Oho, tämähän olikin hyvää

Olen avannut täällä sanaista arkkuani misellivesistä, tuomiten ne omalta kohdaltani turhina tuotteina. En rehellisesti sanottuna ole edes kiinnostunut niitä testaamaan, koska tuotetyyppi ei vastaa puhdistusmieltymyksiäni. Mitäpä sitä kokeilemaan Skodaa jos Volvo on se oma juttu.

Sain Garnierin miselliveden jo viime syksynä, mutta en ollut vaivautunut edes korkkaamaan putelia. Ennen kuin pari viikkoa sitten. Purkki majailee Maarianhaminan kämpilläni, jossa minulla loppui juuri silmämeikinpuhdistusaine. ”Ai joo, onhan täällä tämä misellivesi, sillähän pitäisi lähteä silmämeikkikin.”

GarnierMicellar_IMG_4948

Ja mitäs ihmettä – tuotehan toimii ihan pirhanan hyvin!

Jouduin nielemään miselliasenteeni. Kasvoille en tätä edelleenkään meikinpoistoaineena käyttäisi koska vaahtoavuus ja vedellä huuhtelu ovat minulle ehdottomia elementtejä parhaan puhdistusfiiliksen aikaansaamiseksi, mutta silmämeikin poistoon ja ”aamuhikinaaman” raikastukseen tuote on onnen omiaan.

Miksi tämä on niin hyvää silmämeikinpoistossa?

– Koska se ei kirvele yhtään (lähes kaikki silmämeikinpoistoaineet kirvelevät silmissäni)

– Koska meikki irtoaa nopeasti ja tehokkaasti

– Koska tuote ei jätä silmään mitään jälkituntemuksia kuten kalvoa

Ainoa seikka, mikä tekisi tuotteesta vielä paremman, olisi tietysti geelimäinen koostumus. Siitä en pääse mihinkään että iholla liukkaasti kulkeva geelikoostumus on minulle kaikkein mieluisin. Mutta kirvelemättömyys ja puhdistuksen tehokkuus ovat vieläkin tärkeämpiä, ja tietenkin kaikkein olennaisimpia asioita puhdistustuotteessa. Eihän kukaan halua silmiään polttelevan tai pistelevän meikkiä poistaessa eikä rasvaista kalvoa sumentamaan näkökenttää (mikä valitettavasti on seuraus useimpien öljy- tai rasvapohjaisten puhdistajien kohdalla – ainakin minun silmissäni).

Siispä: lähes täydet pisteet Garnierin misellivedelle silmämeikinpoistajana!

GarnierMicellarIMG_4941

Tuoksukin on mitä miellyttävin – vaikka tuote on hajusteeton. Haistan vedessä jotain mantelimaista, enä käsitä mistä tuoksu tulee. Jonkun tuotteessa käytetyn ainesosan täytyy luonnostaan tuoksua tältä, sille ei ole muuta selitystä.

Muuta hyvää tuotteessa:

– Lyhyt inci = mahdollisimman vähän potentiaalisia ärsyttäjiä (ehkä juuri se selittää miksi tuote ei kirvele)

– Hinta-laatusuhde: 400 millin pönikkä maksaa alle 10 euroa, riittää silmämeikinpoistossa pienen ikuisuuden…!

.

Korkkasin juuri toiseksi viimeisen kappaleeni rakasta Natural Coden geeliputsariani. Edessä häämöttävät lopulliset hyvästit tuotteelle eivät ahdista enää yhtään niin paljon kun olen löytänyt näitä vallan erinomaisia vaihtoehtoja! :) (Täytyy myöntää, että Garnierin misellivesi tuntuu silmissä jopa paremmalta kuin L’Orealin Micellar Gel Eye Make-Up Remover.)

Kommentit
 1. 1

  Nimetön sanoo

  Tämä tosiaan on ihan älyttömän hyvä tuote. Sitä tosin jäin ihmettelemään, että kun putsaan tällä ja jos yritän liian pian laittaa kosteusvoiteen niin voide jää ”kalvon päälle” eikä ala imeytyä tai edes levittyä. Ihan uusi juttu, että näin voi käydä, ei koskaan kasvoveden jälkeen käy näin. Mistähän tuo johtuu, mikä misellivedessä aiheuttaa tämän?

