Suosikkimeikkini blogin arkistoista

Eräs lukija ehdotti minulle, että esittelisin postauksessa lempimeikkejäni blogin taipaleen varrelta. Tässä nyt ehdotus toteutettuna. :)

Eye_gallery

Oli kyllä aikamoinen homma selailla läpi noita vanhoja postauksia. Ei sitä oikein tajuakaan, kuinka paljon tänne on erilaisia meikkikuvia kertynyt. Ja jännä, miten oma maku ja ”silmä” muuttuu. Osa meikeistä oli mielestäni edelleen tosi hienoja, mutta osa niin huonoja että en kuunaan enää tänä päivänä julkaisisi niitä. ^_^ Muutenkin mun meikkailujen taso on hyvin vaihteleva, ja näkee, minä päivinä on jaksanut tehdä huolellista jälkeä, ja milloin taas on ollut kiire. :D

Valkkasin tähän galleriaan 41 lempimeikkiäni Karkkipäivän arkistoista. Osa on yksinkertaisia arkimeikkejä, osa iltameikkejä ja osa monivärisempiä taiteiluita. En usko, että kukaan teistä jaksaa klikkailla auki kaikkia, mutta kysynpä kuitenkin, mikä noista on oma suosikkinne? Kuvat on nimetty Suosikki + numero, ja nimi näkyy kun vie kursorin kuvan päälle. (Tuo thumbnail ylemmästä koostekuvasta tulee WordPressin asetuksien mukaan väkisin mukaan galleriaan….)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ylivoimainen suosikki on 7. Sävyt ovat jotenkin herkullisia ja tietenkin violetit ripset. Upea meikki! Muita suosikkeja 6 ja 3, joiden värimaailma hieman samanlaista. Myös 25 on upea ja erona muihin suosikkeihini tummempi.

 2. 2

  Rairuu sanoo

  No kun noista valitsee niin…

  6 olen aina tykännyt ja kuten moni on jo maininnut, ripset ovat piste i:n päälle. ;) Värit sointuvat kauniisti keskenään.
  21 on semmoinen jota itsekin voisin käyttää – ei, vaan tahdon joten suosikkeihin menee. :)
  31 on ihanan hempeä josta tulee mieleen persikat ja kesä. :) Aivan ihana.
  32 tykkään kovasti sävyistä – violetin sävyt tehoavat minuun ja suosin omassakin meikissä violettia. Vihreä alarajaus sopii myös hyvin. :)
  42 kuuluu myös suosikkeihin, mulle tulee siitä vähän mieleen semmoinen söpö pikkulintu jolla on nuo väritykset. :)

  Oikeastaan oli vaikea valita suosikkeja kun tykkää niin monesta, mutta noita pystyin ainakin jotenkin perustelemaan. :D

 3. 3

  saana sanoo

  13 on mun suosikkini, todella kaunis meikki, joka korostaa mallin silmien väriä upeasti. :)

 4. 4

  krista sanoo

  Mun ehdoton suosikki on numero 25. Olin sitä mieltä jo silloin, kun kyseisen Kylie-meikin esittelit. Tosi ihana väriyhdistelmä ja värien käyttö. :)

  Toinen lempimeikkini on sun tämän vuoden kultainen pikkujoulumeikki punaisilla huulilla. Piti sitä varten ostaa shimmerisempi kultainenkin tuonne kaappiin. Nyt sitä on juhlittu jo monet pippalot sun meikkikuvien innoittamana!

 5. 5

  sanoo

  Aivan ihania kaikki, mutta mun lemppari on ehdottomasti 1 ! <3 Muutenkin oon nykyään tykästyny vihreisiin ja sinisiin silmämeikkeihin, kynsilakkoihin ei vielä oo innostus näistä väreistä sentää kerenny leviimää. :D
  Osaat kyllä tosi hyvin valita nää värit, koska kaikki sopii yhteen joka meikissä.

 6. 9

  milinalii sanoo

  Melkein kaikki klikkasin, mutta mun ehdoton suosikki oli kyllä Suosikki18. Mulle tulee mieleen siitä kalla, jonka sain vuosi sitten eräältä ystävältäni ja lumouduin siihen liilan ja vihreän yhdistelmään. Tuot tuossa meikissä ne samat sävyt esiin. Niin kaunis <3

 7. 10

  ! apua sanoo

  sun pitäisi tehdä sellanen mitkä värit korostaa vihreitä, sinisiä yms silmiä!

 8. 11

  Sissi sanoo

  En osaa sanoa mikä on paras. Ihme kyllä, sinisävyisiin kiinnitän eniten huomiota. Yleensä en sinisestä piittaa, mut näissä muutamassa se näyttää tosi upealta!

