Neon 2

Joku ehdotti edellisen postauksen kommenteissa että tekisin itse omat versioni neonmeikistä. No, tässä tulos. En pidä meikkejä mitenkään erityisen onnistuneina, etenkin tuo viimeinen pinkillä sotkukulmakarvalla oikein huutaa tekotaiteellista p*skaa  ^_^. Mutta tulipahan taas leikittyä Manly 120 -paletilla. Muissa paleteissa mulla ei neon-värejä olekaan.  Yleisesti ottaen en pidä neon-sävyisiä luomivärejä mitenkään upeina, enkä lähtisi tällaisissa meikeissä ulos vaikka muuten kirkkaissa ja räikeissä lookeissa saatankin liikkua.

Kun olin tehnyt tuon vihreä-kelta-oranssimeikin, sanoin miehelle että meinaan kyllä lähteä tässä töihin. Mies oli että ”No et varmaan!” Ja hän oli oikeassa. En lähtenyt. :)

Manly-paletissa on neljä neonsävyä; puhdas oranssi, täplikäs oranssi, fuksiapinkki ja vihreä. Pinkin sävyn neon-ulottuvuus ei ihan tallentunut kameran kennoon, mutta se tosiaan on neon. Ja ihan hirveä sävy if you ask me. :)

Neon2_pieni

Neon-pinkkiä ja oranssia kirkkaansinisellä rajauksella. Rajaus Indelible Gel Eyeliner Oceanic. Kulmakarvat on tahallaan harjattu ylös kaikissa kuvissa.

Neon1_XS2

Vihreää, keltaista ja oranssia mustalla sisärajauksella.

Neon3_XS2

Alaluomella neonvihreää ja valkoinen sisärajaus (hmm, onkohan nää kuvatekstit mitenkään tarpeellisia, *lol*), yläluomella fuksiapinkki. En ole koskaan aiemmin yrittänyt värjätä kulmakarvaa jollain värikkäällä meikillä, joten todistatte nyt ensimmäistä, epäonnistunutta yritystä. Sekoitin Manly-paletin pinkkiä sävyä poikakaverin hiusvahaan ja vedin mössöä hammasharjalla kulmakarvoihin.

Lähtisittekö mihinkään, edes bileisiin, tällaisissa meikeissä?

Kommentit
 1. 1

  Sandra sanoo

  Tuo sininen rajaus jotenki vetoaa.. Jos siitä jättäis kaikki muut värit pois ja menis tuolla niin vois toimiakki :) Eikä ois ihan niin överi.

 2. 3

  Julia sanoo

  Vau! Tosi upeita ja ihanan räikeitä meikkejä! Vaikka viimeisen kuvan kulmakarvat näyttävätkin vähän hassuilta, silti ne on hienot ja käy meikkiin. Aivan upeita ja ihania värejä!
  Ainiin muuten, millä olet tehnyt tuon viimeisen kuvan pinkin ylärajauksen? :)

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Se on sillä samaisella neonpinkillä luomivärillä mitä on ylimmässäkin kuvassa. Alle laitoin ensin ohuen rajauksen roosaa voidemaista luomiväriä että sain tuon pinkin tarttumaan noin hyvin. Manly-paletin luomivärit on sen verran jauhomaisia että ne tarvitsee hyvän, voidemaisen pohjan kiinnittyäkseen optimaalisesti.

   Samoin alaluomelle laitoin alle vaaleanvihreää voideluomiväriä.

 3. 4

  sanoo

  Todella vaikuttavia neon-meikkejä! :)
  Vastaan tässä samalla myös tuohon kysymykseen ja täytyy kyllä myöntää, että olen enemmän hillittyjen sävyjen käyttäjä, että voisi olla etten lähtisi ulos noin kirkkaissa meikeissä. Kuitenkin noista valitsisin tuon oranssi-kelta-vihreän lookin, jos jonkun noista laittaisin. Siinä on eniten hillittyä meininkiä minun silmiini. :)

 4. 5

  sanoo

  Kyllä lähtisin, kunhan bileet olisivat teemabileet, joissa kuuluukin olla tuollaiset meikit. Plus, että kaikilla muillakin olisi. ;)

 5. 6

  sanoo

  Kivoja, ja varsinkin tuo keskimmäinen oli mun mieleen! Ja oikeastaan sininen rajauskin. Mut en kyllä tiedä käyttäisinkö missään, enemmänkin jotais luonnollisempaa…

 6. 7

  Hani sanoo

  Mulle kolahtaa myöskin tuo sininen rajaus, ja varsinkin oranssi-kelta-vihreä meikki. Siinä vasta on sitä jotain! Johonkin teemabileisiin tai vappumeininkiin ihan täydellinen :)

 7. 8

  Iita sanoo

  Voi tuo vihreä on jtn ihanaa väriltään. Tuota vois käyttää jonkun toisen meikin yhteydessä ! Mutta pelkällä neon meikillä en.. :D

 8. 11

  miu sanoo

  Toi, missä on tota vihreää, keltasta ja oranssia, niin saattaisin jopa kehdata mennä vaikka johonkin bileisiin jos sopisi vaikka teemaan :D

 9. 12

  sanoo

  Bileisiin kyllä, varsinkin, jos esim. asusteissa olisi samaa sävyä kuin meikissä. Ekan meikin sininen rajaus on ihana.

