Pinkkiä poweria – Skin Perfection

Se on pinkki. Se on uusi. Se on kaikkialla. (Vai onko? No, minä en ainakaan ole välttynyt mainoksilta :))

     LorealSkinPerfection

Se on L’Orealin uusi Skin Perfection -sarja.

Minä sain sarjasta kokeiltavaksi seerumin. Joka onkin ehdottomasti sarjan kiinnostavin tuote, ainakin minusta. Koska…

LorealSkinPerfection_LR2412

…siinä on LR2412:a.

Kuka tunnistaa kirjainyhdisteen?

Kosmetiikkafriikit lukijani ovat varmasti tämän jo muualta lukeneet, koska vertailua on tehty ainakin monissa ulkomaisissa kauneusblogeissa. LR2412 on L’Orealin patentoima molekyyli ja on tuttu…

LancomeVisionnaire

…Lancômen huippusuositusta Visionnaire-seerumista, jossa yhdiste tuotiin ensimmäisen kerran markkinoille.

Visionnaire on mennyt suosiossa Génifiquenkin ohi. Lancômen Génifique oli THE seerumi silloin kun itse vielä olin myymälätyössä, ja niitä harvoja tuotteita, joita asiakkaat kehuivat spontaanisti – ja hakivat lisää. (Voin kertoa, että asiakkaat hyvin harvoin omatoimisesti kommentoivat minkään tuotteen vaikutuksia – mikä on sääli sillä myyjät mielellään kuulisivat enemmän käyttökokemuksia tuotteista.) Kun Visionnaire ilmestyi pari vuotta myöhemmin, alkoi myös se kerätä varauksettoman vaikuttunutta palautetta.

Nyt Visionnaire on L’Orealin mukaan Lancômen numero yksi, ainakin Suomessa.

Ikuisena skeptikkona minusta on hurjan mielenkiintoista, kun kuulen jostain tuotteesta paljon ihastuneita ja vakuuttuneita kommentteja, – ja nyt en puhu mistään ”Tää kosteuttaa kivasti” -kommenteista, vaan kokemuksista, joiden mukaan ihon pinnan rakenne on selvästi parantunut tuotteen myötä. Taitavasti formuloitu kosmeettinen miellyttävyys vai oikeasti tehokkaat aineet...? Vai sekä että? :) (Itse odottelen edelleen sitä päivää, jolloin näkisin jonkun kosmetiikkatuotteen oikeasti muuttavan ihoani.)

VichyIdealiaLifeSerum

LR2412-molekyyli löytyy muuten myös Vichy Idealia Life-seerumista. (Vichykin on L’Orealin brändi.)

L’Oreal toimii näin: uudet ainesosainnovaatiot lanseerataan ensin konsernin kalliimmissa sarjoissa ja muutaman vuoden kuluttua ne päätyvät edullisempiin päivittäiskosmetiikkasarjoihin.

LorealSkinPerfection_seerumi

Skin Perfection -seerumi on siis ikään kuin budjettiversio Visionnaire -seerumista. Koostumus ei ole tietenkään täysin samanlainen, mutta kummankin teho perustuu LR2412-molekyyliin ja kumpikin lupaa vaikuttaa ihon pinnan laatuun häivyttämällä ihohuokosia ja tasoittamalla ihonsävyä. Visionnaire lupaa tämän lisäksi häivyttää ryppyjä, se on kohdennettu hieman vanhemmalle kohderyhmälle.

Skin Perfection on targetoitu 20-30-vuotiaille.

Yllä mainitulla Génifique-seerumillakin on budjettiversionsa, L’Oreal Youth Code.

LorealSkinPerfection_pakkaus

Mielenkiintoinen ilmaisu tuo ”tekee ihon laadusta paremman”… Sen voi tulkita niin monella tavalla ;)

Minä en pitänyt Skin Perfectionista. Tätä oli helppo odottaa; en kuulu silikonisten koostumusten ystäviin. Se silkinsileä, liukas tunne jota taas niin monet rakastavat. Silikonia ei turhaan käytetä lähes kaikissa ”normikosmetiikan” voiteissa ja seerumeissa – sen kosmeettinen fiilis miellyttää valtaosaa kuluttajista.

Taas siis asia, jossa kuulun vähemmistöön. :)

Skin Perfection -seerumi tuoksuu raikkaan makealle, ja hitusen alkoholille (alkoholia siinä onkin aika korkealla incissä).  Se on väriltään läpikuultavan vaaleanpunaista, ja jälki on aavistuksen hohtavaa –> mican tuoma heleyttävä vaikutus. En kokenut, että seerumi kosteutti erityisen tehokkaasti. Tietysti – kosteutus ei olekaan tämän tuotteen ykkösargumentti. ;) Veikkaan, että koostumuksessa on paljon alkoholia ainakin sillä perusteella, että tuote lupaa pienentää huokosia – alkoholihan supistaa ihohuokosia. Silikoniyhdisteet puolestaan blurraavat pinnan, häivyttäen huokosten visuaalista erottuvuutta.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin LR2412 löytyy incistä nimellä sodium tetrahydrojasmonate. Molekyyli on peräisin jasmiini-kasvista.

LorealSkinPerfection_inci

Silikoni pieninä määrinä ei haittaa minua, mutta Skin Perfectionissa sitä on makuuni liikaa, enkä kyennyt käyttämään seerumia montaakaan kertaa. Näin ollen en pystynyt havainnoimaan sen mahdollisia ”ihon laatua parantavia” vaikutuksia.

Sen sijaan joululomalla havainnoin sisareni vanity-pussissa lähes loppuun kulutetun Skin Perfection -seerumin.

LorealSkinPerfection_iholla

”Mä tykkään tästä, se ei tuki ihoa!” kuului sisaren innostunut kommentti. Taustatietona kerrottakoon, että sisarellani on herkästi reagoiva pintakuiva sekaiho, joka puskee näppyä pintaan heti jos ihonhoitotuotteessa on jotain ”väärää” ainesosaa.

Sisareni käyttää normaalisti melkein pelkkää apteekkikosmetiikkaa (tai Yves Rocheria, meidän perheessä on kasvettu yvesrocheriuteen ;)). Tämä oli varmaan ensimmäinen kerta, kun näin hänellä L’Orealin ihonhoitotuotteita.

”Miten sä nämä tulit hankkineeksi?” kysyin. Siskolla on myös Skin Perfection -päivävoide.

”Ne osui mun silmään Prismassa ja oli ostettava kun ne on pinkkejä…!” kuului vastaus. :D

Ostoperustehan se on tuokin ^_^

.

Lukijoiden joukossa ketään Visionnaireen tai Skin Perfectioniin ihastuneita?

Oletteko kokeneet niiden ”parantavan ihon pinnan laatua”?

Kommentit
 1. 1

  Laura sanoo

  Mä tykkäsin. Kokeilin seerumia ja silmänympärysvoidetta ja molemmmat oli tosi jees. Jäi pintakuivalle, rasvoittuvalle iholle hyvä tunne eikä tukkinut. Olen kokeillut myös mm. tuota Vichyn seerumia, oli mun iholle aivan katastrofi kuten monet Vichyn voiteet. Olen 35-vuotias, en tiedä kuulunko kohderyhmään, mutta toimi :-)

 2. 2

  Helmi sanoo

  Mullakin on on käytössä tuon sarjan päivävoide :) Jos haluan ns. Panostaa meikkipohjaan käytän sitä päivävoidetta, muuten ihan normaalia kosteusvoidetta. Ihan okei tuote mun mielestä, äitini sitä enemmän käyttää kuin minä. :)

 3. 3

  Reishi sanoo

  Tekisi melkein mieli kokeilla mutta muakin tuo silikonisuus epäilyttää. Paljonko muuten tuotteella on hintaa? Olen 29-vuotias ja nyt olen huomannut ensimmäiset alkavat rypyt silmien ympärillä…samoin ihohuokosetkaan eivät ole jotenkin niin tasaiset kuin nuorempana.

  Osaisitko vastata seuraavaan kysymykseen: onko olemassa jotain tuotetta jolla voisi tehdä mineraalimeikkipohjasta peittävämmän/tasaisemman/paremman näköisen? Kuten sanoin, iho ei näytä enää niin nuorelta kuin vielä muutama vuosi sitten. Käytän lähes päivittäine Bare Mineralsin jauhemaista meikkipohjaa, ja vaikka mielestäni arkena sen peittokyky on ihan riittävä, kaipaisin spessumpia tilanteita varten tuotteen joka tekisi pohjasta vielä paremman näköisen. Tässä ei haittaa vaikka olisikin silikonia koska käyttö olisi satunnaista…

  • 3.1

   Mt sanoo

   Minä käytän ihan sävyttävää päivävoidetta/ohutta meikkivoidetta juhliin yms. tilaisuuksiin joihin tarvitsen peittävämmän pohjan. Puuteroin kevyesti vielä mineraaleilla :)

  • 3.2

   Tiltu sanoo

   Vaikken olekaan Sanni, niin osallistun keskusteluun silti.
   Mulla kuivan ihon vuoksi vähän sama ongelma. Mulla on sitä Baremineralsin omaa pohjustajaa, mutta mielestäni on liian silikonisen tuntuista ja paksua.
   Sokoksella oli ainakin viime kuussa Lumenen meikinpohjustajanäytteitä jaossa, itse tykkäsin sen koostumuksesta enemmän kun oli ”kuivempaa”
   Seuraavaksi suunnittelin kokeilevani sellaista meikinkiinnityssuihketta, niissä ilmeisesti on jonkun verran silikonia. Sannin kasvovesisuihkekikka http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/10/18/valihuomio-pika-apu-pintakuivuuteen/ kyllä sulattaa meikin kivan näköiseksi, mutta mulla mineraalimeikin kesto heikkenee näin. Jospa meikinkiinnityssuihke toisi sitä pitoakin.

