Stephanin meikkituolissa

Kuvakatsaus eilisestä meikkisessiosta IsaDoran meikkitaiteilijan Stephan Øienin kanssa. Oli kyllä hurrrrjan mielenkiintoinen tapaaminen, voi kun aikaa olisi ollut vielä tuplasti enemmän…! Stephan oli rento ja helposti lähestyttävä heppu, mutta suhtautui työhönsä kriittisen perfektionistisesti. Niinkuin varmaan moni alansa huippu.

Stephan_Sanni2

Juttu haastattelusta tulee myöhemmin, toivottavasti ehdin sen naputella nyt viikonloppuna! Odottelen myös Stephanilta itseltään siihen muutamaa kuvaa.

Stephanin_meikki_before_after

Meikkaustilanteessa valaistus oli harmillisesti erittäin kirkkaan aurinkoinen, joten kuvat ovat osittain aika ”valkopestyjä”.

Meikkauksen aikana sain muuten kuulla, että silmäni eivät suinkaan ole siniset – vaan kylmän vihreät…!! Ohhoh! Niin sitä vain on elänyt yli 30 vuotta luullen itseään sinisilmäiseksi. :) Tai sitten minulla on jotkut ihme kameleonttisilmät. Olen toki huomannut, että joissain kuvissa ne tosiaan näyttävät vihertävämmiltä, mutta esimerkiksi ruskean ja oranssin sävyiset meikit saavat sinisyyden pomppaamaan.

Stephan_meikki_silmat

Stephan valitsi meikkityylin jossa silmäni tuotiin esiin erittäin intensiivisellä koko silmän kiertävällä rajauksella. Stephan ei muuten tiennyt, että violetti on lempivärini…! :) Hän sanoi valitsevansa sävyn, joka toimii silmieni värin, eli kylmän vihreän kanssa.

Meikki oli todella erilainen kuin oma vakiotyylini. Ei siivekästä rajausta, ei selkeää ulkonurkan varjostusta. Ulkonurkkaa ei ylipäänsä korostettu meikissä, vaan silmän oma, luonnollinen muoto tuotiin esiin tehokkaalla rajauksella. Stephan ei myöskään levittänyt sävyjä yhtä laajalle alueelle kuin itse teen.

StephanOien_meikki1

Stephan aloitti meikin rajauksista. Silmät rajattiin vedenkestävän Colormatic-kynän mustalla sävyllä.

StephanOien_meikki2

Stephan lisäsi kynää moneen otteeseen (tai siltä se ainakin minusta tuntui), ja voin kertoa että rajaus pysyi iltaan saakka. Etenkin yläluomen sisärajaus oli hämmästyttävän intensiivisesti paikoillaan vielä yhdeltätoista kun pesin meikin pois.

StephanOien_meikki3

Luomet pohjustettiin Light Touch Concealerilla. (Mielenkiintoista seurata työjärjestystä…. ensin rajaukset, sitten pohjustus!)

StephanOien_meikki4

Luomille käytettiin sävyjä kahdesta paletista; Treasure Island -triosta ja kevätlookin Gelato -kvartetista. Sinistä häivähdystä lisättiin Eyephoria-solonapista, sävy Poolside.

StephanOien_meikki5

En tiedä mitä tässä tapahtuu…. Ehkäpä huokosiani puuteroidaan piiloon? :) Ainakin iho oli todella peittävästi ja kestävästi meikattu. Meikkipohjaan Stephan käytti suosikkituotettaan Cover Stick no.7:aa (sitä siveltiin ainakin nenän varteen ja kyynelkanavien läheisyyteen) ja Sheer To Cover -meikkivoidetta sävy 49.

Stephan sanoi tekevänsä pohjasta normaalia peittävämmän koska hän ajatteli meikin kuvausmeikkinä, ei ns. tavallisena beauty-meikkinä.

StephanOien_meikki6

Silmäluomien sinivioletti sävymaailma oli haalea ja banaanivarjostus hillitty. Tässä vaiheessa kulmat ovat vielä laittamatta.

StephanOien_meikki7

Ripsariksi Stephan valitsi suosikkinsa Precision Mascaran, joka sattuu olemaan se minunkin lempparini. :) Kapealla harjalla on helppo laittaa maskaraa ahtaisiin silmiin.

