Sanni by EmKa

Tänään vuorossa sitä harvemmin nähtyä sisältöä Karkkipäivässä – naista on jälleen puettu uuteen uskoon :)

Vakiseuraajille on tuttu juttu mun rakas comfort-trikootyyli, ja ylipäänsä epäkiinnostukseni vaatteita ja pukeutumista kohtaan. Voisin pitää (ja usein pidänkin) samoja vaatteita päivästä toiseen ja olen vain tyytyväinen kun ei tarvitse miettiä mitä päälleen laittaisi – vedän  vain rekiltä samat kuin eilen :) (Kyllä, pesen niitä välillä :D).

Emka_IMG_1900

Kuitenkin tyylijutut kiinnostavat minua sen verran, että jos voittaisin lotossa ja minulla olisi kivasti ylimääräistä €:tä, niin hankkisin oman stailaajaan. For realz.

Kuulostaa varmaan omituiselta Karkkipäivä-Sannin suusta kuultuna, mutta todellakin, oma ”ulkoinen silmä” on palvelu, johon mielelläni sijoittaisin. Vaatteiden ja asusteiden valinta ja yhdistely ei ole asia, jonka kanssa puuhastelu kiinnostaa minua henkilökohtaisesti. Mutta jos joku muu tekee sen puolestani – tosi kiva juttu :) Mielelläni näytän välillä vähän erilaiselta kuin trikoounivormussani, mutta en vain jaksa itse käyttää sellaiseen aikaa. Enkä miettiä millaiset vaatteet sopivat mihinkin tilaisuuteen. Pohdiskelin asiaa viimeksi kesällä paljon keskustelua herättäneessä kirjoituksessani Tyylikkyydestä ja muodista.

Tällä pohjalla kaikki stailausjutut ovat minusta aina hauskoja jippoja. :) Minulle se on samanlainen kokemus kuin jollekulle muulle tulla meikattavaksi.

Emka_Tampere_IMG_2126

Sain vähän aikaa sitten yllättävän yhteistyöehdotuksen – haluaisinko tulla stailattavaksi Tampereen By EmKa -vaateliikkeeseen ja kirjoittaa siitä blogiin. Ehdotus oli yllättävä siksi, että Karkkipäivä ei ole muotiblogi eikä täällä ole muutamia poikkeuksia lukuunottamatta juttuja vaatteista. Idean takana oli ystäväni, jonka mielestä pastellisävyinen myymälä henkii ”karkkipäivää” – ja lisäksi liikkeen omistaja Katri Järvinen pitää blogini tyylistä. (Ja ehkäpä olen ystäväni mielestä tyylipäivityksen tarpeessa..? :D Johanna, vitsivitsi..)

Kuten sanottua, stailaukset ovat aina mielenkiintoisia ja hauskoja tilaisuuksia joten lähdin tapaamaan Katria. Meillä natsasi heti ja juttu tuntui toteutuskelpoiselta.

Emka_Tampere

By EmKa on alunperin rovaniemeläinen vaateyritys jonka ovat perustaneet Katri yhdessä ystävänsä Emilia Lonnakon kanssa. Emilia pyörittää Rovaniemen liikettä ja Katri vastaa Tampereen myymälästä.

Liikkeen konsepti todellakin on vähän karkkipäivämäinen – naiset ovat halunneet tehdä liikkeestä rennon, helpostilähestyttävän ja tyttömäisen pastellisävyineen: naisten vaatekarkkikaupan. Täällä ei katsota asiakasta päästä varpaisiin hänen tullessaan sisään vaan EmKa haluaa olla paikka jonne kaikki ovat tervetulleita vaikka lenkin päätteeksi verkkareissa.

Emka_Katri

Katri Järviselle vaatteet ja stailaus ovat samanlainen intohimo kuin meikit ja kauneus minulle.