  • 3.3

   Sanni sanoo

   Paljonko muuten tuotteella on hintaa?

   15,90€.

   onko olemassa jotain tuotetta jolla voisi tehdä mineraalimeikkipohjasta peittävämmän/tasaisemman/paremman näköisen?

   Mt ja Tiltu tuossa antoivatkin jo hyviä vinkkejä, itse olisin ehdottanut samoja. Oma primer-suosikkini on IsaDoran Undercover, koostumus on jopa ylellinen verrattuna moneen muuhun primeriin ja se jättää ihon tosi hyvän tuntuiseksi ja nätiksi. Tähän päälle sitten kevyesti jotain BB-voidetta/sävyttävää päivävoidetta, anna imeytyä hetki ja sitten mineraalipohja. Jonka päälle voi vielä halutessaan laittaa ohuen hunnun mineraaliviimeistelypuuteria, JA sitten pehmentää koko komeus kosteussuihkeella. :)

 4. 4

  Kata sanoo

  Minä tykkäsin myös tästä seerumista ja olen miettinyt jopa toisen samanlaisen ostamista. Ainut haittapuoli oli, että tuotteen ollessa loppumassa paljon käyttämätöntä seerumia jäi purkkiin eikä sitä saanut sieltä millään pois (tai ainakaan en ole keksinyt keinoa…). Onko muut onnistuneet käyttämään seerumin loppuun?
  Olen kokeillut myös Lancomen Visionnairea ja tykkäsin enemmän tästä Skin Perfectionista.
  Enkä myöskään kuulu ikäryhmään, sillä olen jo 43 v. :-) Vasta tuotteen ostetuani huomasin, että se on tarkoitettu +20-ikäisille… Toki onhan yli 40 v.:kin +20 – vähän reilummin vaan:-)

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Toki onhan yli 40 v.:kin +20 – vähän reilummin vaan:-)

   :) :)

   Ikäsuosituksiin ei niin kannata kiinnittää huomiota, jos tuote sopii omaan ihotilanteeseen/ongelmaan/tarpeeseen niin ikä”rajoista” viis :)

 5. 5

  Taru sanoo

  Ihanaa kun teit tän arvostelun, oon ootellut tätä innolla siitä asti ku vihjasit tän olevan tuloillaan. Youtubessa & ulkomaisissa blogeissa tätä sarjaa on hehkutettu aika paljon, ja mulla on ollut hankintalistalla nimenomaan tuo seerumi. Mulla on aika kuiva iho, etenkin talvella huhhuh, mut epäpuhtauksia silti jonkin verran. Oon nyt kaks talvea käyttänyt TBS’n E Vitamin sarjan oil-in-serumia, mistä oon kyllä tykännyt. Kosmetiikkafriikkinä anyway haluaisin seuraavaks kokeilla jotain muuta kun toi vetelee viimesiään. :-D Mitkä on niitä sun lemppariseerumeita (vinkkejä 18-vuotiaalle, kuivahkolle iholle? :)) Mäkään en ennen sietänyt yhtään silikonisesta ihofiiliksestä (en kestäny mitään pohjustusvoiteita, argh) mut nykyään en koe niitä niin vastenmielisiksi :-D Mua vaan häiritsee se ajatus et koen seerumin hoitotuotteeksi, mut semmonen silikonituntu antaa enemmän meikkituotteen tunnun ja sit tuntuu vaan etten edes hoitaisi ihoa :-D hahah mun ajatuksenkulku tuskin on ihan loogista mutta anyway. Mut siis, hyvä arvostelu ja just oikeaan aikaan (kiiitos!), pitää vähän testailla tätä kaupassa jos vaikka sattuisi olemaan testereitä, että miltä omiin näppeihin tuntuu! :-)

  • 5.1

   Tiltu sanoo

   Minäkin olen sitä mieltä, että ihonhoitotuotteen kuuluu hoitaa, meikit on feikkausta varten :P

  • 5.2

   Sanni sanoo

   Mitkä on niitä sun lemppariseerumeita (vinkkejä 18-vuotiaalle, kuivahkolle iholle? :))

   Tässä on ilmeisesti kaksi kysymystä? :D Siis ovat lemppariseerumini ja vinkkejä 18-vuotiaan seerumiksi? :)

   Omat lempparit:

   Luonnonkosmetiikasta
   * Estelle & Thild Super Bioactive
   * The Body Shop Nutriganics Smoothing (sitä toista, Drops Of Youthia, en ole vieläkään kokeillut)
   * Mádara Time Miracle

   Normikosmetiikasta:
   * Estee Lauder Advanced Night Repair
   * Favora Kosteuttava seerumi
   ja nyt ihan uutena:
   * Paula’s Choice Daily Smoothing Treatment 5% AHA

   Seerumivinkkejä 18-vuotiaalle, kuivahkolle iholle:
   * TBS Nutriganics Smoothing -seerumi
   * Estelle & Thild Biohydrate-seerumi
   Nämä ovat kevyitä, vähäöljyisiä. En tiedä miten öljyiseltä tykkäilemäsi TBS:n Vitamin E Serum in Oil tuntuu, mutta jos ihosi kuivuus on syvempää kuin pelkkää pintakuivuutta, niin voisin suositella näitä:
   * Mádara Superseed Soothing Hydration -kasvoöljy
   * Logona Age Protection Sea Buckthorn -seerumi (älä välitä ikään viittaavasta nimestä, sopii myös nuoremmalle iholle korjaamaan ihon hydrolipidi-tasapainoa)

 6. 6

  Essi sanoo

  Jännä, miten eri tavalla me ihmiset haistetaan asioita! Kuvailit tuoksua raikkaan makeaksi – mun nenään se on tosi miesmäinen, voisin kuvitella että joku miehille suunnnattu kosteusvoide tuoksuu just tolta :D poikaystävänkin nenä haistoi enemmänkin miesten hajuveden kuin söpön pinkin tyttöjen seerumin. Hajun takia en myöskään ostaisi tuotetta uudelleen, enkä kyllä varmaan muutenkaan, kun en huomannut mitään merkittävää eroa ihossani. Olen 21-vuotias :)

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Kuvailit tuoksua raikkaan makeaksi – mun nenään se on tosi miesmäinen, voisin kuvitella että joku miehille suunnnattu kosteusvoide tuoksuu just tolta :D

   Oho…! Jopas on erilainen kokemus tosiaan. :D

  • 6.2

   Vadelmaponi sanoo

   Munkin mielestä tuoksu muistuttaa jostain miesten suihkutuotteesta, hassua! Sellainen tekoraikas ja epätoivoisen sporttinen haju. Toivottavasti youth code tuoksuisi paremmalta :3

 7. 7

  MT sanoo

  En tykännyt tästä seerumista enkä päivävoiteesta lainkaan juuri tuon silikoonisuuden takia. Kuten Sanni, en minäkään välittänyt ihotuntumasta ja leukaan sekä otsaan ilmestyi omituista pientä näppyä näiden kanssa. Palasin Madaraan ja Cliniqueen nopsasti :)

 8. 8

  Elli sanoo

  En ole kokeillut ja tuskin kokeilenkaan. Mulla noi runsaasti silikonia sisältävät seerumit ei jostain syystä toimi. Kaikki tuotteet (voiteet, seerumit, meikkivoiteet), jotka lupaavat blurrata ihoa ja supistaa ihohuokosia eivät itselläni tee sitä. Tai tekevät, mutta vaikutus on ehkä tunnin mittainen.. Olen kokeillut mm. Perfectionistia ja Genifiqueta (ja parin testerin verran DreamTonea), kuten myös vastaavaa YSL:ltä. Ne tekevät ihon ensi levittämän jälkeen tosi ihanan oloiseksi, sileäksi, tasaiseksi ja ihohuokoset pienenevät, MUTTA vaikutus kestää korkeintaan tunnin. Sitten iho jotenkin alkaa kiiltelemään ja tuntuu reagoivan huonosti tuotteeseen ja meikki alkaa liukua tuotteen päällä. Ainoa yhdistävä tekijä, jonka keksin, on ne runsaat silikonit. Silikonit sinänsä ei ole ongelma, monissa mun käyttämissä tuotteissa on silikonia, kuten Estee Lauderin Night Repairissa, mutta sitä on ilmeisesti sitten vähemmän. Samoin käyttämässäni meikkivoiteessa on silikonia, mutta määrällisesti meikkivoidetta laitetaan niin vähän (pari kolme tippaa), että silikonin määräkin pysynee pienenä. Runsaasti silikonia sisältävä tuote tuntuu usein jotenkin rasvaiselta, mutta ilman että se tuntuisi kosteuttavan ihoa..

  Minäkin pidän siitä liukuvasta tunteesta kun silikonia sisältävää voidetta levittää iholle, mutta en pidä ollenkaan siitä lopputuloksesta miltä se voide tuntuu iholla.:)

  Toinen ongelma noissa Lancomen seerumeissa oli minun nenääni aivan liian voimakas tuoksu. En ymmärrä miksi niitä pitää hajustaa niin paljon? Vähempikin riittäisi :). En ole tuoksutellut tuota LÓrealin seerumia, mutta epäilen, että sekin on voimakkaasti hajustettu.

  Moni minunkin tutuistani on kehunut Lancomen Genifigueta, siksi sen aikoinaan itsekin ostin, mutta itse olen sitä mieltä, että ne muutokset ihossa perustuivat siihen seerumin jättämään ihotuntumaan. Jos saman seerumin valmistaisi ilman niitä blurraavia silikoneja, niin kokisivatko ihmiset sen yhtä toimivaksi? Silikonihan ei ymmärtääkseni hoida ihoa mitenkään vaan ainoastaan ”maalaa” pinnan paremmaksi (ja ehkä suojaa ihoa muodostamansa kalvon avulla?).

