Sara sai kynnet Trind Nail Repairilla

Juuri tällaisista tykkään kertoa! :) Tosielämän kosmetiikkaonnistumisista! :) Ainahan tuotteista kuulee kaiken maailman menestysläppää ja myynnin parissa työskentelevät kertovat kilvan kuinka ”Olemme saaneet niin paljon hyvää palautetta tästä-ja-tästä” ja ”Asiakkaat ovat oikeasti saaneet tällä tuloksia..!” Niin, varmasti osa pitää ihan paikkansakin. Mutta kuinka usein näitä menestystarinoiden tuloksia näkee? Kosmetiikkamyyjänäkin voin todeta, että loppujen lopuksi aika harvoin. Jos joku asiakas ihonsa sileäksi / hiuksensa tuuheiksi / kyntensä ehjiksi meidän myymillä tuotteilla saakin, niin hyvin harva siitä meille palaa kertomaan ja esittelemään uutta ihoaan tai hiuksiaan.

Työkaverini Sara täällä Ahvenanmaalla oli kokenut onnistumisen, josta kuullessani koin heti että tämä täytyy jakaa Karkkipäivässäkin! :)

Sara oli vihdoin onnistunut kasvattamaan kynnet. Apu: Trind Nail Repair. 

Sara_kynnet_ennen_nyt__

Saran kynnet ennen  –  Saran kynnet nyt.

Täytyy myöntää, että en ole ennen juuri edes kiinnittänyt huomiota Saran kynsiin. Koska niissä ei ollut mitään, mihin huomion kiinnittää. Viime viikolla olin ihan että ”Hei, olet tainnut ottaa geelivahvisteet tai jotain?”

Sara hymyili muikeasti. Kun kuulin, että kynsien totaalimuutoksesta oli vastuussa ihan ”tavallinen” kynnenvahvistaja, olin riemuissani. Riemuissani siksi, että on mahtavaa kun oikeasti näkee jonkun kosmetiikkatuotteen toimivan. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sara on käyttänyt Trindin Nail Repairia viime talvesta saakka. Ensin hän käytti sitä ohjeiden mukaisena kuurina ja sen jälkeen aluslakkana. Tuotteen vaikutuksen huomasi kuulema melkein heti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entiset, ohuet ja lohkeilevat kynnet ovat nyt paksut ja kovat. Saralla ei ole sanojensa mukaan ikinä ennen ollut kynsiä. Sara nauraa, ettei hän koskaan ennen tarvinnut viilaa, mutta joutui ostamaan sellaisen kun kynnet tuntuvat koko ajan olevan liian pitkät. ”Joudun koko ajan viilaamaan!”

Saran mielestä kynsipeti ja kynnen kärkikin ovat muuttuneet vaaleammiksi kuin ennen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itsellenikin Nail Repair on tuttu manner-työpaikkani valikoimasta. Olen sitä myynyt, mutta en koskaan itse kokeillut. Asiakkailta usein kuulin näitä ”Tän sanotaan olevan hyvä” -juttuja, joita sitten itse taas kerroin seuraaville asiakkaille ostopäätöksen tueksi. :) (Näinhän homma toimii, kun ei ole omia kokemuksia on myyjän vain välitettävä toisten kertomaa, vaikkei olisi aavistustakaan onko tuote oikeasti niin toimiva kuin ”sanotaan olevan”…)

No, nyt minulla on vihdoin silmin havaittu kokemuskin tukemassa huhuja! :) Näköjään toimii! :)

Sara kertoi muuten kokeilleensa aiemmin myös Trindin Keratin Nail Restorer/Protector -duoa, joka ei ollut tuonut tulosta. Minullakin on tämä duo, enkä itsekään ole havainnut vaikutuksia.

Olen muuten pikkuhiljaa päätynyt siihen, että syksyllä tai viimeistään talvella otan taas geelivahvisteet. Mulla on liian ikävä mun kynsiä. Ja nyt saan syyttää ihan itseäni – myönnän, että hoitorutiinini on ollut pitkään retuperällä. Jokailtainen öljyäminen on jäänyt enkä hemmetti soikoon muista ikinä ottaa niitä lisäravinteitakaan. :( Huokaus. Ei muuta kuin salonkia kohden sitten vain.

(En usko Trind Nail Repairin auttavan minun tilanteessani, sillä omat kynteni ovat kovat ja vahvat – niiden ongelmana on liuskoittuminen.)

Kommentit
 1. 1

  marjo k sanoo

  On kyllä loisto aine kynsille! Itse sain vinkin charmingnails blogista ja muutaman viikon päästä jo huomasin eron!