  (Jahas, täytyy taas hiljentää näppäimistön vauhtia koska ”kirjoitat liian nopeasti” :D)

  • 1.1

   Jumping Juniper sanoo

   Misellithän on pieniä ”pallosia” jotka magneetin tavoin imee likaa sisäänsä ja lukitsevat sinne, jos iho on kostea misellivedestä vielä se tekee kosteusvoiteelle saman tempun, olen kerran itsekkin kokeillut ja todennut. :D Mutta kertoo ainakin siitä että misellit ovat todella tehokkaita kun kykenevät kosteusvoiteenkin vangitsemaan.

 2. 2

  henna sanoo

  kerrassaan mahtava tuote, ostin tämän kun mursin oikean käteni ja tarvitsin mahdollisimman vaivattoman tavan poistaa meikit. käytän tätä myös aamuisin puhdistuksena ja iltaisin kaksoispuhdistuksen jälkimmäisenä osana. täältäkin täydet pisteet tuotteelle, joka tarjouksessa maksoi huimat 6€ :)

 3. 3

  Ansku sanoo

  Jos haluat vastaavaa luonnonkosmetiikkaa, voin suositella Jolielta tilaamaani Iroisien Cleanser Gel misellipuhdistusta. On siis koostumukseltaan geeliä, ja poistaa hyvin meikin (myös silmä). Tuoksultaan on mielestäni aika miellyttävän luonnonkosmetiikkamainen ja sitä voi käyttää joko vedellä huuhtelemalla tai sitten vanuilla pyyhittävänä. En tosin käytä vedenkestävää silmämeikkiä, joten sen poistosta en osaa sanoa oikein mitään.

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Iroisie-vinkistä – niinkuin muillekin Iroisiesta vinkanneille :)

   Hinta tosin vähentää tuotteen houkuttavuutta (100 milliä 22,50€ :-0 !!)… Itse kun olen tottunut maksamaan silmämeikinputsarista alle kympin.

   • 3.1.1

    sanoo

    Mäkin voin antaa suositukseni tuosta Iroisien Puhdistusgeelistä :) Mulla käytössä jo toinen purkki ja tykkään kovasti. En yleensä tykästy geelimäisiin puhdistustuotteisiin, mutta tuo nappasi! ;)

 4. 4

  chatte sanoo

  Mulla on ollut myös käytössä tämä misellivesi nyt pari viikkoa, ja tykkään! Hommasin alunperin siksi, että ihoni alkoi kenkkuilemaan. Halusin siis kokeilla ”vedetöntä” puhdistusta jonkin aikaa, ja tämähän on mainio siihen. Itselleni puhdistustulos on hyvä, kunhan viimeistelee kasvovedellä. Ja tuoksuu muuten omaan nenääni vähän merivedeltä. :D

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Ja tuoksuu muuten omaan nenääni vähän merivedeltä. :D

   Hehheh, on se niin hassua miten eri lailla nenät haistaa ^_^

   • 4.1.1

    Nimetön sanoo

    Minunkin mielestä tää tuoksuu merivedeltä! :D Tulee niin kesäinen fiilis kun käyttää tätä. ja hyvä tuote on, olen kyllä tykännyt. :-)

 5. 5

  Jonttu sanoo

  Kiva lukea, että muillakin on välillä virheellisiä asenteita tai peräti sellaista uuden pakollista vastustamista. :) Itsekin olen monesti joutunut pyörtämään kantani, vaikka ensin olin ihan satavarmasti toista mieltä.

  • 5.1

   Jonttu sanoo

   Kiitos tästä vinkistä. Olen nyt ollut noin viikon tämän tuotteen onnellinen käyttäjä. :) Sopii hyvin käyttötarpeisiini. Minulla oli aiemmin kokeilussa Cattierin misellivesi, mutta se ärsytti ihoani, joten en voinut jatkaa sen käyttöä.

   • 5.1.1

    Sanni sanoo

    Olen nyt ollut noin viikon tämän tuotteen onnellinen käyttäjä. :)

    :) :)

 6. 6

  A'J sanoo

  Minullakin kaikki silmämeikin poistaneet kirvelee ja misselivesi ei. Koukussa ollaan:D

  • 8.1

   Sanni sanoo

   En osaa sanoa koska en käytä vedenkestävää meikkiä, mutta veikkaan että ei puhdista, sillä wp-putsarissa on aina rasvaa (esim. kaksifaasiset silmämeikinpoistoaineet – öljyfaasi on siellä juuri vedenkestävän meikin irrotukseen).

