Saisiko olla porkkanantuoksuista parfyymiä kahvimukissa?

Mitäs sanoisitte take away -kahvimukeissa ja kananmunakartongeissa myytävistä luxus-tuoksuista? Minä sanoin, ”wow, mikä idea!” ja kiinnostuin heti ranskalaisen Honoré des Présin ekotuoksuista, kun silmiini sattui artikkeli näistä persoonallisista tuoksuista.

HonoreDesPres2

Honoré des Prés valmistaa hienostuneita, 100% luonnon raaka-aineista valmistettuja tuoksuja, joilla on Ecocert-sertifikaatti. Yleensä sanaa ”luxus” ei liitetä ekotuoksuihin, eivätkä nämäkään mitään satojen eurojen parfyymeja ole, mutta kuitenkin selvästi ylellisempiä ja arvokkaampia kuin tavalliset ekotuoksut. 50ml Honoré des Présin eau de parfumia maksaa 80€ ja 100ml eau de toilettea 120€.

OliviaGiacobetti

Olivia Giacobetti

Honoré des Présin tuoksunenänä toimii tunnettu ranskalainen parfymööri Olivia Giacobetti, joka on luonut tuoksuja mm. Guerlainille, Shiseidolle ja Diptyquelle. Honorélle hän on luonut kaksi tuoksukokoelmaa; vuoden 2008 Pure Extracts of Nature ja vuoden 2010 We Love New York. Lukemassani artikkelissa kerrottiin herkullisin kuvauksin raastettua porkkanaa, kookosmaitoa ja korianteria sisältävistä tuoksuista, ja pian olinkin jo googlettamassa merkin Suomen jälleenmyyjiä. Niitä en kuitenkaan löytänyt, vaan päädyin lopulta tilaamaan sample-setin ruotsalaisesta Slow Fashion House -kaupasta. Setti sisältää 3ml näytteet kaikista Honoré des Présin tuoksuista, ja maksaa kohtuulliset 25€. Minut valtasi kertakaikkiaan pakkomielle päästä tuoksuttelemaan näitä vallan erikoisilta kuulostavia, kiehtovasti brändättyjä tuoksuja!

HonoresNYtuoksut

Kerron tässä postauksessa We Love New York -kokoelman tuoksuista, jotka ovat kaikki eau de parfumeja. Jätän toisen kokoelman omaan postaukseensa.

Honores_Vamp

Vamp a New York EdP

”Olivia has invented a mystical flower that is not available anywhere. With her magical talent, she has revealed the perfume of this flower thas has never been smelt before.”

Ensituoksu: tuberoosa ja rommi

Sydäntuoksu: Bourbon-vanilja

Pohjatuoksu: balsamiöljyjä

Siis. Wow. Tämä oli ensimmäinen tuoksu, jonka haistoin koko sample-kitistä. Ja täytyy sanoa, että en ole tällaista tuoksua ennen haistanut. Tämä on todellakin jotain erilaista. En tiedä johtuuko se orgaanisista raaka-aineista vai onko tämä vain Giacobettille ominaista tuoksukäsialaa (kun en Giacobettin aiempia tuoksuja tunne), mutta väittäisin, että Suomen kauppojen perushajuvesihyllyiltä et ihan heti löydä tämän kaltaista tuoksua.

Tuoksu on voimakas, ja hyvin, hyvin earthy. Tähän sopii juuri tuo englannin kielen sana, en tiedä miten sen sanoisi suomeksi. Joku voisi kuvailla tuoksua jopa tunkkaiseksi. Keveä ja raikas se ei missään nimessä ole. Mikään erikoistunut tuoksunenä kun en ole, niin en tiedä, miltä tuberoosa tuoksuu, mutta kai se sitten tältä tuoksuu. Rommin ja vaniljan haistan kyllä selvästi. Tuoksusta tulee raukea olo. Se on raskas ja viettelevä. Tämä on voimakaspersoonaisen ihmisen tuoksu. Upea, uniikki, erikoinen.

