Pimpeli pom, minullapa on :)

Mulla on ne! :)

Kynnet171214_IMG_2748

Joo – kiva My Little Pony -paita myös (kiitos vinkistä, lukijani ;))…!

Kynnet171214_IMG_2750

Mutta mää meinaan KYNNET!

Minulla on vihdoin taas samanpituiset, samanmalliset, suorat kynnet! :)

Kynnet171214_IMG_2758

Hyvää joulua Sanni :) Itselleni lupaama joululahja – kynsien geelaus.

Kyllä näihin kestää taas vähän aikaa tottua. Ihan kuin mun käteen olisi liitetty vieraan ihmisen sormet! :D

Kynnet171214_IMG_2760

Minulle laitettiin geelipidennys kaikkiin muihin kynsiin paitsi peukaloihin ja toiseen pikkurilliin, jotka olivat jo valmiiksi sen mittaiset mihin pituuteen kynteni halusin. Kun kynnet kasvavat, viilataan pidennykset pikkuhiljaa huolloissa pois ja jatkossa käsitellään vain oman kynnen pintaa. Kynnet geelattiin nuden värisellä geelillä.

Näistä tuli vähän paksummat kuin mitä geelikynteni olivat kolme vuotta takaperin. Kynsienlaittajani sanoi, että pidennysten kanssa kynnestä on tehtävä vähän paksumpi, mutta sitten kun geelataan pelkästään omaa kynttä, saa pinnasta ohuemman. Sitä odotellessa :) Itse tykkään ohuemmasta, on luonnollisemman näköinen.

Olin niin innoissani kotiin tultua että en meinannut osata päättää millä sävyllä kynnet lakkaisin. Ensin ajattelin vetää nuden päälle suosikkini Snow Crystalin Sparkling Champagnen (kuvassa), joka on parhautta melkein minkä tahansa lakan päällä, mutta sitten muistin Lumenen ihanan pinkin Roosa Nauha -hiekkalakan.

Kynnet171214_IMG_2761

En edes muista milloin minulla olisi viimeksi ollut pinkit kynnet…! Sokeroitua vaaleanpunaista… Ihanat! En tosiaan pääse tunteesta että katselen jonkun toisen kynsiä ^_^

Kynnet171214_IMG_2767

Tämä lakka oli syksyn Roosa Nauha -kampanjan LE-sävy, ja tällä sekä muilla Roosa Nauha -tuotteilla Lumene keräsi 50 000 euroa syöpätutkimukselle. Että ei mikään turha lakka…! Olen saanut lakan blogin kautta.

Kynnet171214_2

Eipä mulla muuta tällä kertaa. :) Mutta ilostuttaa niin että ette uskokaan…! Kynnet, kynnet – mulla on taas nätit kynnet! <3

(Ja uusi ponipaita!)

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Kauniin malliset kynnet!

    Ja tuo ponineule sopii sulle kyllä kun nenä päähän! Itse jätin suosiolla kauppaan kun ajattelin, ettei to väri ehkä ole sellainen mikä itselle sopisi ja mitä osaisi käyttää. Vaikka muuten kyllä kiikuttaa lähes kaikki ponivaatteet kotiin mitkä vain vastaan tulevat :D

    • 1.1

      Sanni sanoo

      Ei tuo väri mullekaan huutanut mun nimeä, mutta poni on poni :D Mallinkin puolesta sopii vain kotipaidaksi. Mutta mikäs se on kotona maahistellessa ihanan lämpimässä ponipuserossa <3

  2. 2

    Kuorotipu sanoo

    Pienistä ilonaiheista sen elämän kuuluukin koostua :) mä tässä mietiskelen että osaiskohan mun miekkonen lakata varpaankynsiä. Ois kivempi kattella noita kipsin päästä pilkistäviä varpaita jos lakat ois siistit :D

    • 2.1

      Sanni sanoo

      mä tässä mietiskelen että osaiskohan mun miekkonen lakata varpaankynsiä. Ois kivempi kattella noita kipsin päästä pilkistäviä varpaita jos lakat ois siistit :D

