Miten valitset ihonhoitosi?

Nyt seuraa paljon kysymyksiä! :)

Liittyen viimeisimpään sivupalkkikyselyyni, ajattelin tiedustella teiltä millä perusteella valitsette ihonhoitotuotteenne.

Kyselyyn tähän mennessä vastanneista 1307 ihmisestä peräti 70% vastaa olevansa merkkiuskollisia jonkin verran tai jopa ehdottomasti. Olisin kiinnostunut kuulemaan, miten olette päätyneet lempimerkkeihinne ja millä perusteella olette jääneet niitä käyttämään? Missä määrin valintoihinne vaikuttavat brändin imagolliset seikat (esim. eläinkokeettomuus, kotimaisuus, selektiivisyys, parabeenittomuus, ”apteekkisuus” tai muut vastaavat) versus tuotteiden antamat tulokset (iho pysyy hyvässä kunnossa, rasvoittuu vähemmän, juonteet pehmenevät jne)? Saattaako jonkun merkkifaniuden taustalla olla jopa pelkkä pakkaus-design, riippumatta siitä tuoko tuote kaivattuja tuloksia vai ei?

Rakkaat_Purkit

Teiltä erityisen merkkiuskollisilta haluaisin kuulla, miten löysitte merkin jota olette jääneet käyttämään? Oliko se ihan sattuman kauppaa, vai suositteliko merkkiä teille esimerkiksi kosmetologi, kaveri tai kaupan myyjä? ”Uskotteko” ihonhoitoasioissa ylipäänsä ensisijaisesti ammattilaista (esimerkiksi juurikin kosmetologi) vai yleisön ääntä (esim. nettipalstojen suositukset)?

Entäpä te 30%, jotka valitsette merkkinne miten sattuu – millä perusteella te tartutte uuteen purnukkaan? Suunnitteletteko jo etukäteen mihin tuotesarjaan tekisi seuraavaksi mieli tutustua, vai tapahtuuko valinta umpimähkään? Ostatteko esimerkiksi herkästi paljon mainostettuja uutuuksia tai muuten vain tuotteita joista puhutaan?

Viimeiseksi minua kiinnostaisi kuulla ”rakkaustarinoita” niistä The Parhaista Tuotteista, sarjoista tai merkeistä joiden nimeen vannotte vuodesta toiseen. Onko joku tuote todella merkittävästi parantanut ihonne tai hiustenne kuntoa? Onko tiellenne osunut kosmetiikkaa, joka toimii niin loistavasti että teidän tekisi mieli kiljua ja toitottaa kaikille näiden ihanien puteleiden ilosanomaa? :)

Nyt olisi tilaisuus jakaa näitä kokemuksia tuhansien kosmetiikkafriikkien luettavaksi!

Omalla kohdallani läpi elämän on säilynyt uskollisuus Yves Rocherille (tämän tarinan kerroin aikoinaan täällä), ja nyt myöhemmin, kun vaihdoin luonnonkosmetiikkaan, ovat rakkaimmiksi merkeikseni muodostuneet Estelle & Thild ja Lavera. Jos en bloggaisi, ja saisi jatkuvasti uusia tuotteita kokeiltavaksi, jäisin todennäköisesti käyttämään pääsääntöisesti näitä kahta merkkiä.

indelible-gel-eyeliner

Yksittäisiä tuotteita, joiden erinomaisuudesta huudan mielelläni kaikille :D, ovat mm. Urban Decayn Primer Potion, IsaDoran Inliner Kajal sävy Blonde, OPIn Nail Envy -hoitolakka, Indeliblen geelirajaukset, Blistexin valkoinen purkkihuulirasva, MACin ja Diorin luomivärit, Estelle & Thildin vartalovoide, Lily Lolon mineraalipohja ja poskipunat sekä nyt viimeisimpänä löytönä Viva La Divan huulipunat. Lisääkin varmaan tulisi mieleen, voisin tehdä näistä joskus oman koontipostauksen.

