Olisiko teistä ihan tyhmä idea…..

En taaskaan ehdi tänään postaamaan, mutta kysynpä teiltä mitä mieltä olette yhdestä ideasta.

Nassukka-postaus sai suuren suosion, ja teidän lelutarinoita lukiessani minulla heräsi ajatus. Olisitteko te lukijat halukkaita lähettämään minulle kuvia näiden tarinoiden leluystävistä? Olisiko ihan hölmö idea koota yhteen postaukseen galleria lukijoiden rakkaimmista leluista? Tällähän ei taas ole mitään tekemistä kosmetiikan kanssa, mutta kun se olisi sympaattista…!

Kertokaa mitä mieltä olette. Minusta olisi tosi kiva tehdä tällainen postaus jatkona Nassukan tarinalle! :)

Mikäli innostutte, niin kuvia leluista voi lähettää osoitteeseen karkkipaiva(at)hotmail.com. Muistakaa laittaa viestiin myös pehmon nimi!

Pehmot

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihana idea, tottakai se olisi kiva postaus!!! Harmi etten itse löydä kuvaa kadottamastani rakkaasta apinasta… Toivottavasti hänellä on asiat hyvin.

 2. 3

  tintti sanoo

  Voi tykkäisin! Mutta haluaisin itsekin lähettää oman rakkaimpani, mutta tapaan hänet vasta viikonloppuna uudelleen :/ Joten minne päivään asti niitä kuvia voi lähettää?

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Olisin tekemässä galleriapostausta varmaankin vasta viikon-parin kuluttua, joten sinulla on hyvin aikaa. :)

 3. 5

  Hannak sanoo

  Oi, pitääkin ottaa kuvia heti Hipsusta. Saat viikonloppuna postia :)
  Siis sanomattakin selvää, että kannatan ideaa!

 4. 6

  MiNi sanoo

  Oishan tuossa ideaa, mutta tulisko niitä kuvia sitten turhan monta? Mut oishan se kiva nähä millasia karvapöpöjä muillaki on =)

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Eivät kaikki kuitenkaan lähetä. ;) Ajattelin joka tapauksessa julkaista kuvat pienessä muodossa, (siis tyyliin galleriamosaiikkina), ja kuvat voisi sitten klikkailla suuremmiksi.

 5. 7

  lambi sanoo

  Joo! Mun mielestä lelut kuuluu oleellisesti karkkipäivään! Yksi juttu miksi kiinnostuin lukemaan blogia oli My Little Ponyt. :)

 6. 8

  Pixie sanoo

  Iik! Todellakin lähetän kuvan meidän vauvoista! Jahka vain pääsen illalla kotiin etsimään koneelta parhaat fotot… :)

 7. 9

  sanoo

  Aivan ihana idea! Just tämän takia tykkään Karkkipäivästä, silloin tällöin on postauksia ihan kosmetiikkaan kuulumattomista symppisjutuista ja miusta se tuo hyvää vastapainoa :) I like!

  Laitanpas Nuupin kuvan tulemaan… Minkä kokoisena kuva kantsii lähettää, ettei siun sähköposti mene tukkoon suurikokoisista kuvista? :)

 8. 10

  Elisa sanoo

  Joo, hyvä idea! Ei se haittaa vaikkei olekaan kosmetiikan kanssa mitään tekemistä, sinähän tämän blogin sisällöstä päätät :) Ja jos ei halua pehmoista lukea, voi sitten skipata sen postauksen. Ei minuakaan kaikki kosmetiikkapostaukset (esim. kynsilakat) kiinnosta mutta en silti ala valittaa kun ei ole minun makuuni sopiva juttu.

  Täytyykin katsoa saisinko omasta Pupusiinasta (ilmeisesti sukua Nassukka-postauksen erään kommentoijan Pupuliinalle) kuvan otettua :)

 9. 12

  Eeva sanoo

  Itse luen tätä blogia lähinnä meikkijuttujen takia, mutta jos enemmistö tykkäisi nähdä lelukuvia niin mikäs siinä, kyllähän niitäkin kattelee.

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Laita vaan. :) Mutta kerro mielellään mikä niistä on se kaikkein rakkain.

 10. 15

  ananas sanoo

  Ehkä lelujen väreistä voisi yhdistellä uudenlaisia silmämeikkejä… :P

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Luen Sensaistia, joten postaus oli tuttu. :) Kyllähän blogin kirjoittaja Terhenkin on alkanut tutustumaan inceihin (blogin alkuaikojen jälkeen), eli nykyään hän tietää enemmän vaikuttavista ainesosista, eikä enää ajattele selektiivisen olevan automaattisesti laadukkaampaa kuin halvemman kosmetiikan. En usko, että hänen oli tarkoitus sokeasti hehkuttaa noita Premier-tuotteita, halusi vain kertoa superluksuskosmetiikasta kun hänellä on siitä käyttökokemuksia. Itse en usko hetkeäkään että nuo tekevät ihosta sen sileämpää kuin vaikka viien kympin purkki, mutta superluksuksen ostaja maksaa siitä etuoikeudesta, että hänellä on kylppärissään jotain mitä juuri kellään muulla ei ole.

 11. 18

  lion sanoo

  Ei liity tähän postaukseen,mutta mahdoitko lukea Hesasin eilistä (?) juttua ryppyvoiteista?

   • 18.1.1

    lion sanoo

    Siinä oli asiaa siitä, miten ryppyvoide ei oikeasti voi poistaa ryppyjä ja mitä ne oikeastaan tekevät. Oli myös listaa ainesosista ja selitetty eri termejä,kuten INCI.. :D

    • 18.1.1.1

     Sanni sanoo

     No voihan kökkö että jäi lukematta! En nimittäin tilaa Hesaria. Pitääpä soittaa äidille että säästää tuon lehden…

 12. 20

  Chatte sanoo

  Mä lähetän ainakin! Onko jotain aikarajaa asetettu (vielä on meinaan kameraan patterit etsittävä yms..)? :)

 13. 21

  sanoo

  Ihana idea, kävinkin heti kaivamassa Oskarin kaapista kuvaa varten… Laitan jossain vaiheessa postia tulemaan ;). Ps. Ja kiva kuulla ettei Oskari ole ainoa ”kaappipehmo” näinä aikoina, hih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.