Päivän ärsytys

Kuka muu vihaa rajauskynien muovituksen irroittamista?

Kynat_IMG_1194_2

Siis aargh…

Kynat_IMG_1204

Tottakai arvostan sitä, että kynät muovitetaan hygieenisesti niin ettei niitä saa räplättyä kaupassa auki. Mutta kun niitä ei saamari meinaa saada kotonakaan irti millään…!

Sakset, veitsi… Hiki päässä repimistä ja kynsimistä. Onnistuin tällä kertaa katkaisemaan yhden kynän kärjenkin taistellessani muovikondomin kanssa.

Haava_IMG_1209

Ei ole eka kerta kun homma päättyy haavaan.

Huokaus.

No, nyt ne on kaikki auki.

Saksassa muuten lähes kaikki meikkituotteet jotka vain suinkin saa auki on testattu. Tämä tuli havaittua ainakin DM:n ja Rossmannin kosmetiikkahyllyillä. Monista tuotteista ei ole testeriä joten asiakkaat kokeilevat tuotteita kylmän viileästi myyntikappaleista. Siinä mielessä muovikuoret ovat erittäin hyvä juttu. Karstadt-tavaratalossakin, joka sentään on vähän hienompi liike, näin naisen aivan julkisesti lakkaavan kynsiään myyntikappalekynsilakalla.

Ostokset_reissu_IMG_1219

Reissun saalis. :) Mukana myös Lilianalta saadut tuliaiset.

Tässä välissä ajattelin testata Tallinnasta tuodut Natura Sibericat ja Puhas Loodukset, Saksan tuomisista suuri osa jää odottamaan korkkaamistaan loppukesään ja syksyyn. Jonossa on myös merkkejä kuten The Organic Pharmacy, Arctic Arbutin, Kicks ja uutuuksia Laveralta, sekä yksittäisiä tuotteita Korresilta, Mádaralta, Estelle & Thildiltä ja Lumenelta.

Kiinnostaako joku merkki näistä teitä erityisesti? Otetaanko ihan kronologisessa järjestyksessä vai siirretäänkö joku merkki testikärkeen..? :)

Jos joku ihmettelee mitä järkeä on ostaa lisää kun laatikot on jo ihan täynnä, niin tämä on vähän niinkuin työtäni: testaan kosmetiikkaa. Tutustun mielelläni uusiin merkkeihin ja kirjoitan niistä. En kuvittele että monikaan Saksan tuomisista jää lopulta omaan käyttööni, siskoni odottavat niitä varmasti jo kieli pitkällä kun olen saanut niitä testattua riittävästi :)

Rajauskynät kyllä jää mulle! ^_^

idMeikki0906_IMG_1232

Jotta saan testituotelaatikoihin tilaa, on edessä pian taas arvontoja teillekin. Ai samperi, munhan piti arpoa Exuvianceakin…

Meikki0906_IMG_1237

Päivän meikissä yläluomella Sephoran kynät sävyissä Sun Tan (pronssi) ja Purple Stilettos (violetti) ja alaluomella jumbokynä sävyssä Stayin’ Alive.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pysyy muuten ihan sairaan hyvin sisäluomellakin :)

Kommentit
 1. 1

  kuorotipu sanoo

  Kiroan samaa jokaisen ostamani kynän kohdalla! En muuten muista että koska olisin ostanut muita kuin muovitettuja kyniä. Toisten merkkien tarroja inhoan ehkä kuitenkin enemmän, kun se tahma aina jää..

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Etenkin se korkin kohdalla oleva muovi…! Waaaaarghh! Joihinkin kyniin olen jättänyt sen muovin kun hermo ei enää kestänyt sen irtikynsimistä…

   • 1.1.1

    kuorotipu sanoo

    TBS:n joulukalenterista tuli musta rajauskynä, jonka smudgepää on edelleen korkkaamatta. En saanut kerralla sitä muovia irti, enkä ole toiste jaksanut tapella :D

 2. 2

  -Eve sanoo

  Olen vähän huono metsästämään vähemmän tunnettuja merkkejä, vaikka toki niistäkin luen mielelläni arvosteluja. Eniten siis odotan tuttujen Madaran, Korresin ja Lumenen testirapaortteja.