Kommentit
 1. 1

  Marisa sanoo

  Mä kuulun tuohon 30%:n vaihtelunhaluiseen porukkaan, kun kyse on ihonhoidosta. Mulla on kosmetiikassa kolme luottotuotetta, joita en vaihda, mutta ne ovat ripsiväri, meikkipuuteri ja silmämeikinpoistoaine, eli eivät liity mitenkään ihonhoitoon. :)

  Mä bongailen uusia tuotteita monesti kaikista aleista ja netistä, kun joku hyvä tarjous osuu silmiin. Mä plärään nettikauppoja silloinkin paljon, kun en tarvitse tai ole ostamassa mitään. :D Kiinnostavat tuotteet jää muistiin. Tutustun etukäteen joihinkin sarjoihin, joitain bongailen esim. blogeista, ja mainoksista. Kyllä, myös markkinointi tai pakkauksen ulkonäkö vaikuttavat. Niin myös hinta, en tosiaan osta mitään kovin kallista selektiivistä ”ihan vaan kokeiluun”, ellei sitten ole oikein hyvä tarjous kyseessä. Toisinaan tajuan, etten ole jotain sarjaa kokeillut ollenkaan ja tulee fiilis ”voisinpa kokeilla”. Tai sitten olen joskus todennut sarjan jonkun tuotteen hyväksi, ja ehkä jopa vuosia myöhemmin havahdun, että ”otanpa tällä kertaa tuolta merkiltä nyt jonkun toisen tuotteen”.

  Ulkomailla ja tax freessä käyn kaikki kosmetiikkakaupat läpi huolella. Tutkin, onko joku merkki erityisen paljon edullisempi kuin Suomen kamaralla. Kattelen myös paikalliset alet, ja hyllyjen edessä napsin aika randomisti edullisia tuotteita koriin. Jos on joku etäisesti tuttu merkki, tutustun siihen lisää, tai jos tuotteessa on kaunis ulkonäkö. Hyvä tuoksu on myös tärkeä, silloin kun tuotetta pääsee haistelemaan. Myös tuotteita tai sarjoja, joiden vastaavia ei helposti omilta huudeilta löydä, ostelen, esim. käsinaamio ja vartalonaamio nyt tulee äkkiseltään mieleen. Tai sitten ihan sen mukaan, mikä kotona saattaisi olla seuraavaksi lopussa. Suosikkituliaisiani ovat kaikenmoiset saippuat ja kuorinnat ja naamiot, sekä lärville, händyille että kropalle.

  Aika impulsiivista kaiken kaikkiaan. :D

 2. 2

  butterin sanoo

  Mulla on todella monessa ihonhoitojutussa vakkarit, joista en luovu. Lähipiirissä on kosmetologeja vaikka muille jakaa ja muutama heistä omissa vahvuuksissaan erittäin arvostettu osaaja. Koskaan en siis ole joutunut ostamaan mitään tuotetta kuin sikaa säkissä enkä myöskään ole koskaan joutunut pettymään tuotteisiin. OPIn lakat ovat minusta vertaansa vailla, Dermalogican tuotteet ovat niin ikään kauttaaltaan hyviä. Dermalogicalta nostaisin luottotuotteikseni sellaisen tiivistetyn naamanpesusaippua, uuden rakkauteni Skin Perfect Primerin ja Ultra Calming Cleanserin. En ole varma onko jälkimmäinen vaihtanut vuosien varrella nimeään, oma purkkini kun on kestänyt käytössä jo yli kolme vuotta!
  Lisäksi parhautta ovat Guinotin semmoinen näppyvoide ja Cliniquen kasvovedet. Jos mennään hieman kauemmas ihonhoidosta, Artdecon meikkeihin luotan päivästä päivään ja Lancomen Bocagea en pois vaihtaisi!

 3. 3

  butterin sanoo

  Unohdin vielä listasta Neutrogenan kuorinnat, ne mitkä sisältävät salisyylihappoa ja OPIn vartalokuorinnan sekä kynsilakanpoistoaineen. Niitäkään en pois vaihda!

