Postikortti New Yorkista

Tällainen pieni arjen ilostus tähän väliin. :)

Viime viikolla meille saapui postikortti, jonka olin runsas kuukausi aikaisemmin kadottanut New Yorkissa. Se oli ilmeisesti tipahtanut taskustani kadulle. Kylläpä oli iloinen yllätys kun se nyt tammikuussa kolahti postiluukustamme..!

NYCKortti1

Joku ystävällinen sielu oli löytänyt sen kadulta ja ilmeisesti vienyt kotiinsa tai kanniskellut mukanaan, ja laittanut sitten joulun alla postiin. Kortti katosi Manhattanilla Union Square Parkin lähellä ja postileima on Brooklyn-Queens-Staten Island.

NYCKortti2

Postittaja oli lisännyt kortin reunaan terveisensä ja sähköpostiosoitteensa ja pyysi ilmoittamaan jos saamme kortin. :) Arvelen hänen olleen sen verran utelias kortin sisällön suhteen että on kääntänyt sen. En oikein muuten keksi selitystä ”Hello squirrel fans” -tervehdykselle…! ^_^

Joka tapauksessa, sympaattista että kortti kotiutui. <3

Kommentit
 1. 6

  sanoo

  Ihan mahtavaa! Tästä tuli välittömästi hyvälle tuulelle, sillä on kivaa kuulla näin ystävällisten ihmisten olemassa olosta. Erityisesti paljon illahduttaa, kun kyseessä on Nykin kaltainen suurkaupunki, jonka hälinässsä voisi kuvitella yksinäisen postikortin jäävän ihmisten jalkoihin.

 2. 9

  sanoo

  Oi miten ihana ihminen! Vähän samanlainen viba tuli, kun maanantaina lueskelin jotain juttua netistä, joku 19 kuvaa, jotka palauttavat uskosi ihmisiin, silleen hyvällä tavalla liikuttavaa.

 3. 10

  sanoo

  Ooh, ihanaa että tuollaisia ihmisiä vielä on!
  Jos käy omalle kohdalle noin, niin lupaan itselleni että laitan kirjeen postiin :)

 4. 11

  Minä vain sanoo

  Wau! Asiasta toiseen… SY-voiteeni loppui. Laveran my age, jota suosittelet. Oli ihanaa! Mitä käytät nyt? Onko uutta huippua tullut? Vai tarvisko ostaa vaan uusi sama. :D

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Mullakin on toinen Laveran My Age jonossa… ^_^ Toisaalta sain juuri Laveralta Wild Rose -silmänympärysgeelivoiteen joka tuntuu myöskin tosi hyvältä. On kevyemmän tuntuinen kuin My Age mutta toisaalta minulla ei kuivat silmänympärykset olekaan eli kevyet voiteet sopivat loistavasti. Pääasia (minulle) on, että tuote imeytyy nopeasti ja jättää ihon kosteutetun mutta ei rasvaisen tuntuiseksi.

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Oi, tuo Diary-juttu on kyllä kiva, mutta sinne otetaan näköjään sääntöjen mukaan tarinoita vain newyorkilaisilta. No, voisihan sitä vaikka koettaa… ^_^

   • 14.1.1

    Pauliina sanoo

    Koeta ihmeessä! :) En tietty tiedä kuinka tarkkoja siellä ovat, mutta lueskelen noita usein (monista tulee tosi hyvä mieli!) ja ainakin sellaisia muistan monta, joissa kirjoittaja ei enää asu NYC:ssä.

 5. 15

  amelié sanoo

  Ihana!
  Meillä jäi kerran Italiassa kaksi matkaopasta ravintolaan. Yritimme hakea niitä seuraavana päivänä, mutta selvisi että ravintola oli kiinni sen ja sitä seuraavan päivän, eli emme ehtisi hakea oppaita ennen paluumatkaamme. Unohdus harmitti varsinkin sen takia että toinen oli kirjaston kirja..
  Matkalta paluun jälkeen oli kaikenlaista kiirettä ja kun lopuksi olin menossa kirjastoon myöntämään kadottaneeni kirjan ja korvaamaan sen, kirja olikin kuitattu palautetuksi. Joku oli siis ottanut sen talteen, selvittänyt kirjaston osoitteen kirjassa olleiden leimojen perusteella ja lähettänyt sen Suomeen. :D

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Eikä miten mahtava tarina..! Uskomatonta viitseliäisyyttä joltain todella ystävälliseltä ihmiseltä!

 6. 20

  Emma sanoo

  Hello my dear. I’m sitting right at Union Square Park for lunch and squirrels kipittelevät around me. Do you remember the yoghurt pot, which I put snacks in Venice? It has followed me faithful to Greece and today I ate on the packaging of salad and soy patties. There is not any strange eväspurkkia dig up in the middle of the city, the parks are full of eväslounaitaan-eating New Yorkers. Nice and homey. Weather is still favored, today the sun is shining from a cloudless sky. So moody sit and watch the people in the parks, as the sun filters through the trees and branches through the passers-by are drawn against the sky as dark circle surrounded by a sun silhouettes. – Kyllähän tuosta selvän saa :D

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Oliko tuo siis Google Translaten tulos? :)

   En epäillytkään etteikö tekstiä olisi helppoa kääntää.

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Voi hyvänen aika noita tyyppejä… ^_^ Kuka jaksaa kirjoittaa keksittyä hupia jota kukaan ei edes lue? No, elämänsä kullakin. :)

 7. 23

  ella sanoo

  Mikä ilahduttava karkkipäivämäinen sattumus! Piristää päivää tietää, että noin mukavia ihmisiä on olemassa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.