Miten menee Trind Nail Repair -kuurilla?

Olen nyt käyttänyt Trind Nail Repair -kynnenkovettajaa tasan kolme viikkoa.

Sanoisin, että vaikutus on ehdottomasti havaittavissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kynteni kasvavat todella hitaasti, ja kasvuunhan aine ei luonnollisestikaan vaikuta. Pituutta kynsiin ei siis ole hurjasti ehtinyt kertyä kolmen viikon takaisesta tilanteesta, mutta kynsien koostumus on täysin muuttunut.

Trindin Nail Repair’han toimii siten, että sen sisältämä formaldehydi ikäänkuin sulattaa yhteen kynnen eri kerrokset, jolloin ne eivät enää lohkeile. Formaldehydi muodostaa kynnen keratiinissa uusia kaksoissidoksia, minkä seurauksena kynnet kovettuvat.

Kyse on vahvasta ja helposti ärsyttävästä aineesta (ja myös herkästi allergisoivasta, käyttö oman harkinnan mukaan), ja lakkaa laittaessa on varottava ettei sitä osu kynsinauhoihin. Minä en ole saanut kolmen viikon aikana mitään reaktioita Nail Repairista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitettuani Trind-kuurin, ei yksikään kynteni ole lohjennut. Kuten kollegani Sara, jonka kynsimenestyksen inspiroimana päätin Trind Nail Repairia kokeilla, minäkin olen huomannut kynsien värin jotenkin vaalenneen, kynsistä on tullut ikään kuin kirkkaammat.

Ja siis… en tajua miten tämä voisi olla mahdollista… mutta jotkut liuskoittuneet/vaurioituneet kohdat, joita minulla oli kynsissä kuurin aloittaessani, ovat mystisesti…. kadonneet. Alla olevista kuvista näkyy (joten kuten) mitä tarkoitan.

Kynnet_oikeakasi_elokuu14_rd

Oikean käden kynnet 19. elokuuta. Keskisormen kynsi on liuskoittunut ja nimettömän kynnen kärjestä on lohjennut pala päällimmäistä kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilanne nyt. En ole leikannut keskisormen kynttä, vähän vain viilannut reunoista. Liuskat ovat kadonneet. Nimettömässä oleva repeämä on sekin jotenkin… hälvennyt…

En käsitä miten tämä ilmiö voisi mitenkään olla mahdollinen, eihän formaldehydi niitä jo olemassa olevia liuskottumia ja muita pinnan vaurioita voi kadottaa.

Jos joku keksii selityksen niin I’m all ears. :)

Kynnet080914

Kauniithan nämä ei ole (default! ^_^), mutta terveen näköiset. Todellakin ihan eri näköiset kuin kolme viikkoa sitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heh – tämä ei liity kynsiin mitenkään, mutta olin eilen Koukounariesin rannalla, jossa hiekka kimalteli aivan mielettömästi. Kun hiekkaa hieroi käsiin ne kimalsivat kuin glitterpölyn jäljiltä. Sehän on micaa…! :) Meikeistä ja voiteista tuttu kiillemineraali. :) Rantahiekan mica-partikkelit olivat tosi isoja, juuri sellaisia glittereitä joita inhoan luomiväreissä kun ne varisevat ja lopputulema on aina se että itse luomilla kimalletta ei ole lainkaan, mutta muualla kasvoissa kyllä. Kosmetiikan tarpeisiin micaa jauhetaan eri kokoiseksi, ja esimerkiksi mineraalimeikeissä mica-hiukkaset ovat yleensä todella hienojakoista ”pölyä”.

Kuvaan tuota rantahiekan mican kimallusta ei oikein saanut tallentumaan… Livenä iho oli todella makean näköinen, en ole ikinä ennen sattunut näin ”micaiselle” rannalle..! ^_^

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pahoitteluni taas kynsikuvistani pahoinvoiville ihmisille, mutta halusin vielä liittää kuvan oikean käden peukalostani. Sen kärjessä oleva lohkeama on ”pysähtynyt” – Nail Repairin myötä se ei enää edennyt. Minulla on kummankin peukalon päässä tällaiset isot lohkeamat, ja niistä on erityisesti pystynyt näkemään tuon formaldehydin ”liimaavan” vaikutuksen.

Mun peukalon kynnet on muutenkin tosi kovat ja vahvat, nyt ne on niin kovat että (yökötys-varoitus…!) olen veitsen puutteessa kuorinut niillä porkkanoita…! :D (Tottakai pesin porkkanat sen jälkeen huolellisesti…!!)

