Ostin elämäni kalleimman kosmetiikkatuotteen

Tilasin tänään lyhyen kypsyttelyn jälkeen elämäni kalleimman kosmetiikkatuotteen: 200 euroa maksavan Vintner’s Daughter -seerumin.

 Vintner's Daughter seerumi

Vintner’s Daughter Active Botanical Serum oli yksi useampia ääniä saaneista tuotekokeiluehdotuksista, joita sain teiltä toukokuussa. Se oli myös Tata Harperin ja Kyprisin ohella kallein merkki, jota toivoitte minun testaavan. Ehdotuksia lukiessani tunnustan torjuneeni nämä merkit aika lailla saman tien, koska, jep, ne ovat niin kalliita.

Ajatus ylellisyystuotteen kokeilusta jäi ilmeisesti kuitenkin kutkuttelemaan jonnekin tiedostamattoman mielen pohjalle, kunnes sitten Lidl-teemaviikon aikana minulla heräsi vilpitön uteliaisuus testata ”halpisten” vastapainoksi jotain todella arvokasta.

Vintner's Daughter seerumi

Miksei sitä nyt kerran elämässään voisi kokeilla, ja sijoittaa itse, ylellisyystuotteeseen?

Kyllä, voisi :)

(Jos joku nyt ihmettelee miksi en vain bloggaajan ominaisuudessa ottanut yhteyttä seerumin maahantuojaan ja piipittänyt haluavani sen blogitestiin niin ei, en halunnut tehdä niin koska tuotteiden ilmaiseksi pyytäminen muuttaa koko näkökulman ja ”suhteen” tuotteeseen, ja jokainen voi ymmärtää, ettei näin kalliin tuotteen myyjä tai maahantuoja lahjoita sitä veloituksetta ilman takeita siitä, että tuote esitellään kritiikittömässä kontekstissa. Tai lahjoita sitä välttämättä lainkaan edes PR-tarkoituksissa.)

Rakastan seerumeita, ja nyt minä aion hemmotella itseäni 200 euron ihonhoitokokemuksella.

Katsotaan, millaisen hipiän tämä julkkistenkin hehkuttama ”Viinitarhurin tytär” minulle taikoo. Seerumi on 100% luonnonmukainen ja koostuu 22 kasvipohjaisesta aktiiviainesosasta. Koko ainesosalistan vaikutuksineen voi tsekata täältä. Se lupaa kirkastaa, kiinteyttää, uudistaa, rauhoittaa, häivyttää juonteita, hillitä melaniinin tuotantoa, vahvistaa pintaverisuonia, laskea tulehdusta, suojata vapailta radikaaleilta, korjata uv-säteilyn aikaansaamia vaurioita… no, tuolla hintalapulla lupauksiin kuuluu varmasti anti-age vaikutusten koko kirjo! ^_^

”Don’t be surprised if people stop you on the street to ask what you’re using”, sanaillaan Vintner’s Daughterin sivulla. Noo, jään odottamaan..! ;D

KjaerWeisBeautifulOil

Minulla oli harkinnassa toinenkin seerumi, Kjaer Weisin niinikään 200 euron hintainen kauneusseerumi The Beautiful Oil.

Yhteistä Weisin ja Vintner’s Daughterin seerumeille on öljypohja, kummatkin ovat vedettömiä öljycocktaileja. Kjaer Weisin pullo on paljon kauniimman ja ylellisemmän näköinen kuin Viinitarhurin, mutta lopulta tein päätöksen Vintner’s Daughterin nauttiman hypen ja sen vähemmän raskaalta vaikuttavan öljykoostumuksen pohjalta.

VD:n pohjana on viinirypäleensiemenöljyä ja hasselpähkinäöljyä jotka ovat pienimolekyylisiä ja iholla ”kuivan” tuntuisia, nopeasti imeytyviä öljyjä. Kjaer Weisin öljyn pohjana taas ovat ruusunmarja-, oliivi- ja manteliöljy jotka – ainakin teoriassa koostumuksensa puolesta – tekevät Weisin seerumista potentiaalisesti  ravitsevamman ja paksumman tuntuisen. Kaikki riippuu tietysti öljyjen määrien suhteista toisiinsa. Ruusunmarjansiemenöljykin tunnetaan suhteellisen kevyenä öljynä, mutta Vintner’s Daughterin pohjana käytetty rypäleensiemenöljy on se kaikkein kevyin ja nopeiten imeytyvä.

Aijjai että odotan uteliaana mitä 6,66 euron millilitra tekee minun naamalleni ^_^ <3

.

Mikä on kallein kosmetiikkatuote jonka te olette ostaneet?

Oliko investointi hintansa arvoinen?

Kommentit
 1. 1

  LillyLollo sanoo

  Ostin joskus älyttömän kalliin (~100 € Dior, YSL tms.) silmänympärysvoiteen laivalta. En huomannut mitään vaikutusta ja pumppumekanismi meni melko pian rikki. Aamen. Never again.

  Ajattelin muuten ostaa sen Lidlin syvoiteen, kun seuraavan kerran käyn Lidlissä. Sen verran vahvasti vastauksesi kysymykseeni jäi kummittelemaan mieleeni :D

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Ostin joskus älyttömän kalliin (~100 € Dior, YSL tms.) silmänympärysvoiteen laivalta.

   Whoa, huh…!

   Pumppumekanismien kanssa on muuten aina tuo pieni vikariski, minullekin on sattunut elämän aikana useita viallisia pumppukorkkeja. Onhan niillä se hygieniaetunsa mutta toisaalta annosteluun voi olla vaikea vaikuttaa (–> jotkut pruuttaavat ulos liikaa kerralla ja tuotteen käyttö on epätaloudellista) ja joskus taas sattuu noita viallisia yksilöitä. Tämän vuoksi pidän itse enemmän tuubeista.

   Ajattelin muuten ostaa sen Lidlin syvoiteen, kun seuraavan kerran käyn Lidlissä. Sen verran vahvasti vastauksesi kysymykseeni jäi kummittelemaan mieleeni :D

   ^_ ^

   Testaan itse jälleen uutta anti-age-silmänympärysvoidetta (37€) jonka koostumus on kaukana Lidl-voiteen miellyttävyydestä. Lidlissä kaikki vain on kohdallaan. <3

   • 1.1.1

    LillyLollo sanoo

    Aaa! Hajuvesikin on kosmetiikkaa! No eipä käynyt mielessäkään. Keiko Mecherin hajuvesi maksoi jotain 140 €. Se on ihana. Paljon parempi hankinta kuin kallis syvoide :D En varmaan ikinä enää osta mitään tosi kallista voidetta. Ja pumppupullot on sen verran herkästi rikkoutuvia, että tuubeilla mennään, jos vain mahdollista.