Ajauduimme juttelemaan ”karkeistamme” kuin pienet innostuneet tyttöset hiekkalaatikolla – Katri kertoi minulle miten täpinöissään hän on aina kun pääsee ostamaan uusia kokoelmia ja minä taas, kuullessani taikasanat ”etsin uutta meikkipohjaa”, olin kohta selittämässä suu vaahdossa mineraalimeikkien maailmasta. :) Katri innostui kyselemään minulta meikkivinkkejä ja jos vain mukana olisi ollut meikkipakki, olisin varmaan ollut puolestani ”tuunaamassa” Katria meikeillä. :)

Nyt oli kuitenkin ideana stailata minut, ja ryhdyimme tuumasta toimeen. Ehdotin Katrille, että voisin ensin etsiä liikkeen valikoimista pari asukokonaisuutta jotka olisivat sitä oman mukavuusalueeni turvatyyliäni. Näin teimme. Tässä siis ensin minun valitsemani vaatteet. (Antakaa armoa poseerausten suhteen… Ei mun alaa :D)

Emka_Sannin_asu1

Farkut: Boomerang / Trikoopaita: Boomerang / Neule: Second Female / Kengät: Panama Jack

Sannin asu 1: nämä vaatteet ovat kenkiä lukuunottamatta kuin suoraan mun vaatekaapista. Juuri näin mä pukeudun joka päivä. Vaikka pidän väreistä, en yleensä pidä värikkäistä vaatteista. Tuon värin olemukseeni meikeillä ja sitten vaikka jollain pienellä jutulla kuten kumppareilla, limenvihreät kumpparini ovat mieluisin ”asusteeni”. :)

PanamaJack_IMG_1800

Ihastuin Panama Jackin pinkkeihin buutseihin. Pitäisikö jälleen sanoa että aika ponit. :)

Emka_Sannin_asu2

Farkut: Boomerang / Paita: French Connection / Kengät: mun omat Hai-kumpparit

Sannin asu 2: no, tämä nyt ei edes ole ”asu”, vaan mä ihastuin tuohon koralliin paitaan! Tuon malliset paidat ovat minulle ns. siistimpää pukeutumista perustrikoon ja t-paitojen ollessa arkista.

Emka_Sannin_asu3

Farkut: Boomerang / Paita: Traffic People / Korkkarit + rannekoru: Ted Baker

Sannin asu 3: siistein, ns. semi-juhlava. Viihdyn korkkareissa vaikka nykyään ei juuri koskaan ole tilaisuuksia missä pitää niitä. Nuorempana kun tuli biletettyä enemmän olivat korkkarit mulle vakiokamaan, nyt ne ovat vaihtuneet kumppareihin ;)

Pidin Traffic Peoplen paidan halkio-yksityiskohdasta. Koristeelliset detaljit eivät ole yhtään minun juttuni enkä osaisi esim. yhtään olla jossain helmikirjotuissa kauluksissa/päänteissä mitä nyt näkee paljon. Rannekoru muuten ei ollut mun löytö vaan Katri halusi lisätä sen asuun :) ^_^ Stailaajan sielu ei varmaankaan enää tässä vaiheessa kestänyt nähdä asusteettomia vaatekokonaisuuksia :D

Mä en usein edes muista korujen olemassaoloa vaikka tykkään niistä. Olen yrittänyt kunnostautua asiassa viime vuoden aikana ja jopa ostanutkin pari-kolme kaulakorua. Rannekorut ovat vielä vähän harmaata aluetta.

Emka_Tampere_IMG_2098

Sitten Katrin luomat asukokonaisuudet.

Nyt olen tietysti superinnostunut kuulemaan miltä teidän silmiin näyttää Sannin valinnat vs. Katrin valinnat :)

Emka_Katri_asu4

Farkut: French Connection / Pusero: Part Two / Takki: In Wear / Huivi + kengät: Stylesnob / Rannekorut: The Rubz

Katrin asu 1: farkkua & nahkaa. Kun Katri toi sovituskoppiin tummansiniset farkut ja vaaleansinisen farkkupaidan olin ihan että ”eih, kamalaa!” En itse tykkää, tai ainakin luulin niin, kahden eri värisen farkun yhdistelmästä. Kun sitten vedin vaatteet päälle ne näyttivätkin yllättävän kivoilta. Raikkailta.

Olen usein kuullut että sininen sopii minulle, mutta ostan itse aniharvoin mitään sinistä. Väri ei vedä minua yhtään puoleensa. Nyt kuitenkin oli taas todettava, ettei sininen näyttänyt päälläni yhtään hullummalta, päin vastoin.