Ja kuulkaas. Tämä pysyy. Toisin kuin aiemmat kokeilemani ekotuoksut, tämä on ja pysyy iholla. Melkein koko päivän. Vaatteet tuoksuvat Vamp a New Yorkille vielä monta päivää. Vamp a New York saattaa olla omaan makuuni ehkä hieman liian voimakas, mutta aina kun haistan sitä uudelleen, huomaan olevani siihen pikkuisen koukussa. Aikamoinen vamppi.

HonoreDesPres_Carottes

I Love Les Carottes EdP

”An inconsiderate fragrance for trendy boys and girls.”

Ensituoksu: raa’at porkkanat

Sydäntuoksu: appelsiini, saksankurjenmiekka ja Bourbon-vanilja

Pohjatuoksu: patsuli ja benjoin

Tässäpä on teille tuoksuksi pullotettua porkkanaa. Ensituoksu on siskoni kiteyttämänä ummehtunut porkkanakellari. Ja se toimii! :) Oikeasti, tämä tuoksu täytyy vain haistaa, jotta sen ymmärtää. Jos Vamp a New York on persoonallinen, niin tämä on jo eksentrinen. Ei todellakaan joka liisan tuoksu. Les Carottesissa on sama, tunnistettava earthy’mäisyys kuin muissa kokoelman tuoksuissa. Se on raikkaampi kuin Vamp, ja sopii päivään. Se on kaikessa kevyessä ummehtuneisuudessaan iloinen ja pirteä. Porkkanan tuoksu sofistikoituneessa hajuvedessä on niin yllättävä, että tätä haluaa vain nuuhkia uudelleen ja uudelleen.

I Love Les Carottes on kokoelman suosikkini. Ja kenties suosikkini kaikista Honorén tuoksuista. Porkkanat muuten tulevat luomuviljelijöiltä Harlemista. :) Trés New York!

HonoreDesPres4

Love Coco EdP

”The ideal potion to get married in Manhattan! Just breathe the pure extract made of a spicy delicate white coconut milk challenging a coriander leaf.”

Ensituoksu: korianterin lehdet ja siemenet, kookosmaito

Sydäntuoksu: tonkapapu ja Bourbon-vanilja

Pohjatuoksu: valkoinen seetri ja kookos-esanssi

Vaikka Love Cocossakin on kokoelmalle tunnusomainen, ”multainen” fiilis, se on selvästi kolmikon helpoin tuoksu. Tähän voivat ihastua kaikki kookoksesta pitävät. Love Coco on lempeä cocktail kookosmaitoa, korianteria ja tonkapapua. Miellyttävä, lämmin, pehmeä. Olivia Giacobettin mukaan tuoksu sopii parhaiten käytettäväksi liberty-kuvioisen bikinin kanssa jonain aurinkoisena päivänä New Yorkin Green Parkissa. :)

honore-des-pres-visuel-2

Vasta jälkeenpäin bongasin Nuuh Beibe! -blogista tiedon, että Honoré des Présin tuoksuja saakin myös Suomesta. Ainakin Helsingin Yrjönkadun Nudge-liike myy Honoréta. Kertokaa ihmeessä jos tiedätte muita jälleenmyyjiä. Nudge-liikkeen nettisivu linkkaa edelleen BioNature-maahantuojan sivulle, mutta Honoré des Présiä ei mainita BioNaturen merkkien joukossa. Edit. Myös GreenLips on alkanut myydä Honoréta.