 9. 13

  sanoo

  Tämän syömmeä sykähytti erityisesti numerot 26 ja 33. :)

  Löysin blogisi My Little ponien vuoksi, mutta olet myös rohkaissut ujoa ja epävarmaa meikkaajaa kokeilemaan värejä – ensin kotona sisätiloissa, mutta ehkä uskaltaudun vielä ihmistenkin ilmoille värikkäämpänä. :)

 10. 15

  Karoliina sanoo

  Voiko näistä suosikkia valita? Ihania kaikki! :) Olet todella taitava meikkaaja :)

 11. 16

  Myy sanoo

  Vitsit on upeen näköisiä meikkejä! Jaksaisinpa joskus itekin vaivautua meikkaamaan vähän erikoisemmin.. Yleensä kun naamassa on vaan ripsiväriä ja peitepuikkoa plus puuteria ja joskus jonkinnäköinen rajaus. Oon kyllä saanu jonkunasteista inspiraatiota tästä sun blogista. Panostan nykyään vähän enemmän tähän naamavärkkiini. Kiitos siitä ja hyvää jatkoa! :)

 12. 17

  net sanoo

  Löysin liikaa lemppareita :D

  Mutta siis tykkään ihan ehdottomasti 39, 26 ja 38!

  Ne on vaan hirveen hienoja! Sitten 30 ja 31 ovat kans tosi kivoja :)

 13. 22

  Viveka sanoo

  Todella ihania inspiraatiokuvia! Minulla olisi anonyyminä lukijana ehdotus: Karkkipäivä on minulle meikkauksen oppikoulu. Yritän aina tosi tarkkaan katsoa, miten meikit teet. Toinen juttu on sitten se, kun saa naamansa sudittua ja töissä tuntuu, että katsotaan vähän vinoon… Niin, ideani: Lukijat voisivat lähettää esim. silmämeikeistään kuvia sinulle, joita silloin tällöin julkaisisit. Antaisit parannusehdotuksia, kannustaisit, mitä milloinkin tarvitaan.
  Terkuin Viveka
  pst. Karkkipäivä on paras!

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Moi Viveka!

   Ehdotin joskus aikoinaan tuollaista ideaa lukijoille, että he lähettäisivät omia meikkikuviaan joita voisi julkaista vaikka parin kuukauden välein omana gallerianaan, mutta kukaan ei innostunut ajatuksesta, joten asia jäi toteuttamatta. Tuohon sinun ideaasi liittyen, minusta tuntuisi vähän oudolta antaa parannusehdotuksia toisten meikkeihin, sillä silloinhan minä ikäänkuin asettaisin itseni muiden yläpuolelle, enkä halua olla mikään ”minä tiedän parhaiten” -tyyppi. ^_^ Olen kuitenkin itsekin ihan vain harrastelijameikkaaja, enkä koe olevani siinä ”asemassa” että voisin korjailla toisten meikkejä.

 14. 24

  milli sanoo

  Mun suosikit on 22, 26, 28, jotka ovat ehkä hillityimmästä päästä, mutta ah, niin toteuttamiskelpoisia värivasta-alkajallekin. :)

 15. 25

  ella sanoo

  Olin varma, että valitsisin suosikikseni jonkin ihanan ”papukaijameikin”, mutta näin rinnakkain aseteltuina ne syövät loistoa toisiltaan. Yllätin siis itseni ihastumalla suosikkiin numero 29, joka on pehmeä ja unenomainen.

  Omaan listaukseesi pääsemättömät supersuosikkini blogiarkistosta ovat:
  http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/09/10/isadora-greens-mac-humid/
  http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/01/19/meikin-haivytys/

  En tiedä onko niissä juuri täydellisen onnistuneet valo-olosuhteet tai onko kuvien väritystä tietokoneella paranneltu, mutta jestas, kuinka sinisinä meikatut silmät säkenöivätkään!

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Kai noissa on vain ollut erityisen hyvät valo-olosuhteet. :) En käsittele kuvissani meikkien sävyjä lainkaan, kontrastia saatan joskus lisätä (ja poistaa iholta keltaisuutta tai punaisuutta). Mäkin tykkään tosi paljon tuosta Meikin häivytys -tuton meikistä.