Stylesnob_IMG_1897

Nämä korkkarit <3 Tässä on nyt taas sellainen väripilkku joka puhuttelee minua :)

Emka_stailaus_TedBaker_rannekorut

Hetken mietittyään Katri vaihtoi The Rubzin jämerämmät rannekorut Ted Bakerin kevyempiin ja tyttömäisempiin.

Emka_Katri_asu5

Hame: Second Female / Paita: Boomerang / Laukku: Stylesnob / Korut: Ted Baker

Katrin asu 2: mustaa ja sinapinkeltaista. Tykkäsin heti! Hame on tosi kivan värinen, ja kun muut vaatteet ovat mustat ei kokonaisuudesta tule levoton (mun makuun). Söpö rusettikaulakoru oli piste i:n päällä.

Emka_Katrin_asu6

Housut: PBO / Paita: French Connection / Neulepaita: In Wear / Neuletakki: Second Female / Kengät: Stylesnob / Koru: Ted Baker

Katrin asu 3: paitapusero ja neuleita. Tämä kokonaisuus oli selvästi kauimpana mukavuusalueestani, vaikka se rentoutensa puolesta muistuttaakin paljon omaa trikootyyliäni. En vain pidä itse yhtään paitapuseroista enkä myöskään tuon tyyppisistä kengistä.

Kun näytin kuvaa ystävälleni, hän puolestaan kiljaisi minun näyttävän tosi hyvältä, ”Näytät tuossa asussa ihan joltain ruotsalaiselta bloggaajalta!” (Ovatko ruotsalaisbloggaajat siis tyylikkyyden standardi? ^_^)

Stylesnob_IMG_1978

Tällaiset kengät ovat kuulema tällä hetkellä trendikkäät. Trendeistä minä en tiedä mutta itse en osaisi näissä liikkua, olisi jotenkin vaivaantunut olo :)

        Emka_stailaus_Katri

Sanni by EmKa :)

.

Mikä Katrin lookeista oli eniten mieleeni? Kyllä se lopulta oli tämä sininen:

idEmka_IMG_1888

Ilman nahkatakkia ja huivia. Vaikka en normaalisti pidä yhtään tämän mallisista paidoista niin tässä asussa voisin kuvitella oleilevani ja viihtyvänikin :) Ja nuo korkkarit… oih!

Hauska kokemus jälleen, ja koin kyllä pieniä ”ahaa”-hetkiä. Olen aiemmin ollut elämässäni kerran stailattavana Sokoksella, ja sielläkin saamastani inspiraatiosta jäi käteen jotain kestävää: laajensin trikoopaidoista trikoomekkoihin! <3 Katsotaan mitä Katrin käsittelystä mahdollisesti jää muhimaan vaatealitajuntaan. :)

By EmKa Rovaniemi: Rovakatu 24

By EmKa Tampere: Tuomiokirkonkatu 15

Kommentit
 1. 1

  Elli A sanoo

  Tuo musta asu limellä hameella on tosi osuva valinta :-) Ihanalla tavalla ysäri ja lisäksi varmasti aika mukava päällä. Tykkään myös Katrin kolmosesta, mutta itselläni neule paitapuseron päällä ei ikinä toimi, sillä paitapuseroa pitää aina korjailla ja vetää helmasta ym. Mutta muuten näyttää tosi hyvältä! :-) Kiva postaus! Hyvin palveleville pikkuliikkeille iso iso peukku!!

 2. 2

  Ammi sanoo

  Kiitos tästä postauksesta. Eilen oli itellä kurja päivä, niin oli kiva saada illalla jotakin mukavaa luettavaa ja harhauttaa ajatuksia muihin suuntiin (luin siis jo eilen, mutta kommenttia kirposi vasta tänään).

  En seuraa vaateblogeja, enkä ole tyylittelijä, mutta sun kirjoittamana tää oli mielenkiintoista. Pohdintaa ja analyyttistäkin otetta mukana, eikä asukokonaisuudet olleet yliampuvia, vaan sellaisia sopivan normaaleja.

