Paras kulmakarvageeli

Olen jo pitkään halunnut tehdä highlight-postauksen yhdestä tavallaan tylsästä ja kirjaimellisesti näkymättömästä, mutta itselle huipputärkeästä meikkituotteesta.

Kulmakarvageeli.

Kulmakarvat_aamulla_IMG_1540

Tältä näyttävät kulmakarvani aamulla herätessä.

Minulla on hyvin hentoinen ”baby”kulmakarvalaatu, ja karvat sojottavat minne sattuu. Niissä ei ole ryhdikästä jäykkyyttä tai luonnollista kulmaa vaan ne ovat tuollaiset hieman pyöreäkaariset pötköt. Näytän vihaiselta kun pidän kulmakarvojani rentona, koska ne eivät käytännössä nouse ollenkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotta kulmat pääsevät tähän muotoon ja kuosiin, pitää laittaa muutakin kuin kulmaväriä.

Ardell_BrowSculptingGel_IMG_1575

Läpinäkyvä kulmageeli. Yksi meikkirutiinini, heh, kulmakiviä.

Ja kaikkein paras on Ardell Brow Sculpting Gel. Jälleen yksi loppuunkäytetty putkilo. Ardellia myydään Kickseissä, hinta muistaakseni 11 – 12 euron kieppeillä. Ensi viikolla pitää taas käydä ostamassa uusi, vaikka kotona on muitakin kulmakarvageelejä. Ne eivät vain pärjää Ardellille.

Kulmakarva_geelattuna_IMG_1547

Monet laittavat kulmakarvageelin vasta kulmavärin jälkeen, mutta minä tykkään laittaa sekä ennen että jälkeen. Koska kulmani ovat niin hennot, karvat eivät ”pysy aloillaan” kun levitän niihin kulmaväriä. Kun geelaan ne ensin muotoon, ne on helpompi meikata.

Kulmakarvageelit

Geeleissä on eroja. Kokemukseni mukaan monet markkinoiden kulmakarvageeleistä ovat pidoltaan heikompia kuin Ardell, ja juuri siksi Ardellista on muodostunut suosikkini. Se pitää kulmakarvat asennossa koko päivän.

Lumenen geeli on heikkopitoinen. Se ei pidä kulmia yhtä hyvin muodossa johon ne harjaan, ja loppupäivästä kulmat sojottavat sinne tänne.

Etsin jatkuvasti edullisia tärppituotteita, ja H&M:n kulmageeli vaikutti ensin lupaavalta. Sen pito on Lumenea vahvempi, mutta koostumus märkä ja hitaasti kuivuva. Tuubin leveä suuaukko vs. harjan ohuus saavat aikaan sen, että harjan mukana tulee kerralla liikaa geeliä. Pidoltaan H&M on kuitenkin esim. Lumenea parempi.

Kulmakarvageelit_IMG_1570

Ardellin harja (keskellä) on H&M:ää ja Lumenea paksumpi. Joskus geeliä levittyy vähän yli koska harja on leveämpi kuin kulmakarvani, ja koollisesti Lumene (oikeanpuoleisin) on näistä eniten mieleeni. Mutta se pito… Lumene, jos luette tätä niin terkkuja kehityspuolelle: saisiko geeliin vähän enemmän ytyä? :)

Kulmakarvat_oikea

The gel effect. Meikkasin itse asiassa monta vuotta ilman kulmageeliä, koska en ollut älynnyt miten suuri merkitys sillä on kulman muodolle etenkin tällaisissa lötköpötkökulmakarvoissa. Kun oivalsin minkä eron geeli tekee, en ole enää osannut olla ilman.

Oikea kulmakarvani (kuvassa) on vielä vasenta harvempi. Etenkin alkupää on niin harva että karvat voisi helposti laskea yksitellen. :)

Kulmakarvat_vasen

Vasen kulmakarva on hieman tuuheampi ja alkupää paksumpi kuin oikeassa.

Kulmakarvat_IMG_1558

Meikattuina eron näkee parhaiten. En ole koskaan mainostanut olevani taitava kulmakarvojen meikkaaja ja tällainen hento, harva kulmakarvan laatu on mielestäni tosi vaikea saada meikattua nätisti ja luonnollisesti. Vaikka kuinka yritän värittää oikean yhtä paksuksi kuin vasen on, niin aina se jää jotenkin vajaaksi.

BlogAwards_look_IMG_6172

…eikä asiassa mielestäni aina onnistu ammattilainenkaan. Nämä Stage-11:n meikkiartistin minulle meikkaamat kulmakarvat viime kevään Blog Awardseista olivat monen teidän mielestä todella onnistuneet, mutta itse näen niissä samat ongelmat kuin itse meikatessa: harvaa ja hentoista kulmakarvaa on vaikea saada siistin ja ei-väritetyn näköiseksi.

Mutta nyt lähdettiin taas jo rönsyämään aiheesta. :) Kulmakarvageeli oli päivän sana.

Kuinka monelle muulle se on jokapäiväinen sana? Ehdoton osa meikkiä vai ”häh, tarvitseeko tuollaisenkin?

.

