Pony hair

Hiusnörtti uskalsi!

Hiukset0916_IMG_9981

Hiukset0916_IMG_9976

Hiukset0916_IMG_9966

Minulla ei tänäänkään ollut aikaa blogille ja olisin halunnut tehdä näistä hiuksista paremman postauksen paremmilla kuvilla. Mutta kun en tiedä ehdinkö huomennakaan blogata koska olen lähdössä Riikaan (lukijamatka <3) ja itseni tuntien säädän vain kaikkea mahdollista viime hetken juttua koko aamupäivän ennen junaan lähtöä, niin heitän ulos tällaiset pikaterveiset ettei blogihiljaisuus jatku enää kolmatta tai neljättä päivää.

Istuin kampaajalla 6 tuntia…! Olen tyytyväinen :) Ja mä päätin tän jutun vasta maanantaina, nyt mä teen tämän, samperin ikuinen hiusnörtti! Jännin hiustempaus mitä olen tehnyt 20 vuoteen oli muuttaa hunajablondin sävy viileäksi vuosi sitten… Tähän saakka.

Palaillaan viimeistään Riikan jälkeen, ellen ehdi postata jotain tunnelmia matkalta.

<3

Sanni

P.S. Perjantaiaamu. Heräsin ja hiukset näyttää vieläkin violetimmilta ^_^

Ei se ollutkaan unta… :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teen hiusoperaatiosta ajan kanssa vielä paremman postauksen. :)

Kommentit
 1. 5

  ulla sanoo

  Eka ajatus oli mulla heti ponit, eli hyvin olet brändännyt itsesi :) Upeeta, että uskalsit, ja upea on lopputuloskin!

 2. 6

  May sanoo

  TÄÄÄH!?! Olin tipahtaa tuolilta lilahiuksesi nähdessäni. Heti tuli mieleen laulajatyttö Sanni sinisine kuontaloineen. Aattelin että jaahas, vai että sinäkin… Mutta hienohan tuo väri on, ei räikeä.

  Kauanko tuon värin on tarkoitus kestää hiuksissa? Ehkä se himmenee hitaasti ja hienosti, niin että iloa irtiotostasi riittää vielä pitempäänkin. – Mitä muuten ovat ne kiemurajohdon näköiset hiusten lomassa? Onko ne vain tehty kreppaamalla? Kuvissa ne näyttää ylimääräisiltä lisukkeilta, vähän kuin muovisilta.

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Väri kuluu itsestään haalistumalla, mutta tuskin kokonaan. Jos sävyä ei ylläpidä millään tarkoitukseen sopivilla pigmenttituotteilla, jäljelle jää kampaajan mukaan platinainen hopeatukka (useimmissa tapauksissa, haalistuminen ja värin takertuminen on tietysti yksilöllistä). Eli täysin vaaleaksi tukka ei haalistu ilman kemiallista avustusta. Suoravärin jämät täytyy poistaa värinpoistolla.

   Kiemurajohdot hiusten välissä ovat krepattuja hiusosioita :D Tarkoitus oli luoda ponimaista tukkaa. Olisin itse asiassa halunnut enemmänkin kreppiä mutta meillä loppui aika kesken koska hiukset piti värjätä kahdesti ja kreppausvaiheessa olin istunut kampaajalla jo yli 5 tuntia… Mies odotti kotona illallisen kanssa niin ei pystynyt enää jäämään pidemmäksi aikaa ^_^

 3. 7

  ässssä sanoo

  Tohon sopis täydellisesti vielä pinkki liukuväri tai balayage-raidat. Miksei vähän sinistäkin sinne joukkoon… Suosittelen lämpimästi monisävyvärjäystä, mulla oli pinkki-violetti-sähkönsiniset latvat muutama vuosi sitten ja ne oli IHANAT. Kyllästyin vasta vuoden kuluttua, niin paljon sitä ponitukkaa rakastin. :)

  • 7.1

   Sanni sanoo

   mulla oli pinkki-violetti-sähkönsiniset latvat muutama vuosi sitten ja ne oli IHANAT.

   Kuulostaakin kyllä aivan ihanilta :) Saa nähdä käykö mulle niinkuin kampaaja varoitteli, että jään koukkuun suoravärjäilyn maailmaan ja aina vain haluaa sitten lisää ja kenties rohkeampaa. Tosin mulla hiusten laatu asettaa rajansa, tällaisessa luonnostaan kuivassa, himmeässä ja hamppuisuuteen taipuvassa hiuksessa hienot värikikkailut eivät erotu tai tule edukseen läheskään niin hyvin kuin hyväkuntoisissa, sileissä ja kiiltävissä hiuksissa.

 4. 8

  Katri sanoo

  Aivan ihanat noi sun hiukset! Itellekkin syttyi taas hirvee into pastellihiuksiin

 5. 9

  Hansu sanoo

  Mielettömän kiva väri, sopii sulle loistavasti! :) Itselläkin iskee hinku takaisin pinkkeihin hiuksiin, vai pitäiskö kokeilla jotain muuta hmmmm.. :D

 6. 10

  Jonttu sanoo

  Minusta on todella hienoa, että viimein uskalsit tehdä jotain, josta olet haaveillut! Ehkä tuo on myös sellaista iän mukanaan tuomaa rohkeutta?

  Itsekin haaveilen repäiseväni jossakin vaiheessa (niinkin rohkealla asialla kuin heh)ostamalla tyylikkäitä vaatteita pukeutumisneuvojan avustuksella; tavallaan haaveilen ihan sellaisesta muodonmuutoksesta. Uusiksi saisi mennä kenkätyyli, ulkotakki, päälypaidat ja silmälasit… Voi kun haaveiluttaa.

  Ja myös ammattimeikkaajalla haluaisin käydä. :) Haluaisin nähdä, miltä rajaukset näyttävät silmissäni, kun ne on tehnyt henkilö, joka osaa tehdä ne (siis joku muu kuin minä).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.