  ”Värikkäämmistä” väreistä sininen ja koralli näytti kumpikin sopivan sulle hirmu hyvin ja tykkäsin ylipäätään kaikista kokonaisuuksista. Katrin 3. asun kengät ei tosin kolahtaneet ja erityismainintana itse valitsemistasi kolmosen paita oli hiano.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Kivaa että saatoin postauksella piristää mieltäsi :) Halit sinne, toivottavasti tänään on jo parempi päivä :)

 3. 3

  sanoo

  Sinapinkeltainen hame toimii tuossa muuten mustassa asussa täydellisesti. Vierastan itse ko. väriä, mutta hameena saattais itsellekin passata (ei passaakasvojen väriin tai hiuksiin ollenkaan) :) Ja nuo siniset korkkarit, pure love!

 4. 4

  Jonttu sanoo

  No niin, nyt on asut katseltu tarkkaan ja arvioitu. :)

  Tuomio on seuraava:

  Itsevalitsemistasi ensimmäisestä tulee mieleeni vähän liian boheemi ihminen; ainakaan itse en haluaisi pukeutua ihan noin. Löysä nuttura ja isot lasit vielä lisäävät perushumanistivaikutelmaa.

  Toinen valitsemistasi taas on aivan ihana, niin tyttömäinen ja kaunis. Pukisin itsellikin juuri tuollaisen t-paidan kesällä, mutta farkut minulla on pakko olla löysemmät, sillä pilleissä (etenkin vaaleissa sellaisissa) tällainen päärynä näyttäisi aika hurjalta. Aivan ihanat kumisaappaat! Olen testannut noita saappaita, eivät vaan olleet jalalleni oikein hyvät kävellä. Ihana kokonaisuus kaiken kaikkiaan.

  Kolmannessa minua häiritsee yläosan hallitseva musta sävy, joka vie väriä kasvoiltakin. Noiden farkkujen haalistusefektien kanssa luo vähän kovan vaikutelman.

  Sitten myyjän valitsemista asuista ensimmäiseen. Kengät ovat aivan ihanat – joko ostit? :) Ja rannekorutkin (Ted Bakerin)tosi söpöt, Sannimaiset! Kai näistä koruista sentään pidit?? :) Asu on itsessään vähän liian trendikäs tai sellainen, että tuo enemmän mieleen nuoren bisnesnaisen kuin Karkkipäivän Sannin sellaisena kuin olen oppinut sinut mieltämään. Ei siis ihan istu persoonaasi. Mutta värit sinänsä pukevat sinua.

  Tämä kolmas on aivan ihana, paitsi kengät ovat aivan kauheat, umpinaiset ja lättänät (ylipäätänsäkin tasapohjaiset kengät, siis esim. ballerinat, sopivat erittäin harvoille). Ylisöpö villapaita, joka hilaa kokonaisuuden arvosanaa paljon ylöspäin; tämän kanssa edes villatakin pituus ei haittaa. Ehkä tosiaan voisi olla vielä parempi ilman noita viralliseksi tekeviä kauluksia. Mutta tämä on aivan paras kenkiä lukuunottamatta.

  Toivottavasti et pahastunut – lauoin aika suoraan. Ihana postaus, ja niin inspiroiva! Tyyliasiat kiinnostaa, ja osaat esitellä ne oikealla tavalla.

  Saako muuten kysyä, mitä oivalluksia sovituksen aikana syntyi? :)

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Olipas tässä perusteellinen analyysi :) Arvaan, että vaatteet kiinnostavat sinua enemmänkin..? (No, ainakin enemmän kuin minua ^_^) En toki pahastunut mistään mitä kirjoitit, en edes löytänyt sellaista mistä olisi edes teoreettisesti voinut pahastua :)

   Sinisistä korkkareista – en ostanut. Vaikka ne ovat aivan ihanat niin tiedän, ettei niille tulisi käyttöä kuin ehkä kerran vuodessa tai kahdessa. Niiden hankinnassa ei olisi järkeä.

   Sen sijaan pinkit Panama Jackit aion kotiuttaa ;)

   Ted Bakerin värikkäistä rannekoruista – itse asiassa en oikein tykännyt niistä itse, söpöistä väreistä huolimatta. Tuollaiset kilisevät, jatkuvasti ranteessa heiluvat renkaat eivät tunnu minusta kivoilta. Näyttävät kivoilta mutta eivät tunnu siltä. Sellaiset rannekorut jotka pysyvät enemmän paikallaan olisivat enemmän sellainen rannekorun muoto jota voisin kuvitella käyttäväni, kuten omassa asussani nro. 3.