  • 8.1

   Elli sanoo

   Perfectionistia.. ?? Mitä ihmettä olen kirjoittanut. Tarkoitin siis Lancomen Visionnairea. Sitä sinistä kapeaa pulloa:)

  • 8.2

   Sanni sanoo

   Toinen ongelma noissa Lancomen seerumeissa oli minun nenääni aivan liian voimakas tuoksu. En ymmärrä miksi niitä pitää hajustaa niin paljon? Vähempikin riittäisi :). En ole tuoksutellut tuota LÓrealin seerumia, mutta epäilen, että sekin on voimakkaasti hajustettu.

   Jep, on voimakkaan tuoksuinen – siis tämä Skin Perfection ainakin. :) Muiden L’Orealin seerumeiden tuoksuttelusta on sen verran aikaa että en muista miten vahvoja ne ovat.

   Jos saman seerumin valmistaisi ilman niitä blurraavia silikoneja, niin kokisivatko ihmiset sen yhtä toimivaksi?

   Aivan – tätä olen itsekin miettinyt kerran jos toisen ;)

   Silikonihan ei ymmärtääkseni hoida ihoa mitenkään vaan ainoastaan ”maalaa” pinnan paremmaksi (ja ehkä suojaa ihoa muodostamansa kalvon avulla?).

   Jep, ei hoida siinä mielessä että toisi ihoon jotain sen tarvitsemia aineita (vettä, lipidejä, kosteutta sitovia ainesosia), mutta suojaavaa ”filmiä” voidaan tietenkin pitää yhdenlaisena hoito-ominaisuutena. Niinkuin mineraaliöljyjenkin kohdalla. Kalvo estää ja hidastaa kosteuden haihtumista iholla, joten siinä ulottuvuudessa silikonissakin voidaan nähdä jotain ihon kunnon kannalta hyödyttävää. ;) Mutta – tämän saman kalvon voi muodostaa muillakin aineilla, kuten kasviöljyillä, joten silikonia ei siihen hommaan varsinaisesti tarvita.

   Silikoni vaikuttaa ennen kaikkea ihon pinnan fiilikseen sekä kosmeetiikkatuotteen sensorisiin ominaisuuksiin – miten levittyy, tuntuuko tahmealta, miten nopeasti pinta kuivuu jne jne. Silikoni myös lisää tuotteen vedenkestävyyttä. Sillä on siis paljon hyviä ominaisuuksia. Mutta ne ominaisuudet eivät hoida ihoa, vaan vaikuttavat kosmetiikan käyttöelämykseen. :)

   • 8.2.1

    Elli sanoo

    Elämyksistä puheen ollen, muistan että mainitsit joskus käyttäväsi Kiehl´sin c-vitamiiniseerumia. (Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate). Otin jokin aika sitten siitä näytteen mukaan ja kokeilin kotona. Em tiedä mikä siinä oli, mutta se tuntui ihan uskomattoman tahmaiselta iholla ja ei imeytynyt ollenkaan. Oli pakko pestä pois puolen tunnin kuluttua. Koska olin varma, että näytteessä oli vikaa, niin otin toisella kerralla uuden. -Sama juttu. :):) Oliko tuo oikeasti se sun käyttämä aine? Se oli mulla tosi kurjan tuntuista ja oikeasti niin tahmainen, että en ihan ymmärtänyt, miten kukaan voisi tuota käyttää. Siinäkin taisi olla paljon silikonia, vaikka silikoni ei yleensä tuo tuollaista tahmautta. Ehkä tämäkin on niitä tuotteita, jotka reagoivat eri iholla eri tavoin. :)

 9. 9

  Vadelma sanoo

  Mielenkiintoista kyllä… Olisi kivaa käyttää noita tehoaineita, tai tuota nimenomaista molekyyliä, mutta silikoninen tuntu ei ole munkaan juttu. Miksi kaikki seerumit mitä löydän tursuaa silikoneja? Paitsi luonnonkosmetiikan, mutta niissä ei ole tuollaista molekyyliäkään.

  Tekee ihan pahaa levittää sellaista liukasta kalvoa iholle. (Otanko nää jutut vähän vakavasti :–D) Ja kun kasvot pesee, se muovi sulaa ja liukuu siinä iholla edelleen…

  Joten en kyllä varmaan silarilinjalle lähde ennen kuin on pakko. Tässä vielä aika vähäryppyisenä se tuntuu ennenaikaiselta, kun käyttökokemuskaan ei ole mieluisin, niin vaikka kohderyhmä on 20-30 niin onko siinä iässä niitä ryppyjä jotain järkeä olla jo täyttämässä, kun ihoa voi vielä yrittää myös ravita ö.Ö en sano, että ei välttämättä olisi, mutta näin maallikkona tässä ihmettelen asiaa.

  Nimittäin jos laittaa tuollaisen seerumin aamulla naamalle ja sitten hieroo jonkun luonnonkosmetiikan kosteusvoiteen päälle, niin mahtaako siitä jälkimmäisestä tuotteesta imeytyä enää mitään? Kyllähän se johonkin kuitenkin katoaa, eli kyllä kai sitten.

  Luulisi vaan, että tässä iässä ei kannattaisi vielä luovuttaa ryppyjen ehkäisyssä ja kyllähän silikonista taitaa olla vähemmän hyötyä ihon kosteutuksessa kuin glyseriinistä ja rasvoista ?
  Vaikka ehkä molempi parempi voi joku sanoa…

  No, viimeistään sitten 45-55 vuotiaana voi alkaa ne botox&dimeticone hoidot! *grin*

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Miksi kaikki seerumit mitä löydän tursuaa silikoneja?

   Koska ”skin-fiilis, skin-fiilis”… :D (Alan ihmiset sanoo just noin, in finglish, eivät ”iho-fiilis” ;))

   Minä rakastan raikkaita, ihoon hulahtavia, tehokkaasti kosteuttavia koostumuksia jotka jättävät ihon pinnan pehmeäksi ja mukavaksi, mutta eivät pinnoitetuksi. 90% kuluttajista haluaa sen pinnoitetun fiiliksen. Tai eihän mulla tietenkään mitään oikeita numeroita asiasta ole, mutta kokemuksen myötä tiedän, että suurin osa kuitenkin kuuluu silikonien fanikuntaan. :)

   Tästä tulikin välitön idea uuteen sivupalkkikyselyyn :D

   jos laittaa tuollaisen seerumin aamulla naamalle ja sitten hieroo jonkun luonnonkosmetiikan kosteusvoiteen päälle, niin mahtaako siitä jälkimmäisestä tuotteesta imeytyä enää mitään?

   Silikonikerros ei estä päälle tulevaa ainetta kokonaan imeytymästä, muutenhan mitkään normikosmetiikankaan voiteet eivät imeytyisi seerumin läpi ;)

   Mä uskon itse kuitenkin, että silikonikerros vaikuttaa jossain määrin, ja että päälle tulevien aineiden imeytyvyys on optimaalisin, kun alla EI ole mitään voimakkaita kalvonmuodostajia.

   kyllähän silikonista taitaa olla vähemmän hyötyä ihon kosteutuksessa kuin glyseriinistä ja rasvoista

   Ei mitään hyötyä ihon kosteutuksessa, silikoni ei tuo ihoon mitään ;) Sen ainoa kosteustasapainoon liittyvä hyöty voisi olla okklusiivinen, eli päällimmäiseksi laitettuna se hidastaisi alla olevaa kosteutta haihtumasta.

   • 9.1.1

    AngstiVadelma sanoo

    Kuinkahan monta Vadelmaa tällä hetkellä on? Miten suhtautuisin tähän? En ole kyllä kommentointiaikanani nähnyt muita, mutta ilmeisesti yhden Vadelman lopettaessa on uusi sattunut ilmaantumaan :,D

    (</3)

    Mutta siis, tämä postaus johti peräti siihen, että rupesin harkitsemaan tuollaisen silikonilöllön ostamista. Silikoniahan mä kuitenkin käytän meikkivoiteessa nyt talvella kun en ole luonnonkosmetiikalla ihon kuivuuden takia osannut olla.

    Joten jos laittaisin tuollaista molekyyliseerumia päivävoiteen ja meikkivoiteen väliin, niin voisikohan tuollainen seerumi toimia vähän kuin primerin tavoin, plussana se molekyyli?

    Mikä ero on youth codella ja tällä? Ja miksi niitä youth codeja näyttää olevan monta erilaista, vai onko se jokin poistunut tuote?

    • 9.1.1.1

     Sanni sanoo

     Kuinkahan monta Vadelmaa tällä hetkellä on?

     Heh, kukas Vadelma sinä nyt olet..? :D Tämän kommentin ip-osoite näytti vain kaksi kommenttia, kummatkin tänään jätettyjä (toinen Kuukauden idoli -postaukseen).

     Oletko sinä eri Vadelma kuin induktio-viikoilla kommentoinut..? Siellä ainakin oli keskusteluun osallistunut Vadelma.

     Kun teen Hallintapaneelissa haun nimimerkille ’Vadelma’, tulee kommentteja lukuisista (ainakin kymmenestä) eri ip-osoitteista. Tietenkään se ei tarkoita, että kaikki olisivat eri Vadelma, mutta ip-osoitteenkaan perusteella teitä ei siis voi tunnistaa.

     Joten jos laittaisin tuollaista molekyyliseerumia päivävoiteen ja meikkivoiteen väliin, niin voisikohan tuollainen seerumi toimia vähän kuin primerin tavoin, plussana se molekyyli?

     Periaatteessa joo, mutta primereissa on usein vielä korkeampi pitoisuus isomolekyylistä dimetikonia + puuterimaisia ainesosia, jotka tuovat parhaan pidon.

     Mikä ero on youth codella ja tällä?