   (Ne vedenkestävät silmämeikkituotteet joita käytän – muutama eyeliner ja geelirajaus, lähtevät vesiliukoisellakin putsarilla ;))

   • 8.1.1

    Sirpa sanoo

    Mulla oli viime ulkomaan reissulla mukana juuri vastaavia Garnierin misellivesi-puhdistuspyyhkeitä. Vedenkestävä meikkivoide ja ripsiväri lähtivät hyvin ainakin niillä pyyhkeillä.

    • 8.1.1.1

     Elli A sanoo

     Mutta noissa aina hämäävästi lukee ”Poistaa meikin kasvoilta”. Siis minkälainen on puhdistustuote, joka ei poista meikkiä? Siis sitä vesiliukoistakaan? :) :)
     Itsekin aina välillä kyselen, poistaako ko. tuote myös vedenkestävän ripsivärin, koska tuo poistaa meikin -on jotenkin häiritsevä. Nykyiset LongWear -meikkivoiteet lähtevät tosi vaikeasti pois jopa tuollaisella ”poistaa meikin” -tuotteella. Ise en LongWearejä käytä, mutta ne pari testeriä, jotka ole kokeillut, olen joutunut poistamaan öljyllä.

    • 8.1.1.2

     Emilia sanoo

     Joo, minäkin käytän noita miselliliinoja kasvojen puhdistukseen silloin kun käytän vedenkestävää meikkiä, ja lähtee ihan unelmaisen helposti! Tosi hyviä.

 7. 9

  Emma sanoo

  Käytän ilmeisesti niin pitkäkestoista ja hyvin ihoon tarraavaa meikkivoidetta, ettei sitä saa Garnierin misellivedellä irti vaivattomasti. Jotkuthan kokevat miselliveden sulattavan meikin irti naamasta parilla vanulapulla. Niin minäkin, jos yli kymmenen vanulappua ja punoittava naama lasketaan pariksi :D Mutta juuri tuohon aamupuhdistukseen ja vaahtoputsarin jälkeiseksi kasvovedeksi Garnier sopii tosi hyvin! Ei ärsytä herkkää ihoani yhtään, joten koukussa ollaan. :)

 8. 10

  sanoo

  Bakelin ja luonnonkosmetiikkamerkki Gamarden misellivedet voisivat olla sun makuun. Ne eivät toki ole geelimäisiä, kuten esim. BABÈN, joo apteekkikosmetiikkamerkki BABÈlta löytyy geelimäinen misellivesi. :p Bakel sekä Gamarde taas muodostavat vanulapun pinnassa sellaisen pienen ”vaahdon”, joten tuntuma on paljon liukkaampi kuin normi misellivesillä.

 9. 11

  sms sanoo

  Mjoo, mulla kulu noita viime vuoden puolella yksi 400ml pullo kuukaudessa, poistin silmämeikin, käytin normaalisti kasvovetenä joka välissä ja aamupuhdistuksessa tietenkin… Nyt löysin ton Sun mainitsemasi Lorealin geelisilmämeikinpuhdistajan ja tykkään siitä enemmän silmille, kuin tästä misellivedestä. En ymmärrä ihmisiä, joilla kuluu tyyliin yksi kasvovesi vuodessa, kulutan niiitä huikeita määriä. En koskaan kyllä ainoastaan misellivettä käytä meikkipohjan alusta-loppuun puhdistamiseen, kerran koitin ja vanulappuja kului viistoista ja pullo vajeni hullunpaljon…

  • 11.1

   Sanni sanoo

   En koskaan kyllä ainoastaan misellivettä käytä meikkipohjan alusta-loppuun puhdistamiseen, kerran koitin ja vanulappuja kului viistoista ja pullo vajeni hullunpaljon…

   Voin kuvitella…. sama kokemus täälläkin.

