Silkkiin kiedottu ilta

Olen nyt askeleen lähempänä ymmärtämään blogikollegaani Sensaistia. :)

Sensai_ilta_1

Olin nimittäin eilen illalla tutustumassa Bernerin kutsumana Sensai-sarjaan. Monet selektiiviset sarjat ovat minulle tuttuja kosmetiikkamyyjän työni kautta, mutta meidän liikkeen valikoimaan Sensai ei kuulunut joten tämä aasialainen ylellisyyssarja on jäänyt minulle suhteellisen etäiseksi.

En itse rehellisyyden nimissä ole näistä ”normikosmetiikan” sarjoista oman ihonhoitoni kannalta kiinnostunut, sillä minun tieni on luonnonkosmetiikan puolella. Mutta kaikenlaisiin sarjoihin on mielenkiintoista tutustua, ja kieltämättä Sensain (entinen Kanebo, brändinimeksi vaihdettiin muutama vuosi sitten Sensai) ympärillä leijuva japanilaisen ihonhoitorituaalin hienostunut aura on aina jotenkin vetänyt puoleensa. Etenkin merkin paljon hehkutetut kaksoispuhdistustuotteet ovat kutkutelleet, ja jos sarjaa olisi ollut meillä myynnissä, olisin testannut ne jo ajat sitten. :) *putsarifriikki :p *

Sensai_ilta2

Ilta alkoi koulutusosuudella jonka veti Sensain kouluttaja Tuija Lindström.

Olin ihan hämilläni kun snack-tarjottimelta löytyi minulle erikseen varattu vhh-annos…! :D Iltaan ilmoittautumisen yhteydessä kysyttiin ruokavaliosta, mutta en todellakaan odota että missään alettaisiin järjestämään minulle jotain erikseen vain ”leipä- ja perunavammani” takia. Se on oma ongelmani. Bernerillä oli kuitenkin haluttu ottaa vammani huomioon, ja olin siitä kyllä tosi otettu. Liikuttavaa.

Koulutuksessa paneuduttiin Sensain klassikkotuotteisiin kuten 38-maskaraan, kaksoispuhdistustuotteisiin ja Sponge Chief -puhdistusliinaan. Ehkäpä myyjätaustani ja perusteellisen luonteeni takia jäin kaipaamaan vielä jäsennellympää katsausta Sensain voidepuoleen, mutta kaksituntinen oli varmasti tarpeeksi suurimmalle osalle muuta porukkaa. :)

Sensai_ilta_tanssiesitys

Ilta jatkui koulutusosuuden jälkeen silkkisellä tanssiesityksellä (tiedättehän sen Sensain tunnetun mainoskuvan silkkiin kääriytyneestä naisesta, ehkä kauneimpia kosmetiikan mainoskuvia minun mielestäni) ja musiikkiesityksillä.

Sensai_ilta3

Anteeksi, minua jotenkin osin naurattaa tämä postaus kun kuvat tuovat mieleen monista muoti- ja lifestyleblogeista tutut jutut PR-tilaisuuksista ruokalähikuvineen… :D Oikeasti haluan kertoa teille tästä Sensai-kokemuksesta koska se oli taas jotain ihan uutta minulle  ja minusta on muutenkin kiva välillä kertoa muistakin sarjoista kuin niistä joiden tyyppisiä itse käytän. Mutta näistä kuvista tulee sellainen muotiblogi-kokkaritilaisuus-fiilis… ^_^

Nojoo, mutta tässä ruokakuvassa halusin taas esitellä minulle sivuun laitetut vhh-alkupalat. :) Niin söpöä! (Vaikka myönnän, että minusta oli aavistuksen kiusallista että vain yhtä ainutta tyyppiä eli minua varten oli nähty tuollainen vaiva…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan kruunasi illallinen, jonka aikana Tuija vielä kertasi Sensain ihonhoitofilosofian kulmakiviä. Kuinka monelle teistä Sensain ”saho-rituaali” muuten on tuttu? Tai Sensai/Kanebo ylipäänsä? Arvelen monen suomalaiskuluttajan edelleen menevän sekaisin siinä mikä ero on Sensailla ja Kanebolla ja moni varmaan ihmettelee minne Kanebo on kadonnut.

Kanebo ei ole kadonnut, vaan firma vain päätti vaihtaa Japanin ulkopuolella myytävän ja markkinoitavan sarjansa brändinimen Sensaiksi.