  Hienot rajaukset, uskaltaisinkohan tänä kesänä jo kokeilla jotain vähän jännittävämpää kuin ikuisia harmaata ja ruskeaa. Vähän jo laajensin valikoimaani Lumenen Blueberry vihertävällä, jonka taisin täältä sinulta bongata joskus aiemmin.

  -Eve

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Tuo Lumenen Khaki Crystal on kyllä vain niin mainio! :) Mun arkisuosikkeja! Viime vuonna en tainnut mitään muita rajauksia yhtä paljon käyttääkään kuin Lumenen Khaki ja Grey Crystalia. :-*

   Kesällä menee sitten tämä värikkäämpi osasto. Mitä enemmän rusketusta naamassa, sitä enemmän väriä rajauksessa :D

 3. 3

  Sari sanoo

  Mun mielestä nuo muovit on yksinomaan hyvä asia. Fyysisestä kaupasta en osta ainakaan silmätuotteita ellei niissä ole jotain sinettiä. En mielestäni ole mitenkään hysteerinen tässä asiassa, mutta jos maksan käyttämättömän tuotteen hinnan, haluan sen olevan käyttämätön. Tässä kyllä yksi syy siihen että paljolti olenkin siirtynyt ostamaan kosmetiikan verkkokaupoista.

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Mun mielestä nuo muovit on yksinomaan hyvä asia.

   Tottakai, hygienian kannalta ehdottomasti :)

   Mutta jos niistä nyt saisi edes vähän helpommin irtoavat… En tajua miksi se aukirepäisykohta toimii niin harvoissa yksilöissä.

   • 3.1.1

    Sari sanoo

    Ymmärrän… Mulla ei tuo avaamisen vaikeus ole samalla tavalla korostunut, kun en yleensä osta kassillista kyniä parissa päivässä :P

   • 3.1.2

    piia sanoo

    Sanni, matto- tai askarteluveitsellä vaan! jo sellainen kevyt ”kosketus” murtaa muovia riittävästi ja sen saa nätisti auki. Ja kynän pintaan ei jää mitään jälkeä.

    • 3.1.2.1

     Sanni sanoo

     Ilmeisesti kynsisakset ja hedelmäveitset on niin tylppiä askarteluveitsiin verrattuna että niillä tuo ei onnistu… Täytyyköhän sitä lähteä asiakseen askarteluliikkeeseen vain että saa tulevaisuudessa meikkikynät auki vähemmällä vaivalla..! ^_^ :p

 4. 4

  Tintti sanoo

  Itse ostin juuri Natura Siberican rasvoittuville hiuksille tarkoitetun shampoon Venäjältä. Tuli ihanan puhtaat ja pehmeät hiukset :) Eikä ollut hinnalla pilattu; 400 ml pullo maksoi euroissa reilu 3e. Nyt harmittaa etten ostanut enempää merkin tuotteita, mutta seuraavalla kerralla sitten.
  Shampoota ei tarvinnut edes laittaa paljoa ja päätuntu (?) ja koostumus oli jotenkin erilainen kuin yleensä käyttämissäni shampoissa, en nyt osaa kuvailla muuten kuin, että miellyttävä.:D
  Toivottavasti tykkäät! :)

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Mä olen ehtinyt Natura Siberican hiustuotteita jo pari kertaa kokeilemaankin, ja olen kyllä tykännyt! :) Etenkin se tyrnisarja… ahhh mikä tuoksu!

 5. 6

  Pilvi sanoo

  Heips Sanni!

  Tuossa kun satuit juuri mainitsemaan rajauskynäsi hyvästä pysyvyydestä sisäluomella, kysyisinkin sinulta vinkkiä juurikin sisäluomen rajaukseen soveltuvasta mustasta/ruskeasta kynästä. En ole onnistunut löytämään pysyvää kynää vaan kaikki kokeilemani ikään kuin valuvat alaluomelle tosi pian rajauksen laiton jälkeen. Yläluomen sisärajaus olisi siis kiva, mutta suttaista, huonosti pysyvää en kestä… :D
  Kiitti mahtavasta, hauskasti kirjoitetusta blogistasi! Monet kerrat nauran ääneen lukiessani juttujasi, kun ovat niin kivasti kirjoitettu! :D

  • 6.1

   Sanni sanoo

   kysyisinkin sinulta vinkkiä juurikin sisäluomen rajaukseen soveltuvasta mustasta/ruskeasta kynästä.

