Postitonttu yössä

Itse kukin on varmaan tähän aikaan kuukaudesta kiinni joulukorttipajoissa, lahjojen paketoinnissa tai joulusiivouksessa. Niin myös minä.

Joulukorttipaja

Blogin postaustahti harvenee hieman loppukuuksi. Tällä viikolla on ohjelmassa äidin visiittiä, joulukonserttia ja chihuahuoiden pikkujouluja. Lahjojakin voisi pikkuhiljaa alkaa paketoida. :)

Hyvää joulunodotusaikaa kaikille!

P.S. Vähänkö olin ylpeä itsestäni kun pitkästä aikaa moneen vuoteen sain kortit askarreltua itse… vaikka nyt meninkin siitä mistä aita on matalin ja printtasin tervehdykset ja liimasin tarroja. Huomatkaa lempisävy-yhdistelmäni kulta/kelta-violetti…! ;)

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Saisinpa ítsekin jostain aikaa revittyä korttien tekoon :-) ehkä saankin! Hyvät joulunodotukset sinne ^^

 2. 3

  MiNi sanoo

  No mut itsetehty on silti aina itsetehty! Ihania! Mä niin tykkään saada omatekemiä kortteja. Tuumasin, että ens vuonna vois itsekin aloittaa jo aikasin ja tehdä ite. Ny läheteltiin vaan valmiita tiimarin kortteja, tylsää.. No mutta pääasia, et lähettelee edes niitä =)

 3. 4

  Tipi sanoo

  Hienoa nähdä, että joku vielä askartelee itse kortteja. Good for you!
  Itse ostan kortit aina jommalta kummalta hyväntekeväisyysjärjestöltä, HESY:ltä tai Sotaveteraaniliitolta.

 4. 5

  milli sanoo

  Muakin nauratti noi chihuahujoen pikkujoulut. Karkkipäivää testaa koirien kynsilakkoja… Tai sitten ei. :D Hyvät joulunodotukset!

 5. 7

  sanoo

  Tuleehan koirien pikkujouluista kuvamatskua, tuleehan? :D Mihin muuten jäi sun kuukauden idoli? Hyvää joulua sulle ja sun perheelle, myös siskollesi, joka ei ole kotona jouluna!

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Hehee, voipa ollakin että koiruleiden joulukemuista tulee jotain kuvantynkää… :)

   Mitä tarkoitat tuolla kuukauden idolilla…? Joulukuun idoli on sisareni. Ilmeisesti olit myös lukenut jutun kun tiesit ettei hän tule jouluksi kotiin…? :)

 6. 8

  Tuhkimo76 sanoo

  Upeita kortteja :)
  Mikä on sun suosikki geelirajaus? Mitä pidät Inglotin geelirajauksesta?
  Hyvää joulunaikaa!

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Mun suosikkeja on Indeliblen geelirajaukset. Omistan myös kaksi Inglotin geelirajausta ja ne on myös erittäin hyviä. Niiden koostumus on hieman kovempi kuin Indeliblejen. Tosin en tiedä onko kaikki Inglotin geelit samalla koostumuksella, mutta nuo kaksi on kovia. Ne pysyvät myös limakalvolla erittäin hyvin.

 7. 9

  Kata sanoo

  Ei liity suoraan tähän postaukseen, mutta näin joulun alla kuitenkin haluaisin kysyä, minkälainen meikki sun mielestä sopisi kirkkaanpunaisen mekon kanssa? :)

 8. 10

  sanoo

  Ihan sinunnäköisiä kortteja :).

  Minä olen kahtena edellisenä jouluna tehnyt läjän kortteja itse, mutta tänä vuonna inspiraatiokärpänen ei päässyt puraisemaan joten kortteja lähti postiin 0 kpl :D.

  Meinasin lähettää kortin muutamalle bloggaajallekin, mutta sekin sitten jäi muiden korttijuttujen ohella.

  Ehkä ensi vuonna sitten n__n!

 9. 11

  sanoo

  Ihanaa, tasan viikon päästä pääsee lähtemään joulunviettoon :) mun lempparijuhla, saa viettää aikaa perheen kanssa mihinkään kiirehtimättä.
  Ei ole myöskään samanlaista joulustressiä kuin edellisinä vuosina. Joulun aika on niin tunnelmallista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.