Sensain ”juttu” on silkki. Jokaisessa Sensai-tuotteessa on Koishimaru-silkkiuutetta, ja Kanebon ensimmäinen silkkituote tuli markkinoille jo 1936. Silkin ja ihon aminohappokoostumukset muistuttavat toisiaan ja silkkiuute sitoo iholle kosteutta.

Toinen asia, mistä Sensai tunnetaan, on tietysti ihonhoidon kaksoisrituaali. Tämä rituaali on japaniksi Saho, ja sen muodostavat kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus. Iho pestään kahdella tuotteella, ja sen jälkeen myös kosteutetaan kahdella tuotteella. Tai kolmella, jos mukaan lisää seerumin. Mutta peruskosteutukseen kuuluu kaksi tuotetta. Kerron näistä myöhemmin Sensai-tuotepostauksessa sitten kun olen testaillut tuotteita ja Sahoa, muuten tämä juttu venyy väsyttävän pitkäksi. :)

Sensai_SpongeChief

Tilaisuudesta saadusta kassista löytyi tuote, jonka kokeilu on ollut ”To Do” -listallani aina siitä saakka kun luin siitä neljä vuotta sitten (!!) Virven blogista. Sponge Chief -puhdistusliina. (Ihan käsittämätöntä taas että tähän meni näin kauan, toisaalta hauska sattuma että olin ihan hiljattain juuri itse ostanut ko. liinan. No, nyt minulla on sille jo seuraaja! :))

Tätä kun alkaa käyttää jää kuulema välittömästi koukkuun eikä osaa enää suoriutua puhdistuksesta ilman tätä.

Sensai_Ultimate

Lahjakassista paljastui myös näytekokoinen setti Sensain ylellisintä sarjaa, Ultimatea. Nyt ollaan kuulkaas kalliin kosmetiikan äärellä! En ole koskaan aiemmin kokeillut mitään yhtä kallista. The Cream -päivävoiteella on hintaa vaatimattomat 756€ (ainakin Sokoksella josta hinnan tarkistin). Tuo 6 millin  näytepurkkikin on siis 113€:n arvoinen…! Jessus.

Odotan todella suurella mielenkiinnolla miten hinta näkyy ja tuntuu ihossani. :)

Sensai_kaksoistuotteet

Kassi sisälsi myös kaksoisrituaalin perustuotteet eli 1- ja 2-vaiheen putsarit ja 1- ja 2-vaiheen kosteustuotteet.

.

Palaan asiaan Sensai-tuotekokemusten kanssa vuodenvaihteen jälkeen. Saa nähdä hurahdanko näihin vai saako joku teistä nämä sitten arpajaisissa! :D

Kommentit
 1. 1

  aadis sanoo

  Voih…..Sensain voiteet ovat ihania.
  Kaksoispuhdistus on varmasti kiva juttu, mutta olen kokeillut kaikkia Sensain puhdistus voiteita, maitoja, öljyjä jne….kaikki kuivattaa ihoa ja saa aikaan epämiellyttävän kiristävän tunteen. Mutta voiteita käyttäisin enemmänkin jos vain olisi varaa

 2. 2

  Kuorotipu sanoo

  Cleansing Cream ja Creamy Soap onkin mun lempparit putsareista, että hyvät tuotteet sai. Järkyn hintasia kyllä noi Ultimate-linjan tuotteet!

 3. 3

  Milla sanoo

  Herrajestas minkä hintaista rasvaa!! Ei taida ihan löytyä Sokoksen hyllyltä kaikkien näpelöitävänä :) Osaisitko kertoa mistä tuota Sensain puhdistusliinaa löytyy? Kaipaisin juuri tuollaista putsausrituaaliini :)

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Osaisitko kertoa mistä tuota Sensain puhdistusliinaa löytyy?

   Sensaita myyvät Sokokset, Emotionit, Stockat, Stockan Beautyt ja muutamat yksittäiset jälleenmyyjät kuten Imatran Kylpylä.

 4. 4

  NG sanoo

  Kyllä tuo Sponge Chief kiva liina on ja tuo omaa lisäänsä putsaukseen, mutta en nyt sanoisi, ettei sen jälkeen enää voisi olla ilman … ;) Pienoista ylipuhetta…

  Kuulen uteliaana kokemuksiasi noista ylellisyysvoiteista. Kanebon muinaiset lotionit 100 ml lasipulloissa ovat tuttuja, ja ihan toimivia kosteuttajia… (INCI vain on pitkä kuin nälkävuosi..) mutta nuo yli 700€ tuotteet… mykistävää.
  Olisi ollut kiinnostavaa kuulla nykyinen asiakaskunta noille luksusvoiteille?

