Pörröiset ripset Feathers-maskaralla

Testissä uusi kuitumaskaraduo Feathers.

Pilaan ”jännityksenne” jo heti kättelyssä kertomalla että ei, tämäkään maskara ei toiminut minulla. Pakkaus kyllä on varmasti kaunein maskarapakkaus mitä olen nähnyt..!

Feathers-maskara on kynsilakkamerkki Snowcrystalin uusi aluevaltaus. Pakkaukseen kuuluu pidentävä maskara, erillinen pullo ripsiin harjattavia kuituja sekä pieni harja jolla poskille varisseet kuidut voi pyyhkäistä pois. Ja uskokaa pois, sitä harjaa tarvitaan.

Maskaraharja on ihan perusmallia.

Ja tältä näyttää kuituharja. Pää on jonkinlaista huopamateriaalia johon pienet kuidut tarttuvat.

Klikkaa vertailukuva isommaksi!

Ensin ripsiin harjataan kerros maskaraa, jonka jälkeen ripsien kärkiin lisätään kuituja. Sitten päälle vielä kerros maskaraa, ja voilá – ripsesi ovat pidentyneet! Tai sitten eivät.

Minä en ole koskaan saanut yhdelläkään maskaralla erottuvaa pidennystä. Toki ripset näyttävät normitilaa pidemmiltä ihan vain jo siksi, että ne värjäytyvät juuresta kärkiin, mutta mitään extrapituutta en kärkiin ole onnistunut saamaan. Feathers-ripsiväri tekee ripsistäni, no, nimensä mukaisesti ”höyheniset”. Ne näyttävät hieman pörröisiltä, kuin niihin olisi tarttunut untuvaa. Tulos on lähinnä sotkuinen. Uusi kerros maskaraa päälle ei pelasta tulosta.

Laitoin kollaasiin viimeiseksi vertailukuvan L’orealin Volume Million -ripsarilla, jonka ei ole tarkoitus pidentää vaan erotella ja tuuhentaa ripsiä. Näettekö jotain pituuseroa Feathersin ja Volume Millionin välillä? En minäkään.

Kuituja on joka puolella.

Mikähän siinä oikein on että pidentävät ripsarit ei vain toimi minun ripsissäni. Esimerkiksi tosi suosittu japanilainen Fiberwig on oikeasti ehkä surkein koskaan kokeilemani maskara.

Mutta hei, tällä kertaa en jätäkään teitä pelkästään omien onnettomien ripsieni kertoman varaan. Ajattelin, että joku lukijoista voisi myös testata Feathersin, ja ottaa meille tänne vertailukuvia. Olisiko joku teistä halukas kotiuttamaan tämän kolme kertaa kokeilemani maskaran, ja lähettämään blogiin kuvia kokeiluistaan? Vähän samaan tyyliin kuin Virven Maskarareportterissa. :)

Jos kiinnostuit, niin kerro kommenttiboksissa miksi juuri sinä haluaisit testata kuitumaskaran. Valitsen testaajan jo tänä iltana kello 22 – tällainen pikajuttu siis! :)

Ainiin, ja näitä Feathers-ripsareita myydään Kickseissä ja hinta on 27€.

Klo 22.29 Maskaratestaajaksi valiutui HeidiB. :) Valitsin Heidin, koska hän on joskus blogissaan harmitellut, kun ei koskaan saa mitään testituotelähetyksiä, ja koska voin luottaa siihen että Heidiltä saan perusteelliset analyysit ja hienot kuvat tuloksista.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä haluaisin testa tota koska oon huomannu, että mun ripsissä toimii melkeen mitkä vaa ripsarit hyvin ja ois jännä nähä toimiiko tää uutuus vai onko täys floppi :–)

 2. 2

  mmmariiiia sanoo

  moikka!
  tää ei nyt liity yhtään mascara-asiaan… :)
  mutta siis sähän tilasit ud:n naked-paletin? saisko esittää sellaisen vienon lukijatoiveen, että josko joskus ehtisit/haluaisit tehdä jotain tutoriaalia/arvostelua paletista?
  ostin itse omani kesällä lontoosta ja tykkään ihan sikana, mutta kaipaisin jotain vinkkejä siitä, miten ja minkälaisia värikkäämpiä värejä vois yhdistää nakedin sävyjen kanssa.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Arvostelua ja Naked-meikkejä on kyselty paljon, mutta koska jokainen suomalainen kauneusblogi on ollut syksyn ajan täynnä Naked-arvosteluja, en ole jotenkin itse jaksanut sellaista tehdä. ^_^ Kun samat tiedot ja hehkutukset on olleet niin monessa blogissa.