 4. 4

  Anne sanoo

  Moi! Mulla on pintakuiva iho johon tulee toisinaan finnejä (erityisesti leukaan) sekä mustapäitä sinne tänne. Lisäksi vähän couperosaa poskissa. Käytän Phytomerin putsaria ja kasvovettä. Ostaessani noi ekan kerran antoi myyjä vinkin, että sitä putsaria voi levittää kuiviin kasvoihin ja pestä sitten vasta vedellä pois. Se oli hyvä ohje kuivalle iholle. Nykyisin en enää pese vedellä aamuisinkaan, ainoastaan kasvovedellä. Silmät toki pesen vedellä. Yö- ja päivävoide vaihtelee fiiliksen mukaan :)

  Silmämeikin puhdistuksessa oon jo muutaman vuoden ajan käyttänyt Aqualan L voidetta. Aiiivaan sairaan hyvä! Sitä suosittelen kaikille :)

 5. 5

  Sanna L. sanoo

  Itse kuulun tuohon ryhmään, joka käyttää vain paria eri merkkiä. Itselläni on aikaisemmin ollut aine ja tällöin käytin vain apteekin tuotteita. Myös ihottumasta on kärsitty ja todella kuivasta ihosta. Tällöinkin käytin vain apteekin tuotteita.
  Nyt kun iho on hyvä ja ”parantunut” kaikesta käytän Cliniquen tuotteita. Menin vain kosmetiikkaliikkeeseen ja sanoin, että tarvitsen kaikki tuotteet ihonhoitoon :-D Myyjän kanssa mietittiin yhdessä itselleni sopivaa merkkiä/tuotteita ja päädyttiin Cliniqueen. Ehdottomasti paras tuote on Cliniquen ” Even better clinical dark spot corrector” -seerumi joka vaalentaa mm. aknearpia. Seerumi on kallis, mutta oikeasti toimii! Toinen merkki on Estee Lauder, jolta käytän mm. BB-voidetta, joka on iholleni täydellinen. Samainen myyjä suositteli tätäkin merkkiä :-)
  En ole vaihdellut merkkejä, koska olen tyytyväinen ihooni ja tuotteet sopivat minulle.

  Ihana blogi sinulla! :-)

 6. 6

  Murmeli sanoo

  Oma ihoni on todella herkkä, pintakuiva ja atooppinen. Hajustettuja ihonhoitotuotteita ei voi ajatellakkaan, ja muistakin aika harvat sopivat. Vääristä tuotteista seuraa kukkiva naama ja muita iho-ongelmia. Omalle iholleni olen löytänyt sopivat tuotteet apteekkihenkilökunnan avustuksella, ja kyseiset tuotteet toimivat niin hyvin etten näe tarpeelliseksi edes kokeilla muita.
  Meikkipuolella meikkivoiteen valinta on aika hankalaa, enkä voi käyttää mitään huulimeikkiä. Oikeastaan en voi käyttää edes huulirasvoja, vaan käytän perusvoiteita huuliinkin. Aivan perushuulirasvatkin saavat huuleni verille.

  Tällainen iho on aika rajoittava, enkä uskalla edes ajatella niitä ihania hedelmän ja marjan tuoksuisia tököttejä. Ainoa iloni onkin silmämeikin tekeminen. Luomivärejä ja rajaustuotteita hankinkin sitten satunnaisesti eri merkeiltä, koska ne ovat ainoita joista ei niin pahoja ihovaivoja aiheudu.

 7. 7

  Sanna sanoo

  Omat ehdottomat suosikkini joista tosiaan voisin kiljua kaikille ovat löytyneet pitkän hartaan etsinnän jälkeeen. Yksi niistä on Lancomen silmänalusvoide, joka ei ole liian kuiva, mutta ei liian rasvainenkaan, vaan naksahtaa tummille silmänalusille ja myös liikkuvalle luomelle, ja pysyy siinä maailman tappiin. Ja peittää täydellisesti. Vastaavaa tuotetta en ole löytänyt miltään muulta huippumerkiltä, yleensä muut merkit eivät ole peittäneet yhtä hyvin tai niissä ei ole ollut yhtä vaaleita sävyjä. Tässä tuote:

  http://www.lancome.fi/_fi/_fi/meikit/iho/peitevaerit/effacernes-longue-tenue-025172.aspx