      Nyt äijälle lakkasuti kouraan! :D

  3. 3

    Arlene sanoo

    Onpas ihanat kynnet ^_^ Vähän kyllä näyttävätkin paksuilta, mutta onneksi se tasoittuu :) (En itsekään tykkää ylipaksuista geelikynsistä)
    Itse jouduin juuri leikkaamaan omani lyhyeksi, kun etusormen kynsi murtui juuri kynsipedin yläpuolelta(onneksi) ja sitten se napsahti poikki. En itse pysty olemaan eri mittaisilla kynsillä, ni oli pakko leikata muutkin. Liki 2 cm kynnet lyheni ihan nysiksi :D Eiköhän taas kahden kuukauden päästä olla samoissa mitoissa, hyvä hetki rasvailla ja öljytä kynsiä vahvemmiksi :) Ei näin lyhyitä viiti lakatakkaan.

    • 3.1

      Sanni sanoo

      Liki 2 cm kynnet lyheni ihan nysiksi :D

      Apua! Osanottoni.

      Eiköhän taas kahden kuukauden päästä olla samoissa mitoissa,

      Oi onnekasta, mulla kasvaa kahdessa kuussa kynnet ehkä 5 mm… Toisaalta geelikynsien kanssa se on etu, sillä kuukaudessakaan ei ehdi tulla pahaa juurikasvua ;)

  4. 4

    maawo sanoo

    Iik! Mistä ponipaita? Ostin justiin veljen tyttärelle mlp-paitoja lahjaksi ja harmittelin, kun ei löytynyt omassa koossa :D

    • 4.1

      Sanni sanoo

      Iik! Mistä ponipaita?

      H&M:ltä :) Tämä on malliltaan erittäin reilu kasarityylinen säkkipaita, eli S-kokokin on todella väljä. XS-koot oli kuulema myyty samantien loppuun.

    • 6.1

      Sanni sanoo

      Kiitos CN :) Tykkään kyllä tosi paljon tästä muodosta, mulla on tainnut vain kerran aiemmin olla yhtä ”stiletot”…. Mullehan siis jo tämä muoto on hyvin terävä :)

  5. 9

    milipili sanoo

    Hienot, olen kade! Ja tuo paita näytti mun päälläni ihan kauhealta =D, sulle käyp hyvin.

  6. 10

    NG sanoo

    Ovathan nuo aika sähäkät :) Hyvä, kun olet tyytyväinen mutta: kyllä ne omasikin ovat söpöt – vaikka joku niistä on valittanutkin.
    Kasvun ihmettä odotellessa!

    • 10.1

      Sanni sanoo

      mutta: kyllä ne omasikin ovat söpöt – vaikka joku niistä on valittanutkin.

      Awww, kiitos NG :) Kyllähän ne omani ovat aikamoinen ”insult” median välittämään säröttömään kauneuskuvaan tottuneille… :P

    • 11.1

      Sanni sanoo

      Kiitos! Harmillisesti XS oli lopussa ja tuon paidan säkkimalli on tuskallisen uskollinen G1-ponien aikakauden tyylille… S-kokoonkin mahtuis sisälle melkein kaksi Sannia :)

  7. 14

    Outi sanoo

    Toi on ihana tunne! Mä tosin teen itse vaan geelilakkauksen, mutta mulla ei ikinä pysyis kynnet näin pitkinä ilman. Varsinkin aiemmassa työpaikassani kynnet oli tosi koetuksella ja silloin joutui melkein pari kolme kertaa viikossa lakkailla uudet. Ensimmäisistä geelilakkauksista saakka on kynnet pysyny täydellisinä noin 3-4 viikkoa. Rahaa meni silloin pari vuotta sitten noin 120 euroa tarvikkeisiin mut on kyllä olleet hintansa väärti! :) Onnea ihanista kynsistä!

    • 14.1

      Sanni sanoo

      Kitos! :) On tää kyllä luksusta kun lakatkin pysyy melkein niin kauan kunnes kyllästyy… ^_^

  8. 15

    Nimetön sanoo

    Tiedän, että ei ole korrekti kysymys, mutta näkevätkö silmäni oikein, onko toi vika kuva jotenkin hassusti vai oletko raskaana? :)

    • 15.1

      Sanni sanoo

      Hehheh, olen raskaana polvistani ^_^ Eli olen vetänyt paidan reunan polvieni ja säärieni yli :)

  9. 16

    Lumikide sanoo

    Moikka Sanni,

    sulla on tosi upeat kynnet!! Itse en oiken osaa olla edes omien kynsieni kanssa, jos kasvatan ne pitkiksi…jotekin ne tuntuu aina olevan tiellä ;). Mutta ihailen muiden kauniita ja pitkiä kynsiä. Ja sulla on myös tosi söpö neule! Tulee ihan mieleen oma lapsuus kun olin ihan hurahtanut My Little Pony-juttuihin.