   Varmasti tulevaisuudessa tulee kuitenkin jotain Naked-meikkejä, mutta en priorisoi asiaa tällä hetkellä.

   • 2.1.1

    mmmariiiia sanoo

    pitänee siis munkin lukea myös muita suomalaisia kauneusblogeja kuin tätä sun :)

    jään innolla odottelemaan, jos joskus postaat jotain aiheeseen liittyvää!

 3. 3

  sanoo

  Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi koekaniiniksi :) Ihan vaan sen takia, että tuo ripsiväri on niin hämärä ja erilainen kuin mikään mihin olen törmännyt, että sormet oikein syyhyää päästä kokeilemaan sitä.

 4. 4

  H sanoo

  Joo, minä minä minä!! En ole aikaisemmin edes kuullut ko. maskarasta joten mitään ennakkokäsitystä ei ole. Yleensä en käytä mitään erityisen pidentävää; vaan halvinta ja mustinta mitä löytyy :) Ripsarit yleensäkin tarttuu tosi hyvin ripsiini, joten tuloskin saattaisi olla erilainen kuin sinulla. Siksi olisikin mielenkiintoista kokeilla mihin tuo oikeasti pystyy, ja mihin mittoihin ripseni saa.

 5. 5

  sanoo

  En kyllä minäkään eroa huomaa.. O_______o Ja sotkuinen on. Olisin silti kiinnostunut tästä, koska yritän tällä hetkellä etsiä niitä ”luottomeikkejä” ja maskaran kohdalla ammottaa suuri aukko. Nyt jatkan vain sitä, että kävelen kauppaan ja kokeilen vaikka kuinka montaa tuotetta, jotkut varisevat suoraan alas, jotkut ovat ihan perushyviä jne. mutta luottoa ei ole vielä löytynyt. :( Siksi olisi todella upeaa saada kokeilla tätä, jos vaikka nappaisi vihdoin. (:

 6. 6

  jjansku sanoo

  mielelläni testaisin tuon ripsarin. rakastan erilaisten ripsareiden testaamista, mutta nyt opiskelijabudjetilla se on oikeastaan jäänyt.. ennen siis testailin lähes jokaisen uutuusripsarin.. mulla on suht lyhyet ripset ja olen kyllä pidentävillä ripsareilla saanut pituutta näihin, mutta ois kiva tietää voisiko tää kuituripsari pidentää niitä vielä enemmän? :)

 7. 7

  sanoo

  Olisi kiva kokeilla tätä ripsaria, sillä olen kokeillut monia erilaisia ripsivärejä, mutta en tällaisia. Ripsivärit mielestäni toimivat ripsissäni joko todella hyvin, tai ei ollenkaan, ja olisikin mielenkiintoista nähdä, josko tämä toimisi omissa ripsissäni. Koska olen kokeillut useita eri mascaroita, osaisin myös verrata tätä toisiin toimivuudeltaan. :)

 8. 8

  Mirri sanoo

  Olisi kiva nähdä tuo testissä sellaisella henkilöllä, jolla on kunnon ripset (ei nyt mitään puuhkia kuitenkaan), koska ei varmaan tuotakaan tuotetta ole kehitelty toimimaan hennoissa ja harvoissa suomiripsissä.
  (itselläni on muuten vielä onnettomammat ripset, hihii :)

 9. 9

  Vilkku sanoo

  Testaisin mielelläni ripsarin! Oon tota katellu netissä mutten kuitenkaa päätynyt ostamaan, joten olisi kiva testata. Ripsari kuullostaa tosi mielenkiintoiselta ja erilaiselta.Voin myös kuvata vertailu kuvat järjestelmäkameralla.