 10. 12

  Olivia sanoo

  Piti lukea tuo sun edellinenkin misellivesipostaus,siellä sanoit ettei kaikkea meikkiä saa pois misellivedellä,eikä äitisikään? Tilasin Yves Rocherilta kans misellivettä ja oon kyllä saanut sillä ihan kaiken meikin pois. :) tosi kätevä tuote! Mutta se kyllä kirvelee, pitää kokeilla tuota garnierin versiota seuraavaksi… Parasta on kyllä se kun vanulappuja ei tuhlaannu, yhdellä vanulapulla saa niin paljon meikkiä pois eikä se suttuinen vanulappu päästä likaa enää tuhraantumaan iholle. Huippua!

  • 12.1

   Sanni sanoo

   siellä sanoit ettei kaikkea meikkiä saa pois misellivedellä,eikä äitisikään?

   En niin. Tai kaiken poissaamiseksi pitäisi misellivettä ja vanulappuja käyttää ihan tolkuton määrä = ei mitään järkeä. Mieluummin hoidan homman nopeasti ja miellyttävästi nokareella vaahtoavaa putsaria :)

   • 12.1.1

    Kiia sanoo

    Mun mielestä tällä Garnierinkin misellivedellä saa kaiken meikin pois kun käyttää 3 vanulappua molemmin puolin ja kastelee ne kunnolla sillä misellivedellä, kannattaa testata! :)

  • 12.2

   Olivia sanoo

   Höh kyllä mää sain kahdella vanulapulla kaiken pois ihan koko naamasta pohjineen päivineen :) oli se kyllä läträämistä, et ihan märäksi vaa vanulappu… Putsaan tuolla kyllä mieluummin silmät vain ja normiputsarilla muut kasvot. Jos ny oikee kuiva kausi alkaa nii sitte on misellivesi kaveri 8)

 11. 13

  -KKat sanoo

  Miselligeelia loytyy muistaakseni L’orealilta. :) Mutta tuo Garnierin vesi on ihan tosi hyvaa, vaikka en sita paivittain kaytakkaan! Mutta esim. lyhyelle matkalle tai yokylaan mukaan, kylla!

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Miselligeelia loytyy muistaakseni L’orealilta. :)

   Jep, just tuo postauksen lopussa mainitsemani tuote :) Mutta se kirvelee välillä eikä myöskään irrota meikkiä ihan yhtä nopeasti kuin Garnierin misellivesi.

 12. 14

  sanoo

  Misellivedet ovat parhaita silmämeikinputsaukseen, koska muilla tuotteilla silmiäni alkaa helposti kirvelemään. Ja hintahan on tosi halpa. Tarjouksessa pullo maksoi 4 euroa, ja tämä riittää noin 4 kuukautta päivittäisessä käytössä :)

 13. 15

  Sara sanoo

  Itse käytän myös kaksoispuhdistusta, ensin puhdistusöljy ja sitten tää misellivesi tai puhdistusvaahto. Kyseinen misellivesi poistaa muuten tosi hyvin tujuimmankin huulipunan :)

 14. 16

  slla sanoo

  Itsekin ostin tämän ihan innoissaan kun joistain blogeista luin sen pystyvän poistamaan vedenkestävän ripsarin. Vaan eipä pystynyt, harmi. Mulla on just ongelmana tuo silmien kirvely ja niihin jäävä kalvo ripsarin poistamisen jälkeen. Vedenkestäväkin on rasvaisten luomien takia lähes pakollinen, jos mielii pitää silmämeikin paikoillaan tuntia kauempaa..

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Vinkki; vedenkestävän meikkituotteen poistavissa putsareissa on asiasta aina maininta. Eli jos tekstiä ”poistaa myös vedenkestävän meikin” ei löydy, ei tuote mitä suurimmalla todennäköisyydellä tee sitä.

   • 16.1.1

    slla sanoo

    Joo, yleensä ostankin pelkästään niitä tuotteita, mutta nyt olin ihan puhtaan blogimaininnan uhri :D

