Sannilla on asiaa

En keksinyt parempaakaan otsikkoa tälle postaukselle jossa tekee vain mieli jakaa monta random-asiaa. :)

GarnierBBEye1

Yksi. Mies pyysi ostamaan lisää Garnierin BB-roll-on-silmänympärysvoidetta. Wow, hän todella pitää siitä! ^_^ Ja oli vieläpä selvästi vähän harmissaan kun en tuonut sellaista laivalta (siellä ei ollut, kyllä mä katsoin kulta).

idGarnierBBEye2

Kerroin pari vuotta sitten miten onnistuin ujuttamaan peittävän semi-meikiksi laskettavan tuotteen miehen olemattomaan ihonhoitorutiiniin ja tuosta BB-roll-onista on todellakin tullut miehelle yllättävän tärkeä. Kerran todistin pientä hermokohtausta anoppilassa kun mies oli kadottanut BB:nsä kylppäriin. :D Kun omistaa oikein tummat silmänaluset, kyllä silloin mieskin jo oivaltaa myönteisen vaikutuksen kun niille sipaisee vaikka vain aavistuksenkin peittävää ainetta.

Pippurimylly_IMG_2757

Kaksi. Tänään se nähtiin. Mies oli täyttänyt pippurimyllyn ensimmäistä kertaa ikinä. Palasin Ahvenanmaalta ja siinä se oli: lähtiessä tyhjä mylly täytettynä.

Kun kerroin kirjoittavani tästä historiallisesta hetkestä blogiin, mies halusi minun lisäävän että oli myös imuroinut sängyn alusen. Tämäkin mitä ilmeisimmin ensimmäistä kertaa koskaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolme. Päivän terveyssana: kurkuma. Kyllähän meistä osa on tiennyt jo pitkään että kurkuma on maustehyllyn oma superfood :) Ja kenties halvimpia kaikista  ns. superfoodeista. ;)

En muista mistä aikoinani kuulin kurkuman terveyseduista (Kaisa Jaakkola?) mutta siitä lähtien eli pari viime vuotta olen keksinyt tapoja lisätä sitä ruokiin. Ja nyt siitä oli aukeaman juttu lehdessä ja ”kaikki” kuulema puhuvat siitä. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos maku tuntuu vähän vieraalta ruokien mausteena niin kannattaa kokeilla kananmunien päällä :) Keltuaisen rasvaisuus edesauttaa rasvaliukoisen kurkumiinin imeytymisessä. Voi Hyvin -lehden jutun mukaan kurkuman imeytyminen tehostuu vielä yli satakertaisesti kun sitä syödään samaan aikaan mustapippurin kanssa – sitä siis päälle myös. :)

Lumene_Aamukaste_IMG_2772

Neljä. Lumenen kevätkokoelman lakka #18 Aamukaste saa violettifanin huokailemaan ihastuksesta. (Saatu blogin kautta.)

Minulla heräsi idea alkaa keräämään blogiin jonkinlaista violeteille meikeille pyhitettyä ihastuscorneria. ”Sesongin parhaat liilat” tai vastaavaa. Tai ehkä oma erillinen osio Suosikkituotteeni-sivulla violetille. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viisi. Minua huvitti kun bongasin samaisesta kurkuma-jutun sisältäneestä Voi Hyvin -lehdestä Laveran Illuminating -silmänympärysvoiteen. Ehkä joku muistaa kuinka omassa marraskuisessa Lavera Illuminating -jutussani hyväntahtoisesti vähän vinoilin printtimedian tuote-”esittelyille” ^_^ ja niiden ympäripyöreydelle.

