Sateenkaarimeikki Kikon tyyliin

Sateenkaarimeikit..! Mitä niistä pitäisi ajatella? Mulle on jäänyt ikuisiksi ajoiksi mieleen erään nettitutun heitto, ettei sateenkaarimeikki voi ikinä koskaan imarrella ketään; se on vain typerää väreillä kikkailua ja pompöösiä esittelyä omista taidoista tyyliin, ”katsokaapa kuinka monta väriä saan mahtumaan luomelle…!” Hur som helst, sateenkaarimeikkejä on ainakin hauska tehdä! :) En minäkään ihan sitä allekirjoita että ne kenellekään olisivat se kaikkein pukevin meikki, mutta bileisiin tai vaikka rannalle kirjavan bikinin seuraksi ne ovat todella pop.

Kikon mainos

Minä

Väkersin tässä joku aika sitten sateenkaarimeikin Barcelonassa bongaamani Kiko-kosmetiikkaliikkeen mainoksen mukaan. Nyt tulee kuvafloodia! Itse tykkäsin meikistä kovasti ja siskoni kauhuksi tallustelin meikattuani City Marketiin ostoksille. So what jos joku luulee mun karanneen jostain karnevaaleilta. Pääasia että mulla itsellä on hauskaa meikkini kanssa, eikö niin? :)

Kuvasta näkyy aika selkeästi mihin mitäkin sävyä laitoin, alkuperäinenkään meikki ei ole kovin häivytetty, mutta tein silti tällaisen minne-mitäkin-kuvion jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan.


Kultainen sävy: Pure Luxe Driftwood
Pinkki sävy: Pure Luxe Bloom
Vaaleansininen sävy: MAC Moon’s Reflection
Tummansininen sävy: Dior Myriad-paletin tummin sininen
Luomivaon turkoosi sävy: Urban Decay Peace
Alaluomen sisänurkan vihreä sävy: Pure Luxe Seashore
Kulmaluulla: Dior Myriad-paletin kalpea, rakeinen minttu (ihan törkeän huonolaatuinen sävy)
Rajaus: MAC Smolder

Ennen ripsiväriä

Poskilla Lumene Mansikkavaahto ja huulilla Goshin Barbie jota töpöttelin vain ihan huulten keskiosaan ja laitoin väritöntä kiiltoa päälle.

Ripsarin kera

Mitäs sanotte? Meneekö tällaiset viritykset ihan yli?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ei mene yli, tuo on mahtavaa kikkailua ja ihanaa leikkiä väreillä! Pitää vain mielessä oikean käyttötilanteen.

  yvä tuo värejä havainnollistava kuva, haluan ehdottomasti itsekin kokeilla. Tämä on varmasti niitä meikkejä, jotka tulee harjaantuessaan vaan paremmaksi. Lisää näitä! :)

 2. 2

  sanoo

  Loistava tuo kuva, jossa eri värien paikat, toivottavasti jaksat tehdä tuollaisen toistekin!

  Tämä meikki UPEA, ehkei sovi ihan arkikäyttöön :D Mutta miksipäs ei vaikkapa iltakäyttöön! Täytyy treenailla joskus itsekin, vaikkei kyllä taida taidot ihan vielä riittää. Toisaalta ero vuoden, saatika 2 vuoden, takaiseen on melkoinen, kaipa sitä tosiaan voi oppia ;D

 3. 5

  sanoo

  Mustakin toi meikki on aivan loistava, mutta siinä olen samaa mieltä ettei tommonen kovinkaan moneen paikkaan sovi. Kesäksi kyllä ihan mahtava ja varmasti kiva tehdä tommonen :)

 4. 6

  sanoo

  Ihanaa väreillä leikittelyä mutta mielestäni ei kaunein sinulta näkemäni meikki. Vaikka olet superkaunis kuvissa silti, vaikka pussi päässä :D
  Sinulle kuitenkin käy monet värit ja värikkäät meikit yleensä :)

 5. 8

  sanoo

  Kiitos vaan taas kaikille palautteesta! Odotin kyllä että joku olisi haukkunutkin meikin, mutta kai tänne kommentoi vaan kilttejä lukijoita (so far, ainakin..).

  Blushing – en pidä tuota Driftwoodia keltaisena sävynä, vaan aika puhtaana kultana.

  Charming – vai että pussi päässä, no heh heh! ^__^

 6. 9

  lion sanoo

  Moikkan
  Ootkohan ”myynyt” tämän meikin kuvia eteenpäin? Bongasin erään kauneushoitolan sivuilta tuon värikartta-kuvan ja tuli mieleen kysyä, kun tapauksia, joissa kuva vain otetaan, on kuitenkin ollut..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.