Sheila’s purple smoky

Tein Sheilalle vielä baari-illan bilemeikin. Sheila pitää violetista, joten tein tumman perus-smokyn violetilla vivahteella.

Sheila_nightmake2

Sheila piti enemmän tästä kuin edellispäivän keltavihreästä meikistä. Itse pidin keltavihreää parempana. Ja ei, kulmakarvoja ei taaskaan laitettu. :P

Lisäys. Huom te meikin vahvuuden arvostelijat; kannattaa ottaa huomioon että meikki on tarkoitettu hämärään yörkerhovalaistukseen, eikä siis tietenkään ole parhaimmillaan kirkkaassa keskipäivän valaistuksessa ulkona parvekkeella. Lookki antaa varmasti ihan eri vaikutelman baarin tanssilattialla aamuyöllä  klo 01.30….. :p Jouduin meikkaamaan Sheilan jo päivällä, sillä emme nähneet enää perjantaina sen jälkeen kun lähdin töihin.

Sheila_nightmake

Meikkiin käytetty:

 • Indelible Creme Eyeshadow Bare Necessity (silmäluomen pohjustus)
 • Lumene Unohdetaan (mustavioletti koko liikkuvalla luomella)
 • Make Up For Ever Purple 92 (taputeltuna Unohdetaan-sävyn päälle)
 • IsaDora Sandy Sky (harmaanvioletti taputeltuna sisänurkkiin)
 • MAC Shroom (luomivaon yläpuolella)
 • MAC Smolder (musta kynärajaus yläluomen ripsirajassa luomivärin alla – toi esiin Unohdetaan-sävyn hohtavat mikroglitterit)
 • Rimmel Enchanted (violetti kynä alaluomen sisärajauksena)
 • Lancôme Hypnôse-ripsiväri
 • Estee Lauder Double Wear -meikkivoide, sävy 05
 • Yves Rocher Pehmeä Roosa -poskipuna
 • Liquid Lip Smacker läpinäkyvä huulikiilto

Sheilasmoky2

Sheilasmoky

Edit. Hassua kun jengi tuntui tajuavan tämän meikin ihan väärin. :D Kommenteissa ihmetellään miksen tehnyt Sheilan piirteisiin paremmin sopivaa luonnollista ja hillittyä meikkiä, vaikka tässä ei nyt haettu mitään luonnollista lookkia vaan yksinkertaisesti vahvaa ja näyttävää bilemeikkiä. Kaikki ei kai sitten vaan lue noita tekstejä vaan katsoo pelkät kuvat. Tokihan mä nyt näen että Sheilan omaa kauneutta ja kasvonpiirteitä korostaa parhaiten hyvin kevyt ja luonnollinen meikki, mutta kai sitä nyt baariin lähtiessä saa vetää vaikka Marilyn Manson -maskit? ^_^ Bilemeikit ja ns. kauneusmeikit voi tosiaan olla kaksi ihan eri asiaa.

Mutta kyllä, ihan asiallistakin palautetta sain. :) Olisin tosiaan voinut valita häivytyssävyksi tummemman beigen, joka olisi mätsännyt paremmin Sheilan omaan ihonväriin eikä jättänyt noita vaaleita reunoja meikin ympärille.

Viikonloppuna on edessä ”kuka ei kuulu joukkoon” -sessio kun tapaan koko Indiedaysin porukan…. No ei tosiaan, varmasti todella mukavia ihmisiä! :) En vaan ole tavannut ketään tytöistä (tai pojista) aiemmin, paitsi Pupulandian Jennin. Hieman jännittää kun itse olen ihan ulkona noista blogipiireistä enkä edes osaa pukeutua.

Kommentit
 1. 2

  saana sanoo

  Mielestäni Sheilalle ei sovi noin tumma meikki, eilinen oli parempi, mutta hänelle ei ehkä sovi niinkään ”vahva” meikki. Itse olisin laittanut sellaisen vaaleamman, eikä niin räikeätä.

 2. 3

  Makeup sanoo

  Olen seuraillut blogia ja tykännyt sinun omista meikeistä, mutta tämä on liian tumma ko. ihmiselle. Voi olla että kulmien laittamattomuus häiritsee,mutta minusta ei sovi luomivärien asettelukaan.