StephanOien_meikki8

Kasvot varjostettiin luomiväripaletilla 51, Cappuccino. Tämäkin yksi Stephanin suosikkituotteita. Poskipunana muuten käytettiin myös luomiväripalettia, ja ette ikinä arvaa mitä….. Nimittäin sitä kevään pastellista Gelatoa..!! Jep, Stephan pyöräytteli sivellintä keltaisen, liilan ja vaaleanpunaisen sävyn yli ja loi niillä kasvoille kuulaan viileän, läpikuultavan roosan sävyn.

StephanOien_meikki9

Tässä on alettu hakea muotoa kulmiin.

Kulmien meikkauksesta ei valitettavasti ole detaljikuvasarjaa, mutta Stephan ei vaikuttanut olevan niihin täysin tyytyväinen. Aika oli tässä vaiheessa jo loppumassa ja maestrolla oli kiire lennolle. Stephan totesikin hieman harmistuneen näköisenä, ”Olisin voinut työstää kulmiasi vielä puoli tuntia…!”

Kulmat meikattiin kulmakynän sävyllä Light Brown ja kiinnitettiin kulmageelillä. Minusta tulos oli aika meikatun näköinen (näkyy parhaiten postauksen alimmassa kuvassa). Harvassa kasvavien ja ohuiden kulmakarvojen meikkaus luonnollisen näköisiksi ei siis todellakaan ole helppo nakki ammattilaisellekaan.

StephanOien_meikki10

Last step: huulet. Huulimeikki luotiin Nude Skin-huultenrajauskynällä, Smooth’n’Shine -huulikiillon sävyllä 31 Pink Nectar ja Eyephoria-luomivärin sävyllä Golden Sand.

Ja valmista tuli!

StephanOien_meikki_valmis

Nämä kuvat on ottanut Stephan itse ja ylempi oli hänen suosikkinsa. :)

StephanOien_meikki11

Oli todella mielenkiintoista tarkastella silmämeikkiä. Jos itse meikkaan ilman ”trademark”-siipirajaustani, näyttävät silmäni minusta todella pieniltä. Samoin sisärajaus pienentää aina silmiä. Stephanin meikki sai kuitenkin silmäni näyttämään aika suurilta..!

Erityisen ”kade” olin yläluomen rajauksesta. Se on saatu täydellisesti ripsien tyveen sisä- ja ulkorajauksen yhdistyessä saumattomasti luoden vaikutelman tuuheammasta ripsirajasta. Vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta vaatii oikeasti taitoa.

Kiitokset Stephanille inspiroivasta tuokiosta! Pahoitteluni että joudutte vielä odottamaan haastattelun sisältöä, tiedän että odotitte jo varmaan kovasti vastauksia esittämiinne kysymyksiin. Sain mm. kuulla, kuka on IsaDoran retusoidusta ilmeestään tunnettu mainoskasvo ja mitä mieltä Stephan on Photoshopin käytöstä mainoskuvissa. Stay tuned…! :)

Kommentit
 1. 1

  Kikka sanoo

  Varmaan mukavaa vaihtelua päästä toisen meikattavaksi, mutta täytyy sanoa ainakin tämän meikin jälkeen, että kyllä sä itse osaat paaaaaaaljon paremmin meikata itsesi. Jotenkin tuo alaluomen sisärajaus saa sun silmät näyttämään kovilta ja pieneltä. :)

  • 1.1

   sanoo

   Sama ajatus tuli itselle mieleen. Toisaalta se on ehkä noiden ns. rintakuvien ylivalotuksen ongelma – kasvot vitivalkoisena rajaus näyttää todella jyrkältä. Alimmassa, luonnollisemman sävyisessä kuvassa meikki taas on jees. :)

   • 1.1.1

    Sanni sanoo

    kasvot vitivalkoisena rajaus näyttää todella jyrkältä.

    Totta. Oli harmillista että valaistus oli niin superkirkas – ja varjossa sitten suurin osa kuvista oli melkein oransseja. :/

 2. 2

  milipili sanoo

  Veikeen näköinen mies =)! Minusta tuo meikki on hurjan nätti ja pitääpäs kokeilla sitä palettia poskipunana. Odotan innolla haastista!

