My baby broke

Se tapahtui vihdoin.

Voitteko uskoa? Kaikkien näiden vuosien aikana minulta ei ole koskaan hajonnut yhtäkään meikkiä. Siis ihan muruiksi säpäleiksi tuusannuuskaksi.

Until now.

      Santarose1

Löysin meikkipussistani rakkaimman poskipunani, Rimmelin Santa Rosen, tämän näköisenä.

Mutta tiedättekös mitä? Murheen sijaan minut valtasi ilostus! Jessss! Vihdoin viimein pääsen kokeilemaan sitä! Puuterimeikin eheyttämistä alkoholilla…! :)

Olette lukeneet tästä korjauskikasta jo sadoilta sivuilta netissä. Varmaan 90 prosentille teistä tämä ei ole mitään uutta. Mutta sallikaa minulle tämä ilo jakaa kanssanne mun kaikkein ensimmäinen korjausoperaatio!! :) Ja ehkä joku 12 ihmistä saattaa jopa kuulla tästä nyt ekaa kertaa! (No okei, todennäköisesti ei mutta mä haluan silti jakaa tämän – The Resurrection of Santa Rose. :))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hajonneen puuterimaisen meikkituotteen ehjäksi saattamiseen ei tarvita muuta kuin alkoholia. En tiedä käykö puuhaan ihan rehellinen viinakin, mutta useimmat käyttävät desinfiointiainetta. Alkoholipitoisuuden tulee olla mahdollisimman korkea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palaset murskataan pieneksi jauheeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkoholia sekoitetaan joukkoon pienissä erissä. Minulla Septidinin imeytyminen poskipunamuruihin kesti yllättävän kauan, sain hämmennellä jauhomuruseosta varmaan 10 minuuttia ennenkuin se alkoi muuttua kosteaksi mönjäksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkoholia tarvitsee lisätä vain sen verran että muodostuu tasainen, ei-liian-märkä voidemainen seos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä painelin pintaa talouspaperilla toivoen saavani aikaiseksi paperissa olevan pisaranmallisen kuvion, mutta tuloksena oli vain tuollaisia pyörylöitä… Oh well. :)

Jätin poskipunan kuivumaan yön yli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja nyt se on jälleen ehjä! :)

 . . .

Terkut Viking Amorellan kahvilasta, meitsin osoitteena on tänään Maarianhamina. Suomi-roadtrippiin hulahti sen verran ”markkaa” että nyt on käytävä taas vähän tienaamassa Ahvenanmaalla! :)

P.S. Ai niin, tällaisen sähköpostiini tipahtaneen viestin voisin vielä välittää: Hyvinvoinnin Tavaratalossa oli näin jälkijunassa bongattu juttuni Laveran Caribbean Spirit -meikistä, ja sieltä halutaan tarjota Karkkipäivän lukijoille 10% alennus lookin tuotteista. Koodilla KARKKI saa siis 10 prosenttia alennusta Caribbean Spirit -meikeistä 31.8.2013 saakka.

TÄSTÄ HYVINVOINNIN TAVARATALOON JA CARIBBEAN SPIRIT -TUOTTEISIIN

Kommentit
 1. 1

  sinna sanoo

  Apteekista saa pyytämällä ostettua ihan 100 prossasta alkoholia. Pullo maksaa muutaman euron. Siihen hajonnut tuote imeytyy helposti ja nopeasti ja ylimääräisiä ainesosia ei tule korjattavaan tuotteeseen. Ite oon korjannut jonkun verran luomivärejä jne. Omasta kokemuksesta voisin todeta, että tuote muuttuu ehkä hieman kovemmaksi. Silti tuotetta irtoaa ihan mukavasti. Suurin vahinko tapahtuu esteettisellä puolella. Tuote jää vähän ”kiiltävämmän” näköiseksi. Sellaiseksi kuivuneeksi mudaksi. Tuote ei ole koskaan entisensä mutta toimiva kikka on. Ja helppo!

 2. 2

  sanoo

  Kiitos vinkistä! Onneksi muistin tämän, kun eniten käyttämäni poskipuna Korres Blush Peach putosi tänään.

 3. 3

  Pauliina sanoo

  Kiitos tästä, Sanni! Muistin onneksi lukeneeni tämän ja fixasin laukussa murentuneen poskipunana käyttämäni aurinkopuuterin tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.