  Toinen on Christian Diorin meikkivoide Nude, tarpeeksi peittävä, mutta raikas. Ja niin laadukas että pysyy ja pysyy eikä ala kiehumaan naamassa kuten toiset meikkivoiteet. Olen kokeillut vuosien myötä kaikki mahdolliset merkit mitä kuvitella saattaa (kanebo, lancome, biotherm, clinique ym.) mutta tämä on ehdoton huippu omalle iholleni ainakin, myös sisko ja äiti käyttää samaa.

  http://www.dior.com/beauty/int/en/makeup/face/foundations/fluidfoundationsbl/y0778900/py0778900-cfoundation.html

  Jaa uusin ihastukseni on edullinen, mutta niin kestävä niin kestävä että jos on ongelmana silmien vetisyyttä tai rasvaisuutta niin tämä on sinun tuotteesi. Lähtee kyllä hyvin kasvopesussa pois. Rajaukseen märkä eyeliner Goshilta. Tämä on juuri uudistettu versio edellisestä, ihan huippu. Long lasting eyeliner pen:

  http://www.gosh.dk/Default.html#/Default.aspx?ID=34&ProductID=PROD70

  Huh, sainpas kerrottua ;) Toivottavasti linkit toimivat oikein.

 8. 8

  maria sanoo

  En ole kauhean merkkiuskollinen. Naamalle mulla on vakiintunut putsari ja voiteissa menen usein hinnan mukaan, jolloin kierrossa pysyvät samat rasvat. Jos joku tuote vakiintuu, se on johtuu toimivuudesta. Suurimpia menetyksiä itselleni on ollut mm. Herbinan jonkin vihreän pumppupullossa olleen rasvan poistuminen markkinoilta – Herbina lähetti kyllä näytekappaleita korvaavista tuotteistaan, mutta samanlaista täydellisyyttä ei ole vielä tullut vastaan.

  Olen todennut, ettei eko- tai apteekkimerkki ole mikään tae. Itse metsästän sellaisia tuotteita, joissa ei ole alkoholia (tuntuu pahentavan ihon tilannetta) silloin kun se on mahdollista. Joskus alesta tarttuu jokin uusi tuote kokeiluun, lähden ehkä kerran viidessä vuodessa kokeilemaan jotakin mainostuksen vuoksi. Elän telkuttomassa kuplassa, niin en ihan kauheasti mainoksille altistu. :)

 9. 9

  Amanda sanoo

  Vastasin kyselyyn olevani jonkun verran merkkiuskollinen. Olen kuitenkin aina ollut perso uutuustuotteille ja ihan vain kokeilunhaluinen, joten siksi kosmetiikkavarastossani on vain muutama luottotuote joita ostan vuosi toisensa jälkeen.

  Minulla on talvisin pintakuiva iho, joka viime vuosina on hälyttänyt hieman couperosan merkkejä. Kävin vuosi sitten ihoanalyysissä ja siellä minulle selvisi että ihoni on hyvin hoidettu ja voi moneen ikäiseeni nähden hyvin, sileää ihoani onkin monesti kehuttu. Couperosaan viittavaa punoitusta on kuitenkin ilmaantunut parin viime vuoden aikana ja halusin kuulla ammattilaisen näkökulman siihen. Ihoani tutkinut kommentoi että pientä muutosta näkyy, mutta huolestua kannattaa vasta kun merkit lisääntyvät enemmän eli noin. kuuden vuoden päästä 30+:na. Ihoni helottaa saunan, tulisen ruuan ja ulkonaolemisen seurauksena ja kuivina pakkaspäivinä helotus voi jatkua normaalia pidempään.