 3. 4

  Peruna sanoo

  Meinasinpa unohtaa kiittää! Tein viikko sitten ensimmäisen kerran eläessäni smoky-meikin sun ohjeilla. Ensin tuntui, että eihän tästä tule yhtään mitään.. :D (Ja kuka käskee yrittää täysin uutta meikkityyliä kiireessä, eh…) Mutta kun sain meikin valmiiksi, niin sehän olikin upea!! Teen takuulla uudelleenkin. :)

  Olin aina ajatellut ettei smoky sovi mulle, kun mulla on pienehköt ja eripariset silmät ja koko silmän ympäröivät rajauksethan korostavat silmän muotoa, jolloin se eriparisuus erottuu selkeämmin. Ei tuo kuitenkaan pahalle näyttänyt, ei ollenkaan. :)

 4. 5

  Nimetön sanoo

  Mun silmiin tää meikki ois ollut ihan täydellinen, jos olisit laittanut vielä kulmat. :)

 5. 6

  xoxo sanoo

  Olen samaa mieltä kommentoijan ”saana kanssa”. Itse suoraan sanottuna vähän pelästyin kun näin tuon meikin. Jos olisi vielä vetänyt väriä nenän yli ni olisi saanut hyvän supermies-naamion..

  Siis meikata osaat toki, en sitä kiellä, mutta mielestäni Sheilalle juurikin näkyvien isojen luomien vuoksi olisi sopinut paremmin hillitympi, vaaleampi meikki. Vaikka sitten tummaa pelkkänä korostuksena luomivakoon/ kulmiin, niin olisi riittänyt.

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Olen itse ihan samaa mieltä, mutta Sheila itse pyysi tummaa smoky-meikkiä. :)

 6. 7

  ink sanoo

  Mulle tulee tästä meikistä mieleen ihan Kauna-leffoista tuttu pikkupoika, lähinnä noista silmistä, kun ovat niin tummat ja kokonaan tummalla ympäröidyt.. Mutta ystäväsi muuten ei kyllä muistuta sitä yhtään :D oikein kaunis hän on ja varsinkin ilman meikkiä tai vähän vähemmällä meikillä.

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Kyllä laitettiin, mutta Sheilalla on _erittäin_ lyhyet ja ohuet ripset, eikä niitä taivutettu, joten tulos = näkymätön. Ja miksi ei sitten taivutettu? No ei vaan taivutettu! :) Ei nämä meikkailut yritä olla mitään täydellisiä kokonaisuuksia.

 7. 9

  sanoo

  No hei, kuka koko Indie-porukasta osaa meikata kaikkein parhaiten ;)? Ja pöh se pukeutuminen on vain ihmisen ulkokuori mikä nyt ei juuri kerro yhtään mitään :). Mukavaa miitinkiä ^^.

 8. 10

  Miau sanoo

  Tolla naisella on hirmu kauniit kasvot(ehkä muotoiltuja kulmakarvoja olisin vielä kaivannut, sehän tosin on jokaisen oma valinta), ja sie oot ihan hyvä meikkaaja! :>
  palautteena haluaisin sanoa, että olisi välillä kiva nähdä vähän vahvempia rajauksia, kuin pelkästään niitä luomivärejä. Ei tietenkään mitään et näyttäsi ihan gootille, mut uskon että tiedät mitä tarkoitan. ^^
  Tykkään muuten erityisesti sun värikkäistä meikeistä!

 9. 11

  ellu sanoo

  no aika samanlainen ku se edellinen eli ei-niin-kovin-luonnollinen, sori… muuten yleensä tykkään sun meikeistä, mut nyt ei oikeen sopinu… mut siis vain mun mielipide! :)

 10. 12

  hmmm... sanoo

  Jos on noin ”isot” ja hyvin erottuvat luomet, niin tarttisko sitä luomiväriä olla ihan noin paljo tai ainakaan noin vahvaa? Noi silmät vie nyt vähintään 2/3 leidin kasvoista. Just a thought.

 11. 13

  Lotta sanoo

  Mun mielestä tää oli kyllä aika mahtava :) Sopii just iltamenoon ja huulet on kuitenkin melko neutraalit eli ei ole ns. liian meikattu. Ei aina tarvi olla niin luonnollista lookkia ;)

 12. 14

  pulla sanoo

  Hyvä vaan, että olet tietyllä tavalla ”ulkona” blogipiireistä. Kirjoitat esim. ehdottomasti parasta tekstiä näistä blogeista, joten muiden indiebloggareiden tietynlainen samankaltaisuus kirjoitetussa tekstissä ei ole vielä yltänyt sun blogiin asti. Kannattaa harkita sivujobia kauneustoimittajana, sun tekstiä on tosi miellyttävä lukea =)

 13. 15

  sanoo

  Minun täytyy kyllä sanoa, että omasta mielestäni tuo meikki ei ole alkuunkaan paha! Ehkä se ei tosiaan ole se paras mahdollinen ystäväsi silmien muodolle, mutta nätti meikki silti. Tuo meikki on varmasti näyttänyt paremmalta siellä yökerhovalaistuksessa, mutta ei tuo ole paha nytkään. :) Muutenkin mukavaa nähdä välillä ns. perinteisemmän värisiä meikkejä blogissasi.