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Olisi ollut kiinnostavaa kuulla nykyinen asiakaskunta noille luksusvoiteille?

   Mä kysyin tätä, ja sain odotetun mukaisen vastauksen eli hyvin ”valikoitu” tuo asiakaskunta tosiaan on. Eli ei näitä Suomen kokoisilla markkinoilla mitenkään pilvin pimein myydä… :)

   Kyllä moni perustienaava tuon 700€ varmaan mieluummin johonkin Etelän matkaan laittaa kuin kasvovoiteeseen. Mutta sitten tietysti niille, joille on ihan sama onko hintalapussa kaksi, kolme vai neljä nollaa, tuollainen voide tekee samanlaisen loven kukkaroon kuin Pirkka meille taviksille. :) Niin mikäpäs siinä ostaessa silloin, jos koostumus, tuoksu ja imago ovat mieleiset. :)

 5. 5

  Milja sanoo

  Uu, vaikuttaapa mielenkiintoiselta tapahtumalta. Kamalan hintaisia tuotteita kyllä! Vaikka ne uudistaisivat ihon kokonaan ja asentaisivat digiboksitkin puolestani niin en silti raaskisi ostaa. :D

  Ja mitä, onko siitä Virven Sponge Chief -postauksesta jo noin pitkä aika..? Kamalaa, mulla lukee vieläkin tuo ostoslistassa, kun silloin vakuutin itselleni että se pitää hommata. Ehkä joku päivä tulen hommaamaankin :D

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Vaikka ne uudistaisivat ihon kokonaan ja asentaisivat digiboksitkin puolestani niin en silti raaskisi ostaa. :D

   :D

 6. 6

  Kalkkis :) sanoo

  Tuo puhdistusvoide ja -saippua myös minulla! Kokeilupakkauksilla harjoittelin ja ihmettelin, kun eivät toimineet kunnolla. Onneksi ystävällinen myyjä neuvoi minua onnetonta: voide levitetään kuivalle iholle ja johan sujui! Tykkään tosi paljon, sopivat minun kuivalle sekaiholleni. Maskara 38 on ollut luottotuotteeni jo ikuisuuden (ainakin 10 vuotta…). Sensain Liquid Eyeliner on ainoa rajaus, joka pysyy rasvoittuvilla luomillani. Kalliita tuotteita, mutta hintnsa arvoisia, ainakin minulle. Tarjouksista hamstraan…

 7. 7

  sanoo

  Jään jännityksellä odottamaan kohtaako kalliissa tuotteessa hinta/laatusuhde edes yhtään. Melkein pitäisi uusi naama tulla tuohon hintaan. ;o) Sensaille kuitenkin iso ♥

 8. 8

  sanoo

  Mulle taas tuo kaksoisputsari oli ehkä liiankin hoitava, ainakin tälle sekaiholle puski näppylää muutaman päivän kokeilun jälkeen. Cleansing Creamin ja Creamy Soupin taisin minäkin saada töistä silloin kokeiluun. :) Toki en voi sanoa varmasti, koska hormonaalinen ehkäisy saa naamani kukkimaan jo valmiiksi.

  • 8.1

   HH sanoo

   voisko olla myös niin että iho alkoi puhdistaa itseään kun pesuaineet pesi kaikki liat ja meikit pois kunnolla?

 9. 9

  Tanja sanoo

  Odotan mielenkiinnolla sun kokemuksia voiteista! En oo itse raaskinut ostaa puhditusaineita, mutta Sensain voiteisiin hurahdin pari vuotta sitten! Kokeilin voidetta (ihan ”perus”, ei se superkallis) siskolla, ja juurikin se silkkisyyden tuntu iholla teki lähtemättömän vaikutuksen. Ostin heti ensi tilassa oman putelin laivalta, ja voide on kyllä mielestäni hintansa arvoista! Yksi pumppupullo kestää mulla noin puoli vuotta eli hinta ei todellakaan ole paha. Maksoin voiteesta muistaakseni 70 euroa viimeksi. Talvella käytän vähän paksumpaa voidetta ja kesällä kevyempää. Suosittelen!