 3. 3

  Miira sanoo

  Ammattilaisen kädenjäljen kyllä tunnistaa! Minusta sinulle sopii ihan hirveän hyvin tuollainen koko silmän rajaus. Arjessahan sitä voi kokeilla vähän hillitympänäkin versiona. Se näyttää sopivan silmiesi/kasvojesi muotoon paljon siipirajausta paremmin. Näin siis minun mielestäni :-)

 4. 5

  sanoo

  Voih, onnen tyttö! Häikäisevä meikki! Sävyt liukuvat kauniisti alaluomella. Ajattelitko itse kokeilla jäljitellä meikin ideoita?

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Iltameikiksi täytyy joskus ehdottomasti kokeilla tämäntyyppistä meikkiä. :)

 5. 6

  Xristie sanoo

  Siis WTF luomiväriä poskipunana ja huuliin??!?!?!?! Miten luomiväriä oikein laitetaan huuliin?!?!? Aina oppii jotain uutta :DD

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Miten luomiväriä oikein laitetaan huuliin?!?!?

   Tämä jäi mietityttämään itseänikin… :) En siis itse asiassa huomannut ollenkaan Stephanin laittavan mitään puuterimaista mun huuliin, mutta meikin ”face charttiin” hän oli kirjoittanut tuon Golden Sandin. Arvelen, että hän saattoi ehkä käyttää sävyä amorinkaarella korostuksena.

   • 6.1.1

    milipili sanoo

    Monet youtube-gurut käyttää luomiväriä huulissa. Siihen huulipunan päälle vaan taputellaan yhtä tai kahta sävyä antamaan ulottuvuutta.

 6. 7

  sanoo

  Tuo rajaus on kyllä mielettömän upea! Ja nuo luomivärit yhdistyy siihen niin saumattomasti tukien sekä rajausta että kirkastaen silmiä: lienee syynä myös siihen miksi silmä näyttää sisärajauksista huolimatta suuremmilta. Wau.

 7. 8

  jmt sanoo

  Tämä menee täysin aiheen vierestä, mutta.. En tunne ollenkaan luonnonkosmetiikkasarjoja ja ajattelinkin kysyä sulta neuvoa sopivan meikkipohjan valintaan. Puuterimainen tuote (mineraalimeikit) ja nestemäinen meikkivoide olisi molemmat haussa.

  Kasvoissani on siis poskilla miliumeja, väri on kauttaaltaan hieman epätasainen ja keskiosa kiiltää helposti. En tiedä mikä ihotyyppini on (sekaiho?), mutta kasvot tuntuvat välillä talvisin kiristäviltä/nahkeilta ja kesällä ovat normaalit/kiiltävät kuumuudesta johtuen. Epäpuhtauksia ei juuri ole.

  Pohja saisi olla luonnollinen,kaikenlainen hengittävyys ja hoitavuus olisi plussaa. Tulisiko sulle mieleen mulle sopivia tuotteita? Oisi tosi helpottavaa saada vinkkiä, toivottavasti tästä ei tuu liikaa vaivaa. Kiitti vielä huipusta blogista. :)

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Luonnonkosmetiikasta en ole toistaiseksi löytänyt erinomaista peittävää nestemäistä meikkivoidetta. Suosikkimeikkivoiteeni luonnonkosmen puolelta on Laveran, mutta se ei ole kovin peittävä. Tasoittaa kyllä selvästi kuitenkin, enemmän kuin joku sävyttävän päivävoiteen tyyppinen tuote.

   Arvostelua täällä:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/02/06/lavera-natural-liquid-foundation/

   Mineraalien puolelta tykkään suositella aina ensisijaisesti vanhaa kunnon Lily Loloa jota itse olen käyttänyt pisimpään. Mineraalipohjissa on käytännössä kolmea eri perustyyppiä: ”normaalia” (tulos kevyen kuulas, ei sisällä talia imeviä ainesosia), hohtavaa (sisältää esim. vismuttioksikloridia tai erityisen kiiltävää micaa) ja mattaa (sisältää useimmiten talia imeviä ainesosia kuten kaoliinia tai maissitärkkelystä). Kaksi ekaa sopivat kaikille ihotyypeille ja kolmas erityisesti rasvoittuvalle ja isohuokoiselle iholle. Lolo on tuota normaalia koostumusta. Mattakoostumuksia löytyy mm. Bare Mineralsilta ja Everyday Mineralsilta.