 15. 17

  Elli A sanoo

  Oletko huomannut kuluuko tuota enemmän muihin misellivesiin verratuna? Olen huomannut joissain suurina pullokokoina myytävissä tuotteissa, että niitä vaan kuluu todella paljon ja hinta ei olekaan loppujen lopuksi niin edullinen. Tämä pitää mun kohdalla paikkansa noissa kaksiosaisissa silmmeikinpoistoaineissa. Vaikka halta tai edullinen tuote poistaa myös sen meikin siinä missä kalliskin, mutta jälkitunteessa ja aineen menekissä on valtava ero. Juuri ostin kokeilumielessä (arkisin käytän puhdistukseen manteliöljyä) Hulluilta Päiviltä Lumenen sekoitettavan silmämeikinpoistoaineen jättipullossa ja se jättää silmät tosi rasvaisiksi ja lisäksi sitä menee kolminkertainen määrä verrattuna Lancomen ja Diorin vastaaviin, jotka postavat ripsarin pienellä määrällä nestettä. Eli vaikka maksoin siitä jättipullosta kympin, niin hinta on todellisuudessa 30.. :) Lancomen vastaava jättipullo olisi maksanut 36€ ja kyllä nyt harmittaa kun ajattelin säästää. Tämä tuli mieleen kun olen itsekin nähnyt kaupoissa tuota Garierin misellivettä ja ihmetellyt miksi pullokoko on noin valtava.

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Oletko huomannut kuluuko tuota enemmän muihin misellivesiin verratuna?

   Vaikea sanoa kun en ole koskaan käyttänyt misellivesiä säännöllisellä tasolla :) Muuten kuin töissä, mutta siellä käyttökohteena olivat asiakkaat, ei oma nassu. Töissä misellivettä kului kyllä ihan älyttömästi, siellä aineen heikon puhdistuskyvyn todella huomasi. Merkistä riippumatta (käytimme selektiivisiä). Minulle asia oli aina suunnilleen itsestäänselvä – eihän nyt pelkällä putsariin kastetulla vanulapulla voi saada yhtä tehokasta tulosta kuin pyörittelemällä joko emulsiota tai vaahtoputsaria kunnolla ihoon ja huuhtelemalla vedellä. Myös merkkien kouluttajat totesivat aina, että ”Eihän misellivedet oikein olekaan tarkoitettu säännölliseen käyttöön täysin korvaamaan kunnon puhdistusta….”

   Tällä pohjalla ihmettelen edelleen misellivesien mainontaa. Ymmärrän miselliveden käytön ainoana puhdistustuotteena iholla, jolla ei ole lainkaan meikkiä, tai ehkä hipaisu puuteria, mutta kun mennään paksumpaan meikkikerrokseen niin en voisi kuvitellakaan poistavani kaikkea joka kerta pelkällä misellivedellä. Mutta mieltymyksiä – ja puhtaustason kokemuksia – on tunnetusti monia :)

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Juu, näin noita tuotteita Virven luona ja kiinnostus heräsi nimenomaan vaahtoa kohtaan :)

 16. 19

  sanoo

  Tää on mun ehdoton suosikki, ei ärsytä ihoa, ei kirvele silmiä, sopii aamupuhdistukseen ja itse käytän myös iltaputsauksen ykkösvaiheessa :) Kaksi pulloa on jo käytetty loppuun, näitä oli myös Anttilan keskusvaraston tyhjennyksessä neljällä eurolla tarjouksessa, harmi että haalin vain yhden pullon :D

 17. 20

  sanoo

  Hei Sanni olisikohan sinulla vastausta minua mietityttäneeseen misellaarivesi kysymykseen. Kokeilin misellaari vettä ensimmäistä kertaa vasta edellisellä viikolla parin päivän ajan, mutta huomasin, että meikki lähti seuraavana päivänä ”liikenteeseen” iholta eikä millään meinannut pysyä peittävänä ja paikallaan parin tunnin jälkeen.
  Mistäköhän voisi olla kyse?

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Hei Elina! Ikävä kyllä en osaa auttaa, en osaa yhtään sanoa mistä ilmiö voisi johtua.

 18. 21

  Kata sanoo

  Mullakin on kai liian tujua meikkivoidetta, kun saa useamman vanulapun käyttää ennen kuin iho on puhdas. Lisäksi tämä aine jotenkin muuttaa tuoksuaan mun iholla, iholla tuoksuu pahalta, hieman tunkkaiselta. Mistähän se voisi johtua? Meikkivoiteesta??

