Somewhere over the rainbow…

Pitkästä aikaa maalailin taas sateenkaaria luomilleni! Tiedän hyvin että tämäkin meikki olisi näyttänyt tyylikkäämmältä vaikka yhdelläkin vähemmällä sävyllä, mutta monen värin yhteensovitus on vaan kivaaaaa…! ^_^

Yllä olevasta kuvasta näkyy muuten taas erittäin hyvin kuinka paljon pienempi mun oikean silmän liikkuva luomi on.


Meikkiin käytetty:
* IsaDora Delirious-paletti
* Manly 120-paletti
* Pure Luxe Bloom
* Estee Lauder Ivory Box
* Indelible Gel eyeliner Magnetism
* Bourjois-kajalkynä Gris Ingenieux
* Dior Iconic + Lumene Eye Glamouriser -ripsarit

Huulilla Laveran huulipuna nro 14 Soft Pink ja poskilla MAC Pleasantry. Kasvoilla nyrpeä ilme josta en pidä. :)
Kommentit
  1. 4

    Anonymous sanoo

    Mä en ymmärrä kuinka sä saat sovitettua noin montaa eri väriä yhdelle luomelle ja häivytettyä ne nätisti! Itse jos yritän meikata useammalla värillä niin viimeistään häivyttäessä ne kaikki sotkeentuu toisiinsa ja sit mulla onki soma harmaanruskee läntti luomella…. Tästä syystä luotankin maksimissaan kahteen sävyyn :D

    -Juulia

  2. 7

    sanoo

    Oi, tämä nättimys meikki on suosikkini tähän astisista sateenkaarimeikeistä :) ehkä kokeilen itsekin joskus :) sä kyllä osaat valita oikeat sävyt aina!

  3. 9

    sanoo

    Ihanan näköinen todella! Voi kun itse omistaisi tarpeeksi meikkejä (joita osaisi myös käyttää noin taidokkaasti) jotta voisi tehdä vastaavia piristyksiä päivään…

  4. 11

    Anonymous sanoo

    Teet niin ihanan siistiä ja huolellista jälkeä! Ihanan raikas silmämeikki. :)

  5. 13

    Sip sanoo

    Ihana meikki! Tuollainen meikki hyvä tähän päivään, kun on 32 pakkasta :)

  6. 14

    sanoo

    Anonyymi – kyllä tän voi tehdä kokonaan Manlylläkin. Ihan sopivaa pinkkiä en itse löytänyt Manlysta, mutta sehän on vain makukysymys. Ihan hyvin voi kokeilla eri sävyiselläkin pinkillä!

    Toinen anonyymi – eBayllä asioiminen toimii parhaiten, kun omistat luottokortin ja olet luonut itsellesi PayPal-tilin. Useimmat myyjät vaativat nykyään PayPal-maksua.

    [PayPal pähkinänkuoressa: kun luot itsellesi PayPal-tilin, jätät sinne luottokorttisi numeron. Tämän jälkeen suorittaessasi maksuja PayPalin kautta myyjäosapuoli ei koskaan saa luottokorttisi numeroa, eikä luottokortin numeroa tarvitse syöttää enää minnekään. -> Turvallista ja helpompaa.]

    Kun ostat eBaysta vaikkapa "BuyItNow"-toiminnolla, klikkaat tuotteen itsellesi ja valitset sen jälkeen maksutavan (-> PayPal), kirjaudut sisään PayPal-tunnuksillasi, hyväksyt maksun, ja homma on siinä.

    Tuotteet ovat käyttämättömiä, ellei myyjä toisin ilmoita. En ole ihan varma saako eBaylla edes myydä käytettyä kosmetiikkaa, mä olen aina olettanut että kaikki on käyttämättömiä.

  7. 15

    sanoo

    Oi, ompa karkkimaisen herkku meikki! Pakko ehkä kokeilla itsekin jotain vastaavaa. Tosin epäilen kans, etten saa laitettua noin montaa väriä nätisti… Tosin voihan sitä laittaa vähemmänkin, soveltaa vähän.