   Musta kajal leviää vähän itse kullakin.. :D Musta pigmentti rajauskynässä on yleisesti sellainen, että valitettavasti sotkee helposti, vaikkakin myös tarttuu iholle muita sävyjä paremmin.

   Minulla parhaiten = vähiten sotkematta pysynyt rajauskynä sisäluomella on ollut Yves Rocherin vedenkestävä kynä. Se ei siis ole kajal vaan automaattikynä.

   Parhaaseen pysyvyyteen suosittelen sisärajaukseen geelimäistä eyelineria. Se voi ärsyttää toisten limakalvoja (sehän ei ole suunniteltu käytettäväksi sisäluomella, mutta moni sitä siihen tarkoitukseen käyttää), mutta etuna erinomaisen hyvä kestävyys, eikä leviä koska ei ole rasvapohjainen (niinkuin kajalit). Kannattaa kokeilla :)

   Kiitti mahtavasta, hauskasti kirjoitetusta blogistasi! Monet kerrat nauran ääneen lukiessani juttujasi, kun ovat niin kivasti kirjoitettu! :D

   Kiitos <3 :)

  • 6.2

   Phlox sanoo

   Joskus aiemminkin olen tainnut mainostaa, että Isadoran Blonde kajal on mitä mainioin sisärajauksen pohjustaja! Minulla ei meinaa pysyä edes geelit, tuon kanssa pysyy.

   Vaikkei pohjustajana toimisikaan, kaikki kun ei käy kaikille, on kyseessä sen verran hyvä kynä, ettei sitä voi liikaa mainostaa!

   • 6.2.1

    Sanni sanoo

    Vaikkei pohjustajana toimisikaan, kaikki kun ei käy kaikille, on kyseessä sen verran hyvä kynä, ettei sitä voi liikaa mainostaa!

    Nostan lasia tälle! :)

 6. 7

  Kiinnostunut sanoo

  Ehdottomasti kiinnostaa eniten Natura Siberica ja Korres.
  En enää osta mitään kosmetiikkaa katsomatta ensin sinun tai Virven blogista arvostelua :D

  • 8.1

   Julia sanoo

   Täällä kans Alverde-analyysistä kiinnostunut! Ostin merkin tuotteita vuosi sitten Saksan lomareissulla, haluaisin kuulla Sannin mielipidettä näistä :) Itsellä toimivat ”ihan ok”, mutta eivät mitenkään erityisemmin sävähdyttäneet. Hinta tosin yllätti, sikäläisessä kaupassa maksoivat ihan naurettavan vähän!

   • 8.1.1

    Sanni sanoo

    Hinta tosin yllätti, sikäläisessä kaupassa maksoivat ihan naurettavan vähän!

    Joo, Alverden keskihinta liikkuu kahdessa eurossa :D Ei paljon lompakossa kirpaise! ^_^

 7. 9

  Inka sanoo

  Minulle nuo Sephoran kynät olivat suuri pettymys. Onhan niissä muutamaa eri laatua, mutta erityisesti lyhyemmät aivan huippusurkeita (liekö jotain kausijuttuja). Yksikään niistä viidestä kuudesta ei ole jäänyt omaan käyttööni.
  Totesin samalla että osa Sephora-meikeistä on Kiinassa valmistettuja.
  Vuoden ulkomailla asuessani asioin ketjussa muutaman kerran, ja jäljelle jäi vain ihmetys että mitäköhän ihmettä ja kummaa vouhkaamista jotkin näistä liikkeistä löysivät… :/ (oli jokin toinen blogi joka piti ketjua jonkinlaisena kosmetiikan mekkana höps)

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Mä olen kokeillut Sephoran kynistä ainoastaan näitä vedenkestäviä ja niiden laatu on ihan törkeän hyvä. Liukuva, pehmeä, pigmenttinen, ja todella kestää.