 10. 10

  sanoo

  Hei, mä tykkään aina lukea tällaisista PR-illoista! Niissä on aina kivoja kuvia ja on mielenkiintoista, miten esimerkiksi tässä postauksessa Sensai on haluttu bloggaajille tuoda esille, vaikka se itselleni tuttu onkin. Mä kun yleisimmin kirjoitan vain omista tärkeimmistä jutuistani ja siitä, mikä minua tuotteessa kiinnostaa – mulle Sensain juttu on kaksoispuhdistus. Kaksoiskosteutuksen, tuotteiden hieronnan iholle ja silkin sisältämisen olen jättänyt maininnan varaan, jos olen edes kaikesta maininnut, sillä muhun sarjassa iskee juuri kaksoispuhdistus. Todennäköisesti olen jopa tuon silkin sisältämisen jättänyt kokonaan mainitsematta, koska muhun se ei vetoa tai tee sarjasta minulle siksi erityistä, mutta PR-puolen kanta asiasta on kiva nähdä myös.

 11. 11

  Veppe sanoo

  Ahhhahhahahah! :D Kyllä ihan kirjaimellisesti loksahti leuka kun tuon voiteen hinnan näin! En ole vieläkään saanut sitä täysin hinattua ylös. Tää on nyt sitä oikeesti jäääääärkyttävää. Haluaisin jo kyllä tietää, mitä kyseinen voide sisältää! Luen mielenkiinnolla, jos laitat inciä näkyviin. Toivottavasti on hyvää tavaraa, mutta löisin kyllä ihan mistä tahansa vetoa, että ihan sama mitä tuo sisältää, niin parilla-kolmella kympillä saa vähintään yhtä hyvän ihonhoitotuloksen, kun oikein valitsee.

  • 11.1

   Sanni sanoo

   The Cream:

   aqua
   oryza sativa extract
   diglycerin
   propanediol dicaprylate/caprate
   glycerin
   butylene glycol
   behenyl alcohol
   maltitol
   squalane
   glyceryl stearate
   hydrogenated polyisobutene
   sorbeth-6
   beeswax
   polysorbate 65
   dimethicone
   dipropylene glycol
   niacinamide
   stearic acid
   sodium stearoyl glutamate
   parfum
   polysorbate 80
   xanthan gum
   aminobutyric acid
   ammonium glycyrrhizate
   methylserine
   acetyl glucosamine
   alcohol
   disodium edta
   dimethoxy di-p-cresol
   hydrolyzed silk
   prunus yedoensis leaf extract
   algae extract
   zostera marina extract
   pyracantha fortuneana fruit extract
   cynara scolymus leaf extract
   dioscorea panthaica root extract
   hydrolyzed conchiolin protein
   phenoxyethanol
   chlorophenesin
   methylparaben
   alpha-isomethyl ionone
   benzyl benzoate
   benzyl salicylate
   citronellol
   geraniol
   hydroxycitronellol
   linalool

   Voidepohja ainakin näyttäisi aika lailla synteettisen kosmetiikan perusreseptiltä perushumektantteineen, emulgaattoreineen, pehmentäjineen ja paksuntajineen…. :) Lopussa on sitten tuo ”featured ingredients” -osuus eli silkki ja kasviuutteet. Koska minulla ei ole tiedossa millä pitoisuuksilla nuo vaikuttavat, niin en tokikaan pysty tekemään väitteitä voiteen tehosta. Ehkäpä silkkiuute sitoo tehokkaasti kosteutta jo hyvin pienillä pitoisuuksilla..? Nämä on näitä juttuja että loppupeleissä vain käyttäjän iho kertoo onko voide tosiaan hintansa arvoinen supertuote. :) Incistä näkee vain ettei reseptissä sinänsä ole mitään kovin erikoista, mutta Sensain ”salaisuuden” pitäisi nimenomaan olla tuossa Koishimaru-silkissä.

   • 11.1.1

    NG sanoo

    Ei todella mikään liian erikoinen INCI, silkki on listalla hajusteen jälkeen, joten .. ;) Kelpo kosteuttava mönjä varmaan, mutta nuo rahat käyttäisin ennemmin Paula’s Choicen seerumeihin ja vaikkapa Estee Lauderin tuotteisiin :)

    • 11.1.1.1

     Veppe sanoo

     Heh! Minäkin tuossa juuri mietin, että mulla on käytössä pari Paula’s Choicen seerumia, jotka maksoivat alle 30e/kpl ja joissa on kuitenkin tuntuvat (=iholla näkyvät) määrät retinolia, c-vitamiinia, resveratrolia, quercetiniä, hyaluronihappoa ja vaikka mitä… Kuinka monta näitäkin saisi yhden tuollaisen voiteen hinnalla, huh. Mutta eipä sillä tietty ole hirveästi merkitystä, kun tuskin mitään yli 700 euron voiteita sama porukka ostaisikaan – ei kai sitä voi oikein edes laskea vaihtoehdoksi. Silti, välillä kyllä mietityttää miten huvittavaa on, että eliittituotteiden ostajat saattavat jäädä kokonaan vaille mitään oikeasti tehokasta, jos tuotteita ostetaan vaan imagon ja hinnan takia. Mutta mikäs siinä, ei mua haittaa olla köyhempi ja parempi-ihoinen, heh…