  8. 16

    sanoo

    Tää on kyllä tosi nätti! Muiden tapaan ihastelen taitoasi yhdistellä samaan silmämeikkiin noin montaa eri väriä niin, että ne liukuvat pehmeästi toisiinsa, mutta jokaisen värin kuitenkin erottaa. Ei onnistu multa.. Lisäksi kasvokuvien perusteella näyttää siltä, että sun piirteet myös kestää tällaiset värikkäämmät meikki-ilottelut! Itse näytän kovin kirkkaissa väriyhdistelmissä lähinnä pelleltä.. *huokaa kateellisena* Ehkä se on silmän muodosta ja omasta värityksestä kiinni.. Tai sit mä en vaan osaa. Täytyis ehkä päästä sun oppiin! :D

  9. 18

    Anonymous sanoo

    Voisitko tehdä postausta luomivärien häivyttämisestä, kun sitä niin moni täällä ihastelee ja kummastelee? Oma ongelmani on sama kuin täällä jo mainittu, eli miten saada useita värejä häivytettyä yhteen niin että lopputuloksesta vielä erottuu jokainen väri? Häivytätkö vaaleasta tummaan päin vai toisinpäin? Vai kenties jokaisella värirajalla vain siltä pieneltä alueelta?

  10. 19

    sanoo

    Anonyymi – tuota häivytysjuttua on jotenkin niin hankala selittää, kun en mä oikein tee mitään "erityistä"… :P Joskus häivytys onnistuu paremmin, joskus huonommin.

    Levitän sävyt yleensä vaaleimmasta tummimpaan. Monivärisissä meikeissä teen niin, että laitan sävyt ensin paikoilleen, ja sitten taputtelen sävyjen rajat liukumaan toisiinsa. Tällaisessa sateenkaarimeikissä ei siis voi häivyttää vetämällä suurta sivellintä "tuulilasinpyyhin"-tapaan edestakaisin (silloin värit varmasti sotkeentuvat toisiinsa), vaan jokaisen sävyn rajakohdassa pitää kevyesti taputellen ja äärimmäisen lyhyin vedoin vetää sävyt toisiinsa. Yleensä on myös aina parempi vetää vaaleampaa sävyä tummempaan päin. Esim häivyttääkseni keltaisen oranssiin, vedän pienellä lattapäisellä siveltimellä keltaista oranssiin päin.

    Pitänee yrittää tehdä aiheesta joku postaus, mutta sen kuvaaminen on niin vaikeaa. Häivytys olisi helpoin näyttää videolla, mutta mulla ei ole tietokoneessa kameraa enkä oikein haluaisikaan postata itsestäni elävää kuvaa.

  11. 21

    Anonymous sanoo

    Moikka!

    Olisi tosi kiva, jos jaksaisit numeroisa Manly 120 -paletin sävyt ja mainita ne numerot aina kun olet meikissäsi käyttänyt niitä sävyjä.

    Mun toivepostaus olis semmonen, että tekisit pari-kolme erilaista silmämeikkiä pelkästään Manlylla ja niihin kuviin pistäisit ne sävyjen numerot. Mulla on Manly jo jonkin aikaa kököttänyt hyllyllä, kun en osaa oikein yhdistellä värejä toisiinsa. Niitä sävyjä on vaan liikaa!

    Olisi siis erittäin kiva, jos näyttäisit miten Manlylla voi tehdä meikin niin arkeen kuin baari-iltoihinkin. Mun värisilmä ei oikeen kerro mitkä sopii yhteen ja useimmiten meikki onkin aika mielenkiintoinen, jos yritän jotain erikoisempaa tehdä…

  12. 23

    sanoo

    Toisiksi vika anonyymi – toive huomioitu! :)

    Vika anonyymi – Olen tilannut Brigettesiltä ja palvelu on tosi hyvää ja luotettavaa. Postikuluja en valitettavasti muista mutta ei ollut mitenkään hirveästi…. ei varmaan mene ihan metsään jos veikkaan jotain viiden dollarin luokkaa. Olen tilannut muutamia luomivärejä kerrallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.