P.S. Mami Go Go -blogin Minttu on yksi mun kulmakarvaidoleita:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just tällaiset kulmakarvat on mun mielestä tosi kauniit. Ryhdikkäät ja selkeä muoto sopivalla siipikulmalla. Kuva tästä Mintun postauksesta jossa lisää kauniita kulmakarvakuvia :) (Kuva julkaistu Mintun luvalla.)

Kommentit
 1. 1

  Heidi sanoo

  Sulla on näköjään tuota vanhaa Lumenen kulmageeliä, uudessa on pienempi harja ja korkki on hopeinen :) En ole tuota vanhaa koostumusta käyttänyt, mutta kyllä tuo uusi ainakin minusta pitää kulmat hyvin paikallaan. Kulmageelit on myös mulla ollut meikkauksen kulmakiviä jo vuosikymmenen :) Mullakin on hyvin hentoiset kulmakarvat ja lisäksi aika pitkät, ja ne rupee sojottamaan alaspäin jättäen kulmiin kolon jos en laita kulmageeliä :D enkä voi lyhentää niitä kun sit ei ois kulmia ollenkaan…

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Sulla on näköjään tuota vanhaa Lumenen kulmageeliä, uudessa on pienempi harja ja korkki on hopeinen :)

   Jaa, se on muutettu :) Mä en meinaa pysyä kärryillä noissa Lumenen päivityksissä, tuntuu että välillä siellä uusitaan tuotteita liiankin tiheään ^_^ Tuo kulmakarvageeli tosi onkin ollut vuosikaudet samanlainen joten sen kohdalla ei voi puhua jatkuvista uudistuksista. Ehkä Lumenella koettiin että nyt oli vihdoin aika päivittää sekin..? Kommenteista lukemani palautteen perusteella uudistus ei näemmä ole kaikkien mieleen…

 2. 2

  Kikkis sanoo

  Kuulin aikanaan erään meikkitaiteilijan YouTube-videossa sellaisen viisauden kuin ”Your brows are sisters, not twins”. Tämän jälkeen en ole stressannut, vaikka eivät yhtä paksut olekaan. Aika onnettomilta omanikin näyttävät ilman väriä, mutta hyvän muodon vuoksi kulmapaletilla saa hyvän lopputuloksen. Kovin luonnollista tulosta en edes tavoittele, on ihan ok väritellä kunnolla. :D Ja kyllä se vaan on niin, että jos en muuta jaksa meikata niin kulmat on se ainoa, ilman niitä en lähde!

  • 2.1

   Sanni sanoo

   ”Your brows are sisters, not twins”.

   Tämä viisaus munkin pitäisi painaa mieleen kulmien kanssa tuskaillessa, kiitos :)

   Ja kyllä se vaan on niin, että jos en muuta jaksa meikata niin kulmat on se ainoa, ilman niitä en lähde!

   Sama! :) Tämän vuoksi kestovärjäänkin kulmia säännöllisesti, pitää ilmeen ilman meikkiäkin vähän ”valppaampana”. :) Kulmat vaikuttaa koko yleisilmeeseen aivan ratkaisevasti.

 3. 3

  Kuorotipu sanoo

  Mä käytän Lumenen sävyttävää kulmageeliä. Pito ei ole niinkään se juttu, mutta mikäli jaksan säännöllisesti värjätä kulmat niin selviän pelkällä geelillä. Valitettavan usein joudun kyllä kynään turvautumaan, mutta geelin kanssa vähän kevyemmällä kädellä kuin ilman geeliä.

 4. 4

  Kati sanoo

  Kiitos tästä vertailusta. En ole löytänyt muita värittömiä kulmageelejä kuin Lumene, mutta nyt taitaa mennä vaihtoon. Lumenen harjaa on lyhennetty entisestä enkä pidä siitä ollenkaan, paksut kulmat mahdoton saada kuosiin.

 5. 5

  Juli sanoo

  Mulla on luonnostaan tuuheat ja paksut kulmat, jotka asettuvat harjattuina melko nätisti. Meikkaan kulmat yleensä jollakin perus kajalilla tai silmänrajauskynällä, koska mustia kulmakyniä ei jostain syystä ole melkeinpä millään merkillä, eikä kynän rasvaisuus haittaa, kun väri tarttuu karvoihin eikä päädy iholle asti. Ja no, silmänrajauskyniä on kaikilla halpismerkeillä, enkä koe tarpeelliseksi ostaa kympin kulmakynää, kun parin euron silmänrajauskynä hoitaa saman asian.

  Nyt on pakko sanoa, että kadehdin suuresti sinua ja kaikkia muitakin hentokulmaisia, koska näiden karvamatojen nyppiminen käy melkeinpä työstä. Kulmat on nypittävä vähintään joka toinen päivä tai ne kasvavat viikossa kaksi senttiä paksuiksi karvamadoiksi. Ja niitä hajakarvoja kasvaa aina välillä luomivaossa asti… Joku täsmälaserhoito olisi kyllä poikaa.

  • 5.1

   Sanni sanoo

   koska näiden karvamatojen nyppiminen käy melkeinpä työstä. Kulmat on nypittävä vähintään joka toinen päivä tai ne kasvavat viikossa kaksi senttiä paksuiksi karvamadoiksi. Ja niitä hajakarvoja kasvaa aina välillä luomivaossa asti

   Ohoh..!