   Saako muuten kysyä, mitä oivalluksia sovituksen aikana syntyi? :)

   Mä luulen, että ne parhaat oivallukset tulevat viiveellä. Mutta ainakin yksi pieni mutta itselle totaalisen ”ahaa!” -hetken luonut oivallus oli farkkujen rullaaminen ylöspäin buutsien varsien tieltä. Itse olisin vain rutannut farkkujen lahkeet buutsin varren sisään, mutta nehän näyttävät paljon paremmilta rullattuna varsien yläpuolelle :)

   • 4.1.1

    Jonttu sanoo

    Vaatteet kyllä kiinnostavat. Mutta nyt on vähän vaatteista johtuvaa mielipahaa ilmassa, kun töissä tuli meille uudet vaatteet, jotka ovat ihan kauheat (ainakin minulle): väärä koko ja väri. :( Se on aika ihmeellistä, miten paljon vaatteet vaikuttavat mielialaan – noissa uusissa vaatteissa en kerta kaikkiaan tunne oloani kotoisaksi enkä viihdy niissä yhtään, ja tiedän myös näyttäväni kauhealta. Vaatteissa ongelma on yläosan väri (ei sovi minulle yhtään) ja myös malli: jouduin ottamaan kokoani isomman yläosan, että mahtuisi lantiolta, niinpä paita on rintojen kohdalta aivan säkki ja lantiolle taas kerääntyy kamalasti tavaraa (ruttukerroksia)juuri leveimmälle kohdalle, kun paita on lisäksi aivan kamalan pitkä (ja yritän vähän pitää sitä lyhyempänä, kun pitkät paidat ovat suuri inhokkini. Paita tuo siis minulle paljon kiloja lisää verrattuna normaaliin lookkiini (joka on sporttinen eikä kuitenkaan mitenkään lihava). :( Nou kiva tilanne. Ehkä olen pinnallinen, mutta siltikin kismittävät tuollaiset unisex-paidat.

    Oli tuossa arviossani mielestäni seikkoja, mistä voisi vähän suuttua, niin kuin esim. tuo, kun sanoin lähellä omaa tyyliäsi olevia vaatteita liian boheemeiksi. Ehkä asia liittyy siihen, että itse pukeudun erittäin neutraalisti ja hillitysti (tosin liikunnallisesti), eli kaikenlainen boheemiuskin menee vähän yli omien makunystyröideni. Pitkiä villatakkeja en omista yhtään, kun ne ovat vain jotenkin liian yliampuvia (siis omaan tyyliini – en vain osaisi käyttää), ja aika hankala olisi esim. pyöräillä villatakin helmat liehuen (sitä tulee aina ajateltua näitäkin käytännön näkökohtia). Jos kulkisin autolla tai linja-autolla, niin voisin pukeutua paljon kauniimmin, tämän olen huomannut tässä viime aikoina, kun olen päässyt aika paljon nauttimaan auton kyytistä väliaikaisesti.

    • 4.1.1.1

     Sanni sanoo

     Voin todellakin samaistua tuohon työvaateongelmaan, mulla oli sama tilanne yhdessä edellisistä työpaikoistani. Jopa naisten malliston vaatteet olivat tosi säkkimäisiä ja huonosti istuvia ja niissä hengailu vaikutti työfiilikseen ikävästi. Lopulta minä ja eräs toinen pienikokoinen kollega saimme tilata eri paikasta eri työvaatteet jotka olivat pienempää kokoa. Ihmetytti miten työasuina voidaankin tarjota niin epämukavia ja epäesteettisiä vaatteita – olin vieläpä asiakaspalvelutyössä. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä että näytimme ihan ”Puuha-Peteiltä” vaatteissamme, vaikka ala oli jotain ihan muuta kuin raksaa. :D

     Tuosta mun oman tyylin ”boheemiudesta” – pakko vain sanoa että huvittaa ajatus Henkkamaukan trikoopaidoista ja farkuista boheemeina! ^_^ Voi tietysti olla että mun määritelmä boheemille on erilainen kuin muiden.

