Miten olisi ryppyjä ehkäisevä tyyny? Esittelyssä uusi kotimainen Supermood-kosmetiikkasarja

(Otsikon pituusennätys? :D)

 Supermood_Egoboost1

Suomeen on tällä viikolla pulpahtanut uusi kotimainen kosmetiikkasarja; Anne Kukkohovin luoma Supermood. Supermood on ”luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä” sarja, joka pohjautuu luonnollisiin raaka-aineisiin, mutta jolta puuttuu sertifikaatti. Kuten tiedämme, sertifikaatti ei ole ainoa tae kosmetiikan luonnollisuusasteesta, ja jotkut merkit jättävät tietoisesti hakematta sertifikaattia imago- tai muista syistä. Sertifiointiprosessihan myös maksaa.

Supermood-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Supermoodkuva2

Supermoodin tuotelinjat lanseerataan ”moodeina”, joista ensimmäinen on nimeltään Egoboost. Moodit eivät pohjaudu perinteiseen ihotyyppiajatteluun, vaan ihon tarpeisiin. Moodin tuotteet tukevat toinen toisiaan ja hoitavat kauneutta ja mieltä kokonaisvaltaisesti, niin sisältä kuin ulkoa. Tuotteiden joukosta löytyy myös syötäviä kauneusherkkuja.

Seuraava moodi, marraskuussa ilmestyvä Beauty Sleep, sisältää mm. tyynylle ja liinavaatteille suihkutettavan, mieltä rauhoittavan sprayn sekä, siis kuunnelkaas tätä; anti-wrinkle-tyynyn…!! Alunperin kirurgisten toimenpiteiden jälkeen käytettäväksi suunniteltu, anatomisesti muotoiltu tyyny lupaa estää ryppyjen syntymisen ja silmänympärysalueen turvotuksen. Whoa…!! Jälleen voi vain todeta että kaikkea se kauneusteollisuus kehittääkin meidän naisten loputtomiin tarpeisiin..! ^_^

Supermood_Pillow

Egoboost-linjan pääraaka-aineena (eli pää-aktiiviaineena) on superfoodina tunnettu pakurikääpä. Superfood, supermood… :) Epäilemättä harkittu rimmaus ^_^

Jolien toimituksen blogista: ”Pakurikääpä sisältää poikkeuksellisen suuria määriä superoksididismutaasia (SOD). SOD on entsyymi, joka on yksi kehomme voimakkaimmista antioksidanteista. Ihonhoidossa pakurikääpää on käytetty mm. ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen”.

Mitkään Supermood-tuotteet eivät sisällä tavanomaisimpia luonnonkosmetiikan välttämiä ainesosia kuten silikoneja, PEG-yhdisteitä, parabeeneja ja petrokemian tuotteita.

Supermood_Egoboost_kosteutus

Egoboost-linja koostuu kahdeksasta tuotteesta.

Kosteutus:

The Perfect Day Cream – mentholia sisältävä piristävä päivävoide kaikille ihotyypeille (kuivemmalle iholle Moisture Kick seerumi alle tuomaan lisäkosteutta)

Moisture Kick Serum – tehokosteuttava seerumi jota voi käyttää yksinään tai sekoittaa toisen Egoboost-kosteustuotteen kanssa

One Minute Facelift Serum – kiinteyttävä, välittömästi kiristävä seerumi

Eyes Wide Open Serum – silmänympärysihoa napakoittava ja piristävä seerumi, ”avaa” silmät

Supermood_Egoboost_puhdistus

Puhdistus:

Gentle Foam Wash – pumpullinen vaahtoputsari

Pure Micellar Foam Toner – vaahtoava misellivesi, toimii sekä kasvovetenä että kevyenä putsarina

Sisäisesti nautittavat:

Inner Beauty -kauneusjuomajauhe

Beauty Chocolate -kauneussuklaa (!)

Supermood_suklaa

Supermoodin sivuilla tykkään kovasti incien selkeästä esillepanosta (monet kosmetiikkamerkit eivät edelleenkään laita ainesosaluetteloja esille nettiin, vaikka sen pitäisi tänä päivänä jo olla itsestäänselvyys) ja siitä, että ainesosien perään on merkitty ovatko ne synteettisiä, orgaanisesti tuotettuja vai luonnollisia.