     • 11.1.1.1.1

      NG sanoo

      Hahhah, niin tosiaan saattaa käydä, että supervarakkaille merkitsee eniten imago, me vähävaraisemmat satsaamme laatuun ;)

   • 11.1.2

    Veppe sanoo

    Kiitos incistä! Eihän tuo nyt huonoltakaan koostumukselta näytä, mitä nyt se alkoholi siellä. Silkkiproteiini (sericin) kyllä toimii kosteuttajana, mutta mitään sellaista ainutlaatuista sen käytössä ei ole, mikä antaisi aihetta siihen hintaluokkaan. Silkkiproteiinia löytyy kuitenkin monista marketti- ja apteekkituotteistakin, eikä se nyt mikään megatehoaine sentään ole. En usko että silkin ”laadulla” on mitään oleellista vaikutusta asiassa, ja tuossa koostumuksessa pitoisuuskin on melko alhainen. Näyttää tosiaan siltä, että hinta liittyy imagoon, eikä ainesosiin, mutta se ei toki tarkoita etteikö kyseessä voisi olla oikein hyvä tuote. Hyvin yksilöllisiä kokemuksiahan ne toki ovat, ja moni varmaan saa suurimman ilonsa siitä luksuksen tunteesta. Saahan siitä maksaa, jos rahaa riittää. :)

 12. 12

  Hanna sanoo

  Ultimaten hinnassa on pakko olla PALJON ilmaa… Miten muuten edes näytteitä voidaan jakaa noin auliisti?

 13. 13

  Mirri sanoo

  Kyllä kieltämättä kiinnostaisi millainen inci tuossa liki 800 euron voiteessa on.

  Itse olen kerran kokeillut sensain kosteusvoidetta enkä tykännyt yhtään, sellaista öljymäistä lirua joka ei kosteuttanut riittävästi. Yksi huonoimmista tuotteista mihin olen koskaan tutustunut.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Kyllä kieltämättä kiinnostaisi millainen inci tuossa liki 800 euron voiteessa on.

   Katso pari kommenttia ylöspäin ;)

  • 13.2

   Mirri sanoo

   Ai anteeksi, olitkin jo laittanut incin. Itse en synteettistä kosmetiikkaa enää käytä juuri ollenkaan, joten minun silmääni näyttää kyllä aika pitkältä listalta perusmarkettikosmetiikan ainesosia :)

 14. 14

  Jenni sanoo

  Ai, että tykkään tästä blogista ja kirjoitustyylistäsi!
  Monessa blogissa tuntuu, että kaikki on aina jotenkin niin epäaitoa, ”lavastettua” ja ihminen siellä tekstin takana niin muovisen oloinen, mutta sinä olet niin ihanan aito ja persoonallinen! On niin mukava lukea tätä ja innolla odotan aina joka päivä onko tullut jotain uutta! Tekstisi on niin luontevan tuntuista ja hauskaa! Siellä tekstin takana on joku oikea ihminen niin hyvine kuin huonoine puolinen eikä joku laskeskeltu imago :)
  Älä koskaan lopeta tätä blogia, jooko? :)

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Aaww, voi kiitos Jenni! :) Kamala miten ihania kommentteja olette jättäneet minulle viime aikoina <3 ^_^

 15. 15

  ida sanoo

  Siis herranjumala minkä hintanen rasva!!! Haluun todellakin tietää toimiiiko toi oikeesti, kun on kerta niin kallista… Ei sillä että IKINÄ itse ostaisin mitään noin kallista voidetta, mutta ihan uteliaisuuttani kiinnostaa :)

 16. 16

  mia sanoo

  Heippa Sanni, tuotevinkkiä kyselisin. Naama (sekaiho, melko herkkä ja talvella kovasti kuivuva) kaipaa kosteutusta, mutta kaikki rasvaisemmat voiteet aiheuttaa epäpuhtauksia. Mitä luonnonkosmetiikan kosteuttajia suosittelet? :)

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Alle vaikkapa Estelle & Thildin erinomainen Rose Otto -seerumi tai jos yli 50 euron hintalappu hirvittää niin The Body Shopin edullisempi Nutriganics -linjan Smoothing Serum ja päälle Mádaran Deep Moisture Fluid tai vaikkapa Laveran Neutral Fluid (ei Cream, se on paksumpi versio). Herkälle iholle Laveran Neutral on parempi valinta kuin Mádaran fluidi.