     • 4.1.1.1.1

      Jonttu sanoo

      Onpa mukava kuulla, että muitakin on, jotka ovat kärsineet työvaatteistaan. Todella ahdistaa joka päivä laittaa työvaatteet päälle. Alkuun yritin kysyä, enkö saisi jatkaa omalla paidalla, mutta vastaus oli kielteinen. Onhan se aika hurjaa, jos normaalivartaloisen paitaan mahtuisi kevyestikin iso raskausmaha. Tuossa paidassa vain tulee sellainen olo kuin en olisi edes nainen, kun kaikki ”parhaat puoleni” tai niiden rippeet jäävät piiloon. Olenkin töissä nykyään vain ruma, muodoton möykky. Itselleni olisi tällä vartalolla erittäin tärkeää saada se vartalon kapein kohta näkösälle (kun se tasapainottaisi tätä päärynämallia) eikä suinkaan kasata siihen poimua poimun perään… :/

      No trikoopaita ja farkut ei vielä ole boheemi vaan sporttinen, mutta tuollainen pitkä villatakki on minulle jo sitä (tulee juuri mieleen joku humanistityttö, joka kääriytyy lämpimään villaan kirjastossa tenttiin lukiessaan, hiukset hieman suttuisella nutturalla ja päässä tuollaiset isohkot lasit). :)

      • 4.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       mutta tuollainen pitkä villatakki on minulle jo sitä (tulee juuri mieleen joku humanistityttö, joka kääriytyy lämpimään villaan kirjastossa tenttiin lukiessaan, hiukset hieman suttuisella nutturalla ja päässä tuollaiset isohkot lasit). :)

       Nojoo okei :D Mun omat pitkät villapaidat kotona on ohuempia ja vähän lyhyempiä (loppuu polven yläpuolelle). Eli ei ehkä ihan noin ”kääriytyy-villaan-kirjastossa” -henkisiä kuin tuossa kuvassa ^_^

     • 4.1.1.1.2

      Jonttu sanoo

      Ja muuten rannekoruista: en itsekään osaa olla, jos ranteessa lilluu jotakin liikkuvaa ja suurehkoa. Mutta kauniitahan etenkin nuo korut ovat.

      Ja vielä sen verran, että noihin postauksen lookkeihin vaikuttaa yllätävän paljon lasit tai niiden poisjättö. Esim. tuo hameasu saa ihan erilaisen sävyn lasien kanssa, ehkä vähän sellaisen opettajamaisen.

      Tuli muuten mieleeni eräs kysymys, kun huomasin, että minulla on kotonani ehkä normaalia enemmän kosmetiikkaa, kun pari pulloa on loppumassa ja on uudetkin tilalle. Yleensä käyttelen suurin piirtein loppuun ennen uusien ostamista. Niin, ja se kysymys siis kuuluisi siten, että minkäköhän verran sinulla suurin piirtein on kosmetiikkatuotteita kotonasi, jos myös hammastahnakin lasketaan. Voipi olla ehkä hieman hankalampi sinulle kuin minulle. :) Itse sain luvuksi 35 – sinulla taitaa hieman ylittyä tuo luku. :D

      • 4.1.1.1.2.1

       Sanni sanoo

       Niin, ja se kysymys siis kuuluisi siten, että minkäköhän verran sinulla suurin piirtein on kosmetiikkatuotteita kotonasi, jos myös hammastahnakin lasketaan.

       En pysty laskemaan, siihen menisi niin pitkä aika että en jaksa :D Puhutaan 3-numeroisesta luvusta ehdottomasti. Jos kaikki meikitkin lasketaan niin summa olisi ällistyttävä.

       • 4.1.1.1.2.1.1

        Jonttu sanoo

        Kyllä, kaikki meikitkin lasketaan. :) Olisiko luku sitten kohdallasi mahdollisesti nelinumeroinen?

         • 4.1.1.1.2.1.1.1.1

          Jonttu sanoo

          Onko 35 paha? :) Eipä tarvitse ainakaan olla ostolakossa. :)

          • 4.1.1.1.2.1.1.1.1.2

           Jonttu sanoo

           Voisin vielä helpostikin karsia tästä pois 5-10 tuotetta. :) Jotenkin ajattelin, että sinulla voisi olla lista kaikista kotona löytyvistä tuotteista.