    • 1.1.1.1

     Sanni sanoo

     Keiko Mecherin hajuvesi maksoi jotain 140 €. Se on ihana. Paljon parempi hankinta kuin kallis syvoide :D

     Sen uskon ^_^ Itselleni tuoksut ovat äbaut 100 kertaa mielekkäämpi sijoituskohde kuin mitkään rasvat ja olen ehdottomasti valmis maksamaan niistä enemmän kuin ihonhoitotuotteista.

 2. 2

  sanoo

  Huhhuh, nyt on putelilla hintaa! Mutta toisaalta, miksipä ei sijoittaisi kerran elämässä. Joku muu ostaisi 200€ korkkarit, miksei siis meikkihöperö 200€ seerumia. Mielenkiinnolla jään odottelemaan sun tuomiota tästä!

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Joku muu ostaisi 200€ korkkarit, miksei siis meikkihöperö 200€ seerumia.

   Sanos muuta :) Mullahan ei välttämättä mene joinain vuosina kahta sataa euroa edes vaatteisiin koko vuoden aikana niin ihan hyvällä omallatunnolla voi laittaa tämän summan seerumiin :)

 3. 3

  Jizda sanoo

  Kiitos Sanni tästä!!! Mikähän mahtaa olla kallein tuote jonka olen ostanut… Varmaan vuosia sitten joku hypetetty Diorin voide? Nyt kun olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan lähes pelkästään niin ei ole tullut niin suuria yksittäisiä hintapiikkejä vaikka maksaa se laatu luonnonkosmetiikassakin (ainakin ajoittain) :)

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Mun kallein ostamani kosmetiikkatuote ennen tätä seerumia on ollut joku hajuvesi, nehän maksavat helposti lähemmäs satasen… Mutta yli satasta en ole koskaan mistään kosmetiikkajutusta maksanut.

   Ainoat selektiivisten merkkien voiteet joita olen koskaan ostanut ovat muuten aurinkovoiteita ^_^ Mulla on joku ihme logiikka tässä – jo nuorena teininä (15-16-vee) aloin ostaa Clarinsin kasvoaurinkovoidetta, vaikka muuten ei ollut mitään kiinnostusta selektiivisiä ihonhoitotuotteita kohtaan :) Kai mä varmaan ajattelin, kun (halvasta) kroppa-aurinkovoiteesta tuli kasvoihin näppyjä, että selektiivisen merkin aurinkovoide ei aiheuta näppyjä ^_^

 4. 4

  milipili sanoo

  Ja seuraavaksi La Mer! 😁
  Mikäköhän ois kallein… joku varmaan UD paletti

  • 4.1

   Sanni sanoo

   La Mer on kyllä aina ollut niin totaalisen anti-kiinnostava merkki että en varmaan toista yhtä ”tylsää” kulttimerkkiä keksikään… ^_^ Ne purkitkin on niin tylsän näköisiä, jopa halvan.

 5. 5

  lusene sanoo

  Kallein ostamani kosmetiikkatuote on varmaan ollut Mia Höydön Lumous-seerumi. Onhan se ylellisen tuntuinen ja siinä mielessä ihana, mutta kyllä varmasti pärjäisin ilmankin. Mitään hurjia positiivisia vaikutuksia en ole huomannut – edes pintakuivuus nenästäni ei ole kadonnut minnekään. Lisäksi pumppumekanismi on aika onneton ja arvokas seerumi pirskahtelee sieltä minne sattuu, ellei kättä pidä ihan sen edessä. Onneksi oli sentään aika hyvässä alessa, mutta uudestaan en taida ostaa.

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Mä taas en kokenut Lumous-seerumia juuri ollenkaan ylellisen tuntuisena, ja nesteen vaahtoavuus iholla oli hassua. En myöskään pitänyt sen kosteutustehoa ihan parhaana kaikkien kokeilemieni seerumien joukossa, ja jaan kokemuksesi pumppumekanismin suhteellisesta heikkoudesta. Niin symppis merkki kuin Mia Höytö onkin, niin saman hintaluokan ja niinikään kotimainen Supermoodin kosteusseerumi on mielestäni ziljoona kertaa parempi niin kosteusteholtaan, koostumukseltaan, ihofiilikseltään kuin pumppumekanismiltaan :) (No, kukaanhan ei tässä mielipidettäni kysynyt mutta näköjään halusin sen kertoa ^_^)

   • 5.1.1

    lusene sanoo

    Minun ylellisyysfiilikseni johtuu varmaan pääasiassa siitä, että tiedän sen olleen kallis :D Olen opiskelija ja ihonhoitotuotteeni ovat normaalisti tyyliin Erisania. Äidilläni on jotain Supermoodin kosteusseerumia ja se on kyllä kiva, mutta haisee vähän hassulta. Sellainen jännä ruohoinen tuoksu tai miten sitä nyt kuvailisikaan :)

    • 5.1.1.1

     Sanni sanoo

     Jep, Supermoodin (ainakin Egoboost-linjan) tuotteissa on sellainen vähän ”ruohikkoinen”, jopa vähän multainen tuoksu :)

   • 5.1.2

    sanoo

    Minulla ihan sama fiilis Lumouksesta. Hyaluronihappo teki vain raivostuttavan nahkean ihon (en tosin silloin tiennyt kuinka märkä ihon pitää olla näitä laittaessa). Oletko Sanni kokeillut sitä uudempaa Lempeä Uni-seerumia? Ainakin käteen se tuntuu hyvältä.

    Mitään yksittäistä ”kallista” tuotetta ei muuten tule mieleen. Kyttään aina tarjouksia :D Mutta esim. Sukin hinnankorotus kirveli. Vaikka kuinka paljon tykkäsinkin siitä kirkastavasta kasvovedestä, niin neljäkymppiä on jo liikaa :/

    • 5.1.2.1

     Sanni sanoo

     Lempeää Unea en ole vielä kokeillut, ehkä jonain päivänä :)

     Hyaluronihapon tunne iholla tuntuu jakavan ihmiset, toiset tykkäävät, toiset taas kokevat nahkeuden epämiellyttävänä. Minä kuulun jälkimmäisiin. Ymmärrän, että nahkeus ei ole pois kosteuttavuudesta vaan on ainesosalle kuuluva ominaisuus, mutta en voi mitään sille että tykkään itse enemmän hoitotuotteista jotka jättävät ihon suoraan sileän, pehmeän ja miellyttävän tuntuiseksi. ^_^ Nahkeus ja kiristävä tunne aikaanasaavat aina ”yäh”-tunteen, vaikka kuinka tietäisi, että tunnetta ei kuulu jäädä fiilistelemään vaan levittää vain päälle pehmentävä voide ja nauttia syväkosteutetusta ihosta :D

     • 5.1.2.1.1

      Elli A sanoo

      Tämä on jo vanha postaus, mutta ehkä luet näitä vielä. :) Olen kokeillut useaa hyaluronihapposeerumia, ja kaikki jättivät nahkean tai jopa tahmean ihon. En tykännyt käyttää edes öisin. Siksi jopa vierastin tuotteita, joissa oli hyaluronihappoa reilummin. Sitten Jolien boxissa tuli Evolven hyaluronihapposeerumi, (eli tavallaan ilmaiseksi), niin pitihän se kokeilla. Ja tuote on ihana! Yhden (pienen) pumppauksen verran seerumia ei tahmaa ollenkaan. Jättää tosi neutraalin pinnan iholle. :) En tiedä tarkoittaako se ettei se ole tehokas, mutta käytössä jo toinen pullo ja olen oikein tyytyväinen.