  • 1.1

   sanoo

   Jeee :D minäkin luin tuosta jostakin ja aloin käyttää; vaikutuksen huomasi tosiaan melkein heti ja kynteni ovat nyt vaaleat, vahvat ja kasvavat koko ajan hurjaa vauhtia. Sanni, miksi et kokeilisi? Et sinä ainakaan siinä mitään menetä :) olihan minunkin ongelmani juurikin liuskoittuminen ja Trindin jälkeen liuskoittuminen loppui :)

   • 1.1.1

    Sanni sanoo

    Mä olen kuvitellut että öljy ja kosteuttavat aineet on nimenomaan paras apu liuskoittumiseen, ei formaldehydipohjaiset tuotteet. Tokihan formaldehydi kiinnittää liuskaiset kerrokset yhteen, mutta ei poista sitä liuskoittumisen aiheuttajaa; kuivuutta.

    Mitä tuohon Nail Repairin kokeiluun tulee, kieltämättä tuli Saran kynnet nähdessäni sellainen olo että täytyisihän tätä kokeilla, mutta toisaalta tuo formaldehydi juuri arveluttaa. Niin monet on saaneet siitä ikäviä reaktioita ja rikkimennet kynsinauhat.

    Pitää vähän mietiskellä että ottaako riskin. :)

    • 1.1.1.1

     sanoo

     Toki se formaldehyde kirvelee jos sitä menee kynsinauhoille ja eihän sitä kannata haistella kun ottaa ihan nenään. Öljyän kyllä ja se öljy auttaakin siihen kuivuuten. Ja sitä pitääkin käyttää päivittäin.
     Mutta mulla se ei valitettavasti auta tarpeeksi pitämään kynsilevyjä yhdessä koska huonokuntoisissa kynsissä lakka lohkeaa jo parissa tunnissa ja kun kynsi on paljas, se osuu johonkin ja lohkeaa. Tämä on ollut se ongelmani etenkin talvisin mutta nyt Trindin kanssa, kynnet ei ole niin kuivat ja lakka pysyy koko päivän lohkeilematta.
     Mulle on sinällään ihan sama mitä se sisältää kunhan kynnet pysyy kunnossa. Tietysti jos se ärsyttäisi niin en voisi käyttää mutta itse en ole saanut mitään reaktiota. Enemmän olen kuitenkin kuullut positiivista ja harvemmin tuota että formaldehyde ärsyttäisi.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Jotain 12 euron kieppeillä muistaakseni, ei varmaan enempää kuin 15 euroa.

   Edit. Sorry, tsekkasin hinnan Sokoksen verkkokaupasta ja siellä se maksaa 16,30€-16,50€ (helmiäissävyiset maksaa 16,50€).

 2. 3

  Maijastiina sanoo

  Käytätkö ruokavaliossasi miten paljon öljyjä? Mulla kun on mututuntuma omista kynsistäni, että ovat vähemmän kuivat silloin, kun olen lotrannut öljyä salaatteihin yms. Oliiviöljyä menee silloin kyllä aika suuret määrät. Voi toki olla, että mutuni on vaan oman pääni tuotosta eikä öljy liity kynsien kuntoon mitenkään. Varsin helppo kuitenkin testata.

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Käytätkö ruokavaliossasi miten paljon öljyjä?

   Runsaasti :) Yhteen salaattiannokseen menee ainakin 2 ruokalusikallista, lisäksi käytän öljyä paistamiseen ja maustan höyrytetyt kasviksetkin oliiviöljyhulauksella. :)

 3. 4

  Elisa sanoo

  Aivan ihanat kynnen tuossa jälkeen-kuvassa, näyttävät tosiaan aivan geelikynsiltä.

  Mä oon monesti miettiny, mihin näiden kynnenkovettajien toiminta perustuu? Onko kaikissa pohjimmiltaan sama vaikuttava aine ja ainoastaan pitoisuudet / muut aineet vaihtelevat? Epäilyttää myös, millaista myrkkyä nuo aineet ovat ja onko esim. allergian tai yliherkkyyden risti kovasti suurempi kuin tavallisten lakkojen kohdalla.

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Mä oon monesti miettiny, mihin näiden kynnenkovettajien toiminta perustuu?

   Yksi vaikuttava ainesosa on formaldehydi, ja sitä on Trindin Nail Repairissakin. Se ikäänkuin ”liimaa” yhteen kynnen kerroksia ja kovettaa kynnen pintaa. Valitettavasti formaldehydi on myös ärsyttävä ja suhteellisen herkästi allergisoiva ainesosa, minkä vuoksi monet kosmetiikkavalmistajat ovat luopuneet sen käytöstä. Trindinkin käyttöohjeissa lukee, että tuotetta käyttäessä on varottava ettei sitä mene kynsinauhoihin (mietin aina miten on mahdollista levittää lakkaa ilman että se yhtään koskee kynsinauhoihin…).

   Formaldehydia sisältämättömien kynnenvahvistajien vaikuttavia aineita en juurikaan tunne, muita kuin klassiset pantenolin ja keratiinin. En osaa sanoa miten hyvin nuo toimivat, ainakaan Trindin Keratiini-vahvistaja ei tuottanut selkeästi havaittavia vaikutuksia minun kynsissäni.