     Youth Code on enemmän antiage-tuote kuin Skin Perfection. Youth Coden sanantarkkoja lupauksia en muista (eikä L’Orealin Suomen sivu tällä hetkellä toimi joten en voi tarkistaa sieltäkään), mutta Visionnairen ja Genifiquen ero kiteytettiin aikoinaan lauseeseen; ”Genifique aktivoi ihoa, Visionnaire korjaa.” Ja Genifiquen sanottiin lisäävän ”nuorelle iholle ominaisten proteiinien määrää ihossa”.

     miksi niitä youth codeja näyttää olevan monta erilaista

     Mä en tiedä kuinka monta eri Youth Codea sarjaan tällä hetkellä kuuluu, mutta mun myymäläaikoina niitä oli vain kaksi; alkuperäinen Youth Code (ei lisänimiä) ja Youth Code Luminizer, jossa oli pigmenttiläiskiä ja ihon epätasaista väriä häivyttävää teknologiaa. Alkuperäinen vastaa Genifiqueta.

     • 9.1.1.1.1

      Vadelma sanoo

      Kiitos paljon vastauksista :) mä aion varmaan ostaa jomman kumman tuotteen, vaikka skin perfectionin tuoksu on mulle aika epämieluinen ja skin-fiilis (:D) samoin.

      Vielä kk sitten en olisi uskonut niin edes tekeväni, kun halusin käyttää pelkkää luonnonkosmetiikkaa tai pakon edessä apteekin voiteita. Mutta miksi olla niin tiukka, kun ehkä tämä olisikin kokeilemisen arvoinen kasvojeni blurraamisessa nätimmiksi, eikä se oikeastaan olisi mulle huono juttu lainkaan!

      Keinotekoista joo jne, mutta kerran sitä vaan eletään. Olen niin perfektionistisesti väistellyt silikoneja siellä ja täällä, että ei oikeastaan enää huvita. Käännän takkia! Ainakin annan mahdollisuuden.

      Kokeilin tätä nimittäin äsken anttilassa toiseen käteen, ja sen käden iho muuttui selvästi nätimmäksi kuin toisen. Kysyin mielipidettä käsistäni myös mukana olleelta henkilöltä, joka ei tiennyt kädessäni olevan mitään >:) Joten voisin kokeilla, olisiko tällaisesta mulle talviajan primeriksi (vaikka normaalisti en primeria käytäkään). Kuten sanoit, niin voimakkaan kalvonmuodostajan käyttö kosteusvoiteen alla tuskin optimoi voiteen hyötyä vaan voisi enemmänkin haitata, mutta voiteen päällä, miksi ei.

      Vadelmasta… Hassua että ip-osoitteeni vaihtelee! Olen tosiaan kirjoitellut induktiojaksolla oikeudesta ruokavaliovalintoihin yms ja hiljattain höpöttelin tilaavani makeup revolutionin meikkejä, ja ainakaan siinä vaiheessa ei silmiini osunut muita vadelmia eikä muutaman kuukauden säteellä muutenkaan ole osunut mun silmiin muita, kun oon aika aktiivisesti katsellut tätä kommenttipuolta.

      Viime lokakuulta kyllä yllätyksekseni löysin dödöjuttuun jättämäni kommentin, joka ei ole vadelman vaan raspberrygirlin nimellä. Ilmeisesti en itsekään tiedä kuka olen :D

      Ilmeisesti silloin aloittelin astetta aktiivisempaa kommentointia, ja huomaamattani olen muuttunut vadelmaksi. Ihmettelen kyllä, että enkö aikaisemmin kommentoinut, mutta ilmeisesti en, kun olin aika kauan vain satunnainen lukija.

      Vaan tästä eteenpäin olen Vadelmaponi! En mikään tavallinen vadelma :D

      • 9.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Vadelmaponi on mitä söpöin nimimerkki! :) <3 Minä ainakin liputan sille! ^_^

       Mä en it-teknologiasta ymmärrä juuri mitään, mutta jotkut ip-osoitteet ovat ns. dynaamisia, ainakin silloin kun nettiä käytetään mobiililaitteen kautta. Wikipediasta: Tietokoneelle ei nykyään yleensä anneta kiinteää (staattista) IP-osoitetta vaan tietokone pyytää uuden dynaamisen IP-osoitteen kytkeytyessään verkkoon. Tähän käytetään yleensä DHCP-protokollaa. Käytännössä kuitenkin kiinteän verkon laajakaistayhteydessä toimiva osoite säilyy samana, mobiilitunnus taas yleensä vaihtuu kun yhteys avataan.

       Mitä silikoniin ja Skin Perfection -seerumiin tulee, ei muuta kuin go for it :) Miksi jättää käyttämättä tuote josta kokee saavansa hyötyä – hyötyhän voi tosiaan olla yhtä hyvin ihon pinnan kaunistaminen kuin sen kosteuttaminen. :) Mä en kuulu itse missään nimessä niihin, joiden mielestä silikoni on pahis vain koska se on synteettinen aine. Välttelen silikonia ihonhoitotuotteissa, koska en henkilökohtaisesti pidä sen ihofiiliksestä enkä myöskään saa siitä mitään ”kaunistavaa” etua. Mutta mitenkään yleisellä tasolla silikoni ei ole mulle pahis, ymmärrän loistavasti miksi moni muu siitä tykkää, eikä se tosiaan edes tuki ihoa samalla potentiaalilla kuin vaikka mineraaliöljyt.

       Silikoni on minulle mieleen vain kahdessa tuoteryhmässä – meikkivoiteet (joita en tosin itse juurikaan käytä, mutta tiedostan silikonin ehdottomuuden parhaan mahdollisen koostumuksen formuloinnissa) ja hiuksiin jätettävät latvahoitoaineet.

       • 9.1.1.1.1.1.1

        Vadelmaponi sanoo

        Tulin raportoimaan, että en pystynyt ostamaan tuota! Tuntematon tunneperäinen este oli mun ja seerumin välissä. Hypistelin kyllä eilen useammassa kaupassa youth codea ja skin perfectionia mutta se siitä :D ne kuiski ”älä osta minua, älä osta…”

        Tänään aamulla tuntui, että tein oikean ratkaisun :)! Oon 2 vkoa käyttänyt meikkivoiteena chanelin vitalumiere aquan näytettä (ja välillä jotain sensain näytettä) ja alkuun tulos oli niin täydellinen etten meinannut tunnistaa itseäni. Ihastelin vaan peilikuvaani… Ajattelin jonkin aikaa, että maksan tästä varmaan sen 50-60 e ennemmin tai myöhemmin, niin onnellisia oli ne päivät :D

        Mutta vähitellen mun poskipäille kehittyi kirvelevä punoitus ja on tullut jopa näppyjä. Oli pakko jättää se laittamatta sitten tänään kun aamurutiinitkin vaan sattui. Näin mulla käy aina muun kuin luonnonkosmetiikan kanssa arg!! joko syynä on meikkivoide tai sitten isadoran peiteaine, en toki voi tietää, että olisko se chanel sittenkin okei jos en muuta laittaisi naamaan.

        Musta tuntuu nyt, että kokeilen vielä mineraalipuuteria uudestaan. Oon käyttänyt bellapierren mineraalipuuteria vuosia sitten, näytin kuulemma vahanukelta, ja se oli siltikin ihan ok ratkaisu kokonaisuuden kannalta.

        • 9.1.1.1.1.1.1.1

         Sanni sanoo

         Entäs jos hakisit uuden Chanelin näytteen ja kokeilet sitä ilman peiteainetta..? Jos se sai ihon näyttämään niin upealta kuin kuvailit niin itseni tekisi ainakin mieli kokeilla vielä… :P

         Mineraalimeikkipohjasta; tulikohan ”vahanukke”kommentti siitä, että sävy oli liian vaalea vai jälki liian peittävää..? Muistathan mineraalimeikin kanssa kosteussuihkevinkin; suihkautus kasvovettä auttaa pehmentämään mineraalipohjan pinnan ja tekee siitä kuultavamman ja luonnollisemman näköisen, jos pinta on ihon kuivuudesta johtuen jauhoisen näköinen tai tulos ylipäänsä vahvasti meikatun ja ”jäykän” näköinen.

         • 9.1.1.1.1.1.1.1.1

          Vadelmaponi sanoo

          Mä taidan kokeilla sitä Chanelia vielä vähän aikaa tosiaan, sain uuden näytteen nimittäin ihan sattumalta. Olin läträämässä ihan muita meikkivoiteita kun ystävällinen myyjä arvioi, että kyseinen tuote voisi sopia mulle, jos kuivuus on ongelma. Onkohan se meikkivoide mun kohtalo? :D

          Musta on kyllä ihan tosi vaikeaa pyytää näytteitä, en varmaan pystyisi edes siihen. Tunnen näytettä odottaessanikin näyttäväni ahneelta keplottelijalta. Chanelin logot varmaan nytkin loisti silmissäni dollarityyliin kun olin yllättävään käänteeseen niin tyytyväinen! Vaikka kai niitä aika moni käy kysymässä…

          Se vahamaiseksi muuttunut mineraalipohja oli tosiaan liian peittävä ehkä, luultavasti laitoin sitä liikaa, koska halusin peittää punoituksen, ja sitä oli sitten liian paksu kerros.

          Lisäksi se oli osan vuodesta tosiaan liian vaalea, en kyllä tajunnut sitäkään silloin. Silloin en myöskään tuntenut tuollaista sumutuskikkaa, se voisi tosiaan parantaa lopputulosta jos päädyn uuteen yritykseen :>

          • 9.1.1.1.1.1.1.1.1.1

           Sanni sanoo

           Olin läträämässä ihan muita meikkivoiteita kun ystävällinen myyjä arvioi, että kyseinen tuote voisi sopia mulle, jos kuivuus on ongelma. Onkohan se meikkivoide mun kohtalo? :D

           Siltä kuulostaa…! :)

           Ymmärrän tuon näytteiden pyytämisen kiusallisuuden, minustakin se tuntui ennen kiusalliselta, kun olin vielä asiakkaan asemassa. Sitten kun näin asian myyjän ja myymälän puolelta, en nähnyt siinä enää mitään noloa. Tietenkin voi olla outoja myymälöitä joissa myyjät nyrpistelevät näytteiden pyytäjille, mutta näille tapauksille voi vain pyöritellä päätään ja todeta itsekseen, että eivätpä ole paljon myynnin edistämisestä ymmärtäneet. Merkin maahantuojalle/markkinoijalle on eduksi, jos asiakas hakee näytteen. Näytteet ja testerituotteet eivät ole iso kustannus firmalle, ja niiden kulut vaikkapa lehtimainontaan verrattuna ovat mikroskooppiset. Kun tosiasiassa näytteitä pyytää vain yksi sadasta asiakkaasta, niin niitä ei todellakaan kulu paljon ja niitä olisi ”varaa” antaa huomattavasti useammalle asiakkaalle kuin mitä todellisuudessa tuntuu olevan käytäntö.

