Naurattaa

Saavuin tänään kotiin. Bloggaajan normaaliarkeen kuuluen noudin postista poissaoloni aikana saapuneet tuotenäytepaketit.

Yksi niistä oli Lushin PR:ltä.

Eilisestä postauksesta: ”Oh, tuo äitienpäivän Limited Edition Yummy Mummy… Ihan vain liilan värin takia teki mieli ostaa! ^_^ Tuoksu oli kuitenkin taas lush’maisesti päänsärkyosastoa, joten jamimamit jäivät liikkeeseen”.

lush_paketti_IMG_6112

 …ja täällähän ne nyt sitten kuitenkin odottivat minua :D

Haistoin jo postin kassalla että tuloillaan oli Lushia….

lush_paketti_IMG_6114

Kyllä nauratti kun avasin laatikon. :)

Paketissa on Yummy Mummy -suihkugeeli, Yummy Mummy -vartalonhoitoaine, Rose Bombshell -kylpypallo, Mother Superior -kylpyvaahto sekä Love You Mom -saippua.

Huumaavan voimakasta Yummy Mummy -suihkugeeliä kuvaillaan Lushin sivuilla sanoin, ”Herkullisen tuoksuinen äitienpäiväsuihkugeeli, joka sisältää mm. kurjenpolvea, brasilialaista appelsiinia ja tonkapapu-absoluuttia. Tuoksu on kuitenkin hedelmäisen mansikkainen. Suihkugeelin kehittäjä on keksinyt aikoinaan myös Snow Fairyn. Onko Yummy Mummysta Snow Fairyn haastajaksi?”

(Snow Fairya hiljattain ensimmäistä kertaa haistaneena sanoisin itse: eip ;))

Yummy Mummy Body Conditioner on vastaavanlainen tuote kuin viime vuoden parhaimpien kosmetiikkatuttavuuksieni listalle päätynyt African Paradise, eli suihkun jälkeen iholle levitettävä ja poishuuhdeltava vartalovoide. Tuoksua kuvaillaan kuin ”tuoreeksi mansikkamehuksi sekoitettuna hoitavaan reilun kaupan manteliöljyyn, kaakaovoihin ja murumuruvoihin”.

Kuka haluaa paketillisen suloisia kylpy- ja suihkutuotteita vaikkapa äidille lahjoitettavaksi? :)

Spontaani giveaway. Vaikka just oli arvontaviikko. :) Minulla ei ole kylpyammetta ja itse en tästä Yummy Mummyn tuoksusta välitä, joten olkaatten hyvät, armaat lukijani. :)

Laatikon voittaakseen voisi vaikka jättää kommenttilaatikkoon jonkun Karkkipäivä-muiston vuosien varrelta. Kun minä kerroin omiani viime viikolla, niin nyt on teidän vuoro. :) Itse asiassa juuri tänään on se Virallinen Karkkipäivän 6-vuotispäivä ^_^ Blogin ensimmäinen postaus ilmestyi 22.4.2009. :)

Osallistumisaikaa vaikkapa, no laitetaan sunnuntaihin 26.4. saakka! :)

Kommentit
 1. 2

  Hanna sanoo

  Ensimmäinen muisto on se kun kaverini kertoi jostain ihme karkkipäivä -blogista jossa oli testattu Lidlin voiteita. Niimpä luin kyseisen jutun ja riensin Lidliin ostamaan omat purkit. Siitä lähtien olen ollut aktiivilukija vaikka harvakseltaan täällä kommentoin :)

 2. 3

  Sadiva sanoo

  Muistan kaikista elävemmin blogistasi sen, kun aikanaan sen löysin ja ihmettelin, että miten aikuisella naisella on leluponeja keräilynkohteena, mutta nykyään ne kuuluvat sinuun ja blogiisi vaikka itse en my little ponyista välitäkkään :D

 3. 5

  Maati sanoo

  En nyt osaa sanoa mieleenpainuvinta asiaa, mutta aikoinaan eksyin blogiisi googletellessani jotain kynsijuttua. Ja siitä lähtien olen lukenut kaikki postaukset. Että ehkä ne pitkät kyntesi ovat sitten kuitenkin se juttu.

 4. 6

  daria sanoo

  Olisi ihanaa päästä kokeilemaan Lushin tuotteita. Karkkipäivästä mieleen ovat jääneet ihanat Kreikan postaukset. Myös kosmetiikkapostaukset ovat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia, mutta mitään yksittäistä ei niistä ole jäänyt mieleen.