Silmänympärysseerumin inci:

Supermoodkuva3

Myönnänpä tässä, että en itse ole ihan varma mitä tuo ”orgaanisesti tuotettu” tarkoittaa – miten se eroaa ”luonnollisesta”? Laitoin asiasta itse asiassa kysymyksen Anne Kukkohoville, mutta hän ei ole ehtinyt vielä vastaamaan, ja malttamattomana haluan punkea postauksen jo ulos. :) Ehkä joku viisaista lukijoistani tietää..?

*

Supermoodia myyvät Sokos-tavaratalot ja Emotionit sekä Sokoksen verkkokauppa, hyvinvarustetut apteekit sekä Jolie-myymälä Helsingissä ja Jolien verkkokauppa.

Kyseessä on selektiivinen sarja, joten hintaluokkakin on sen mukainen. 30 millin pulloon pakattu kosteusvoide maksaa 39 € ja seerumit, niinikään 30 ml:n pulloissa, 59-69 €. Puhdistusvaahdon ja miselliveden hinta on kaikkein suolaisimmasta päästä – 120 milliä maksaa 39 €. Pidän hintaa erityisen kovana siksi, että pumpattavat vaahtoputsarit kuluvat tunnetusti todella nopeasti. Minulla kuluu tuon kokoinen pumppuvaahto päivittäisessä käytössä runsaassa kuukaudessa.

Supermood_Egoboost

Supermoodiin voi tutustua Jolien liikkeessä (Uudenmaankatu 26, Helsinki) tämän viikon perjantaina 29.8. klo 16-20 järjestettävässä tilaisuudessa. Anne Kukkohovi on itse paikalla kertomassa sarjasta ja paikan päällä pääsee maistelemaan kauneussuklaata. :) Se muuten sisältää kollageeniä – kiinnostaisi tietää mikä on suositeltu päiväannos! :) Ajatelkaa – lupa syödä suklaata kauneuden eteen..! ^_^

Miltäs Supermood teistä vaikuttaa? Vai herättääkö mitään ajatuksia? Itse tykkään sarjan luonnollisuuteen pohjautuvasta filosofiasta ja pakkaus-design’kin miellyttää silmää. Ja aina on hienoa, kun markkinoille saadaan uusia kotimaisia, täällä valmistettuja kosmetiikkasarjoja. En kuitenkaan hintaluokan perusteella kuulu kohderyhmään.

Kuvat: Supermood.fi

Kommentit
 1. 1

  Senja sanoo

  Eiköhän tuo orgaanisesti tuotettu tarkoita luomua ja luonnollinen on taas ikään kuin synteettisen vastakohta eli luonnosta mutta ei välttämättä luomua?

 2. 2

  mari sanoo

  Huomasin sarjan tänään Sokoksella ihan sattumalta, en siis ollut kuullut siitä etukäteen. Pakkausdesign on hurmaava! Noita purnukoita katselisi kylppärin hyllyllä mielellään. :) Olisin super kiinnostunut kokeilemaan sarjaa – todella harmi, että se on opiskelijalle liian tyyris.

 3. 3

  Justiinsa sanoo

  Mukavaa saada uusi kotimainen, tyylikkään näköinen sarja. Mutta sarja vaikuttaa reippaasti ylihinnoitellulta, raaka-aineissakaan ei ole mitään ihmeellistä. Kosmetiikkatarjontaa on aivan valtavasti ja halvallakin saa tehokkaita tuotteita. Ja 50 g kauneussuklaata maksaa 8 euroa yhdessä verkkokaupassa!

  Mitä tapahtui Kukkohovin edustamalle Olay-sarjalle? Ainakin Tampereen Sokos myy sitä loppuun reiluilla alennuksilla, eikä enää ilmoituksensa mukaan ota sitä valikoimiinsa.

