Sama meikki, kaksi tyyliä

Meillä kaikilla on oma perustapamme tehdä meikki. Silmämeikin banaanivarjostuskin voi näyttää aivan erilaiselta, riippuen siitä kuka sen tekee. Ystävälläni Leenalla ja minulla on hyvin erilainen tapa tehdä silmäluomen perusvarjostus, ja itse olen niin jumittunut omaan tyyliini että oli oikein mielenkiintoista päästä tarkastelemaan lähietäisyydeltä toisenlaista tapaa varjostaa. Leenalle taas minun tapani tuntui vieraalta.

Leena_meikkaa

Keksin, että tekisimme saman meikin omalla tyylillämme Leenan silmiin. Meikkiin käytettiin kahta vaaleaa luomiväriä (Inglotin vanilja ja valkoinen, ei kuvassa), kahta ruskeaa ja yhtä harmaata. Yläluomen rajaus tehtiin Make Up Storen kakkueyelinerilla, ja alasisärajaus Urban Decayn Zero-kynällä.

Leena_eyes_makeup

Leena_eyes2

Leena aloitti tekemällä ensimmäisenä yläluomen rajauksen. Hän jatkoi levittämällä Safaria koko liikkuvalle luomelle, ja teki sen jälkeen luomivaon ja ulkonurkan varjostukset. Vaaleat sävyt hän levitti vasta viimeisenä, valkoista sisänurkkaan Safarin päälle ja vaniljaa kulmaluulle.

Minä aloitin sipaisemalla luomen sisänurkkaan valkoista ja taputtelemalla loppuluomelle vaniljaa. Vedin sen jälkeen päälle Safaria aivan sisänurkkaa lukuunottamatta, ja tein sitten luomivaon ja ulkonurkan varjostukset. Laitoin Night Manouvresia sekä luomivakoon että ulkonurkkaan, ja Crow’ta vain ulkonurkkaan. Sen jälkeen häivyttelin rajat vaniljalla, ja tein rajauksen viimeisenä.

Leena_eyes3

Leena_eyes

Leenan meikkaustyyli on todella pikkutarkka, ja tulos näyttää huomattavasti huolitellummalta kuin minun. Leena käyttää varjostuksiin pienenpientä, tylppää rajaussivellintä (!), jolla minä en ikinä saisi aikaan noin kaunista häivytystä (tai oikeastaan minkäänlaista häivytystä). Ulkonurkan varjostuksen ja rajauksen Leena lopettaa eksaktisti pystyyn linjaan siihen mihin yläluomi päättyy, melkein kuin ”seinään”. Leena tekee lisäksi myös yläsisärajauksen (mikä entisestään intensifioi katsetta).

Minä teen varjostukset keskikokoisella flat shader -siveltimellä ja/tai pullealla häivytyssiveltimellä suurpiirteisemmin. Vedän varjostuksen aina ulkonurkan yli ja häivytän pehmeäksi. Samoin rajauksen vedän ulkonurkan yli, mieluusti siipimuotoon. Yläsisärajausta käytän vain harvoin, yleensä vain tummien smoky-meikkien yhteydessä.

Aika mielenkiintoista vertailla meikkaustyylejä, ainakin minusta! Minullekin tuli halu opetella tuo Leenan ”tiukka” varjostus, vaikkei se minun silmieni malliin niin sovikaan.

Mitäs mieltä te olette tästä kokeilusta? Kumpaanko varjostustyyliin oma tyylinne kallistuu?

Kommentit
 1. 1

  Jonayla sanoo

  Itse raskasluomisena ja pyöreät silmät omaavana tuo sinun tyyli on ehdottomasti parempi! Omat silmät tulisi tosi raskaaksi tuolla toisella. Joten ihan silmän muoto päättää kumpi olisi kivempi.

 2. 2

  Tintti sanoo

  Hauska kokeilu :)

  Itseäni miellyttää enemmän tuo oikeanpuoleinen Leenan tyyli, se tuo silmän muodon kauniisti esiin ja on todella huolellisen näköistä työtä! vau!