 19. 22

  tuittu sanoo

  La Roche Posay :llakin on geelimäinen misellituote. Ite tykkään siitä aivan älyttömästi, koska jättää ihon niin pehmeän tuntuiseksi. Ja lähtee vesiliukoinen meikki helposti. :)

 20. 23

  Fiia sanoo

  Pitäisköhän sitä itsekin uskaltautua kokeilemaan vaikkapa kyseistä tuotetta. Mun lemppari Nivean double effect silmämeikinpoistoaineen kun menivät uudistamaan ja uudistunut versio tuppaa kirvelemään, eikä vielä ole löytynyt korvaajaa. Elämä on hankalaa silloin tällöin, kun tykkää meikata mutta iho ei mistä tahansa putsareista diggaile :D

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Elämä on hankalaa silloin tällöin, kun tykkää meikata mutta iho ei mistä tahansa putsareista diggaile :D

   I hear you :)

 21. 24

  Anna sanoo

  Itselläni on kokemusta vain luonnonkosmetiikan misellivesistä (Iroisie, Mia Höytö, Melvita ruusu ja Absolution). Kaikki hyviä :) Itse käytän näitä aamuputsarina ja toisinaan kasvovetenä iltaisin varsinaisen putsarin jälkeen. Iroisiella on tosiaan myös miselligeeli, jota olen käyttänyt ihan sellaisenaan kasvojen puhdistukseen ja huuhdellut vedellä (myös vanulapulla voi poistaa, jos ei halua käyttää vettä, mutta itse tykkään puhdistaa ihoni iltaisin vedellä). Geeli tekee ihosta putipuhtaan, eikä kuivata tai ärsytä tippaakaan. Huipputuote! Kotimaisella Supermoodilla on myös misellivaahto,jota olen kuullut kehuttavan paljon!

 22. 25

  Erika sanoo

  Misellivedessä mun mielestä parasta on se, että misellivedellä kasteltu vanulappu ei päästä likaa ulos. Siksi likaisenkin näköinen vanulappu puhdistaa vielä hyvin.

  Käytän itse tätä Garnierin misellivettä, ja jo yhdellä vanulapulla saan normaalin arkimeikin (Mufe HD-meikkivoide, puuteri, ripsiväri) vaivatta pois.

  Voimakkaampaa meikkiä tehdessäni käytän kättäni palettina: kämmenselkä voi olla täynnä mustaa rajausväriä ja luomivärejä, mutta niin vain yksi vanulapullinen misellivettä imaisee kaiken itseensä.

  Olen siis ollut hyvinkin tyytyväinen. Voimakasta iltameikkiä tai erityisen paksua meikkipohjaa en tosin ole vielä yrittänyt tällä poistaa.

 23. 26

  Maasi sanoo

  Minä olen testaillut misellivettä milloin missäkin tilanteessa, esim. yökyläillessä on kätevää, kun ei tarvitse ottaa kaikkia purkkeja mukaan.

  Kolmisen viikkoa sitten viirasi jotenkin päässä ja päätin kokeilla poistaa meikit kookosrasvalla. Ja sehän toimii! Vielä ainakin iho voi paremmin kuin aikoihin (veikkaan että herkkä ja kuiva iho ei tykännyt liian vahvoista putsareista). Ensin hieron rasvan naamaan, pyyhin suurimman osan vanulapulla ja sen jälkeen poistan silmämeikin ja viimeinen vaihe on misellivesi, millä saa varmistettua, että iho todella puhdistuu.

 24. 27

  Sus-anna sanoo

  Lasten virpomispäivä-maskit lähti hyvin pois, ilman kirvelyä tai pelkoa siitä että tuote on liian kuivattava. Hyvää on :)

 25. 28

  Vilma sanoo

  Hah hah, mä olen kai käyttänyt misellivettä aivan väärin. Olen nimittäin ensin pessyt kasvot geelimäisellä putsarilla ja sen jälkeen vanulapulla puhdistanut misellivedellä vielä silmämeikin rippeet ja koko kasvot, vähän kuin kasvoveden ja silmämeikinpoistoaineen kombona. Siten on toiminut kyllä omalla rasvoittuvalla ihollani todella hyvin. Iho jää kosteutetun tuntuiseksi ilman kosteusvoidettakin mutta silti rasva ja lika lähtee.

 26. 29

  Hanni sanoo

  Hassua, miten erilailla ihmiset haistaa. Minä olen käyttänyt tuota misellivettä ja saman merkin miselliliinoja ja molemmat haisivat minun mielestäni tunkkaiselta, ikäänkuin homeelta, samalta kuin vanhoissa taloissa. Haju oli etenkin noissa liinoissa niin voimakas, että lähetin liinat takaisin, kun ajattelin, ettei se voi olla normaali haju. Mutta niin vain oli tuoksuton tuote, joka omaan nokkaan haisi karmealta :D. Itse misellivesi ei haise niin pahasti ja käytän sitä iltaisin, ennen kuin pesen kasvot Clarisonicin kasvoharjalla ja putsarilla.

