Oleellinen juttu: siveltimen merkitys meikkipohjalle

Tajusin viikonloppuna, että olen unohtanut ihan tosi oleellisen jutun viime kuukausien meikkivoidehehkutuksissani.

Hoen täällä vain, että ”tää jättää niin ihanan pinnan” unohtaen kokonaan mainita, että käytetty levitysväline vaikuttaa suuresti ellei ratkaisevasti tulokseen.

Sain tästä muistutuksen viikonloppuna levittäessäni CC-voidetta laiskuuksissani sormin. Pinnasta ei tule yhtään samanlainen kuin siveltimellä. Yhtäkkiä mulla ihan syttyi lamppu pään päällä; herranjestas, jos monikin on hankkinut CC-voidetta mun suositusten perusteella ja ihmettelee peilin ääressä kun tulos ei olekaan se kostean heleä ja samettisen tasainen mistä mä olen täällä puhunut. Koska itselläni jälki on todellakin aivan erilaista sormin levitettynä, paljon mattaisempaa ja ihoon jää jopa näkyviä meikkivoiderantuja. Siveltimellä laitettuna iho on kuin ”airbrushed”.

Nyt mä alleviivaan teille siveltimen merkityksen :)

naturalcode_cc_voide_sand_img_3906

Tässä on Natural Coden CC-voide mun kasvoilla.

kicks_bbcreambrush

Lempisiveltimeni sen levitykseen on Kicksin napakka, ”pyöreä”päinen BB Cream -sivellin. Tämä sivellin on ylipäänsä suosikkejani voidemaisen meikkivoiteen levityksessä.

lumene_sivellin_img_5212

Tällä siveltimellä (Lumenen) olen puolestaan levittänyt Lumenen Instant Glow -väriseerumin. Tämä hieman löysempi sivellin sopii mielestäni tosi hyvin Instant Glow’n nestemäiselle koostumukselle ja kevyelle peitolle, mutta se toimii oikein hyvin myös Natural Coden CC:n kanssa.

Kicksin sivellin jäi kotiin kun pakkasin joulureissun kamat ja olen nyt käyttänyt pelkästään tuota Lumenen sivellintä.

vuodenparhaat2016_naturalcodecc

Halusin yrittää demonstroida siveltimen ja sormilevityksen eroa iholla ja pyysin malliksi sisareni jonka iho on saanut täällä jo esitellä huonoa ja onnistunutta meikkipohjaa sekä meikki- & hoitotuotteiden vaikutusta huokosiin.

En saanut kuvissa välittymään pintojen eroa ihan sellaisena kuin se on livenä mutta ehkä näette jonkinlaisen eron ja saatte kiinni siitä mitä tarkoitan..?

cc_voide_ennen_voidetta_img_5175

Iho ilman meikkipohjaa.

cc_voide_levitys_sormin_img_5179

Natural Coden CC-voide sormin levitettynä teistä katsoen vasemmalla puolella.

cc_voide_levitys_sormin_vs_siveltimella_img_5184

(Teistä katsoen) oikealla puolella CC-voide siveltimellä levitettynä.

Siveltimellä levitetty pinta on paljon peittävämpi, tasaisempi ja kuulaampi. Sivellin tuo jollain kumman tavalla paremmin esiin meikkivoiteen valoaheijastavuuden.

cc_voide_levitys_siveltimella_img_5199

Kuulaus näkyy parhaiten tässä kuvassa.

cc_voide_levitys_sormin_img_5201

Sormin levitetty puoli on himmeämpi ja läpikuultavampi.

 cc_voide_ilman_img_5175

Käytti sitten mitä levitystekniikkaa tai -välinettä tahansa, niin punoituksen tämä voide kyllä neutraloi äärimmäisen hyvin. :)

*

Millä välineellä te levitätte meikkivoiteen? Vaihteletteko välinettä eri tyyppisten meikkivoiteiden välillä? Oletteko huomanneet samanlaisia eroja sormien ja sivellinten välillä kuin minä?

Kommentit
 1. 1

  Päärynä sanoo

  Tämä ei nyt postaukseesi liity, mutta tuohon suosikkiluomiväriisi UD:n Toniciin. Sain juuri postissa Moyanacorigan merkin luomivärejä ja voi uuh!!!! Luonnonkosmetiikkaa ja järkyttävä määrä iiiihania sävyjä. Itse tilasin Eleveniltä. Onko kokemusta/kuulopuheita näistä? Omani eivät vielä testiin ole päässeet.

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Ihan uusi merkki minulle :) Sävymaailma kirkkaudessaan ja houkuttavuudessaan on kuitenkin tuttu mineraalimeikkien maailmasta, tosi monilla ”indie”-mineraalimerkeillä on vastaavanlaisia ihanuusluomivärejä :) Olen aikoinani ostanut tuollaisia päheitä sävyjä mm. Pure Luxelta, Mad Mineralsilta ja Fyrinnaelta.

   Kuolattavan ihania sävyjä tosiaan tuolla Moyanacoriganilla mutta tosi kalliita verrattuna siihen miten halvalla mineraaliluomivärejä saa etenkin sample-koon mahdollisuutta hyödyntäen noilta pienemmiltä indie-merkeiltä. Sample-koko riittää useisiin kymmeniin käyttökertoihin. Esim. Mad Mineralsilla halvin sample-koko maksaa 2 dollaria. Mä en ole kertaakaan tilannut miltään mineraalimerkiltä täysikokoista luomiväriä kun sample-koot riittä mainiosti ja sopii paremmin mulle kun mulla on muutenkin ihan överisti meikkejä, täysikokoisia en varmaan saisi koskaan loppumaankaan :D

 2. 2

  K-M sanoo

  Olen jo vuosia tykännyt käyttää sormia meikkivoiteen levitykseen. Jotenkin lopputulos on paljon tasaisempi niin tehdessä. Aina jos yritän käyttää sientä tai sivellintä tuntuu että iho jää läikikkääksi tai tuote ei jää ihoon ollenkaan. Tai sitten mun tekniikka on väärä :). Huomaan myös että mulla paljon vaikuttaa se mikä kasvovoide on meikkivoiteen alla.