 17. 17

  Sanna L. sanoo

  Sinulle suotakoon ”perus” blogin mukaiset ruokakuvat jotka on napattu jostain tilaisuudesta :-D Muissa blogeissa ne ärsyttävät mutta ei täällä :-)

 18. 18

  Tuulia sanoo

  Eilen illalla tuli kympin uutisissa juttua bloggaajista,jutussa oli haastateltu myös kuluttajaviranomaisia.Bloggaushan on kasvanut valtavasti.

  Olet tehnyt lukuisia erinomaisia ja hyödyllisiä juttuja. Henkilökohtaisesti en kuitenkaan pidä tälläisista postauksista kuin tämä Sensain oli, siinä ei ole oikein informatiivista arvoa lukijalle.Bloggaajille tälläinen tilaisuus varmaankin jättää positiivisen tunteen.

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Tämä juttu olikin vain ”fiilispostaus” ja pohjustusta varsinaiselle Sensai-tuotepostaukselle. :)

   Mielestäni kirjoitan muuten aika paljonkin postauksia, joissa ei ole varsinaista informaatioarvoa lukijalle. Minusta on kiva kun joukossa on fiilistelyjuttujakin, kuten vaikka eilinen ”jee, lakkasin vihdoin kynteni” -postaus josta tuskin oli hyötyä yhdellekään lukijalle. :)

   Bloggaajille tälläinen tilaisuus varmaankin jättää positiivisen tunteen.

   Nojoo, ymmärrän mitä ajat takaa… Tai ainakin veikkaan niin. :) Tilaisuus oli toki todella hieno, mutta ei millään lailla vaikuta arvioihini tuotteista. Vaikka minua kestittäisiin kuinka hyvin, en henkilökohtaisesti esimerkiksi usko että mikään kosmetiikkatuote on yli 700 euron arvoinen hoitotuloksellisesti enkä itse koskaan sellaista kenellekään suosittelisi, ellei kyseessä ole henkilö joka etsii nimenomaan imagoarvoa eli ns. kosmetiikan Rolls Roycea. ;)

   • 18.1.1

    Marianne sanoo

    Mun täytyy sanoa, että mulle tällä postauksella kyllä oli informaatioarvoa! Kerroit pressitapahtumasta paljon kattavammin kuin lifestyle- ja muotibloggaajat yleensä. Muotiblogeissa yleensä lähinnä hehkutetaan saatuja tuotteita ja toistellaan tilaisuudessa käytettyjä mainoslauseita ja se on mielestäni ihan ymmärrettävääkin, kun ei perus mutibloggaaja välttämättä niin hirveästi kosmetiikasta tiedä. Jotenkin vaan sellaiset mainoslauseen toistelut on aika tyhjiä. Sä mielestäni kerroit tapahtumasta niin informatiivisesti kuin se nyt on mahdollista :)

    Ja en mä ainakaan odota tällaiselta postaukselta hirveän kriittistä asennetta tuotteita kohtaan, mielestäni oli kiva kuulla tuotteista vähän tarkemmin kuin esim. muotiblogeista voi yleensä lukea. Mä voin ainakin kuvitella, että Sanni olet suurin piirtein tehnyt muistiinpanoja tuolla tapahtumassa, kun aika usein tällaisiin tilaisuuksiin tullaan vaan viettämään kivaa iltaa ja blogissa esitellään lähinnä kuvat purkeista ja ruuista. Ja eihän siinäkään mitään pahaa ole, mutta tosi kiva lueka välillä tällainen vähän kattavampi ja asiapitoisempi postaus! :)

 19. 19

  Pipari68 sanoo

  Ennen kun siirryin totaalisesti luomupuolelle, käytin juurikin noita Sensain puhdistuksia. Aluksi öljyä ja sitten sitä jotain vaahtoa. Olihan ne ihania, mutta hyvin toimii noi luomutkin. Patykan kaksoisputsarihan on ehkä vielä parempaa….Kosteusvoidettakin Sensailta käytin ennen muinoin, mutta samaa kuin joku jo täällä mainitsi, ihan sitä peruspumppupulloarasvaa about 70 euroa. Satoja euroja en laittaisi yksittäiseen naamarasvaan IKINÄ, ajattelisin nimenomaan sitä, kuinka pitkälle sillä rahalla matkustaisi….