 3. 3

  Moira84 sanoo

  Täytyykin vaihtelun vuoks kokeilla tuota ”Leenan tyyliä” (yleensä käytän enemmän tuon ”Sannin tyylin” tapaista ;P)

 4. 4

  tintti sanoo

  Olipa mielenkiintoinen kokeilu. Ei ehkä ensimmäisellä kerralla uskoisi, että on samat silmät kyseessä. Myös silmien värit näyttävät aivan erilaisilta eri meikeillä (vaikka samoja värejä kuitenkin käytetty). Teen itse AINA tuolla sinun tyylilläsi, mutta ehkä pitäisi kokeilla tuota toistakin.

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Luulen, että silmien väriero voi johtua valaistuksesta. Leenan meikin puolella kasvot olivat kevyesti varjossa.

 5. 5

  LemonJuice sanoo

  Mun tyyli on noiden sekoitus. Eli rajaus on lähempänä sinun tyyliäsi; vedän siis rajauksen ulkonurkan yli – en kuitenkaan siipenä. Aiemmin lopetin sen ulkonurkkaan, mutta jotenkin nyt olen tykästynyt tuohon nurkan ylitykseen.

  Mutta varjostus on joku sekoitus; sinulla varjostus nousee tuossa pupillin kohdalla aika korkealle lähelle kulmakarvaa. Siitä kohdin noudatan ehkä enemmän tuota Leenan tyyliä, mutta ulkonurkassa teen varjostuksen rajaukseen asti (mikä siis meni ulkonurkan yli), jolloin siinä käy niin, että silmän ulkonurkassa mun varjostus menee pidemmälle kuin Leenalla, mutta ei niin pitkälle kuin sinulla. Sinullahan varjostus menee rajauksen ylitse toisellekin puolen.

  Sivellinkuvauksista päätellen käytän sinun mielestäsi varsin pientä sivellintä varjostuksen tekoon, mutta on se varmaan aavistuksen isompi kuin Leenan käyttämä. Veikkaisin, että kaupassa sitä myytäisiin jonain pienenä luomivärisiveltimenä, ei missää nimessä minkään ”häivytyssiveltimen” tittelillä. Ja olen ilmeisesti varsin pikkutarkka.

  Järjestys on ylärajaus, liikkuvan luomen sisänurkka, liikkuvan luomen ulkonurkka, ylempi osa silmän sisänurkasta, ulkonurkka & luomivako, kulmaluu ja sit tarvittaessa pieni tsekki ulkonurkan ja luomivaon osalta. Alaluomi viimeisenä.

  Ja sitten ripsari alaripsiin, sen jälkeen kulmat kuntoon ja viimeisenä ripsari yläripsiin. Silloin ylärajaus on ehtinyt riittävästi kuivua ennen yläripsien taivuttamista. Ja jos laitan ripsivärin yhteen syssyyn alas ja ylös, niin silloin yleensä saan joidenkin ripsien kärjistä ripsiväripilkkuja johonkin. Kun teet kulmat välillä, niin alaripset kuivahtaa ennen yläripsien sörkkimistä.

  Niin, mainitsinko jo, että olen meikin teon suhteen himppasen nipo eli pikkutarkka? :D

 6. 6

  Nisse sanoo

  Heh, en yleensä kommentoi mutta nyt on pakko kertoa, että olen odottanut postaustasi kuin kuuta nousevaa (ei, minulla ei ole muuta elämää:)). Taaskaan en saanut pettyä, tosi hauska kokeilu! Oma tyylini kallistuu ehdottamasti sinun tyyliisi, mistä lie saanut vaikutteita :)!

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Voi, onpa hauska kuulla…! :) Palailen tässä pikkuhiljaa taas normaaliin postaustahtiin.