 27. 30

  Mintsi sanoo

  Minun talven kuivaamalle ja ylipäätään herkälle iholleni tämä on ihan loistava puhdistustuote. Eikä laiskaa haittaa yhtään, että selviää koko naaman putsaamisesta yhdellä aineella. Perusmeikki lähtee tällä loistavasti, tosin veden kestävään silmämeikkiin käytän mieluummin erillistä voidemaista silmämeikin poistoainetta. Iso plussa myös hajusteettomuudesta.

  Kovin voimakkaan meikin poistoon en tätä tykkää käyttää. Puhdistaisi varmasti, mutta minä kaipaan puhdistusmaidon tuomaa pesemisen tunnetta. Silloinkin usein viimeistelen puhdistuksen tällä, koska muut kasvovedet ovat hautautuneet jonnekin kaapin perukoille,

 28. 31

  Ansku sanoo

  Mulla on toiminut silmämeikin poistossa Natural Code:n geelimäinen Clear it up!-puhdistusaine vanulapun kanssa. Ei kirvele lainkaan vaikka silmäni ovakin tosi herkät ärsyyntymään. 150ml puteli maksaa noin kuusi euroa eli ei paha. Suosittelen! :)

 29. 32

  Piia Pai sanoo

  Saitko tällä, Sanni, ripsarinkin pois? Kastelitko ripsesi ensin? Mulla on ihan tavallinen, ei vedenkestävä, ripsari. Maybellinen. Ei toivoakaan, että se lähtisi tällä. Mokaanko jotain?

  • 32.1

   Sanni sanoo

   Tavallinen, vesiliukoinen ripsari lähti ”että heilahti” :) Kannattaa muistaa, että ripsien, ripsarien ja poistoaineiden välinen kemia on monimutkainen asia ja sama ripsari + poistoaine voivat toimia yhden ripsissä aivan eri tavalla kuin toisen. Nimimerkillä kokemusta on vaikka kuinka. :)

 30. 33

  NG sanoo

  Tätä voisi kokeilla seuraavaksi, nyt menossa Yves R:n vihreäpulloinen vastaava ja Nivean misellivesi – jälkimmäinen on hajustamaton, joten tykkään enemmän.
  LRP oli huippua, mutta sisälsi hajustetta… Harmi, täysin turha sisältö allergikoille suunnatussa tuotteessa.

  • 33.1

   Sanni sanoo

   sisälsi hajustetta… Harmi, täysin turha sisältö allergikoille suunnatussa tuotteessa.

   Joo, tämä jaksaa herättää ihmetystä… Mitähän näiden sarjojen tuotekehittelijät vastaavat kysymykseen, ”Miksi koette hajusteet perusteltuina herkän ihon tuotteissanne?”

 31. 34

  Laura sanoo

  Menin ihan innoissaan ostamaan tätä tuotetta. Muutaman päivän kokeilun jälkeen kuitenki iho tuntu todella kuivalta ja punoitti. Iho ei varmaan ikinä ollu niin huonossa kunnossa. Lopetin samantien sen käytön ja iho rupes pikku hiljaa paranemaan. Mulla on todella rasvanen iho , joten ihmettelin miten voi aiheuttaa tälläsen reaktion jos on kerta tarkoitettu myös herkälle iholle. ?

  • 34.1

   Sanni sanoo

   Onpa ikävää :/ Harmillista kyllä, loppupeleissä iho voi ärtyä melkein mistä tahansa kosmetiikan kemikaalista. Täysin varmasti allergisoimatonta/ärsyttämätöntä tuotetta ei taida olla mahdollista valmistaa… :/ Aina löytyy joku jonka iholle jokin ainesosa tai ainesosayhdistelmä ei sovi.