  • 3.1

   NG sanoo

   Mitä, mitä, onko Olay jäämässä pois Suomen valikoimasta (taas)? Se oli jo välillä yksinomaan KICKSin hyllyillä, mutta sitten sen maahantuonti aloitettiin uudestaan. Hyviä tuotteita verrattuna moneen muuhun markettisarjaan – (L’oreal Paris, I am looking at you…!)
   Parasta taas mennä hamstraamaan Olayn seerumia ja aurinkosuojallista päivävoidetta poistohinnoin…

 4. 4

  sanoo

  On kyllä todella mielenkiintoinen sarja! En sitten tiedä löytyykö tuosta omalle ongelmaiholle hirveästi mitään, tai mitähän nuo nyt hintaluokaltaankaan ovat. Mutta kiinnostava anyway!

 5. 5

  K sanoo

  ”Orgaanisesti tuotettu” on minusta sama kuin luomu = luonnonmukaisesti viljelty, mutta voin olla väärässäkin?

  Minulle liian kallis sarja enkä osta mitään, missä on mentholia, mutta tuo sy-voide kuulosti toisaalta mielenkiintoiselta. Ei tosin mitään hajua, mitä on esim. pullulan.

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Mun silmiin kanssa tarttui tuo hassun kuuloinen pullulan :)

   ”Pullulan is a polysaccharide produced from starch by cultivating the yeast, Aureobasidium pullulans”.

   Incifunktio kalvonmuodostaja, sideaine.

 6. 6

  Sonja sanoo

  Oisko orgaanisesti tuotettu luomua? Vrt. organically produced. Vähän köpö termi ehkä. Sarja vaikuttaa kiinnostavalta, pointsit yksinkertaisesta ilmeestä!

 7. 7

  MT sanoo

  Voisiko orgaaninen tarkoittaa luomua? Ainakin ruuassa englanninkielisissä maissa ’organic’ tarkoittaa luomua. Eli ehkä hieman ontuva käännös?

 8. 8

  Veppe sanoo

  Lost me at menthol…

  En tiedä, mitä ”luonnonkosmetiikan kriteerit” ovat, mutta ihmettelen vähän, miten kuolleista eläimistä peräisin olevat ainesosat yhdistyvät niihin. Kun hyaluronihappo on merkattu luonnollista alkuperää olevaksi synteettisen sijaan, niin sehän on sitten eläinperäistä, kuten kollageenikin on. Hankala termi tuo ’luonnollinen’, kun sen voi vapaasti liittää melkein mihin tahansa.

  Olisikohan tuo ’orgaaninen’ taas kerran vain huono käännös luomua tarkoittamaan… Onhan näitä nähty. ’Luonnollinen’ sitten ei luomua mutta ei synteettistäkään..?

  Superoksididismutaasia käytän kyllä itsekin Paulan tuotteissa, mutta on siitä ollut sellaistakin juttua, ettei se pystyisi ihoon imeytymään. Olen kuitenkin toisaalta lukenut sen tehosta ulkoisessa hoidossa olevan hyvää näyttöäkin, joten ota nyt siitäkin sitten selvää… :p

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Lost me at menthol…

   Ajattelin just sua mentolin kohdalla…! ^_^

   Minä olen muuten jostain kuullut että hyaluronihappoa saisi myös kasviperäisenä… Jonkun valmistajan tuotetiedoista muistelen tällaisen tiedon bonganneeni, olisikohan Laveran..?

   Joo, tuo ’orgaanisesti tuotettu’ lienee kai luomu, kiitos kaikille vastanneille. On kyllä varsin kömpelö suomennos kun ihan pätevä ja suomen kieleen vakiintunut ’luomukin’ on olemassa. Ellei tuolla nyt sitten tosiaan tarkoiteta jotain muuta.

   • 8.1.1

    Veppe sanoo

    Hyaluronihappoa ei luonnostaan kasvikunnassa esiinny. On sen tuottamiseen ilmeisesti jokin uudehko eläinvapaa tekniikka, mutta olisiko se sitten kuitenkaan ”luonnollista”, riippuu määritelmästä. Hankalia tuollaiset epämääräiset kuvaukset. En ainakaan noiden pelkkien incien perusteella uskaltaisi luottaa mihinkään.

    On kyllä kaikkiaan aika turhan oloinen tuotesarja… Ei välttämättä huono, mutta törkeän ylihinnoiteltu, eikä sisällöissä mitään uutta. Ehkäpä markkinoilla on kotimaisen selektiivisen kosmetiikan kohdalla aukko, mutta itse en harkitsisi silloinkaan, vaikka olisi tuollaisiin varaakin. Paljon vähemmällä saa paljon parempaa. Myös tämä luonnollisuus-mielikuvalla myyminen kyllästyttää, kun se ei tarkoita mitään, eikä liity millään tapaa terveellisyyteen tai turvallisuuteen.