   On kyllä aina niin mielenkiintoista kuulla miten poikkeavia tilanteita ihmisillä onkaan ”karvoituksensa” kanssa :) Mullahan kasvaa säärikarvatkin niin hitaasti että sheivaus noin kerran 10 päivässä riittää – ja kainaloille ehkä kerran kuussa..!

   • 5.1.1

    Juli sanoo

    Mulla kasvaa hiukset ja kulmakarvat ihan järjetöntä vauhtia, mutta muuten suht maltillisesti. Kainalot sheivaan yleensä parin viikon välein, sääriä en jaksa sheivata juuri ikinä, kun kuitenkin on aina pitkät housut tai sukkahousut. Olen ilmeisesti valikoidusti karvainen :D

 6. 6

  Tee sanoo

  Tarttee, terveisin tuuheat mutta hentoiset karvat, jotka sojottaa minne sattuu :)

 7. 7

  lusene sanoo

  Ostin joskus Lumenen geelin kokeiluun kun tuntui, että kulmakarvat eivät millään pysy ojennuksessa. Tuleehan sitä käytettyä aina meikatessa, mutta pito ei todellakaan ole kummoinen. Pitääkin seuraavaksi kokeilla tuota Ardellia. Kiitos vinkistä!

 8. 8

  Lilli sanoo

  Mulla on pieni pakkomielle kulmakarvoihin, ne tekee kasvoista niin paljon skarpimmat. Harmi et mulla on luonnostaan vaaleat, hennot ja harvat kulmat, ja kaiken lisäksi mulla on kulmassa ruma arpi, jonka kohdalla ei kasva edes niitä harvoja haituvia. Kulmien meikkaaminen on joka-aamuinen murheenkryyni :D

  Nyt on ollut vuoden verran käytössä Nyxin vaaleanruskea aika jankkimainen kulmakarvageeli, sen ja viistopäisen siveltimen kanssa ”luon” itselleni kulmakarvat aamuisin :D tohon arpeen ei oikein tartu mikään meikki, niin lisäilen pitkin päivää siihen lumenen tosi vanhaa kulmakynää, sitä jossa on vielä se vanha hyvä koostumus, ei se uusi ja liian kuiva. En tiedä mitä teen kun se loppuu, sillä vahamaisella koostumuksella saa hyvin sen arven piilotettua :)

  Muuten voin olla ilman meikkiä, mut ilman kulmakarvoja on jotenkin alaston olo. Ja kun se arpi näkyy, niin en tykkää et kukaan ajattelee et mulla on vieläkin se kausi menossa,kun joskus oli muotia nyppiä kulmiin se kamala lovi :D

  • 8.1

   Sanni sanoo

   en tykkää et kukaan ajattelee et mulla on vieläkin se kausi menossa,kun joskus oli muotia nyppiä kulmiin se kamala lovi :D

   Ainiin TUO muoti..! :D

   Kaikenlaisia hupaisia pikku muotihullutuksia mahtuu kaikkiin vuosiin.. Nyt menee jo ihan off topic mutta muistan, kun omassa nuoruudessani oli lyhyet mutta sitäkin intensiivisemmät kaudet jolloin kaikilla piti olla iso vauvan tutti (!!) -kaulakoru, samettinen iso lierihattu ja runsasröyhelöinen kauluspaita (!!!!). (Onneksi nämä kaikki sentään eri aikaan :D) Noita röyhelöpaitoja käytettiin koulussakin. :)

   • 8.1.1

    Katri sanoo

    Sillon kun aikoinaan löysin sun blogisi, muistan ahmineeni noita sun ysärinostalgiapostauksia suurella innolla. Tuli taas tuosta sun vastauksesta mieleen että ois niin hauska kuulla kun muistelet menneiden vuosien muotivillityksiä tai muita hulluja juttuja niin 90- kuin 2000-luvunkin puolelta :)

 9. 9

  ReeLee sanoo

  Kulmakarvageelejä on mun mielestä tosi vähän markkinoilla ollu, nykyään vähän useammalta merkiltä löytyy. Olen kokeillut body shopin mutta uusi ihastus tulee dermosililtä!! Halpa hinta ja kova harja, aluksi tuntui oudolta mutta tykästyin siihen. Body shopin mallista geeliä levittyi myös kulmakarvojen viereen iholle jota sai pyyhkiä pumpulipuikoilla pois mutta dermon geeli levittyy väin kulmakarvoille. Ehkä kokeilen kuitenkin tuota sinun mainitsemaa merkkiä myös :)

 10. 10

  Memmuli sanoo

  O.O on hiukan eroa geelillä ja ilman! Mielestäni meikkaat kulmasi kauniisti.

  Niin kuin muutama aiempi jo kommentoi, Lumene on mennyt ja muuttanut putkiloa. Tavara on mielestäni samaa, mutta uusi putkilo on aivan takapuolesta! Harja on nykyisin puolet lyhyempi. Ei toimi. Geeliä tarttuu valtavasti harjaan ja siinä missä ennen sai pyyhittyä edes yhden reunan vähempigeeliseksi ottaessa harjaa ulos niin nyt se on mahdotonta. Ärsyttää ihan että ostin.