Muita linkkejä:

Honoré des Prés

Slow Fashion House

Kommentit
 1. 1

  Satu sanoo

  Todellakin uusi ja erikoinen tuttavuus! Itse en ole – ainakaan toistaiseksi – innostunut ekotuoksuista juuri niiden ”persoonattomuuden” ja laimeuden vuoksi. Tuoksut ovat paheeni, joten tuntuisi hyvältä löytää itsellekin ekologisempi vaihtoehto. :) Minulle on ekohenkisiä ystäviä, joille olen ostanut lahjaksi ekotuoksuja, joten taidanpa tilata heille samplet postauksesi innoittamana. :)

  La Claréen antioksidanttivoide saapui tänään postiluukusta, ja olen myyty. Aivan ihana tuoksu, upea koostumus, hyvä imeytyvyys ja ah, sitä pehmeyttä, jonka tuote jättää iholleni! Ensimmäinen luonnonkosmetiikkatuoteperheeseen kuuluva voide, jonka tuoksu on miellyttävä – ja joka ennen kaikkea toimii. Jälleen iso kiitos suosituksesta, Sanni. :)

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Voi kun kiva kuulla, Satu! Minäkään en keksi tuosta voiteesta kertakaikkiaan mitään moitetta, aivan mahtava tuote.

 2. 3

  sanoo

  En olisi kyllä kaivannut enää uusia tuoksuhimotuksia. :) Luulen, että minun täytyy etsiä tuo vamppi käsiini jostain, kuulosti aika täydelliseltä.

 3. 4

  Mummeli sanoo

  Huu miten jännältä kuullostavia tuoksuja! Tuli kauhea himo haistaa, en tosin viiti vaan sen takia tilata hajuvesiä :D Varsinkin kun en hirveästi niitä käytä… Mutta jännää!

 4. 5

  Greenlips sanoo

  Bionature tuo tuotesarjaa Suomeen aivan juuri. :) Me Greenlipsillä rakastuimme myös sarjaan ja se tulee meille myyntiin kevään aikana!

 5. 6

  Hanna sanoo

  Sait myytyä! Pakko tilata samplet testiin. Mä en oikein innostu juuri mistään perustuoksusta mitä Sokoksen tai tämän kaupungin pienen Kicksin hyllyistä löytyisi.

 6. 7

  Ruu sanoo

  Tuohon uusimpaan kyselyyn vaan kommentoin että haluan myyjän apua vaan pyytäessäni, koska minä en ainakaan yhtään tykkää siitä tuputtmisesta, mutta jos on joku kysymys niin kysyn kyllä sitten, mutta en silti sen vastauksen saatuanikaan välttämättä tarvitse enempää apua ellen sitä erityisestiu pyydä :)

 7. 10

  Karoliina sanoo

  Voi hitsi, just äsken kävelin tuolla Yrjönkadulla… Jos oisin vaan kerennyt lukea tämän ennen sitä.
  Voi olla, että joudun huomenna lähteä ostoksille, nämä kuulosti nimittäin NIIIN houkuttelevilta.
  Tykkään kyllä muistakin Ekotuoksuista, joita löytyy Ruohonjuuresta ja Ekolosta, mutta yksikään niistä ei ole vielä pysynyt vaatteissa, niin pitkään, että edes muistaisin myöhemmin suihkutelleeni niitä päälleni siellä liikkeessä… En siis viitsi omaksi ostaa sellaisia :/

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Tuossa Uuden Mustan artikkelissa pisti silmään seuraava lause: ”Tuoksut sopivat raikkaista unisex-tuoksuista pitäville”. Jutussa puhutaan Love New York -kokoelman tuoksuista, ja niihin tuo kuvaus ei todellakaan päde. Lienee toimittaja-Hertta sekoittanut keskenään Love New York – ja Extracts of Nature -tuoksut.

    • 11.1.1.2

     Horton sanoo

     Kuulin että lähettävät muualle Suomeen (jos ei pääse nudgeen) laita kyselyä osoitteeseen hello@nudge.fi, siellä on superpalvelu! (tuttu töissä :)
     Olen käynyt nuuskuttelemassa, mun suosikki on se vamp a ny. Ja eka ekotuoksu joka pysyy mun iholla.

 8. 12

  sanoo

  Hihii, joo, Vamp a N.Y ja Love Cocoa on kyllä vaikeaa kuvitella miehelle! Mutta ne porkkanat, minusta se hajuvesi olisi hurmaavan outo vaikka nuorella punapäisellä arkkitehtimiehellä, joka haaveilee salaa siirtolapuutarhasta!

