Muutama sana

Kiitoksia kaikille synttäripostauksessa saamastani palautteesta! Oli todella mukava kuulla mistä olette blogissani tykänneet, ja että kaikille osa-alueille löytyy lukijoita. Valtaosa lukee Karkkipäivää tietenkin meikkivinkkien ja kuvien takia, mutta myös luonnonkosmetiikkapostaukset ovat monelle mieleen. Jopa satunnaiset Ahvenanmaa, My Little Pony ja chihuahua -postaukset ovat lukijoiden mielestä tuoneet kivasti vaihtelua muuten asiassa pysyvään blogiin.

Halloween_rainbow6

Ajattelin kommentoida joitain useasti esille tulleita kommentteja muutamalla sanalla.

Eniten kaivattiin kokokasvokuvia meikeistä. Ymmärrän tämän täysin, ja suoraan sanottuna itsekin tykkään eniten sellaisista meikkiblogeista, joissa meikki esitellään aina myös kokonaisuutena (kuten vaikkapa huippusöpö Purity). Mutta. Valitettavasti en halua, että blogini ”henkilöityy” kasvoihini. En missään nimessä haluaisi katsella omaa naamaani blogissa päivittäin. Minä vain olen sellainen. Vaikka kasvoni ovat nyt pariin kertaan vilahtaneet blogissa kokonaisina, en halua tehdä siitä tapaa. Olen pahoillani, mutta haluan säilyttää tietyn anonyymiuden hunnun, enkä tehdä kasvoistani ”tuttuja”. Moni varmasti ymmärtää tämän, vaikka tylsäähän se on meikkien hahmottamisen kannalta.

Taxi_pizzazz2

Useammassa kommentissa toivottiin myös postausta kulmakarvojen laitosta. Blogiani pitkään seuranneet hirnahtavat nyt varmasti nauruun, sillä vakkarit tietänevät suhteeni kulmakarvoihin ja niiden meikkaamiseen. Kerrataan vielä. Minä siis tykkään meikata, ja olen siinä ehkä ihan suhteellisen hyväkin. Mutta kulmakarvojen meikkauksessa en ole hyvä. Omat kulmakarvani eivät ole sellaista kunnollista, karkeaa karvaa mitä ihmisillä yleensä on, vaan vauvamaisen hentoa ja harvaa karvaa, jota on erittäin vaikea meikata luonnollisesti. Laittoipa siihen mitä ainetta tahansa – puuterimaista, vahamaista tai kynää, on tuloksena aina se että meikkauksen jälki näkyy.

Koska en osaa laittaa omiakaan kulmakarvojani, olisi siis aika hölmöä yrittää neuvoa muita niiden laittamisessa. Jos joskus pääsen itse jollekin gurulle opastukseen, niin silloin teen varmasti aiheesta postauksen! (Gurut – olette tervetulleita ottamaan yhteyttä… ;))

Apua, nyt mä jo unohdin mitä muuta mun piti ottaa esille…. tyypillistä hajamielistä Sannia.

Ainiin, tutorialeita toivottiin myös paljon lisää. Niitä onkin kiva tehdä, mutta ne ovat myös niin suuritöisiä, että rehellisesti sanottuna en vaan ole jaksanut tehdä niitä useammin. Tänä iltana on kuitenkin tulossa seuraava tutorial. :)

Farg

.

Sitten vielä yksi toteamus, joka voi olla vähän naiivi, mutta tekee silti mieli sanoa se ääneen. Mulle tuli eilen ajoittain vähän huono fiilis arvontapostauksen kommentteja läpikahlatessa. Tuntuu, että Bloggerin puolella arvontoihin osallistui vain oikeasti blogiani seuraavia ihmisiä. Tällä kertaa kommenttien joukossa on kymmenittäin viestejä tyyliin ”moi kiva blogi löysin vasta nyt osallistun kaikkiin arvontoihin!!” Tietenkin, blogiarvonnat ovat julkisia ja yleisiä, ja kuka tahansa saa osallistua, mistä olen täysin tietoinen. Mutta, sanotaanko vaikka näin, että tottahan toki arvon palkinnot mieluummin blogiani oikeasti seuraavien kanssa, kuin sellaisille, jotka käyvät vain osallistumassa arvontaan, ja joita ei edes kiinnosta kertoa mistä blogissani tykkäävät (miten he voisivat kertoakaan kun eivät blogia lue). Tiedän, että on ihan tyhmää pohtia tällaisia, kun arvonnat ovat mitä ovat ja houkuttavat monia ei-lukijoitakin. Mutta silti mulle tuli vähän outo olo. Tällaisilla arvonnoilla haluan nimittäin ensisijaisesti ilahduttaa lukijoitani, en haalia sadoittain jotain uniikkikävijöitä. Ymmärsiköhän kukaan mitä tarkoitan…?