           Meidän myymälässä näytteitä annettiin hyvin avokätisesti ja niitä ehdotettiin asiakkaille usein myyjien taholta, ei toisin päin. Silti näytteet aniharvoin loppuivat. Näytteen antaminen johtaa huomattavasti suuremmalla todennäköisyydellä siihen, että asiakas palaa ostamaan tuotteen, kuin se, jos myyjä vain kehuu tuotetta ja kokeilee sitä asiakkaan iholle. Näin ollen näytteiden antamisen kuuluisi olla osa itsestäänselvää markkinointistrategiaa, ei mikään erityinen luksuskohtelu jota myyjät osoittavat vain harvoille ja valituille. Jokaisen myyjän tulisi olla sisäistänyt tämän, ja näytettä pyytävään asiakkaaseen tulisi suhautua ilolla, potentiaalisena kassavirran tuojana (sillä sitähän asiakkaat myymälöille ovat).

           Tulipas pitkä vuodatus näytteiden psykologiasta :D Mutta joo, kiitos tietynlaisten myyjien asenteen, monelle asiakkaalle voi olla noloa pyytää näytettä. Se on harmi. Sehän nyt on selvää, ettei joka ikiselle asiakkaalle voi näytettä antaa, mutta kuten todettua, lopulta niitä pyytää niin pieni murto-osa asiakkaista että kaikille pyytäjille kyllä riittäisi annettavaksi :)

 10. 10

  Etusormi sanoo

  Nyt vuoden olen käyttänyt Visionnairea (sain vuosi sitten ison pötikän joululahjaksi ja sitä on vieläkin. ;) Tosin pidin kesällä pienen paussin testatakseni sen tehoa) ja tykkään kyllä. Jännä sinänsä, että en oikein osaa sanoa mitä se tekee. :D Ihoni on ollut aiemminkin perus hyvässä kunnossa mutta huokoset ovat näkyneet paremmin ja iho on ollut epätasaisemman värinen. Nyt jotenkin iho näyttää raikkaalta ja hehkuvammalta. Tosin samainen vuosi on mennyt myös hyvin vähäisellä meikillä verrattuna aikaisempaan joka päivä meikkaamiseen. Muuten ihonhoitorutiini on pysynyt ennallaa, joten muutoksen epäilen johtuvan Visionnairesta. Tai huonontuneesta näöstä ja pehmenneestä päästä. B-)

 11. 11

  Anneh sanoo

  Heippa!

  Ei liity taas mitenkään tähän itse asiaan mistä olet kirjoittanu (paitsi voin kyllä mainita etten tykännyt seerumista myöskään ja syytkin oli samankaltaset ko sulla) mutta muistelin, että mainitsit joskus Kreikka-postauksien yhteyksissä, että Kroatiassakin olisi tällaisia samantyyppisiä dolmatia (?) majoituksia. Voiko tällaisia siis varata ollenkaan etukäteen vai menetkö vain paikan päälle ihmettelemään? :)

  • 11.1

   Sanni sanoo

   mainitsit joskus Kreikka-postauksien yhteyksissä, että Kroatiassakin olisi tällaisia samantyyppisiä dolmatia (?) majoituksia.

   Mainitsinko…? Hmmm… *yrittää miettiä* Olen itse ollut Kroatiassa vain kerran, ja silloin yövyimme camping-alueilla (olimme telttareissussa tsekkiläisten ystävieni kanssa).

   Sekoitatkohan johonkin toiseen blogiin..? Minulla ei ole Kroatiasta vuokrahuonekokemusta.

   Mitä tulee domatioihin eli yksityiseen vuokrahuonemajoitukseen, osa vuokrahuoneista löytyy nykyään jo Booking.comista (ja muista edullisempaa majoitusta tarjoavista palveluista, ei nyt tule tähän hätään muita mieleen vaikka muitakin olen käyttänyt. Hotels.comista en kuitenkaan ole vuokrahuoneita löytänyt).

   Miten löytää ”domatia”-tyyppistä majoitusta Booking.comista?

   Esimerkki Kreikka: Haet normaalisti majoitusta kohdepaikan nimellä, ja klikkaat sitten hakutulosten lajitteluperusteeksi kohtaa ”Price”. Tällöin hakutulokset asettuvat järjestykseen halvimmasta kalliimpaan. Koska domatiat ovat kaikkein edullisin majoitusmuoto, ne sijoittuvat ylimmäksi. Niiden yhteydessä näkee harvoin ilmaisua ’domatia’ vaan vuokrahuoneet tunnistaa halvan hinnan lisäksi sanoista kuten ’Studios’, ’Rooms’ ja ’Apartments’.

   Tein koehaun Istrialla (Kroatia), ja tuloksista löytyi myöskin ’Apartments’ ja ’Residence’ -tyylisiä vaihtoehtoja :) Erittäin halvalla! ;)

  • 11.2

   Katja sanoo

   Kroatiassa löytyy tosi paljon tuon tyyppistä yksityismajoitusta! On paljon huoneistoja ja taloja vain majoituskäytössä (ikään kuin B&B ilman aamupalaa), ja monet myös vuokraavat omia asuntojaan kesäksi.

   Olen löytänyt niitä ihan netistä selailemalla, mutta halvimmalla saa menemällä paikan päälle. Paikalliset kyllä haalivat potentiaalisia majoittujia esim. satamissa ja juna-asemilla. Jos liikkuu autolla, niin homma on vielä helpompaa – tien varsilla on paljon majoitusta mainostavia kylttejä.

   Olen onnistunut neljä viikkoa majoittumaan tuolla tyylillä ilman sen kummempia ongelmia. Helpointa on tietenkin kesäkaudella.

 12. 12

  Mjau sanoo

  Mäkin oon mieltynyt tuohon seerumiin tuon kivan liukuvan tuntuman takia :D Siihen se sitten jääkin. Kaipaisin seerumilta enemmän kosteutusta. Mitään erityistä parannusta en ole huomannut ihoni sävyn tai huokosten suhteen. Olisi varmaan pitänyt ottaa jotain ennen-jälkeen kuvia ihan mielenkiinnosta. Tuskin ostan toista purkkia, mutta tulipahan kokeiltua :)

 13. 13

  Halla sanoo

  Minusta mielenkiintoista on se että siskosi iho ei reagoinut, se voisi siis tarkoittaa että minullakin olisi mahdollisuus käyttää tätä.. Noteerasin tuotteen lanseerauksen, mutten edes harkinnut ostamista sillä en pidä liian silikonisesta tunteesta iholla ja menneisyydessä kokeilemani L’Oreal voiteet ovat olleet epävakuuttavia (eivät erityisen huonoja, mutteivat erityisen hyviäkään: iho ei räjähdä finneistä, muttei toisaalta kosteutukaan kunnolla).

  Toisaalta voisin ottaa kokeiluun suoraan Vichy Idealia Life-seerumin (kiitos vinkistä!), sillä Vichyn tuotteet ovat olleet iholleni sopivampia. :)

 14. 14

  Kikkis sanoo

  Tuli mieleen tästä seerumista (aasinsiltana :D), että osaisitko neuvoa hyviä iHerbistä tilattavia seerumeita? Muistelen lukeneeni että olet testaillut useampaakin? Googlaamalla löysin ainakin sen pahanhajuisen NutriBioticin, onko sen arvoinen että kestää pahaa löyhkää? Vaikka kyllä, totuin kyllä Madarankin tuotteisiin kun aikani käytin.. ;)

  Joku vähän luonnollisempi, kuivalle iholle sopiva, kosteuttava olisi hakusessa. Sellainen joka imeytyy ja ei haittaa jos vähän kähmäinen pinta jää, laitan rasvaa päälle kuitenkin koska naamani on talvella oikea pesusieni kaiken kosteden suhteen. Sitä edukasta hyaluronihappoa minulla on jo ollut ja jotain vähän kalliimpaakin, josta naamani rupesi sitten lopulta pukkaamaan finniä koska ei ilmeisesti riittänyt kosteuttamaan.. Kiitos, jos ehdit vastaamaan. :)

  • 14.1

   Sanni sanoo

   osaisitko neuvoa hyviä iHerbistä tilattavia seerumeita? Muistelen lukeneeni että olet testaillut useampaakin?

   Olen kokeillut vain kahta iHerb-seerumia, juuri tuota NutriBioticia (TOSI hyvä hajusta huolimatta) sekä Now’n Hyalyronihapposeerumia (ihan ok mutta koostumus ei jätä ihoa niin hyvän ja kosteutetun tuntuiseksi kuin tuo NutriBiotic).