 11. 11

  Eevi sanoo

  Aa! Pitäiskö itekin kokeilla! Meikkaan kulmat aina kun loppunaamankin, mut kulmakynällä. Mullakin on ehkä enemmän hennot kulmakarvat, mutta ne kyllä pysyvät musta paikallaan. En oo ikinä ainakaan kiinnittäny huomiota, että aha, ny alkaa löpsöttää :D Aina tekee silti mieli kokeilla uusia juttuja. Kulmien meikkaus on mulla lopulta kohtalaisen uus juttu, en viä nelisen vuotta sitten meikannu niitä lainkaan. Nyt oon päässy mielestäni balanssiin värin ja muodon suhteen :)

 12. 12

  Eliina sanoo

  Itselleni kulmakarvojen meikkaaminen ja tummentaminen on joka arkipäiväinen asia. Ne on niin vaaleat, harvat ja hennotkin vielä, että ihan itkettää.
  Nyppimistä olen rajoittanut vain hajakarvoihin ja itse kulmien tummentamiseen käytän Isa Doran kulmakynää (tummaa ja vaaleaa, joilla yritän saada tehdä hentoisia viivoja kulmien täytteeksi) ja sitten vielä siveltimellä Dermosilin kulmapaletista vaaleinta sävyä. Päälle vielä tietty sävyllinen kulmageeli.
  Melkoinen arsenaali pelkästään kulmakarvoille, mutta ilman en voi minnekään mennä.. on aika ilmeettömät kasvot muuten :D

  Kokeilin joskus Rimmelin kulmageeliä sellaisena hätävarana, mutta ei.. väriä tulee ihan liikaa ja se harja on kartiomainen, tosi vaikea käyttää, joten olen pysynyt Lumenen vastaavassa tuotteessa. Väriä tulee sopivasti ja pitää kulmat vielä hieman ojennuksesssakin. :>

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Mulle ei oikein ole sopineet nuo värjätyt geelit, kun tulos on harvoissa ja epätasaisesti jakautuneissa kulmakarvoissa niin epätasainen. Kulmakarvan etupää jää tosi nudeksi värjätyllä geelillä, koska geeli ei tartu ihoon, ja sitten taas ohueen ja kapeaan kulmakarvan loppupäähän jossa karvat ovat ”jonossa” tulee ihan liikaakin väriä

   • 12.1.1

    Eliina sanoo

    Joo, se on totta että geeli menee epätasaiseksi kulmissa. Itsellä vain nämä kulmat on jotain ihmeellistä, että vaikka värjäänkin ne, niin se väri ei edes kauaa pysy. Muutaman meikinpesun jälkeen ne ovat taas melkein yhtä kalpeat ja kasvot ovat ilmeettömät, tai enemmänkin vihaiset jopa :D
    Sillä olen pidättäytynyt värillisissä geeleissä, mutta joskus voisi kokeilla väritöntä siinä mielessä, josko nuo muutamat hajakarvat saisi ojennukseen muiden kaveriksi. :D
    Kateellisena katselen kavereiden kulmia, kun ne ovat tummat, tuuheat ja siistit, eivätkä edes pahemmin niitä siisti

 13. 13

  Sini sanoo

  Itse ostin ensimmäisen kulmageelini viime kuussa, sitä ennen ajattelin että minulle turha tuote, vaikka kulmia muuten meikkasinkin. Nyt kun geelin viimein ostin, en siitä luovu! Ostin tuon esittelemäsi Lumenen kulmakarvageelin ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen kun en muusta tosiaan tiedä :)

 14. 14

  Mintsi sanoo

  Minä käytän lähinnä lumenen ruskeaa geeliä. En niin kamalasti välitä pidosta ja värjätty geeli on helppo ja nopea. Kynällä saa kyllä siistimpää jälkeä, mutta laiskana en arkimeikissä sitä käytä.

  Kulmakarvat ovat minulla muutenkin lapsipuolen asemassa. Niiden meikkaamiseen ja huolenpitoon en käytä yhtä paljon energiaa ja aikaa kuin muuten naamaan. Toisaalta minua on siunattu tummilla ja hyvän muotoisilla kulmakarvoilla.

 15. 15

  SannaM sanoo

  Mulla näyttäisi olevan vähän saman tyyppinen kulmakarvalaatu. Olen tykännyt käyttää Lily Lolon kulmaväriä, mutta duon vahaa en saa toimimaan. Tuntuu että se rasvaisuus viimeistän suttaa kulmat luonnottoman näköisiksi. Ehkäpä tarttis siis kokeilla geeliä. Onko sulla Laveran Styling Geelistä kokemuksia?

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Olen kokeillut Laveran Eyebrow Styling -geeliä, ja sävy on hyvä (sopivan neutraali harmaanruskea), mutta nuo sävytetyt geelit ei sovi mulle koska levittyvät harvoihin kulmiin niin epätasaisesti.

