Rockefeller Center joulutunnelmissa

Pikainen videopostaus teille jotka olette jo joulufiiliksissä. :) New Yorkin Rockefeller Centerin joulukuusi on yksi kaupungin komeimpia, ja Rockefeller Plazalla pyörii myös iltaisin virallinen joulukalenteri, joka heijastetaan Plazaa vastapäätä olevan rakennuksen seinälle.

Palan halusta tehdä ihan kunnon kuvapostauksen New Yorkista, mutta en tiedä koska sille löytyy aikaa, päivät kuluvat cityssä ja illat on varattu sosiaaliselle kanssakäynnille. Tätäkin postausta kirjoitan New Yorkin Public Librarysta 45 minuutin ajalla jonka koneilla saa istua. (Public Library ja viereinen Bryant Park ovat muuten lempipaikkojani täällä, koin ne heti omikseni. ^_^)

Tuntuu ihan hullulta olla New Yorkissa, joka on varmasti kiinnostavin ja upein kaupunki koko matkallani, ja tuntea silti olevansa täällä kuin johonkin sellofaaniin käärittynä. Matkauupumus on kerta kaikkiaan tehnyt tehtävänsä, ja on harmi että en jaksa ottaa New Yorkista irti kaikkea mitä ”normaalikuntoisena” olisin tehnyt. Kun eilen putkahdin ulos Penn Stationin ovista 8th Avenuelle, ja pilvenpiirtäjät kurottuivat ympärilläni, olin vain ihan että ”Okei, wow. Onhan nää tosiaan korkeita.” Mutta ei mitään sen kummempaa pulssin kohoamista. :) Tajuan mahdollisesti vasta kotona että tuli käytyä Nykissäkin.

Perjantaina matka jatkuu San Franciscoon. Olin jo buukkaamassa itselleni junalippuja Kanadaan, kun edullista lentoa länsirannikolle ei meinannut millään löytyä ja bongasin Amtrakilta tosi hyvän tarjouksen Montrealiin, mutta sitten kohdalle osui vihdoin budjettiini sopiva San Fran -lento. Joten vielä ehdin tavata ystäväni Sheilankin ennen kotiinpaluuta! :)

 P.S. Näkyykö teille edes mitään videoita..? Täällä kirjaston koneen esikatselussa ei näy, ja tekstikin on ihan kummallisesti... 

 

Kommentit
 1. 3

  Johis sanoo

  Mulle kyllä näkyy videot, mutta teksti tosiaan jatkuu tuonne sivupalkinkin yli. Kateeksi kyllä käy, kun näitä sun reissukuvia ja videoita katselee :)

 2. 5

  Tarja sanoo

  Videot näkyy hyvin. Teksti on vähän liian leveästi, mutta saa kyllä selvää. Ihana joulukalenteri! Pelastusarmeija rokkaa:)

 3. 11

  Tiia sanoo

  Joo tähän sivuun tulee sen alalaitaan ’sivulle veto palkki’, koska teksti menee yli… Videot kyllä näkyvät! :)

 4. 12

  Jenny sanoo

  Mulla iPadilla näkyy hyvin videot mutta teksti on hassusti, menee tuonne sivussa olevien mainosten päälle oikealle, mutta pystyy lukemaan :) ihanat videot voi vitsi, kyllä nykissä pitää vaan joskus päästä käymään!

 5. 13

  pööpö sanoo

  Videot näkyy, mutta teksti on kummallisesti superpitkillä riveillä.
  New Yorkissa olisi ihan mahtavaa päästä käymään. Olen jazzmuusikko-opiskelija ja unelmoin jokailtaisista jazzkonserteista Nykin hämyisissä baareissa. Kannattaa käydä kuuntelemassa mikäli vaan sattuu joku keikka kohdalle!:)

 6. 15

  Helinäkeiju81 sanoo

  Videot näkyy, mutta teksti on hassusti. Aivan upeelta näyttää New York!

 7. 16

  sanoo

  Videot kyllä näkyy ihan normaalisti, mutta teksti on hassusti yli rajojen :D Kuinka paljon aikaero on muuten sielläpäin? Tajusin asian yhtäkkiä, kun sulta tulee postaus niin myöhään illalla, vaikka yleensä Karkkipäivä on päivittynyt aina aamulla tai päivällä :)

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Olen teitä 7 tuntia jäljessä, esim. nyt olen juuri menossa nukkumaan kun te siellä varmaan heräilette :)

 8. 17

  Jessi sanoo

  Tuolla on niin uskomattoman kaunista! Ei tollasia valoja jokapäivä näe :)
  Videot joo näkyi, mut teksti oli hassusti yhellä rivillä, eli piti rullata sivulle päin että pysty lukemaan :D

 9. 18

  tiippa sanoo

  Mulla näkyy videot hyvin, mutta teksti on tosiaan hassusti, mutta luettavissa! Kiitos videoista :)

 10. 20

  N sanoo

  Kyllä näkyivät minulle :) Teksti tosin ei täälläkään näkynyt oikein, vaan jatkui ”palstan” yli.