  Olen testaillut Extracts of Naturen tuoksuja, ja verrattuna Love New York -sarjaan, ne tuulettuvat kyllä iholta huomattavasti nopeammin! Niistä Sexy Angelic ja Bontés Bloom ovat melkoisen faminiinejä kanssa. Yleisesti ottaen Extracts of Naturet ovat kevyempiä ja ’helpompia’ kuin Love New Yorkit, niissä ei mm. ole sitä multaisaa hajua (paitsi Nu Greenissa). Omaksi suosikikseni Extracts of Natureista valikoitui mantelisen kukkainen Sexy Angelic.

  Ja vielä viimeinen asia, ensin vähän hämmästyin Honoré des Présin hintoja, mutta ecotuoksujen kanssa täytyy muistaa, että luonnon raaka-aineet ovat paljon kalliimpia käyttää, kuin se peruskemia, mitä tavalliset hajuvedet ovat nykyään pullollaan!

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Yleisesti ottaen Extracts of Naturet ovat kevyempiä ja ‘helpompia’ kuin Love New Yorkit,

   Samaa mieltä, ja tosiaan sääli että eivät pysy iholla yhtä hyvin. Mäkin tykkään Sexy Angelicista, mutta oma suosikkini taitaa olla ihanan satsumainen Honoré’s Trip, joka on sattumoisin kokoelman ainoa tuoksu, jota ei ole luonut Giacobetti.

   • 12.1.1

    sanoo

    Honorés Trip on kyllä kanssa hyvä! :) Mitä pidit Nu Greenista? Minulle se oli ainoa Honorén tuoksuista, joka ei uponnut yhtään. Odotin varmaan sen olevan happamamman vihreä. Ehkä sitruksiset tuoksut ovat joku Giacobettin heikko kohta, kun en ole vielä kokeillut yhtäkään hajuvettä häneltä, joka olisi kirpeä..

    • 12.1.1.1

     Sanni sanoo

     Minusta Nu Green on ihan kiva, mutta Bonté’s Bloom taas ei oikein uponnut täällä.

 9. 13

  Meme sanoo

  Hui nyt tekee mieli haistella noita :D
  Kuulosti jotenkin tosi kivalle ja sitten kun on vielä ekoa niin aina vaan parempaa.. ^_^

 10. 14

  Liisa sanoo

  Jee kiitos tästä. Juuri olen hajustellut hajuvesiä, että minkä hankin seuraavaksi. Luonnonkosmetiikan ystävänä olisi tietty mahtavaa jos hajuvedenkin saisi luomuna. Ne ei vaan yleensä ole mistään kotoisin. Täytyy tutustua näihin.

 11. 15

  sanoo

  Oho! Kuullostaa sen verran jänniltä yhdistelmiltä, että näitä pitäisi päästä nuuhkimaan! Mä en käytä mitään tuoksuja (antaa omien feromonien puhua puolestaan ;), en ole niistä erityisen innostunut enkä kyllä oikeastaan haistellutkaan mitään oikeasti miellyttävää. Mutta nuo kyllä kuullostaa niin paljon tavistuoksuista poikkeavilta, että vois olla mun juttu!

 12. 16

  Eve sanoo

  Hei, nyt kun on hajuvesistä sopivasti puhetta, täytyy kysyä sinulta jotain: miten suomentaisit casual hajuvedet (casual perfume)? mulla tuottaa nyt ongelmia tuo casual-sana hajuvesien yhteydessä. tarvitsen tätä seminaarityöhöni enkä keksi millään järkevältä kuulostavaa suomennosta koska tuntuu kuin suomennos veisi casual-sanalta sen merkityksen.
  kiitos avusta!

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Casual perfume? Täytyy sanoa, että kuulen termin vasta ensimmäistä kertaa. :) Ilmeisesti termillä haetaan vastakohtaa juhlaville tuoksuille? Mulle tulee mieleen vaan joku ”rento tuoksu”.