   Tasaisemmalle ja tuuhealle kulmakarvalle varmasti tosi hyvä tuote :)

 16. 16

  Meu sanoo

  Mulla on kans luonnostaan todella tuuheat ja tummat kulmat. Tärkein ase niiden kanssa on nyppiminen, muuta en iltamenoja poislukien niille tee. Ensimmäisen kulmakynän sain osana lahjaa muutama vuosi sitten, Lumenen joku. En ole muita testannut, mutta tuo on ollut ihan kiva lähinnä juuri yhtenäistämisen kantilta. En piirtele karvoja (jotkut kai silleenkin tekee?) vaan väritän kynän lappeella hellästi vastakarvaan ja sitten harjaan malliin. :D

  Kulmageelin ostin ekaa kertaa viime kesänä, se on Lumenen Natural Coden väritön. Itse olen tykännyt kovasti, vaikka tosiaan vertailupohjaa mulla ei ole, mutta geeliä tulee sopivan vähän ettei liimaannu ja lotraannu, ja karvamadot pysyvät jämäkästi kohdillaan. Jopa niinkin jämäkästi, että joskus tuntuu kulmia nostaessa sellainen vähän kiristävä fiilis, jos on tullut sudittua vähän isommalla kädellä. ^_^;;

  Mielenkiintoista lukea ihmisten kommentteja ja tuntemuksia kulmakarvoistaan! Itsekin koen, että oman kulmapehkoni ainoa ärsyttävä puoli on jatkuva nyppimisen tarve, koska karvat ovat paksuja ja lähes mustia (vaikka muuten luonnostaan blondi olenkin). Toisaalta olen tosi tyytyväinen geenilottoon näiden kohdalla; tulee aina mieleen kun jonain kesänä olin yhden kaverin kanssa lähdössä iltaa viettämään, ja vähän sivuhuomiona totesin eteisessä jo kengät jalassa, että ai niin, kulmathan mä olin ajatellut vielä vähän oikoa. Kaveri huudahti kauhistuneena, että hyvä kun huomasit, kyllä olis mennyt ilta pilalle jos ei olisi kulmia laitettu! On kuulemma koko meikki ilman kulmien laittoa ihan pointless. Se kun on hänellä se ensimmäinen ja ainoa juttu, jota ilman ei kotoa poistuta. :)

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Kulmageelin ostin ekaa kertaa viime kesänä, se on Lumenen Natural Coden väritön.

   Mulla on mennyt ihan ohi että Natural Codellakin on kulmageeli. :) Kuulostaa että se saattaisi olla pidoltaan perus-Lumenea voimakkaampi. Täytyypä tsekata tuo joskus kaupassa.

   Olisi kyllä mielenkiintoista kokea viikko elämää tuuhiden ja vahvojen kulmakarvojen omistajana :) Uskon kyllä että nyppimisessä voi olla työtä, mutta toisaalta uskon että se on pienempi vaiva kuin jokapäiväinen kulmien ”esiinpiirtäminen” meikin kautta. Ainakin mun näkökulmasta :)

   Jos rohkeus riittäisi, ottaisin kulmiin kestopigmentoinnin. Jotenkin se vain tuntuu hurjan pelottavalta operaatiolta, jos tulos menisikin pieleen niin sitä ei ihan helpolla saisikaan piiloon ja menisi tosi pitkään ennenkuin kulmat olisi entisensä.

   • 16.1.1

    Ruusu sanoo

    Itse otin kulmien kestopigmentoinnin lähes vuosi sitten. Tämän jälkeen niitä on kohennettu kahteen kertaan, noin puolen vuoden välein. Muotoon olen ollut tyytyväinen ja siihen asiansa osaava ammattilainen käyttää runsaasti aikaa.

    Todellisuudessa parhaiten sijoittamani rahat ikinä. En vaihtaisi takaisin entiseen päiväksikään.

    Kulmakarvani ovat luonnostaan paksut ja tuuheat, mutta pigmentointi antaa niin paljon enemmän.

    Tuttavani, jolla on tummat mutta hennot kulmakarvat, otti pigmentoinnin niin, että sai lisää muotoa kulmien loppupäähän ja viivat ovat lähinnä vain ryhdittämässä kulmaa. Eikä ikinä uskoisi, että hänellä on pigmentointi.

 17. 17

  Anna sanoo

  Minä katson aina kateellisena Mustaakajalia-blogin Heidin kulmakarvoja. Minusta ne ovat täydelliset. Omista kulmista en kyllä sellaisia saa, vaikka tekisin mitä… Omat kulmani ovat miltei vaakasuorat ja karvat ovat itsepäiset ja jäykät. Olen käyttänyt Lumenen kulmageeliä ja Anastasian ohutta kulmakynää.

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Heidillä on kyllä tosi nätit kulmat :) Ja hän myös meikkaa ne tosi kauniisti.

 18. 18

  TeijaH sanoo

  ”Sisters, not twins” on kyllä hyvin sanottu. Eiväthän silmätkään ole identtiset, ja jo luomien erilaisuus tekee silmien alueet keskenään erilaisiksi… joten vaikka kulmat saisi tehtyä prikulleen samanlaisiksi, kokonaisuus olisi kuitenkin hieman erilainen. Ja eikö ole tutkimuksiakin siitä, että kauniiksi havaituissa kasvoissa puoliskot ovat nimenomaan hieman erilaiset? Anne Pohtamon silmät ja kulmat ovat varmaan malliesimerkki.

