Pihkan sävyjä vihreällä maustettuna

No jopas alkaa olla vaikeaa keksiä erilaisille meikeille otsikkoja. :) Pitäisiköhän sitä vain siirtyä päivämäärätyyliin, mitä joissain blogeissa harrastetaan.

12112010_meikki4

Tämä meikki on kauttaaltaan voimakkaan hohtava, melkein metallinen, minkä vuoksi sävyt on aivan erityisen helppo saada liukumaan toisiinsa. Mitä enemmän hohtavuutta, sitä enemmän saat apua valon heijastukselta, joka häivyttää sävyt melkein puolestasi. (Vähän niinkuin Silvery-meikissä, jossa eri sävyjä oli voimakkaan hohdon vuoksi jo melkein vaikea erottaa toisistaan.)

12112010_meikki_colorchart

L’orealin Platinum Beige on lämmin, toffeinen beige, joka sopii koko luomen sävyksi. Harmi ettei se kuulu Lorkun vakiovalikoimaan, muuten suosittelisin sitäkin kaikille Golden Beigen ohella. MACin Amber Lights on oranssihtava ruskea, sinisilmäisen unelmasävy. Urban Decayn Smog on lämmin kultainen ruskea, ja Mildew metallinen metsänvihreä.

12112010_meikki3

Tässä liikkuvan luomen sävyt yläreunan häivytystä vailla. Tämän vaiheen jälkeen lisäsin luomivakoon Platinum Beigeä, joka häivytti reunan muutamalla vedolla.

12112010_meikki

Näette eron! :) Kaikki ihmiset eivät aina häivytä liikkuvan luomen sävyjä luomivakoon, jolloin meikki jää viimeistelemättömän näköiseksi.

12112010_meikki2

Lisäsin yläluomelle tummanruskean geelirajauksen (Indelible Chocolate Mousse) ja levitin alaluomelle Mildewiä ja Platinum Beigeä. Ripsarointi ja valmis!

12112010_meikki5

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Huippunätti! Pidän noista sävyistä, vaikka ovatkin minulle ehkä liian murrettuja. Sulle kuitenkin näyttävät sopivan todella hyvin. :)

 2. 2

  LemonJuice sanoo

  On joskus aiemminkin käynyt ohimennen mielessä, mutta nyt jopa muistan laittaa kysymykseni. Katselin tuota sun ”luomivärinlevityskarttaa” ja mietin, että millä sinä sipaiset nuo värit liikkuvalle luomelle? Niissähän on loppujen lopuksi varsin pieniä värialueita.

 3. 3

  Mallu sanoo

  Olen pidemmän aikaa lukenut blogiasi ja ennenkaikkea ihaillut meikkauskuvia. Haluaisin oppia tekemään yhtä upeita silmämeikkejä kuin sinä.

 4. 7

  sanoo

  Mun meikkaustaidot on kyl kehittyny tosi paljo sun blogin ansiosta *__* Muuten, yksi kysymys: Jos esim. teet jonkun meikin ja postaat siitä tänne, lähdetkö sen kanssa sitten ulos vai pesetkö pois :-D Vai millanen sun arkimeikki yleensä on? Jos sait jotain selvää :-D

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Useimmat meikit mitä postaan tänne on ihan mun arkimeikkejä, ja lähden niillä sitten töihin. Eri asia jotkut erikoismeikit tekoripsillä, kuten taannoinen Kylie-meikki. En osaisi käyttää tekoripsiä arkena (kun hyvä jos juhlanakaan… ;))

 5. 10

  Heidi sanoo

  Oi miten mahtava meikki! Ja otsikon lukiessa (miten niin hidas netti, jolla kestää ikuisuuden lataa kuvat…)aloin odottamaan jotain superkaunista, eikä tarvinnut pettyä! :) Ja tähän liittyen, älä ihmeessä vaihda otsikoita päivämääriksi! Mikään ei ole ankeampaa kuin lukea blogia, jonka otsikosta ei saa mitään käsitystä aiheesta! Siis mieluummin vaikka sitten tylsiä ja itseään toistavia otsikoita kuin jotain ”koodia”.