   Valitettavasti en siis osaa suositella mitään :/ Muuta kuin NutriBioticia, jos tuoksu ei haittaa ;)

   • 14.1.1

    Kikkis sanoo

    Kiitos vastauksesta! Juuri tuo Now:n hyaluronihapposeerumi oli se edullinen jota olen kokeillut, ihan ok mutta ei tosiaan kosteuttanut tarpeeksi. Ehkä jossain vaiheessa uskaltaa tuota NutriBioticia tilata, pistin nyt Andaloulta yhden tulemaan. Ei se haju haittaa jos laittaa kivan tuoksuista rasvaa päälle. :D Vaikka huomaankin tuoksujen suhteen olevani nirso, sellaiset raikkaan ”puhtaat” ja merelliset on parhaita! Tuoksu on osa elämystä. Lushin Seanik -shampoopalaa ostelen muun muassa ihan vaan sen tuoksun vuoksi aina uudestaan ja käytän silloin tällöin, tulee heti aamusta jotenkin hyvä mieli kun saa heräillä mukavan tuoksuisten tuotteiden siivittämänä. :)

 15. 15

  Huulirasvariippuvainen sanoo

  Seerumia en ole koittanut (en ole edes koskaan omistanut seerumia), mutta skin perfection päivävoide mulla on käytössä ja tykkään kovasti :)

  Ja näin asiaan liittymättömänä oletko kokeillut HURRAW huulirasvoja? Jos et, suosittelen koittamaan ovat meinaa aivan loistavia! Tulipas myyntipuhe :D

  • 15.1

   Vadelma sanoo

   Mun on tähän sanottava, että itse en trendisyistä ostele yleensä mitään ja hurrawt ovat juuri tällainen trendijuttu johon alkuun suhtauduin vähän nyreästi. Mutta sitten mä hurahdin niihin :D

   En siksi että ne rasvana olisivat muita parempia, aivan tavanomaista luonnonkosmetiikkaa, mutta ne tuoksut!!!

   Niissä on ayurvedan mukaan tehty oma tuoksuyhdistelmä jokaiselle doshalle!! Vaikka en ayurvedan oppeja noin muuten noudata, niin sen periaatteet kyllä kuitenkin vetoaa muhun, ne usein tuntuu hyviltä.

   Joten oli melkehen pakko saada itselle pitta balm (piparminttu sitruunaruoho kookos^^) ja ostaa hauraalle isoäidille vahvistava vata (manteli kardemumma ruusu). A-i-v-a-n ihanaa :D! Tämä hurahdus tapahtui vasta viime viikolla joten innostus on vielä niin tuore että pompin tuolilla kun saan kertoa asiasta :D

   Mä nautin kyllä ihan erityisesti tästä lähes aromaterapeuttisesta huulirasvasta, suosittelen kaikille hihhulimielisille :3

  • 15.2

   Sanni sanoo

   oletko kokeillut HURRAW huulirasvoja?

   En, itse asiassa juuri kieltäydyin Hurraw’n testilähetyksestä. En vain tykkää puikkohuulirasvoista. :) En ole koko keski-ikää lähestyvän elämäni aikana löytänyt kuin yhden (!!) puikkohuulirasvan jonka käytin tyytyväisenä loppuun. Puikkohuulirasvan kiinteään vahaan pohjautuva koostumus ei vain toimi mulla, ei voi mitään. Mun huulirasvan täytyy imeytyä kunnolla eikä jäädä vain huulen pintaan, minkä vahamaiset puikot väkisin tekevät.

 16. 16

  Tiina sanoo

  Hei! Osaatko sanoa voisiko tätä käyttää ihan aamuin illoin? Eli siis meikin allakin? Tarvisin just tälläsen tasoittavan voiteen meikin alle ja mietin pitäiskö tätä kokeilla!

 17. 17

  v sanoo

  Melkein nolo myöntää, mutta ostin tämän täysin tuon supermolekyylin takia:) En nyt oikeastaan odottanut mitään ihmetekoja tapahtuvaksi, mutta tuo Visionnairen markkinointihehkutus oli niin huiman ylitseampuvaa, että vähän jäi kaivelemaan. Ja ihan vakavissaan sanottuna näin huonoihoisena sitä varmaan joka voiteesta toivoisi, että nyt kaikki muuttuu paremmaksi, vaikka geeneille ja ihohuokosten koolle nyt ei vain voi mitään.

  Lopputulema oli se, että tuotteen kosteustehot riittävät minulle ihan tarpeeksi ainakin pikkupakkasille saakka, enkä minäkään saanut tuotteen käyttämisestä epäpuhtauksia. (Saan niitä todella helposti, enkä oikein itsekään tiedä, että liittyykö se johonkin ainesosaan, koostumukseen vai mihin.)

  Silikonisuus on siitä kiva, että se blurraa vähän ihoa ja olenkin pitänyt tästä nimenomaan sellaisena arkiaamujen primerin korvikkeena. Pullosta on vielä joku kolmannes jäljellä, en ole vielä päättänyt, että haluanko lisää. Tuo blurrausefekti on kätevä, mutta kosteutuksen löydän eh, eettisemmiltäkin tuotemerkeiltä.

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Melkein nolo myöntää, mutta ostin tämän täysin tuon supermolekyylin takia:)

   Heh, ei ole yhtään noloa, sehän kertoo vain että todellakin seuraat kosmetiikkamaailmaa ja sen ilmiöitä :)

 18. 18

  Nina sanoo

  Sain kokeiltavaksi sekä seerumin että päivävoiteen. Minulla on todella herkästi reagoiva iho, eivät sopineet ollenkaan. Ihonhoitotuotteiden sopivuus itselleni on onnenkauppaa. Tällä hetkellä käytössä Dermosilin Skin Comfort, ihan hyvä, mutta ei kuitenkaan täydellinen.

 19. 19

  Pauliina sanoo

  Minäkään en ole huomannut ennen mitään muutoksia minkään seerumin tms. jälkeen. MUTTA; eksyin jostain lukemaan AHA ja BHA-tuotteista ja edelleen Paulas Choicesta ja päädyin tilailemaan ison satsin näytteitä. Ja voi hyvä ihme miltä iho tuntuu ja etenkin NÄYTTÄÄ! 44-v ja couperoottinen naama on niin sileä ja tasaisemman sävyinen. Ei näppyjä, harakanvarpaat silmien vierestä olemattomat ( ei niitä tosin kyllä juuri muutenkaan ole) ja ulkopuolisten huomiot! Näitä tilaan lisää koska ekan kerran oikeasti jollain on ollut näkyvää ja tuntuvaa vaikutusta, oikeasti hämmentävää. Ei ne mitään halpoja ole, muttei ole lancomekaan.

  • 19.1

   Elli sanoo

   Hei Pauliina, saako kysyä mitä tuotteita tarkalleen ottaen tilasit? Sulla oli ilmeisesti herkkä iho?

   • 19.1.1

    Nimetön sanoo

    Aika repertuaarin tilasin. BHA 2% liquid, lotion ja gel , joista geeli mieluisimman tuntuinen ja niitä testailin aamulla. Illalla resist-sarjan AHA5%. En ole varsinaisesti herkkäihoinen, mutta ohut ja pintakuiva ja ohimo-posket punoittaa ja on epätasaiset. Odotin kamalaa kihelmöintiä ja punoituksen lisääntymistä ensi alkuun, mutta ei. Iho on vaan sileän tuntuinen eikä meikki ole alkanut kiiltelemään ihan niin helposti. Mitään muuta en ole muuttanut ravinnossa tai hoidossa . Tai no en ole rakeista kuorintaa tarvinnut, mikä varmaan on sitä punoitusta pidemmän päälle aiheuttanut.

  • 19.2

   Sanni sanoo

   Mulla on kanssa parhaillaan ekat Paulat käytössä :) AHAa täydet koot ja näytteitä BHAsta. Vielä ei ole ihmeitä tapahtunut mutta hyvältä tuntuu iholla! :)

 20. 20

  MaiT sanoo

  Haha, mä en ostais tota just sen takia et se on pinkki!:D (enkä myös sen takia että Lorkku, kauhee hypetys ja sisältö silikonia). …oonkohan mää iha hippasen vastarannan kiiski;P

 21. 21

  S sanoo

  Hei, sitä tää yks vielä kyselee, että saakos sokerittomia limppareita (esim. Cocacola Zero) juoda induktion aikana? Kahvin jätin kokonaan täksi ajaksi pois, mutta cokiksen kanssa tekee tiukkaa:-(

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Hyvin yksilöllistä jälleen, toisilla aspartaami (jota lähes kaikissa sokeroimattomissa limppareissa on) ei vaikuta ketoosiin, toiset taas ovat huomanneet ketoosin keskeytyvän kun juovat paljon light-limpparia. (Tuskin yksi lasi vaikuttaa suuntaan tai toiseen ;))

 22. 22

  Anna sanoo

  Itse käytän luonnonkosmetiikkaa, enkä enää siedä näitä silikonisia seerumeja. Ihan uteliaisuudesta ajattelin kokeilla Vichy Idealia Life-seerumia, kun sain lehden välissä näytteen, mutta se oli niin epämiellyttävän liukasta ja silikonista, että kasvot oli pakko pestä heti levittämisen jälkeen!

  Kommentti Lancômen Génifique- seerumin suosiosta on mielestäni todella yllättävä. Itselläni ei ole mitenkään erityisen herkkä tai kuiva iho, mutta tuo seerumi oli iholleni myrkkyä. Kokeiltuani tuotetta yhtenä iltana, ihoni oli seuraavana aamuna punoittava, kuiva ja ärtynyt ja kesti montaa päivää ennen kuin ihoni toipui. Nämä ”ihmeseerumit” eivät selvästikään ole minua varten, joten pitäydyn luonnonkosmetiikassa siis jatkossakin!:)

 23. 23

  Elli sanoo

  Sanni, jos sun pitäisi suositella poskipunaa, niin mitä suosittelisit? Olen todella huono poskipunan käyttäjä, omistan yhden, Lancomen-poskipunan, joka ostettu vuosia sitten, mutta väri on huono.. Nyt on kuun lopussa parikin juhlaa, jonne pitää laittautua, ja poskipuna talvikalpealla olisi aika tärkeä. Yleensä käyn jossain Diorin hyllyssä ostamassa myyjän suosituksen mukaisen tuotteen, mutta ei nyt tekisi mieli laittaa 60€ (tai mitä ne nyt maksaakaan) ja huomata että se ei olekaan ehkä hyvä. Olisi muutenkin kiva aloittaa punakokeilut jollain edullisemmalla, mutta en haluaisi myöskään ostaa edullista ja todeta että se on huono, jolloin joudun taas ostamaan lisäksi kalliin.. :). Mikä merkki / poskipuna on mielestäsi hyvä tai jopa paras? Mitkä ominaisuudet yleensä on tärkeitä, ja pitääkö olla mattaa vai kuultavaa? Joitain poskipunia on kehuttu netissä paljon, mm. Ehu Uemura, Nars, tarte. Mikä niistä tekee niin mahtavat, ja kuinka värin pystyy edes valitsemaan netistä..?