 7. 7

  Nanna sanoo

  Hauska ja mielenkiintoinen kokeilu, täytyy ruveta itsekin testailemaan! :) Oma tyylini on lähempänä tuota sinun tyyliä, mutta pohdin tulisiko viirusilmistäni avarammat(pyöreämmät) Leenan tyylillä, vai tosiaan, tekisikö se raskaat luomet raskaammiksi. Yläsisärajaus ei ole tullut koskaan mieleen, hassua, toisaalta en uskalla oikein käyttää ihan normi alarajausta tai ripsiväriä alaripsissä, koska näytän auttamatta silloin surulliselta.

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Leenan tyyli kyllä pyöristää silmää hiukan. Varjostuksen ”ulosvetäminen” venyttää aina silmän pituutta, kun taas mitä pienemmälle alueelle sen keskittää, sitä pyöreämmäksi silmän muoto jää. Leenan varjostustyyli on enemmän silmän omaa muotoa korostava, kun taas minun silmän muotoa muokkaava.

 8. 8

  Nimetön sanoo

  Kiva aihe! Vikassa kuvassa meikkien erilaisuutta taitaa korostaa myös mallin silmien luonnollinen erilaisuus, eli oikeanpuoleisessa silmässä on liikkuva luomi selvästi enemmän näkyvissä kuin vasemmanpuoleisessa. Tämä siis entisestään korostaa sitä, että ohuempi, tiukempi rajaus saa luomen näyttämään suuremmalta.

  Miten karkkipäivämäiseltä näyttääkään vasemmanpuoleinen silmä! Voisi melkein luulla kirjoittajan omaksi silmäksi. Jännää kyllä, miten tyyli vaikuttaa. :)

  Mä koen, että mua pukis paremmin Leenan tyyli, koska se on enemmän silmän omaa muotoa korostava ja muutenkin luonnollisemman ja vähemmän erottuvasti meikatun näköinen, mutta molemmat ovat kyllä ilo silmälle blogia lukiessa.

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Ihan totta, Leenan oikeassa silmässä (jonka minä meikkasin) on raskaampi luomi kuin vasemmassa, jossa liikkuvaa luomea jää luonnostaankin enemmän näkyviin.

 9. 9

  Heini sanoo

  Moikka Sanni!

  Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt päätin ensimmäistä kertaa kommentoida. Kotoa todella inspiroivasta ja opettavaisesta blogista! :) Tuossa vähän aika sitten luin muutamana tylsänä sadepäivänä kaikki postauksesi ja nyt olen paljon, paljon tiedostavampi meikkien (ja vähän muunkin) suhteen.

   • 9.1.1

    Sanni sanoo

    Tosi kiva kuulla että vanhojakin postauksia luetaan! Ihan hyväkin varmaan välillä pitää blogilomaa niin että uudemmat lukijat saattaa inspiroitua selaamaan arkistoa…. ^_^ Tai ehkä vanhemmatkin? Joka tapauksessa, mukavaa että viihdyt Karkkipäivän parissa!

 10. 10

  Heini sanoo

  Höh, kommentti jäi kesken.

  Niin, minulla olisi sinulle myös kysymys. Pääsen ensi viikolla (kosmetiikka)ostoksille Pariisin lentokentälle ja ajattelin tehdä sijoituksen hyvinvointiini eli ostaa ensimmäisen Diorin luomiväripaletin. Haluaisitko vinkata jotain arkimeikkiin sopivaa palettia? Olen aika vaaleaihoinen, iho on enemmän keltainen kuin punainen. Silmät ovat siniharmaat, enemmän tummat kuin vaaleat. Omat kulmat ovat luonnostaan niin tummat, ettei niitä tarvitse värjätä, muotoilu riittää. Hiukset ovat tällä hetkellä luonnollisen vaaleat, sävy taittaa enemmän tuhkaan kuin kultaan. Jopas tuli selostus :D 