  Ja sitten melkein aiheeseen liittyvä kysymys. Miten laajalti levität luomivärinpohjustusta luomelle? Itsellä kun on todella rasvoittuvat luomet ja käytän UDPP:tä (kiitos tuhannesti tästä vinkistä!!), niin se pohjustuksen ja paljaan luomen raja on todella selkeä. Osaatko kertoa, mikä olisi sellainen hyvä ”laajuus” pohjustukselle? Kun nyt tuntuu, etten saa luomiväriä häivytettyä kunnolla, kun pohjustukseen se tarttuu kuin täi tervaan, mutta paljaalle luomelle ei sitten oikeastaan ollenkaan…

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Levitän UDPP:tä ihan ripsirajasta kulmakarvoihin saakka, koko meikattavalle alueelle siis.

   Mikäli sulla on ongelmia häivytyksen kanssa, niin kannattaa levittää UDPP:n päälle hieman ihonväristä luomiväriä tai puuteria, se helpottaa häivytystä. Se tosin myös himmentää hieman päälle tulevaa luomiväriä.

   Itse teen usein esim. tummien tai mattaisten varjostussävyjen kanssa niin, että levitän juuri luomivaon yläpuolelle, siis siihen mihin varjostuksen raja tulee, ihonväristä luomiväriä. Näin tumman varjostuksen raja häivyttyy helpommin eikä ”juutu” pohjustukseen.

 6. 11

  Jenni sanoo

  Tosi kaunis meikki, taas kerran!

  Kiitos tosi paljon kun jaksat nähdä niin paljon vaivaa postausten kanssa. Ihanan selkeät ohjeet, tuotetiedot ja kaikki! Ihan nolostuttavan harvoin tulee kiitettyä hienoista postauksista, vaikka ne niin paljon piristää päivää ja inspiroi!

  Eli lyhyestä virsi kaunis: kiitos!

 7. 12

  Kassu sanoo

  Moikka!

  Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, ja täytyy sanoa että olisi mahtavaa päästä päivittämään kosmetiikkavarastojaan samanlaisen myyjän kanssa kuin sinä! Ihailen ammattitaitoasi ja sitä kuinka paneudut tuotteisiin kunnolla. Ja ehdotonta plussaa myös siitä, että taidat väriopin loistavasti. :)

  En tiedä onko asiasta ollut blogissa ennen puhetta, mutta oletko kenties koskaan ”julkistanut” missä myymälässä asiakkaaksesi voisi päästä? ;-) Ymmärrän kyllä jos et halua paljastaa sitä näin julkisesti, niin varmaan tekisin itsekin, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä varmuuden vuoksi!

  Lämmintä joulunalusaikaa ja kiitos ihanasta blogista!

  • 12.1

   Sanni sanoo

   En ole julkistanut. Jotkut ovat törmänneet liikkeeseeni ja muutama jopa tunnustautunut lukijaksi, mutta toistaiseksi olen pysynyt ilmeisesti aika hyvin ”piilossa”. :)

 8. 13

  sanoo

  Luin eka että pinkkiä vihreällä ja tulin blogiin katsomaan että se on jo erikoinen yhdistelmä :) selasin kuvia ja mietin että ei näytä pinkiltä? Luin sitten otsikon uudestaan :D mutta siinä sulle haaste, pinkkiä ja vihreää?? Ainakin itse olen kokeillut limeä ja vaaleanpunaista mutta mitenhän kirkkaampi versio onnistuisi?

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Heeei, kiitos haasteesta! ^_^ Vaaleanpunainen ja lime menee kyllä, mutta pinkki ja vihreä…. otan haasteen vastaan! :D

 9. 14

  sanoo

  Ehkä eniten sulle sopiva meikki, minkä oon lukemisaikanani nähnyt! :) En tiennytkään että jollain voi oikeasti olla noi vihreät silmät.

 10. 15

  Sissi sanoo

  Hieno tämäkin! Ja sopivan rauhallinen vaikka töihin, meillä kun ei kovin värikästä suosita.

