Silver – versio 2

Halusin sitten kokeilla hopeista meikkiä toisenlaisena versiona.

Edellinen versiohan oli kauttaaltaan kylmä kasvomeikkiä myöten, ja nyt päätin yhdistää hopeisen silmämeikin hieman epätraditionaalisesti erittäin lämpimään, persikkaiseen kasvomeikkiin. Toimiko yhdistelmä? Olkaa te tuomareita! :)

Silver2_3

Silmämeikkiin valitsin hopean lisäksi vaaleanvihreää.

Silver2_4

Liikkuvalla luomella edellisestä hopeameikistä tuttu Make Up Storen Silver, ulkonurkassa YSL:n hopeanharmaa Smokey Grey (taittaa muuten hieman siniseen, mikä ei tule tässä meikissä esiin, todella kaunis sävy) ja luomivaossa Make Up Storen hennonvihreä Grace. Kulmaluulla Clarinsin valkoinen, White Marshmallow.

Silver2_2

Poskilla Make Up Storen Must Have. Huulilla YSL:n ihastuttava Silky Apricot (ei huulilla niin oranssi kuin tuotekuvassa), ja sen päällä Make Up Storen kiilto Mock.

Silver2_meikit

Silver2_colorchart

Pohjustin luomet YSL:n hohtavalla mousse-luomivärillä, sävy nro. 2. Tuo sävy kannattaa muuten tsekata, se on aivan upea! Näyttää tuotekuvassa ruskealta, mutta sävy on oikeasti hopeanharmahtava. Tekee todella kauniin jäljen, ja toimii yksinäänkin.

Silver2

SilkyApricot_Mock

Silver_vertailu

Tässä vielä vertailukuva jäiseen hopeameikkiin. Kumpi on parempi?

Kommentit
 1. 1

  ! sanoo

  Mun mielestä toi toimii tosi hyvin! Ja parempi tää ’uudempi’. Aikamoinen sattuma, kun olen monta päivää ajattelut, että pitää käydä kattomass YSL:n huulipunan sävyn numero ja pyytää sua auttamaa yhes jutussa, ja nyt se huulipuna on tässä!! Eli mun asia on se ollu, että toi sävy on mun unelma sävy, mutta en haluaisi maksaa siitä niin paljon ja oon ettiny kaikista halvemmista merkeistä samankaltaista sävyä, mutta en ole löytänyt, joten jos olisi mahdollista, voisitko auttaa mua löytämää samanlaisen niistä halvemmista? Oon monesti löytäny, mut ne on ollu liian punartavia tai kimalteisia..

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Lähin vastine YSLin Silky Apricotille olisi Make Up Storen sävy Crust. Se on samalla lailla ”matta” eikä sisällä yhtään hohtoa tai helmiäistä. Sävy on hieman beigempi kuin Silky Apricot, mutta lähimpänä kuin mikään muu edullisempi. Kannattaa tsekata!

   Vielä halvempi, tosin helmiäinen vaihtoehto olisi Max Factorin sävy Orange Shine. Se on hitusen vaaleanpunaisempi kuin Silky Apricot, ja tosiaan helmiäinen.

 2. 2

  Sissi sanoo

  Jäinen on parempi, muttei toinenkaan huono ole. Ei ole mun mielestä mitään syytä olla käyttämättä lämpimien sävyjen kanssa.

 3. 3

  sanoo

  En olisi arvannut, mutta melkeinpä tykkään jopa enemmän juuri tästä, jossa muu meikki on lämmin :O Oon aina ajatellut, että jos on silmissä kylmää, pitää olla kylmää myös huulilla ja poskilla… Tässä on huulissa kyllä tosi nätti sävy.

 4. 5

  moonchild sanoo

  Moikka! Aattelin kysyä sulta neuvoa pienessä rajausväriongelmassa. Eli, mun perusmeikkiin kuuluu aika olennaisena osana yläluomen vahva rajaus eyelinerillä, ja käytän siihen Lumenen nestemäistä eyelineriä. Oon lukenut täältä geelirajausväreistä ja oonkin nyt kiinnostunut niistä, eli kysymys kuuluu: olisko tällanen geelimäinen parempi tuote rajaukseen ja jos on, niin mitä merkkiä suosittelet? Oon budjetiltani köyhä opiskelija, joten mitään älyttömän kallista en voi ostaa. Millaista rajaustuotetta suosittelisit?

  Kiitos jo TODELLA paljon etukäteen!

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Moikka moonchild!