   • 4.1.1

    Veppe sanoo

    Ärsytys ja herkistäminen ovat kyllä isoja juttuja itsessäänkin, mutta myrkyllinen ja karsinogeeninen (!) formaldehydi on jo sen sortin aine, että itse en koskisi näihin lakkoihin kepilläkään. Jokainen toki tekee, miten itse tahtoo. En vain tajua, miten näitä voidaan enää edes valmistaa/myydä…

    Itse olen pysytellyt lähinnä Lumenen kynnenvahvistajassa ja imeytyvissä öljyissä (aprikoosi). Lumenen Repairing Base Coat on minusta vielä Nail Strengtheneriäkin parempaa nimenomaan liuskoittumiseen, mutta se ei ole juuri itselläni ongelmana. Molemmat kuitenkin hyviä tuotteita ilman formaldehydiä ja tolueenia, vaikka kyllä ihan kaikki kynsilakat mulle silti sen verran ärmyjä ovat, ettei viitsi jatkuvasti käyttää.

 4. 5

  sanoo

  Tämä on loistotuote! Olen itse käyttänyt vuoden verran aina aluslakan alla ja lisäksi ennen tämän levittämistä käyttänyt myös Nail Balsamia. Voin vannoa kynnet raamatulla, että yksikään kynsi ei ole tämän vuoden puolella katkennut, vuodenvaihteessa menetin tapaturmaisesti yhdestä palasen. Kun olen tykästynyt pitempiin ja talttamallisiin kynsiin, tulos on mielestäni loistava. Suosittelen!

 5. 6

  sanoo

  Mulla on niin hyviä kuin huonoja kokemuksia tuosta Nail Repairista. Hyvät kokemukset on se, että kynsistä sain vahvemmat ja kynnet kasvoivat. Huono kokemus taas se, että muutaman kuukauden käytön jälkeen ihooni alkoi tulemaan älyttömästi näppylöitä, varsinkin aina sen jälkeen kun olin juuri uusinut lakkauksen. Kaverin kanssa puhuin asiasta, niin hän kertoi että hänelle formaldehydi aiheuttaa samoja oireita. Lopetin sitten sen käytön. Onneksi kuitenkin olen löytänyt uuden tuotteen tilalle, nimittäin Lumenen Gloss&Care Nail Strenghtenerin.

 6. 7

  teressa sanoo

  Oon kans kuullu,et hyvä tuote. Mut muistaakseni sisältää formaldehydiä vai sen vapauttajia. Yleensä en ole allerginen tai en reakoi herkästi, mutta toi oli mun kynsille ja iholle täyttä myrkkyä! Laitoin aineen kynsille illalla,enkä saanut koko yönä nukuttua, kun tuntui, että kädet on tulessa!

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Mut muistaakseni sisältää formaldehydiä vai sen vapauttajia

   Niin sisältää.

 7. 8

  Tikkarityttö sanoo

  Hei ! Osaatko suositella jotain hyvää kohtuuhintaista helposti saatavaa vahvikelakkaa liuskottuville kynsille ? Itselläni on liuskottuvat kynnet jonka seurauksena kynsistä tulee heikot ja ”taipuisat” -> joten lohkeaa helposti

  • 8.1

   Tiia sanoo

   Paljon (ainakin aiemmin) kynsilakkoja kuluttavana mua ei ikinä lakkaa ihmetyttämästä lakkojen hinnat… Nehän nyt muutenkin ovat kosmetiikassa vähän suhteellinen juttu. Esim Lumenen, IsaDoran ymv ”kohtuu hintaisissa” pulloissa on ihan säälittävän vähän tavaraa (5-6ml), jolloin litrahinta pompsahtaa kepeästi ohi esim yleisesti kalliina pidettyjen O.P.I.n (15ml), ColorClub (15ml), China Glaze (14ml) tai Essien (13,5ml).

   Samalla logiikalla muuten esim Clinique on todellista halpiskosmetiikkaa…

   Itse ehkä investoisin O.P.I.n ”sikakalliiseen” nail envyyn. Tuollaisia hoitotuotteita sekä alus- ja päällyslakkoja kuluu kuitenkin suhteessa aika paljon enemmän, kuin esim värilakkoja. Mä en ole pitkään aikaan enää ostanut edes mitään värilakkoja, jotka pakataan alle kymppimillisiin pulloihin. Ei niistä tule kuin paha mieli!

   (Mä just tajusin, että vedin kynsilakkapullojen koot ulkomuistista… Hoitoa kenties?)

   Mutta itse asiaan liittyen: Parikin mun työkaveria, joilla ei ole ikinä elämässään ollut kynsiä (tai samanlaiset kuin työkaverillasi Saralla ennen), ovat kasvattaneet nätit pitkät kynnet juurikin tuon trindin avulla tämän vuoden puolella.

   (Toki mikään aine tai edes rakennekynnet, eivät peittoa ultimaalista pitkien kynsien salaisuutta nro.1. Geenit. Kiitos äiti!)