  Tuli mieleen kun kehuit tuota Lumenen Natural code sarjan cc meikkivoidetta, niin onko se ominaisuuksiltaan ja peittävyydeltään samankaltainen kuin Lumenen CC color correcting cream meikkivoide? Tykkään tuosta Lumenen Cc meikkivoiteesta, se sopii mun pintakuivalle ihotyypille hyvin, mutta kun kehuit tuota Natural coden vastaavaa niin tekisi mieli kokeilla.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Mulle sieni on aina ollut huonoin levitysväline ja mulla on joku outo sisäsyntyinen vastenmielisyys :D meikkisieniä kohtaan ^_^ Beauty Blenderiäkään en ole koskaan jaksanut testailla tarpeeksi monesti jotta sen upeus ja ylivertaisuus paljastuisi minulle, en vain luontaisesti hakeudu sienten pariin :) Kun pöydällä on Beauty Blender ja sivellin, tartun aina siveltimeen. :)

   onko se ominaisuuksiltaan ja peittävyydeltään samankaltainen kuin Lumenen CC color correcting cream meikkivoide?

   Natural Coden CC on voidemaisempi ja kosteuttavampi, ikäänkuin hoitotuotteen-omaisempi, mutta peittävyyseroa en osaa arvioida kun en ole nyt niin pitkään aikaan käyttänyt Lumenen CC:tä. Mun pitää muistaa joku päivä laittaa niitä samanaikaisesti kasvoille niin pääsen toteamaan mahdollisen eron peittävyydessä.

   Sen kuitenkin tiedän (muistan) että Lumenen CC on ohuempaa ja tuntumaltaan kuin tavallinen (mutta hyvä) meikkivoide, siinä missä Natural Coden CC on täyteläisempää ja todella voidemaista ja tuntuu levittäessä hyvin erilaiselta, kuin kosteusvoiteen ja meikkivoiteen sekoitukselta.

   Palaan näiden eroihin kun olen taas kotona ja pääsen tekemään vertauksen :) (Useampikin lukija on kysynyt tästä.)

 3. 3

  Kuorotipu sanoo

  En ookkaan jostain syystä käyttänyt pitkään aikaan tota Kicksin sivellintä, enkä kyllä Shiseidonkaan vastaavaa. Yleensä käytän arkisin dermosilin sävyttävää päivävoidetta ja levitän sen nopeasti elfin skunkilla. Kunnon meikkivoiteena palvelee Rimmelin Lasting Finish ja sen levitän beautyblenderillä. Nää on vaan ko. tuotteille parhaimmaksi havaitut välineet :)

  • 4.1

   miss suzy sanoo

   Morphe m349 on aivan ihana! Tykkään tosi paljon myös. Vanha Kicksin meikkisivellin lensi kaaressa kaapin perille (toi sama kuin mitä Sannikin tossa mainitsi). Tää uus tuttavuus vaan tekee ihanemman näköisen pinnan mun kasvoille ja nopeemmin saan tällä työstettyä koko kasvot. I love it!

   • 4.1.1

    Piia sanoo

    Joo, mulla kävi ihan samoin! En oo koskenutkaan siihen sen jälkeen. Oon niin tyytyväinen tuohon Morpheen ja lopputulokseen. :)

 4. 5

  Piia sanoo

  Lisättäköön vielä edelliseen kommenttiini, että vihreän color correctorin levitän (silloin harvoin kun sitä käytän) sormin, ja peitevoiteen tuputan beauty blenderin kopiolla.

 5. 6

  Meu sanoo

  Ei hitsi. Olen lukenut sun blogia about alusta asti, ja onhan näistä siveltimistä ollut juttua monta kertaa, mutta nyt jotain välähti! Viime aikoina uuden työn myötä olen alkanut kiinnittää yhä enemmän huomiota ”skarppiin” ulkonäköön, ja vaikka olen likimain elostellut sillä etten käytä esim. meikkipohjaa kun en koe sellaista tarvitsevani, niin tämäkin asia on alkanut kummasti kiinnostaa.

  Olen siis levittänyt nestemäiset, testiksi ostetut tai näytetökötit, aina sormin. Tulos ei ole koskaan ollut kepeän heleä, ja on tuntunut että vaan pilaan tasaisen ja kohtuu-ongelmattoman hipiäni mönjäkerroksella. Tuntuu että naamaan ilmestyy kuin maskeerattuja ryppyjä ja vekkejä, ja kuivat kohdat paistavat kuuhun asti. Ehkä tästä sivellinoivalluksesta voisi olla mulle apua! :D

  Kuivuudesta tuli muuten mieleen: Madaran SOS on toiminut mulla mielettömän hyvin – ihanat koostumukset, miellyttävät tuoksut ja persikanpehmeä iho <3 I'm in love, se arpa osui ja upposi!

  • 6.1

   Sanni sanoo

   ja vaikka olen likimain elostellut sillä etten käytä esim. meikkipohjaa kun en koe sellaista tarvitsevani, niin tämäkin asia on alkanut kummasti kiinnostaa.

   Hahah ^_^ Sarjassamme samaa kuin mun ”En mä tarvitse mitään täyteläisiä voiteita, mun iholle riittää ohuet seerumit”, mutta ihon alkaessa näyttää yhä enemmän ikääntymisen merkkejä on stydimmät koostumukset ”jännästi” alkaneetkin kiinnostaa…

   Sormin levitys on kyllä mielenkiintoinen juttu. Osa meikkitaiteilijoistakin on sitä mieltä, että sormin saa levitettyä kaikkein parhaiten kun meikkituote ”sulaa” ihon lämmön vaikutuksesta ja näin meikin saa sulautumaan ihoon kaikkein kauneimmin. Kuitenkin monen ihmisen kokemus on ihan päinvastainen vaikka tököttiä kuinka lämmittelisi hyppysissään.

   Suurin osa meikkitaiteilijoista taitaa kuitenkin levittää meikkipohjan siveltimillä tai sienillä… Onhan se hygieenisempääkin kuin lääppiä asiakkaan ihoa sormilla, harva meikkari taitaa esim. syväpuhdistaa kynnenalusensa joka asiakkaan välillä.. ;)

   Mä luotan omaan ”empiiriseen tutkimukseen” ja siksi mun valinta on sivellin :)

   Madaran SOS on toiminut mulla mielettömän hyvin – ihanat koostumukset, miellyttävät tuoksut ja persikanpehmeä iho <3 I'm in love, se arpa osui ja upposi

   Jee, mahtavaa :)

 6. 7

  Katja sanoo

  Mä en ole koskaan levittänyt voidemaisia muuten kuin sormilla. Opasta vielä lisää, jooko!
  Käytän normaalisti mineraaleja mutta nyt olen välillä kokeillut myös voidemaisia. Miten teet? Voidetta kädelle ja siitä siveltimeen? Pyörittelet kuin jauhemaisia? Töpöttelet? Vetoja?
  Kiitos!