 11. 17

  sanoo

  Tosi kiva meikki, igen! :)
  mä tänään epätoivoisesti levittelin luomivärejä (sormin, sen opin sensaistilta ja on vähän auttanut puuhaa!) ja mietin mitkä värit näyttäisi kivoilta yhdessä. Täältähän näitä idiksiä löytyy! se on kumma kun itsellä ei mielikuvitus riitä.

 12. 18

  Prada sanoo

  Oletkos Sanni vaihtanut työpaikkaa? Bongasin sut tänään ihan toiselta paikkakunnalta kuin ennen! Syksy oli vaihtunut veteen…

  • 18.1

   Sanni sanoo

   ^_^ Hihhii nuo sun vertauskuvat on kyllä hyviä…. Työpaikkaa en ole sinällään vaihtanut, mutta työpistettä kyllä. :)

   • 18.1.1

    Prada sanoo

    Hyvä tietää! Olin vähän ihmeissäni, että kuinka monessa paikassa sä oikein oot – viimeks olit toisessa ja nyt taas toisessa. Pohdiskelin sun olevan niin tehokas työntekijä, että susta on tehty jokaiseen paikkaan klooni ;)

    • 18.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mut voi välillä bongata kolmanneltakin paikkakunnalta… :) Nyt tosin olen pääsääntöisesti siellä mistä mut ilmeisesti tänään bongasit.

     • 18.1.1.1.1

      Prada sanoo

      Voi apua, aika pelottavaa. ”Sanni is here, Sanni is there, Sanni is everywhere…”

      Edit by Sanni: Anteeksi, nyt mä vähän muokkasin tätä viestiä ettei alkaisi käydä liian selväksi nämä mestat…. ;)

 13. 20

  Miina sanoo

  Tosi kauniit värit. Voisin kokeilla joskus itsekin. Olen aiemmin keksinyt vain laittaa vaaleampaa vihreää sisänurkkaan ja ruskeita sävyjä tummentanut ulkonurkkaan, eli kiva idea sinulla.

  Kiitos muutenkin kivasta blogistasi. Luen sitä kuin naistenlehteä, eli se tarjoaa arjesta irrottautumista aina välillä.

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Tarkoitatko millä siveltimellä? Tuotehan mainittiin jo postauksessa. Käytän MACin eyeliner-siveltimiä 209 ja 210, tämän meikin rajaukseen käytin niistä ohuempaa eli 210:ä.

 14. 23

  sanoo

  Aivan ihana meikki ja mitä nyt noista silmäkuvista saa selvää niin näyttäisi sopivan sinulle erinomaisen hyvin! Itse en noin lämminsävyisessä viihtyisi mutta sehän ei tokikaan estä minua ihailemasta kaunista ja taidokasta meikkiä! Näyttää kyllä erityisen hyvältä!

  Olin tosi hämmästynyt Charmingin heittämästä haasteesta koska minusta vihreä+pinkki näyttää hyvältä ja olen useinkin saapastellut iltamenoissa sen sävyisessä meikissä, minulle se on siis ihan normisettiä. Niin me vaan ollaan erilaisia. ;-) Toki mun meikkini on ihan eri kategoriassa kuin suurimman osan taitavista kosmetiikkabloggaajista mutta on ne silti (mun mielestä) ihan näteiltä näyttäneet. =)

  • 23.1

   sanoo

   Mohn, en minä missään nimessä tarkoittanut että vihreä + pinkki olisi törkeä yhdistelmä! Siis sehän olisi hieno! Olen itse näköjään joskus tehnyt mutta limellä ja pinkillä, tässä siis nostalgisia ja aika kamalia meikkikuvia:

   http://charmingnails.blogspot.com/2009/01/pivn-meikkej.html

   Ehkä enemmän tarkoitin kirkkaita värejä, fuchsiaa/pinkkiä ja vihreää. Katsotaan mitä Sanni saa aikaan, hei haastetaan kaikki toisemme meikkaamaan tällä yhdistelmällä :) haastan siis itse itseni.