  Mielestäni viileät luomivärisävyt sopivat itselleni paremmin ja käytän paljon ruskeansävyistä perusmeikkiä, osin siksi että ainoat siedettävän laatuiset palettini ovat ruskeat :) Mutta jos sinulla olisi jotain suuntaa antavaa ideaa, niin voisin mennä hieman viisaampana nykimään hihasta niitä ranskalaisia kosmetiikkamyyjiä tiistaina :D Tiivistäen siis toiveissa viileänsävyinen, ehkä ruskea, paletti, jolla voi tehdä ehkä muutamankin erityyppisen arkimeikin :)

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Toiveidesi mukainen paletti voisi olla Earth Reflection tai Iridescent Leather (jälkimmäinen ei myynnissä enää Suomessa mutta ulkomailta löytyy). ER on kauttaaltaan viileä paletti, siinä on kaksi ruskeaa, hento vaaleanpunainen ja kalpea kulta sekä perusvaalea. IL on muistaakseni ehkä hitusen lämpimämpi (en ole nähnyt palettia pitkään aikaan niin ei ole enää tuoreena mielessä) ja siinä on ainoastaan ruskean ja beigen eri sävyjä, ja vaalea kermansävy korostukseen. Kummatkin paletit voimakkaasti hohtavaa iridescent-laatua.

 11. 11

  Nimmu sanoo

  Mieletöntä, ihan kuin kahden eri ihmisen silmät! Silmänmuodot näyttävät aivan erilaisilta!

 12. 12

  Sis sanoo

  Käytän enemmän Leenan tyyliä. Minulla on silmälasit, ja tuntuisi turhalta vetää luomiväriä silmästä sivuun, sangan alle. Kehykseni ovat vielä pitkän malliset, joten minusta silmän meikkaaminen pyöreäksi näyttää kivalta niiden alla.

  Tulipa muuten tässä mieleen: miten olisi meikkitutorial silmälasien käyttäjille? Omilla vahvuuksillani ei ole mahdollista saada piilareita, joten kehykset on kasvoilla aina.

  • 12.1

   sanoo

   Oi, miustakin tuo meikkitutorial silmälasien käyttäjille olis mukava! Itse sain tietää saavani silmälasit toissapäivänä, ja nyt olen pohtinut kuumeisesti, että miten saan parhaiten korostettua silmiäni lasien takaa :)

   • 12.1.1

    Sanni sanoo

    Tuota kysytään erittäin paljon, ja asia on kyllä harkinnassa, mutta minusta vain tuntuu ettei mulla ole niin paljon ”sanottavaa” aiheesta, siis muuta kuin ne perinteiset ohjeet. Joudun vielä vähän pureskelemaan aihetta ja miettimään saanko siitä jonkun fiksun postauksen.

 13. 13

  Sis sanoo

  Ja siis silmälasimeikillä en nyt tarkoita perinteisiä + – ohjeistuksia, niitä on netti täynnä, vaan enemmän sellaista yleistä ”mikä näyttää hyvältä, kun silmiä kehystää sangat” – ohjeistusta. Omat lasini ovat hajataittoon, joten silmät eivät niiden takana näytä eri kokoisilta kuin ilmankaan.

 14. 14

  Kuorotipu sanoo

  Mielestäni Leenan oma tyyli sopii hänelle paremmin, vaikka yleisesti ottaen pidänkin enempi sinun meikkaustyylistäsi.

  Tuossa päivänä eräänä mietiskelin mikä blogissasi oikein viehättää. Olen siis selaillut monia muitakin meikki- ja kosmetiikkablogeja, mutta mikään muu ei ole kolahtanut niin kuin Karkkipäivä ja ilahduin kovasti kun keksin syyn. Olen aina rakastanut kirkkaita värejä ja nimenomaan silmämeikeissä, omat silmäni ovat malliltaan hyvin paljon samankaltaiset kuin sinulla,ja kaiken lisäksi meikkaustyylini on jo valmiiksi hyvin saman tyylinen, joten kaikki meikki-ideasi ovat toteutettavissa lähes täysin sellaisinaan :D

  Ilmeisesti siis, jos sinulla olisi eriväriset tai -malliset silmät, en välttämättä blogia lukisikaan :/
  (Kamala kun tunnen itseni pinnalliseksi..)