  Kesäisin ihoni on täydellinen, ja helposti hoidettavissa. Siksi olenkin niin kovin rakastunut Kreikkaan(kuin sinäkin) jossa olen viettänyt muutaman viiem vuoden kesän töissä. Auringon alla kaikki on vain paremmin :)

  Lukiosta asti olen ostanut Max Factoryn puuteria (se kultakansinen, iso) ja se on minulla toiminut jo 8 vuotta luottotuotteena. Se peittää hyvin jos peittoa tarvitsee ja halutessaan sitä voi vain sipaista hyvin vähän. Sen kesto on myös aivan loistava, ostan uuden vain noin vuoden välein. Tunnesyy kyllä varmaan on että kun teini-ikäisenä näki niitä ah niin galmoureja max fax mainoksia, olin aivan myyty….mm. Mavalan, MaxFactoryn, Lumenen kynsilakat olen kokenut toimivaksi, mutta en ole merkkiuskollinen lakoissa. Hajuvesissä en ole myöskään merkki-uskollinen vaan tuoksu määrää. Hieman olen kokeillut luonnonkosmetiikkaa kuten everyday mineralsseja mutta ne eivät vain kohdallani tuonut mitään vau-efektiä. Makeup storen asteroid sävyssä oleva nestemäinen luomiväri on toiminut luomivärin pohjustajana jo 10 vuotta enkä aio sitä ikinä vaihtaa. Myös monet kaverit ovat sen ostaneet ja pysyneet sillä tiellä. Kokeilin tuon naked paletin mukana tullutta silmämeikin pohjustajaa mutta ei ole makeup-storen voittanutta.

  Valitsen meikki- ja ihonhoitotuotteet usein tutuilta merkeiltä. Joskus kokeilen hieman kalliimpia, mutta olen todennut että ainakin minun helposti hoidettavalla iholla toimii myös ihan tavalliset markettituotteet. Kokeiluja eniten teen kasvonaamio ja kuorintapuolilla sekä vartalonkosteutukseen en ole löytänyt parasta tuotetta vaan kokeilen melkein joka kerta jotain uutta tulokasta. Neitsytkookosöljyä(Cocovi) sivelen välillä iholleni mutta sen kanssa kuivattelu kestää hiukan kauemmin niin jätän sen usein vain viikonlopulle. Joskus saatan myös sekoittaa sitä kosteuvoiteeseen jolloin se imeytyy nopeammin. Kasvoille käytän sitä yövoiteena, koska yövoidepuolella minulla ei ole suosikkia. Olen käyttänyt sitä nyt 1,5v veljen avovoimon suosituksesta. Se sekoitettuna käytettyihin kahvinporoihin on myös salinjälkeinen luottokuorinta. Veljeni avovoima suosii luonnontuotteita ja välillä hänen innoittamana kokeilen niitä tuotteita itsekin. Kiinnitän nykyään enemmän huomiota sisältöihin ja esim auringovoiteissa en ole oikein ikinä uskonut noihin spf 50 tuotteisiin, joista aika sitten kemikaalicoctailblogissa puhuttiin. Olen siis tietoinen mutta en kuitenkaan ostokäyttätymiseltäni ole ääripää vaan luotan myös tuttuihin tuotteisiin. Voidaan sanoa että pikkuhiljaa liikun luomumpaan suuntaan myös kosmetiikassa, kun ja jos oikeita tuotteita löytyy :) Ja ehkä pahenevan ihoni vuoksi haluan varsinkin ihonhoitotuotteilta enemmän ns. puhtaita ainesosia, ettei se vaan allergisoi ihoa.

  Huulipunia rakastan, mutta aivan kuin kynsilakoissakin en ole merkkiuskollinen. Lumene ei muuten toimi minulla ikinä ihonhoitotuotteissa paitsi niissä minilakoissa eli sitä oikeastaan boikotoin. Liian monta metsään mennyttä kokeilua :) Markettien luottomerkit: Max,Loreal,IsaDoran silmämeikit(muita en ole kokeillut, viva la vida huulipunat(sinun suosituksesta!)). Muita merkkisuosikkeja; Clinique(kokeilin vasta hetki sitten redness solutionia, ehkä ostan), calvin kleinillä on muutama kiva hajuvesi, make-up store, YSL huulipunat.

  Tykkään lukea paljon meikeistä ja kauneudenhoidosta mutta aivan kaikkea en osta. Varsinkin nyt on päällä vähennysprosessi sillä muutan pian pysyvästi ulkomaille ja meikkiarsenaalia en aio kokonaisuudessaan raahata ulkomaille/pakata vanhempien ullakolle pilaantumaan. Seuraan tarjouksia ja usein ostan tutuksi havaittuja tuotteita niistä.