  Ostin tuhat vuotta sitten Cliniquen Brow Sculpting Duon Sokoksen myyjän avustuksella. Se oli loisto-ostos. Väripuolelta pannu paistaa mutta hyvin on vielä jäljelläkin. Geelimäistä puolta olen käyttänyt harvakseltaan kokeilumielessä, vaikka varsinaista tarvetta ei ole, koska kulmat lepäävät valmiiksi sopivassa järjestyksessä. Siksipä geelistä tuleekin vain kummallinen ”märkä” olo :)

  Nuo Mintun kulmat ovat todella kauniin muotoiset ja ihanteellisen paksut. Väriltään sen sijaan omaan silmääni liian mustat ja hallitsevat – ja vielä kun alkavat hyvin läheltä nenää, tulee vähän AngryBird-fiilis.

  Minusta sinä teet omat kulmasi kauniisti. Meikkitaiteilijan kädenjälki näytti lähikuvassa vähän epätasaiselta mutta kauempaa sekin varmasti toimi mainiosti. Harvapa meistä on lähikuvaetäisyydellä toisesta normaalioloissa :) ja jutteluetäisyydellä kasvot kuitenkin ilmehtivät ja liikkuvat koko ajan.

  Valo lisääntyy, joten hyvää kevään jatkoa ja lisää pastelleja elämään, Sanni. Jatkan toki lukemista joka päivä mutta kommentoin varmaan harvakseltaan. Nyt on vähän sellainen vaihe elämässä. <3

  (Joo, ja saas nähdä, saatko nyt kommentteja kulmien nyppimisestä… vaan sehän on vain merkki siitä, että on tullut uusia lukijoita!)

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Kiitos kommentista Teija :)

   Niinhän se on ettei ihmisen kasvojen kuulukaan olla symmetriset kummaltakin puolelta, olisimme varmaan aika hullun näköisiä jos niin olisi… :D Silti sitä jotenkin vain tavoittelee meikatessa symmetriaa ja epäsymmetria häiritsee.

   Mami Go Go Mintun kulmista – mun mielestä Mintulle sopii tosi tummat kulmat kun hän on luonnostaankin tumma ja simät hyvin tummanruskeat. Noissa linkin takaisissa kuvissa kokonaisuus näkyy paremmin. Välillä kyllä näkee mustia kulmia ihan ”väärissä” yhteyksissä, tai no, ei ole väärää vaan erilaisia makuja ja tyylejä, mutta välillä näen mun makuun liian tummia kulmia vaaleilla ihmisillä :)

   Olipa kauniit kevään terveiset, Kiitos Teija ja samat takaisin sinulle :) Kevättä on tosiaan jo ilmassa (etenkin Ahvenanmaalla oli jo ihan kevät-fiilis), mutta itse toivottaisin vielä mieluusti huurteiset pakkassäät takaisin :) Talvi saisi olla pitkä, luminen ja narskuva :)

   Joo, ja saas nähdä, saatko nyt kommentteja kulmien nyppimisestä… vaan sehän on vain merkki siitä, että on tullut uusia lukijoita!

   Hehheh, joo, nimenomaan :D

 19. 19

  Kaitlin sanoo

  Mulla on ihan sama vika, tosin sillä erotuksella että mun kulmat on vitivalkoiset ja kesti puoli elinikää keksiä mitä niille tehdä, jotta ne näyttäisvät luonnolliselta eikä liian maalatuilta, aika monta järkkyä lookkia tullut käytyä läpi :D

  Mä oon varmaan 15 vuotta käyttänyt hiusgeeliä kulmiini koska mikään kokeilemani kulmageeli ei vaan pidä näitä kurissa, hassua – luulis että hennot karvat olis helppo saada ojennukseen, vaan ei, ne sojottaa ainakin viiteen eri ilmansuuntaan ilman sitä hiusgeeliä :D

  • 19.1

   Loujii sanoo

   Joku miespuolinen meikkitaiteilija sanoi joskus tv:ssä, että kulmat voi muotoilla kulmakynäharjaan suihkautetulla hiuslakalla. :)

 20. 20

  sanoo

  En sano mitään tuosta Ardellista, mutta kulmakarvojen super glue: Anastasia Beverly Hilssin Clear Brow -geeli! <3 Jää muut taakse. Tuli mieleen että sitähän myydään myös Kicksissä.. ;)

 21. 21

  Nimetön sanoo

  Eroavatko noi koostumukseltaan paljonkin hiustenmuotoilutuotteista? Joskus luin, että hätävarana voi kulmat laittaa ojennukseen esim. hiuslakalla. Miten sitten esim. hiusgeeli tai -vaha jos ei ihan lakan pitoa kaipaa?

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Kulmageelit on ainakin ohuempia koostumukseltaan kuin hiusgeelit, tai no, toisaalta, en ole koskaan pitänyt kädessä isoa palluraa kulmageeliä, voihan se vaikka loppupeleissä ollakin yhtä paksua :D Mutta tuntuu ja näyttää nestemäisemmältä kuin hiusgeeli kun katsoo ainetta siinä harjassa.