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Olen tehnyt aiemmin videon meikkivoiteen levityksestä kahdella eri tyyppisellä siveltimellä, ja näkyipä arkistosta löytyvän myös video Kicksin BB Cream -siveltimestäkin.

   Nää mun videot on kyllä ihan kauheita (niitä katsoessa ymmärtää miksi mä en ole ”Tubettaja :D) mutta kai niistä esiintyjän kökköydestä huolimatta jotenkin saa käsityksen sivellinten käyttötavoista.

   • 7.1.1

    sanna sanoo

    Höpö Höpö, ei yhtään kauheita videoita. Olis kiva jos tekisit enemmän livevideoita!
    Tuli mieleen että oletko ikääntyessä muuttunut ruskeemmaksi vai käytätkö itseruskettavaa? =) Itse olen kalman valkea ja toivon että tulisin iänmyötä vähän ruskeammaksi ilman aineita ;)

    • 7.1.1.1

     Sanni sanoo

     Tuli mieleen että oletko ikääntyessä muuttunut ruskeemmaksi vai käytätkö itseruskettavaa? =)

     Olen muuttunut tummemmaksi ihonsävyltäni, se pitää paikkansa :) Olen sitä täällä ääneenkin ihmetellyt :) Aloittaessani blogin käytin Lily Lolon Blondie -pohjaa joka sopi silloin täydellisesti mutta saa minut nyt näyttämään ihan haamun kalpealta. Tällä hetkellä käytän Lily Lolon entistä kesäsävyäni In The Buffia ja Natural Coden CC:n #2-sävyä mutta kolmonenkin varmaan menisi edelleen, (käytin sitä lokakuusta jouluun Kreikan päivettämällä ihollani).

   • 7.1.2

    Kukka sanoo

    Olipas villiä päästä kuulemaan sun ääntä ja näkemään sut näinkin ”livenä” :) Eikä ne mielestäni olleet mitään kauheita! Päinvastoin :)

    • 7.1.2.1

     Sanni sanoo

     Mun oma mieskin sanoi mun ekasta videosta (Mineraalimeikkipohjan levitys) että mun olemus on hädintuskin tunnistettavissa… On kyllä hassua miten mun normaali eloisa ja iloinen olemus jähmettyy videolla tuollaiseksi. Kyllä näppäimistö on mun paras ”kanava” :D

     • 7.1.2.1.1

      Kukka sanoo

      Mutta tällai kun ei ole nähnyt sun normaalia eloisuutta, ei osannut verrata mihinkään. Oli vaan jännää päästä näkemään sut :) Mutta jatketaan siis näppäimistöllä :)

      • 7.1.2.1.1.1

       Sanni sanoo

       Sepä se tuntuukin jotenkin kamalalta kun suurin osa teistä ei tiedä millainen mä olen livenä ja videolla näkyy joku ihan toisen oloinen tyyppi kuin minä… ^_^ Niin te ”näette” mut, mutta tavallaan ette, jos tajuat mitä tarkoitan :D

       • 7.1.2.1.1.1.1

        Kukka sanoo

        Jep, tajuan :)

        Nyt piti tulla vielä kysymään siveltimestä. Mä nimittäin tuon videon inspiroimana kävelin Kicksiin ostaakseni skunkki-siveltimen. Sellaista kysyin, mutta nimi ei ollut myyjälle tuttu. Selitin tarkemmin ja päädyin ostamaan siveltimen, joka ainakin väriensä puolesta näyttää skunkilta. Mutta oli nimeltään finishing brush ja ohjeessa lukee: puuterisivellin vuohenkarvan ja synteettisen karvan sekoitusta. Eilen levitin sillä Lumenen Nude perfectionia, mutta en jotenkin saanut kovin tasaista tulosta, ehkä en vielä osaa kunnolla. Ostaessa sanoin, että tuota meikkivoidetta sillä aion levittää ja myyjän mielestä se oli ok, koska on nestemäinen voide. No, eilen käväisin toisessa Kicksissä ja kysyin mahdollista syytä epätasaiseen tulokseen ja myyjä oli sitä mieltä, että tuolla siveltimellä ei voi levittää meikkivoidetta. Mä oon nyt vähän ymmälläni. Ostinko mä siis ihan vääränlaisen siveltimen vai onko vika kenties vaan mun tekniikassa? Jos tällaiseen kysymykseen nyt etänä voi edes vastata…

        • 7.1.2.1.1.1.1.1

         Sanni sanoo

         Selitin tarkemmin ja päädyin ostamaan siveltimen, joka ainakin väriensä puolesta näyttää skunkilta. Mutta oli nimeltään finishing brush

         Onko se siis tämä:

         http://www.kicks.se/kicks-/professional-finishing-brush-p42605

         Skunkeissa / stippling-siveltimissä (jolla nimellä tätä myös englanniksi kutsutaan) on totta kai yksilöllisiä eroja valmistajasta riippuen, mutta kyllä kaikkien pitäisi toimia samalla periaatteella. Useimpien käyttöohjeissa puhutaan jostain syystä pelkästään puuterimaisista tuotteista, kuten tuon Kicksinkin, mutta niitä käytetään yhtä paljon nestemäisten meikkipohjatuotteiden levitykseen.

         Liitän tähän kaksi videota jossa esitellään pari eri tekniikkaa, se ”pikselöinti” eli ”stippling” -tekniikka (josta itse en niin tykkää) ja pyörittelytekniikka.


         https://www.youtube.com/watch?v=in0eIYcSJcc

         Kummalla tavalla olet kokeillut käyttää sivellintä?

         ja myyjä oli sitä mieltä, että tuolla siveltimellä ei voi levittää meikkivoidetta.

         Hmm, tuohon on vain todettava että myyjällä on ilmeisen rajalliset tiedot sivellinten käyttömahdollisuuksista. Tosin, kuvasta en näe, onko tuossa Kicksin siveltimessä kauttaaltaan tasainen pää (eli mustat ja valkoiset harjakset saman mittaisia) vai stippling-pää, eli valkoiset harjakset ovat pidempiä kuin mustat. Se on oleellista. Tietysti sekavaa kuluttajalle, jos ulkoisesti hyvin samannäköisiä tuplakuitusiveltimiä onkin erilaisella rakenteella, eli osa tasapäisiä. Siihen kuvailemaani ”airbrushed”-tulokseen paras sivellin on sellainen, jossa harjakset ovat eri mittaisia (klassinen skunkki), silloin se annostelee meikkivoidetta paljon kevyemmin kuin kauttaaltaan tasapäinen, pyöreäpäinen sivellin (tiheät sellaiset kulkevat usein BB-voidesiveltimen nimellä).