Viivi16_pieni

Kaikista uusista Indie-lukijoistani olen tietysti todella iloinen, ja arvonnat koskevat tottakai yhtälailla vanhoja lukijoita kuin uusia, vasta Indien muuton yhteydessä blogin löytäneitä. Mutta sitten ovat erikseen nämä ”moro nuo tuotteet kiinnostaa osallistun” -tyypit.

Edit. Nojoo, arvontahan löytyi linkitettynä Plaza.fi’n sivuilta jossa listataan kaikenmaailman nettikilpailut. Voin luvata että nuo selvästikin Plazan kautta tulleet ”moi osallistun” -viestit jätetään arvonnan ulkopuolelle. Huokaus.

.

Loppuun vielä pari blogitunnustusta.

i-love-your-blog

Charming Nails, Terhen ja Badbomben ilahduttivat minua I Love Your Blog -tunnustuksella.

720_sunshine_blog_award

Ja Nonnulta sain Sunshine Awardin!

Kiitos tytöt tunnustuksista! Minulla ei ole tapana jakaa näitä eteenpäin, enkä tee sitä nytkään, sillä luen niin harvoja blogeja että ne ovat varmasti jo kaikki saaneet vastaavat palkinnot. Tästä ei varmaan kukaan loukkaannu. :)

Kommentit
 1. 1

  Miia sanoo

  Hei!
  Huomasitko, että sinua lainattiin Nyt-liitteeseen nudevärejä koskevassa jutussa?

  • 1.1

   Sanni sanoo

   En ole vielä itse nähnyt juttua, mutta tiedän siitä sillä NYT-liitteen toimittaja otti minuun yhteyttä.

 2. 2

  Ulpu sanoo

  Mä mietin eilen, että sullahan on tosi iso homma kahlata kaikki eiliest viestit läpi! Eikä ole mielestäni naivia harmistua näistä “moi kiva blogi löysin vasta nyt osallistun kaikkiin arvontoihin!!”-kommenteista. Kyllähän ne ihmetyttää, mutta tätähän tämä netin maailma valitettavasti välillä on.

  Ihana haukkukuva. :)

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Joo, hommaa vaikeuttaa vielä hieman sekin, että osa lähetti myöhemmin eri viestin jossa lisäsi minkä setin arvontaan haluaa osallistua. Satojen kommenttien joukosta pitäisi sitten etsiä että kuka sanoi mitäkin…. Itse olin siis ajatellut suorittaa arvonnan niin, että yksi kommentti = yksi osallistuminen, ja arvon numerot random.orgilla ja numero = monesko kommentti on. Nyt en oikein tiedä että miten oikein teen….

 3. 3

  ida sanoo

  tämä kommentti ei nyt liity sinänsä tuohon aiheeseen enää, mutta osaatko sano mitään tuosta essential naturale mineraalipohjasta mitä oli nyt sensaisti blogissa esitelty? olen pitkään miettinyt baremineralsin hankintaa, mutta se hinta on kyllä kieltämättä aika suuri. terhenillä tuntui olevan hyvää sanottavaa, mutta ajattelin kysäistä lisämielipiteitä, jos sulla vaan sellaista on.. kiitos:)

  ja noista arvonnoista se verran, että saman ongelman kanssa ainakin Nelliina on tuskaillut useaankin otteeseen.. ja eihän sille mitään voi että joskus palkinto menee jollekin muulle kuin ”oikealle lukijalle”.onhan se hölmöä, mutta toisaalta eikai kukaan lue blogia pelkkien arvontapalkintojen vuoksi:) että kyllä ne oikeat lukijat pysyy, meni palkinnot mihin tahansa.. vaikkakin ymmärrän kyllä hyvin mitä tarkoitat ja varmasti lukijat arvostavat sitä.