   • 8.1.1

    jmt sanoo

    Kiitos nopeasta ja tyhjentävästä vastauksesta! Nyt alan sit vaan katselee tarkemmin noita. :)

 8. 10

  muikku sanoo

  Onpa jotenki ”kova” silmämeikki. Tykkään enemmän tuosta ”ennen” lookista..

 9. 11

  Heta sanoo

  Wau, tuli kyllä upea meikki! Pakko kokeilla joskus itsekin eri väreillä :D Ja melkeen varmaan pakko hankkia toi colormatic kynä, lopputulos oli niin intensiivinen :)

 10. 12

  ida sanoo

  kaunis meikki! erilainen kuin sinulla yleensä, sopii todella!! odotan innolla haastattelun vastauksia :)

 11. 13

  Hanna sanoo

  On kyllä kiva aina nähdä eri ammattilaisten tekemiä meikkejä – ihan olet erinäköinen kuin yleensä. Mitenkään negatiivista sävyä lisäämättä mielestäni ehkä enemmän ”nuorisomeikki”, mutta oikein näppärä :).

 12. 14

  Armi sanoo

  Tosi upea lopputulos, ja näytät ihan Tanja Karpelalta tuossa varjostuskuvassa :)

 13. 15

  Sissi sanoo

  Hienostihan tuokin sulle passaa! Kulmat eivät ole liian meikatun näköiset, varsinkaan jos vertaa itsensä maestron kulmiin. ;D

 14. 16

  Ulpu sanoo

  Mielenkiintoinen postaus ja meikki! On se jännä miten eri näköinen olet tässä kuin että olet itse meikannut.

  Mua alkoi kiinnostaa tuo IsaDoran Precision mascara, millainen pysyvyys siinä on? Tuhriiko luomia, vai pysyykö hyvin?

  • 16.1

   Sanni sanoo

   alkoi kiinnostaa tuo IsaDoran Precision mascara, millainen pysyvyys siinä on? Tuhriiko luomia, vai pysyykö hyvin?

   Mun on hurjan vaikea ottaa yleisellä tasolla kantaa maskaroiden pysyvyyteen, kun mulla tuntuu pysyvän kaikki maskarat. En siis käytännössä ole koskaan kokenut minkään ripsarin tuhrivan luomia, ja rapiseviin maskaroihinkin olen törmännyt elämässäni vain pari hassua kertaa. Tiedän, että kaikilla ei ole näin. Mutta jos multa kysyy minkä tahansa maskaran pysyvyydestä, ”joudun” aina vastaamaan että pysyy loistavasti, kun ei mulla koskaan ole sen sorttisia ongelmia. :/

 15. 17

  Maijju sanoo

  Onhan tuolla ukolla aika omaperänen luukki, mutta vielä kunsilakkaa :’DD En tiiä miksi se yllätti minut niin täysin.
  Mutta ihan asiaakin, eli mitä tykkäsit luomen pohjustukseen käytetystä tuotteesta? Pysyikö silmämeikki hyvänä pesuun asti vai olisitko kaivannut luottopohjustajaasi? :)

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Itse asiassa mulla oli tuolla alla aamulla laittamaani Ardenin pohjustajaa (en vain yksinkertaisesti osaa lähteä ulos ilman pohjaa johon kuuluu aina luomienkin pohjustus), eikä sitä putsattu pois. Eli en osaa sanoa miten Light Touch Concealer olisi yksinään toiminut. Vähän pelkään, että ei olisi toiminut…. Peiteaine toimii hyvin pohjustajana sellaisilla luomilla, jotka eivät hikisty/rasvoitu luonnostaan helposti niinkuin minun luomeni. Peiteaineella luomivärin saa kyllä kauniimmin esiin kun se tasoittaa ihon sävyn ja voimistaa päälle levitettyä pigmenttiä, mutta erityisiä kiinnittäviä ainesosia ei peiteaineessa ole… Ja mun luomet tarvitsee ehdottomasti sellaisen tuotteen.

 16. 18

  sanoo

  Mullekin tuli ihan Tanja Karpela mieleen! Mielestäni onnistunut meikki, oot kovin kaunis myös tässä lookissa :)
  Ja mukavaa vielä että oli IsaDoran, heidän tuotteitaan ”kaipaan” ehkä eniten normikosmetiikan puolelta.