 20. 21

  Mia sanoo

  Luin vuosia sitten tuosta puhdistusliinasta ja pitihän se saada. Harmikseni sain liinasta allergisen reaktion, kävi ilmi, että olen yliherkkä luonnonkumille. Kyllä harmitti!

 21. 22

  sanoo

  Hei hyvä kun muistutit tuosta puhdistusliinasta! Ostin tuon joskus kun mulla oli ripsipidennykset ja tykkäsin kyllä kovasti. Jotenkin on vaan jäänyt käyttämättä sen jälkeen kun pidennyksistä luovuin, pitääkin kaivaa tuo uudelleen käyttöön! :)

 22. 23

  Tiia sanoo

  Mulle ei ole oikein ikinä auennut juuri tämän sarjan hienous. Ehkä olen ollut vain liian pihi kokeilemaan Sensaita kunnolla. Ja noilla hinnoilla tulen kyllä olemaan vastaisuudessakin…

  Liinan omistan ja siitä olen ihan kyllä tykännyt. Sen sijaan 38 ripsari on ollut ehkä elämäni traumaattisin silmäkokemus. (Ja mun silmät on sentään laseroitu!)

  Osaatko kertoa mikä juuri Sensain kaksoispuhdistuksessa tekee niin erityisen? Onko siinä jotain ihmeellistä, vain tälle sarjalle ominaista? Niin usein kuulee hehkutettavan nimenomaan Sensain kaksoispuhdistusta? Vai eivätkö muut sarjat vain ole lanseeranneet sellaista, koska eivät ole ajatelleet kuluttajien haluavan maksaa kahdesta tuotteesta?

  Käytän vedenkestävää ripsiväriä ja läträän poistoainetta melko tolkuttomia määriä (koska en halua hangata silmiä). Usein pyyhin myös muun naamani niillä vanulapuilla ennen varsinaista puhdistusainetta. Tai sitten ihan esim kookosöljyllä tai rasvalla tmv. Tekeekö se minusta kaksoispuhdistajan? Vai valekaksoispuhdistajan, koska käyttämäni aineet eivät ole oikean merkkisiä…

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Osaatko kertoa mikä juuri Sensain kaksoispuhdistuksessa tekee niin erityisen? Onko siinä jotain ihmeellistä, vain tälle sarjalle ominaista?

   En osaa (ainakaan vielä kun en ole tuotteita kokeillut ;)). Sensain kaksoispuhdistuksessahan on ideana, että 1-vaiheella poistetaan iholta rasvaliukoiset aineet (meikki, tali) ja 2-vaiheella vesiliukoinen lika (hiki, kuolleet ihohuokoset ja mitä sieltä iholta nyt voi löytyäkään :)). Eli 1-putsari on rasvamainen, 2-putsari ei-rasvainen.

   Luonnollisestikin tämäntyylisen kaksoispuhdistuksen voi suorittaa millä tahansa vastaavilla putsareilla. Eri asia on se, miten tehokkaita eri merkkien putsarit ovat. Ja millainen on niiden – – täältä tämä termi taas tulee :D – kosmeettinen miellyttävyys. Millaisen tunteen ne jättävät iholle. Kun en ole Sensaita vielä kokeillut, en osaa tässä vaiheessa ottaa kantaa näihin ominaisuuksiin heidän kaksoispuhdistuksessaan.

   Miksi jotkut tuotteet nousevat niin hehkutetuiksi? Yleensä on kyse juurikin siitä tehon & elämyksellisen puolen ”täydellisestä” kohtaamisesta. Kun joku tuote tekee tehokkaasti mitä lupaa, ja vieläpä tuoksuu/tuntuu/näyttää hyvältä, ja tarpeeksi moni ihminen on asiasta samaa mieltä, tuotteella on potentiaali tulla ”hehkutetuksi kulttituotteeksi”. :) Ja näin on käynyt esimerkiksi juuri Sensain puhdistustuotteiden kanssa.

   Vai eivätkö muut sarjat vain ole lanseeranneet sellaista, koska eivät ole ajatelleet kuluttajien haluavan maksaa kahdesta tuotteesta?