  • 3.1

   milipili sanoo

   Mulla oli käytössä Essentialin Fairy Light pohja josta tykkäsin kyllä. Peittävämpi lopputulos kuin Meowin Pampered Pussilla tai EDM semi-mattella, ihan yhdellä kerroksella. Ei liejuuntunut päivän mittaan, ei tummemtunut iholla eikä korostanut kuivia kohtia tai laajentuneita ihohuokosia (omistan muutaman =) ). Mielestäni siis oikein toimiva.

  • 3.2

   Sanni sanoo

   Muhun on myös otettu joitain viikkoja sitten yhteyttä Essentia Naturalesta, mutta päätin tuolloin että en lähde kokeilemaan heidän tuotteitaan. Mulle tulee aika paljon vastaavia yhteydenottoja, mutta en halua kokeilla kaikkia minulle tarjottuja tuotteita. Noita EA:n tuotteita on esitelty tosi monessa blogissa, enkä halua lähteä siihen että esittelen kaikki minulle tarjotut tuotteet vain siksi, että saisin ne ilmaiseksi. Ajattelin, että lukijat ovat jo saaneet tietoa EA:sta muista blogeista ja on vain tylsää, jos minäkin vielä pälpättäisin niistä.

   Esittelen mieluiten sellaisia tuotteita, jotka ovat kiinnostaneet minua alunperin ilman että kenenkään on tarvinnut tarjota tuotteita minulle testiin. Ja tietysti on kiva kertoa sellaisista tuotteista, jotka ovat blogin lukijoille ”tuoreita”, eli joista ei ole jo tarvinnut lukea kymmenestä muusta blogista.

   Jos sinua kiinnostaa lisätieto noista Essentia Naturale -tuotteista, niin Terhenin lisäksi ainakin Virve ja Charming Nails ovat testanneet niitä.

 4. 4

  Ruu sanoo

  voi kun tuosta violetti keltaisesta meikistä, (toka kuva), olisi kuva missä silmä olisi auki, meikki näyttää aivan ihanalta! Tosin voihan se jossain vanhemmassa postauksessa ollakkin, mutta en näin äkkiä ainakaan muista jos on.

 5. 5

  Piitu sanoo

  Kommentoin erittäin harvoin, mutta nyt tuli sellainen pieni juttu mieleen, jonka voisin pikaisesti naputella. Mielestäni kerroit selkeästi arvontapostauksessa, että arvontaan voi osallistua kirjoittamalla mistä pitää tässä blogissa jne. En ole vilkuillut osallistujien vastauksia, mutta jos vastauksissa on selkeästi niitä, jotka eivät kommentoi blogiasi mitenkään, jättäisin heidät armottomasti arvonnan ulkopuolelle.

  Ts. miksi hyväksyisit arvontaasi sellaisia ihmisiä, jotka eivät täyttäneet osallistumisvaatimuksia? Ethän kirjoittanut että ”voit jättää terveisiä TAI vaihtoehtoisesti kertoa mistä pidät ja mistä et”. Ainakin ymmärsin ohjeet niin, että osallistuakseen arvontaan tuli kommentoida mikä blogistasi tekee seuraamisen arvoisen.

  Tottakai on kurjaa heittää osallistujia pois ja se tuottaa ylimääräistä vaivaa, mutta ainakin saisit osan niistä satunnaisista kävijöistä seulottua pois. On harmi, jos palkinnot pokkaa jokin ei-lukija. Mielestäni sinulla on täysi oikeus pitää arvonta sellaisena kuin haluat ja olla hyväksymättä epäkelpoja vastauksia ”tyyliin; osallistun kaikkiin kiitti moi”. Arvontahan on vain kiva lisä, johon sinulle ei ole mitään velvollisuutta tai pakkoa. Ts. voisit hyvinkin vaikka perua koko arvonnan eikä siihen meillä lukijoilla olisi mitään napisemista. Sinun blogi, sinun arvonta, sinun päätökset.:)

 6. 6

  mirri sanoo

  Minä en ainakaan kaipaa kokokasvokuvia; on kiva nähdä silmämeikin yksityiskohdat läheltä, ja ymmärrän täysin miksi haluat säilyttää tietyn anonymiteetin.