         • 7.1.2.1.1.1.1.1.1

          Kukka sanoo

          Kiitos tästä! Joo, ostamani sivellin on juurikin tuo linkittämäsi. Tutkailin sitä ja kyllä ne valkoiset harjakset on mustia pitempiä eli siltä osinkin pitäis olla oikeanlainen. Tuota pyörittelytekniikkaa mä koitin, pitää vaan koittaa uudestaan. Kiitos noista videoista, havainnollistivat hyvin. Eiköhän se siitä harjoittelemalla :)

          • 7.1.2.1.1.1.1.1.1.1

           Kukka sanoo

           Pakko vieläkin tulla kertomaan yksi juttu. Nimittäin huomasin tässä, että levitettyäni nestemäistä meikkivoidetta siveltimellä sitä oli roiskunut ympäriinsä. Tuntuu ihan käsittämättömältä, mutta meikkipisteeni pöytä ja sillä olleet purnukat olivat täynnä meikkivoidepisaroita. Täytyy vissiin seuraavaksi meikata vessassa, koska en kyllä jaksa niitä tahroja usein putsata…Toivon, että mun tekniikassa vaan oli jotain pahasti pielessä ekalla kerralla :D

          • 7.1.2.1.1.1.1.1.1.2

           Sanni sanoo

           Voi ei mikä jatkotarina tästä siveltimestä on syntynyt… ^_^ Otathan meikkivoidetta siveltimeen kuitenkin aina ihan supervähän kerrallaan..? Sivellinhän levittää meikkivoidetta varmaan 10-kertaisesti riittoisammin kuin sieni, joten tuotetta tarvitsee ottaa kerralla tosi vähän. Jos meikkivoidetta on roiskunut ympäriinsä niin tulee mielikuva siveltimestä jota on dipattu voiteeseen vähän reilummin.

   • 7.1.3

    Ammi sanoo

    Kiitos näistä ja kiitos myös neuvojen perään kysyneelle toiselle lukijalle, nää ovat hyödyksi! Jospa kokeilisin jälleen neste- tai voidemaista tuotetta. Sormin ei tule siisti jälki ja sienistä en pidä (paitsi ruokapuolella). On etsinnän alla, mikä ois mun juttu kevyessä meikkipohjassa. Palasin hylkäämääni meikkipuuteriin, vaikka en ole siihen täysin tyytyväinen. Se kuitenkin on ollut suht ok.

    Lily Lolon mineraalipohjasta olisin kovin halunnut tykätä, mutta en toistaiseksi ole saanut haluamanilaista lopputulosta. Tulee näkyvästi meikatun näköinen, vaikka kuinka vähän yritän laittaa. Mielestäni oon ymmärtänyt sun mineraalipohjaan liittyvät ohjeet ja vinkit. Tavoite on olla lähes näkymättömästi huoliteltu. Lily Lolon mineraalipohjalla kuviesi perusteella on mahdollista sellainenkin lopputulos saada. Jotakin en nyt vain osaa? Väärät testisävytkö, mutta en näe mihin suuntaan pitäisi korjata – niin räikeästi eivät erotu omasta väristä. Tai sitten ei muuten vain istu iholleni?

    • 7.1.3.1

     Sanni sanoo

     Tai sitten ei muuten vain istu iholleni?

     Mä arvelisin että syy on tämä, jos olet jaksanut tarpeeksi pitkään (noin pari viikkoa) kokeilla mineraalipohjaa ihollesi. En tiedä onko siinä perää mutta jotkut mineraalimeikkien valmistajat sanovat, että iholla kestää noin kaksi viikkoa tottua mineraaleihin, ja vasta sen jälkeen voi kunnolla arvioida sopiiko puhdas mineraalimeikki omalle iholle.

     Ihon ja kosmetiikan ainesosien välinen kemia ei ole ihan simppeli juttu ja siksi tuotteet voivat toimia eri ihoilla hyvinkin eri lailla. Osan iholla mineraalimeikki ei koskaan ”asetu” ja sulaudu vaan jää näkymään jauhoisena, ihon kuivia kohtia korostaen. Toisilla kuivakin iho tottuu mineraaleihin ja mineraalit jopa vähentävät ihon pinnan kuivuutta.

     Tässä yksi esimerkki mineraalimeikin vs. voidemaisen meikkipohjan eroista pintakuivalla iholla:

     http://blogit.kauneusjaterveys.fi/karkkipaiva/mineraalipohja-ja-pintakuivuus/

     Myös vuodenaika vaikuttaa, jos kokeilun aloittaa talvella jolloin iho on aina kuivempi, voi pinta näyttää paljon huonommalta kuin jos kokeilun tekee kesällä.

     • 7.1.3.1.1

      Ammi sanoo

      Kiitos vastauksesta! Annan mineraalipohjalle varmaankin vielä mahdollisuuden kun kuivattavin talvikausi väistyy. Yksi testipätkä mulla oli viime kesänä, mutta vain noin viikon. Ja uudelleen koetin talven jo hiipiessä, mutta vain jokusen päivän. Voihan tosiaan olla niinkin, että se ei vain ole iholleni sopiva, mutta testaan vielä tuon kaksiviikkoisen, niin on asia katsottu loppuun asti.