      • 5.1.2.1.1.1

       Sanni sanoo

       Ei tämä nyt mun mielestä niin vanha postaus ole ^_^ Kiva kuulla että Evolve HA-seerumi on vähemmän tahmea :) *laittaa korvan taakse*

       • 5.1.2.1.1.1.1

        siru sanoo

        Hauskaa miten erilainen kokemus mulla on kun Ellillä. Mä en taas tykännyt Evolvesta kovinkaan paljoa. Ei kylläkään jätä tahmaa mutta ainakin mun iholle jäi semmoinen outo, kiristävä tunne. Mä haluan just sitä pehmeyttä ja, että tuntuu kosteutetulta. Plus mä en kestä sitä pulloa. Seerumi on aika paksua ja se pitäisi annostella pipetillä. Miten ihmeessä kun sitä ei saa sinne pipettiin vaikka kuinka pumppaa eikä sitä saa sieltä pipetistä uloskaan.

        • 5.1.2.1.1.1.1.1

         Sanni sanoo

         Seerumi on aika paksua ja se pitäisi annostella pipetillä. Miten ihmeessä kun sitä ei saa sinne pipettiin vaikka kuinka pumppaa eikä sitä saa sieltä pipetistä uloskaan.

         Tämä on ilmeisesti huomattu Evolvellakin (varmaankin kiitos asiakaspalautteen), ja nyt pakkaus on päivitetty pumpulliseksi. Jolien sivulta bongasin tiedon. Kuvassa näkyy vielä pipetillinen pullo mutta tuotetiedoissa lukee ”Uusi, kätevä pumppumekanismi”.

 6. 6

  mari sanoo

  Mun kalleimmat kokeilut taitaa olla nuoruudesta, JoeBlascon meikkivoide 80-luvulla. En raaskinut käyttää, ei ollut ihan ookoo ihollekaan ja lopulta kippasin sen vuosikymmenkertana roskiin. Toinen taas taitaa olla Diorin viisikko ihan 90-luvun alusta (sekin lähes bränikkä ja on tallessa edelleen). Noista tekee kalliita nimenomaan se, et silloiseen varallisuuteeni nähden maksoivat liikaa ja en sit edes raskinut käyttää.

  ADN vitamin seerumi YR:lta, normihinnalla maksaa toista sataa.Joskus joulukampanjassa sai ekan tuotteen ilmaiseksi ja lähes sulovileeni teki sit kolme tilausta. Jemmailin niitäkin ja löysin ne keväällä jemmasta ja otin käyttöön. Toka pullo menossa. Ihan loistava tuote, mutta ei enään Yvesin valikoimassa.

  Mua kirpasee aina, jos joku maksaa enemmän kuin 30€.

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Noista tekee kalliita nimenomaan se, et silloiseen varallisuuteeni nähden maksoivat liikaa ja en sit edes raskinut käyttää.

   Tämä on kyllä liikuttava ja mielenkiintoinen ilmiö, kuullut monesti aiemminkin kuinka joku ostaa jotain kallista jota ei lopulta edes henno käyttää… ^_^ Itsekin tainnut kokea jotain samantapaista joidenkin harvojen vähän arvokkaampien vaatehankintojeni suhteen. Hassua tosiaan. Tuotteesta tulee tosiaan vieläkin kalliimpi kun se on ostettu vain ”olemaan” ilman hyötyä… :p

   ADN vitamin seerumi YR:lta, normihinnalla maksaa toista sataa.

   Oho, onko YR:llä ollut joskus noin kalliita tuotteita…! :-0 Muistan tuon ADN-sarjan… Sehän oli Rocherin valikoimassa todella pitkään, Riche Cremen ohella varmaan Rocherin vanhimpia klassikkosarjoja. Joskus 90-luvulla se oli ADN-ARN-nimellä ja muuttui sitten ADN Vegetaliksi… (Hihih, YR-nörtin muistelmat… ^_^ Paljon muistan mutta en näköjään sitä että mikään tuote olisi koskaan Rocherilla maksanut yli satasta… tosin eihän sieltä mitään tarvitse normihinnalla ostaakaan ja ”oikea” hinta on käytännössä se alehinta…)

 7. 7

  sanoo

  Kallein kosmetiikkaostokseni on Estee Lauderin Advanced Night Repair -seerumi. En tiedä missä on vika, mutta en havainnut kasvoillani muutosta ;)

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Tuo Advanced Night Repair oli ensimmäinen seerumi johon hurahdin..! :) Se oli se seerumituote, jonka kohdalla tajusin, miten erilaisen tunteen seerumi voi jättää iholle voiteeseen verrattuna. (Sain töistä pari näytekokoista pulloa, ovat muuten tosi reilun kokoisia, 5 – 15 ml.. Itse en olisi ANR:aa ainakaan vielä tuolloin ostanut, onhan se sen verran arvokas ;))

   Mitään selvää visuaalista muutosta en ihollani ANR:n myötä havainnut, mutta ANR:n kautta koukutuin seerumien tuomaan tunteeseen iholla… <3 Ja oivalsin niiden fantastisen hyödyn vähintään lisäkosteuden tuojana, vaikka nyt rypyt ja pigmenttiläiskät eivät mihinkään katoaisikaan ^_^

 8. 8

  VerdeL sanoo

  Kallein taitaa olla Kiehlsin Midnight seerumi. Vaikka ei mitään tuohon verrattuna, eikä varmaan monen mielestä edes kallis. Mutta en ollut eläissäni ainuttakaan seerumia ennen sitä ostanut. Olen sellainen kosmetiikkaminimalisti. Mulla on kerrallaan esim. vain yksi ripsari, pari huulipunaa, yksi hiushoito jne.
  Ja oli Kiehls kyllä hintansa arvoinen. Naama näytti paremmalta jo ekan yön jälkeen.
  Terveiset muuten Sanni helteiseltä (tänään oli +40) Kreetalta!
  Kannattaisikohan täältä hommata Korresin seerumi, vai suositteletko jotain muuta?