 10. 10

  Siilikissa sanoo

  Vastasin tuohon kyselyyn käyttäväni muutamia hyviksi havitsemiani merkkejä. Suurimmalta osin pitää tosiaan paikkansa, mutta kun aloin asiaa miettiä, ostan harvoin kahta samanlaista tuotetta peräjälkeen. Tällä hetkellä taitaa olla aika lailla eka kerta, kun olen ostanut ”suihkukäyttöön” jo toisen samanlaisen puhdistusaineen. Mulla on melko ongelmallinen iho (lisäksi hoidan sitä aika huonosti…) enkä ole vielä löytänyt esmes sellaista kasvovoidetta, mikä olisi ollut ihan just sopiva. Kuorintavoiteessa oon jämähtäny Neutrogenaan ja kasvonaamio on nykyisellään Oriflamen rauhoittava naamio. Molemmat jääneet käyttöön, koska parempaakaan ei ole tarjolla. Mua jotenkin jurppii se, että pitää ostaa kokonainen puteli jotain ainetta, kun mieluummin testaisin sitä ensin. Kun yleensä ei se sit kuitenkaan oo mitään aivanvaltavanhyvää. Pitäis kai lähteä tutkimaan noita vähän hintavampia laatuja, niistä kun saattais löytyä vaikka näytteitäkin…

  Meikkipuolella noita jumitustuotteita onkin sitten enemmän, Blascon Ultrabasea tai Sensain 38 Volumising-ripsaria en ole vaihtamassa ennen kuin pakon edessä. :)

 11. 11

  sarppa01 sanoo

  Varsinaisesti en ole merkkiuskollinen, senkään takia, etten ole vielä löytänyt mistään tuotesarjasta sitä ”ainutta ja oikeaa” tuotetta. Ehkä olen jokseenkin toivoton tapaus, mutta tuntuu, että ihotyyppini on hankala ja näin ollen vaikea löytää mitään sopivaa. Olen kokeillut kaikkia merkkejä maan ja taivaan väliltä, kalliista halpoihin. Mineraalimeikit houkuttaa, mutta ainakaan vielä en ole löytänyt sellaista, joka kasvoillani pysyisi. Ihoni on kuiva, mutta kiiltelee heposti t-alueelta. Jonkin verran tulee epäpuhtauksia, lähinnä ohimoille. Yleensä mineraalimeikit kasaantuvat päivänmittaan otsalle silmienväliin ja muutenkin kaikkiin pieniin ryppyihin. ja mineraalimeikit jonkin ajan päästä levittämisestä alkaa kirvellä ja kiristellä iholla. Työni on jo itsessään haastava meikkien suhteen, sillä ihoni altistuu hikoilulle, joten meikin pitäisi pysyä paikoillaan olematta pakkelimainen.

  Lemppari meikkivoide oli Lancomen Teint idole Ultra jota käytinkin pitkään. Nyt meikkivoide on uusiutunut ja sille on tapahtunut jotain ja enää se ei tunnu niin hyvälle iholla.
  Toinen hyvä on Clarins everlastin meikkvoide, pysyy hyvin, iho ei rasvoitu, mutta on ehkä hieman jauhoinen iholleni.
  Olenkin miettinyt, kuinka hyvin Laveran meikkivoide pysyy iholla?

  Arvostan hyvää asiakaspalvelua ja yleensä tuotteni ostankin myyjän avustuksella. Toki myös ystävien ja esim.nettisuositusten perusteella saatan innostua jotain tuotetta kokeilemaan.

  Jotain lemppareita minullakin toki on. Blistex purkkihuulirasvata en varmaan luovu ikinä =) Montaa muuta olen hädän hetkellä kokeillut, mutta muuta yhtä hyvää ei vain ole löytynyt.
  Tigin Masterpiece lakka on ehdoton. Darphinin kasvovoiteet ovat sopineet minulle hyvin, varsinkin näin kolmekymmppisen iholle sopiva Ideal Resource voide on hyvä!
  Make Up Storen luomiväreistä ole tykännyt, varsinkin sellaisesta ”kimalleluomiväristä”.
  Vielä minulla ei ole mitään muita meikkilemppareita.