   • 8.1.1

    Suvi sanoo

    Minusta pienet kynsilakkapullot on mahtavia, koska kynsilakkojen suurkuluttajana en ehdi käyttää isoja pulloja loppuun asti. Minulla on siis niin paljon eri lakkoja joita haluan käyttää. Isommissa pulloissa tavara ehtii kuivahtaa, siis koostumus menee huonoksi. Silloin se lakka täytyy heittää pois eikä auta, että litrahinta oli alhainen, kun en kuitenkaan ehtinyt käyttää koko lakkaa.

    • 8.1.1.1

     Tiia sanoo

     Mulla ei ole kyllä ikinä kynsilakka mennyt koostumukseltaan pilalle ja osa lakoistani on kuitenkin vuosia ja vuosia vanhoja… Ja taas pikkupullot ovat mielestäni niin huonon mallisia ja/tai huono suti, että useimmiten niillä lakkaaminen on ihan tuskaa:)

     Jännä miten erilaisia mieltymyksiä ihmisillä on:) Tosin taas toisaalta, tuskin minkään tuotteen koostumuksessa ja pakkauksessa mitään vaihtelua olisikaan, js ei kuluttajilla olisi niin erilaisia mieltymyksiä asioiden suhteen…

     • 8.1.1.1.1

      Suvi sanoo

      Oikeasti, ei ole mennyt huonoksi?! Ei mullakaan kaikki ole, mutta moni kyllä! Olen myös miettinyt, että ehkä suljen pullot huonosti, kun ne tuntuu kuivahtavan… Pitäisi varmaan olla huolellisempi.

      Joo se on jännä, mitä eri juttuja ihmiset haluaa! :)

      • 8.1.1.1.1.1

       Tiia sanoo

       Ei ikinä. Paitsi ehkä joskus joku euron alekorista ostettu, varmaan jo myytäessä ikivanha halpislakka.

       Ja pikakuivattajat tuppaavat paksuuntumaan ajan kanssa. Mutta nyt olen havainnut, että sekin saattaa olla ihan omaa vikaa. Avasin yhden Sechen pullon varmaan vuosi sitten ja käytin kerran, pari. Nyt käytin sitä uudestaan. Ei ole mennyt miksikään, kun ei ole ollut käytössä (=koko ajan auki tai huonosti kiinni) vaikka olikin avattu.

  • 8.2

   Sanni sanoo

   Hei ! Osaatko suositella jotain hyvää kohtuuhintaista helposti saatavaa vahvikelakkaa liuskottuville kynsille ?

   Juurikin tämä postauksessa esitelty Trindin Nail Repair, se sopii nimenomaan heikoille ja ”taipuville” kynsille. Muista minulla ei ole kokemusta tai tarpeeksi kerättyä positiivista kuluttajatietoa ;) jotta pystyísin suosittelemaan.

   Itse olen tykännyt kovasti OPIn Nail Envystä, mutta se on Suomessa tuplasti kalliimpi kuin tuo Trind.

   Muutama lukija on näissä kommenteissa sanonut tykkäävänsä Lumenen kynnenvahvistajasta, se ainakin on kohtuuhintainen. :) Itselläni ei ole siitä kokemusta.

 8. 9

  Tuuli sanoo

  Itselläni kyseinen tuote vaikutti hyvältä, mutta jos sitä vähänkään joutui kynsinauhoille niin parin minuutin päästä sormenpäissä tuntui jomottava polttava tunne. Lakka oli pakko ottaa pois kynsiltä :( Vaikka yritin varoa ettei lakkaa yhtään mene iholle/kynsinauhoille, se tuntui polttavan silti jopa kynsien ”läpi”. Enkä pystynyt käyttämään tuotetta :( en tiedä oliko joku allerginen reaktio sitten tms..

  Onneksi kynteni ovat6 melko hyväsää kunnossa, etten liikaa murehtinut kun tuote ei osoittautunut hyväksi

  • 9.1

   Sanni sanoo

   en tiedä oliko joku allerginen reaktio sitten tms..

   Trind Nail Repairin sisältämä formaldehydi on hyvin ärsyttävä aine, reaktiosi johtui varmastikin siitä. Kaikkien iho ei siihen reagoi, mutta ne jotka ovat aineelle herkkiä, saavat juuri kuvailemasi tyyppisiä oireita.

 9. 10

  Sus-Anna sanoo

  ON loistotuote! Mä joudun viilaamaan, jopa leikkaamaan kynsiä lyhyemmäksi. Lomalla oli ihanan kauniit kynnet, nyt joutuu taas hiukan töpömmillä menemään koska työ, mutta hei, ennen kynnet repeilivät/liuskoittuivat syvälle, tehden kipeää. Ja mä olen sairaanhoitaja ja hölvään käsiäni vedellä ja etenkin käsihuuhteilla runsaasti. Eli suosittelen todella. Ps. Suojatkaa kynsinauhat, tuote ei kuulu iholle, vain kynnelle ;)

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Ps. Suojatkaa kynsinauhat, tuote ei kuulu iholle, vain kynnelle ;)

   Mielenkiinnosta; millä suojaat kynsinauhat kun laitat Nail Repairia? Mä mietin tuota joka kerta kun pidin Nail Repair -asiakkaille myyntipuhetta. Kerroin, että pakkauksen ohjeen mukaan kynsinauhat tulee suojata lakkaa käyttäessä. Mutta miten ne käytännössä suojataan…? Levitetään jotain rasvaa niille? Teipataan päälle suojateipit..?