 5. 7

  Maarith sanoo

  Kreikkapostaukset on jääneet mieleen ja suosittelin niitä myös yksin Kreikassa silloin tällöin matkustavalle ystävällenikin.

 6. 8

  Mari sanoo

  Näitä karkkipäivä-muistoja on monia tämän muutaman vuoden ajalta mitä olen blogiasi lueskellut. Viimeaikaisista mieleenpainuvimpana varmasti tämä jemmauspostaus ja se kuinka paljon tavaran jemmaajia lukijoiden joukosta löytyi :D ihanan aito postaus!

 7. 9

  Au sanoo

  No semmonen postaus, jonka etsin aina vaan uudelleen, on sun siemennäkkärin ohje :)

 8. 10

  Eugenia sanoo

  Olin lukenut Karkkipäivää jo pitkän aikaa tiiviisti, kun miehen kanssa suunniteltiin lomamatkaa. Pohdittiin eri vaihtoehtoja, ja mun ehkä joka toinen lause oli ”Sanni sanoi, että siellä ja siellä on…”, ”Mutta Sanni lensi sitä ja sitä kautta”, ”Sanni kyllä tykkäsi tosi paljon siitä ja siitä kaupungista”. Lopulta mies kysyi: ”Kuka tää Sanni on??”. Vastasin: ”No Karkkipäivän Sanni tietty” ja jatkoin selostusta. :D
  Valaisikohan tää mun vastaus miehelle asiaa ollenkaan? Eipä oo ainakaan enää kyselly mitään, kun puhun Sannista :D

 9. 12

  saara_maria sanoo

  Googlailin silmämeikkiohjeita kuvahaulla ja sitä kautta löysin blogiisi. Siitä on nyt ehkä muutama kuukausi, mutta siitä lähtien olen seuraillut blogiasi säännöllisesti. :-) rakastan kosmetiikkaa ja kaikkea siihen liittyvää. Haaveammattini on kosmetologi vaikkakin opiskelen alaa joka on kaukana siitä.. :( blogisi inspiroi (melkein sydäntäsärkevästi :D)

 10. 13

  Johanna sanoo

  Paljon on jäänyt mieleen, esim. se kun Mr. Karkkipäivä vieraili yksin Lushilla :).

 11. 14

  allekirjoittanutma sanoo

  Mieleenpainuvimpana asiana on jäänyt mieleen ruokajuttusi! Eniten jäänyt mieleen rahkapostaus ;)
  Ehkä siksi että ne poikkeavat näistä normaaleista kosmetiikka postauksista. Olen saanut ruokajutuistasi paljon inspiraatiota! ♡

 12. 15

  Ansku sanoo

  Ensimmäisenä tuli mieleen sun nokialainen, vaikka ehkä joku kosmetiikka juttu ois ollut osuvampi välähdys, kun sen takia alunperin blogia lähtenyt lukemaan :)

 13. 16

  Julia sanoo

  Kaikki Kreikka-postauksesi ovat jääneet mieleen :-) Aivan upeita kuvia. Yksi haave olisi lähteä itsekin ehkä joskus ”kengännauha-budjetilla” Kreikkaan, saa nähdä milloin pistän toteen…

 14. 17

  Laziness sanoo

  Ponipostaukset ovat olleet aivan ihania, samoin kuukauden idoli -sarjassa on ollut paljon kivoja, mieleenpainuvia postauksia. :)

 15. 18

  Sirpa sanoo

  Jaahans, joku Karkkipäivä-muisto… No ainakin keittiörempan yhteydessä asennetut (mr. karkkipäivän valitsemat) sinertävät ledivalaisimet. Aina välillä asunnossa otettujen kuvien yhteydessä on käynyt mielessä, joskohan valot on sittemmin saatu vaihdettua lämpimämmän sävyisiin ;)

  • 18.1

   Sanni sanoo

   No ainakin keittiörempan yhteydessä asennetut (mr. karkkipäivän valitsemat) sinertävät ledivalaisimet.

   Wow, joku muistaa tällaisenkin…! :D Itse asiassa en edes itse muistanut maininneeni sitä blogissa ^_^ Ja ei….. valitettavasti valoja ei koskaan vaihdettu. :/

 16. 19

  Roosa sanoo

  Yksi hyvistä muistoista on se postaus jossa kerroit ystävistäsi ympäri maailmaa ja tajusin kuinka kirjekavereista voi tulla hyviä ystäviä vaikka välillä olisikin 2000km. :D

 17. 20

  Sari maalta sanoo

  Näin helpolla tulee mieleen jo legendaariseksi muodostunut palashampookokeilu, jonka uusinta käännettä odottelin joka päivä ihan täpinöissäni!