   Mä en näe syytä miksei hiusgeeliäkin (tai hiuslakkaa) voisi käyttää kulmakarvoihin – ellei geelissä olisi jotain ainesosia joita ei olisi hyvä olla lähellä silmiä. Noh, voihan otsiskin toisaalta olla lähellä silmiä ;) Eli I say go for it. Tuossa ylempänä Kaitlin kertoikin käyttäneensä hiusgeeliä kulmissa 15 vuotta.

 22. 22

  milipili sanoo

  Mulla on Lorkun ja Maybellinen värillinen geeli joista Lorkussa on parempi, lyhyt harja. Samanlainen myös värittömässä, jota laitan joskus kulmakynän kanssa. Pitäis käydä nypityttämässä jollain ammattilaisella niin saisin paremman muodon esiin, itse ei osaa….

 23. 24

  Elli A sanoo

  Arkisin en käytä kulmakarvageeliä vaan pelkkää sävyä, mutta juhliin käytän ihan tavallista hiusgeeliä myös kulmiin. Onkohan siitä jotain vaaraa? :-) Ei ole ainakaan minulla aiheuttanut ärsytystä. Käytän niin harvoin, että on tuntunut turhalta ostaa erillistä kulmageeliä.

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Onkohan siitä jotain vaaraa?

   En usko, ja iho varmasti kertoo jos on toista mieltä ;D Ylempänä Kaitlin kertoo käyttäneensä hiusgeeliä kulmiin 15 vuotta eli toimii näemmä :)

   • 24.1.1

    Elli A sanoo

    Kas, niinpä kertoikin. Olisi kannattanut lukea muut kommentit ensin :-) Ilmeisesti toimii muillakin hyvin tuo hiusgeeli.

 24. 26

  Riikka sanoo

  Itselläni oli myös ennen käytössä tuo Lumene, ja huomasin myös että sen pito oli aika hentoinen. Pari viikkoa sitten ostin Isadoran geelin joka on omaan makuuni juuri sopiva! Sen harjakin on noin puolet Lumenen harjan koosta eli sopivan pieni kulmille. :) Suosittelen!

 25. 27

  Ruska sanoo

  Mä oon ihan kamalan pikkutarkka mitä tulee kulmien meikkaamiseen. Saatan käyttää samalla kertaa kynää, nestemäistä ja puuterimaista väriä, vahaa ja geeliä. Ihan vaan koska siipi on muuhun karvaan verrattuna olematon. En tiedä miten sekin on mahdollista :D

  Nyt tosin tajusin, että niin tarkka kun oon omista kulmista niin en kuitenkaan kiinnitä juurikaan huomiota muiden kulmiin.

 26. 28

  Minna sanoo

  Oletko kokeillut Talikan kulmakarvoja vahvistavaa geelihoitoa? Mä juuri ostin sen, mutta sitä pitää käyttää useampi viikko, joten tuloksista en osaa sanoa. Mullakin on toinen kulma harvempi ja molemmat on kyllä harventunut iän myötä. Talikan ripsiseerumia ainakin on kehuttu paljon.

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Oletko kokeillut Talikan kulmakarvoja vahvistavaa geelihoitoa?

   En ole. Käy ihmeessä kertomassa kokemuksia jos sillä on jotain tuuhentavaa vaikutusta :) Olen kokeillut Swiss Clinicin kulmakarvaseerumia ja sillä ei ainakaan ollut mitään vaikutusta.

 27. 29

  Elli A sanoo

  Yksi asia tuli mieleen vielä kulmakarvoista. Kun silloin 90-luvun alussa (muistaakseni) oli muodikasta olla ohuet kulmakarvat, niin kaikki nyppivät niitä ahkerasti. Kukaan ei kylläkään kertonut, että jos nyppii parikin vuotta, saatikka kauemmin, niin kulmakarvat eivät enää kasva nypittyyn kohtaan.. Eli kun muoti muuttuu, kuten nyt, niin että on trendikästä olla paksut ja luonnolliset kulmat, niin ne joutuu piirtämään keinotekoisesti.

  Aion antaa tytölleni yhden neuvon, kun hän aikanaan tulee teini-ikään: Älä nypi kulmia liikaa :-)

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Kukaan ei kylläkään kertonut, että jos nyppii parikin vuotta, saatikka kauemmin, niin kulmakarvat eivät enää kasva nypittyyn kohtaan..

   Olen itsekin kuullut tuon monta kertaa, mutta siitäkin tuntuisi olevan erilasta dataa: ainakaan mulla koko aikuisikäni nyppimät hajakarvat eivät ole lakanneet kasvamasta kulmaluun alueella ;)

   • 29.1.1

    Elli A sanoo

    Hyvä sulle. Tosin en tiedä onko se kovin suuri onni, jos kyse on hajakarvoista? ;-) Itselläni on kulmien siipiosa (se kapea ulko-osuus) kaventunut huomattavasti ja siihen alle kasvaa enää ihan pari kolme haituvaa. Teininä kulmat olivat tyyliä Brooke Shields :-)

 28. 30

  Pipsnam sanoo

  Mulla sama juttu kuin jollain aiemmalla kommentoijalla, eli käytössä hiusgeeli kulmissa ja hyvin toimii! Oon pieneen purkkiin turauttanut hiusgeeliä ja jollain vanhalla (pestyllä) ripsiväriharjalla sitä lisäilen. Jostain syystä en tajunnut säästää ja pestä sitä ripsariputkiloa tohon tarkotukseen, pelkän harjan vaan.