      Mm. tuon vuoksi, että mineraalipohja voi jopa vähentää pinnan kuivuutta, toivoisin että se alkaisi toimia mulla. Mutta paljon myös siksi, että kabukilla työstäminen vain tuntuu niin kivalta. Elämyksellisyyttä :)

      • 7.1.3.1.1.1

       Kukka sanoo

       Vielä näinkin paljon jälkikäteen tultava nolona tunnustamaan, että tämä jatkokertomus päättyi siihen, että palautin siveltimen. Ei siitä vaan tullut mitään ja vaikka otin meikkivoidetta tosiaan vähemmän kuin muuten ottaisin, sitä roiskui aina silti. En ymmärrä, mikä meni vikaan, mutta totesin, että meistä nyt ei vaan tullut ystäviä sen siveltimen kanssa. Mutta tulipahan kokeiltua :)

 7. 8

  Nimk sanoo

  Hieno aihe, minä kun en millään voi ymmärtää sen meikkivoiteen lähmimistä naamaan sormin. Lopputulos ei koskaan ole miellyttänyt, enkä edes pidä sitä helppona ja nopeana, kun kädet on sitten ihan meikkivoiteessa. Itse käytän joko flat top tyyppistä tiheämpää sutia tai kosteaa real techniques meikkisientä meikkivoiteissa. Kevyemmissä, kuten Lumenen CCssä käytän real techniques stippling sutia, joka tekee juurikin ihanan kuulaan airbrushed lopputuloksen :)

 8. 9

  Chatte sanoo

  Käytän aina Beauty Blenderiä. Omistan kyllä Shiseidon (vai Sensain?) tylppäpäisen kulttisiveltimen, mutten jaksa käyttää sitä. Se oli ihan vakiovälineeni, kunnes tutustuin Beauty Blenderiin. Sillä levitys on vaan niin nopea, ja saan samalla beikattua silmänaluset ja ongelmakohdat. Sormin en lähtisi meikkipohjaa levittelemään missään tilanteessa. :D

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Mä olen varmaan yksin siinä leirissä joka ei hurahtanut Beauty Blenderiin… :D Mulle jo se, että sieni pitäisi aina kostuttaa ennen käyttöä, on ilmeisesti ylivoimainen askel ^_^ XD Meikkaan parvella enkä jaksa lähteä alakertaa kastelemaan välinettä… :D

 9. 11

  PauliinaN sanoo

  Tämä on niin jännä juttu kun aihe tuntuu jakavan mielipiteitä aika paljon. Itse suurimman meikkiinhurahdukseni aikaan ostin ja kokeilin kaikki mahdolliset siveltimet, sudit ja töpöttimet mutta sittemmin ne ovat jääneet kaappiin ja käytän sormia (puhtaita tietenkin) sillä en näe suurta eroa lopputuloksessa ja koen että ylimääräinen välineiden pesu tuo lisävaivaa. Nyt tekee mieli kokeilla kuitenkin jonkun sudin kanssa – jos se kuitenkin… :)

 10. 12

  VerdeL sanoo

  Postauksen innoittamana kokeilin aamulla laittaa mun Lumene BB voiteen samanlaisella siveltimellä kuin sulla. Lopputulos oli kamala. En edes ymmärrä miten se voi olla niin erilainen kuin sormilla. Voide teki juuri päinvastoin kuin siskollasi, näytin rasvapurkissa käyneeltä.
  Onkohan mun tekniikassa vikaa…

 11. 13

  Nimetön sanoo

  Voi hyvänen aika! Olen Lumenen CC voidetta laittanut aina sormin ja tänään sitten testasin siveltimellä. Paljon parempi ja peittävämpi lopputulos! Olisinpa tämän tiennyt aiemmin. :)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Hauska kun VerdeLin ja sun kommentit tuli peräkkäin ja kummallakin ihan erilainen kokemus ^_^ Tosin Lumenen BB on koostumukseltaan erilaista kuin CC, en tiedä kuinka paljon se vaikuttaa… BB on enemmän kosteusvoide kuin meikkituote kun taas CC on meikkituote.

 12. 14

  marianne sanoo

  Varmaankin tyhmä kysymys, mutta kysyn silti kun asia on mietityttänyt :). Kuinka usein meikkivoiteen levitykseen käytettävä sivellin pitäisi pestä? Joka päivä, kerran viikossa?

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Kuinka usein meikkivoiteen levitykseen käytettävä sivellin pitäisi pestä? Joka päivä, kerran viikossa?

   Mä pesen meikkivoidesiveltimen kerran viikossa tai kahdessa, riippuen siitä käytänkö sitä päivittäin. Joka käytön jälkeen pyyhin tietysti harjakset kasvopaperiin.

   Mä en tiedä miten usein niitä ”pitäisi” pestä (onko siihen jotain suositusta tai sääntöä) mutta mä vien pesuun siinä vaiheessa kun siveltimen ”tuntuma” kertoo että nyt olisi hyvä pestä, ja se on noin kerran viikossa. Paksummat meikkivoiteet kerääntyy harjaksiin enemmän joten sellaisten kanssa pitäisi varmaan pestä useamminkin.

 13. 15

  Molla sanoo

  Tykkään nykyisin eniten cushion-meikkivoiteiden sienistä, vaikken käytä cushioneita. Eli käytän niitä tavallisen meikkivoiteen tai BB voiteen kanssa. Niitä kolmion muotoisia huokoisia sieniä olen aina inhonnut. Lumenen Glow sävyttävän kosteusvoiteen levitän sormin.

  Siveltimet tuppaavat raapimaan, mutta voisin ehkä kokeilla tuollaista tiheän kabukin näköistä, mulla taitaa olla sellainen jossain. Alempi video ylempänä oli aika söpö! :)

 14. 16

  hanneh sanoo

  Kun siirryin mineraalimeikkipohjista nestemäiseen meikkivoiteeseen, niin aloin levittää sen siveltimellä. Käytössä se perinteisempi meikkivoidesivellin. Täytyykin kokeilla tuota skunkkia joskus. Tulee tosiaan parempi jälki kuin meikkisienillä/BeautyBlenderillä tms.
  En tiennytkään, että Lumenelta on meikkisiveltimiä. Onko niitä oikein myynnissä jossan? Vai onko vain jotain promomateriaalia?

  • 16.1

   Sanni sanoo

   En tiennytkään, että Lumenelta on meikkisiveltimiä. Onko niitä oikein myynnissä jossan? Vai onko vain jotain promomateriaalia?

   Mä sain tuon siveltimen Lumenen Invisible Illumination -tuotteiden mukana ja oletin, että sitä olisi myös myytävänä, kun Instant Glow Beauty Serumin käyttöohjeissakin puhutaan ”käytä joko sormia tai sivellintä”. En kuitenkaan tiedä varmaksi onko sivellin myynnissä. Lumenen sivuilta sitä ei löydy

 15. 17

  Sonja sanoo

  Hyvä pointti! Olen käyttänyt sormia, koska ne on aina saatavilla :D On mulla myös beautyblender, joka on käytössä aina silloin tällöin. Mutta tuollaista sivellintä ei vielä kokoelmasta löydykään! Pitäisiköhän lähteä ostoksille?

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Mutta tuollaista sivellintä ei vielä kokoelmasta löydykään! Pitäisiköhän lähteä ostoksille?

