Natural Code -teemaviikko: Punk & huulikiillot

Natural Code -viikon päättää sähäkkä Punk-paletti, jonka sävymaailma sopii täydellisesti bilemeikkiin.

Sanoin muuten viikon alussa epähuomiossa saaneeni testiin koko Natural Code -luomivärivalikoiman, mutta tämä ei pitänytkään paikkaansa. Trioja on yhteensä 10, ja minulta puuttuu beigen sävyinen Beauty.

Punk’in sävyt ovat valkoinen, fuksianpunainen ja harmaanmusta.

Tämän meikin olettekin jo nähneet blogissa aiemmin, huhtikuisessa Iltameikki For Dummies -postauksessa.

Fuksiaa luomen sisäpuolikkaalla ja reilusti luomivaon yläpuolelle nostettuna, harmaanmustaa ulkonurkassa ja alaluomella, valkoista kulmaluulla ja alaluomen sisänurkassa.

Tässä astetta miedompi versio samasta meikistä, jossa fuksiaa on levitetty kevyemmin (näyttää oikeastaan vaaleanpunaiselta) eikä sitä ole nostettu ylös luomivakoon.

Testipaketista löytyi myös huulituotteita. Näihin sävyttäviin huulivoiteisiin ihastuin kovasti. Kaikki neljä sävyä ovat herkkuja, mutta eniten olen käyttänyt persikkaista ykköstä (Berry Melba) ja vadelmaista kolmosta (Wild Raspberry). Näistä jää todella vain aavistus sävyä huulille, ja kosteuttavat hyvin. Rehellisyyden nimissä totean kuitenkin, että ihan oikeaa huulirasvaa (Blistex, mon amor!!) nämä eivät minun huulillani korvaa ainakaan pitkässä käytössä.

Sain myös kolme huulikiiltoa. Ylimpänä Fresh Pink, keskellä Berry Sherbet ja alimpana Soft Papaya.

Fresh Pinkistä ja Berry Sherbetistä en niin tykännyt, koska niissä on paljon kimallusta eivätkä ne näyttäneet huulilla raikkailta, mutta Soft Papaya….. = rakkautta!!!! Aivan täydellinen minun makuuni. Mehumainen kiilto jossa ei ole mitään kimallepartikkeleita tai helmiäistä. Itse asiassa sävy on hyvin samanlainen kuin Berry Melba -huulivoiteessa, mutta paksummalla ja tahmeammalla koostumuksella. Nämä Natural Code -huulikiillot muuten tuoksuvat ja tuntuvat huulilla ihan samanlaisilta kuin Lumenen vanhat, ja voisin melkein veikata että ovat samalla reseptillä tehtyjä. Soft Papaya on kuin persikkainen kaksonen toiselle Lumene-lempparilleni, vaaleanpunaiselle Rakkauden Tunnustukselle.  Ihania! :-*

Olen käyttänyt Soft Papayaa melkeinpä päivittäin sen jälkeen kun sen sain, ja siitä on kulunut jo puolet. Hyvin harvinaista meikäläisen kohdalla! Toivottavasti Natural Code ei mene lopettamaan tätä…! Mehumaisia kiiltoja on mielestäni aivan liian vähän markkinoilla.

* * *

Mitäs tykkäsitte Natural Code -viikosta? Oliko tylsää vai kiinnostavaa että keskityttiin yhteen merkkiin 7 päivää?

Huomenna on luvassa vielä arvonta. :) Arvon pois kaikki nuo saamani luomivärit.

Kommentit
 1. 1

  Mari sanoo

  Löysin nämä sivusi, kun selailin meikkikuvia..
  Olen saanut jo kaksi hyvää vinkkiä, joita pitää kokeilla.. Kiitos niistä! :)

  (Mm.. Meikki jonka teit glitter-eyeliner:lla.. Haluan ehdottomasti ostaa tuon PURPLE RAIN -sävyisen, kunhan löydän jostain! ^^)

  Nyt minua taas houkuttelisi tuo keskimmäinen Berry Sherbet -huulikiilto, upea sävy… Itsehän pidän kimaltavista meikeistä ehkä jopa eniten. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.