  Erityisesti pidän tavastasi kirjoittaa, meikkitutoista jotka on helppo tällaisen kädettömänkin toteuttaa ja tietty MLP!

 18. 21

  Sanna sanoo

  Hei Sanni! Ensimmäinen muisto Karkkipäviästä oli kun luin Sinusta Hesarin NYT-liitteestä. Kävin blogissasi ja napsahdin heti koukkuun. Ostan kosmetiikkaa jonka olet todennut hyväksi ja monet monet tuotteet ovat levinneet käyttöön myös lähipiiriin. Luonnonkosmetiikka on minulle ihan uusi juttu ja olin ennen skeptinen. Turhaan ;) Koskaan en ole vielä pettynyt kun olen itse kokeillut tuotteita. Olet ensimmäinen blogi jota olen alkanut seuraamaan, eikä niitä nytkään ole kuin kolme. Pidän kovasti tyylistä kertoa asioista ja elämästä sellaisena kun se on, jakaisi aihealueista. Olet rohkea siinä suhteessa moniin muihin jotka päivittävät blogiaan kuin ”kiiltokuvakirjaa”. Pelkään aina että tyylisi muuttuu jos ihmiset ovat vaikka liian ilkeitä. Ethän kuuntele heitä? :) Oikein onnentäyteistä ja aurinkoista kevättä Sinulle.

  Tämä. Sanna

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Kiitos samoin sinulle Sanna! :) Olipa ihana hyvän mielen kommentti! :)

   Lisäsin muuten sähköpostiosoitteesi siitä toisesta viestistäsi tähän kommenttiin :)

   • 21.1.1

    Sanna sanoo

    Yritin kirjoittaa tätä kyseistä viestiä tabletilla ja olin ihan hermona tuosta ”ennakoivasta tekstinsyötöstä”, en saanut millään tuohon loppuun kirjoitettua ”Terveisin Sanna” joten siksi tuolla noita hassuja sanoja kesken kirjoituksen. Onneksi viesti tuli kuitenkin perille.

 19. 22

  SaraM sanoo

  Oih, voimakkaan tuoksuinen suihkukosmetiikka on niin mun juttu! :D Mutta siis, Karkkipäivää olen joskus selannut satunnaisesti vuosien varrella. Kunnolla seuraamaan aloin vasta viime syksynä, viihdyttävät ja informatiiviset postaukset on pelastanut kyllä monta tylsää hetkeä! (: Muistan, kuinka hyppytunneilla usein selasin tätä blogia, Kreikan matkapostaukset jääneet sieltä hyvin mieleen.

 20. 23

  marru sanoo

  Eksyin ekaa kertaa karkkipäivään kun etsin netistä meikki-ideoita ystäväni häihin. Sen jälkeen olen seurannut sitä säännöllisesti.

 21. 24

  Laura sanoo

  osallistun arvontaan! Ekat muistot blogista on hyödylliset silmämeikkitutoriaalit :)

 22. 25

  Janita sanoo

  Minulle on jotenkin jäänyt niin mieleen tuo sinun banneri! Sen takia varmaan aloin lukemaankin blogiasi, kun se oli niin hieno. :D
  Aika jännä, että olet pitänyt tämän saman bannerin niin kauan, kun tuntuu että niitä vaihdellaan vuodenajan mukaan nykyään. :)

 23. 26

  Mirkku sanoo

  Postauksesi Kreikan matkoilta ovat erityisesti jääneet mieleen, ne ovat ihanaa nojatuolimatkailua!
  Ottamasi kuvat ovat kauniita. Joskus esittelit testaamaasi kameraa, se osui sopivasti omaan tarpeeseeni ja innostuin hankkimaan samanlaisen :)
  Perusteellinen paneutumisesi on ihailtavaa ja ihanan hauska piirre – oli kyseessä sitten kosmetiikkatuotteen koostumus, rahkavalmisteet, My little pony -kokoelmasi tai vaikka Tallinnan kadut :)
  Blogistasi on moneksi, kiitos siitä!!