Kynnet080914_vasen2

Tällä hetkellä jatkan Trindin käyttöä niin, että lisään sitä 3-4 päivän välein. Ensimmäiset kaksi viikkoa lakkakerros on uusittava päivittäin jotta formaldehydi pääsee kunnolla pureutumaan kynteen. Trind suosittelee pitämään näiden kahden intensiivihoitoviikon jälkeen viikon mittaisen tauon jolloin tuotetta ei käytetä ollenkaan. Sen jälkeen lakkaa voi käyttää aluslakan tavoin.

Koska formaldehydipitoiset tuotteet kuivattavat kynsiä todella paljon, on kuurin aikana muistettava myös kynnen kosteutus. Öljyäminen on siis ehdottoman tärkeää. Jos laiminlyö kosteutuksen, kynnestä tulee pian niin kuiva että se napsahtaa helposti poikki kuin kuiva oksa.

Otin mukaan reissuun Biodellylta saamani Benecosin kynsiöljykynän. Tai luulin sitä öljyksi, mutta aine on itse asiassa koostumukseltaan enemmänkin rasvamaista, kuin kynsisalvaa. Vähän niinkuin Badgerin Cuticle Balm.

BenecosOrganicNailCarePen

Ainesosat ovat jojoba-, kookos- ja manteliöljy, sheavoi, kamomilla ja e-vitamiini. Koostumuksen puolesta arvelisin, että sheavoita on tässä eniten, mutta ainesosat on mainittu kynässä tuossa järjestyksessä.

* * *

Laitan seuraavaa raporttia sitten, kun kynnet ovat saavuttaneet pituutta. :) Toivotaan että saavuttavat. ^_^

Kommentit
 1. 1

  Nimetön sanoo

  Justiin eilen ostin ton hoitolakan, kovasti mietin, että viitsinkö, kun ei noista ole koskaan oikeasti hyötyä, mutta nyt on toiveet korkealla! Kun kynnet kyllä kasvavat hyvin, mutta liuskoittuminen on iso ongelma! Voiko ton päällä käyttää ihan normaalisti värilakkaa, vaikka on tolla kuurilla, jos vaan joka tapauksessa vaihtaa sen lakan joka päivä?

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Voiko ton päällä käyttää ihan normaalisti värilakkaa, vaikka on tolla kuurilla, jos vaan joka tapauksessa vaihtaa sen lakan joka päivä?

   Kyllä voi :)

 2. 2

  Speekka sanoo

  Formaldehydi. Kuulostaa kyllä järkyttävälle, että kynsiin voi laittaa, mutta kynsinauhoja pitää varoa. :O Noh, eiköhän sitä tässä maailmassa saada kemikaaleja suunnalta jos toiseltakin.
  Eikös olisi helpompi kasvattaa kynsiä, jos aloitus olisi samasta pituudesta? Silloin myös kärkien heikkoudet olisivat poissa, ns. puhtaalta pöydältä.
  Noi vinksin vonksin olevat pituudet eivät näytä kovin esteettisiltä muutenkaan.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Noi vinksin vonksin olevat pituudet eivät näytä kovin esteettisiltä muutenkaan.

   Eivät todellakaan :) Mutta sellaiset ne ovat olleet koko kynsienkasvattajan elämäni ^_^ Kukin tyylillään, tämä on minun.

 3. 3

  milipili sanoo

  Tekisi mieleni kokeilla, mutta jos Opin Nail envy on olevinaan samanlaista niin sitten tästäkään ei ole hyötyä. Mullahan nail envy lisää liuskostumista.

  • 3.1

   Sanni sanoo

   mutta jos Opin Nail envy on olevinaan samanlaista niin sitten tästäkään ei ole hyötyä.

   Nail Envyssä on paaaaaljon vähemmän formaldehydia, eivät ole samanlaisia koostumukseltaan.

 4. 4

  sanoo

  Trind nail repair on huippu tuote ja toimii oikeasti! Oon käyttäny jo vuosia ja ilman ei voi elää! :) Kynsistä tulee ihan supervahvat ja juuri toi perus kiiltävä lakka jopa näyttää hyvältä.

  • 4.1

   Nimetön sanoo

   Aivan samaa mieltä. Olen käyttänyt vuodesta 1999. En voi elää ilman. Mahtava tuote.