 13. 17

  milipili sanoo

  Oliko se näistä joku mikä haisi ihan ruoholle?

  Toi kookos kuulostaa extraherkulta!

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Taitaa olla Extracts of Nature -kokoelman puolelta, esim. Bonté’s Bloom on aika ruohoinen.

 14. 18

  Emmi sanoo

  Hoo, tekisi kyllä mieli testailla tuoksua, toivottavasti niitä alkaisi saamaan muualtakin Suomesta piakkoin. :) Kuulostaa kyllä erikoiselta, ainakin henkilön tunnistaisi näistä hajuvesistä.

  earthy=maanläheinen…?

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Earthy-sanalla tarkoitan lähinnä sellaista multaista, maasta kumpuavaa tuoksua. Kuin haistaisit kosteaa maata. Sitä on hankala selittää. :)

 15. 19

  Basu sanoo

  Mielenkiintoista! Minulla on ongelmana oma happamuuteni, kaikki vähänkin sitruspohjaiset ”kevyet ja raikkaat” tuoksut haisevat ihollani metallisen kitkeriltä. Näitä ekotuoksuja pitää kyllä kokeilla, kun jotain vaihtelua ainaisiin (sinänsä ihaniin) vanilja-ambra-patshuli-myskituoksuihini kaipailen:)

 16. 20

  sanoo

  Mistä tuolta nettikaupasta löytyy nuo testerit? Siis tuolla kun sanoit, että slow fashion huosesta saisi testerikokoisina, niin mie en löytänyt sieltä sivuilta mistään 0.o

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Nyt näyttää siltä, että sample-kitti on tosiaan kadonnut tuolta sivuilta. Liekö Karkkipäivän lukijat tilanneet sen loppuun…? :D Laita ihmeessä kyselyä tuonne Slow Fashion Houseen, josko heille olisi vaikka tulossa lisää sampleja.

   • 20.1.1

    Anna sanoo

    Itse ainakin tilasin samplet heti tämän postauksen luettuani, heh. Olen jo hyvän aikaa etsinyt mielenkiintoisia luomutuoksuja, niitä ei ole ihan helppo löytää.

    Koen että olen vahvasti tuoksuihminen, mutten ole vuosiin juuri käyttänyt parfyymejä, koska olen tullut herkäksi tavallisille, synteettisille tuoksuille. Ne tuntuvat nenässä pahalta, saan päänsärkyä ja aivastuttaa. Aiemmin pidin Diptyquen ja Comme des Garçons:in jännistä unisex-tuoksumaailmoista, mutta nekään eivät enää sovi minulle. Samanhenkisiä luomutuoksuja olen siis kaivannut.

    Slow Fashion Housesta tilaamani näytteet tulivat eilen ja ainakin kaksi ensiksi kokeilemaani tuoksua, Love Coco ja I Love Carottes ovat todella, todella ihastuttavia! Coco on muuten ensimmäinen kokeilemani vanilijainen tuoksu, josta pidän! Enkä ole saanut mitään oireita. Suurkiitos siis Honoré-vinkkauksesta :)

    • 20.1.1.1

     Sanni sanoo

     Kiva kuulla, että vinkistä oli iloa! :)

     Ja avalle tiedoksi, että nyt niitä sample-pakkauksia näkyisi taas olevan saatavilla Slow Fashion Housessa.

 17. 21

  sanoo

  Oletkos kokeillut Black Phoenix Alchemy Labin tuoksuja? Niitä saa myös testerikoossa, mm. eBaysta saa edullisesti ”imp/decant packeja” :) eri tuoksujen olemukset saa selville foorumin kautta (bpal.com –> forum –> reviews) tai esimerkiksi täältä: http://scentscribbles.com/notes/Main_Page . Tuolta voi etsiä vaikkapa tietyn ainesosan perusteella tuoksuja.