    • 16.1

      Sanni sanoo

      Mulla on melkein niin päin että on ihan invalidi olo lyhyillä kynsillä :) Mulla on ollut pitkät kynnet yli puolet elämästä. Paitsi että nämä tasapitkät vaatii aina totuttelua ;D

    • 17.1

      Sanni sanoo

      Och jag måste bara säga att det är härligt att jag får hålla i gång min svenska även här i bloggen! :) Hurra för kommentarer på svenska! ^_^

  10. 18

    sanoo

    Myydäänkö tuota lakkaa enää? Etsin kaunista hiekkalakkaa ja tuossa semmoinen nyt olisi… Entä osaatko vinkata muita hyviä hiekkalakkoja? :)

    • 18.1

      Sanni sanoo

      Laitoin meiliä Lumenelle ja kysyin :)

      Mulla on aika vähän kokemusta hiekkalakoista, olen tykännyt Lumenelta kullan, kuparin ja hopean sävyisistä. Noiden lisäksi olen tainnut kokeilla vain yhtä IsaDoran hiekkalakkaa. Charming Nails osaisi vastata sinulle – huhuu CN, heitäs pari hiekkalakkavinkkiä jos satut lukemaan tämän ;)

    • 18.2

      sanoo

      Tungen lusikkani tähän soppaan kun satuin huomaamaan kysymyksen. Lakkaa sai ostaa settinä toisen tuotteen kanssa eli sitä ei myydä/myyty erikseen ja kyseessä oli käsittääkseni limited edition-tuote joten saatavuus voi olla huono.

      IsaDoralla on kivoja tekstuureja, Lumenellakin tosi nätti hopeinen jota saa tällä hetkellä kaupoista (Ostolakossa-Virve esitteli lakan juuri) ja netistä maailmalta tilaamalla saa tietenkin vaikka mitä.

      • 18.2.1

        Sanni sanoo

        Tajusin, että onhan mulla tuosta Roosa Nauha -kampanjasta lehdistötiedotekin, *kaivaa esiin*.

        Joo, niinpäs näkyy että kynsilakka on tullut CC-meikkivoiteen kanssa samassa pakkauksessa.

        Tuotteet on tulleet kauppoihin lokakuussa, eli saattaisihan niitä tuurilla olla vielä jossain jäljellä.

        Lumenellakin tosi nätti hopeinen jota saa tällä hetkellä kaupoista (Ostolakossa-Virve esitteli lakan juuri)

        Juuri noita Virven postauksen ”Hiekkaa Purossa” – ja ”Hopeahiekkaa” -lakkoja mä tarkoitinkin omassa kommentissani :) Ovat tosi ihanat!

    • 18.4

      M sanoo

      Itse näin tuota juuri tänään Helsingin Stockalla vielä joitakin pakkauksia. Ne tuotteet oilvat tosin siinä Lumenen kynsienlakkauspöydällä – en tiedä että onko niiden ostamista jotenkin rajoitettu vai onko ne muuten vain sijoitettu hassusti :D

  11. 20

    sanoo

    Tuota pinkkiä Lumenen hiekkalakka löytää vain Roosa nauha-setistä jossa samassa on cc-voide. Tällä hetkellä Lumenella on hopeaa hiekkalakkaa ainakin. IsaDoralla on myös Sugar crush lakkoja. Osa on poistumassa joten kannattaa kierrellä Sokokset ja Anttilat ainakin. Isoista marketeista löytyy myös :)

    • 20.1

      Minna sanoo

      Hmm, ostin kesällä tuon punaisen hiekkalakan ihan sellaisenaan kaupasta. Vasta tämän jälkeen tuli livbox, jossa sain toisen samanlaisen. Tokikaan siinä ensimmäisessä ei lue roosa nauha, mut väri on täysin sama.