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Mikä merkki / poskipuna on mielestäsi hyvä tai jopa paras? Mitkä ominaisuudet yleensä on tärkeitä, ja pitääkö olla mattaa vai kuultavaa?

   Mun suosikkiposkipunamerkkejä on MAC, Clinique ja Lily Lolo, ja Estee Lauderillakin oli tosi hyviä poskipunia (sävyt+koostumus), mutta uudistuneita en ole kokeillut. Ne uudistuivat sen jälkeen kun lopetin myyjän hommat.

   Koostumuksessa tärkeää on (minulle) se, että pinta ei jää jauhoisen näköiseksi ja että pigmentti levittyy tasaisesti ja tarpeeksi miedosti yhdellä kerroksella (eli on kerrostettava). Jotkut punat jäävät todella kuivan ja jauhoisen näköisenä kerroksena ihon pintaan, hyvälaatuinen puna taas sulautuu luonnollisesti osaksi meikkipohjaa ja näyttää parhaimmillaan siltä, että kasvosi vain hehkuvat kauniisti, eikä väri näytä ”päällelaitetulta”.

   Joissain punissa voi myös olla kestävyysongelmia, eli ne katoavat iholta mystisesti päivän mittaan. Hyvä puna tietenkin pysyy :)

   Edullisista markettimerkeistä olen tykännyt L’Orealin True Match -poskipunista, niissä on todella hyvä koostumus ja muutama aivan mainio sävykin, eli sellaisia neutraaleja perussävyjä himmeällä koostumuksella jotka sopivat kaikille. Max Factorilla on myös hyväkoostumuksellinen poskipunalaatu ja pari tosi hyvää sävyä, etenkin Classic Rose (ei ole nimestään huolimatta ruusuinen vaan persikkainen).

   Kysymys matta vai kuultava, riippuu yksilöllisestä mausta. Minusta henkilökohtaisesti voimakkaasti hohtavat tai jopa kimaltavat poskipunat eivät sovi arkeen, mutta en myöskään pidä täysmatasta laadusta sillä se on helposti kuivan näköinen. Pieni, himmeä, satiininen hohto tuo aina luonnollisimman ja imartelevimman tuloksen IMO, terve ihohan heijastaa valoa itsekin luonnostaan ja täysmattaisuus on epäluonnollista.

   Joitain poskipunia on kehuttu netissä paljon, mm. Ehu Uemura, Nars, tarte. Mikä niistä tekee niin mahtavat, ja kuinka värin pystyy edes valitsemaan netistä..?

   Shu Uemuran ja Narsin poskipunia en ole itse kokeillut, mutta Narsin sävyjä kyllä ihastellut liikkeissä ulkomailla. Maine on varmastikin peräisin laadun & onnistuneen sävyvalikoiman yhdistelmästä. Näiden merkkien poskipunat levittyvät kauniisti, pysyvät hyvin ja niillä on erinomainen sävyvalikoima (tämä siis vain mun päätelmä sille, miksi ne ovat niin suosittuja).

   Tarten poskipunia minulla on yksi, jonka mies toi syksyllä USAsta. Sävyn valitsin sokkona parin blogiarvstelun perusteella ja nappiin meni :) Tartesta tuli kertaheitolla mun viimeisin suosikkiposkipuna, olen käyttänyt melkein pelkästään sitä sen korkattuani. Koostumus on JUST mun mieleen. Voih, poskipunat…. taas yksi aiheita joista voisin jauhaa maailman tappiin…! ^_^ Ja tällainen postaus onkin ollut suunnitteilla vaikka kuinka kauan.

   Sävyn valinta ilman että näkee sävyt livenä ON kyllä täysin hakuammuntaa, täytyy ainakin tuntea ihonsa ja sille sopivat sävyvivahteet tosi hyvin. Jos ei siis esimerkiksi tiedä edes sitä, sopiiko omalle iholle paremmin lämmin persikka vai viileä roosa, en lähtisi sävyä netistä tilaamaan. Paitsi siinä tapauksessa että massia löytyy sen verran että voi tilata vaikka koko sävyvalikoiman :D ^_^

   Onko sulla Elli viileä vai lämmin iho? Haetko luonnollista, ”arkista” punaa vai jotain juhliin sopivaa?

   Jos ihosi on neutraali/viileä, ja etsit luonnollista (edullista) arkipunaa, tsekkaa L’Orealin True Match -puna sävyssä 120 Sandalwood Rose. Jos taas olet enemmän lämpimään päin, tsekkaa Max Factorin poskipuna 220 Classic Rose.

   Tässä postauksessa on muita mun poskipunasuosituksia, tosin osaa ei enää ole saatavilla (kuten Lauderin Peach Nuance ja Dioritkin on tainneet uudistua tuon jälkeen):

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/09/29/make-up-for-dummies-nain-kokoat-perusmeikkiarsenaalin/

   • 23.1.1

    Elli sanoo

    Kiitos jälleen kerran mahtavan perusteellisesta vastauksesta! :-)
    Ihoni on keltapohjainen, eli lämpimään taittava / neutraali. Verisuonet ranteissa vihertää hieman ja kullan sävyt sopii paremmin kuin hopea. (tykkään kyllä enemmän kylmistä sävyistä, mutta minkäs sitä iholleen mahtaa..)

    Etsin tässä tapauksessa juhliin poskipunaa, mutta haluan että se on ”arkisen netraali”, eli käytännössä arkipunaa:-) Ihan mattaa en itsekään halua, sillä en pidä yhtään puuterimaisesta lopputuloksesta.

    • 23.1.1.2

     Sanni sanoo

     Noniin, pari suositusta: Make Up Storen Lust on todella kaunis kultainen persikka, hyvin hohtava, eli juhliin sopiva.

     Jos tykkäät korallisemmasta punasta, Cliniquen Precious Posy on yksi omista suosikeistani. Jälki on semihohtavaa, sopii mielestäni arkeenkin.

     Sitten on pakko vinkata yksi ihan suurimmista lemppareistani, klassinen ruusunpuna, Lily Lolon Ooh La La. Ei ole persikkainen, ei ole pinkki, vaan neutraali, luonnollinen puna. Käytän sanaa ’ruusu’ kun en parempaakaan keksi. :) Sopii mielestäni niin viileälle kuin lämpimällekin iholle.

     Meikkikuvia tässä postauksessa:
     http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/08/27/lily-lolon-poskipunat/

     • 23.1.1.2.1

      Elli A sanoo

      Hei, ja kiitos ihan tuhannesti neuvoista! Arvaas kuka suuntaa tänään innoissaan listan kanssa poskipunakierrokselle! :-):-) Katson ensin nuo kaupasta saatavat ja ellei löydy mieleistä, niin sitten turvaudun Lily Loloon.

      Muutin nimimerkkiä, sillä tuolla hiusten sähköisyyteen liittyvissä kommenteissa oli useampikin Elli:-) Tuli mieleen tuosta Vadelman kommentista.

      • 23.1.1.2.1.1

       Elli A sanoo

       Kotiutin juuri MACin All Day Blush sävyn myyjän tekemien koemallien perusteella ja paluumatkalla vielä The Body Shopin Ginger poskipunan. Tuo jälkimmäinen oli heräteostos, kun kaikki tuotteet oli -20%.
       Se sun suosittelema Cliniquen poskipuna oli tosi ihana, mutta päädyin hieman edullisempaan MACiin. Eli kiitos sun suositusten mun alkutaival poskipunan käyttäjänä on alkanut! :-) :-)

       • 23.1.1.2.1.1.1

        Sanni sanoo

        :)

        MAC on tosiaan mun suosikkimerkkejä, mutta koska en ole tehnyt merkin parissa töitä (toisin kuin esim. MUSin ja Cliniquen), niin en osaa sieltä oikein sävyjä suositella, tuttuja ovat vain ne MACit jotka itse omistan. MACistä olisin suositellut sulle lemppariani Mineralize Blush Daintya, mutta laiskuuksissani en jaksanut tsekata kuuluuko se ylipäänsä enää MACin valikoimaan.

        • 23.1.1.2.1.1.1.1

         Elli A sanoo

         Ei hätää! Tuo ostamani on tosi hyvä:-) Katsottiin myös ne mineralize-poskipunat, mutta kaikissa oli hieman liian paljon hohtoa. Yksi sävy oli tosi namu, mutta en nyt muista sen nimeä.

 24. 24

  Hanna sanoo

  Itselläni tämä tukki ihon ja kaikenlaista näppyä pukkasi. Eli kaukana skin perfection:ista :D Palasin sitten Madaran pariin.

