Perjantain keltavihreä

Eilinen meikki keltaisella ja vihreällä. Kuten tavallista, meikki näytti livenä paljon hohtavammalta ja kivemmalta.


Meikkiin käytetty:
* Mad Minerals Lemon Drop (sisänurkka ja kulmaluu)
* Mad Minerals Big Money (liikkuvan luomen keskellä)
* MAC Humid (ulkonurkassa)
* IsaDora Delirious-paletin vihreä (luomivaossa)
* Indelible Magnetism-geelirajaus (yläluomen rajaus)
* Bourjois Gris Ingénieux -kynä (alaluomen sisärajaus)
* Dior Iconic -ripsari


Joku lukija pyysi, että listaisin aina silmämeikkikuvien yhteyteen myös meikkiin yhdistämäni poskipunan ja huulimeikin. Kaikkien meikkien kohdalla en laita kasvoille yhtään mitään, sillä teen meikin vain koetarkoituksessa ja pesen sen samantien pois, mutta tämänkertainen meikki oli mulla ihan ”oikeastikin”. Poskilla ja huulilla persikan sävyjä; poskipunana MAC Dainty ja huulilla Pierre Cardinin huulikiilto nro 4.

Huomaatte, ettei silmämeikki tuossa kasvokuvassa näytä yhtään räikeälle, vaikka se lähikuvissa siltä vaikuttaakin. Tämä on näitä pienisilmäisyyden harvoja ”etuja”; joskus voi arkena laittaa hyvinkin kirkkaita ja värikkäitä silmämeikkejä ilman että kokonaisuus näyttää liian karnevaalilta. Kirkkaatkaan luomivärit eivät niin pomppaa katsojan silmään, kun liikkuvaa luomea ei juuri näy silmän ollessa auki. Suurisilmäisemmät ja pullealuomiset saavat olla tarkempia meikkinsä kanssa, kun silmämeikki on koko ajan täysin näkyvillä.

Työharjoittelukaverillani M:llä on pullealuomiset silmät, joissa luomiväri ei juuri voi ”kätkeytyä” syvään koloon niinkuin minulla. Luomiväri on levitetty yhtä suurelle alueelle kuin minun silmissäni, mutta se on paljon enemmän näkyvissä. Voitte muuten uskoa kuinka paljon itse toivoisin, että minulla olisi tuollaiset ”meikkiystävällisemmät” silmät..! ^_^


Kommentit
 1. 1

  Anonymous sanoo

  etkö sä meikkaa ihoa (siis meikkivoide, meikkipuuteri tms??) ollenkaan? vaikka on silmämeikit? näyttää vähän hassulta :D

 2. 2

  sanoo

  ^ Hmm, siis mitähän sä nyt tarkoitat..? "Näyttää hassulta"…? Siis tuossa naamakuvassa? Mulla on kyllä kuvassa ihan normaalisti mineraalimeikkipohja, niinkuin luonnollisestikin aina kun teen kokomeikin.

 3. 3

  sanoo

  Tarkoittaako ano sitä testimeikkiä? En usko että silloin teet meikkipohjaa jos vain silmät meikkaa :)

  Kannattaa myös olla lurppaluominen, voi käyttää mitä meikkiä vaan kun se ei kuitenkaan silmän normitilassa näy :D se hyvä puoli näissä on :)

  Ihana tuo kulta + vihreä, se on aina niin kaunis yhdistelmä, etenkin sinun tekemänä :)

 4. 5

  Anonymous sanoo

  Humid näyttää aina niin kauniilta sun meikeissä, ei ollenkaan niin tummalta kuin omissani, vaikka olet vielä vaaleampi kuin minä. Tuntuu, että saan välillä kunnon mustasilmäefektin sillä aikaiseksi. Häivytänköhän sitä liian huonosti tai sitten laitan liian suurelle alueelle tai jotain. Tai pitää ehkä yrittää yhdistää sitä keltaiseen tai kultaan niin koko ilme ei ole niin tumma kuin pelkän vihreän kanssa.

  Luulikohan edellinen kommentoija ettet käytä meikkipohjaa, kun et maininnut tuotteita erikseen listauksessa? En ymmärrä, koska näkeehän tuosta kasvokuvasta ainakin et tän meikin kans on pohja tehty..?

 5. 6

  sanoo

  CN – niin, ihmettelin vain kun ano kirjoitti "näyttää hassulta"… Eihän niissä silmämeikin testauskuvissa koskaan näy kasvojen ihoa. :P

 6. 7

  keijukainen sanoo

  Ihana meikki! Pitäis kyllä hankkia tuollainen Lemon dropin tyylinen keltainen vihreiden kaveriksi.

  EDM:n Butterfly kisses oli kesällä mulla samassa käytössä mut jotenki tuntuu ettei se näytä hyvältä enää kalpealla talvi-iholla ja tekee vähän sairaan näköiseksi :/

 7. 8

  sanoo

  Voi, et uskokaan, kuinka mielelläni vaihtaisin omat silmäni sun silmiin! Juurikin tuon takia, että voisi arkenakin käyttää rohkeitakin värejä näyttämättä sirkuspelleltä. :) Tuntuu, että oman silmänmallin kanssa saa olla extra-tarkkana häivyttelyjen kanssa, mikä vie paljon aikaa.