   • 10.1.1

    Sus-Anna sanoo

    Öhöm, kai se tyyli on vapaa, mutta itse laitan saman sarjan nail balsamia (kun jaksan pipertää), mutta oikeasti vain katson että tuotetta menee vain kynnelle. Nail balsamhan on siitä loistotuote, että sitä ei tarvitse poistaa/ kynttä puhdistaa ennen lakkausta. Oikeastaan siis vain vältän osumasta ihoon/kynsinauhaan, en vetele sitä ns laidasta laitaan.

 10. 12

  sanoo

  Toimii todellakin :)
  Olen käyttänyt jo pitkään Trindin Nail Balsam ja Nail Repair- tuotteita yhdessä.
  LOISTAVAT TUOTTEET!
  Mulla on omat kynnet näiden ansiosta todella pitkät ja vahvat.

  Itsekin kosmetiikkamyyjänä saan helposti tuon tehokaksikon myytyä, kun näytän vain omat kynteni.

  Suosittelen tuon Nail Balsamin käyttöä, koska se kosteuttaa ja pitää kynnen joustavana. Nail Repair yksinään saattaa tehdä kynnestä liian kovan, jolloin kynsi katkeaa kun ei anna yhtään periksi.

  Toinen loistava tuote on Mavalan Scientifigue-kynä. Nestemäistä versioo en ole kokeillut.

 11. 13

  Anna sanoo

  Mun on pakko vinkata jutusta mikä toimii mulle. Mulla on 23 vuoden historia kynsien pureskelusta. Kynnet oli just sellaiset ohuet ja hauraat ja lohkeili helposti, eikä niiden kasvuvauhti ollut todellakaan mikään rivakka. Sitten aloin syömään D-vitamiinia isolla annoksella (100mikrogr/vrk) ja oho, kynnethän alkoi kasvaa ja paksuuntua. Nyt vielä kesällä kun tulee ton annoksen lisäksi saatua D-vitamiinia auringosta, niin kynnet kasvaa kahta nopeammin ja on vahvat. Tämän huomion myötä olen myös pystynyt lopettamaan kynsien pureskelun, ja nykyisin omistankin todella kauniit kädet :)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   D-vitamiini auttaa varmasti monilla, etenkin niillä joilla on siitä luontaisesti vajetta.

   Minä saan ravinnosta ihan hurjasti D-vitamiinia (syön paljon rasvaista kalaa, kananmunia ja juustoa), mutta ei näy vaikuttavan. :/

 12. 14

  päivi sanoo

  Olen myös kokeillut jo tuotetta, mutta juuri tuon formaldehydin takia jätin pois. Uuden avun olen saanut Lady vita beauty lisäravinteesta. Todella vahvat ja hyvät ovat kynnet olleet sen jälkeen kun aloin niitä syödä.

 13. 15

  Aurora sanoo

  Minulla ihan samanlainen tarina kuin Saralla! Sekä itselläni että äidilläni on aina ollut heikot kynnet, lohkeilevat, pehmeät ja liuskottuvat. Äitini osti vahingossa viime talvena tätä Trindin ”ihmeainetta”, kokeili muutaman kuukauden ja hehkutti tuloksia. Itse hieman epäileväisenä aloitin saman kokeilun keväällä, ensin ohjeiden mukaisesti joka päivä ja sen jälkeen aluslakkana muutaman kerran viikossa. Ja kynnet ovat tällä hetkellä paremmat kuin ikinä! Vahvemmat, kovemmat, eivätkä liuskotu! Nail Repair, puhdasta rakkautta! <3

 14. 16

  Riina sanoo

  Kiitos kirjoituksesta! Tykkään itsekin Trindin Nail Repairista, vaikka ei se liuskoittumista vähennä mulla. Paras apu liuskoittumisen on ollut kynsien rasvaus. Välillä laitan iltaisin erittäin paksun kerroksen joko käsivoidetta tai rasvaisempaa apteekin perusvoidetta (esim. Decubal) ja puuvillahanskat käsiin. Kynnet ovat voineet tosi hyvin.
  Oliiviöljystä kommenteissa olikin puhetta ja kuulemma sekin olisi ihmeaine kynsiin. Löysin keväällä Tallinnasta Puhas Lootus-sarjan oliiviöljy käsivoiteen ja se auttoi liuskottumiseen hyvin. Kerrottuani tästä ystävälleni hän kertoi laittavansa pelkkää oliiviöljyä iltaisin kynsiin ettei kynnet liuskoittuisi.