   Jos paikkakunnallasi ei ole Kicksiä tai jos tuollaista Lumenen pikku-skunkkia ei löydy niin Duroyllakin on valikoimassaan skunkki-sivellin :) Sitä en ole itse testannut mutta kaikki skunkit (eli tuplakuitusiveltimet) toimii samalla periaatteella eli tekevät kevyttä ja heleää jälkeä. Tiheämpi, pyöreäkärkinen meikkivoidesivellin tekee peittävämpää jälkeä.

 16. 18

  LillyLollo sanoo

  Olen nyt käyttänyt Lumenen sävyseerumia muutamia kertoja. Siveltimellä tulee paljon parempi jälki kuin sormin. Ylipäätään tykkään enemmän käyttää sivellintä.

  En halua näyttää meikatulta, mutta ei siveltimellä sellaista jälkeä tulekaan. Tuli vain mieleeni, kun täällä sanotaan, että siveltimellä tulee peittävämpi jälki, niin ei se mitään pakkelisempaa lopputulosta tarkoita. Ei ainakaan minulla.

  Minulla on rasvoittuva iho ja suuret huokoset. Lumene pelittää hyvin. Cliniquen keltainen puuteri pelaa hyvin yhteen sävyseerumin kanssa. Käytän sitä ainakin poskipunan alla, ettei puna jämähdä laikuksi.

  Olen todella tykästynyt :) Vielä kun tuossa Lumenessa olisi aurinkosuoja. Eikö meikki itsessään anna mitään suojaa?

  Sävyseerumin näyte oli aivan kamala käyttää. Olisi pitänyt tajuta tökätä näytepussiin neulalla reikä. Vinkkinä vaan, jos joku ei ole vielä kokeillut sitä.

 17. 19

  Karoliina sanoo

  Olen huomannut ihan saman jutun nyt viime kuukausina, kun iho ei ole enää niin hyvässä kunnossa, kuin se oli e-pillereiden käytön aikana ja vaatii enemmän peittoa meikiltä. Mun tämän hetken ehdoton lempparisivellin meikkivoiteelle on Real Techniquesin viistopäinen varjostuksiin tarkoitetti sivellin. Varjostuksiin tuo on omaan makuuni ihan liian jämäkkä, kun en tykkää tehdä varjoista niin kovin särmiä ja vahvoja, mutta meikkivoiteen kun töplttölee tuolla paikoilleen niin en tarvitse edes peitevoidetta tulehtuneimpienkaan näppyjen päälle <3 Ja meikkivoiteena itselläni tällä hetkellä vähän vaihdellen Lumenen long wear blur tai Lorealin infallible.

     • 20.1.1.1.1

      Jonttu sanoo

      No siis, pitänee tunnustaa, että ostin tuon siveltimen ennen meikkivoiteen hankkimista! :) Tuli vain sellainen olo, että kun Sanni tuota tuotetta hehkuttaa, niin pakko ostaa. :) :) No, sivellin on nyt, mutta paha mennä testailemaan ilman meikkivoidetta… :) Ostan kyllä jossakin vaiheessa tuon NC:n meikkivoiteen. Osaisitko antaa värisuosituksen (kaupassa testaillessani kädelle vaalein vaikutti lupaavalta)?

      • 20.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Sävysuosituksesta; niitä on tosi, tosi vaikea tehdä näkemättä henkilön ihoa suositustilanteessa. En osaisi suositella mitään tiettyä meikkivoidesävyä edes siskolleni ellen pääsisi samanaikaisesti testaamaan sitä hänen iholleen. Se auttaa ”etäsuositus”-tilanteessa, jos tietää minkä sävyistä meikkipohjaa kysyjä käyttää normaalisti, olettaen että kyseinen meikkipohjatuote sävyineen on itselleni tuttu :) Esim. moni minulta vinkkiä kysyvä mainitsee käyttävänsä normaalisti esim. Lily Lolon Blondieta jota itse käytin tosi pitkään, se on siis minulle tuttu ja osaan sen pohjalta paremmin löytää sävysuosituksia.

       Natural Coden CC-voiteita kun on vain kolme, niin sulle sopiva sävy on varmasti ykkönen tai kakkonen. Itse käytän tällä hetkellä kakkosta mutta sekin on ehkä aaaaaavistuksen vaalea, mun iho tuntuu jääneen pysyvästi niin ”päivettyneeksi”. Tosi hassua. 10 vuotta sitten mulle sopivat ainoastaan vaaleimmat sävyt.

     • 20.1.1.1.2

      Jonttu sanoo

      Sellainen kysymys tuli mieleen (ei liity postaukseen), mutta jos mineraalimeikkipohjaa laitta kasvoille kosteusvoiteen mukana, niin laitetaanko mineraalipölyä kosteusvoiteen sekaan suurin piirtein sama määrä kuin jos se laitettaisiin erillisenä kosteusvoiteen jälkeen? Maalaisjärki sanoisi, että sama määrä, mutta tänään tehdessäni ensimmäistä testiä, huomasin ensinnäkin, että on aika vaikea arvioida, paljonko mineraalipohjaa tarvitsee, kun se ei kuljekaan kasvoille kabukin kautta. Voiko mineraalin laittaminen kosteusvoiteen yhteydessä vähentää pohjan tehokkuutta (tarkoitan siis sitä, että onko sama määrä mineraalimeikkiä vähemmän kosteusvoiteen kanssa kuin erillisenä)? Tällaisia tässä aprikoin.

      Tänään oli hyvä päivä testata, kun enimmäkseen vain kotona (+ juoksemassa kävin, minkä jälkeen olinkin ihan punainen). Laitoin varmaankin normaalia vähemmän.

      • 20.1.1.1.2.1

       Sanni sanoo

       Sellainen kysymys tuli mieleen (ei liity postaukseen), mutta jos mineraalimeikkipohjaa laitta kasvoille kosteusvoiteen mukana, niin laitetaanko mineraalipölyä kosteusvoiteen sekaan suurin piirtein sama määrä kuin jos se laitettaisiin erillisenä kosteusvoiteen jälkeen?

       Tähän mulla ei oikein ole vastausta, määrän voi laittaa ”fiiliksen” ja toivotun peittävyyden mukaan. Näin tein itse silloin niinä harvoina kertoina kun olen mineraalipohjaa ja kosteusvoidetta yhdistänyt.

       Kosteusvoide kyllä vähentää mun kokemuksen mukaan mineraalijauheen peittävyyttä ja tulos on läpikuultavampi, eli mineraalijauhetta täytyy laittaa vähäsen enemmän kuin yksinään pyöriteltynä jotta pääsee samaan peittävyyteen.

