi päivä Ahvenanmaasta, ja kerroin asuneeni siellä kuusi vuotta. Esimies hiljentyi. ”Hetkinen… siis, minkä ikäisenä sinä sinne muutit..? Miten sinä olet ehtinyt siellä niin kauan asua?” Aloin nauraa. Kävi ilmi, että esimies oli luullut minua n. 20-vuotiaaksi. Sanoin, että olen kyllä pikkuisen vanhempi. ”Siis älä viitsi, väitätkö sinä muka olevasi jotain 25..?!” esimies jatkoi. Arvaa tuntuiko huvittavalta kertoa että itse asiassa täytän kohta 31. Esimies ei meinannut uskoa. Hän on itse 35.


Päivän silmämeikki on tehty Manly 120-paletilla. Poskilla MACin Pleasantry ja huulilla Fyrinnaen Whee!.

Sisänurkassa vaalea kulta (jonka muuten ympyröin väärin alempaan kuvaan, käyttämäni on ympyröidyn viereinen sävy), keskellä siniviolettia (2) ja ulkonurkassa ja alaluomella tummaa siniviolettia (3). Luomivaossa punertavaa violettia (4). Kulmaluulla Revlonin Frosty White. Yläluomen rajaus Indelible Venomous ja alaluomen sisärajaus Rimmel Enchantment.

Haluaisin näin kalkkiksena lähettää terveiset kaikille blogiani lukeville nuorille, jotka ”pelkäävät” että 30 vuotta täytettyään saa sanoa heipat nuoruudelle. So not true! Ikä on se mitä itse itsestämme teemme. Minä olen 21 varmaan hamaan vanhuuteeni saakka. :)
Kommentit
 1. 1

  Anonymous sanoo

  Isot onnitteluhalaukset yhdeltä myöhästyneeltä nuorekkaalta ja sileältä 3-kymppiseltä!! :) -sh-

 2. 2

  Anonymous sanoo

  Onnea vähän myöhässä :}
  Kovin kaunis meikki.
  Ei sulta sattuisi irtoamaan jotain vaalean vihreänturkoosin mekon kanssa sopivaa vanhojentanssimeikkiä? :)

 3. 3

  kata sanoo

  Itse olen 30 ja näytän myös muka nuoremmalta. Ihmettelen vain miltä kolmekymppisen naisen sitten pitäisi näyttää? ;)

  Miehet muuten harvemmin näyttää kovin paljon nuoremmalta, kun niille tuntuu tulevan juonteita ja ryppyjä herkemmin; tai musta näyttäis siltä?

 4. 4

  Marjut sanoo

  Onnea inkivääri! Olen seurannut blogiasi, mutta en ole koskaan ajatellut minkä ikäinen saatat olla. Sillä vain ei ole väliä.

  Itse olen …ööö… syntynyt paljoa Sinua aikaisemmin, enkä ota iästä paineita. Minusta elämä muuttuu vain kiinnostavammaksi kun kokemusta kertyy.

  Ihmisellä joko on charmia tai ei ole. Charmi ei katoa iän mukana, ehkä päinvastoin lisääntyy.

 5. 7

  Sanna sanoo

  Kiva uusi blogituttavuus :) Ihanaa olisi osata meikata yhtä hienosti kuin sinä. Pitäisi varmaan harjoitella vähä ahkerammin kuin minä :D

  Itsekin täytän kesällä 35-vuotta ja minua luullaan poikkeuksellisesti 25-vuotiaaksi. Aina saa selitellä ikäänsä, mutta mikäpäs siinä kun nuoremmaksi luullaan.

  Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.