 10. 13

  sanoo

  Kyllä lähtisin juhlimaan näissä! Etenkin tuolla keskimmäisellä, sehän on aivan ihanan raikas! :) Ja nämä ovat kyllä ihan huikeasti parempia neon-meikkejä mitä K&T:llä oli tarjota.

 11. 14

  sanoo

  Tosi hieno toi keskimmäinen. Ja teemabileisiin todellakin jotain tuollaista!

  Ja koska pesit sen lehtijutun meikeissä 6-0, saat jatkossakin mussuttaa huonoista jutuista. Nyt sulla on jo selkeesti painoarvoa mussutuksillesi (no, toki sun aiemmatkin meikit on olleet niin hienoja, että eihän siitä ollut epäilystäkään ettetkö voisi pistää paremmaksi).

 12. 15

  sanoo

  No nyt on NEON! Tykkään väreistä kaikissa, mutta jos pitäisi mennä jossain noista ihmisten ilmoille niin harkitsisin hetken aikaa :D Ehkä johonki rave-bileisiin :D Kokonaisuutena mielestäni käytettävin on tuo keskimmäinen, jossa on oranssia ja vihreää, mutta sitäkin modaisin vähän että se olisi ”ystävällisempi” :P Sininen rajaus on ihana!

 13. 16

  sanoo

  No enää ei todellakaan NynnyNeon vaan rohkeutta vaikka muille jakaa :D

  Aivan upea tuo oceanic gel liner,samoin keskimmäisen meikin sävyt upeat ja intensiiviset.

 14. 17

  riiiii sanoo

  hmmhm joo no sanotaanko et noi rajaukset etc on tehty hienosti yms mut en kyl nois meikeis ulos lähtisi. ainoastaan toi keskimmäinen vois jonaki versiona olla siedettävä :) mut kiva tää postaus enivei=)

 15. 18

  sanoo

  Keskimmäinen olisi muuten mun ehdoton tämän vuoden wappu-look, paitsi että en taida raaskia ostaa mitään palettia, jossa on neonvärejä, kun ei muuten ihan repertuaariin kuulu. :)

 16. 19

  sanoo

  Oi, kivaa kun teit tämän! :D

  kyllä minä voisin lähteä juhlimaan näillä, varsinkin jos olisi vaikka jotkut teemajuhlat tms :) tuo kelta-vihreä-oranssi on suosikki! ja ekan meikin siniset rajaukset on upeat! hauska yksityiskohta nuo ylöspäin harjatut kulmat. =)

 17. 20

  Ulpu sanoo

  En kyl lähtisi noissa ulos (kun muutenkin meikkaan niin niukasti), no ehkä naamiaisiin. Tuo keskimmäinen on mun mieleen.

 18. 22

  sanoo

  (offt. ”Ei polku tää vie mihinkäääään”) Kyllä lähtisin vaikka kasaribileisiin, erityisesti keskimmäisellä! Hienosti toteutettuja meikkejä, kaikki!

 19. 23

  sanoo

  Toi keskimmäinen oli mun ehdoton lemppari näistä neonmeikeistä ja voisin kuvitella joihinkin kemuihin lähteväni vastaavissa meikeissä : )

 20. 24

  jjEEppi sanoo

  Upea varsinkin tuo vihreäkeltaoranssi<3! Voisin kyllä käyttää jossain yhteydessä. ;)

 21. 25

  Paula sanoo

  Keskimmäinenhän on aivan ihana! Tulee mieleen kolibri tai muu sirkeän viehkeä ja värikäs lintu. Meikata en osaa, mutta jos joku muu osaisi ja värit valittaisiin edes hieman omiin väreihini käypäisiksi, niin tokihan lähtisin liikenteeseen neonmeikissäkin. Riehakkaisiin kevätbileisiinhän nuo olisivat ihan omiaan, mutta arkena ja ryppyotsaisissa juhlatilaisuuksissa voisi tulla pahoja silmäyksiä noin koreasta lookista :D

 22. 27

  Charlotta sanoo

  Lähtisin kyllä ehdottomasti noissa oranssi-kelta-vihreissä! :D Kirkasta rajausta, kuten tota pinkkia tai sinistä voisin myös käyttää.

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Selvä. ^_^ Kuten tekstistä käy ilmi, en itsekään pidä näitä mitenkään onnistuneina.

 23. 30

  sanoo

  Tuo keskimmäinen meikki on kiva, ja olis vähän hillitymmän näköinen, jos se oranssi ”siipijuttu” ei olis niin pitkä. Mut kivan värinen. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.