  Vilkaisin eilen arvontapostaukseen jätettyjä kommentteja, ja olin ajatuksissani samoilla linjoilla kanssasi. Pyyntösihän oli tämä:
  ”Kerro, miksi luet Karkkipäivä-blogia. Kerro mistä olet tykännyt, tai mistä et ole tykännyt. Onko jokin postaus tai meikki jäänyt erityisesti mieleen?”
  Mutta monet vastauksista olivat luokkaa ”Onnea, haluaisin setin numero 1”. Plääh. No ehkä joillakin sitten on vain hankaluuksia luetun ymmärtämisen ja asiallisten tapojen yhdistämisessä, etenkin näin netissä.

  Olin muuten kokonaan missannut aiemman meikkimokapostauksesi :D , mahtavia havainnollistuksia! Minulla tuli myös heti mieleen tapaukset, joissa oman huulirajan yli piirretyn huultenrajauksen ja punan päälle on vedetty vielä huulikiiltoa – valon osuessa ylirajattuun kohtaan näky ei todellakaan näytä erityisen luonnolliselta…

 7. 7

  sanoo

  Olen huono kommentoimaan mitään seuraamaani blogia, en tiedä miksi koska tiedän kuitenkin kuinka ihania kommentit aina ovat. Siksipä olenkin päättänyt etten blogeissa esiintyviin arvontoihin osallistu, ihan vain siitä syystä että tuntuisi huijaukselta kirjoittaa ensimmäinen kommentti juurikin arvontapostaukseen. Minulta ei vain luonnistu tämä ”moi, kommentoin ekaa kertaa, oon saurannut blogias jo xx kuukautta/viikkoa/päivää, haluan osallistua arvontaan!”

  Tietenkin on ihanaa, että blogin pitäjillä on mahdollista järjestää arvontoja ja ilahduttaa lukijoitaan (huom. siis lukijoita, niitä jotka seuraavat blogin päivityksiä), mutta ihmisten ahneudellakin soisi olevan jotain rajaa – fat chance, tiedän…

  Löysin blogisi vasta siirryttyäsi Indiedaysiin ja nykyään seuraan blogiasi bloglovin’in kautta, värikkäät meikkisi saavat minut aina innostumaan kokeilemaan jotain samanlaista! Kunnes sitten tajuan etten ehkä olekaan ihan yhtä hyvä kuin sinä ja jauhemaiset luomivärit ovat kaikkialla muualla paitsi luomilla… ;)

  Ihana, ihana blogi! Voisinpa yrittää kommentoida tämän jälkeen ehkä toisenkin kerran, :)

 8. 8

  sanoo

  Ihana pieni koirakirsu kuvassa!

  Ymmärrän itse täysin mitä tarkoitat noilla kiitti-moi-osallistun-kommenteilla. Toki joku ”oikea lukijakin” voi puolivahingossakin laittaa pelkän youtube-henkisen enter me-kiljaisun kilpailuun mutta joku raja silti. Kiva bloginpitäjän saada palautetta ja kommenteja itse blogista myös, sitähän peräänkuulutit.

  Ehdottaisin itse, että otat vastaukset ihan randomina, ja jos randomiksi osuu kilpailija, joka on kirjoittanut pelkästään *Ihquu, mä otan palkinto # 2:sen kiits mut ei quitenqaan kakkoseen tirsk* niin ota randomina seuraava kisaaja ja katso pukkaako sieltä fiksumpaa settiä.

 9. 9

  SaraJana sanoo

  Asiallinen postaus! Ymmärrän täysin tuskastumisesi näissä arvontaan osallistujista ei-lukijoista. Selailin eilen noita vastauksia läpi, ja silmiini osuneista ehkäpä pohjat veti tämä:

  jyrki kirjoitti:
  22.4.2010 07:15
  osallistun skabaan….kiva sivu…tsemiä

  Ei hirveästi tekisi tuollaiselle mieli antaa osallistua mihinkään arvontaan. Mielestäni saat hyvin rajata tällaisia ”osallistujia” arvonnasta pois!