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Oi, terkut takaisin Kreetalle vähemmän helteiseltä saarelta Ahvenanmereltä :)

   Minulla on kreikkalaisista merkeistä seerumikokemusta vain Korresista (no, myös yhden näytteen verran Apivitasta mutta se on merkityksetön Korresiin verrattuna), joten tällä pohjalla osaan suositella vain Korresia sikäläisistä merkeistä. Wild Rose ja Magnolia -seerumit ovat aivan ihania, ja talvella ihastuin myös Wild Rose -kasvoöljyyn. Se saattaisi olla sinun juttusi Kiehlsin Midnight Recovery-seerumin fanina, kun sekin on öljypohjainen. :) Tietysti Korresin Wild Rose -öljy ei lupaa ihan kaikkea sitä mitä Midnight Recovery lupaa ^_^

   • 8.1.1

    VerdeL sanoo

    Ostin sitten Korresin Castanea Arcadia seerumin ja yövoiteen Chanian lentokentän tarjouksesta, alle 40 euroa yhteensä olivat samassa paketissa. Ihan sokkona ilman testereitä otin. Mutta miellyttäviksi jo totesin. Seerumi imeytyy hetkessä. Yövoide ehkä enemmän talviaikaan sopiva, mutta muuten molemmat tuoksuvat hillityn hyvältä.

    • 8.1.1.1

     Sanni sanoo

     Oho mikä tarjous..! :-O Tuohon hintaan voi tosiaan ostaa jo sokkona :) Suomessa nuo maksavat yhteensä 120 euroa..!!

 9. 9

  Emilia sanoo

  Kallein kosmetiikkaan liittyvä tuote jonka omistan tällähetkellä on varmaan Tom Fordin reilu 100€ aurinkopuuterisivellin :D oli saanut paljon kehuja youtuben puolella, mutta siitä nimestähän siinä maksaa, vaikka ihana ja pehmoinen sivellin onkin! Kosmetiikkaa en taida omistaa mitään noin kallista, ovatkin sitten alle satasen kaikki meikäläisen putilot ja purkit!

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Tom Fordin reilu 100€ aurinkopuuterisivellin :D

   Oho..! Tuo on jo aika hyvin ”vedetty”, yli sata euroa siveltimestä…! Koitko saavasi rahalle vastinetta? :)

   • 9.1.1

    Emilia sanoo

    Kyllä joo, sivellin on mulla ollut kovassa käytössä siitä lähtien kun sen ostin ja on osoittautunut laadukkaaksi ja ainakin minulle hyväksi hankinnaksi! Ei tämä olisi varmaan kaikkien pala kakkua, omistan muitakin samaan tarkoitukseen käytettäviä siveltimiä (edullisempia siis, kuten ecotools) ja lopputuloksessa ei ole mitään vikaa. Mutta kun tällainen meikkifriikki on niin kaikkea tulee kokeiltua, minkäs teet! ^_^ Ostamista en siis kadu! Olen ylpeä siitä että on jotain tällaista ”luksustakin” kokoelmassani, vaikka halvemmallakin pärjäisi. :)

    • 9.1.1.1

     Sanni sanoo

     Ymmärrän täysin :) Ja tällä perusteella varmasti hintansa arvoinen ^_^

 10. 10

  Maiju S. sanoo

  Kallein ihonhoitotuotteeni oli 60 € maksanut Ella Bachen tomaattivoide, silloin kun vielä käytin normikosmetiikkaa. Nykyäänkin ostelen lähtöhinnaltaan 60 € arvoisia kasvovoiteita (mm. Esse), mutta pyrin ostamaan ne alennuksesta.

 11. 11

  Kuorotipu sanoo

  Kallein ostos hinnallisesti on Querlainin parin vuoden takaiset joulukokoelman meteoriitit. Mut koska ne on käytännössä ikuiset niin onko ne sitten kalliit? Ihonhoitotuotteista kallein on varmaan Sensain kuorinta, joka maksaa Suomessa yli 70e. Tokikin mä ostin sen vähän huokeammalla laivalta, mutta kirpasi silti.

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Mut koska ne on käytännössä ikuiset niin onko ne sitten kalliit?

   Niinpä, jotkut tuotteethan eivät tunnu loppuvan ”koskaan” säännöllisessä käytössäkään… Mun käytössä monet poskipunat on sellaisia. Nuo Guerlainin pallurat käsittääkseni myös säilyvät tosi hyvin, vaikka niissä on kai muitakin kuin puuterimaisia ainesosia..?

   • 11.1.1

    miipili sanoo

    Jos en väärin muista niin siskolla on vieläkin kasarina ostettu Meteorites.

    • 11.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mun äidilläkin on (jonkun toisen merkkisiä) puuterikuulia eikä nekään näytä ulkoisesti tai tuoksunkaan perusteella menneen miksikään..

 12. 12

  himpsis sanoo

  Mun kallein hankinta on Patykan joku voide, joka maksoi silloin 99 €, kun sen hankin. Ei ainakaan omalla kohdallani ollut hintansa arvoinen.

  Sensain Ultimate-linjan tuotteiden hintoja olen suu ymmyrkäisenä seuraillut, mutta en kyllä koskaan (kannattaako näin sanoa? :D ) tule sellaisia summia kosmetiikkaan investoimaan. Olen miettinyt, että ovatko ne oikeasti hintansa arvoisia.

  Ja luonnonkosmetiikan puolelta juuri tuo hankkimasi tuote, Tata Harperin tuotteet sekä May Lindstromin tuotteet (esim. se sininen kauneusbalmi) ovat saaneet minut haukkomaan henkeäni. Mutta kuten joku fiksusti sanoi, ihmiset sijoittavat rahojansa erilaisiin asioihin, itselleen tärkeisiin sellaisiin. Hyvä niin.

  • 12.1

   Sanni sanoo

   ihmiset sijoittavat rahojansa erilaisiin asioihin, itselleen tärkeisiin sellaisiin. Hyvä niin.

   Just näin, minusta kukaan ei ole oikeutettu arvostelemaan kenenkään rahankulutuskohteita. Yhdelle se on laukut, toiselle etelänmatkat, kolmannelle hyväntekeväisyys.

 13. 13

  Armas töppönen sanoo

  Oho, tuota asettaa kyllä itselleen varmaan aika kovat odotukset hintansa takia! Mielenkiintoista kuulla Sannin analyysi siitä.