          • 4.1.1.1.2.1.1.1.1.3

           Sanni sanoo

           Ennen blogiaikoja mulla olikin, mutta promotuotteita ei jaksa enää tilastoida kun niitä on niin valtavasti.

 5. 5

  koshka sanoo

  Tää oli niiiin kiva postaus; piti tulla oikein uudemman kerran tää lukemaan ja katsomaan vielä kaikki asut huolella läpi:) Niin, ja jättämään kommentti, vaikkei mulla taida olla kauheesti uutta ja mullistavaa lisättävää jo näihin aiemmin tulleisiin:D

  Katrin stailaama asu nro 1 on myös mun suosikki, mutta just ilman takkia ja huivia. Tosi freshin näköinen! Suloiset myös ne Ted Bakerin rannekorut – oon itsekin tosi huono käyttämään kaula- ja rannekoruja, mutta nuo jäi hieman kutkuttelemaan mieleen…keväiset sävytkin ja kaikki! Sun omista valinnoista suosikki oli se nro 3: aivan ihana se paita – yksinkertainen, mutta tyylikäs.
  Kuten sanottua, hauska ja inspiroiva postaus! Ja oi, miten kaunis ja mielenkiintoisen näköinen tuo itse vaateliikekin!

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Tää oli niiiin kiva postaus; piti tulla oikein uudemman kerran tää lukemaan ja katsomaan vielä kaikki asut huolella läpi:)

   :) Voi kuinka mukava kuulla! ^_^

 6. 6

  Johanna sanoo

  Tosi ihania asuja olet valinnut itsekin! Ja kaikki asut ylipäänsä sopii sulle tosi hyvin – mutta noista ihme kalosseista en pidä itsekään. Miksei ennemmin jotkut makeet tennarit?! Mut suosikit on sun itse valitsema neuletakki, raitapaita + superihanat pinkit buutsit, ja sitten stailaajan farkkuasu sinisillä korkkareilla ja EHDOTTOMASTI nahkatakilla Nuo varmaan valikoitui mun silmiin, koska pukeudun itse hyvin samaan tyyliin. Ja sun itse valitsemat puserot on tosi kivoja, voisi löytyä mun vaatekaapista kaikki.

  Olen ymmärtänyt, että olet budjetti-ihmisiä, ja käytät rahaa mieluummin vaikka matkailuun kuin pukeutumiseen. Mulla sama juttu, erona, että rakastan vaatteita ja kenkiä. Pienipalkkaisessa duunissa ei mikään ihannetilanne Oletko tutustunut fb-kirppareihin, kaupunkikohtaisiin? Ne on mullistanut mun vaate-elämän, täällä jyväskylässä useampikin todella aktiivinen ryhmä, ja voi nitä nautintoa, kun ihania vaatteita vaan ilmaantuu newsfeediin ja haet pikkurahalla kotikulmilta. Just ostin kuudet laatufarkut 30 eurolla, ihanan pörröneuletakin vitosella, korkkarit 7 eurolla jne… varo vaan, siihen jää koukkuun! Minua ei vaatehulluna siltikään ennenkään kiinnostanut pyöriä kaupoissa, kun lähinnä ärsytti, miten yksi perusneule voi maksaa monta kymppiä ja kaupat tursusi kaikkea mitä olisin halunnut, mutta ei ollut rahaa. Nyt saan nuo samat vaatteet murto-osahinnoin ja joskus jopa kotiinkuljetettuna

  • 6.1

   Johanna sanoo

   Aaargh, anteeksi kirjoitus ja välimerkkivirheet, kirjoitan tabletilla, ja tämä on ah niin raivostuttavaa!

  • 6.2

   Sanni sanoo

   Miksei ennemmin jotkut makeet tennarit?!

   Jos liikkeessä ei ole tennareita…? (En muista yhtään mitä kaikkia kenkiä siellä oli :)) Mutta joo, tennarit olisi käyneet mullekin.