 32. 35

  SaanaCarita sanoo

  Oon nyt joka paikasta lukenut hirveetä hehkutusta tästä tuotteesta, niin pakko oli itselläkin ottaa kokeiluun. En tiedä sitten, olivatko odotukseni liian korkeat, mutta petyin kyllä todella pahasti. Meikit ei hievahtaneet juuri mihinkään, eikä minulla kyllä edes ollut mitään sotamaalausta kasvoilla, vain Lumenen CC-voidetta + puuteria ohut kerros. Ei jäänyt vanulappuihin juuri mitään vaikka miten koetin hinkuttaa. Päätin sitten kokeilla kasvoveden tapaan, poistin meikin normaalisti ja koetin poistaa jämät tällä, mutta ei edelleenkään läheskään kaikki lähtenyt irti. Naamakin jäi ihan nihkeän ja inhottavan tuntuiseksi :/ Eli kuulun kai sitten siihen porukkaan joille tämä ei ole niin huipputuote. Nivean samankaltainen tuote taas on toiminut mulla todella hyvin.

 33. 36

  Misty sanoo

  Voi apua Sanni! Huomasin tänään, että vuosi(kausi)a käyttämäni silmämeikinpoistoaine Maybelline eye make-up remover 2in1 sisältää edelleen polyaminopropyl biguanide -ainetta ja nyt kyllä olisi korkea aika vaihtaa putsaria. Olen joskus kokeillut muita putsareita, mutta yksikään ei toiminut niin hyvin kuin Maybelline. Käytän vedenkestävää ripsaria, mikä myös asettaa omia vaatimuksia putsarille.
  Käytätkö vielä tätä misellivettä ja oletko siihen tyytyväinen? Itsellä on ongelmana ollut juurikin tuo silmien kirvely ja kalvomainen fiilis silmissä meikinpoiston jälkeen. Mietin ko myös siirtymistä vesiliukoiseen ripsariin.

  • 36.1

   Sanni sanoo

   Käytätkö vielä tätä misellivettä ja oletko siihen tyytyväinen?

   Jep, käytän tuon pullon loppuun mutta en taida enää uutta hankkia tuon ainesosan takia. Tässäkin siis on sitä polyaminopropyl biguanidea.

   Garnierin misellivesi jää kuitenkin toiseksi Lumenen Sensitive Touch -silmämeikinpoistoaineelle jonka neste on liukkaampaa ja sellaista aavistuksen geelimäistä, se on ykkössuosikkini nyt kun monta vuotta kestänyt jemmani edesmennyttä Natural Coden silmämeikinpoistoainetta loppui. Se ei kuitenkaan poista vedenkestävää meikkiä (niinkuin ei tuo misellivesikään), eli ei sovi suositukseksi sinun tapauksessasi. En valitettavasti osaa yhtään suositella wp-meikinpoistoaineita kun en itse käytä wp-ripsaria, osaan vain sanoa että esim. meidän liikkeessä L’Orealin kaksifaasinen vedenkestävän meikin poistoaine oli suosituin. Mutta näinköhän sekin sisältää tuota PHMB:tä….

   • 36.1.1

    Misty sanoo

    Taidan siis siirtyä tuohon Lumenen silmämeikkiputsariin ja uhkarohkeasti unohtaa wp-ripsarin. Huomasin muuten, että ainakin USAn markkinoilla on tarjolla misellivettä myös vedenkestävän meikin poistoon:
    http://www.garnierusa.com/products/skincare/micellar/micellar-cleansing-water/micellar-cleansing-water-waterproof-makeup-remover.aspx

    Tykkään myös itse käyttää muualla kasvoilla vaahtoputsaria ja tuntuu, että sinun kokemuksesi silmämeikinpoistoaineista kulkisi käsi kädessä omien kokemusten kanssa. Luotan siis, taas kerran, sinun suosituksiisi :)

    Ihanaa juhlapäivän viettoa

    • 36.1.1.1

     Sanni sanoo

     Luotan siis, taas kerran, sinun suosituksiisi :)

     :) Toivottavasti ST osoittautuu sinullakin yhtä hyväksi kuin mun silmille :) Tuo ST on niin miellyttävää liukuvuutensa ansiosta, poistaa meikit vailla moitteen häivää eikä kirvele yhtään.

     Ihanaa juhlapäivän viettoa

     Kiitos :)

     • 36.1.1.1.1

      Mintsi sanoo

      Minä käytän wp silmämeikin poistoon Olayn voidemaista putsaria. Ei kirvele minun herkissä silmissä ja poistaa meikin helposti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.