    • 8.1.1.1

     Sanni sanoo

     Hyaluronihappoa ei luonnostaan kasvikunnassa esiinny.

     Laveran Firming- ja Cranberry & Argan -linjan tuotteissa on hyaluronihappoa, ja ne on merkitty vegaanisiksi tuotteiksi. Näihin on siis ilmeisesti käytetty tuota eläinvapaata tekniikkaa.

     • 8.1.1.1.1

      Veppe sanoo

      Ainakin niissä Laveran inceissä, joita olen nähnyt, oli natriumhyaluronaatti, eikä hyaluronihappo, mutta sanotaanhan niistä, että lähes sama asia… Bakteerien avulla tuota vissiin on jostain kasareilta asti osattu tuottaa, ja varmaan Egoboostinkin ainesosa sellaista alkuperää on, mutta itseäni vain hämää se ’luonnollinen’. Ei eläimen ruhokaan minulle kuitenkaan luonnoton ole, eikä taas kinkkinen labraprosessi bakteerien kanssa hirveän luonnollinen. Termi ’kasviperäinen’ olisi paljon selkeämpi.

      Mä siis kai jotenkin oletin että se eläimetön tuotantotapa olisi sellainen, mitä olisi kutsuttava synteettiseksi, mutta kaipa sitä sitten voi kikkailla paljonkin ja kutsua sitä vielä luonnolliseksi… Hmm. Ei mulla tosiaan ole oikein riittävästi nämä termit hallussa, mutta ei ole kyllä noilla kosmetiikkavalmistajillakaan, heh! ;) Mutta siis tuota kalakollageenia mä nyt en ainakaan pysty enää luonnonkosmetiikkaimagoon liittämään.

  • 8.2

   momo sanoo

   kiitos veppe tästä muistutuksesta! jostain syystä olen itse alkanut yhdistää luonnonkosmetiikan tiettyjä poikkeuksia, kuten mehiläisvahaa ja lanoliinia paitsi vegaaniseen kosmetiikkaan, että välillä sitä luottaa liikaakin luonnolliseksi itseään markkinoiviin tuotteisiin! pitää siis aina muistaa etsiä vegaanimerkkiä :P kuvottavinta mitä voin kuvitella on eläinten hyväksikäyttö pelkän turhamaisuuden takia… eipä sillä että jonkun maitolehmänkään tai munakanan elämätkään juhlaa olisi tai hyväksikäyttö siinä muodossaan sen hyväksyttävämpää mutta turhamaisuudessa mulla menee ihan ehdoton raja.

   • 8.2.1

    Jumping Juniper sanoo

    No vaikkapa siitä lypsylehmän teurasjätteestä niitä eläinperäisiä ainesosia kosmetiikkaan otetaan. Ei missään ole kasvattamoa ”kosmetiikkakollageenieläimille”. :D Ja se on hyvä vaan että kaikki osat käytetään hyväksi.

 9. 9

  Eve sanoo

  Voisikohan orgaaninen (organic) viitata luomutuotettuun? Jos näin on, vähän kömpelö ilmaisu mun mielestäni noin suoraan käännettynä kun suomenkielinen vastinekin löytyisi.

  -Eve

 10. 10

  momo sanoo

  orgaanisesti tuotettu = hiiliyhdisteiden kanssa tuotettu? :D suoraan sanottuna ärsyttää kun tuota hämärää orgaanista tarjotellaan vähän joka paikassa mainoslauseena. suomeksihan se taitaa tarkoittaa elimellistä tai eloperäistä ainakin bilsassa, ja kemiassa tosiaan hiiliyhdisteitä. muutenkin tästä ennestään tuntemattomasta sarjasta jäi mielikuva pelkästään superruoka- ja hyvinvointitrendillä ratsastavana (luultavasti ylihinnoiteltuna) hömppänä. mutta eihän sitä tiedä vaikka tuotteet olisivatkin oikein mainioita :P