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Mulla on kanssa öljyäminen auttanut todella tehokkaasti liuskoittumiseen, mutta en vain jostain syystä ole jaksanut suorittaa sitä yhtä säntillisesti kuin ennen. :/ Hyvä jos kerran kahdessa viikossa tulee nykyään öljyttyä kynnet, kun ennen tein sen joka ilta. Eli ihan omaa laiskuutta saan syyttää kynsien kunnosta. :(

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Ohoh, mitä tuo UV-valo näyttää…! :-0 Olisipa mielenkiintoista nähdä nassunsa tuossa valossa… Tuolla keinollahan voi tsekata, miten pahasti sitä on hipiänsä tähän ikään mennessä ehtinyt vaurioittaa.

 15. 18

  Nimetön sanoo

  Täällä oli myöskin lähtötilanne identtinen Saran kynsien kanssa, ja siihen pelastuksen toi Sally Hansenin maximum growth. Olen ollut krooninen kynsienpureskelija ihan lapsesta saakka, minulla ei koskaan ole ollut kynsiä. Nyt 25-vuotiaana tämä on ensimmäinen vuoteni pitkien kynsien kanssa, ja voi vitsit miten jännää onkin ollut jo pelkästään se että pääsee tekemään kauniita lakkauksia.. Itse käytin aluksi lakkaa juurikin kuurinomaisesti tietyn jakson ajan, ja sen jälkeen aloin käyttää sitä vain aluslakkana. Liuskottumista havaitsen edelleen, mutta ehkä nämä pikkuhiljaa vahvistuu.

  Kommentteissa ei ole tainnutkaan tulla vielä tämä asia esille, nimittäin kynsien ”palautuminen”. Jonkin verran keskusteluja aiheesta olen lukenut, ja monelle on käynyt niin että lopetettua lakan (opi/trind/mikä tahansa) käytön, on kynnet menneet todella huonoon kuntoon.. Voiko tuohon siis jäädä jollain tasolla riippuvaiseksi, vähän niinkuin huonokuntoiset hamppuhiukset saadaan usein näyttämään hyviltä vain älyttömällä määrällä supersilikonisia hiustuotteita? Eli siis ns. peitetään ongelma, eikä korjata sitä. Itsellä ei ole mitään hajua näiden korjaavien kynsilakkojen toiminnoista, mutta olisi kiinnostavaa tietää!

  • 18.1

   Sanni sanoo

   monelle on käynyt niin että lopetettua lakan (opi/trind/mikä tahansa) käytön, on kynnet menneet todella huonoon kuntoon..

   Mä uskon, että tuo ilmiö johtuu kynsien luontaisesta, ravinnon ja perimän (ja varmaan jonkun verran elämäntapojenkin) sanelemasta laadusta = kunnosta. Kosmetiikan kynnenvahvistajien vaikutus (niinkuin itse asiassa minkä tahansa kosmetiikan) on aina väliaikainen, eli kestää sen aikaa kun tuotetta käytetään. Kun kynnenvahvistajan käyttö lopetetaan, kynsi palautuu kasvusyklin myötä luonnolliseen kuntoonsa. Mistään riippuvuudesta en siis näkisi ilmiön johtuvan vaan yksinkertaisesti siitä, että kynsi lakkaa saamasta sen kuntoa ylläpitäviä ainesosia. Jos kynnet ovat luonnostaan kuivat, ei kosmetiikka sitä voi pysyvästi muuttaa.

   Ilmastokin vaikuttaa. Jos asuisin Kreikassa, kynteni eivät juuri lohkeilisi. Eli kosmetiikan ja ravinnon lisäksi ilmasto on yksi ulkoinen tekijä, joilla kynsien kuntoon voidaan vaikuttaa. Kostea ilma = kynnet tykkää. :)

 16. 19

  Heidi sanoo

  Suosittelen kyllä suakin kokeilemaan! Munkin ongelma on aina ollut liuskoittuminen ja niin vaan mutkin on pelastaneet Trindin Nail repair ja O.P.In Nail Envy! Toki aina lakkojen vaihdon yhteydessä lotraan niihin öljyä jonka annan imeytyä kunnolla. Ja niin vaan kasvaa mun kynnet jotka ei normaalisti kasva millään yli sormenpään.

 17. 20

  Tuuli sanoo

  Itse en voi kyseistä tuotetta käyttää, koska se SATTUU. Eli itselle tuo formaldehydi ei ilmeisesti sovi. Itse olen onnistunut kasvattamaan kynsiäni omituisen paljon ihan vain sillä, että olen antanut kynsien olla nakuina, ja sitten nuo trindin kynsi ja kynsinauhaöljyt.

 18. 21

  Ansku sanoo

  Mulle pitäisi vääntää rautalangasta: siis sisältääkö OPI:n nail envy myös formaldehydiä/sen vapauttajaa?
  Kiitos vastauksesta!

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Kyllä sisältää.
   Inci:
   Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Propyl Acetate, Tosylamide/Formaldehyde Resin, Isopropyl Alcohol, Triphenyl Phosphate, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, n-Butyl Alcohol, Formaldehyde, Stearalkonium Bentonite, Camphor, Diacetone Alcohol, Ethyl Tosylamide, Benzophenone-1, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Dimethicone, Calcium Pantothenate, CI 60725 (Violet 2), CI 77891 (Titanum Dioxide).