  Itse en lukijana edes ymmärrä näitä tällaisia. Itse osallistun vain niihin arvontoihin, joiden blogia oikeasti seuraan – en siis satunnaisiin tuttavuuksiin vaikka siellä arvonnan huomaisinkin. Samoin osallistun vain niihin arvontoihin, minkä palkinnot oikeasti kiinnostavat. Tuntuu että moni osallistuu vain osallistumisen vuoksi eli voidakseen voittaa ihan mitä tahansa. Itse en kaipaa turhaa krääsää, joten vain mielenkiintoisimmat palkinnot saavat minut osallistumaan. Ja jos minulla olisi jotain sanottavaa arvonnan aiheesta (esim. kun sinä kysyit, mistä olemme pitäneet ja mistä emme), voin nämä asiat kertoa ilman että osallistun arvontaan. Sinulla kyllä on niin kivat palkinnot, että mielelläni arvontaan osallistuin. ;)

 10. 10

  Anni sanoo

  Itse ainakin kuulun tälläisiin ns. hiljaisiin lukijoihin, oikeastaan luen jokaista indiedaysin blogia ja katson kaikki merkinnät läpi.

  Blogisi on ihanan erilainen, kaikki muut tuppaavat olemaan vaatteista kertovia. Nauratti oikein kun yksi päivä kirjoituksesi jälkeen piti ruveta omia silmiä tutkimaan, siinä sitten mietiskelin et mikäs meikki mun silmille oikeen sopii kun olit niitä tänne laitellut!

  Jatkan aivan varmasti blogisi lukemista, vaikken usein kommentoikaan :)

 11. 12

  Cecilia sanoo

  Mä ainakin ymmärrän, että harmittaa kun jotkut ihan random-tyypit tulevat osallistumaan arvontoihin ”joo kiva blogi, osallistun arvontaan”.
  Jos itse blogia pitäisin, ja tulis sama tilanne, olisin aika harmistunut!

 12. 13

  Laretzki sanoo

  Jos itse pitäisin näinkin ”suuritöistä” (laitoin sulkuihin, koska kuitenkin teen hommaa ihan mielelläsi ) blogia, niin kyllä muakin ottaisi aivoon mainitsemasi kaltaiset osallistumiskommentit. Mutta niiltä ei voi välttyä, nykyään kun on saitteja ihan pelkkiä arvontoja varten ja jotkut käyttävät koko päivän vain arvontoihin osallistumiseen.

  Olen samoilla linjoilla kuin SaraJana, joka kertoo osallistuvansa vain niihin arvontoihin joiden blogeja oikeasti lukee. Minä teen samoin. Vaikken välttämättä muuten paljoa kommentoisi, niin tälläisten arvontojen kohdalla, kun bloggaaja oikeasti todella kysyy, että mistä pidetään yms. Haluaa antaa sen arvostuksen mitä lukiessaan tuntee :). Tosin, kuten SaraJanakin sanoi, kyllä sen olisi tavallisenkin postaukseen voinnut kirjoittaa, aina sitä ei lukiessa tule vain ajatelleeksi että voisi kommentoida vaan kiittääkseen.

 13. 14

  Teresa sanoo

  Hyviä kommentteja tuohon arvonta-asiaan! Itseänikin epäilytti osallistua, kun en ole aiemmin kommentoinut kuin kerran tai pari, vaikka olenkin lukenut blogin ”kannesta kanteen”.

  Hieman samanlaisen kehtaamisongelman kohtaan aina kun haluaisin kaupassa testata jotain kosmetiikkatuotetta, jonka kuitenkin tulisin ostamaan netistä. Kävin esim. juuri Kicksissä vähän mallailemassa, mikä Bare Mineralsin pohjasävy vastaisi Lily Lolon Blondieta (et sattuisi muistamaan, mitä sävyä itse koitit?). Kun myyjä tarjosi apuaan, en kehdannut kuitenkaan jäädä katselemaan sen tarkemmin, kun en pohjaa siihen hintaan ostaisi…

  Mietin että ehkä voisin hyvällä omallatunnolla testailla tuotteita jos sitten ostan muita tuotteita kohtuullisella summalla! Tällä kertaa ostoslistalla oli kuitenkin vain kynsilakanpoistoaine, joka ei mielestäni oikeuttanut hyödyntämään myyjän asiantuntemusta turhaan! :-)

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Mulle sopii BareMineralsilta sävy Fairly Light, eli se vastaa parhaiten Blondieta.