 12. 12

  Sssanni sanoo

  Kuulun niihin, jotka ovat jonkin verran merkkiuskollisia. Tuotteet jotka löytyvät aina kaapeista ja ovat ellei päivittäisessä niin ainakin useammankin kerran viikossa käytössä; jälleen mainitsemasi UDPP, Madaran paljon kehuttu puhdistusvaahto, Estelle&Thildin Neroli -kasvovesi/tai vaihtoehtoisesti Dr Hauschkan kasvovesistä jompikumpi, BareMineralsin original meikkipohja, The Body Shopin meikkipuuteri (kiireaamut ;)). Myös Isadoran Big Bold -maskaraan palaan yhä uudelleen kyllästyttyäni siinä välissä milloin mihinkin uutuusmaskaraan, joka ei omiin vaatimuksiini sovi. Madaran puhdistusvaahto on aina kaapissa, mutta yleensä sen rinnalla on vaihtelun vuoksi joku toinenkin puhdistustuote (Nyt Laveran Basis -sarjan 2 in 1 puhdistusemulsio jonka paksu koostumus tasapainottaa tänä talvena poikkeuksellisesti kuivuvaa ihoani…)

  Ylipäänsä brändin valinnassa vaikuttaa hyvin paljon tuotteen ekologisuus. Madara, Lavera, Hauschka ja Weleda ovat lempimerkkejäni ihonhoidossa.

  Meikkipuolella taas olen melko kaikkiruokainen -semiselektiivisessä hintaluokassa kuitenkin pysyttelen ja mineraalipohjan ja UDPP:n tilaan jo useamman vuoden kestäneenä vakiona BeautyBaystä :)

 13. 13

  satu p sanoo

  Vitalis voidetta en vaihtaisi pois huulilta! Testaappa Sanni joskus ja kerro mielipiteesi tästä klassikosta :)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Olen käyttänyt Vitalista huulilla paljonkin joskus ”menneisyydessä”. Tykkään kyllä, mutta ei imeydy niinkuin Blistex. ;) Vitalishan onkin käytännössä pelkkää mineraaliöljyä, joten se ei oikein pystykään imeytymään. Jättää vain suojaavan kalvon.

   • 13.1.1

    satu p sanoo

    Voisitko tehdä huulirasvavertailun jossa olisi näitä perustuotteita joita ihmiset suosii, ja varsinkin niistä sisällöistä :)

 14. 14

  Utelias sanoo

  Uskon yleensä muiden ihmisten kokemukseen, jos itse en ehtinyt tutustua vaikka johonkin uutuuteen. Esimerkiksi tuttavallani -hiussalongin omistajalla on käytössä FAIPAn hiusvärit, jotka eivät sisällä ammoniakkia. Hän on ollut tosi tyytyväinen laatuun, kiiltoon ja väriin. Hänen kokemuksensa perusteella uskallan itsekin kokeilla uusia hiushoitotuotteita. Lisäksi totesin, että tämän FAIPAn tuotteet ovat edullisia ja helppokäyttöisiä (esim. City Life-kotihoitosarja shampoo +hoitoaine vain 14 euroa). Tuotteiden tuoksukin on kevyt ja miellyttävä, eikä liian terävä tai makea kun joissakin hiustuotteissa. Eli lopputulos on kaikin puolin loistava.

 15. 15

  Satu sanoo

  Moi Sanni! Mistä itse tilaat UD:n Primer Potionin? Olen sitä metsästänyt jo pari viikkoa ja se on aina loppu lookfantasticilta ja Beauty Bay ei toimita Suomeen… Oma purkki on pian lopussa ja pian iskee paniikki =)

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Mistä itse tilaat UD:n Primer Potionin?

   En tilaa enää mistään, viimeiset kappaleet olen ostanut suoraan kaupasta ulkomailla :)

   Jos maltat odotella elokuuhun niin silloin Urban Decayta alkaa saada Suomestakin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.