 19. 22

  Minä vain sanoo

  Hei! Nyt ajattelin sen tehdä, nimittäin tilata madmineralsilta indelible gel eyeliner -värin/värejä, sekä tarve olisi myös ostaa samasta paikasta sivellin jolla voin koittaa tehdä tällä rajaukset.Olen niiiiiin kyllästynyt kun mikään rajaus ei pysy vaan alkaa suttaamaan. Haluan perusmustan sekä ehkä jokin muukin olisi kiva sävy, voisitko suositella minulle jotain kivaa? Mikähän siveltimistä sieltä olisi sellainen joka kävisi tähän tarkoitukseen? Ja onko sivellintä kostutettava vedellä kun dippaat tuonne geeliin? vai irtoaako ihan kuivalla.

  Olen ilmeisesti kylmäsävyinen (suht. vaalea iho, ruskeat hiukset, siniset verisuonet ranteen kohdalla..). Osaisitko vielä suositella minulle jotain luomiväriä, roosaa/pinkkiä/harmaalla taitettua sävyä tms. kylmälle sopivaa?

  Kiitos paljon!

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Haluan perusmustan sekä ehkä jokin muukin olisi kiva sävy, voisitko suositella minulle jotain kivaa?

   Black-Out on perusmusta. Jos et arastele värejä, suosittelen Scuba Divea, aivan ihana mattainen tummansinivioletti sävy. Ei liian räikeä, mutta toki selvästi sinivioletti. Yksi lemppareitani. Kylmäsävyiselle luotettava sävyvalinta olisi myös Marcasite eli hohtavanharmaa, voisi olla makea juhlameikissä. :)

   Mikähän siveltimistä sieltä olisi sellainen joka kävisi tähän tarkoitukseen? Ja onko sivellintä kostutettava vedellä kun dippaat tuonne geeliin? vai irtoaako ihan kuivalla.

   Madmineralsin myymiä siveltimiä en tunne lainkaan, eikä valikoimassa näköjään valitettavasti edes ole rajaussiveltimiä. Jos et halua sijoittaa MACin 209- tai 210 -siveltimiin, jotka ovat omat lempparini geelirajauksiin, kokeile Duroyn ohutta rajaussivellintä. Yksi kaverini käyttää sitä ja on ollut tyytyväinen. Noissa ohuissa eyeliner-siveltimissä on se heikkous, että monet alkavat nopeasti pörhöttää käytössä. Laadun tuntee siitä, että harjakset pysyvät yhdessä eivätkä ala harottaa. MACit eivät ala harottaa. :)

   Sivellintä ei kuulu kostuttaa geelirajausta käyttäessä, geeli on vedenkestävää ja näin ollen hylkii vettä. :) Geelirajaus on pehmeää ja voidemaista ja irtoaa siveltimeen kevyellä kosketuksella.

   Osaisitko vielä suositella minulle jotain luomiväriä, roosaa/pinkkiä/harmaalla taitettua sävyä tms. kylmälle sopivaa?

   Madmineralsin luomivärivalikoima on niin mieletön, että en valitettavasti pysty sieltä oikein suosittelemaan kun tunnen vain ne sävyt mitä itse olen tilannut. Swatch-kuvien perusteella ei pysty päättelemään, miten voimakas ko. sävy on iholla ja onko se kuinka hohtava, jne. Joku pinkki esimerkiksi voi nettikuvassa näyttää hyvinkin hempeältä, ja on sitten iholla voimakaspigmenttinen ja kirkas. En siis uskalla suositella meikkisävyjä, jotka eivät ole minulle tuttuja. Ihania pinkkejä ja roosiahan tuolla riittää… :) Tulee kyllä itsellekin himo tilata kun noita katselee….

   • 22.1.1

    Tiina sanoo

    Hei!
    Ajattelin kysäistä kans rajaukseen liittyvää..Mistä löytäisin tummansinisen rajausvärin,siis sellaisen navy-bluen,ilman mitään glitteriä tms.
    Olisi vaihtelua mustalle! Minulla löytyy yksi luomiväri oikeaa sävyä,mutta varisee kauheesti vedellä kostutettuna..onko olemassa jotain nestettä jolla voisi tehdä pysyvämmän,kun muistaisin joskus nähneeni jossain?
    Kiitos taas:-)

     • 22.1.1.1.1

      Tiina sanoo

      Kiitos vastauksesta..minäpä vanha friikki en ollut huomannutkaan et tuosta on myös sininen sävy,eli äkkiä vilkasemaan:-)
      Ehkä en ole sen vuokai kiinnittänyt huomiota tähän,kun minulta löytyy tuo mustana ja on jotenkin liian kuiva ja siitä on huono saada väriä tulemaan(oli heti uutena),mutta on muuten loistava terävä kärki siinä!