   Olen kuullut muistakin sarjoista joilla on kaksoispuhdistus, mutta merkit eivät ole jääneet mieleen. Tietysti voi vallan hyvin nähdä kaksoispuhdistuksen kaikilla merkeillä; ostaa vain sekä emulsion että vaahtoputsarin ja käyttää ne peräjälkeen. :) Mutta Sensain lisäksi on myös muita sarjoja jotka ovat erikseen nostaneet kaksoisopuhdistuksen THE jutuksi. Mutta olisikohan Sensai sitten ollut ensimmäisiä ja ollut ns. tiennäyttäjänä muille merkeille…? En osaa sanoa. En tiedä yhtään kuinka kauan heillä on ollut tuo kaksoisfilosofia.

   Tekeekö se minusta kaksoispuhdistajan? Vai valekaksoispuhdistajan, koska käyttämäni aineet eivät ole oikean merkkisiä…

   I would say että olet kaksoispuhdistaja. :) Etkä mikään vale-sellainen. :D Kaksoispuhdistus tarkoittaa nimenomaan sitä, että ensimmäinen vaihe suoritetaan rasvamaisella putsarilla ja toinen vaahtoavalla (no, voihan niissäkin olla rasvakomponentteja mutta ymmärrät mitä tarkoitan). Eli kun minä sen sijaan putsaan kasvot välillä kahdesti yhdellä ja samalla putsarilla, se ei varsinaisesti ole kaksoispuhdistusta. Todennäköisesti en saa omilla putsareillani kaikkea rasvaliukoista likaa irti ihostani, mutta en oikeastaan sitä tarvitsekaan kun en käytä rasvaa sisältävää meikkipohjaa (=meikkivoidetta). Mineraalipohja kyllä irtoaa ihan millä tahansa putsarilla, ainakin mun ihosta. :)

   • 23.1.1

    Tiia sanoo

    Kiitos taas kovasti vaivannäöstäsi:) Nyt selvisi, että tarkoittamani ”the magic” on nimenomaan tuotteiden koostumuksissa. Eli ensin öljy/rasva tmv ja kevyempi aine perään. Eikä suinkaan niin, että käyttää kahta mitä tahansa putsaria.

    Ja mineraalimeikki kyllä irtoaa. Jotenkin olen silti kokenut miellyttävämmäksi pyyhkiä ensin meikin naamasta ja sen jälkeen vielä pestä vaahtoputsarilla. En tiedä mistä se johtuu. Ehkä osittain siitä, että luonnonkosmetiikan putsarit eivät vaahtoa niin paljon, eivätkä jätä ”hiekkapestyä” fiilistä naamaan, joten aivot ajattelevat, ettei puhdistus ole ollut riittävä.

    • 23.1.2.1

     Sanni sanoo

     Jos eivät rasvaa niin rasvan kaltaisia ainesosia, joihin esimerkiksi tietyt silikoniyhdisteet lasketaan. Ilman rasvamaisia ainesosia meikkivoide ei levittyisi kauniisti.

     • 23.1.2.1.1

      Jontu sanoo

      Ja luonnonkosmetiikassa meikkivoiteessa on siis pakko olla jotakin oikeaa öljyä/rasvaa?

      • 23.1.2.1.1.1

       Sanni sanoo

       Tottakai :) Niissähän on aina kasviöljyjä :) Oletko koskaan katsonut vaikka Laveran meikkivoiteen inciä? Siinä on safloriöljyä, oliiviöljyä, arganöljyä, jojoböljyä, sheavoita, kookosöljyä, kaakaovoita, camelinaöljyä ja soijaöljyä.

 23. 24

  Molly sanoo

  Minulle liina oli vähän liian kuoriva, varsinkin silmänympäryksille, ja nenäkin alkoi punoittaa. Mutta minulla onkin tosi ohut iho, mineraaleja pyöritellessä tuli joskus vertakin. Kaksoispuhdistus on minulla käytössä sovellettuna, sillä Sensaihin ei ole varaa.

 24. 25

  Tarja sanoo

  Kanebo tai nykyinen Sensai on ollut luottomerkkini kosteusvoiteena vuosikaudet. Kesällä kevyempää ja talvisin tuhdimpaa laatua. Muitakin merkkejä olen kokeillut, mutta aina joutunut toteamaan, että parempaa ei ole vielä löytynyt. Voiteet olen ostanut laivalta tai lentokentältä, n. 65 – 70 €, pullollinen riittää n. puoli vuotta. Nyt viimeinen pullo on loppumaisillaan ja kävin Sokoksen kemmariosastolla katsomassa uutta pullollista. Apua! Se maksoi 100,-. Täytynee odottaa tarjousta tai seuraavaa matkaa. Vai, tietäisikö joku korvaavaa tuotetta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.