   Tietenkään ei ole olemassa mitään ehdotonta ”parasta” tuotetta rajaukseen, vaan tuotteen koostumus on makuasia. Mutta minun mielestäni geelieyeliner on paras! :)

   Suosittelen Indeliblen geelieyelinereita, sillä ne ovat parhaimpia ja halvimpia, ja värivalikoima on laaja. Joudut kylläkin tilaamaan ne netistä. Katso tämä linkki:
   http://208.43.114.178/~madminra/item_968/Indelible-Waterproof-Smudge-Proof-Gel-Eyeliners.htm

   Hintaa on 8,99 dollaria, ja päälle tulee tietysti vielä postikulut (7 dollaria). Postikuluineenkin nämä ovat halvempia kuin halvimmat Suomen kaupoista ostettavat geelieyelinerit. Tai itse asiassa hinta on tämän hetken dollarin kurssilla suunnilleen sama kuin Seppälässä myytävät MSCHIC by Seppälä -geelieyelinerit, mutta niistä olen kuullut vähän heikkoa palautetta.

   Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta nettitilailuun, niin kipaise Seppälään katsomaan nuo MSCHIC-tuotteet. Itse en ole niitä kokeillut, mutta halvempaa geelirajausta et Suomesta löydä.

   • 5.1.1

    sanoo

    Oli pakko kommentoida tähän, että itse käytän tuota MSCHICin geelilineriä ja en ole kyllä mitään moittimista löytänyt: pysyy hyvin, eikä ole kuivaa vaan hyvin levittyvää. Toisaalta en ole mitään muuta geelilineria kokeillutkaan, eli en ole voinut verrata mihinkään vastaavaan, joten en sitten tiedä kuinka luotettava tuo arvio on :P

    • 5.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mä olen kuullut muutaman negatiivisen kommentin, että sävyä pitäisi kerrostaa monesti että tulee kunnon intensiivinen musta.

     Mutta tosiaan, varmaan erittäin käypä vaihtoehto kokeilla jos jostain haluaa aloittaa eikä viitsi ihan neljää kymppiä jostain Lancômen geelilainerista maksaa.

     • 5.1.1.1.1

      Verilijapuu sanoo

      Ja onhan Inglot! Paljon kai tykätty, mutta mun rasvaluomilla ei (ainakaan ilman pohjustusta) pysy.

      • 5.1.1.1.1.1

       milipili sanoo

       Maybellinen geelirajaukset maksaa noin 12,90e, mulla on sininen ja mustanvioletti, molemmat upeita!

       • 5.1.1.1.1.1.1

        Sanni sanoo

        Mä en muistanutkaan että Maybellinellakin on nykyään geelilainereita. Kiitos vinkistä mili!

 5. 6

  anni sanoo

  Aivan ihana tuo huulipunan sävy tässä persikkaisessa meikissä! Todella lämmin ja pehmeä.
  Mutta kokonaisuudessaan tuo jäinen meikki miellyttää minun silmääni enemmän, sillä siinä on sopivaa viileyttä. Sopisi hyvin vaikkapa uudenvuoden pippaloihin! :–)

 6. 7

  milipili sanoo

  Tää ehkä toimii paremmin, mutta oli se jäätäväisempikin hieno.
  Hyvin kyllä käy lämmin kasvomeikki hopeaan.

 7. 8

  hihii sanoo

  heei, ensin täytyy sanoo et oot aivan mahtava!:) autat aina lukijoita, vaikka siihen sisältyykin paljon vaivaa ja aikaa. tämä on hyvin harvinaista blogimaailmassa ja sen takia oletkin yksi symppiksimmistä tyypeistä täällä:) ja jotenkin sun sanoihin pystyy luottamaan eikä niitä ota vastaan mainontana, niin voisitko kertoa millä tuotteilla/hoidoilla aknen saisi hoidettua pois?:o olen paininut tämän ongelman kanssa jo todella kauan. olisin erittäin kiitollinen, jos pystyisit auttaa. mutta jos ei todellakaan kuulu sinun alaasi niin ymmärrän kyllä:) ihanaa joulun odotusta sinne!

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Moi hihii!