   että mitäköhän ihmettä ja kummaa vouhkaamista jotkin näistä liikkeistä löysivät… :/ (oli jokin toinen blogi joka piti ketjua jonkinlaisena kosmetiikan mekkana höps)

   Kohkaus liittynee ennen kaikkea niihin muihin merkkeihin joita Sephorasta löytyy (kuten Urban Decay, Benefit, Make Up For Ever, Too Faced ja Jenkki-Sephoroissa vielä järjetön liuta muita), ei talon omaan merkkiin ;)

   • 9.1.1

    Inka sanoo

    Toki minä muutakin siellä katselin kuin Sephora-tuotteita.. En löytänyt mitään hinta-laatu -tavaraa. Surkea pulju mutta tekevät toki kovaa tulosta, ihan jo myyjien määrästä päätellen (ja huonosta laadusta heh).

    • 9.1.1.1

     Sanni sanoo

     Okei :) Tästä voidaan päätellä, että jonkun näkökulmasta jopa maailman (tai ainakin länsimaiden) kärkikosmetiikkamerkit, jotka kaikki MACia lukuunottamatta kuuluvat Sephoran valikoimaan, ovat huonoa laatua. Mutta eihän siinä mitään, jokainen tietysti muodostaa mielipiteen omien kokemustensa perusteella. :) Harmi että sinulle on sattunut niin huonoja kokemuksia.

 8. 10

  Pinja sanoo

  Lumene ja Lavera kiinnostaa. Ja Tallinnan tuotteet. Ja nää reissusta hommatut ;) oli niin ihana lukea matkastasi, osaat kirjottaa jotenkin mukaansatempaavasti, matkajutut ei yleensä ole suosikkejani mutta niin vaan innolla seurasin että kuinka reilisi etenee :)

 9. 11

  Etusormi sanoo

  Nyt täytyy liputtaa Lumenen puolesta ihan saatavuuden takia (vai vuoksi? Tää on aina jotenki vaikee). Ja hienot rajaukset!

 10. 13

  Jessii sanoo

  Eniten kiinnostaa Laveran uutuudet. En tiennytkään että heiltä on tullut uutuuksia. Kiinnostaa myös Tallinnan tuliaiset, jos kesälomalla menee siellä käymään niin tietää mitä kannattaa ostaa. Myös Alverde kiinnostaa, mitä pidit niistä. Saalis näytti niin isolta.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Eniten kiinnostaa Laveran uutuudet. En tiennytkään että heiltä on tullut uutuuksia.

   Basis Sensitiv -linja on uudistunut ja laajentunut. :)

 11. 15

  Viliina sanoo

  Itseäni kiinnostavat eniten Lavera, Madara sekä Estelle&Thild. :D Näit merkkejä kun käytän normaalistikin, niin aina ihan kiva kuulla muistakin heidän tuotteistaan arvosteluja. :)

 12. 16

  Nainen Hämeestä sanoo

  Kyllä, joka jumalan kerta kiroan, kun avaan uutta meikkikynän pakkausta. Kynnet nyrjähtäneinä ja pari haavaa sormessa, on ihan vakio juttu ennen kuin meikkikynä on vapautettu siitä saaterin muovista. :) Mua kiinnostaa ensin Puhas Loodus ja sitten Madara. Madara kun on mun vakkari käytössä koko ajan. Toimii meikäläisen iholla.

 13. 17

  Nainen Hämeestä sanoo

  Niin, yksi asia vielä! Mitä merkkiä suosittelet/olet havainnut parhaaksi silmien sisärajauksiin? Olen kokeillut aika monta, ja tällä hetkellä vie voiton Eva Gardenin meikkikynä. Mutta onko edullisissa mitään hyvää merkkiä, joka pysyy kauemmin kuin kaksi tuntia?

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Vastasinkin samantyyppiseen kysymykseen tuossa ylempänä, kopsaan vastauksen tähän :)

   Minulla parhaiten = vähiten sotkematta pysynyt rajauskynä sisäluomella on ollut Yves Rocherin vedenkestävä kynä. Se ei siis ole kajal vaan automaattikynä.