   Muuten, ei kenenkään tarvitse miettiä ”kehtaako” osallistua arvontaan jos on blogin lukija mutta ei muuten kommentoi. Yhtä lailla olet blogini lukija, vaikka et koskaan kommentoisi. On eri asia, jos arvontaan käy heittämässä osallistumiskommentin sellainen ihminen, joka ei ole koskaan lukenutkaan blogia ja jättää kommentin ainoastaan arvonnan houkuttamana.

 14. 15

  Manna sanoo

  Hei! Blogisi innoittamana olen ryhtynyt tilailemaan meikkejäni ulkomailta, mutta joittenkin postitustavat jäävät vähän hämäräksi: esimerkiksi Head2Toen postitusvaihtoehdot ovat minulle täyttä hepreaa. Voisitko jotenkin selventää niitä maallikolle jos sinulla on kokemusta kyseisestä kaupasta? Mikä vaihtoehto olisi paras jos haluaisin paketin Suomeen asti mahdollisimman halvalla?
  Kiitos jo etukäteen :)

 15. 16

  Jenni sanoo

  Yhdyn Cecilian kommenttiin täysin. Ymmärsin mitä tarkoitat, minäkin olisin harmistunut. :/

 16. 17

  sanoo

  Ymmärrän täysin ihmetyksesi ja vähän pahankin mielen kun arvonta postauksiin tulee kommentteja ”kiva blogi, osallistun arvontaan”. Päätin etten tällä kertaa osallistu arvontaan lainkaan vaan kerron mielipiteeni ”ilmaiseksi” :D

  Itse olen seurannut blogiasi useamman kuukauden. En muista nähneeni ensimmäistä blogibanneria jonka olit kuvannut, mutta toinen ja kolmas olivat jo tuttuja. Olen pitänyt tekemistäsi meikki tutorialeista ja poikkeuksetta Dior postaukset (tutorialit) ovat olleet todella mukavia lukea. Silmän muotoja ja rakennetta valottava postaus oli todella kattava ja havainnollinen.

  Olen myös tykännyt look-postauksista yksittäisille kosmetiikka merkeille esim. Lancômen keltainen meikki oli todella kaunis ja vaikka kyseistä palettia ei itsellä olekkaan on oma kirkkaan keltaisen sisältävä YSL paletti kiva ottaa näkösälle ja kokeilla jotain samansuuntaista.

  Onnittelut 1-vuotiaalle blogillesi ja iloa blogikirjoittamiseen myös jatkossa.

 17. 18

  nanna sanoo

  kulmakarvoista puheenollen saat kyllä sympatiani, sillä kuvista ja kuvauksistasi päätellen sinulla on juuri samanlaiset kulmakarvat kuin itsellänikin :|.
  et ole yksin :)!

  /nanna

 18. 19

  sanoo

  Mä en osallistu arvontaan ja siksi kerronkin tähän postaukseen Suuret Onnittelut 1-vuotiaan Blogisi Johdosta!

  Mulle blogissasi parasta ovat värikkäät meikkikuvat, koska en välttämättä osaisi olla yhtä värikkäissä (tai siis monivärisissä) meikeissä enkä todellakaan osaa ideoita yhtä monimutkaisia väriyhdistelmiä. Niinpä onkin valaisevaa ja mielenkiintoista nähdä, että joku osaa ja kehtaa ja viitsii :) Meikkikuvistasi saan itsellenikin joskus inspiraatioita ja ideoita.