  Ihanan näköistä siellä! Minulla ei ikinä ole ollut minkäänlaista hinkua atlantin toiselle puolelle, mutta nyt heräsi kipinä :) Tällaisen jouluihmisen silmiin tuo näyttää IHANALTA! Ja suosin kuitenkin tavallisesti pientä ja yksinkertaista. Silti ei tuosta vaan voi olla vaikuttumatta!

 11. 21

  miijamarya sanoo

  mulla näkyy videot ja teksti on tosiaan hölmösti :)

  koita nauttia reissusta! (:

 12. 22

  Marisa sanoo

  Mulla kyllä näkyivät videot oikein hyvin. Mutta tekstit olivat kaikki yhdellä rivillä, eli jatkuivat niin pitkään oikealle kuin tekstiä riitti.

  Upean näköiset jouluvalot ja varsinkin tuo joulukalenteri! :) Ja vähän eri meiningillä mennään ton Pelastusarmeijan keräyksen kanssa kuin mitä Suomessa…. :D Voi kun mäki haluan sinne!!

 13. 24

  LemonJuice sanoo

  No, minä katselen tätä keskiviikko-aamuna ja kaikki on ihan ok, videot näkyy ja tekstit on siellä, missä pitääkin. Kokeilin sitten huvikseni joka selaimella, mitkä koneeltani löytyy eli minulla tämä sivu näytti ihan normaalilta Chromessa, Firefoxissa ja IE:ssä.

  On muuten Pelastusarmeijalla hieman erilaista touhua kuin täällä Suomessa. Mahtaisi herättää lievästi sanoen ihmetystä, jos täällä joku vetäisi samanlaisen esityksen joulupadan vieressä. :D

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Ma copy-pastetin tekstit illalla Pattien luona ja loin tekstikenttaan uudestaan, se ilmeisesti auttoi. Mutta videoiden reunat menevat edelleen yli marginaalien, vaikka valitsin Vimeosta leveydeksi 700px.

 14. 25

  Anna sanoo

  Ah rakastan New Yorkia ja San Fransiscoa! Olen käynyt New Yorkissa kerran ja San Fransiscossa muutaman, kumpaankaan en kyllä ikinä kyllästy :) Ihana katsoa kauniita kuvia tutuista maisemista!

 15. 26

  Anna sanoo

  Vaikka näemmä en ole tarpeeksi usein käynyt San Franciscossa, kun kirjoitin nimenkin ajatuksissani väärin ;)
  Koskahan sitä lähtisi uudestaan……..

 16. 27

  merikukka sanoo

  I <3 New York; minun lempikaupunki! San Francisco tulee hyvänä kakkosena. Muista maistaa SF:ssa kermaista rapukeittoa eli Clam Chowder -keittoa (jos se vaan sopii ruokavalioosi). On muuten herkkua!

 17. 28

  Tuikku sanoo

  Ihanaa! New Your -kuume kasvaa. Ja olisi mukavaa, jos Suomenkin pelastusarmeijalaiset saisivat samanlaisen swingin päälle. Ihan varmasti tulisi pataan monta ropoa enemmän. Ja ihmisille hymyt huulille.

 18. 29

  meow sanoo

  Ihanan piristäviä videoita, tommmosia lisää :) Nyt voi mennä hyvillä mielin nukkumaan

 19. 31

  rumavirsi sanoo

  Aivan mahtavia nuo jouluvalot ja muut koristukset! Harmi ettei täällä panosteta lähellekkään yhtäpaljoa.. :( nim. meidän pikkukaupungissa menee kolme valorykelmää päätien yli . 6km matkalla :D

 20. 32

  Saija sanoo

  Haha! Noi salvation army kellonheiluttajat on ihan parhaita! Saa hymyn huulille ja iloiselle tuulelle :)

 21. 33

  Tanja sanoo

  Voi ihana toi Salvation army, olisin ite varmaan mennyt tanssimaan niiden kanssa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.