 16. 26

  Elisa sanoo

  Yritän nyt päättää kolme suosikkia, vaikka se hankalaa onkin…

  1. nro 21: aivan ihanaa vihreää! Olen nyt jostain syystä tykästynyt näihin vihreisiin, käytän omassakin meikissä paljon.
  2. nro 18: tässäkin vihreää mutta myös todella upeasti käytetty toista vahvaa väriä, violettia.
  3. nro 25: ripset, ah! Vaikka näyttävyyttä löytyy, on meikki silti jotenkin rauhallisen valoisa sävyineen. Ei liian synkkä siis.

  nro 7 saa tsemppisijan: ihanat ripset tässäkin, ja hieno idea käyttää värikkäistä irtoripsistä vain osa. Näyttää todella hienolta. Värit eivät ehkä ihan ole mieleeni, mutta värikkäänä meikkinä supersöpöt :)

 17. 27

  IllegalCargo sanoo

  numero 25 ja 26 ovat ehdottomia suosikkeja. 28 taas on se täydellinen arkisempi meikki, jota en ole koskaan onnistunut tekemään :)

 18. 28

  Rosalie sanoo

  Tykkään monista todella paljon, mutta numero kolme tuo kesän aina mieleen. Se on vain Upea. Olen tällä viikolla laittanut uudesta paletistani joka päivä erilaisen värikkään silmämeikin. Ma-oranssia ti-vihreä sinistä ja tänään oli violetti turkoosia. Nyt yritän taas keksiä, että mistä ottaisin seuraavaksi mallia muunnellen. =)

  Kiitos että jaksat ilahduttaa blogillasi!

  ( tämä tosiaan käy naistenlehden lukemisesta, mutta sisältö on parempaa ;) )

 19. 29

  Jsm sanoo

  41 – tunnelma on niin.. muusamainen, glamour.
  6 – My Little Pony! Herkullinen.

 20. 30

  miss s sanoo

  23,15,33, 26…
  Mahdotonta valita mikä miellyttäisi eniten. Aivan loistavia kaikki silmämeikit! Olet kyllä guru häivyttämään sävyt luonnollisesti toisiinsa. Itse olen hiukan vasta harjoitellut luomivärin häivytystä minulle uudella Urban Declayn primerin pohjustuksen kanssa. Tuntuu välillä, että luomiväri kerkiää ”jämähtää” siihen. Vinkkejä luonollisen häivytyksen saamiseksi tämän kanssa??..ehkä oletkin jo kertonut, mutta kaikki kommentit eivät ole sattuneet silmään..

  • 30.1

   Sanni sanoo

   Häivytystä helpottaa, jos laitat luomelle puuteria tai ihonsävyistä luomiväriä ennenkuin alat asetella muita sävyjä paikoilleen. Toki puuteroitu kohta menettää hieman väri-intensiteettiään, mutta itse teen usein esim. niin, että levitän luomivaon yläpuolelle vaaleaa luomiväriä ensimmäiseksi, niin että kun sitten häivytän tummemmat ja värikkäämmät sävyt luomivaosta ylöspäin, ne eivät ”jämähdä” vaan liukuvat helpommin kun alla on se luomivärillä puuteroitu pinta.

 21. 31

  sanoo

  Ihanan sateenkaarimaisia värejä. Aivan upeita. Olisi kyllä kiva kun jaksaisi itse joskus kunnolla opetella meikkailemaan luomia ihan tosi monella värillä. Mä oon niin kaavoihin kangistunut että oon laiska opetteleen :D

  • 32.1

   Sanni sanoo

   Mä melkein otin tuonkin mukaan, sillä se on myös yksi mun suosikkeja, mutta kun nuo sävyt tulee parhaiten esiin tuossa kuvassa missä silmät on kiinni, niin en sitten sitä kuvaa halunnut tuohon galleriaan kun se ei olisi sopinut muiden yksisilmien joukkoon. :)

   • 32.1.1

    Kuorotipu sanoo

    Sellaista piti muuten kysästä vielä, että tiedätkö saako tota Isadoran Delirious(?) palettia enää mistään?
    Jälleen kerran tajuan ihastuneeni johonkin kausituotteeseen vähän jälkijunassa…… :D

 22. 33

  Murkinamasu sanoo

  Minun lempimeikkini on 26. Mahtavan hieno mustakeltainen silmämeikki :)

 23. 36

  Nii sanoo

  Mielestäni 39. on ehdottomasti kaunein. Harmikseni vain minulle ei sovi kovin tumma meikki. Mutta sinulle se sopii täydellisesti. Myös 41. 25. ja 30. ovat aivan upeita. ♥

 24. 38

  Lauga sanoo

  Suosikkini on ehdottomasti 26. Vaikkakin noita suosikkeja on enemmänkin :) Sain ite perjantaina Manly 120- paletin, ja oon nyt kokeillu noista 6:tta meikkiä. Aivan mahtavaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.