  Minulla ei järin kallista kosmetiikkaa ole, vakkarikäytössä ainoastaan vähän arvokkaampi Chanelin Le Blanc -primer ja vähän aikaa sitten ostin reilusti oman kipurajani ylittävän Sensain silk-hajuveden jonka ovh taisi olla 126€. Tarjoushaukkana ostin senkin alennuksesta ☺ Mulla on myös työetuna hyvät alennukset s-ryhmälle kosmetiikassa, niin joskus raaskii ostaa arvokkaampiakin juttuja. Periaatteessa olisin valmis maksamaan vähän enemmän ihonhoitotuotteista, mutta en halua maksaa turhasta. Eli jos saisi testata jotain kalliimpaa tuotetta ja kokisin sen hyväksi niin ostaisin mielelläni, mutta jos pitää sokkona ostaa niin kipuraja menee siinä 30€ paikkeilla. Olen ihan tyytyväinen myös käyttämiini edullisempiin tuotteisiin, mutta varsinkin kun vuosia tulee lisää niin tulee mietittyä olisiko kalliimmissa tuotteissa jotain joka saisi ihon pysymään hehkeämpänä ☺ Chanelin sain testata ystävältä ja silk-hajuvedestä sain näytteen. Nyt kun mietin, niin olen aika hyvä asiakas kosmetiikkamyyjälle. Näytteen saatuani olen päätynyt ostamaan ja käyttämään vakituisesti mm. Sisu-kuorintavoidetta, clarinsin kuorivaa appelsiinipuhdistusta, lumenen invisible illumination – sarjan meikkivoidetta ja hehkutippoja ja lumenen hyaluronitippoja ja clarinsin be long -ripsaria… Sisu-voiteenkin ostaisin heti jos siinä olisi aurinkosuoja, mutta harkitsen sen hankkimista yövoiteeksi. Mulle taitaa olla aika helppoa luoda tarpeita 😀

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Mulla on sama juttu, sokkona ostaessa kipuraja menee juurikin jossain 30 euron tuntumassa. (Parhaillaan harmittaa kun laitoin 37€ blogitestiin hankkimaani sy-voiteeseen josta en voi väittää niin hirveästi innostuneeni ^_^ Ja voin kertoa, että jos siitä olisi ollut testeri niin olisi jäänyt ostamatta.) Mutta jos näytteen kautta toteaa jonkun tuotteen tosi hyväksi niin voin maksaa ilolla enemmän kuin 30€.

   Jos tuo Vintner’s osoittautuu mun iholle huonoksi niin kyllähän se ehkä pikkuisen kirpaisee… :p Harmi kun oma äiti tai sisaretkaan ei välitä seerumeista pätkääkään niin ei voisi lähimpiä rakkaitaankaan sillä sitten ilahduttaa.

 14. 14

  Anna sanoo

  Kallein ostokseni oli melkein 80 euroa maksanut Diorin Forever and ever-tuoksu, jonka ostin tax-freesta mennessäni Lontooseen kaksi vuotta sitten. Hinta kirpaisi, mutta tuoksu oli sen arvoinen!

 15. 15

  Bemu sanoo

  Nyt jään mielenkiinnolla odottamaan mitä mieltä olet tuotteesta; nimittäin itsekin rakastan seerumeita. Ihoni on paljon vanhempi kuin sinun joten minulle seerumit ovat jo ihan must <3 Kallein ostokseni onkin varmaan ollut joku seerumi….

 16. 16

  Mirkku sanoo

  Varmaan Supermoodin moisture kick -seerumi. Oli ihan ok, mutta kun parilla tipalla ruusunsiemenöljyä tai argan-öljyä saa ihanan ihon seuraavaks aamuks ja toi ei tuntunut tekevän mitään niin vähän harmitti. Varmaan se jotain taikojaan teki, mutta en huomannut ihon kunnossa merkittävää eroa kun pullo loppui.
  Nytpä tarttui kuitenkin Sokoksen alesta yöseerumi ja päivävoide samalta merkiltä, jotain luksusta niissä on… ne varmaan on kalleimmat, varsinkin jos kattoo oikeaa hintaa (Beauty Sleep 89e, alessa 54e) – saapa nähdä miten menee niiden kanssa

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Onpa ollut hyvät alet Supermoodissa :) Ahh, miten ihanaa tehdä tuollaisia löytöjä ^_^ Mulla on tuo yöseerumi vieläkin testaamatta, tajusin juuri…

 17. 17

  sanoo

  Munkin kalleimmat kosmetiikkaostokset menevät hajuvesien puolelle. Giorgio armanin Si taitaa olla viimeisin sellainen ja tuoksuja ostan niin harvoin että olen valmis niistä maksamaankin hieman enemmän. Tosin edelleen muistelen lämmöllä Meksikossa asuessani kauppaa joka valmistaa pikkuhinnalla ns. kopioita tunnetuista parfyymeistä ja myy niitä huomattavasti edullisemmin :D Ne oli oikeesti omaan nenään ihan yhtä hyviä kuin the real deal, harmittaa kun en hamstrannut useampaa :D

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Mäkin olen ulkomailla törmännyt tuollaisiin kopioparfyymikauppoihin mutta mun sniffaamat yksilöt ei ihan pärjänneet alkuperäisille. Toki kopioiden laadussa on varmasti paljon eroa valmistajasta riippuen.

 18. 18

  Sanska sanoo

  Mun kallein on Diorin viisikkoluomiväri, sekin reppana alessa joku 30e :D Oon niiiiiin pihi. Tuostakin on joku 10v eikä pannu vaan vilku millään…

 19. 19

  NuuNuu sanoo

  Tämä kommentti ei liity postauksen aiheeseen ja voit kaikin mokomin jättää julkaisematta. Olen miettinyt että haluaisitko ottaa joskus kantaa aiheeseen lapset tai niiden puuttuminen perheestäsi? Olen ymmärtänyt että sinun on vaikea kuvitella itseäsi äitinä/olet tyytyväinen nykytilaan.
  Syy miksi asia kiinnostaa, on se että itse tuskin koskaan haluan lapsia. Asia jonkin verran vaivaa siltä kantilta, että vapaaehtoisesta lapsettomuudesta ei juurikaan puhuta/se on jonkinlainen tabu. Eikä tuttavapiirissä ole ketään joka jakaisi ajatukseni.
  Ymmärrän kyllä jos et halua ottaa kantaa asiaan ja pahoittelut, jos aihe on arka.

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Hei NuuNuu. Aihe on tosiaan sellainen, jonka koen joiltain osin liian henkilökohtaiseksi käsitellä blogin puolella. On totta että en (tai emme kummatkaan mieheni kanssa) ole halunnut/halunneet lapsia, mutta se ei ole ”kolikon” ainoa puoli. Muut syyt kuuluvat yksityiselämääni. Mutta en pahoittanut mieltäni kysymyksestäsi, ja pidän aihetta itsekin ihan mielenkiintoisena. Sitä, että joku ei halua hankkia lapsia, pidetään joidenkin taholta hyvinkin ”vääränä” asiana ja näin kokeva ihminen on joku luonnonoikku. Mitä hän biologisesta näkökulmasta kenties tavallaan onkin, sillä jos kukaan ei haluaisi lapsia, ei meitä kohta täällä enää olisi. Biologisesti meissä siis ”kuuluu” olla tarve lisääntyä taataksemme lajimme säilymisen. Mutta pienet ”oikut” kuuluvat osaksi biodiversiteettiä, näin minä sen näen.