 18. 21

  Elli A sanoo

  Olen itse aina levittänyt meikkivoiteen tai -fluidin iholle sormin. Käytän nestemäisiä meikkivoiteita. Syy sormin levitykseen on se, että näin voi laittaa meikkioidetta tarpeeksi vähän. Sivellin imee itseensä paljon ainetta ja jotenkin myös päästää iholle paljon ainetta. Sormin meikkivoiteen saa paineltua ja taputeltua ihoon, niin että häivytys onnistuu (en aina laita meikkivoidetta koko kasvoille). Nyt on kyllä pakkasten mukana ilmennyt sellainen ongelma, että kun käsien iho on niin kuiva, niin meikkivoide imeytyy joteniin sormiin, ja kuivuu ennen kuin saan sen kasvoille, sillä levitän voiteen ensin sormiin.. Eli pitänee kai ostaa jonkinlainen sivellin. Vai onko jollaikin jokin järkevämpi tapa levittää meikkivoide sormin? Olen jossain nähnyt tehtävän sellaisia tippoja kasvoille meikkivoiteella, ja ne tipat sitten levitetään kukin omalle alueelleen (nenä, leuka, posket..), mutta itse saan sillä tavoin vain läikikkään pohjan. :)

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Vai onko jollaikin jokin järkevämpi tapa levittää meikkivoide sormin?

   Entäs jos laitat käsiin kosteusvoidetta ennen meikkivoiteen levitystä? :) Niin käsien iho ei imaise itseensä niin paljon meikkivoiteen kosteutta.

   • 21.1.1

    Elli A sanoo

    Olen kokeillut, mutta silloin se käsivoide tuntuu siirtyvän myös kasvoille. No joo, eivät nämä pakkaset loputtomiin kestä. 😊 Voisi kyllä ihan mielenkiinnosta kokeilla sivellintä uudelleen.

    • 21.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mitenkäs sinulla ja Lumenen väriseerumilla on mennyt? Onko ollut yhtään parempaa menestystä kuin sinulla ja Lumenella aiemmin…?

     Tuosta mitä kirjoitit aiemmin siveltimestä ja meikkivoiteen annostelusta, ihan totta että sivellin saa meikkivoiteen ”riittämään” kasvoille enemmän kuin sormet (kamalan huonoa suomea mutta pointti varmaan avautuu :)) joten siinä mielessä ymmärrän kokemuksen, että siveltimen kautta meikkivoidetta tulee ”liikaa” eikä saa kontrolloitua määrää samalla lailla kuin sormin. Oletko kokeillut annostella meikkivoidetta pienellä peiteainesiveltimellä? Jos laitat meikkivoidetta vain ihan pienin ”täsmäiskuin” pienille alueille kasvoja, voisi peiteainesivellin toimia tarkoituksessa meikkivoidesivellintä paremmin.

     • 21.1.1.1.1

      Elli A sanoo

      Olikin muuten tarkoitus kirjoittaa Lumenen väriseerumista. 😊 Ei toiminut koko kasvoille.. Eli iho lähti kiiltelemään ja näytti huonolta jo tunnin sisällä. MUTTA tein sitten niin että käytin seerumia viimeistelytuotteen tavoin, eli taputtelin sitä vain poskipäille ja nenän päälle ja ylipäätään niihin kohtiin kasvoja jotka ovat kuivia ja joilla ei ikinä ole näkyviä ihohuokosia. Ja se toimi 😊.Sävy on tosi kaunis ja kuultava!

      Aion kokeilla tuota sivellinjuttua. Kiitos vinkistä. 😊

      • 21.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       Harmi ettei toiminut koko iholla, mutta onneksi ei kuitenkaan jäänyt ihan hukkaostokseksi. Lumenen voidepohjissa on siis vain jotain joka riitelee sun ihon kanssa… Tuli mieleen vielä, että voithan myös kokeilla sekoittaa Lumenen väriseerumia toiseen (mattaisempaan) meikkivoiteeseen, kuten joku myyjä oli toiselle lukijalleni vinkannut :)

 19. 22

  Kirsikka sanoo

  Nyt on pakko tulla kiittämään sivellinlinkistä. Kävin ostamassa Cailapin meikkivoidesiveltimen ja testasin sitä äsken. Todellakin parempaa ja kuulaampaa jälkeä kuin sormin! Käytän Lumenen Matt control oil-free foundationia ja Nyxin stay matte but not flat foundationia . Joudun arpiin laittamaan vielä peiteainetta mutta tasoittelin nekin siveltimellä. Puuterinkin jälkeen tulos on ihanan siloinen ja air brushed niin kuin sanoitkin. Mutta kuitenkin vielä ainakin siveltimellä laittaminen on hitaampaa ja kiireisinä aamuna ajattelin edelleen käyttää sormia. Kiitos vielä kerran vinkistä!

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Kiva kuulla että vinkistä oli hyötyä :) :) Kiitos kun jaoit kokemuksen :)

 20. 23

  Nanni sanoo

  Jos pitäisin blogia, tekisin just samanlaisen postauksen :) Mulla on muutamia erilaisia siveltimiä ja niillä saa samaa meikkivoidetta käyttäen todella erilaisen lopputuloksen: Mun suosikki eli Beautyblender -meikkisieni jättää ohuen, mutta peittävän ja nätin kuulaan pinnan joka näyttää kosteuteulta ja yksinkertaisesti hyvältä! Pienellä ja tiheällä siveltimellä (esim. Kicksin bb-voidesivellin tai H&M:n vastaava) saa taas pakattua meikin todella tiiviisti iholle, jolloin lopputulos on superpeittävä ja kestävä pohja eli passeli esimerkiksi juhliin. Löysällä ja harvalla ”stippling” -siveltimellä saa peittävälläkin meikkivoiteella yllättävän luonnollisen lopputuloksen. Lisäksi mun oma niksi on käydä beautyblenderillä tehty meikkipohja läpi puhtaalla stippling -siveltimellä jolloin se imaisee ylimääräisen meikin itseensä ja ”imeyttää” meikkipohjan paremmin omaan ihoon :)

  Sun siskolla on muuten täsmälleen samanlainen iho kuin mulla :D Periaatteessa hyvännäköinen, ei kuivuutta tai näppyjä mutta kovin kirjava… tällainen iho pääsee kyllä oikeuksiinsa hyvän meikkipohjan kanssa.