 10. 11

  Maria sanoo

  Minua ainakin kiinnostaisi :) Yleensä käytän vain vedenkestäviä, mutta nuo kuituripset on kyllä kiinnostaneet jo kauan. En ole vain raaskinut ostaa ainakaan vielä, kun ovat hieman tuntematon meikkialue. En itse asiassa tiennyt ollenkaan että ne varistaa tuota kuitua noin! Eli täällä olisi ainakin yksi utelias kokeilija tiedossa!

 11. 12

  k.p sanoo

  Minä haluaisin kokeilla! Jos vaikka olisikin hyvä, eikä tarvitsisi koskaan lähteä niihin extremelash hömpötyksiin:)

 12. 13

  Katariina sanoo

  Haluaisin kokeilla. Omissa ripsissäni huomaan eri maskaroiden välillä eroa, joten olisi mukava kokeilla ja tetdä vertailua tällaiseen ripsiväriin

 13. 14

  Nebu sanoo

  Ilmottaudun!

  Ja miks just mä? No koska omistan entuudestaa pitkät ripset, joten niis näkis erityisen hyvin pideentääks mascara oikeesti. Ja tää kuulostaa kivan hifistelylt, testaisin tät siis tosi mielenkiinnol! Kuvailuuki on tultu harrastettuu jo vuodest 2008, hyvät kuvatki ois siis taattu :) Kirjoittelukaa ei oo mitää epämiellyttävää puuhaa, tekisin tälläsen testauksen siis enemmän ku mielellää.

 14. 15

  Ruby Rose sanoo

  Heissan : )
  Olisi kerrankin mukava päästä kokeilemaan jotain tuollaista uuttuutta, kun oikein tulottomana peruskoulussa opiskelevana ei ole varaa mitään kallista ostaa, enkä periaatteesta halua olla porukoilta kinuamassa rahaa omiin menoihini koko ajan : )
  Maskarareportaasiin valmistautuneena (odottaen omaa tilaisuutta : D )omistan hyvälaatuisen järkkärin ja jonkun verran kirjoitustaustaakin on ( huimasti tekstilläni päässyt maakunnan parhaimmistoon.. että näin : D) ja olisin _todella_ innoissani jos tuollaisen mahdollisuuden saisin. Sellaisia kun ei jokainen päivä saakkaan.
  Mietin samalla, että tuo mascara voisi olla hyvä ripsilleni, ehkä, koska en ole vielä sitä ripsivärirakkauttani löytänyt. En ole kyllä ikinä kuullutkaan tästä ripsiväristä mutta eiköhän tuo kerta ole ensimmäinenkin. Kiitos tästä mahdollisuudesta edes yrittää tällaiseen osallistua : )

 15. 16

  Merlina sanoo

  Kuullostaa niin hauskalta jutulta, että minäki tahtoisin kokeilla. Enpä ole tuohon koskaan törmännyt.. Ja käytössä oleva ripsarikin vetelee sopivasti viimeisiään ;)

 16. 17

  Viivi sanoo

  Voi jummi, kuulostaapa mielenkiintoiselta maskaralta ja raportointikin voisi olla hauskaa (rakastan testailua sekä before/after-kuvailuja kera photoshoppailun), minäkin olen siis kiinnostunut tästä maskarareportterin pestistä. (:

  Pidentävää ripsaria en ole aiemmin kokeillut ja testaisin tällaista eksoottisuutta ilolla. En yleensä käytä ripsiväriä johtuen lähinnä siitä, että pidän luonnollisesta lookista ja paakut tuppaavat häiritsemään perfektionistin silmiäni, enkä ole vielä onnistunut törmäämään ”Siihen Oikeaan” maskaraan…. :D Ripseni ovat melko tummat ja pitkät, joten selviän yleensä pelkällä tuhdilla taivuttelullakin, mutta ripsarille kyllä löytyisi tarvetta (eikä lisäpituus suinkaan olisi pahitteeksi).

 17. 18

  marja sanoo

  Haluaa testata! Täällä olisi yksi erittäin innokas kuituripsarin testaajaehdokas!

  Ikinä en kyseisestä tökötistä ole kuullut halaistua sanaa, saatikka sitten sitä kokeillut, joten mielenkiinto heräsi heti tämän postauksen luettuani.