 20. 20

  Minttuliina sanoo

  Tosi mielenkiintoista kuulla, huomaatko tossa sitten selkeää eroa verrattuna muihin, senkin puolesta varmasti oot hyvä henkilö testaamaan kun sulla on monista muista kokemusta. Olisihan ton ainakin varmasti syytä olla tosi hyvä kun on noin kallis! :D
  Mikäköhän siitä tekee niin kalliin, onko ne ainesosat vaan jotenkin tosi erikoiset tai superit verrattuna ns. ”normaalihintaisiin” seerumeihin verrattuna?

  Haluisin kysyä liittyen niihin ”pahoihin” alkoholeihin kosmetiikassa (ei siis rasva-alkoholeihin) että koska en itse oo aiemmin tullut ajatelleeksi paljoa asiaa, vaan oikeestaan kun kirjoitit siitä uudesta luonnonkosmetiikan kosteusseerumista tajusin, että luonnonkosmetiikassa sitä alkoholiahan tosiaan tuppaa olemaan vaikka missä. Oon tykännyt esim. weledan voiteista, ja siellä sivustolla käytyäni totesin, että niitähän taitaa olla sillä merkillä aika lailla kaikissa voiteissa. Tosin en oo ajatellut täysin alkaa alkoholeja välttelemäänkään, jos muuten tuote vaikuttaa täysin toimivalta, kuten oon ymmärtänyt sunkin tekevän..(?). Kuitenkin kuivasta ihosta kärsivänä oon aatellut nyt vähän kokeilla kiinnittää huomiota kosmetiikan alkoholeihin, ja testata, olisiko niiden vähentämisellä positiivista vaikutusta.

  Toisaalta esim. Mia Höydön kasvovoiteissa alkoholia ei taida ollenkaan olla, vaikka ovatkin luonnonkosmetiikkaa, jos nyt oikein osasin ainesosia tulkita heidän nettisivuillaan…, en vain ymmärrä lukea niistä paljoa muuta kuin että näkyykö tekstiä ALCOHOL. Miksi siis luonnonkosmetiikassa niitä lähes joka voiteessa on, jos ilmankin olisi mahdollista tehdä?

  Jos siis osaisit auttaa yhtään näiden incien ymmärtämisessä tai vinkata vaikkapa jotain luonnonkosmetiikan voidetta tai kosteusseerumia joka olisi alkoholiton, olisin tosi kiitollinen. Body Shopilla taitaa olla ainakin sellainen E-vitamiini kosteusseerumi, jonka incissä en näe alkoholia, tosin tiedän kyllä että se ei oo luonnonkosmetiikkaa.
  Tuli pitkästi kirjoitettua, mutta tää kosmetiikan ainesosien tulkitseminen, mikä on hyvä ja mikä on paha on kyllä melkoinen viidakko! :D Hyvää kesänjatkoa Sanni!

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Mikäköhän siitä tekee niin kalliin, onko ne ainesosat vaan jotenkin tosi erikoiset tai superit verrattuna ns. ”normaalihintaisiin” seerumeihin verrattuna?

   Ainesosien laatu ja valmistusmenetelmä, näin minä olen ymmärtänyt. Tuotteen nimikin tulee siitä, että valmistusmetodin pieteettiä verrataan hyvän laatuviinin valmistukseen. (Vaikka onhan nimi ja stoori epäilemättä myös markkinoinnillisesti vetoava ;))

   Ainesosia saa tosiaan hyvin eri laatuisina (on siis esim. oliiviöljyä ja oliiviöljyä, sato, ravintoainekoostumukseen vaikuttaa laji, sato, vuosi, maaperä, puristusmenetelmä jne, jolloin oliiviöljyn sisältämät aktiiviainesosat kuten antioksidantit, rasvahapot ja polyfenolit vaihtelevat öljystä toiseen), joten sinällään en ihmettele että laadukkaampi raaka-ainekin maksaa enemmän. VD’n seerumissa ei ole käytetty yhtäkään ns. täyteainetta vaan jokainen 22 käytetystä ainesosasta on itsessään aktiivinen ja sisältää potentiaalisen ihonhoidollisen hyödyn. Totta kai hinnassa näkyy myös brändäys, mutta uskon, että on olemassa merkkejä, joiden hinnasta osa ihan oikeasti tulee myös korkeampilaatuisista raaka-aineista. Voisin kuvitella että Vintner’s Daughter on niitä merkkejä. (Mutta sitä meidän kuluttajien on tietysti mahdoton tietää, meidän on vain valittava miten uskottavana pidämme merkkiä x tai y ;))

   Toisaalta esim. Mia Höydön kasvovoiteissa alkoholia ei taida ollenkaan olla, vaikka ovatkin luonnonkosmetiikkaa, jos nyt oikein osasin ainesosia tulkita heidän nettisivuillaan

   Oikein ymmärsit, Mia Höydön tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. :) Kaikissa luonnonkosmetiikan tuotteissa ei kuitenkaan ole etyylialkoholia (eli sitä kuivattavaa alkoholia).

   Miksi siis luonnonkosmetiikassa niitä lähes joka voiteessa on, jos ilmankin olisi mahdollista tehdä?

   Tähän en valitettavasti osaa vastata muuten kuin oman ”mä luulen” perusteella (luonnonkosmetiikan tuotekehittelyn parissa työskentelevä osaisi varmasti vastata asiantuntevammin). Kaiken imemäni tiedon perusteella sanoisin, että etyylialkoholia käytetään luonnonkosmetiikassa niin paljon koska se toimii erinomaisena säilöntäaineena (ja säilöntäaineiden kirjo lk:ssa on huomattavasti pienempi kuin normikosmetiikka), liuottimena monille kasviuutteille (eli etanoli tulee mukaan reseptiin jo käytettyjen uutosten mukana) ja auttaa tekemään koostumuksesta vähemmän rasvaisen ja tahmean ja näin ollen miellyttävämmän tuntuisen iholla.

   Hyviä alkoholittomia luonnonkosmetiikan kosteusseerumeita ovat esimerkiksi Mádaran SOS ja Estelle & Thildin BioDefense.