  Itse olen täysin koukussa BPAL:iin, minulla on muutaman satasen edestä noita tuoksuöljyjä hyllyssäni… Mikäs sen mukavampaa, kuin tuoksua syksyiseltä nuotiolta tai lumiselta kuuselta… :)

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Herranen aika, tuolla BPALillahan näyttäisi olevan satoja tuoksuja…… Huh! Ei varmaan ihan helppoa päästä sisälle tuon merkin tuoksujen maailmaan. :) Minkähän kokoisia ne samplet mahtaa olla, kun BPALin sivuilla myytävät (normi?)koot on 5ml…. ja mitä ihmettä he tarkoittavat sanalla ”imp”? :)

   ”A general rule of thumb: if the cost of a 5ml is $17.50, 99% of the time that means the scent is impable. There are rarely individual imps available for any oils that cost more than $17.50.”

   • 21.1.1

    Catmint sanoo

    Imp (firman nimeämä ja sieltä tuleva), eli decant (ei firmalta tuleva) eli testeri. Impit ovat 1 ml kokoisia, tulevat sellaisessa lasiputkilossa jollaisissa useimmat tuoksutesterit tulevat. Livejournalissa järjestävät usein nk. decant circlejä, eli joku ihminen tilaa ison pullon ja nimensä listalle halunneet ostavat sitten sen 1ml testerin tai useamman niitä. Hinta on useimmiten 3.50 USD – 4.50 USD riippuen, onko kyseessä limited edition (BPAL tykkää varsin kovasti noista limitedeistä ja ne tulee yleensä teeman mukaan. Joulu, ystävänpäivä, Kuun kierron mukaan…) Lopulta nuo oppii muistamaan aika hyvin ja kun yli vuoden noiden kanssa läträä niin alkaa muistamaan tuoksutkin ulkoa ;)

    Noiden testereiden kesto riippuu ihan tuoksusta ja ihokemiasta, mutta minulla ensimmäinen tuoksuni noilta (1 ml sellaista tuoksua kuin Autumn Moon of the Mirror Stand) saapui minulle viime vuonna ja siitä on vielä moneen käyttökertaan, öljyä ei todellakaan tarvitse paljoa laittaa :) Jotkut tietyt tuoksut myös paranevat vanhetessaan, eli ”uusi” pullo ei välttämättä tuoksu heti yhtä hyvältä, kuin se hyllyssä 3 vuotta seisonut tuoksu… Mutta asia korjaantuu yleensä ajan kanssa :) Voin lähettää sinulle muutaman noista tuoksuistani, mikäli kerrot vähän mistä tykkäät?

    • 21.1.1.1

     Sanni sanoo

     Imp (firman nimeämä ja sieltä tuleva), eli decant (ei firmalta tuleva)

     Mun täytyy sanoa, että en siltikään oikein ymmärrä…. ^_^ Onko tämä jotain tuoksufriikkien omaa kieltä? Vai onko ”impi” ihan oikeaa englantia? :D *blondi on blondi*

     Voi ei, olisi aivan mahtavaa saada tuoksutella noita! Viitsisitkö oikeasti lähettää noita? Tykkään päivätuoksuissa sitruksen säestämästä kukkaisuudesta (marjatkin on jees) ja iltatuoksuissa mausteisen viettelevistä tuoksuista. Myös lämpimän puiset tuoksut ovat ihania. Imelät tuoksut (tyyliin Escadan Magnetism) eivät uppoa, eivätkä mitäänsanomattoman miedot kukkaiset (tyyliin Versacen Bright Crystal). Lemppareitani ovat YSL:in Baby Doll, Diorin Hypnotic Poison ja Cacharelin Gloria. Vähän klassisemman naisellisista tuoksuista olen tykännyt tosi paljon esim. Armanin Idolesta.