   Aknen hoito ei tosiaan ole erikoisalaani, mutta netistä löytyy päteviä ihmisiä, joiden alaa se on! :)

   Suosittelen tutustumaan sivustoon nimeltä acne.org joka on käsittääkseni netin suosituimpia aknen hoitoon erikoistuneita, yksityisen ihmisen (ns. non-profit) pitämiä sivustoja. Tuolla on aivan mielettömästi tietoa, ja erittäin havainnolliset ohjeet aknen hoitoon. Sivuston on perustanut vuonna 1997 mies nimeltä Daniel Kerr, joka kärsi pitkään vaikeasta aknesta ja halusi jakaa vinkkinsä muiden kanssa kun keksi vihdoin toimivan hoitomenetelmän. Kyseessä ei ole mikään vaikea ja erikoinen ”rituaali” vaan loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen peruspuhdistussysteemi. Tuotteiden ei tarvitse olla jonkun tietyn merkkisiä.

   Sivustolla on hurjasti tietoa, mutta tärkein kohta on tämä, jossa kerrotaan puhdistusmenetelmästä.

   Olen joskus miettinyt, että tekisin noista ohjeista jonkun suomenkielisen lyhennelmän omaan blogiini, koska noista on ollut tuhansille ihmisille hyötyä, eivätkä kaikki välttämättä osaa englantia.

   Lyhenne BP, mistä tuolla puhutaan paljon, viittaa bentsoyyliperoksidivoiteeseen tai geeliin. Bentsoyyliperoksidivoidetta myydään apteekissa, ja Suomessa myytäviä merkkejä ovat mm. Basiron, Epiduo, Brevoxyl ja Clindoxyl. Basiron on reseptivapaa, muut reseptillä.

    • 8.1.1.1

     hihii sanoo

     voi ei unohdin lisätä, että olisi todella mukavaa ja hyödyllistä, jos vain voisit toteuttaa tuollaisen postauksen:)

     • 8.1.1.1.1

      sanoo

      Acne.fi:ssä on samat ohjeet suomeksi (lähteenä käytetty acne.orgia). Löytyvät kohdasta Hoitokeinot ja benstoyyliperoksidi.

      Itse sain aknen viidennellä luokalla, ja kärsisin siitä ihotautilääkärin mukaan myös luultavasti tälläki hetkellä, ellen olisi saanut Roaccutan -lääkekuuria. Suosittelen itse käymään ihotautilääkärillä, sillä tiedän, miten turhauttavaa on kamppailla finnien kanssa. Turhauttavaa on myös se, että ihon parannuttua tajusin, kuinka olisin voinut jo vuosia aikaisemmin hoidattaa sen. Siinä olisi säästynyt pitkä penni arvista puhumattakaan. Aknesta vaikeudesta riippuen ihotautilääkäri määrää antibiootteja (toimivat useinmiten ainoastaan kuurin ajan), voiteita tai Roan.

      Tosiaan pitää varata aika IHOtautilääkärille, koska vain he voivat määrätä Roaccutani. Lisäksi monilla ei-erikoistuneilla lääkäreillä on myös valitettavasti hiukan väärää tietoa aknen hoidosta. :(

      Suosittelen erittäin lämpimästä ihotautilääkärille menoa! Omalla kohdalla se oli yksi parhaimpia päätöksiäni ikinä. :)

      • 8.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Minäkin olen muuten runsas 10 vuotta sitten Roa-kuurin käynyt (vaikkei minulla suoranaista aknea ollutkaan), ja se oli myös yksi minun elämäni parhaita päätöksiä. Voi hyvinkin olla, että ihoni nykyinen hyvä kunto on Roan ansiota.

       Kiitos akne.fi-vinkistä! :)

       • 8.1.1.1.1.1.1

        hihii sanoo

        eli onko Roa siis lyhenne Roaccutanista vai?:o täytyypä heti varata aika sinne ihotautilääkärille, kiitti vinkeistä!:D

        • 8.1.1.1.1.1.1.1

         Sanni sanoo

         Kyllä, Roaccutan. Roan käyttöön liittyy jonkun verran negatiivistakin, mutta lääkärisi kertoo sinulle varmasti myös haittapuolista.

 8. 10

  Tittelituura sanoo

  Mäkin kyllä tykkään melkein enemmän tästä. Jotenki se edellinen oli ehkä vähän liian kylmä ja siitä tuli ehkä musta vähän ”kova”. Kaunis yhdistelmä tuo vihreä+hopea. En olisi ikinä ite tajunnut koittaa :D

 9. 12

  Mia sanoo

  Moikka!

  Olen hiljainen lukija, tosin kyllä aina välillä kommentoinkin. Haluaisin kiittää ihanan hyväntuulisesta & asiallisesta blogista! Jutut kirjoitetaan hyvällä maulla, myös edellinen ”julkkismeikki”-postaus. Paljon kiitoksia myös luonnonkosmetiikka-jutuista. Jutut kiinnostavat minua, vaikka opiskelija tuilla en ekomeikkeihin voi ainakaan tällä hetkellä satsata :) mukava silti pysyä ajan hermoilla!