  Tosin, onhan se paljon mukavampaa seurata meikkiblogia, josta voi konkreettisesti ottaa ideoita ja saada hyötyä, kun sellaista mistä ei itse pysty saamaan mitään vaikutteita.

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Mukava palaute! :) Ja ymmärrän kyllä oikein hyvin tuon logiikkasi, itse en lue moniakaan upeita meikkitaideblogeja ihan vain siksi, että ahdistun siitä kun en voi toteuttaa iso- ja pullealuomisten blogittarien tekemiä meikkejä omiin silmiini. Tai siis voihan aina yrittää, mutta tulos on kaukana alkuperäisestä.

 15. 16

  Jana sanoo

  Todella kiva postaus ja mielenkiintoisia kommentteja ihmisillä. Itse teen rajaukset enemmän Leenan tyyliin, mutta häivyttelen luomiväriä Sannin tyyliin reilummalti. Itselleni tuli mieleen, että Leenan tyyli näyttää luonnollisemmalta päivälookilta, ja Sannin tyyli sopisi iltameikkiin.

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Ihan hyvä huomio! Monenkin mielestä mun perusmeikki sopii enemmän iltakäyttöön.

 16. 17

  Pasific sanoo

  Mie pidän Leenan tyylista, koska jos miun täytyisi valita kumman itselle ottaisin, se sopisi miulle paremmin, siunkin tyyli on kaunis, mutta rajaus on hiukan vieraan mallinen, koska tykkään häivytetyista rajauksista :)

 17. 18

  Auruanmami sanoo

  Yleensä diggaan sun meikeistä TODELLA paljon. Mutta nyt täytyy myöntää, että Leena on selvästi opetellut omien kasvojensa korostusta parhaalla tavalla huomattavasti kauemmin. Olisikin muuten aika hauska, jos seuraavaksi meikkaisitte sun silmät! Voi olla, että kävis ihan päinvastoin!

  Tässä postauksessa kyllä huomaa, miksi omatkin silmät on ammattimeikkaajien jäljiltä näyttäneet aivan karseilta. (hieman liioitellusti ilmaisten) Ihminen, joka näkee sinut ensimmäisen kerran ja usein vielä aluksi ilman meikkiä, ei välttämättä ensimmäisellä yrityksellä saa sitä parasta mahdollista vaikutelmaa aikaiseksi. Omat raskasluomiset silmäni näyttävät lähes järjestäen suttuisilta ja tukkoisilta, jos niihin yrittää tehdä ruskeita meikkejä tai luomivaon varjostuksia.

  Viitaten vielä erääseen aikaisempaan kommenttiini: Ostin sitten Estelle&Thildin hajuttoman kasvovoiteen. Rasvaan olen ollut tyytyväinen, mutta pullo on susi. Alas painettava korkin osa on irti, eikä suostu pysymään paikoillaan. Taisin saada viallisen kappaleen…Vaihtaisivatkohan vielä parin viikon jälkeen kaupassa?

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Lienee syytä huomauttaa, että tässä kokeilussa minun EI ollut tarkoitus korostaa Leenan silmää ns. ”parhaalla mahdollisella tavalla”. :) Tarkoituksena on ainoastaan esitellä kaksi eri varjostustyyliä vierekkäin, ja ideana oli tehdä sama meikki omalla perustavallamme (= eli tein meikin siten miten tekisin sen omiin silmiini).