 11. 11

  momo sanoo

  buah, tuo ”kauneusjauhe” on kyllä ihan paras! vain 215e/kg esim. fruktoosista (esim. banaanissa 2,7 g / 100 g, banaani 1,85 e / kg), mustaherukkajauheesta (syöpä marjat sellaisenaan niin saat parhaat hyödyt, mustaherukat taitaa maksaa jonkun ~8e /kg pakasteena?), ja pakurikäävästä (sitäkin saa esim. markkinoilla ison pussukan parilla kympillä jos ei itse halua mennä metsään). Kalakollageeni taas kuulostaa ihan höpöhöpöltä. Ei kai kukaan oo… tekis mieli sanoo että tyhmä mutta sanotaan nyt vaikka niin harhaanjohdettavissa että ostais tuollaista :D :D :D

  • 11.1

   NG sanoo

   Kalakollageeni on kylläkin käytössä jo monissa kauneuslisäravinteissa, eli ei ihan tuulesta temmattua. Kuinka paljon ja miten laadukasta se tässä tuotteessa on, jää arvoituksen asteelle…

   • 11.1.1

    momo sanoo

    Totta kai kollageeni itsessään on täysin välttämätön elimistölle. Käsittääkseni keho tuottaa sitä itsekin ja melko harva suomalainen taitaa kärsiä proteiinivajauksesta pois lukien osastoilla viruvat, kuolemaa tekevät anorektikot. Ei siis ole sellainen aine, jota pitäisi erikseen nappailla purkista, kuten vaikkapa joku D-vitamiini talviaikaan. Siksi höpöä, ja kuvottavaa jälleen että eläinperäistä tuotetta käytetään 100% turhamaiseen hölmöyteen.

    • 11.1.1.1

     NG sanoo

     Hmm, no oikeus mielipiteeseensä kullakin. Mutta jos joku atoopikko (kuten tiedän tapahtuneen) on saanut apua ohueen ja tulehtuvaan ihoonsa kalaproteiinia sisältävien lisäravinteiden avulla, mitä ällöä siinä on..?
     Itsekin useampi vuosi sitten käytin sellaisia tabuja, ja kyllä siinä tilanteessa kaikki apu oli tarpeen.

     Se, mikä itse kutakin auttaa ja mistä on iholle apua, on hyvin yksilöllistä.

 12. 12

  Mirva sanoo

  Kotimainen Philosophy? Mä rrrrakaastan Philosophyn tuotteita ja aion kyllä kokeilla ainakin jotain tuotetta tästä uudesta sarjasta. Ehkä silmänympärysseerumia.

 13. 13

  sanoo

  Moni onkin jo kommentoinut, että luulisi orgaanisella tarkoitettavan luomua. Sinänsä kyllä tosi outo sanavalinta, koska orgaaninen suomeksi kyllä tarkoittaa eri asiaa, orgaanistahan on vähän vaikka mikä. Luulisi, että tähän olisi kiinnitetty enemmän huomiota, etenkin kun kyseessä vaikuttaisi olevan imagoltaan hyvin pitkälti mietitty sarja.

  No, sanavalinnasta huolimatta mielenkiintoisen oloinen sarjana. Hintaluokka tosin on sellainen, että ilman testereitä en ostaisi sokkona. Oletetus tosin mulla ainakin on se, että jälleenmyyjillä on arvokkaammista sarjoista testeripussukoita saatavilla. :)

  Sertifioimattomuudesta olen vähän kahtiajakoista mieltä. Monet firmat eivät tietysti halua profiloitua luonnonkosmetiikaksi, mutta tuskin Supermoodin kohdalla näin voi olla, koska imago nojaa luonnollisuuteen niin paljon? Toinen ajatus onkin sitten se, että onko kyse taloudellisista seikoista (ymmärrettävää) vai siitä, että sertifioimattomuus antaa sittenkin pikkuisen enemmän liikkumavaraa raaka-aineissa? Mulle jää sitten aina vähän sellainen olo, että joudun sitten kuitenkin enemmän ’vaivautumaan’ ja avaamaan incit kunnolla, koska lupaus ’olla luonnonmukainen’ ei mulle tarkoita yhtään mitään. (No okei, kyllä mä incit käyn läpi joka tapauksessa, mutta noin niinkuin periaatteessa! ;)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Toinen ajatus onkin sitten se, että onko kyse taloudellisista seikoista (ymmärrettävää) vai siitä, että sertifioimattomuus antaa sittenkin pikkuisen enemmän liikkumavaraa raaka-aineissa?

