Red’n’Black


Musta smoky punaisella häivähdyksellä. Tämän smokyn sisarmeikki.

Itse asiassa tämä yrittää olla punk-meikki! :D Joo, ei ihan siltä näytä. Mutta yritys oli kova. Sain joku aika sitten lukijalta toiveen tehdä punk-aiheinen meikki, jossa olisi jotain muuta kuin pelkkää mustaa kajalia. No, mulle tuli heti mieleen tuo aiempi smoky eye vihreällä twistillä, ja ajattelin että toteutan siitä erilaisia versioita eri värisillä häivähdyksillä. Toistaiseksi sain aikaan vain tämän yhden. On se kumma ettei meikkiblogin pitäjä jaksa edes meikata! ^_^

(Tässä kuvassa puuttuu vielä ripsari.) No mutta. Ajattelin kuitenkin niin, että punk-meikkiin kuuluu aina musta jollain tavalla. Ja kyllä mä sitä mustaa kynääkin sinne laittaisin. Mun mielikuvissa musta sisärajaus on vaan ihan ehdoton punkkarilla. :) Koska punk-ihmiset on kuitenkin myös värikkäitä persoonia, niin sävyttäisin mustaa meikkiä jollain räikeällä yksityiskohdalla. Tämäkin punainen saisi siis olla paljon kirkuvampi. (Tämähän on itse asiassa melkein hienostunut…) Ja häivytysten ei tarvitse punk-meikissä olla niin viimeisen päälle, mustan rajat voi jättää vaikka häivyttämättä kokonaan. On varmaan katu-uskottavampi. :D

Tämä kuva sitten viimeistään pilaa punk-lookin. Vedin tummien silmien pariksi nudehuulet (Dr. Hauschkan Natural Pastels -huulipuna Soft Rose) enkä laittanut lainkaan poskipunaa, vain varjostuksen ja kevyen korostuksen. Tällainen smoky on siitä hauska, että silmien ollessa auki värihäivähdystä ei juuri edes huomaa. Se on yksityiskohta, joka välähtää näkyviin kun silmä on raollaan tai kiinni. Paitsi tietysti jos sinulla on suuret silmäluomet jotka ovat näkyvissä silmän ollessa aukikin.

Tässä nopea how-to.

1. Rajaus mustalla ja punaista luomiväriä luomen keskelle.
2. Punaisen alueen ympärille mustaa luomiväriä.
3. Mustaa myös alaluomelle, ja sisärajaus.
5. Siisti ja häivyttele mustan rajat vaalealla/ihonvärisellä sävyllä ja vedä punaista vielä kevyesti luomen keskelle niin että se häipyy mustaan.


Käytin sävyjä MAC Carbon (mattamusta) ja Urban Decay Zero (hohtava musta) ja Mad Minerals Gossip (metallinen marjanpunainen) ja Mad Minerals Big Apple (kirsikkapinkki, sipaisin tätä vain aavistuksen luomen ulommalle osalle).

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Hieno meikki ja olet todella klassisen kaunis ja kohtalokkaan näköinen tuossa kuvassa, jossa näkyy puolet kasvoista. Ehkä ei kovin punk kommentti, mutta kuitenkin. :D

 2. 3

  sanoo

  Upea meikki! Tuli sitäpaitsi tarpeeseenkin, ollaan huomenna menossa juhliin, joissa pukukoodina on rock. =)

 3. 6

  sanoo

  Loistava ajoitus!! :D Eilen ajattelin että pitää sulta kysellä punaiselle metallivärille käyttöä ja tämä tulikin kuin tilauksesta.. :D

 4. 8

  sanoo

  Ihan heterosti sanottuna olet tosi kaunis tuossa puolipääkuvassa ;D ja hieno meikki myöskin, vähän avangtardepunkihko/kö.

 5. 12

  Anonymous sanoo

  Hieno! :-)

  Osaisitko muuten neuvoa joitain vinkkejä, millainen meikki kannattaisi tehdä yo-kuvausta varten? Eroaako kuvausmeikki jotenkin arkimeikistä?

  t. Jenny

 6. 16

  H. sanoo

  Onko nuo luomivärit kaalliita? Tosi kivan näkönen, tekis mieli kokeilla. :) Näytät tuossa silmäkuvassa vähän Avril Lavignelta :–)

 7. 17

  whisky. sanoo

  Pakko tulla sanomaan, että aivan mielettömän ihana meikki :) Heti meni kokeiluun, ja lopputulos oli ihan okei. Tämä on sopivan yksinkertainen tehdä, että jopa tällainen tumpelo voi onnistua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.