   Estelle & Thildistä – toimiiko pumppusysteemi kuitenkin vaikka korkki on irti? Jos ei toimi, niin vaihtavat liikkeessä varmasti voiteen uuteen, mikäli ostosta on, no, sanoisin alle kuukausi. Palautusoikeushan on 14 päivää, mutta useimmiten liikkeissä vaihdetaan kuittia vastaan tuotteita hieman pidemmänkin ajan jälkeen, jos kyseessä on selvä valmistusvirhe eikä asiakas voi sen vuoksi käyttää tuotetta.

 18. 19

  milipili sanoo

  Mää teen meikin varmaan molemmilla tavoilla. Rajausta en sun tyylillä osaa, vaikka 10 v on harjoiteltu.
  Tosi kivat sävyt btw.

 19. 20

  sanoo

  Oma tyylini on sinun tyyliäsi lähempänä. Jostain kumman syystä pidän sinun meikkausjäljestäsi enemmän kun Leenan silmät ovat kiinni (jotenkin rennompi, utuisempi lookki), kun taas viehätyn enemmän Leenan kädenjäljestä hänen silmien ollessa auki? Olisiko siinä sitten kyseessä liikkuvan luomen näkyvämpi asema hänen meikissään..hmmm. Tosi kiva postaus, taasen! hauska miettiä näitä juttuja:)

 20. 21

  mikalis sanoo

  No tuo leenan tyyli näyttää äkkiseltään siltä, että on vetäissyt yhtä väriä liikkuvalle luomelle ja on ns. luukkuluomi silmäkuopan uumenissa jota ei ole häivytetty kunnolla. Sinun meikkityylisi miellyttää enemmän ja harrastan itsekkin pehmeämpää varjostamista.

 21. 22

  Misty sanoo

  Ensinnäkin pitää taas kehua sun sivuja! Olen kahlaillut vanhempia juttujasi päivittäin läpi ja odotan aina kovasti uusia päivityksiä.
  Käväisin Budapestissa viime viikolla ja ostin kentältä Diorin luomiväripaletin. Olen todella tyytyväinen siihen.Valitsin vaaleasävyisen, koska tuntuu, että aina päädyn ruskeisiin, liian tummiin sävyihin. Lisäksi ostin kehutun Cliniquen exfoliating scrub gommage toniquen, mutta aloin kotona miettiä voinko sittenkään käyttää sitä. En tiennyt sen olevan rakeista ja minulla on todella paljon couperosaa sekä poskilla että leuassa.
  Olen lisäksi tilannut Lily Loloa ison paketin. En ole koskaan aiemmin käyttänyt mineraalimeikkejä ja näihin ihastuin heti. Joe Blascot saavat nyt väistyä.
  Apua tätä rahanmenoa, mutta olen saanut paljon ah niin ihanaa kosmetiikkaa =)

 22. 23

  Sanni sanoo

  Moi Misty!

  Satuitko ostamaan kenties Incogniton? :)

  Mitä tuohon Cliniquen tuotteeseen tulee, mun täytyy myöntää etten edes muista mikä se on! ^_^ Perusmuistissa on vain se, että Cliniquella on kolme eri kuorintavoidetta eri vahvuuksilla, mutta tuo ’gommage tonique’ ei kuulosta yhtään tutulta.

  Kiva kuulla että tykästyit Loloon! Rahaa ei onneksi kulu paljoa ainakaan mineraalimeikkipohjaan, kun se kestää niin mielettömän kauan. ;)

  • 23.1

   Nimetön sanoo

   Itse asiassa ostamani luomiväri oli Spring Bouquet 470. Olisin ehkä kaivannut mukaan yhden tummemman sävyn, mutta muuten tuntuu vihdoinkin tarpeeksi vaalealta paletilta.

