Revlon Brazen

Lukijatoiveena meikki Revlonin Brazen-paletilla.

Revlon_Brazen

Ostin paletin USAsta ja nyt voidaan taas miettiä, että mikähän järki tässäkin oli… ^_^ Ihan kuin minulla ei olisi jo sadassa eri kombossa kauniin kuparisia, kultaisia ja ruskeita luomivärisävyjä. :P Luomiväripalettien ”ansa” piilee siinä, että vierekkäin laitettuna tavallisistakin sävyistä saa yhdessä houkuttavamman harmonian kuin yksinään. Siksi niin monet luomivärifriikit retkahtavat nimenomaan paletteihin.

Revlon_Brazen_swatch

Brazenissa on kalpea kulta, vaalea persikka, pronssi ja tummanruskea. Kulta ja persikka ovat heikohkopigmenttisiä, pronssi ja ruskea taas erittäin pigmenttisiä.

Näitä kuvia ottaessani tulin siihen päätökseen, että paletti saa lähteä adoptioon. :) Meikkasin tällä useamman kerran Jenkeissä mutta luulen, että tällä kotona se jää parempilaatuisten, vastaavansävyisten luomivärien varjoon.

Revlon_Brazen_meikki

Eli jos sinua, Karkkipäivän lukija, kiinnostaa antaa koti Brazenille, niin hihkaise kommenttilootaan. Palettia on käytetty sen verran kuin kuvassa näkyy. Mukana tuleva vaahtomuoviapplikaattori on pesty.

Revlon_Brazen_meikki2

Meikissä kullan sävyä koko luomella (ei juuri näy kun jäi muiden sävyjen alle), persikkaa kullan päällä liikkuvalla luomella, pronssia luomivaossa ja tummanruskeaa ulkonurkassa.

Jos adoptiointoisia on useampia, suoritan arvonnan halukkaiden kesken tänä iltana (14.1.) klo 21.00. Illalla olisi tarkoitus laittaa vielä ravintopostauskin.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mä olisin myös halukas ottamaan tuon vastaan :) tässä ollaan nyt niin vararikossa, että ilahduttaisi kovin kun ei ole mitään mahdollisuutta uusia meikkejä ostaa.

 2. 3

  Tytti sanoo

  Hihkaus!

  Vaikka minullakin alkaa olla jo useampi paletti, niin juuri noita värejä ei tule koskaan ostettua, koska tunnen aina enemmän vetoa kylmiin sävyihin. (Enkä enää varmaan pikkupaletteja hankikaan, koska himoitsen isompia ja arvokkaampia, joita en kuitenkaan raski vielä tilata…)

  Nuo kuitenkin vaikuttavat sävyiltään tarpeeksi viileiltä, joten sopisivat hyvin luonnollisempaan meikkiin (joskus kaipaan sellaistakin!) ja korostamaan sinisyyttä sinivihreänharmaanpähkinänruskeissa silmissäni.

 3. 5

  Jenny sanoo

  Omistan enimmäkseen harmaansävyisiä luomiväripaletteja ja tämä olisi mukavaa vaihtelua niiden rinnalle! :) Eli siis osallistun, adoptoin erittäin mielelläni!

 4. 7

  Jenni sanoo

  Adoptoisin oikein mielelläni tuon paletin mielelläni :)! Etenkin tuo ruskea vaikuttaa juuri sellaiselta kuin olen etsinyt :)

 5. 11

  maijai sanoo

  heiii, tätä palettia olenkin joskus netissä katsellut! Joten olisin halukas adoptointiin :D

 6. 15

  Anu sanoo

  Olen kuin olenkin etsinyt ruskeata palettia,joten hyvä koti sille löytyisi :)

 7. 16

  kleopatra sanoo

  Todella kaunis meikki ja ihanat värit paletissa. Juuri ”minun” värini, joissa omassa Isadoran paletissa pohjat paistavat kunkin napin kohdalla. Uudelle ihanuudelle olisi käyttöä :)

 8. 17

  Tiltu Kultu sanoo

  Minulla olisi käyttöä juuri tuollaisille hieman hohtaville ruskeille. Omistan ennestään täysin ääripäät eli matan Isadoran paletin ja pari Urban Decayn superhohtavaa luomaria.

 9. 19

  Jackie sanoo

  Täälläkin olisi yksi, joka mielellään tuon ottaisi! Jostain syystä ei näitä pronssisia sävyjä kummemmin omasta meikkipussista löydy vaikka silmiin passaisi paremmin kuin hyvin.

 10. 20

  meow sanoo

  Kivannäköinen paletti, mutta eiköhän mulla ole jo tarpeeksi :D Odotan innolla ravintopostausta…. :)

 11. 22

  Hande sanoo

  Hihkaisen!

  Niin harvoin tulee kunnolla meikattua kunnolla, niin luomivärejäkään en oikein ole raaskinut ostaa. Maanläheiset sävyt voisivat rohkaista meikkaamaan useammin.

  -Hande

 12. 28

  Kikka sanoo

  Oi mitkä kauniit sävyt. Tuo olisi kiva lisä. Itselläni tuntuu olevan vaaleanharmaita paletteja meikkipussit täynnä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.