 20. 23

  Jess sanoo

  Mina naglar har alltid varit starka och hårda, men för hårda så dom gick av lätt. Sen började jag använda Trinds nagelbalsam och mina naglar blev bra :)

 21. 24

  Ariana sanoo

  Itselläni oli sama ongelma kuin sinulla muutama vuosi, kovat kynnet, jotka liuskoittuvat ihan mahottomasti! Nail Balsam auttoi molempien käsien etu- ja keskisormiin eivätkä ne ole vuosiin enää liuskoittuneet. Harmillisesti nimettömien liuskoittuminen jatkui pian käytön lopettamisen jälkeen (aina samasta kulmasta…), mutta ongelma on kuitenkin niin pieni etten ole nähnyt tarpeelliseksi aloittaa Balsamin käyttöä uudestaan : )

 22. 26

  Elli sanoo

  Voi kökkerönkökkö.. Käytän Nail envyä ja kynnet on niin kovat, ettei ne edes taitu vaan ennemmin irtoaa sormesta, mikä tietenkään ei oo erityisen hyvä sekään, mutta en kyllä haluais luopua näistä. Oon ollut hämärästi tietoinen formaldehydistä ja niin se google vaan lisäs äsken tuskaa :( Karsinogeeninen kuulostaa sen verran pahalta, että ehkä pitää etsiä vaihtoehtoja. Höh. Pitää vähentää internetin käyttöä ettei tuu tällasia infoja :D

 23. 27

  kuukie sanoo

  Pakko on kommentoida, koska olen itse Charming nails blogin innoittamana ostanut Trindin Nail Repair pullon ja itsellä ollut nimen omaan liuskoittuminen ongelmana. Kynnet kasvavat tätä nykyään ärsyttävän pitkiksi. :D Käytän putelia vain aluslakkana, enkä ole käyttänyt kuurina, mutta eron huomaa! Itsellä on ollut joskus geelivahvikkeet kynnessä ja herran jestas mitä tuhoa ne sai aikaan! Meni todella pitkään ennen kuin kynnet kasvoivat normaalisti. Geelauksen jälkeen kynteni liuskoittui jatkuvasti. Nyt vaan Sanni rohkeasti kokeilet Trindin Nail Repairia! Ja kyllä tollanen puteli tulee loppujen lopuksi halvemmaksi kuin geelaus. :)
  Pakko vielä sanoa, että olen erittäin herkkä ihoinen ja allergisoidun herkästi, mutta ei ole ollut mitään ongelmaa tähän asti. ^^

 24. 28

  Aldefiina sanoo

  Trind Nail Repairia olen käyttänyt jo 90-luvulla. Ehdottomasti paras tuote, joka haluaa kasvattaa kynsiään. Tulet hämmästymään! Usko pois! :D

 25. 29

  sanoo

  Mäkin käytän Nail Repairia kerran viikossa tai jopa kerran kahdessa viikossa. Juurikin lakkauksen yhteydessä. Riittää ainakin mulle pitämään kynnet vahvoina.

 26. 30

  Sunny sanoo

  Ite ostin tammikuun alusta heti joulun jälkeen ton Trindin Keratin Nail Restorer + Nail Protector -duon kun kynteni menivät jouluna tuusannuuskaksi geelilakkauksesta, ja itelläni toimii loistavasti. Kynnet ovat paremmat kuin koskaan ennen. Edelleen silloin tällöin liuskottuu, mutta harvemmin kuin ennen. Minulla on mahdollisuus halutessani kasvattaa ne hyvinkin pitkiksi, kun ennen taas ensimmäisen millin tuhannesosan jälkeen tuli kynnen juureen halkeama ja kynsi repesi. Viilauksesta oli turha unelmoidakaan, kaikki kristalliviilatkin oli liian karkeita ja jättivät röpösen pinnan josta liuskoittuminen lähti.

  Nyt käytän rutiininani Trindin Keratin Nail Restoreria aina kun otan kynsilakat pois ja/tai kun laitan uudet lakat ja/tai kun viilaan kynsiä. Sen jälkeen Sally Hansenin kasvattavaa Maximum Growth-lakkaa, joka oikeasti toimii. Kasvattaa kynsiä todella nopeasti. Eron huomaa viikossa, olen ottanut jopa kuvia todistaakseni asian.
  Yhdessä ne on loistavia! Toinen kasvattaa ja toinen palauttaa kuivien kynsien kosteuden. Toimii minulla! Oli vuoden alussa silkkipaperikynnet, jotka sattuivat koko ajan ja kasvava kynsi oli jo liuskoittunut ennen kuin oli kynsinauhasta irtaantunut. Parannusta on selkeästi.

  Jaa niin: Monia vuosia sitten käytin tota Trindin Nail Repairia kokonaisen pullon, mutta eroa en saanut. Ei mitään parannusta.

 27. 31

  Jenna sanoo

  Kynteni ovat aina liuskoittuneet helposti ja ovat rumat, jos yritän yhtään ”kasvattaa” niitä. Tilasin nyt tuota. En malta odottaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.