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Jos pitäisin blogia, tekisin just samanlaisen postauksen :)

   :) :)

   Kiitos paljon vinkeistä jotka jaoit, tosi hyvä ”tiivistelmä” erilaisten välineiden vaikutuksista :) Jos käyttäisin Beauty Blenderiä niin kokeilisin varmasti tuota stippling-sivellin-niksiä :) Sain Beauty Blendereitä testiin jo varmaan kolme vuotta sitten ja parin käyttökerran jälkeen ne on jääneet pölyttymään, on vain myönnettävä että en ole sieni-ihmisiä :) Mä luulen että mulle jo se jokaiseen käyttökertaan liittyvä kosteutus ja pesu on sellainen extra”vaiva” että ihan jo sen perusteella Blenderi jää toiseksi siveltimille :D

 21. 24

  Laura K sanoo

  Kävin juuri ostamassa tuon Kicksin siveltimen ja malttamattomana odotan huomista, että pääsen kokeilemaan sitä! Millä sä normaalisti peset välineet? Myyjän mukaan parasta olisi käyttää siveltimille tehtyä erikoishampoota, mutta se tuntui minusta turhalta tilanviejältä. Onkohan olemassa jotakin kotikutoisempaa, joka ajaisi saman asian? :)

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Mä pesen aitokarvaiset marseille-saippualla ja synteettiset syväpuhdistavalla shampoolla :)

 22. 25

  Karoliina sanoo

  Hei,

  en tiedä tuleeko sinulle jonkinlainen ilmoitus kommenteista hieman vanhempiin postauksiin, mutta… Päätin nyt kysyä tässä postauksessa, kun kysymykseni liittyy ehkä vähän siveltimiin.

  Intouduin tänä vuonna ostamaan, pitkälti sinun suitsutuksesi myötä, mineraalimeikkipuuterin! :D Lily Lololta. Se vaikuttaa ihanan keveältä ja luonnolliselta, vaikka valitsemani sävy lienee aavistuksen liian vaalea.

  Olen kuitenkin huomannut, että vähän aikaa meikkipuuterin levittämisestä tuntuu aivan siltä, kuin suuhun olisi mennyt hiekkaa. Hampaat narskuvat samalla tavalla kuin jos olisi kävellyt suu auki tuulisella kadulla. En aluksi osannut yhdistää tätä meikkipuuteriin, mutta ilmiö toistui useana päivänä, ja kun sitten palasin taas kokeilemaan nestemäistä meikkivoidetta, eivät hampaat narskuneet. Onko sinulla kokemusta tällaisesta?

  Minua kiinnostaisi kovasti testailla mineraalimeikkipuuteria ja sen sopivuutta epäpuhtauksiin taipuvalle, rasvoittuvalle sekaiholleni, mutta tämän takia purnukka on toistaiseksi jäähyllä :/ Olen miettinyt, voisiko tietynlaisella levitystaktiikalla olla osuutta asiassa? Olen kyllä yrittänyt katsoa tutoriaaleja sekä sinulta että Lily Lololta, pyöritellyt kabukia (ecotools) eri voimakkuuksilla, vaihdellut kabukiin otettavan jauheen määrää, mutta se ei ole tuonut tulosta. Ja olen yrittänyt pitää suun kiinni, tietysti. Olen myös koputellut kabukista ylimääräistä jauhetta pois ennen levitystä, enkä olekaan nähnyt sen pöllyävän yhtään.

  Onko sinulla kokemusta esim. kabukin kastelemisesta jotenkin ennen levitystä? Kiitos, jos ehdit auttamaan! :)

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Olen kuitenkin huomannut, että vähän aikaa meikkipuuterin levittämisestä tuntuu aivan siltä, kuin suuhun olisi mennyt hiekkaa. Hampaat narskuvat samalla tavalla kuin jos olisi kävellyt suu auki tuulisella kadulla.

   Ohoh, kuulostaa todella erikoiselta. Minulla ei ole tällaisesta kokemusta. Jos mineraalijauhetta todella pääsee suuhun, ei syyksi oikein keksi muuta kuin että suu on auki mineraalipohjaa levittäessä. Iholta se ei enää pysty suuhun menemään, ainakin on todella vaikea pitää sitä mahdollisena. Oletko kiinnittänyt huomiota suun asentoon meikatessa..?

   En ole koskaan kokeillut kastella kabukia, mineraalit levitetään iholle aina kuivana (ellei sitten sekoita mineraalipuuteria kosteusvoiteeseen ja tee ikäänkuin omaa sävyttävää päivävoidetta, mutta se on jo toinen juttu :)) Jos mineraalit levittäisi iholle kostutetulla siveltimellä, tulos olisi epätasainen koska kosteus saisi ne kasaantumaan.

   Harmillinen tuo sinun ongelmasi ja ikävää etten osannut olla avuksi :/

 23. 26

  Elisa sanoo

  Itse innostuin (mm. Virven innoittamana) yltiösöpöistä hammasharja-meikkiharjoista ja Duroyn versio ainakin on ihana ja jälki todella kaunista :) Hassua, sillä tähän asti olen käyttänyt voiteisiin sormia. Tai no mineraalipohjaan siirryttyäni kabukista tuli hyvä ystävä ja tästä saankin aasinsillan! Olen vannonut kahden mineraalipohjan nimeen, vähän tilaisuudesta ja ihon kunnosta riippuen. Ensimmäinen on Lily Lolo ja toinen Yves Rocherin ”meikkipuuteri”, josta muistan sinunkin kerran kirjoittaneen. Sen jälki oli todella nätin kuultava ja hehkuva. Nyt valmistus on lopetettu ja jäljellä enää tummempaa medium-sävyä. Tuleeko sinulle mieleen mikä mineraalipohja antaisi samankaltaisen lopputuloksen? Esimerkiksi Lolo on mielestäni huomattavasti mattaisempi.

  Tämä tuote kyseessä siis:
  http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=21700/~product_id=79370

  • 27.1

   Sanni sanoo

   Tämä tässä postauksessa näkyvä sivellin ei ilmeisesti (ja valitettavasti) koskaan tullut kuluttajamarkkinoille. Ko. sivellin oli mukana syksyn 2016 lehdistönäytepakkauksessa ja kuvittelin sen myöhemmin tulevan myyntiin kauppoihin, mutta se ei tullutkaan. Sen sijaan Lumene lanseerasi isomman ja tiheämmän flat top- siveltimen, mutta se on ihan erilainen kuin tämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.