  Meikkisi on (jälleen) todella kaunis!

 8. 12

  sanoo

  Moi. Löysin blogisi tässä hiljattain ja se on tosi kiva. Oon saanu jo muutaman meikki-inspiraation jutuistasi :D
  Voisitko tässä pikkujoulu-ajan lähestyessä tehdä postauksen tekoripsien käytöstä ja meikin tekemisestä? Kun ite oon pari kertaa tekoripsiä kokeillut, enkä oikein tiedä, missä järjestyksessä meikki ois hyvä tehdä… Niinku ensin luomivärit ja ripset viimeseksi, vai miten… Mutta sellanen juttu ois tosi hyvä :D

 9. 13

  Anonymous sanoo

  Tosi kiva toi vihreä meikki. Mua kuitenkin häiritsee sun kuvissa se, että rypistät aina otsaa. Yritätkö saada silmistä suuremman näköiset? Tosta rypistämisestä tulee vaan ryppyjä. Silmät saa isoiksi otsaa rypistämättäkin. Yritä.

 10. 14

  sanoo

  ^ Jos en kohottaisi kuvissa kulmiani (mikä väkisin rypistää otsaa ^_^), silmäluomiani ei näkyisi sitäkään vähää. :) Selaapa syyskuun postaukseen nimeltä "My Little Pony Hair", siellä on kuva jossa otsani ja silmäni ovat rennossa normitilassa. Luomista ei näy mitään. :)

 11. 15

  Anonymous sanoo

  uskon et toi eka anonyymi tarkoitti sitä, että hän ihmettelee sitä ettei muuten kasvoja ole meikattu, vaikka silmät on meikattu.. eli hänestä on hassua kun silmissä on vahva meikki ja muuten ei… en silti ole varma ;D

 12. 16

  Anonymous sanoo

  niin siis hänestä naamassasi ei ole muuta meikkiä kun pelkissä silmissä :D

 13. 17

  Anonymous sanoo

  Kaunis meikki! Vihreä ja violetti on mun suosikkivärit silmämeikkiä tehdessä. Myös MACin Dainty näyttää tosi kivalta. Tiedätkö onko se MACin normaaliin valikoimaan kuuluva?

  t: Lapanen

 14. 18

  sanoo

  Anonyymi – jaa, no onpa hassua jos ekan anon mielestä mun kasvoilla ei ole lainkaan meikkipohjaa tuossa kuvassa! Minkähänlainen kilopakkeli siellä pitäisi olla että näyttäisi meikatulta? ^_^ Itse pidän enemmän luonnollisen pinnan antavasta mineraalipohjasta, joka peittää mun suht. hyväkuntoisen ihon epätasaisuudet ihan riittävästi.

  Lapanen – Daintyn pitäisi kyllä kuulua MACin normivalikoimaan, se on siis Mineralize Blush. Näkyy ainakin MACin sivuilla, en tiedä kuuluuko Hesan valikoimaan.

 15. 19

  Anonymous sanoo

  olen tuo eka anonyymi ja tarkoitin juuri sitä että näyttää hassulta kun on silmissä tosi voimakkaat meikit ja iholla näkyy meikkipohjan läpi verisuonia ja ihon värin vaihtelevuutta. Enkä maininnut mitään että pitäisi olla pakkelit mutta tavallaan silmämeikki ei käy yhteen ihomeikin kanssa, toinen on nätin luonnollinen ja toinen sitten viety hyvinkin pitkälle, pitämmellä kuin harvoilla ihmisillä arkimeikissä. (enkä tarkoita kritisoida silmämeikkejä rumiksi tai liioitelluiksi, vain tuota yhdistelmää)

 16. 20

  sanoo

  Anonyymi – tämä on varmaan juuri näitä makuasioita. :) Sellainen meikki, joka peittää kaikki kuultavat verisuonet ja ihon oman värin, on minusta pakkeli, enkä pitäisi sellaisesta pohjasta minkään silmämeikin kanssa.

  Mutta mielenkiintoinen pointti sulla! En ole tullut koskaan ajatelleeksi että joku voisi nähdä "ristiriidan" luonnollisen mineraalipohjan ja voimakkaan silmämeikin välillä.

  MissCherry – kiva että olet löytänyt blogiin! Mitä tekoripsien käyttöön tulee, siinä en valitettavasti voi opastaa. Käytän tekoripsiä aniharvoin, ja vielä pari kuukautta sitten en ollut eläissäni edes kokeillut sellaisia. Mutta kyllä, tekoripset laitetaan aina ihan viimeiseksi kun silmämeikki muuten on jo valmis. Ripsien liimakohdan päälle voi vielä halutessaan vetää kynärajausta päälle jos raja jää selvästi näkyviin.

 17. 21

  sanoo

  Mun piti ihan uudestaan tihrustella noita kuvia, enkä pysty ymmärtämään miten meikkipohja edes voisi olla paksumpi ja peittävämpi. Sittenhän sitä vasta näyttäisi ylimeikatulta arkeen. :o Miksi turhaan peittämään liikaa kaunista ihoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.