Tähän tyyliin:

Lavera_IlluminatingEyeCream_IMG_9293

Aika lähellä Voi Hyvin -lehden versiota :)

Mutta esteetikkona täytyy sanoa, että kyseinen tuote-esittelysivu oli kokonaisuudessaan todella kaunis. Vaikkei itse kuvateksteistä  tule informaation kannalta  hullua hurskaammaksi, sivu on niin kaunis että sitä kelpaa katsella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotkut bloggaajat ovat omaksuneet blogikuviinkin jo tällaista taiteellisuutta, mutta allekirjoittanut ei ole toistaiseksi esteettisyydestään huolimatta jaksanut panostaa rekvisiittaan ja tarjoaa omille lukijoilleen edelleen tylsiä valkotaustaisia kuvia ;)

Tällaisia tänään.

Ja jos saa lisätä vielä yhden jutun niin:

Kuusi. Koirat ovat tänään iltavierailulla ja se on mukavaa. Olen katsellut viime päivät tätä Naamakirjassa jaettua kuvaa enkä saa siitä tarpeekseni.

IMG_2140_2

Totti on muffini, Viivi ehkä rusinapulla :)

Kommentit
 1. 1

  koshka sanoo

  Mukava postaus, kun on vähän kaikenlaista asiaa! Arvostan myös sun huumoria: tuo hohtava pippurimyllykuva JA chihuahua/muffini -kuvat. En kestä:D

 2. 2

  TA sanoo

  Meillä on päiväkodissa ulkomaalainen lapsi, joka haisee niin vahvasti kurkumalta, etten siedä syödä sitä enää ollenkaan vaikka sitä kaapista löytyykin. :D sääli, saa nähdä milloin pääsen yli kurkumakammosta. :’D

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Meillä on päiväkodissa ulkomaalainen lapsi, joka haisee niin vahvasti kurkumalta, etten siedä syödä sitä enää ollenkaan vaikka sitä kaapista löytyykin. :D

   Voi eih…!

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Koirat <3 Ja pippurimylly…? ^_^ <3 No, kehitystä on tapahtunut kun mies ei ole aiemmin edes tiennyt missä päin keittiötä koko pippurin täyttöpakkaus sijaitsee.. :D

 3. 4

  milipili sanoo

  =D bagel-versio on myös hauska. Kurkuma maistuu ihan currylle , laitan sitä riisiin.

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Joo, kurkuma onkin yksi curryn ainesosia :) Just se värjää curryn keltaiseksi. :)

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Nyt huomasin, kiitos linkistä :) Awwww. <3 (Mietinkin mitä mili tarkoitti tuossa ylempänä bagel-versiolla…)

 4. 7

  sanoo

  Otin ton Laveran silmänympärysvoiteen reilu viikko sitten käyttöön enkä oikeen osaa päättää tykkäänkö vai en. Ei se kovin kosteuttava ole ja joo valoa heijastaa nätisti, mutta sit taas toisaalta se peittyy meikillä joka tapauksessa…Mutta sitten taas toisaalta se on kivan näköinen ilman meikkiä ja niin. En mää tiedä :D

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Joo, ei ole kovin kosteuttava ei, oikeastaan toimii parhaiten kun laittaa jonkun kosteuttavamman sy-voiteen päälle :) Ja varmaan nuorella ei-niin-kuivalla iholla toimii yksinäänkin tosi hyvin :)

 5. 8

  NG sanoo

  Inkiväärin tavoin kurkumakin menee parhaiten pieninä annoksina… se värjää tehokkaasti kaiken kohdalle osuneen. Sain jokin aika sitten ilmeisesti sitä kynsiini, koska nyt näyttää etusormi siltä, että olen nikotinisti .. keltainen väri on iskostunut lujasti ja lähtemättömästi!

  • 8.1

   Sanni sanoo

   se värjää tehokkaasti kaiken kohdalle osuneen.

   Totta, jos esim. jättää jonkun kurkumaa sisältävän marinadin pidemmäksi aikaa muovirasiaan niin saa keltaisen rasian :) Ei lähde millään. Kannattaa siis käyttää lasi- tai metalliastioita jos meinaa lillutella kurkumaa jossain pidemmän aikaa.