  Armas MaxFactorin Falce lash Effect vetää tällä hetkellä viimesiä hengenvetojaan putkilossaan, joten olisi kiva kokeilla yli 1.5 vuoden rakkaussuhteen jälkeen muitakin, varsinkin kun opiskelijabudjektilla ei jokaista mielenkiintoista maskaraa pääse koikeilemaan. :D

 18. 19

  karelia sanoo

  Lueskelen innolla blogiasi, vaikka aikaisemmin en ole kommentoinutkaan. Omistan hyvät ja tuuheat ripset. Olisi kiva nähdä, mitä tämä ripsiväri näissä ripsissä saa aikaan. Lisäksi tekniikka kuullostaa todella mielenkiintoiselta kokeilla.

 19. 20

  Mirka sanoo

  Harmi myöhästyin.. Mutta olisin mielelläni testannut piikkisuoriin ja raskaisiin ripsiini tuota :)

 20. 21

  psaikou sanoo

  You has a hairy eeye O_o :D en voinut mitään sille, että purskahdin nauruun kun näin tuon kuvan, missä on varissut noi kuidut. Ei taida olla kiireaamujen paras vaihtoehto. :)

 21. 23

  sanoo

  Hyi kauhea miten noita kuituja varisee! Siinä sitten kaivelee niitä loppupäivän silmistään. Piilarikäyttäjän unelma :D

 22. 24

  sanoo

  Joo nämä kuitujenlisäysmaskarat ovat aina kovin kehnoja. Olen muutamaa testannut ja niitä kuituja tosiaan leviää ympäriinsä ja tippuilee vielä päivänkin aikana, vaikka miten tiiviisti yrittää sitä maskaraa niiden päälle laittaa. Kyllä ne vähän sellaisen sotkuisemman lisäripsifiiliksen tuo, mutta ei niitä irtoripsiä ympäri naamaa kestä millään.

  En kyllä silti ymmärrä, miksi kukaan haluaa testata jo käytettyä maskaraa? :o Noi kuidut mä nyt vielä jotenkin ymmärrän, mutta…yh.

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Ei kaikki ole niin paniikkihygieenisiä :D Mulla ei ole koskaan ollut silmätulehdusta, joten mun muutaman kerran kokeilemasta maskarasta tuskin voi kenellekään tulla mitään tautia. ^_^ Oletko tullut ajatelleeksi, että kosmetiikkaliikkeiden testerimaskaroitakin ihmiset vetelee ihan surutta silmiinsä ilman että koskaan saavat mitään oireita? ;) Vaikka niitä on testaillut varmaan kymmeniä tuntemattomia ihmisiä…..

   • 24.1.1

    sanoo

    Olen kyllä, ja testailevat niitäkin, jotka eivät ole kunnolla muoviin pakattuja…Erityisesti kajalit ovat usein kaikki jo muutamia kertoja testattuja, monesti jäänyt ostamatta, kun ovat jo kaikki pilattuja :(

    En ole paniikkihygieeninen, mutta ei tulisi kyllä mieleenkään arpoa blogissani mitään, mitä olen jo itse käyttänyt. :D Mutta näköjään nekin ihmisille kelpaavat…

    • 24.1.1.1

     Sanni sanoo

     Tämä ei ollut mikään arvonta, kunhan kysyin haluaisiko joku lukija tämän maskaran testata :) Muussa tapauksessa Feathers olisi lentänyt roskiin. Parempi laittaa se eteenpäin uuteen kotiin jos/kun se jollekin kelpaa.

 23. 25

  Maija sanoo

  Mulla toimi Lumenen Excellength-ripsari tosi hyvin pidentävänä, yllätyin itsekin sen tehosta! Se ehkä vaan sattuu sopimaan omille ripsilleni jotenkin tosi hyvin :)

 24. 26

  sanoo

  Minulla on joskus aikoja sitten Sokokselta hankittu kuituputeli. En nyt muista merkkiä. Siihen ei kuulunut ripsiväriä, kuituja on tarkoitus käyttää minkä tahansa ripsarin kanssa. Minulla se muistaakseni kyllä toimi suht kivasti mutta ärsytti, kun ripsiväriin kertyi niitä kuituja koska niitä tarttui ripsivärin harjaan. Tuntui että ripsiväri muuttui vähän turhan nopeasti ikävän puuromaiseksi. Pitäisikin kaivaa se jostain esille ja kokeilla taas pitkästä aikaa.

