@ Riika

Nopeat moikat Riikasta. (Ja pahoittelut huonolaatuisista ja -sävyisistä kuvista – otettu hostellin karseassa keltaisessa valossa.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuin tänään Riikaan bussilla Tallinnasta. Ensimmäistä kertaa vierailen Baltiassa jossain muuallakin kuin Tallinnassa.

Minulle tarjottiin lentoja mutta halusin ehdottomasti mennä laivalla ja bussilla. Tiedätte että en hurjasti fanita lentämistä, ja lisäksi minua kiinnosti testata paljon kehuttuja baltialaisia pitkän matkan busseja. Niiden kerrotaan olevan hinta-laatu-suhteeltaan ihan mielettömiä; liput todella halpoja ja busseissa korkea taso.

Tämän voin allekirjoittaa tämän päiväisen matkani jälkeen. Lippu Tallinnasta Riikaan maksoi komeat 16 euroa, matka taittui modernilla, supersiistillä bussilla neljässä tunnissa ja 25 minuutissa ja bussissa oli toimiva netti + ilmaista kahvia, teetä ja kaakaota. Tätä hyödynnän toistekin! (Suomen bussifirmat voisivat tehdä tänne opintomatkan….)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna on luvassa erittäin mielenkiintoinen päivä. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin ruokakaupassa hankkimassa vähän evästä hostelliin, ja villiinnyin juusto-osastolla täysin. Muuten ruokakaupan hintataso vaikutti olevan Suomen tasoa, mutta juustot…! Niin edullisia..! Sain lopulta pidettyä määrän kolmessa kiikutettuani osan takaisin. Montako juustoa ihminen tarvitsee kahden päivän oleskelua varten..? ^_^

Tein myös havainnon, että Latvia on näköjään raejuustomaa. Siis herran jestas täällä on raejuustoa…! Maitotuotekaapeissa erilaisille raejuustoille oli varmaan toistakymmentä hyllyä…! Tuo vaalea pallurajuusto on sekin raejuustoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hostellin illallispöydässä keskusteltiin rahkasta. Britti-pojat eivät olleet koskaan kuulleetkaan ”quarkista” minun ja saksalaistytön ylistäessä sitä kilpaa. Tyttö kertoi, että Saksassa rahkaa laitetaan jopa leivän päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta nyt kutsuu peti!

                             Ja kyllä. Se oli peruukki. ;)

Tätä tietoahan täällä on varmaan odotettu koko päivä. :D

Laitan lisää kuvia Awards-illasta huomenna.

Hyvää yötä!

Kommentit
 1. 1

  Tiia sanoo

  MÄ ARVASIN!
  Mutta en kuitenkaan halunnut ihan kokonaan lytätä sua siltä varalta, että olisit oikeasti leikannut hiuksesi:) Olis sopinut sulle kyllä…

  • 1.1

   Tiia sanoo

   Mutta tollaista hiusmallia täytyisi föönata ja väkertää (varsinkin tällaisessa vähänkin kiharammassa hiuslaadussa) joka päivä, jotta se näyttäisi tuolta. Siitä tiesin, ettei voi olla sun oma:D

 2. 2

  Arlene sanoo

  Oi, nam juustoa :)
  Vaikka se oli peruukki, niin pitää kyllä sanoa et kyllä sulle kivasti sopis lyhyetki hiukset :) Pitkät hiukset kyllä vielä paremmin ;)

 3. 3

  Maria sanoo

  Näyttihän se vähä luonnottomalta :D mutta ei paha. Juustoa…mä tykkään juustosta. Mielenkiintoinen tuo pallero raejuusto.

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Näyttihän se vähä luonnottomalta :D

   Aika monelle meni silti täydestä ;) :D

   • 3.1.1

    Sari sanoo

    Niinpä. Ehkä ekoissa parissa kuvassa oli enemmän peruukkifiilistä, mutta lopuista kuvista en olisi ikinä arvannut, että päässäsi voisi olla peruukki, ellei minulla olisi ollut etukäteen niin voimakas käsitys halustasi pysyä pitkähiuksisena. (Mun maailmassani nuo kaksi frisyyriä ovat kyllä molemmat pitkähiuksisia :D)

    • 3.1.1.1

     Maria sanoo

     Minusta siinä oli omituinen kiilto ;) meinasin jo kysyä, että mitä oot hiuksiin laittanu,kun tuolleen kiiltää.

 4. 4

  Tara sanoo

  Joo Saksassa on ihan kaupoissa rahkasta tehtyjä levitteitä leivän päälle, esim. ”Yrttirahkaa” :) on muuten TOSI hyvää, suosittelen maistamaan jos sinne päin eksyt!

 5. 5

  NG sanoo

  Nyt kun olet siellä, voisit kysyä Madaran väeltä, mitä tarkoitusta varten heillä on se pihlaja-versio DD Suomen markkinoille, kun se toinen, oliiviöljypohjainen, on ilmiselvästi parempi..? Markkinoinnin kohdentamista..?
  Kun oma pihlajani loppuu, ostan sen tilalle FeelUniquen kaupasta sen kansainvälisen tuubin – oliiviöljy on aina plussaa!

 6. 6

  desire. sanoo

  Mä tykkäsin Riikassa myös siitä, että ihan mitä tahansa tuotetta sai kaupassa pieniä pakkauksia perus juustojen, leipien ja voin lisäksi jopa Nutellaa oli kerta-annospakkauksissa! Täällä kun vaan pakkauskoot kasvavat, niin ihan hirveästi jää yhden hengen taloudessa haaskuun kun ei kunnolla edes ole koskaan kotona. Tätä kaipaisin Suomeenkin!

 7. 7

  Nunnu sanoo

  ja nätti peruukki olikin, todella mahtava veto! Ja Riika on aivan uskomattoman mahtava paikka, olen käynyt siellä viikon lomalla ja rakastuin kyllä ensisilmäyksellä.

 8. 8

  Heidi sanoo

  Hostellihuone näyttää tutulta! Taisinpa viettää muutama vuosi sitten yhden yön samassa hostellissa :) Kiva paikka.

 9. 9

  Julle sanoo

  Hehe, näyttää minustakin tutulta hostellilta :) hyvä hinta-laatusuhde ;) Riika on ihana, ja edullinen vielä jonkin aikaa. Peruukin väri ja malli sopivat sulle tosi hyvin! Kaunis Sanni!

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Onpas hassua että hostelli on sattumalta kahdellekin lukijalle tuttu..! :) Symppis paikka, tykkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.