 6. 9

  sanoo

  Kurkuma ja herbamare ovat nykyisin ihan keittiöykkösiä. Kurkumalla saa niin nätin värin keittoihinkin. Ja toi chihumuffinsikuva, olen repeillyt sille facessa:D Batman ei muistuta mitään leivonnaista, mutta tietyssä mangustiasennossa hän voi näyttää isolta, mustalta pannumyssyltä. Sellaista meemiä odotellessa. psst. käyttäytyyköhän mun blogilinkki oudosti sivupalkissa RSS-syötteen vuoksi..?

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Batman ei muistuta mitään leivonnaista, mutta tietyssä mangustiasennossa hän voi näyttää isolta, mustalta pannumyssyltä.

   ^_^ <3

   käyttäytyyköhän mun blogilinkki oudosti sivupalkissa RSS-syötteen vuoksi..?

   Mitä tarkoitat tällä..? Mä ainakin näen sun päivitykset ihan normaalisti blogilistassa.

   • 9.1.1

    sanoo

    Kun klikkaan uusinta postausta, kaikki näyttää normilta, mutta kun taas klikkaan suoraan blogin nimeä, avautuu podcast-sivu, jossa ei näytä tapahtuvan juuri muuta kuin Batmanin naama.;)

    P.s. Yritän jossain vaiheessa tehdä Batmanista blogimeemin. Hänestä voisi ainakin saada sammakko- ja pannumyssy-look-aliken. En tiedä, arvostaako hän.

    • 9.1.1.1

     Sanni sanoo

     Hmm, tosiaan, mullakin avautuu ihan oudon näköinen sivu kun klikkaan blogin nimeä postauksen sijaan. No, mä klikkaan aina anyways suoraan postausta joten olen tyytyväinen että se kuitenkin päivittyy listalle :)

     P.S. Mä tunnustan että mun piti joku aika sitten varta vasten selvittää mitä tuo ’meemi’-sana tarkoittaa ;) Mulle se ei oikeasti ole koskaan sanonut mitään. :P

     • 9.1.1.1.1

      sanoo

      Hyvä jos postaukset kuitenkin näkyvät!:) Tuosta meemistä sen verran: koen olevani suht lukenut (ja koen ainakin sinun olevan sitä tekstiesi perusteella), mutta aina välillä tulee silti niin hölmö olo, kun joku aivan simppeli juttu on jäänyt hoksaamatta. Noloin lienee se, kun kymmenisen vuotta sitten Helsingissä ohi ajoi ruumisauto. Joku tosi tunnettu lafka, olisiko ollut Mikko Mononen. Autossa liehui Suomen lippu ja päivittelin seuralaisilleni, että kyllä noi tangokuninkaalliset pröystäilevät. Joku sitten ystävällisesti selitti, ettei Mikko Mononen ole uusin tangokuningas, vaan että kyseessä on ruumispirssi…ihan vähän hävetti. :D

      • 9.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Joku sitten ystävällisesti selitti, ettei Mikko Mononen ole uusin tangokuningas, vaan että kyseessä on ruumispirssi…ihan vähän hävetti. :D

       Voi eihh…

       Pahoittelut muuten etten ole vielä vastannut meiliisi, se on luettu ja siihen tullaan vastaamaan hyvällä ajalla :) Kauhukierros – mä niin tulen sinne! :) :)

 7. 10

  sanoo

  Mies oli joskus lomalla kun minä olin töissä. Pyysin sitten imuroimaan edes pahimmat paikat. No kun tulin kotiin, imuri nökötti eteisessä odottamassa minua. Ei ollut kuulema löytänyt johtoa, että mistä se tulee ulos. Toisen kerran pyysin imuroimaan tässä talossa edes nuo pahimmat eli eteisen ja keittiön kulkuväylät. Taas kun tulin kotiin, imuri odotti minua valmiudessa. Herra ei kuulema ollut ennättänyt koko päivänä. Siihen imurointiin kun menee pari minuuttia….sen jälkeen en ole enää ikinä pyytänyt siivoamaan yhtään mitään. Pointsit misterille!