 17. 19

  Veppe sanoo

  Upea meikki! Minusta tuollainen silmämeikki sopii sinulle aivan mahtavasti. Vaikka onkin tietyllä tapaa ”jyrkkä” meikki (versus nude ja naturelli), niin jotenkin tosi luonnollinen sinulla. Eikä pienennä silmiä yhtään – päinvastoin, kasvonpiirteet näyttävät tosi tasapainoisilta tuossa meikissä!

  Meitä on muuten näillä seuduilla varmaan aika monia, joiden silmät ovat ehkä ennemminkin harmaat, joissa on jonkin verran sinistä ja vihreää, ja jotka sitten eri valoissa näyttävät aina vähän eri sävyjä. Mulla on aika samanväriset silmät kuin sinulla, mutta niissä on vielä jättimäinen keltainen rengas… vaikea siinä sanoa, minkä väriset ovat. Hyvän luomivärin sävyn valinta on jotenkin vaikeaa, kun väriin ehkä muuten sopisi tuollainen kylmän vihreän kanssa menevä liila, mutta se keltainen rengas näyttää silloin oudolta. Rengas viihtyisi parhaiten persikkaisten ja kultaisten sävyjen läheisyydessä. :) Sinulle näyttää kuitenkin sopivan varsin harmonisesti nuo malvat/liilat/violetit!

 18. 20

  ella sanoo

  Jännittävää, miten Stephanin meikki tosiaan sitten saakin silmäsi kylmän vihertäviksi! Kameleonttisilmät ftw! Omani ovat siniset ulkoreunasta ja kullanruskeat pupillin ympäriltä. Tykkään väittää niitä vihreiksi, mutta onpa joku niitä erityisen epäonnistuneena väripäivänä sanonut harmaiksikin…

  Jään mielenkiinnolla odottamaan haastattelua. Tämä meikkipostauskin oli jo yllättävä, sillä enpä olisi uskonut, että meikkiin sisältyy suomalaisten teinien suosima koko silmän ”pandarajaus”. Kuvista päätellen jotain on kuitenkin tehty toisin, sillä silmäsi eivät siitä huolimatta näytä miltään tihruisilta suttusilmiltä :)

 19. 21

  Tiltu Kultu sanoo

  Tämä meikki sai minutkin haaveilemaan mustasta silmän ympäri menevästä sisärajauksesta, vaikka vähän karsastan sisärajauksia helposti vetistävien silmieni vuoksi (ja viimeksi kokeilin UD kajalilla jolloin sain silmätulehduksen :)). Kiehtovan läpitunkeva katse ja silmämeikki on näyttävä myös tuossa hieman alaviistosta otetussa kuvassakin.
  Colormatic- kynä menee minunkin ostoslistalle :P

 20. 22

  Bemu sanoo

  Täytyy myöntää että meikki sopii sinulle hyvin vaikka värit ovatkin erilaiset kuin käyttämäsi. Jännä tuo rajaus; ei mielestäni pienennä silmiäsi, silmäsi näyttävät ihan eri värisiltä kuin minkä värisinä olen tottunut ne näkemään.
  Hauska kokemus :)

 21. 23

  Miraakkeli sanoo

  Heippa Sanni!
  Mulla on luonnonkiharat hiukset ja erityisesti näin talvella latvat tuntuu välillä tosi kuivilta. Osaisitko suositella mitään hiusnaamiota tms. kuiville latvoille? Kiitos!

  • 23.2

   Sanni sanoo

   Itselläni on tällä hetkellä käytössä Cutrinin Premium Oil Treatment josta tykkään kovasti. Se ei ole naamio vaan ”seerumi” joka levitetään pituuksiin. Öljyt ovat parasta millä kuivia latvoja voi hoitaa. Jos haluat tehokkaan naamion, lisää öljytippoja mihin tahansa kosteuttavaan hiusnaamioon ja anna muhia hiuksissa vähintään 30 minuuttia.

   Kaikkein halvimmalla selviät, kun ostat puhdasta kookosöljyä ja lisäät sitä hoitoaineisiisi. Esimerkiksi Pienessä Tuoksukaupassa 250 ml kosmetiikkaan sopivaa kookosöljyä maksaa 7,90e, ja tuo määrä riittää jopa vuosien käyttöön…. (Itselläni 10 ml:n pullo riitti puoleksi vuodeksi, sekoitin aina 5-10 pisaraa kämmenelliseen hoitoainetta).