 25. 27

  sanoo

  Hei, mä sain tuon saman mascaran :) olen käyttänyt ja kirjoitellut arvostelua…tulossa siis vähän myöhemmin. En kerro vielä mitään mutta kannattaa käydä lukemassa, etenkin Myy siellä ylempänä ;)

  Pakko sanoa että ei näytä toimivan sulla.

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Työkaverikaan ei ollut kovin vakuuttunut Feathersista. Hänenkin ripsensä ehkä lähinnä pörhistyivät ja saivat volyymia, mutta eivät pituutta.

   Odotan mielenkiinnolla sun kuvia! :)

 26. 28

  millis sanoo

  itellenikin soveltuvat vaan tosi harvat ripsarit! kokeilin juuri tuota Fiberwigiakin noin vuosi sitten ja yhdyn sinun mielipiteeseesi – ei toiminut niin ollenkaan. Max Factorin ripsarit ovat itselläni toimineet kaikista parhaiten, melkein kaikissa muissa tuntuu löytyvän aina jotain valitettavaa.. :)

 27. 29

  sanoo

  Kemikalionoviisi täällä taas, mun ilme oli varmaan aika näkemisen arvoinen ku luin otsikon. Pörröiset, sulka-maskara… wtf :D Sitten jo huoahdin, että tämähän on selkeä halloween-meikkipostaus, mutta ei, kun ihan totisinta totta :D

  Kaikkea sitä… :)

 28. 30

  sanoo

  En kyllä keksi yhtään hyvää syytä pulittaa 27 euroa maskarasta joka tekee tuollaista kaaosta silmänympäryksillä! :O Karseaa, miten joku jaksaa käyttää tuollaista ja kuka järjenjättiläinen on edes suunnitellut koko putelin.

  Tässä näkee kyllä jälleen kosmetiikkabloggareiden arvon infolähteenä, sillä jos olisin ilman tätä tietoa haksahtanut tuohon tuotteeseen niin olisin varmaan mennyt karjuen takaisin kauppaan palauttamaan. Nyt ei tarvitse ostaa tätäkään tuotetta. ;)

 29. 31

  Mirri sanoo

  ”Valitsin Heidin, koska hän on joskus blogissaan harmitellut, kun ei koskaan saa mitään testituotelähetyksiä”

  olet symppis <3 hyvä valinta

 30. 32

  Veraa sanoo

  No huhhuh, eipä näytä kovin hyvältä ripsiväriltä! :-D Tietysti eri ihmisellä saattaa näyttää paremmalta.

  Yksi kysymys mulla oliskin sulle! :-) ELI peittäiskö sun mielestä toi Cliniquen Almost Powder Make Up hyvin semmosta naamaa, jolla on jonkin verran (ei paljoa, mutta kuitenkin on) näppylöitä ja mustapäitä naamassa, mutta punottavuutta ei melkein ollenkaan?

  Kiitos jo etukäteen jos voit vastata! :-) + vielä suuri kiitos tosta Grimasin teemameikkiviikosta, sain hyviä vinkkejä <3

  • 32.1

   Sanni sanoo

   Almost Powderilla saa hyvinkin peittävää jälkeä kun sen laittaa meikkisienellä (eli ei siis sillä siveltimellä mikä tulee pakkauksen mukana). Yllättäen kuitenkin Cliniquen oman meikkipohjataulukon mukaan peittävimmän tuloksen saisi Double Face Powderilla, mitä olemme kollegojen kanssa hieman ihmetelleet. Meidän mielestämme kun DFP tuntuu Almost Powderia kevyemmältä. Mutta jos siis firmaa itseensä on uskominen, niin valitse DFP.