  Chihuahua-postaukset saavat aina hymyn nousemaan korviin ja lässytyksen määrä on.. noh, suuri :D Tiedät kyllä. Chihulihulaiset on vaan aina niin ihastuttavia, olivat ne sitten suuria tai pienenpieniä, ne on aina ihania ja piristävät meikkiblogia erilaisuudellaan :) Ja koska olen chihujen omistaja itsekin niin ei niistä vaan voi olla tykkäämättä :D

  INCI-jutuista on myöskin aina mielenkiintoista lukea ja nyt kun olen alkanut kiinnostumaan aiheesta itsekin enemmän, on aina kiva saada lisätietoa aiheen tiimoilta ja vinkkejä, että mitä kannattaa seurata listoista ja millä taas ei ole juurikaan merkitystä :)

  Luonnonkosmetiikka on myöskin kiinnostavaa siinä mielessä, että en ole moista juurikaan käyttänyt enkä ole aiheeseen itse tutustunut. Siksikin on kiva, että joku niistäkin tuotteista kertoo ja olet kyllä avartanut mun näkökantaa reilusti tällä osa-alueella. Ennen ajattelin, etten sellaisia uskaltaisi iholleni laittaa, kun ei tiedä mitä siellä oikein on käytetty ja säilyykökään ne voiteet ollenkaan ja ja ja…. mutta olen nyt vähän herännyt siihen todellisuuteen, että ne on käytettäviä tuotteita siinä missä mitkä tahansa muutkin :) Jos mulla ei olisi viittäsataatuhatta muuta purkkia ja purnukkaa niin voisin oikeasti itsekin jotain luonnonkosmetiikkaa kokeilla ihonhoidossani, mutta koska mulla niitä purkkeja on niin en ainakaan vielä ole ajautumassa sille tielle :)

  Myöskin tutoriaalit ja sellaiset opetuspostaukset ovat mielenkiintoisia, vaikka tiedänkin suunnilleen yhtälailla kaikki samat faktat aiheista kuin sinäkin, mutta niitä on silti mielettömän kiva lukea ja nyökytellä itsekseen, että ”joo, oon niin samaa mieltä!” :D Esimerkiksi se silmänmuotoja koskeva postaus oli älyttömän hyvä ja varmasti valaiseva monelle :)

  Mä oon lueskellut sun blogia suunnilleen sieltä saakka kun aloitin oman blogini, eli ainakin puolisen vuotta jo ja toivonkin, että jaksat jatkaa värikkäiden meikkien tekemistä ja kuvaamista ja muutenkin kiinnostavista asioista kertomista :) On aina erityisen suuri ilo huomata, että Karkkipäivään on tullut jotain uutta! :)

 19. 20

  Chaos sanoo

  Ai niin oon unohtanut sanoa, että nuo koirulikuvat saa mut aina hymyilemään, aivan ihania :)

 20. 21

  ilona sanoo

  Ymmärrän kyllä että harmittaa. Itse olen vakkarilukija mutta en osallistu lähes koskaan minkään blogin arvontoihin. Aikuisena ihmisenä sitä jotenkin ajattelee että ne muutaman euron tuotteet voisi ostaa jos itse ne haluaisi ja palutetta voi antaa muutenkin. Sitten kun MACejä lähdetään arpomaan niin voi minultakin odottaa osallistumisviestiä ;)

  Itselläni on luonnostaan tummat ja paksut kulmakarvat ja ne kaipaavatkin aktiivista trimmausta. Olen pitänyt parhaimpana ohjeena youtuben meikkigurun Tiffany D:n ohjetta: http://makeupbytiffanyd.blogspot.com/2010/01/tips-for-perfect-eyebrows-complete.html Ehkä tästä löytyy jotain vinkkejä myös muille kulmakarvojen kanssa arpovillä!

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Tässä arvonnassa halvimmankin setin arvo on n. 70€, joten ihan mistään muutaman euron tuotteista ei ole kysymys… Eli sinänsä ei ihme että osallistumisia satelee ulkopuoleltakin. Mutta en taida enää toiste arpoa näin arvokkaita lahjoja kun se johtaa tällaiseen ei-lukijoiden osallistumisryöppyyn. :/ Mua ei todellakaan kiinnosta lahjoittaa tuotteita ilmaiseksi jollekin random-erkille. Pitäisi kai tehdä niin että valitsee vaan välillä jonkun vakkarilukijan ja yllättää hänet palkinnolla, niinkuin MouMou joskus tekee.