  Tuli mieleen, että ootko koklannut jos tuo Lumenen harja natsaisi tohon Ardellin purkkiin?
  Mä käytän usein ripsareita ”ristiin”, joissain on hyvä harja ja joissain on hyvä koostumus, mutta keskenään alkuperänen aine ja harja ei aina toimi omaan makuun yhdessä. Usein noi ripsiharjat sopii kierteiltään eri merkkisiinkin putkiloihin ainakin jos on suurinpiirtein samaa kokoa (mutta jos kovin kapea harja on kyseessä, ei välttämättä uuden purkin liian leveä suuaukko ”niistä” harjaa tarpeeksi). Oon säästänyt hyvän ripsiharjan ja vaihdan sen vaan uuteen eri merkin purnukkaan, tietty välillä kannattaa pestä ennen uuteen ripsariin siirtämistä!

  • 30.1

   Sanni sanoo

   Tuli mieleen, että ootko koklannut jos tuo Lumenen harja natsaisi tohon Ardellin purkkiin?

   En ole koklannut, hyvä vinkki :) Ripsarien kohdalla olen tuota joskus tehnyt mutta en tullut ajatelleeksi kulmageelin kanssa :)

 29. 31

  sanoo

  Kuuluu joka päivään, ennen ja jälkeen kulmien meikkaamisen! Itse oon ollut tuohon Lumeneen tyytyväinen, mutta nyt uudistuneen harjan myötä en kyllä taida siihen päätyä. Harjaan suihkutettu hiuslakka on ollut mun baari-iltojen vakkari vaikka kuinka kauan, kyllä muuten pitää :D

  • 31.1

   Sanni sanoo

   Näinköhän Lumene muuttaa tuon harjan pian takaisin entisenlaiseksi kun jo tällaiseenkin yhteen pikkupostaukseen tulee näin paljon negatiivista palautetta…

 30. 32

  candycane sanoo

  En lukenut muita kommentteja, niin en tieda, onko joku jo maininnut E.L.F.:in kulmakarvageelin. Joka tapauksessa, ihan paras! Ja edullinen, ennen 1,5 puntaa putkilo, mutta nykyisin kolme… :/ Ei kuitenkaan hinalla pilattu edelleenkaan. Siina on hyva pito, olen hatatapauksessa joutunut ostamaan tuota Lumenen geelia ja sita taytyy kylla lisata kulmien ”varityksen” jalkeen. Mulla on siis aika tuuheat ja sinne tanne sojottavat kulmat, eli geeli on jokapaivaisessa kaytossa. :)

 31. 33

  Sonja sanoo

  Joo, Lumenen värillinen kulmakarvageeli käytössä. Sopii mun käyttöön kun karvat ei ole kovin harvassa. Tulee just sopiva sävy arkeen. Jos teen tummemman meikin laitan myös vähän tummanruskeaa mattaluomiväriä tasoittamaan väriä vielä enemmän :)

 32. 34

  VMV sanoo

  LessIsMoren piivaha käy omiini, ja sehän pysyy! Joskus kiireessä oon myös levittäny geelimäistä huulikiiltoa, toimii. Molemmat pohjusteeksi (ja ”liukasteeksi”) Zuiin Sappihre-luomivärille, jonka sävy on täydellinen omiin kulmiini.
  Noista muista hiusgeeli-vinkeistä inspiroituneena saatan kohta olla mascadavogeeli-purkilla :D

 33. 35

  sanoo

  Haa! Nyt koin valaistumisen!

  Pitääköhän käydä hamstraamassa itselle jokin kulmakarvageeli! Tuskailen aina kun sojottavat miten sattuu ja meikkaaminen on aina yhtä hankalaa..

 34. 36

  Etsivä sanoo

  Eipä taida muuten saada väritöntä Ardellia enää Kickseistä, ei ainakaan Hgin keskustasta. :( Sanoivat, että sitä on ollut kaaaauan aikaa sitten, mutta ei ole kyllä enää hetkeen tullut, olisivat kaupanneet muita merkkejä. Kävin kahdessa ja kummassakin eioota (ja toisessa sanoivat, että muutkin ovat käyneet kysymässä ja oletan, että tämän postauksen perusteella… :D ).

  • 36.1

   Sanni sanoo

   Joo, toinen lukija jo aiemmin kommentoi (johonkin toiseen postaukseen) että Ardell on jäänyt pois Kicksien valikoimasta viime vuoden aikana :( Eli näköjään juuri sen jälkeen kun olen itse edellisen kappaleen ostanut. *huokaus* Niin tyypillistä että lempituotteille käy näin… Päivitänkin tän Kicks-tiedon tekstiin.

 35. 37

  Etsivä sanoo

  Siellä oli kyllä muita Ardellin tuotteita, ainakin niissä liikkeissä, missä itse kävin, mutta ilmeisesti just tää kirkas geeli ei enää kuulu valikoimiin. Esim. UK-Amazonista näytti saavan suht halvalla, jos tilaa netistä, ei ollut montaa puntaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.