   Cliniquen sivuilla kuvaillaan tuota gommage toniqueta:
   Skin-clearing, water-based scrub for strong, oily skins. Contains menthol, which gives the skin a fresh, cooling sensation. Skin looks translucent, clearer, brighter. Better stimulation; gives a light reflecting glow to mature skin. Allows better makeup application and allows moisturiser to absorb more easily. Promotes even skin tone and refines texture. Rounded granules will not scratch the skin. Rinses off easily and leaves the skin clean and refreshed

   * Skin Types: All Skin Types
   * Concern: Dullness

   Hmmm…Kaikille ihotyypeille, mutta kuitenkin aiemmin mainittiin ”oily skins”. Tässähän on rakeita, joten täytynee laittaa kiertoon ja keksiä tilalle joku couperosa-ystävällisempi tuote. Harmi, koska niin monet ovat kehuneet tuotetta.

  • 23.2

   Misty sanoo

   Itse asiassa ostamani luomiväri oli Spring Bouquet 470. Olisin ehkä kaivannut mukaan yhden tummemman sävyn, mutta muuten tuntuu vihdoinkin tarpeeksi vaalealta paletilta.

   Cliniquen sivuilla kuvaillaan tuota gommage toniqueta:
   Skin-clearing, water-based scrub for strong, oily skins. Contains menthol, which gives the skin a fresh, cooling sensation. Skin looks translucent, clearer, brighter. Better stimulation; gives a light reflecting glow to mature skin. Allows better makeup application and allows moisturiser to absorb more easily. Promotes even skin tone and refines texture. Rounded granules will not scratch the skin. Rinses off easily and leaves the skin clean and refreshed

   * Skin Types: All Skin Types
   * Concern: Dullness

   Hmmm…Kaikille ihotyypeille, mutta kuitenkin aiemmin mainittiin ”oily skins”. Tässähän on rakeita, joten täytynee laittaa kiertoon ja keksiä tilalle joku couperosa-ystävällisempi tuote. Harmi, koska niin monet ovat kehuneet tuotetta.

 23. 24

  peura sanoo

  Tässä tapauksessa toi Leenan tyyli oli parempi, mutta itse enemmän yleensä suosin tuota sinun tyyliäs. :) Jännä kyllä kuin paljon se meikkaustyyli voikaan vaikuttaa. Kiva postaus!

 24. 26

  sanoo

  Meikkasin ennen juuri Leenan tyyliin! Ja käytin todella pientä sivellintä :D Meikkikuviesi innoittaman olen siirtynyt kai enemmän sinun tyyliisi :) Molemmat hyvät itseasiassa, pidän tuota pidemmästä rajauksesta vain henkilökohtaisesti enemmän.

 25. 27

  Susa sanoo

  Silmät näyttää ihan erimallisilta! Itse taidan meikata enemmän Leenan tyylisesti tai en ehkä niin pikkutarkasti, mutta lopputulos näyttää aika samalta. Ehkä sen takia Leenan tekemä meikki näyttää ”paremmalta”, kun se on jotenkin tutun näköinen =)

 26. 28

  Lillinen sanoo

  Itse toimin, kuten Leena. Tykkään pikkutarkasta varjostamisesta pikkuruisella tarkan työn siveltimelläni (johon minun pitäisi kehitellä poikkimennen tilalle jonkinlainen varsi, luomivärikikkailut on ollut tuuliajolla jo kuukausia, kun olen niin murheissani siitä siveltimestä, varsinkin, kun en ole samanlaista tilalle löytänyt.). Tykkään myös päättää ulkonurkan varjostuksen hyvin jämäkästi. Teen aina kunnon väkäsen ylärajauksen ulkonurkkaan, sillä se istuu tyyliini ja ilman viirua silmäni näyttävät kamalan väsyneiltä. Yleensä luomiväri loppuu tiukasti rajaukseeni.

 27. 29

  n sanoo

  silmät kiinni -kuvassa sun tyyli näyttää paremmalle mutta auki taas leenan. ja kukapa meistä kulkee silmät kiinni :D rajauksen tekisin pidemmälle kuin leena mutta sun rajaus on turhan paksu ainakin noihin silmiin. molemmilla puolensa mutta leenan tekemä meikki oli tällä kertaa kokonaisuudessaan ehkä parempi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.