   FB-kirppareista – kuulostaa tosi kivalta konseptilta mutta en usko että jäisin koukkuun tuollaiseen, vaikka budjetti-ihminen olenkin :) Mä en jaksaisi innostua FB-kirppareista kun en ole kiinnostunut vaatteistakaan, se on tylsä totuus. Ennemmin kuin löytää uusia vaatteita haluan eroon vanhoistakin, minulla on edelleen ihan liikaa vaatteita vaikka olen viime vuoden ”Heitä kamaa pois” -projektin merkeissä vienyt säkkitolkulla vaatteita roskiin ja kierrätykseen. Mitä vähemmän kaapissa on vaatteita, sitä kevyempi olo mulla :) Viimeisen trikoopaitakarsinnan jälkeen on aivan taivaallisen ihana tunne vetää auki trikoolaatikko, ja nähdä se enää puolillaan <3

 7. 7

  pauliina sanoo

  moi, ei liity tähän aiheeseen mutta sellaista kyselen, että vieläkö tämä koodisi NIJ031 on voimassa iherbissä?
  ajattelin tilata ecotoolsin siveltimiä. paljonkos ne nyt saa maksaa ettei tule tullimaksua? pari kymppiä?

  • 7.1

   Sanni sanoo

   moi, ei liity tähän aiheeseen mutta sellaista kyselen, että vieläkö tämä koodisi NIJ031 on voimassa iherbissä?

   On voimassa :)

   Siveltimet saavat maksaa max 22 euroa (postikuluineen).

  • 7.2

   Jonttu sanoo

   Ecotoolsin siveltimet ovat tällä hetkellä tarjouksessa Biodellyssä (- 20 %). :)

 8. 8

  lt sanoo

  Mä ihastuin teidän kummankin valitsemissa reunimmaisiin asuihin! Vautsi! Sopii sulle tosi hyvin. Nuo Panama Jackit toi tosi kivan säväyksen, samoin nahkatakki ja huivi (jotka ei tainneet sua itseäsi niin kovasti miellyttää;). Viimeinen sun suunnittelema kokonaisuus taas sellainen, jossa varmasti kiva ja itsevarma olo ns hienompaan tilanteeseen. Keskimmäiset eivät kolahtaneet samalla tavalla kummassakaan kolmikossa.

  Tätä jos vertaa aikaisempaan stailauspostaukseesi (en nyt mainitse liikettä/tavarataloa, koska en ole sataprosenttisen varma, muistanko oikein), ovat asukokonaisuuden huikean paljon ihanampia mun mielestäni.

  En olekaan käynyt tuossa liikkeessä, vaikka asun Tampereella, ja tuli heti kauhea hinku päästä. Tykkään paljon esim French Connectionista ja on jäänyt harmittamaan, kun en kerran Tukholmasta ostanut sen farkkuja. Täytyy mennä testaamaan, mulla on fiilis, että siltä merkiltä löytyis suosikkifarkut.

  Kiitos kivasta postauksesta!

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Ole hyvä vain, sitä oli ilo tehdä :) Toivottavasti EmKasta löytyy sulle jotain kivaa :)

 9. 9

  Taru sanoo

  Apua! Hyvin harvoin tulee mitään kommentoitua, mutta täytyy kyllä sanoa että Katri osaa hommansa. Rakastan sun yllä Katrin luomia asukokonaisuuksia 1 ja 3, oikeasti pukee sua ihan älyttömän hyvin ja tuntuu että tuollainen tyyli sopii vielä sulle tosi hyvin. :) Näytät ihanan fressiltä ja ihanan nuorekkaalta (ruotsalainen bloggari oli aika osuva! :D). Toivottavasti kokemuksesta jäi jotain käteen! Vaikka sun omat asukokonaisuudet olivat myös tosi kivoja, täytyy myöntää! Ei sulla nyt niin huono tyylitaju ole mitä annat ymmärtää :) Täytyy kyllä itse pyörähtää liikkeessä seuraavan kerran kun suuntaan Tampereelle.

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Ei sulla nyt niin huono tyylitaju ole mitä annat ymmärtää :)

   En mä tiedä onko mulla nyt niin huono tyylitaju, mutta yksitoikkoinen :D

 10. 10

  Etusormi sanoo

  Ihhii, minäpä ihastuin noihin piNkkeihin buutseihin ja oli pakko käydä sovittamassa niitä. Ja nehän istui mahtavasti, joten piti heti ostaa omia jalkoja ilahduttamaan! :D Hyvän näköisiä vaatteitakin löytyi mutta niitä en uskaltanut jäädä ihastelemaan. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.