   • 21.1.1

    ilona sanoo

    Juu, asiasta ei ole hinnasta kyse vaan myös siitä että omistan jo Estelle et Thildin tuotteita ja muille en omaan kokoelmaan paikkaa löytäisi.

    Ja onhan arvonta aina tilaisuus uudelle lukijalle tutustua blogiin, mutta en mä tahtoisi että blogin pitäjä käyttäisi omia rahojaan niihin. Useimmitenhan kuitenkin arvotaan näitä ilmaislahjoja (tukkatuotteita yms). Toi MouMoun tyyli on siitä kiva että se on yleensä positiivinen yllätys myös sille lukijalle joka ei palkintoa saa, tai mulla on ainakin piristäny päivää lukea niin mukavia kommentteja mitä lukijoilta on tullut.

    Toiveissa on muuten yhä lookki MACin Odd Couple-luomivärille! ;)

    • 21.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mä en järjestä arvontoja jotta uudet lukijat houkuttuisivat tulemaan blogin pariin, vaan jotta voisin ilahduttaa jo olemassa olevia lukijoita. Luulen, että teen jatkossa MouMoun tyyliin. Oikeasti ahdistun noista loputtomista ”moi osallistun” -kommenteista. Olen tänään suoraan deletoinut kaikki sellaiset viestit. Bloggerin puolella vallitsi sellainen lintukoto että en ollut edes tajunnut että julkisempien blogien puolella kärsitään tällaisesta ilmiöstä…. :/

     Yritin kerran tehdä Odd Couple -meikkiä blogiin, koska en ole unohtanut että joku (ehkä juuri sinä?) pyysi OC-meikkiä, mutta duon kultainen sävy on niin huonolaatuinen että meikistä ei vaan tule hyvää jos sen tekee pelkästään duon sävyillä. Otin kuvat, mutta en koskaan julkaissut niitä kun meikki näytti niin rumalle. :P OC:lla ei mitenkään saa mitään monipuolista aikaan, mutta jos haluat, niin voin tehdä uudelleen ne tylsätkin OC-meikit? :)

     • 21.1.1.1.1

      ilona sanoo

      Joo se olin varmaan minä, monella muulla ei riittäne intoa bongata satunnaisia luomivärejä jostain meikkipakkikuvasta :D

      Oletko kokeillut foilata niitä sävyjä? Se violetti on musta todella nätti tavallisenakin mutta se kultainen on tosi vaikea ja siksi luomari onkin joutunut ”rojuläjään”. Kai mun pitää luovuttaa jos sinäkään et saa siihen mitään hyvän näköistä ja lahjoittaa eteenpäin.

      • 21.1.1.1.1.1

       Sanni sanoo

       En ole kokeillut foilata, täytyykin yrittää kultaisen kanssa sitä. Violetti on tosiaan aivan upea, ja sitä on tullut käytettyä usein.

 21. 22

  mirri sanoo

  Ilonalle tiedoksi että Lancome, Estee Lauder ja Clinique ovat huomattavasti kalliimpia sarjoja kuin MAC. Olet ehkä saanut hypetyksen ja (Suomessa) heikon saatavuuden vuoksi MACin hintatasosta vähän väärän kuvan.
  Estee Lauder omistaa esimerkiksi juurikin Cliniquen ja MAC Cosmeticsin, ja kyllä ne kaikkein kalleimmat tuotteet usein löytyvät Lauderin oman nimen alta.

  • 22.1

   ilona sanoo

   En ollut edes katsonut arvontaa tai sen palkintoja, mutta jos olisin olisin kuitenkin päätynyt samaan lopputulokseen. En tarvitse tuotteita joita en käytä ja jotka aikuisena ihmisenä voisin ostaa vaikka olisivat arvokkaampiakin (vaikka puhuin hinnasta puhuessani arvonnoista noin ylipäätään). MAC on ainoa merkki jonka vuoksi alkaisin hihkumaan että voi kun kivoja palkintoja vaikka palkintona olisi neonvihreä huulipuna, mutta se onkin oma mielipide :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.