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Ei ollut kuulema löytänyt johtoa, että mistä se tulee ulos.

   Eiih…. miehet..! ^_^

 8. 13

  Nunnu sanoo

  Jos teet violeteista meikeistä postauksen nii esittelehän samalla näteimmät violetit kynsilakat! :)

 9. 15

  Jonttu sanoo

  Tosi kiva postaus – aina ei tarvitse olla painavaa ja aivotyötä lukijalta edellyttävää asiaa. :)

  Tuo kohta oli tietysti paras: ”…kyllä silloin mieskin jo oivaltaa myönteisen vaikutuksen kun niille…”. :) Mieskin on kykeneväinen tietyissä olosuhteissa OIVALTAMAAN jotakin, aika huimaa. :) :)

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Se että mies oivaltaa jotain kosmetiikan saralta on jalustalle noston arvoinen huomio ;D

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Oh, aivan ihana! Kiitos tästä, tiedän heti kenelle tuollaisen voisi antaa :)

 10. 17

  Mintsi sanoo

  Toi Garnierin silmänympärysvoide on ollut mulla mietinnässä jo pitkään. Mulla on tavallinen BB-voide ja tykkään siitä tosi paljon. Uskomaton apu niinä päivinä kun ei oikein viitsisi meikata mutta pitää kuitenkin olla ihmisten ilmoilla. Etenkin kesällä tulee käytettyä kun se riittää kosteusvoiteeksi.

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Tuo BB-silmänympärysvoide on kyllä tosi hyvä henkilölle joka kaipaa tosi luonnollista, helposti paikalleen sujahtavaa ja näkymätöntä peittoa silmien alle, mun mielestä tuo on ihan täydellinen etenkin miehille jotka eivät varmasti jaksa (tai kehtaa) alkaa säätää jonkun meikkimäisen hylsyn kanssa vaahtomuoviapplikaattoreineen, siveltimestä puhumattakaan.

 11. 18

  May sanoo

  Kerro mullekin mikä on MEEMI?! Jokin kuvallinen vitsi kenties? – Myös minä riemastuin chihu-muffinsijutusta, se toi todella hyvän mielen. Vieläkin hyrisyttää ne vilpittömät koirannaamat yhtä vilpittömien muffinsinaamojen joukossa. – Juu kurkuma on mainio aine. Jopa minä kyökkitumpelo olen käyttänyt sitä iät ja ajat, lähinnä antamaan väriä sapuskoille. Ja antaahan se makuakin, hienovaraisesti. Tällä hetkellä taitaa olla lopussa, pitänee täydentää maustehyllyä.

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Kerro mullekin mikä on MEEMI?!

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Internet-ilmi%C3%B6

   ”Internet-ilmiö (tunnettu myös nimityksellä internet-meemi[1] tai meemi) viittaa Internetissä leviävään asiaan, joka saavuttaa toisinaan suuren suosion leviten nopeasti verkossa. Jotkut ilmiöstä ovat lyhytikäisiä, jotkin pysyvät suosiossa vuosikausia. Hyvinkin vähäpätöiseltä vaikuttavat asiat, kuten kotitekoiset videoleikkeet, ovat voineet nousta Internetissä arvaamatta hyvin suosituiksi.

   Internet-ilmiöt ovat usein ihmisiä, kuvankäsittelyohjelmilla tehtyjä kuvia, flash-animaatioita tai musiikkivideoita. Periaatteessa kuitenkin mikä tahansa asia voi nousta suosituksi Internet-ilmiöksi.”

   (Muille tiedoksi että kysyjä on äitini ^_^)

 12. 19

  Ulpu sanoo

  Ihana tuo chihu-muffinssi-kuva. <3

  Täytyisi itsekin ostaa kurkumaan, opin parin viikon takaisella ayurveda-kurssilla sen terveellisyydestä. Josku oon käyttänyt sitä lähinnä riisin värjämiseen, täytynee alkaa käyttää muutenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.