 24. 27

  Eliina87 sanoo

  Muistui mieleen juttusi ihon kuoriutumisesta saunassa kun viimeksi istuin itse lauteilla ja ihoa rullailin. :)

 25. 28

  sanoo

  Jippii! Todellakin mukana! :) Mun muistoissa on hassut postaukset sun ”vänkyräkynsistä” ja värikkäät meikit alkuaikoina <3

 26. 29

  Sanna sanoo

  Muistan ikuisesti postauksen, jossa miehesi oli käynyt lushissa ja kertonut, sinusta tyttöystävästään ”karkkipäivä-blogin pitäjästä” työntekijöille :)

 27. 30

  Lumikide sanoo

  Moikka,
  Tuo olisi ihana lahja äidilleni!Äitini on omaishoitajana isälleni ja ovat molemmat kovilla niin henkisesti kuin fyysisestikin.Vaikka itse tilannetta ei pysty muuksi muuttamaan, olisi äitini varmasti otettu näistä hemmottelutuotteista ja ajatuksesta että myös omaan hyvinvointiin ja tässä hemmotteluun pitää (ja saa) satsata.

 28. 31

  Clio sanoo

  Eksyin Karkkipäivän pariin vuosia sitten, luultavasti etsiessäni tietoa mineraalimeikeistä. Ihan heti en niitä kuitenkaan aktivoitunut ostamaan, mutta nykyisin käytän Lily Loloa. Luin blogiasi jonkun aikaa, mutta jostain syystä lukeminen jäi. Pari vuotta sitten päädyin tsekkaamaan mitä täällä tapahtuu ja ihmettelin, kun blogi olikin matkamoodissa ja jutut keskittyivät Kreikan saaristoon. Jäin kuitenkin lukemaan ja sen jälkeen olen tainnut lukea kaikki postaukset. Monia juttuja on jäänyt mieleen, mutta huvittavimmat lienevät Mr. Karkkipäivän vierailut blogissa. Niitä lukisi mielellään lisää.

 29. 32

  Kanerva sanoo

  Ekan kerran tulin blogiin googlailtuani smokey-meikeistä. Mieleen ovat parhaiten jääneet matkapostaukset ja sun ottamat laadukkaat valokuvat.

 30. 33

  Lban sanoo

  Vahvimpana muistona on, kun näin sateenkaarimeikin ekaa kertaa ja yritin toteuttaa sitä itselleni. Mielestäni meikki oli melko onnistunut, mutta ilmeet kaupungilla kertoi toista. Oiskohan ollu vähän liian räväkkä meikki viikolle? :)

 31. 34

  Ina sanoo

  Ensimmäisenä tulee mieleen tuore muisto siitä, kun pesit hiukset kananmunalla! :D

 32. 35

  Aidan sanoo

  Koukutuin Karkkipäivään Kreikan palashamppoo kokeilun aikoihin. Se on jäänyt mieleen, kun sun tukka oli niin kamalan näköinen (! :D mulla on varmaankin aika samanlainen hiuslaatu kuin sulla ja olin suorastaan vähän järkyttynyt sun sinnikkyydestä) ja silti vaan jatkoit kokeilua! Aikalailla sen jälkeen olen jatkanut lukemista säännöllisesti. Eniten oon tykännyt matka- ja ruokajutuista ja meikkivoidearvioista.

 33. 36

  Alyssa sanoo

  Olen lukenut blogiasi alusta asti. Mieleen ovat jääneet erityisesti Ahvenanmaa ja ponit. :)

 34. 37

  JohannaL sanoo

  Pidän postauksista, joissa olet tehnyt meikin muille. Niin jännä nähdä, miten paljon muutosta meikillä saa aikaan! :)

 35. 38

  Mirka sanoo

  Moni on kertonut miten päätyi blogiisi. Minä hullaannuin joskus muutama vuosi sitten blogimaailmasta ihan täysin ja selailin päivittäin kymmeniä blogeja. Eräänä päivä halusin löytää uutta luettavaa ja kuulin Indiedaysista. Sivusto, joka kokoaa kuulemma Suomen parhaat blogit, voiko olla parempaa? Päätin lukea jokaista blogia viikon-parin ajan ja päättää sitten ketä seuraan. Nyt pari vuotta myöhemmin Indiedays-blogeista seurannassa on enää sinun blogisi ja Colour me. Lukemani blogitkin ovat kutistuneet seitsemään. Rakkaus Karkkipäivää kohtaan ei ole hiipunut, sen sijaan nautin kun pääsen reissaamaan kanssasi, saan ruokareseptejä kokeiltaviksi ja välillä jotain itselle sopivia meikkivinkkejäkin. Kiitos näistä vuosista :)

  • 38.1

   Sanni sanoo

   Oi miten kiinnostava tarina, kiitos Mirka :) Ja olenpahan ihan pikkuisen otettu että sain jäädä Ian rinnalle sun lukemiin ID-blogeihin :)