     • 21.1.1.1.1

      Catmint sanoo

      Kyllä, kyseessä on nimenomaan fanien oma kieli :) Imp tulee sanoista Imp’s ear ja se on BPAL:ista lähtöisin, decantit ovat siis sama juttu, mutta alkuperä on eri: imp-nimikkeellä olevat tuoksunäytteet tilataan ”labrasta” ja niissä on aina käyttämättömyystakuu sekä samanlainen etiketti. Monelle fanille muuten nuo etiketit ovat tärkeä juttu, niissä ei todella monen fanittajan mielestä saa olla yhtään öljyläikkää eivätkä ne saa olla rullautuneina mitenkään. Noh, sivuraide meni, kuitenkin: decantit ovat siis näiden BPALin käyttäjien omia Imp’s ear näytteitä. Useita BPAL:in tuoksuja ei saa nimittäin impeinä, joten joku tietty henkilö tilaa 5 ml pullon tiettyä tuoksua, jakaa ne 1 ml lasisiin testeriputkiloihin ja tekee niihin omanlaisensa etiketin. Näin BPAL:in tuoksuorjilla on esim. limited edition -tuoksujen kanssa mahdollisuus testata mielenkiintoiset tuoksut ennenkuin he tekevät ostopäätöksen 5 ml suhteen :)

      Useimmat kätköni tuoksuista ovat käytettyjä, mutta mikäli se ei haittaa, voin mielelläni lähettä sinulle pienen valikoiman noita tuoksuja! :)

      • 21.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Kuulostaa mielenkiintoiselta! :) Mutta edelleen – mikä on ”impin korva”? ^_^ Miten korva liittyy tuoksuihin?

       5ml kuulostaa tosi vähältä, mutta ilmeisesti se on hyvin riittoisaa?

       Ei tosiaankaan haittaa jos tuoksut ovat käytettyjä, olisin tosi iloinen jos saisin niitä nuuskittavaksi. :) Laitahan vaikka sähköpostia tulemaan; karkkipaiva (at) hotmail.com

       • 21.1.1.1.1.1.1

        Catmint sanoo

        Noh, tuolla BPALissa on muitakin outoja juttuja ( ;) ) mutta ilmeisesti imp on mytologiassa sellainen pienehkö demoni tai keijukainen, eli viittaa ilmeisesti pieneen kokoon tuo lempinimi.

        5 ml kuulosti itsestänikin todella vähältä, mutta tähän mennessä olen tilannut vain yhden 5 ml pullon ja oletan sen kestävän minulla todella monta vuotta. En ole saanut kulutettua yhtäkään 1 ml testeriä loppuun nyt vuoden päivittäisen käytön aikana! Joskus työkaverinikin ovat sanoneet, että tuoksunpa voimakkaasti! Eli tuju tavara on kyseessä :) tuolta BPALin foorumilta varmasti löytyy enemmän gallupintapaista siitä, kauanko kullakin kestää minkäkin kokoinen tuoksuputeli, useimmat muistaakseni kirjoittivat, että heillä 1 ml kestää n. 30-50 käyttökertaa, riippuen tuoksusta ja sen määrän lätkimisestä :)

        Laittelenpa postia jahka saan siihen tilaisuuden!

  • 22.1

   Sanni sanoo

   En ollut tuota huomannut, kun en oikeastaan muutenkaan ole kovin kärryillä Lushin tuotteista. :)

 18. 23

  Tiltu sanoo

  VIIMEIN pääsin itsekin tutustumaan näihin Turussa käydessäni.
  Ostin näytteet Porkkanasta, Vampista ja Kookoksesta ja yllätyksekseni se kookos oli lempparini, vaikken normaalisti siitä niin välitä.
  Vamp on kyllä kestävä! Tosin kyllä se porkkanastakin häivähdyis säilyi yllättävän pitkään.

   • 23.1.1

    Sanni sanoo

    Tuo Chaman’s Party oli tosiaan minullakin pysyvin ja voimakkain Pure Extracts Of Nature -kokoelman tuoksuista, todella persoonallinen ja mielenkiintoinen tuoksu. Sitä markkinoidaan unisex-tuoksuna, mutta arvelen että vetoaa enemmän miehiin. :)

    • 23.1.1.1

     Tiltu sanoo

     Juu, tulihan siitä vähän sellainen ”suoraan savusaunasta”-fiilis omalla iholla :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.