 22. 24

  heidi sanoo

  Aika jännä meikki, oot tosi erilaisen näköinen. Silmät on intensiiviset, mutta samalla kivan raikkaat ja liila sopii sulle:) Ihana! Pidän erityisesti sisäkulmien raikkaudesta. Varmasti mielenkiintoista nähdä mitä toinen ammattilainen saa aikaiseksi ja seurata työjärjestystä:)

 23. 26

  emmi sanoo

  Käyttikö hän varjostuksissa luomiväri paletin kaikkia sävyjä vai vain osaa niistä? :D

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Sivellin kävi liilan, keltaisen ja vaaleanpunaisen sävyn kautta. Eli kaikkien muiden paitsi vaaleansinisen.

   • 26.1.1

    emmi sanoo

    Entäs capuccino paletissa? Eikös sitä käytetty varjostuksissa ;D
    lähinnä mietin paletin vaaleimman sävyn käyttöä. Itsellä etsinnässä varjostus tuote, mitä tuntuu suomesta löytyvän harmittavan vähän.

    • 26.1.1.1

     Sanni sanoo

     Entäs capuccino paletissa? Eikös sitä käytetty varjostuksissa ;D

     En ikävä kyllä kiinnittänyt huomiota siihen miten hän sitä käytti. Kaikkia detaljeja ei pystynyt seuraamaan kun edessä ei ollut peiliä.

     Jos itse käyttäisin Cappuccinoa kasvojen muokkaukseen niin sekoittaisin kahta alempaa sävyä varjostussävyksi, ja kahta ylempää sävyä korostussävyksi meikattavan ihonsävyn mukaan.

     • 26.1.1.1.1

      milipili sanoo

      Kävin kattoo tuota Cappucinoa kaupassa ja sävythän on aika shimmerisiä. Ei kuitenkaan toistu niin iholla? Ja jännä ettei käyttäny Inlineria rajauksessa, mulla ei tuo Colormatic tartu limakalvolle.

      • 26.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Sitä mäkin mietin että miten toimii varjostuksissa kun sävyt ei ole ihan mattoja… Mutta joo, muuta en tiedä kuin että Stephan tykkää. :)

 24. 27

  meow sanoo

  Todella mielenkiintoinen postaus ja kiva tuo kasvoillesi taiottu meikki :) Tästä tuli into tutustua paremmin Isadoran tuotteisiin

 25. 28

  sanoo

  Toi meikki on aivan huikea ! tykkään tuosta tosi paljon, voi kun osaisinkin meikata noin hyvin. Miten sä opit muuten meikkaamaan :)?

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Miten sä opit muuten meikkaamaan :)?

   Katsomalla meikkikuvia ja videotutoriaaleja :)

 26. 29

  calypso sanoo

  Minulla on silmien värin kanssa samankaltainen juttu, se nimittäin vaihtelee. En yhtään tiedä mitä mieltä joku ammattimeikkaaja olisi niiden sävystä, mutta vaikka yleensä se on todella tumma sininen niin jos tuon kasvojen lähelle tiettyä kylmäsävyistä vihreää tai petrolin sinistä niin silmäni näyttävät enemmän vihreiltä kuin sinisiltä. Violetilla silmämeikillä en ole koskaan saanut tuota vihreää esiin, ja toisaalta pidän enemmän silmieni tummasta sinisestä sävystä sillä se on niin intensiivinen.

  Olen myös huomannut että silloin kun sairastan, niin silmieni sävy on paljon hailakampi kuin normaalisti. Vanhoissa lapsuuskuvissa silmäni taas näyttävät ihan tummanruskeilta, miltei mustilta, kun ikivanhoissa paperikuvissa sävyt on muuttuneet jos nyt koskaan ovat toistuneetkaan luonnollisina.

 27. 30

  kaesa sanoo

  Mun mielestä tommosess ”ylivalottuneessa” kuvassa silmämeikki korostuu tosi nätisti! :D Toki normaalissa valotuksessa näyttää hyvältä myös. Tollanen meikki sopii sulle tosi hyvin :)

 28. 31

  Minna sanoo

  Melkoisen vanhanaikainen rinkulasilmämeikki, vedetään rajausta koko silmän ympäri, jak ei kaunis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.