  Mitä tähän postaukseen tulee – mielestäni lämminsävyinen meikki on paljon parempi. Olet paljon eläväisemmän näköinen kuin kylmissä sävyissä :)

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Mia!

   Mukavaa että kaikki eivät tulkinneet edellistä postausta minään Hannele-pilkkana. Mutta tosiaan, olisin voinut sen hieman eri tyyliin kirjoittaa ja otsikoida. Kaikesta oppii!

 10. 13

  sanoo

  Kummatkin on hyvännäköisiä, mutta tykkään tästä uudemmasta enemmän. Ekasta tulee vähän sellanen jääkuningatar-olo, kun toinen taas on silmämeikin kylmistä sävyistä huolimatta lämmin ja jotenkin lempeä.

  YSL:n rouge pur -punat on todellakin ihania… Jouduin tänään turvautumaan vähän hätätilanteessa kyseiseen punaan (eri sävy tosin), kun huulet olivat rasittavan kuivat ja huulirasva oli unohtunut kotiin. Sattumalta tämä mahtavan kosteuttava puna sentään löytyi käsilaukun sivutaskusta. :D

 11. 15

  Mummeli sanoo

  Mun mielestä kylmän meikin sävyt on parempi yhdistelmä mutta kokonaisuutena sulle sopii paremmin lämminsävyiset meikit, hopea on jotenkin aika kovan näköinen. :) Onkos joulumeikkejä jo mietitty?

 12. 16

  sanoo

  Mä en ottanut Hannele postaustasi pilkkana. En usko että ikinä pilkkaisit tahallasi, ei sulla ole tarvetta sellaiseen :)

  Niin tämä hopea toimii paremmin :)

 13. 18

  Melon Marmalady sanoo

  Mun mielestä persikkainen versio on kivempi :) mutta tosi hyvin oot toteuttanu kummatkin.

 14. 19

  sh sanoo

  Joskus aikoinaan kun oivalsin, että persikkaista poskipunaa voi yhdistää harmaaseen/ hopeiseen silmämeikkiin, en ole enää kajonnut pinkkeihin poskipuniin harmaan meikin kanssa. Persikkaiset poskipunat tuovat kivasti eloa ja lämpimyyttän kasvoille. Lisäksi ne auttavat tasopainottamaan koko meikkiä ja kasvojen kirjavuutta. Mulla on couperosaa poskissa lähellä nenää ja liian kylmä meikki pinkin/ punaisen poskipunan kanssa saa meikin näyttämään ehkä hieman tökeröltä. Rakastan kuitenkin myös sinipohjaisia poskipunia, mutta useammin käytän persikkaa, varsinkin kun useimmiten mulla on kuitenkin kylmä silmämeikki (harmaa). On vaikeampi yhdistää pinkkiä poskipunaa lämpimähköön silmämeikkiin kuin persikkaista viileään.

  Sullakin tuo lämpimämpi näyttää paremmalta ainakin kuvissa. :)

 15. 20

  Charlie, Feminine Bravery sanoo

  kauniita ovat molemmat, asusta riippuu sitten kokonaisvaikutelma. Olet todella kaunis :)

  xxx Charlie

 16. 21

  milli sanoo

  Todella kauniita molemmat meikit. Olen yllättynyt siitä, että tuo lämmin meikki on niin kaunis, että on vaikea, oikeastaan ihan mahdoton valita, kumpi olisi parempi. Normaalisti tykkään aina enemmän viileistä, mutta nyt ei pysty sanomaan. Tuo lämpimän meikin poskipuna on todella kaunis, tuo kauniin lämpimän hehkun kasvoille. Kylmän huulipuna on mielestäni parempi. Näyttäisiköhän lämmin poskipuna hullulta yhdistettynä vähän viileämpään tai pinkimpään huulipunaan? Onko sulla jotain ajatusta / sääntöä lämpimien ja viileiden värien yhdistämisestä?

 17. 22

  sanoo

  Itse en saanut vietyä Roaccutan kuuria loppuun asti kun iho kuivui niin pahasti etttä olo kävi totaalisen sietämättömäksi..

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Näin – tuohan on yksi Roan yleisistä sivuvaikutuksista. Kaverini iho veti niin kuivaksi että hän näytti sanojensa mukaan liskolta. :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.