   • 23.1.1

    Mohn sanoo

    Juu ei, en ajatellutkaan, että olisit tarkoittanut negatiivisesti! Hämmästelin vain just sen takia, että minun yksi vakkaribilemeikeistäni on vihreän sävyillä tehty meikki tehostettuna kirkkaan pinkillä (kai se jollekulle voisi jopa fuksia olla). =) Lisäksi tein muistaakseni viime vappuna vihreä-pinkin, aika pastellisen meikin. Mutta täytyypäs kokeilla tässä joku päivä, en olekaan ihan hetkeen taas vihreä-pinkkinä heilunutkaan (tosin teal-pinkkinä heiluin ehkä kuukausi sitten luokkatapaamisessa). ;-D

 15. 24

  Miaminttu sanoo

  Mielettömän kivat värit tuossa meikissä! Ja tahtoisin antaa erityiskiitoksen noista kuvista, joissa olet rajannut eri värisillä renkuloilla eri luomivärien levityskohdat ja vielä kertonut mitä merkkiä/väriä mikäkin on. Ne auttavat todella paljon meikkien kopioimista omaan käyttöön :)

 16. 27

  overdose sanoo

  Voisitko pitää joskus semmosen teemaviikon, jonka aikana leikittelet nuorisotyyleillä – scene, emo, ”pissis”, gyaru… Olis hauska nähdä näitä meikkityylejä sulla, vaikka gyaru-meikin ootkin joskus aikasemminkin jo tehnyt.

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Ihan hauska idea, mutta töihin en kyllä kehtaisi kyseisissä meikeissä mennä…. eli mun pitäisi siis aina pestä meikki pois ja tehdä uusi meikki töihin = aikaavievää.

 17. 28

  -M- sanoo

  Ihana meikki, tätä on ihan pakko kokeilla! Tunnelmallista joulun odotusta Sannille! :)

 18. 29

  Sini sanoo

  hei sanni ! olen lukenut blogiasi jo ikuisuuden (ja olen todella koukussa:DD) ja nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan mutta jos oikein olen nähnyt niin työskentelet xxx:ssä ? Siellä ainakin oli tänään aivan näköisesi tyttö ja sain ihanaa palvelua kassalla ostaessani kynsikoristelu setin:) jos et ole hän niin anteeksi kommentti mutta ajattelimpa vain kysäistä jos satuin olemaan oikeassa!:)

  Edit by Sanni
  : työpaikan nimi poistettu

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Moikka Sini!

   Joo, siellähän minä…! :) Poistin tuon paikan nimen kommentista, kun en ole työpaikkaani täällä julkistanut. Enkä haluakaan, koska en täällä blogissa edusta mitään tiettyä firmaa.

   Mutta kiva että tykkäsit palvelusta…! :) Tervetuloa uudelleen!

   • 29.1.1

    Sini sanoo

    Aivan, ymmärrän hyvin ! :)hieman ajattelemattomana kommentoin, kun ei näillä 6 tunnin yö unilla oikein pää toimi :D Olen samaamieltä kanssasi että kuitenkin työpaikka on sen verran yksityinen asia, joten en itsekkään sitä blogissa kertoisi.

 19. 30

  JMJ sanoo

  Siis aivan upea meikki, rakastuin. Tokavika kuva, ah. Sä oot taiteilija, Sanni :)

 20. 31

  Mava sanoo

  Huikea meikki! Olen kuviesi ja tutorialiesi innoittamana ostanut luomivärejä ja alkanut harjoittelemaan silmämeikkien tekemistä. Tätä meikkiä on vain pakko päästä kokeilemaan.

  Kiitos hienosta blogista! Tämä on ainoita mitä jaksan seurata säännöllisesti.

 21. 32

  nyyti sanoo

  haluaisin kysyä ammattilaiselta tälläistä kysymystä että miten saada kajaali/eyeliner ripsien alle alas, onko mitään vinkkejä/niksejä?

 22. 33

  Cecilia sanoo

  Ihana meikki, rakastan noita sävyjä!
  Mukava illan piristys, kun olit laittanut lempivärini
  meikkiin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.