   Parhaaseen pysyvyyteen suosittelen sisärajaukseen geelimäistä eyelineria. Se voi ärsyttää toisten limakalvoja (sehän ei ole suunniteltu käytettäväksi sisäluomella, mutta moni sitä siihen tarkoitukseen käyttää), mutta etuna erinomaisen hyvä kestävyys, eikä leviä koska ei ole rasvapohjainen (niinkuin kajalit). Kannattaa kokeilla :)

   Geelieyelinereita löytyy edullisiltakin merkeiltä, kuten L’Orealilta ja Maybellinelta.

   • 17.1.1

    Nimetön sanoo

    No niin, ei muuta kuin kokeilemaan tuota Yves Rocherin kynää. :) Toivottavasti niillä on repertuaaria myös nettikaupassa.

 14. 19

  Noora sanoo

  Ihan offtopic mutta ootko koittanut Oriflamen Very Me Extedalash -ripsaria? Mulla on hyvin samanalaiset (vaaleat, hennot, suht pitkät) ripset kuin sulla ja oon niin rakastunut tuohon!

  • 19.1

   Sanni sanoo

   En ole kokeillut. En ole itse asiassa kokeillut Oriflamelta koko elämäni aikana kuin yhtä tuotetta tähän mennessä.

 15. 20

  Salamaponi sanoo

  Moi Sanni! Ei nyt liity mitenkään tämän postauksen aiheeseen, mutta satutko tietämään jotain puristemuodossa olevaa poskipunaa, jonka sävy muistuttaisi Lily Lolon Ooh La Laa’ta? Rakastan tuota sävyä, mutta matkoilla menee hermo jauheen kanssa kun leviää kaikkialle. Punan ei tarvitse olla luonnonkosmetiikkaa eikä oikeastaan ole väliä, onko marketti- vai selektiivinen merkki.

  • 20.1

   Sanni sanoo

   satutko tietämään jotain puristemuodossa olevaa poskipunaa, jonka sävy muistuttaisi Lily Lolon Ooh La Laa’ta?

   En valitettavasti, tuollaisia ei-juu-mihinkään taittavia neutraaleita ruusunpunaisia sävyjä on yllättävän harvassa. Lähes kaikki poskipunat ovat aina selkeästi pinkkiin, oranssiin, liilaan tai beigeen päin taittavia, Ooh La La vain täysin neutraali.

 16. 21

  Juu sanoo

  Moi! Toivoisin (vaikka vähän laajempaakin) postausta Korresin kosmetiikasta. Sen vähän, mitä olen joitakin heidän tuotteitaan käyttänyt – kuten naamioita ja kasvojepuhdistusjotakin, olen rakastanut niitä. Olisi kiva tietää, mitä mieltä olet Korresista!

 17. 22

  Jonttu sanoo

  Näistä ärsytysasioista puheeenollen, oletko samanlainen kosmetiikan testaaja kuin minä, eli jos jokin tuote tuntuu vain ”ei juuri miltään”, niin en viitsi jaksaa käyttöä edes sitä aikaa, mikä olisi hyvä jatkaa, jotta voisi oikeasti sanoa, miten iho reagoi tuotteeseen?

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Kyllä mä blogia varten arvioitavia tuotteita pyrin testaamaan minimissään sen kaksi viikkoa, se on reilua tuotteita kohtaan.

   • 22.1.1

    Jonttu sanoo

    Toki ymmärrän tuon reiluusperiaatteetn, mutta entä sellaiset tuotteet, jotka eivät päädy blogiin?

    Entä saatatko käyttää huonolta tuntuvia silmänympärysvoiteita vartalovoitena?

    • 22.1.1.1

     Sanni sanoo

     mutta entä sellaiset tuotteet, jotka eivät päädy blogiin?

     En sellaisia juuri enää testaakaan ;) Kaikki omat hankinnatkin teen pääsääntöisesti sen perusteella, mistä olen kiinnostunut blogissa kirjoittamaan.

     Entä saatatko käyttää huonolta tuntuvia silmänympärysvoiteita vartalovoitena?

     En, annan eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.