  12. 21

    Tiia sanoo

    No niin, vihdosta viimein! Onnea! Mä olen edelleen sitä mieltä, että jos joku tuollainen pienehkö juttu tekee ihmisen suunnattoman onnelliseksi, niin kannattaa hankkia!

  13. 22

    Heta sanoo

    Iiihhanat kynnet! Jos olisin sinä niin en edes lakkailisi niitä vaan pitäisin sellaisenaan ;D
    Mullakin on kova kaipuu rakennekynsiin, tein niitä itselleni pari vuotta sitten joululahjaksi saamallani setillä. Mutta kun geelit vanhenivat, liimat loppuivat ja viilat kuluivat niin empä ole sen koommin kynsiä jaksanut väkerrellä :( Olisi ihanaa kyllä ottaa ihan liikkeessä ammattilaisella, ehkä joskus olen niin rahoissa että se on mahdollista ;D

    Iloista joulua!

    • 22.1

      Sanni sanoo

      Iloista joulua sinnekin! :)

      Jos olisin sinä niin en edes lakkailisi niitä vaan pitäisin sellaisenaan ;D

      …mutta kun mä just nimenomaan rakastan kynsilakkoja…! ^_^ Pitkät kynnet ilman kynsilakkaa olisi kuin kahvi ilman maitoa – jotain puuttuisi :)

  14. 23

    Annakaisa sanoo

    Ihanat kynnet ja tuo paita <3 Oot ihan supersöpö tuossa kynsinesi ja paitoinesi :D

  15. 24

    Maiju sanoo

    Ihanan hyväntuulinen postaus! Itse en ole kynsi-ihmisiä, mutta ilostasi ei voi olla tulematta hyvä mieli!

  16. 25

    piupau sanoo

    Postaukseen liittymätön kommentti.. Mutta kävin tänään hämeenlinnan anttilassa ja siellä oli myynnissä NYXin meikkejä. Ei mikään suuri valikoima, mutta jonkun verran kuitenkin. Kotona aloin googlailemaan että miten multa on mennyt tämmönen tieto ohi että sitä on saatavilla suomessakin mutta en edes löytänyt tiedolle vahvistusta :D ??? Onko tää ihan uus juttu vai oonkohan mä nähny vaan omiani..

    • 25.1

      Sanni sanoo

      Täh?? En minäkään ole tiennyt että NYXiä myydään Suomessa muualla kuin Maarianhaminassa (tuovat itse suoraan Ruotsista). Mikähän juttu tämä on… Pitääkin käydä omassa Anttilassa tsekkaamassa tilanne.

  17. 26

    Sanna! sanoo

    No on tosiaan kauniit! Ihastuin tuohon roosaan hilelakkaan. Joutuu varmaan sijoittamaan.. ;)

    • 26.1

      Sanni sanoo

      Nitä on tosiaan ainakin vielä Sokoksen verkkokaupassa, ja joku oli nähnyt Stockallakin. Lakkaa myydään siis yhteispakkauksessa CC-voiteen kanssa.

    • 27.1

      Sanni sanoo

      Oijjoi, tuon mekon mulle jo toinen lukija aiemmin linkkasikin ulkomaisesta nettikaupasta, mutta että mallistossa on muitakin vaatteita… Uuuu nuo kengät ois NIIN ihkut!

    • 28.1

      Sanni sanoo

      Kiitos :) Itse vierastin vaaleanpunaista pitkään, eikä se edelleenkään ole lempivärejäni pukeutumisessa, mutta kyllähän nyt MLP-paidan vähän niinkuin kuuluu olla vaaleanpunainen…! ^_^ Vaalea liila olisi jo ollut liian täydellinen…

  18. 29

    Roosa sanoo

    Selailin joskus tässä h&m:n nettikauppaa ja tuli ekana tuosta paidasta kun sen näin mieleen sinä! En sitten tajunnut vinkata onneksi joku tajusi. :)

  19. 32

    Henna sanoo

    Todella kauniit kynnet ja voi mikä paita! Ihan loistava…hmmm. Hämmentyisköhän lähipiiri jos tämä rokkityttö piristäisi mustaa vaatekaappiaan tuollaisella :D

    Ihanan iloinen fiilis kuvissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.