 31. 33

  Kysymysmerkki sanoo

  Hei! :) Liittyen sun aika vanhaan julkaisuun pintakuivuudesta, niin teetkö oman sekoituksesi vedestä ja kasvovedestä missä suhteessa? Entä kauanko käytät sitä? Tarkotan siis voiko se mennä vanhaksi tai pitääkö tehdä uusi seos. Kiitos jos vastaat.

  • 33.1

   Sanni sanoo

   Mun tänhetkinen seos taitaa olla viime talvelta eikä ainakaan haiskahda mitenkään oudolta. Raanavedessähän ei kyllä ole mikään korkea hygieniakerroin, mutta minä kuulun niihin jotka ei välitä. :)

   Taisin sekoittaa kasvovettä n. kolme viidesosaa ja vettä kaksi viidesosaa.

   • 33.1.1

    sanoo

    Voihan sen veden aina keittää jos pöpöjä pelkää. Eikähän sitä tarvitse litratolkulla tehdä, tekee pieniä eriä. ;-)

    Minä en ole kovin hyvä ymmärtämään pöpökammoisia ihmisiä. En koskaan testaa kaupan testereitä muualle kuin kämmenselkään mutta olen silti omasta mielestäni hyvin epäpöpökammoinen ihminen. Minulla on oikeasti parikin vuotta vanhoja ripsareita joita käytän aivan surutta jos vain vielä pelittävät. Olen koko elämäni aikana ostanut yhden ainoan huulipunan kahteen kertaan käytettyäni ensimmäisen loppuun enkä todellakaan muista kauanko siitä jälkimmäisen ostamisesta on, kuitenkin yli 10 vuotta ja edelleen käytän sitä silloin tällöin. Lisäksi lainaan meikkejäni esim. siskolleni kun olemme lähdössä yhdessä rimpsalle tyttöporukalla ja lainaan hänen meikkejään jos satun tarvitsemaan.

    Myönnän olevani tyhmä blondi tunnustamalla etten ole koskaan ymmärtänyt erityisesti ripsivärin pöpööntymistä parin kuukauden käytöllä. En ymmärrä sitä siksikään, että minulla ainakin on tapana laittaa ripsiväriä _ripsiin_, ei _silmiin_…

    Saa kauhistua ihan vapaasti. ;-D

    • 33.1.1.1

     maria sanoo

     *Vetää henkeä* Ka-ma-laa!

     No ej. Mun kulutuksella ripsarit menee aika lailla samaan tahtiin, yksi vuodessa tai parissa, menivät silloinkin kun käytin ripsaria päivittäin. Olin kesällä silmälaseroinnissa, sen vuoksi olen tällä hetkellä vähän tarkempi mitä silmieni ympärillä tapahtuu ja tuommoiset kuituja roiskivat ripsarit ovat automaattisesti (vielä) pannassa. Kaupan testereitä en toisi limakalvojen lähettyville normaalistikaan, mutta luotan siihen, että ystäväni eivät nuole kengänpohjiaan ja sen perään luomivärejään, tai työnnä ripsiväriä sieraimiinsa. (Totta kai tuntemattomat ihmiset tekevät tätä koko ajan testereillä! Kröhöm.) Sen verran tuossa ripsarikammossa saattaa olla totta, että voihan ripsari varista ja joutua silmään – vaan silloin ei taida olla väliä, onko se tuoretta vai ei…

    • 33.1.1.2

     Sanni sanoo

     Mullakin on hyvin Mohn-mainen suhtautuminen kosmetiikan pöpöihin :)

     Olisi ihan hullua heittää joku täysillä pelittävä maskara roskiin kolmen kuukauden käytön jälkeen! ^_^

 32. 34

  sanoo

  Olipahan vain hyvä ja rehellinen arviointi! Ja hyvät kuvavertailut. Itsellänikin pöpöasenne kääntyy Mohn-ismin suuntaan. :S

 33. 35

  Jossu sanoo

  Oletko koskaan kokeillut Lancomen L’Extrême ripsaria?
  Itselle tämä saapui ihan vahingossa (vedenkestävänä) ja olen ollut todella tyytyväinen, muita en enää edes käytä!! Pysyy päivän mittaan mainiosti ja oikeasti tekee nätit ripset.Olisi kiva kuulla mitä mieltä olet!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.