 36. 40

  linpuu sanoo

  Huippua, hyvä Karkkipäivä!! :) Oon ollut seuraamassa jo niin pitkään, että mieleen palautui vaikka mitä hyttysien ja palasaippuoiden väliltä. :D Silti eniten jatkoa olen jäänyt haikailemaan paljon tunteita herättäneelle järkyimmille julkkismeikeille ja meikkimokille. :–D

  • 40.1

   Sanni sanoo

   että mieleen palautui vaikka mitä hyttysien ja palasaippuoiden väliltä. :D

   ^_^ ^_^

   Hyttyspostaus om ehkäpä omiakin lemppareitani :D

 37. 41

  saimi sanoo

  Mieleenpainuvin oli Kevon vaellus postaukset! En ole omistanut koskaan yhtäkään lush-tuotetta, tämän vuoksi olisi mukava päästä kokeilemaan putiikin tuotteita :)

 38. 42

  PauliinaN sanoo

  Hyvää blogisyntymäpäivää! Olen seurannut jo ainakin pari vuotta blogiasi, tämä on yksi ainoita blogeja, jotka vaan ovat jotenkin ”aitoja”. Kaikkien parikymppisten tytteleiden pitämien kauneusblogien seassa, joissa kaikki on aina täydellistä ja ihanaa, on todella raikasta ja mukavaa lukea oikeasta elämästä ja aidoista tunteista. Ei varmasti ole aina helppoa olla aito ja avoin kun saa jostain kumman syystä ihme kuraa niskaan ihmisiltä jälkeenpäin. Kiitos blogistasi :) Muistelen juuri lämmöllä postauksia aroista aiheista, kuten itsetunnosta, kateudesta tai köyhyydestä.

  • 42.1

   Sanni sanoo

   Kiitos sinulle kommentistasi Pauliina :) Pyrin pitämään kumppari-trikoopaita -leiriä pystyssä bling-maailman keskellä! ^_^

 39. 43

  Virpi sanoo

  Monta mieleenpainuvaa kirjoitusta on ollut, mutta jotenkin mieleeni on jäänyt taannoinen postaus hamstrauksesta ja kaiken kaaoksen siivoamisesta.

 40. 44

  Carita sanoo

  Muistoja on monia! Mutta ensiksi tuli mieleen postaus, jossa kampauksissa oli käytetty poneja:)

  • 44.1

   Sanni sanoo

   Olen siis niiin impressed teidän muistoista, siis kaikkea teille on jäänytkin mieleen! :) Älyttömän kiinnostavaa lukea näitä :)

 41. 46

  maffin sanoo

  Luin blogiasi kauan, useita vuosia ja jostain syystä noin vuosi sitten lopetin. Löysin sitten induktiopostauksesi ja ajattelin seurata blogia sen ajan mutta päädyinkin siihen että luen blogia (taas) edelleen. Lasketaankohan tää muistoksi :D

  Äitini tykkää lushista, ehkä ensimmäinen kosmetiikkakauppa josta oon saanut sen pitämään, tää olis hyvä lahja!

 42. 47

  kaisla sanoo

  Mulle on parhaiten jääneet mieleen ensimmäiset Ahvenanmaa-postaukset siitä syystä, että ne herättivät mielenkiinnon kauniine kuvineen ja paikkoineen. En vieläkään, 33-vuotiaana ole koskaan käynyt Ahvenanmaalla. Tänä kesänä aion käydä! :)

 43. 48

  sanoo

  Hyttyspostaus Lapin reissulta! Mies on pitkään yrittänyt houkutella mua lähtemään Lappiin ja se oli viimeinen niitti siihen arkkuun. :D

 44. 49

  sanoo

  Eksyin ekaa kertaa blogiisi kun kynsijuttuja etsiskelin. Niitä sitten jäin seuraamaan ja matkan varrella on kyllä tullut luettua paljon muistakin. Blogisi on yksi ensimmäisiä, joita aloin säönnöllisesti seurata ja seuraan edelleen. Nimi on niin syötävän söpö! :) Ja oli ihan lukea postaukaiasi Kreikasta, koska itsekin olen kovin ihastunut kyseiseen maahan ja haluaisin siellä taas päästä käymään.

  Palkinnon voisin jakaa itseni ja äitini kanssa. :)

 45. 50

  annemarie sanoo

  Päädyin blogiisi etsiessäni arvostelua jostain meikkituotteesta, ja täältähän niitä löytyi muitakin :) Tuotearvosteluiden lisäksi olen tykännyt paljon ruokapostauksista ja kokeillut joitakin reseptejä itsekin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.