   Laitoin Kukkohoville kysymyksen myös tuosta sertifioimattomuudesta, katsotaan mitä hän vastaa. :) Itsekin vähän veikkaisin että syynä voi olla tuo ”enemmän pelivaraa” -juttu.

 14. 14

  anakin sanoo

  Vähän off topic tää mun kysymys mutta kysympä kuitenkin. Sen jälkeen kun aloitit tuon hiilihydraattitietoisen ruokavalion, huomasitko että oliko sillä jotain vaikutusta ihon kuntoon? Sulla on tosi hyväkuntoinen iho kuvien perusteella, ja näytti olevan myös ennen ruokavaliomuutostasi, mutta ajattelin että oletko huomannut esim. ihon värin tasaantumista, pintakuivuuden vähenemistä yms? Itselläni nääs iho reagoi herkästi siihen mitä laitan suuhuni, tuntuu että varsinkin viljat tekevät ihosta samean ja herkästi ”räjähtelevän”.

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Sen jälkeen kun aloitit tuon hiilihydraattitietoisen ruokavalion, huomasitko että oliko sillä jotain vaikutusta ihon kuntoon?

   En huomannut, en minkäänlaista. Ihoni on ollut koko elämäni todella tasapainoinen ja normaali lukuunottamatta yhtä selittämätöntä vuotta, jolloin se pimahti niin (olin 19-20-vuotias) että avun toi lopulta vain Roaccutan.

 15. 15

  Mirri sanoo

  Plussaa kotimaisuudesta. Hypetyksen perusteella olisin odottanut jotain ihmeellisempääkin mutta toivon onnea ja menestystä sarjalle. Kosteusseerumi ja misellivesi kuulostavat kyllä mielenkiintoisilta, ehkäpä joskus innostun kokeilemaan.

 16. 16

  Elli sanoo

  Kauniit pullot, mutta inci ei vakuuta.. Kyllä Mia Höytö -tuotteet kuulostavat paljon enemmän mietityiltä.

  Miksi tuo miselli-vesi on tullut suomeenkin. Höytön sarjassa odottelin pitkään kasvovettä, ja lopputuloksena oli misellivesi. Samoin tässä. Se jättää ainakin mulla ihon tahmaiseksi ja ainakin muutama tuttava kokee asian samoin. Kasvovedestäkin saa kosteuttavan ja hoitavan, niin miksi sen koostumus pitää olla vaahtoava?

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Minäkään en tykkää yhtään miselli/misellaarivesistä (en tiedä kumpi noista on parempi ja ”oikeampi” suomennos…), ja ihan sama ilmiö kuin sulla; iho jää tahmeaksi. Minusta ne eivät oikein sovi muuhun kuin tilanteisiin, joissa iho täytyy nopeasti saada puhtaaksi meikistä eikä vettä ole saatavilla. Esimerkiksi töissä asiakkaiden meikkauspisteessä misellaarivesi oli todella kätevä. Mutta eihän sillä mitään täysin puhdasta tulosta saa…. Näin ainakin itse koen. En ikinä korvaisi ”oikeaa pesua” misellaarivedellä.

 17. 17

  sanoo

  Tyylikäs design pakkauksilla ainakin on ja plussaa siitä, että on kotimainen. Valitettavasti en lukeudu niihin, joiden mielestä pakurikääpä on antioksidatiivinen tuote – Efsakaan ei ole antanut mitään terveysväite-hyväksyntää).

  Olen myös skeptinen superoksididismutaasin tehosta toimia hapettumista ehkäisevana voidemuodossa. Yhdisteet, joilla vapaiden radikaalien hapettumista ehkäistään pitäisi pystyä todentamaan teho luotettavilla ihmistutkimuksilla. En usko, että tällaista on olemassa. Ottaisin mieluummin jonkun biokemian ym perusopuksen ja kahlaisin sieltä ensin vaikka antioksidanttijärjestelmän, sitten lipidien ja proteiinien hapettumisen ja vapaat radikaalit ym. ja tutustuisin sitä kautta siihen, miten elimistö oikeasti toimii.