 25. 25

  NG sanoo

  Ei kiitos kaikille L’Orealin talon seerumeille.. paitsi La Roche Posay on hieman eri paria :-)
  Silikoni-alkoholiset ihmecocktailit vain kuivattavat ihoa, ei ainakaan pitempään käyttöön moisia. Silikonisia primereitä sen sijaan voi käyttää, joissakin on jopa ihoa hoitavia antioksidantteja mukana sulostuttamassa :-)

 26. 26

  Lusa sanoo

  Mullakin on kysymys poskipunista (joku kyseli aiemmin). Mulla on Lumenen huulikiilto sävyssä Winter (swatchia tuolla vähän alempana sivulla http://irecommend.ru/content/yarkii-malysh-so-svoimi-strannostyami-i-nedostatkami-ottenok-8-winter-talvi ) ja mun mielestä mun tän hetkiset poskipunat ei oikein sovi sen kanssa. Mulla on tosi huono värisilmä värien yhteen mätsimisessä, joten osaisitko sä auttaa? Minkä sävyistä poskipunaa suosittelisit meikkiin, jossa huulilla on tuo Lumenen Winter. Mulla on kylmähkö, _vaalea_ iho ja tummanruskeat hiukset (tummuutta 3). Olisi ihan älyttömän iso apu!!

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Vastaan huomenna :) (Jos osaan :D)

   Nyt menossa maailman ikävin puuha eli meikkinurkkauksen suursiivous…. mööööö….

  • 26.2

   Sanni sanoo

   Noniin, nyt oli aikaa pähkäillä! :) Eli tosi kylmänsävyinen näyttää tuo Winter olevan, ja kun ihosikin on viileä, niin ei tietenkään mitään oranssiin taittavia poskipunia.

   Mulle tuli heti mieleen Lily Lolon Ooh La La jota suosittelin tuossa ylempänä Ellillekin, meikkikuvia on tässä postauksessa:
   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/08/27/lily-lolon-poskipunat/

   Tai sitten Make Up Storen Frozen Daiquiri, joka on kyllä rohkea sävy, mutta aivan törkeän ihanan näköinen viileällä Lumikki-iholla :)

   http://www.makeupstore.se/then/products/cheeks/blush/frozen_daiquiri

   Sellainen mansikan sävyinen poskipuna.

   Tuo Winter näyttää aika haastavalta sävyltä poskipunan suhteen, jotenkin en osaisi siihen pinkkiäkään yhdistää. Kaikkein parhaiten mun mielestä sopii ”puna-punaiset”, eli sävyt jotka eivät merkittävästi taita mihinkään; persikkaan, pinkkiin, beigeen tai luumuun. Klassiset punaiset, ja niitä tuntuu olevan markkinoilla hurjan vähän pinkkien, persikoiden ja ”maa”-sävyjen rulatessa.

   Grimasilla on myös yksi kunnon pin-up -punainen poskipunasävy, on sen verran ärtsy kaveri pigmentiltään että täytyy laittaa todella varovasti, mutta näyttää kerrassaan upealta todella vaalealla iholla ja tummilla hiuksilla. (Entinen työkaverini käytti sitä ja aina ihastelin :))

   • 26.2.1

    Lusa sanoo

    Kiitos todella paljon! Ooh la la on ollut jo hetkisen hankintalistalla, eli sen kotoutan ilmeisesti ainakin hyvin pian :) Olen tällä hetkellä opettelemassa vähän rohkeampaan meikkityyliin, eli nuo kaksi muutakin voisi käydä katsastamassa :) Vähän ärsyttää kun oma silmä ei jotenkin yhtään hahmota värien yhteensopivuuksia, vaan aina käännyn persikoiden puoleen, ja aina joudun toteamaan että ei se kyllä vieläkään oikein sovi. Winterinkin kanssa pohdin sen ja toisen persikkaisen huulikiillon välillä, ja myyjä suositteli Winteriä, joka oli todella nappilöytö :) Kiitos vielä kerran :) (Ja sitten kun tulee hankittua ja kokeiltua noita, niin todennäköisesti vielä lisää kiitosta :D)

    • 26.2.1.1

     Sanni sanoo

     Ei kestä kiittää, toivottavasti Ooh La La sopii! :) Harmi kun Loloa ei myydä missään kaupoissa niin voisit käydä tsekkaamassa sävyn livenä. MUSin ja Grimasin sentään voit :)

 27. 27

  Laura M. sanoo

  Tuli kokeiltua skin perfection voide ja seerumi. Voide oli ok, mutta seerumin jättämä silikonikerros ei tuntunut hyvältä. Nyt sain joululahjaksi visionnaire-pakkauksen. Seerumi on huomattavasti miellyttävämmän tuntuinen kuin halpisversionsa. Voide toimii hyvin, kosteuttaa juuri sopivasti ja tuoksuu ihanalta! :D Tuoksun takia taidan hankkia päivävoiteen jatkossakin! Seerumista en vielä tiedä, on niin lyhyt ollut käyttöjakso, että siihen pitää palata myöhemmin.. :)

 28. 28

  sanoo

  Visionaire on minun henkilökohtainen suosikkini! Täytyykin hankkia tätä seerumia seuraavaksi ja kokeilla ihastunko siihen. :)

 29. 29

  Ileana sanoo

  Olisi mukava tietää, millä tuotteilla siskosi hoitaa ihoaan. Kuvauksesi kuulosti hyvin tutulta. Tokihan on niin, että toisen iho oireilee jostain tietystä ja toisen jostain muusta, mutta mielelläni tietäisin lisää. :)

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Siskon lemppariputsari on Sebamed-puhdistusneste, jolla hän poistaa myös silmämeikin (minäkin tykkään Sebamedista mutta silmille – huh..!)

   Kasvovoidesuosikkeja ovat viime vuodet olleet Erisanin kasvovoiteet, tarpeen mukaan Kosteuttavan ja 24 H Ravitsevan välillä vaihdellen.

   Nämä eivät kuulema aiheuta iho-oireita. Skin Perfection -päivävoide on myös kuulema hyvä eikä ole tukkinut ihoa.

 30. 30

  Marjo k sanoo

  Tämän haju on luotaantyöntävä. Kuten joku kuvaili niin haisee miesten partavedelle
  Vielä en ole huomannut eroa ihossa. Käytän tämän loppuun vastahakoisesti hajun takia

 31. 31

  mari sanoo

  En tiedä mikä omaa ihoani vaivaa, mutta tuo lorealin seerumi lähtee heti rullaamaan kasvoiltani. Vaikka laittaisin aivan minimaalisen tipan ja kokeilisin eri levitystekniikoita, se ei leviä tasaisesti, vaan rullaa. Sitten on naama täynnä sellaista pikkiriikkistä mutua. Eikä ole edes maanantaikappale, kun ystävättärellä toimi oikein mainiosti.

  Sarjan päivävoidekin minulla on, ja siitä olen tykännyt jo reilun purkin verran. Sekin rullaa jos laittaa liikaa, mutta maltilla kun pistää niin toimii juuri kuten pitää, ja iho tuntuu ihanalta ja näyttääkin jotenkin tasaisemmalta.

  • 31.1

   Sanni sanoo

   Vaikka laittaisin aivan minimaalisen tipan ja kokeilisin eri levitystekniikoita, se ei leviä tasaisesti, vaan rullaa.

   Kuulostaa tutulta. Toisilla ihmisillä runsassilikoninen koostumus voi käyttäytyä noin, esim. minulla tietyt primerit tuppaavat rullaamaan ja murustumaan juuri noin.

 32. 32

  Luuli sanoo

  Miten paljo tämmöset seerumit sitten voivat vaikuttaa ihon laatuun, väriin… Olen kuullut myös estee lauderin anr seerumista hyvää, erityisesti pieniin aknearpiin mutta en ole uskaltanut lähteä kokeilemaan korkean hinnan takia. Tämäkin kiinnosti kunnes haistoin ja alkoholi pisti heti nenään:D iso ei! Mutta mitä mieltä itse olet, voiko seerumeilla tai voiteilla yleensäkään vaikuttaa esim arpiin, pisamoihin…

  • 32.1

   Sanni sanoo

   Miten paljo tämmöset seerumit sitten voivat vaikuttaa ihon laatuun, väriin…

   Olen kirjoittanut seerumien ja muiden antiage-tuotteiden vaikutuksista täällä:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2014/05/21/ihonhoito-for-dummies-osa-4-anti-age-ja-muut-erikoistuotteet/

   Mutta mitä mieltä itse olet, voiko seerumeilla tai voiteilla yleensäkään vaikuttaa esim arpiin, pisamoihin…

   Kaiken sen perusteella mitä olen lukenut ja koulutuksissa kuullut, kosmetiikalla VOI vaikuttaa näihin ongelmiin. Mutta itse en ole omin silmin tällaista vielä päässyt todistamaan. Tilaisuuksiakaan ei juuri ole, kun tuttava- ja perhepiiriin ei kuulu henkilöitä, joilla olisi sellaisia iho-ongelmia, joihin olisivat pyrkineet kosmetiikalla apua hakemaan. :)

   Mieluiten aina ottaisin asioihin kantaa oman kokemuksen kautta, mutta antiage-tuotteiden kohdalla en ole toistaiseksi pystynyt sellaista tekemään.

 33. 33

  vilma sanoo

  Toivoisin postausta silmän alaluomelle laitettavista valokynistä ynnämuista. Myös postaus kuivashappoista ja niiden tsrkoituksesta olis kiva :)

 34. 34

  -m- sanoo

  Minäkään en yhtään välitä runsas-silikonisista tuotteista. En tiedä onko se jokin tietty silikoniyhdiste vai niiden määrä, mutta ne saa mut kasvot hikoilemaan! Iuh, kamalaa. Joskus, kun en niin ollut perehtynyt kosmetiikan sisältöihin, käytin vuosia erästä hyvän ihofiiliksen jättävää tuotetta (joka ehkä muutenkin saattoi olla liian raskas mun ihotyypille), ja luulin että se ylähuulihikoilu on vaan mun ihon juttu. Oi onnea, kun vaihdoin tuotetta ja samoihin aikoihin vaihdoin meikkivoiteista mineraalimeikkiin, ja moinen ilmiö jäi kokonaan historiaan. Ei liene yllätys, että samanaikaisesti ihon kuntokin alkoi parantua aivan merkittävästi! ;)

  Paulaa kulutan minäkin. Barrier repair on muuten ihana tuote myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.