   Ihanaa kesänjatkoa sinullekin Minttuliina :)

 21. 21

  Mmiia sanoo

  Olen hurahtanut kangasnaamioihin, niin tuntuu välistä hullulta maksaa yhdestä kertakäyttöisestä naamiosta lähes kymmenen euroa. Vaan onhan se arjen luksusta :D

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Ohoh, onko niillä niinkin paljon hintaa… ^_^ No mutta, jos ne on ihania ja käyttäjälle tulee hyvä mieli niin ne ovat varmasti sen arvoisia <3

   • 21.1.1

    Laua sanoo

    Miten olet välttynyt kuulemasta näistä? ;)
    https://www.biodelly.fi/63_orgaid

    Tilaukseni saapui juuri, enkä ole vielä ehtinyt kokeilemaan.
    Toki hinta hieman mietitytti (9,95 €/kpl), mutta uskon ja luotan , että ovat hintansa arvoisia.
    Ihania kesäpäiviä Sulle!

    • 21.1.1.1

     Sanni sanoo

     Ainiin joo olenhan mä Orgaidista kuullut kun niitä oli yhdessä mun blogijoulukalenteriluukussakin ^_^ Olin vain unohtanut minkä hintaisia ne on… :P Itse ostin muuten laivalta viime kuussa elämäni ensimmäiset sheet maskit mutta vieläkään en ole kokeillut. D’oh! Mikä siinä on että ne ei kiinnosta mua… ^_^ I’m a freak of sheet mask nature… Noo, mä en päästä tätä kesää ohi ennenkuin vähintään pari on kokeiltu, sen vannon ;D

 22. 22

  Satu sanoo

  Pakko kommentoida ekaa kertaa. Kiitos Sanni upeasta blogista!
  Sain Stockmannilta Chanelin Blue serum näyteputkilon hajuvesiostoksen yhteydessä. En ole koskaan innostunut näin hintavista tuotteista, sillä uskon että sisältö on samanlaista tavaraa kuin halvemmissakin ja hinta tulee enimmäkseen brändistä. MUTTA sitten kokeilin tätä blue serumia meikkivoiteen alle ja tulos oli ihan uskomaton. Tämä Chanelin seerumi toimii kasvoillani kuin liima ja meikkivoide levittyy ja nimenomaan tarttuu kasvoilleni todella hyvin ja pysyy koko päivän kauniina. Kasvoillani ei tahdo oikein mikään meikkivoide pysyä vaikka käytän primereitä, estee lauderin double wearia ja kiinnityssuihkeita. Etenkin leuan iho on rasvainen ja kasvoni hikoavat erittäin herkästi ja vieläpä runsaasti. Raivostuttava vaiva 😳. Kävi siis niin, että marssin Stockmannille ja ostin 30ml purkin tätä ihmeainetta n. 120€ hintaan 😬. En ikinä muuten olisi ostanut näin kallista tuotetta, mutta se ratkaisi täydellisesti oman ikuisuusongelmani. Sinällään en ole muuten huomannut mitään ihmeellistä ihollani tämän käytön myötä, enkä hankkisi tätä pelkäksi seerumiksi.

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Wau :) Kiva kun jaoit tämän kokemuksen, tosi mielenkiintoista kuulla millä tavoilla tuotteet (niin kalliit kuin halvatkin) ihmisten ihoilla toimivat.

   Kuulostaa siltä että tämä arvokkuus todellakin on sinulle hintansa arvoinen :) On kyllä niin mahtavaa kun löytää tuotteen joka todella toimii ja konkreettisesti tuo avun johonkin ongelmaan. Hyvää kesää sinulle ja Chanel Bluelle :) <3

 23. 23

  Ulpu sanoo

  Mielenkiintoista, että testaat tämän! Mä en ikinä raaskisi ostaa näin kallista tuotetta ja se välillä harmittaakin. Haluaisin kokeilla esim. May Linströmin ja Tatan tuotteita, mutta ei vaan raaski. Oon kyllä muutenkin niin pihi, kaikessa, eikä lapsiperheessä olekaan laittaa isoja summia itseensä. Juuri tilasin Patykan Huile Absolue seerumin, sain -20%, joten just ja just raaskin hankkia. ;)

 24. 24

  Riikka sanoo

  Kallein ostamani on juurikin tämä Vintnerin öljy. Purkki on jo käytetty loppuun eikä nykyinen rahatilanne salli uuden ostamista. 😕
  Tykkäsin paljon, ihon kunto parani ja se näytti paremmalta, en osaa eritellä tarkemmin mistä se johtui. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä olet mieltä tuotteesta. 😊

 25. 25

  maria sanoo

  Mun henkilökohtaisesti kallein kosmetiikkaostos taisi olla akneaikojen pahimmassa epätoivossa melkein 100€ edestä kasvopesu ja voide, joiden väittäisin olleen Biothermia. Olen suoraan sanottuna niin vittuuntunut ja vieläkin vihainen koko ostoksesta, että muistan täsmälleen miltä se pullo näytti, mutten löydä enää todistusaineistoa, että Biothermilla olisi semmoinen putilo. Muissa pulloissa on samaa muotoa, värit vaan väärät, joten merkki saattaa mennä tosi pahastikin pieleen: se on kuitenkin niitä ”vähän parempia” merkkejä, mitä myydään yleensä Sokoksella. Sitä piti ravistaa ennen kuin sitä käytti.

  Tuloksena akne paheni. Tämä oli niinku se viimeinen tuote, jonka jälkeen olen ollut täysin sitä mieltä, että ainoastaan lääkitys auttaa akneen, mielipide josta sain ihan ansaitusti kuukausi vai kaksi (?) takaperin vähän noottia. Vittuuntuneena marssin sen konkurssin jälkeen ihotautilääkärille, enkä ole enää sen jälkeen käyttänyt enempää kuin 50€ kosmetiikkaan, ja senkin kombopakettiin.

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Minuakin vituttaisi kuvailemassasi tapauksessa. Lähetän siis voimasanoin ryyditetyt sympatiat.

 26. 26

  sanoo

  Elämäntavoitteeksi kylpyhuoneen kaappi täyteen pelkkää luksuskosmetiikkaa ;) Hauskaa olisi jos tuo ärsyttäisi herkemmän ihoa jollain luonnollisella ainesosalla!

 27. 27

  Salla sanoo

  Kallein ostokseni on kosmetologiltani ostamani HydraFacialin Pur Moist Oil-Free Daily -kosteusvoide, joka maksoi alennuksessa muistaakseni noin 50 euroa. Opiskelijalle se oli suuri summa, mutta kosmetologini uskoi, että kyseinen tuote riittäisi ratkaisemaan ihoni ongelmat (kuivuus ja ihon epäpuhtaus). Nelisen kuukautta myöhemmin voidetta on vieläkin reilusti jäljellä, vaikka käytänkin aamuin ja illoin. Koen ostoksen olleen hyödyllinen, sillä ihoni kunto todellakin parantui. Näppyjä esiintyy vähemmän ja ne ovat pienempiä ja varsinaisia kuivia kohtia ei enää esiinny.