  Tuotesarjaan on ujutettu tyylikkäästi luonnollisuutta, superfoodia ja ikääntymisen ehkäisyä. Taidan pysyä kuitenkin ”luonnollisissa” ratkaisuissa: vältän aurinkoa vaattein ja aurinkorasvoin, en tupakoi, ulkoilen ja nukun riittävästi sekä syön mieluummin antioksidanttini non-entsymaattisessa muodossa :)

  • 17.1

   Anna sanoo

   Kannattaakin olla skeptinen superoksididismutaasin vaikutuksista, entsyymit (ja proteiinit yleensäkin) denaturoituvat suhteellisen herkästi optimiolosuhteidensa ulkopuolella. En oikein usko että voidetta olisi suunniteltu niin, että esimerkiksi pH ja suolapitoisuus olisi säädetty SOD:ille optimaaliselle tasolle. Lisäksi ympäristössä on paljon proteaaseja, jotka jo huoneenlämmössä pilkkovat proteiinit peptideksi ja aminohapoiksi.

   t. bilsanopiskelija

 18. 18

  anu sanoo

  Voisin kokeilla, mutta tuotteet ovat niin kalliita, että jää ostamatta. ”Rypynpoistajatyyny” kuulostaa todelliselta hittijoululahjalta… ;)

 19. 19

  Tiia sanoo

  Mä veikkaan, että jos se olisi oikeasti luomua, niin sitä ei kyllä unohdettaisi merkitä pakkauksiin harvinaisen selväsanaisesti.

  Sen sijaan orgaaninen (=eloperäistä tai luonnosta peräisin olevaa) on varmasti hyyyyvin joustava käsite kosmetiikkan määrittelyssä. Ja plussapuolena antaa kuluttajille tuon luomu mielikuvan, vaikkei sitä välttämättä tarkottaisikaan…

 20. 20

  sanoo

  Twitterissä Anne vastasikin nopeasti, että eka luomua ja toka luonnollista – Katja Kokko kuulma osaa nopeasti kertoa oleelliset erot ja Anne työstää Saimille ohjeistuskarttaa :)

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Saattoikin arvella että inspiraatio Annen tuotteisiin on löytynyt maailmalta :)

   Oletko huomannut tyynyn käytöllä vaikutuksia ihoosi?

   • 21.1.1

    Dzinni sanoo

    No jos ajatellaan sitä, että monet ikäiseni ovat ryppyisempiä, niin kai se on jotenkin vaikuttanut, silkkipäällisineen :)

 21. 23

  Satu sanoo

  On pakko sanoa, että tuohon tyynyyn petyin pahasti. Muotoilu on outo, mutta siihen saattaisi vielä tottuakin. Hajuun sen sijaan ei. Se on voimakas, muovinen, takertuu niin petivaatteisiin kuin hiuksiinkin ja aiheuttaa järkyttävän päänsäryn.
  Lisäksi tyyny ei tee mitä lupaa. Muutaman yön ajan yritin sitkeästi totutella siihen ja heräsin tyynynkuva poskessa.

  Ugh! Toivottavasti tyynyn saa palautettua…

   • 23.1.1

    sanoo

    Valitettavasti jotain tämän tyylistä osasin odottaa. Suhtaudun skeptisesti näihin sarjoihin, joissa joku julkisuudesta tunnettu tulee promoamaan sarjaa. Vaikutteita on otettu maailmalta, upeita, aidolta terveyskemialta kuulostavia mainoslauseita ja freessi ilme pakkauksessa.

    Kuitenkaan superoksidimutaasin tehosta ei ole vahvaa näyttöä ja entsyymien denaturoituminen on fakta jne. Jos ihmiset tutkisivat asiaa pintaa syvemmältä, niin moni naisille markkinoitu ”terveystuote” jäisi ostamatta.

    Anteeksi vuodatukseni-en vain pidä siitä että kalliilla hinnalla myydään ilmaa.

    Hyvää joulua!

  • 23.2

   pillowcase sanoo

   Hei, juuri hypistelin tyynyä Sokoksessa…olisitko halukas myymään omasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.