 14. 16

  Minni sanoo

  Kaunis nainen, ruma meikki joka ei korosta parhaita puolia. Sitäki sattuu. Meikki vaan liian vahva ja kummalta näyttää nuo valkoiset rajat… Mut oon huomannu et osaat meikata kauniisti luonnollisia meikkejä, se linja sopis Sheilallekin parhaiten. Luonnollinen kauneus aina parasta eli meikkaus siis parhaita puolia hienovaraisesti korostaen. TUmma mustelma silmässä tuskin ketään kaunistaa.

 15. 17

  Sirii sanoo

  Varmaan itsekkin myönnät, että tämä meikki ei ole kovin onnistunut tai ainakaan sovi ystäväsi silmille, mutta olen samaa mieltä, jos ystäväsi piti tästä niin se riittäköön!

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Minä pidin kyllä meikistä. :) Näyttää liian kovalta kuvan valossa mutta livenä se oli kyllä tosi kiva.

 16. 18

  m sanoo

  Musta toi on nätti, vahva bilemeikki ja välillä on ihan kiva kun on jotain muuta kuin vain luonnollista ja näkymätöntä.

  Esim. itse joskus meikkaan sekä silmät ja huulet voimakkaasti, vaikka niin ei ”saisi” tehdä. Nuo säännöt on ihan hyviä ohjenuoria ja paikallaan etenkin arkisissa tilanteissa, mutta kyllä niitä saa rikkoa varsinkin viihteelle lähtiessä! :)

 17. 19

  minä vaan sanoo

  tälläiset postaukset on just hyviä:) ja ystäväsi oli kaunis ja meikkikin menetteli,jos hän kerran sellaisen itse halusi:) mutta niitä valkoisia ihme juttuja kulmaluulla ihmettelin,meikki olisi huomattavasti parempi ilman sitä valkoista…

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Käytetty luomiväri ei ole valkoinen vaan MACin Shroom, joka on vaalea beige. Ihan sama luomiväri kuin edellisessä meikissä kulmaluulla. Näin jälkikäteen tarkasteltuna voi todeta, että olisi varmastikin ollut parempi valita tummempi beige joka olisi lähempänä Sheilan omaa ihon väriä. Mutta näin sitä aina oppii, etenkin kun kuvaa meikit ja näkee ne ”eri valossa” kuin livenä.

   Mutta siis kiitos rakentavasta kritiikistä. :)

 18. 20

  minä vaan sanoo

  ei siis millään pahalla mutta ihmettelin vain kun noinkin taitava meikkaaja kuin sinä laittoi tuolla lailla ne valkoiset luomivärit…

 19. 21

  Niiskuneiti sanoo

  Mielestäni liian tummat sävyt, joten silmämeikki ei näytä kovin luonnolliselta. Tärkeintähän on tietenkin se, että meikattava itse tykkää lopputuloksesta!

  • 21.1

   Sanni sanoo

   No voi hyvänen aika kun tässä ei yritetty tehdä luonnollista meikkiä vaan tumma bilemeikki.

 20. 22

  L una sanoo

  Eipä oikein toimi kyllä minunkaan mielestä. Sääli sinänsä, olet kyllä tosi lahjakas meikkaan, mutta kaipa kaikki tekevät joskus virheitä ? (:

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Näinhän se on. :) Monetkaan meikkini eivät onnistu, mutta en laita niistä kuvia tänne. Mulla ei siis tietenkään ole mitään absoluuttista tyyli- tai värisilmää mitä meikkaukseen tulee. Joskus on hassua, kun joku meikki joka omasta mielestäni on suhteellisen heikko, aiheuttaa täällä roppakaupalla ihastusta, ja sitten taas jotkut meikit joista itse olen tykännyt tosi paljon, kuten nyt tämä, ovatkin lukijoiden mielestä epäonnistuneita. Ihan mielenkiintoista, ja kommentit toisaalta auttavat mua näkemään mikä meni metsään, tai missä sitten mahdollisesti onnistuin.

 21. 24

  sanoo

  Miustakin tää on onnistunut bilemeikkinä aika hyvin. Varmasti toimii hyvin hämärässä yökerhossa :)

  Voipi olla että se vaikuttaa ihmisten mielipiteeseen, kun sanoit ettei ystäväsi meikkaa juurikaan ja kerroit, että hän pitää luonnollisesta lookista. Helposti alkaa kuvittelemaan, että ystävällesi sopii täten vain kevyt meikki :D Mutta mielipiteitähän on monia ja kuten sanoitkin, kommenteista saat varmasti hyviä vinkkejä ^^

 22. 26

  sipuli sanoo

  Siisti meikki! Vois itte joskus kokeilla tehä mutta en oo tosiaankaan yhtä hyvä meikkaamaan ku sä :——D

 23. 28

  Nem sanoo

  Neidillä on ihanat silmät ja kaunis hymy :) Hieno bilemeikki juu, mutta muuten ei kovin. Mutta eihän tää mikään arkimeikki olekaan :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.