  Toisaalta meikkipussistani löytyy myös Shiseidon Synchro Skin Lasting Liquid Foundation sekä Diorin ripsivärin pohjustaja ja ripsiväri, jotka yltävät emotionin hinnoillaan samalle luokalle kosteusvoiteen kanssa. Kyseiset tuotteet ostan kuitenkin aina laivalta, joten hinta on hieman edullisempi (diorin ripsivärit jopa 15 euroa halvempia). Shiseidon meikkivoide on ihanan kevyt, sopivan peittävä ja riittoisa (3kk päivittäisellä käytöllä kulunut alle puolet). Ennen kaikkea siitä löytyy tarpeaksi vaalea sävy. Ihoni on sävyltään todella vaalea ja kylmä, joten kaikki marketissa myytävät meikkivoiteet (ja peiteaineet) ovat minulle aivan liian tummia. Diorin ripsivärien käyttöä perustelen niiden riittoisuudella, joten ne tulevat suuhteessa halvemmaksi kuin markettiripsivärit.

  Eikös sitä kuitenkin sanota, että köyhän ei kannata ostaa halpaa. ^.^

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Eikös sitä kuitenkin sanota, että köyhän ei kannata ostaa halpaa. ^.^

   Juu, näinhän sitä sanotaan ^_^ ^_^

   Sun ostokset ja sijoitukset kuulostaa kyllä hyvin perustelluilta ja tosi riittoisiltakin, eli eivät lopulta siis kuitenkaan kalliita jos miettii kestoa. Ja mitä meikkipohjaan tulee, oikea sävy on niin tärkeä juttu että jos mullakin olisi haasteellisempi ihon sävy jolle olisi vaikea löytää juuri sopiva match, niin maksaisin varmasti itsekin tavallisen kipukynnykseni yli kun löytysi se toimiva sävy ja koostumus. :)

 28. 28

  Miia sanoo

  Mielenkiinnolla jään minäkin odottelemaan tuloksia. Mitään yhtä kallista en ole koskaan ostanut, mutta oma kokemukseni on, että kohtuuhintainen ja semi-kallis on yleensä laadultaan suht samaa. Kalliissa tuotteissa maksaa jostain muustakin kuin itse tuotteesta. Imagosta, brändistä jne. Siksi jätän suosiolla ne kalliit hyllyyn. Mun imagolla ei ole niin väliä. :)

  Mutta tosiaan kiinnostavaa kuulla onko tuo tuote todella hintansa väärti vai ajaako joku edullisempi saman asian.

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Kalliissa tuotteissa maksaa jostain muustakin kuin itse tuotteesta. Imagosta, brändistä jne.

   Näinhän se on :) Joissain tuotteissa saattaa maksaa jopa siitä statuksesta, että haluaa omistaa tuotteen jota ei ole kuin harvalla.

 29. 29

  smettis sanoo

  Kallein on Bio Effect -seerumi (n. 120-130€ ilman alennusta) ja pakko sanoa, että on kyllä tehokkain ihonhoitotuote, jota olen koskaan testannut! Illalla kun laittaa muutaman tipan, niin aamulla vielä kasvot tuntuu kosteutetulta. Tuotetta on paljon hehkutettu ja ainakin omasta puolesta sanoa, että kehut eivät ole olleet aiheettomia. Kasvohoidoissa ei tarvitse käydä yhtä usein kuin ennen, eli koen niin, että hyvin voin seerumiin panostaa, koska kasvohoitoihin ei mene enää niin paljon rahaa kuin aiemmin.

  Minullehan kävi tuon seerumin kanssa niin, että ostin viime syksynä hulluista päiviltä ensimmäisen pullon (on siis lasinen) ja heti ekana iltana onnistuin pudottamaan pullon ja sehän meni rikki! Ehdin sille iltaa seerumia laittaa ja kuinka harmitti seuraavana aamuna, kun olin löytänyt niin loistotuotteen ja sitä ei enää ollut. No kokeilin onneani ja laitoin maahantuojalle viestiä, niin sainkin uuden tuotteen rikki menneen tilalle! Miten mahtavaa palvelua. No keväällä ostin toisen pullon ja aion jatkossakin ko. seerumia käyttää.

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Ooo, miten mahtavaa palvelua! :) Pisteet Bio Effectille, todella hienosti hoidettu, ja tuloksena saivat uskollisen asiakkaan :)

   (..ja ihana kuulla että tuote myös toimii ^_^)

 30. 30

  Satu sanoo

  Jes tämä mua kiinnostaa!! Olen itsekin lukenut hehkutusta Vintnerin seerumista mutta pistää epäilyttämään voiko oikeasti mikään kosmetiikka olla noin tuon hinnan arvoinen. Minä panostan mielelläni kosmetiikkaan mutta tämä on liian kallis jopa mulle. Kiinnostaa kyllä. Ostin muuten juuri Lontoon reissusta Pixin Glow tonicin, jota on myös paljon hehkutettu (maksoi noin 30 puntaa). :)

  • 30.1

   Sanni sanoo

   Multa on mennyt Pixi-hehkutukset ohi.. :p Mutta nojoo, ihania merkkejä ja ihanuustuotteita on niin paljon ^_^

   • 30.1.1

    Satu sanoo

    Oho olin varma että olisit kuullut näistä! Mm. Ostolakossa-blogissa kehuttu. Pixin tuotteet sisältää glykolihappoa, jonka seurauksena niistä kiinnostuin. Viikon käytön jälkeen olen ainakin kasvoveteen tykästynyt. :)

    • 30.1.1.1

     Sanni sanoo

     En mä kaikkia Virvenkään postauksia ehdi lukemaan :D Pixi merkkinä on kyllä tuttu ja tuotteita (meikkejä) on minulle joskus tarjottukin testattavaksi. Kaikkea ei vain ehdi niin on toistaiseksi jäänyt palaan myöhemmin asiaan -tilaan. :)

 31. 31

  siru sanoo

  Liityn muiden joukkoon odottamaan arvostelua seerumista. Niin paljon sitä on hypetetty. Kalleimmat omat kosmetiikkaostokset ovat varmaan jossain sadan euron tuntumassa. Äkkiä tulee mieleen Honoré des Présin tuoksu Vamp a NY, joka on kyllä ollut joka sentin arvoinen. Se on aivan ihana. Tekisi itsekin mieli joskus kokeilla jotain tosi kallista (Tata Harper, Mahalo, Kjaer Weis jne) mutta ainakin toistaiseksi jäänyt ostamatta pettymyksen pelossa. Voi kun kaikkea saisi ostaa näytekoossa tai jossain kokeilupakkauksessa.

  • 31.1

   Sanni sanoo

   Voi kun kaikkea saisi ostaa näytekoossa tai jossain kokeilupakkauksessa.

   Sanopa muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.