 5. 5

  sanoo

  Hienoa kuulla kynsionnistumisesi :) mullakin Nail Repair teki kynsistä vaaleammat ja niistä hävisi se keltaisuus. Jännä ilmiö mutta ihan tuttu siis. Mulla on tuo Benecosin kynä ja se on tosi kätevä, imeytyykin niin nopeasti :)

 6. 6

  Kati sanoo

  Oho, huomattava ero kynsissäsi! Itse kärsin myös liuskoittuvista kynsistä ja nyt kyllä todella houkuttelee hankkia tuo Trind. Ainoa, mikä mua epäilyttää, on laiskuuteni: saanko vaihdettua Trindin joka päivä…

  Sitten tällainen aihepiiriin kuulumaton juttu (en tiedä, keneltä muultakaan voisin tätä kysäistä). Mulla on sellainen vaahtoputsari kasvoille. Eilen otin sen ekaa kertaa käyttöön (on ollut kaapissa marinoitumassa sellaisen puoli vuotta). Mutta voi itkut, pumppu ei toimi ollenkaan! Olen irroittanut sen pumpun ja huuhdellut lämpimälllä vedellä – ajattelin, josko se olis tukossa – mutta ei auttanut tilannetta. Voikohan tuon nesteen nyt sitten siirtää tavalliseen pumppupulloon: muodostuuko se vaahtoputsarin vaahto siitä pesuaineesta itsestään vai pumpusta?

  Ehkä hieman tyhmä kysymys, mutta kiitos, jos sulla on aikaa vastailla sieltä reissusta :)

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Mä pelkään, että se pumpun luoma alipaine (tai joku sellainen) muodostaa sen vaahdon. :/ Mutta kokeilemalla selviää. Harmi kun Suomessa ei ole MUJIa – muuten olisin neuvonut sua ostamaan MUJIsta uuden tyhjän pumppupullon ja siirtämään putsarin siihen. Jos sulla tulee lähiaikoina asiaa Tukholmaan niin käys kotiuttamassa Åhlensin MUJIlta sellainen. ;)

   (En ole nähnyt tyhjiä pumppupulloja muilla merkeillä kuin MUJIlla.)

 7. 7

  Kati sanoo

  Ai niin, unohtui tuosta edellisestä viestistä, että todella vahva peukalonkynsi, jos olet saanut sillä porkkanoitakin kuorittua :D Mua tuo ajatus ei kyllä yhtään, kuulostaa pikemminkin oikein käytännölliseltä ;)

 8. 8

  -päivi- sanoo

  Hei,
  huippua että sait tuon toimimaan sinulla.
  Minulle ei tuosta tuotteesta ollut mitään apua.
  Nyt olen syönyt kolme kuukautta Ladyvita Beauty pillereitä ja kynnet ovat kasvaneet hurjasti, eivätkä ole lohkeilleet ollenkaan.
  Vähensin ne kuukausi sitten kahteen tablettiin, sillä aloitin
  toisen tuotteen siinä ohella; Biotiini Strong Nail&Hair . Aivan huiput tuotteet ja minulle tosi tehokkaat.

 9. 9

  Inka sanoo

  hahhaa, vai porkkanoita olet kuorinut :D
  Mutta olisihan tuossa ihan riittävästi ja liikaa jo pituutta, vaikkakin tasoittaisit toista senttiä pois, ja samalla malli pikkasen tähän päivään paremmin sopivaksi pyöristyisi.
  No hyvä jos niistä kuiten jotakin hyötyä.. :))

 10. 10

  sanoo

  Hmm tätä pitää ehkä kokeilla. Mulla varsinkin talvea kohti alkaa liuskoittuminen ärsyttää ihan kunnolla. Ei ole kiva lakatakaan sellaisia kynsiä joihin liuskat vetää hirveät montut joskus. Kiitos vinkistä :)

 11. 11

  M sanoo

  Ooh, täytyypä kai sitten kokeilla! Vaikka tuo formadehyldi vähän epäilyttääkin..

  Mutta hei, mun on pakko kysyä sulta. Oon alkanut suihkuttamaan nyt tässä lähiaikoina hajuvettä suoraan iholle (ennen laitoin vaan paidalle tai todella vähän iholle), ja sen jälkeen mulle on ilmaantunut suorastaan finnejä tuohon rintakehän alueelle mihin oon sitä suihkinut. Voisko sillä alkoholilla jota nää hajuvedet sisältää olla jotain vaikutusta tähän? Vai onko muuten vain mahdollista että käy noin?

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Voisko sillä alkoholilla jota nää hajuvedet sisältää olla jotain vaikutusta tähän? Vai onko muuten vain mahdollista että käy noin?

   Mä luulen, että itse hajukemikaaleilla on enemmän osaa asiaan kuin alkoholilla. Harvemmin kuulee, että alkoholi aiheuttaisi finnejä, mutta hajusteet sen sijaan kuuluvat ärsyttävimpiin kosmetiikan kemikaaleihin. En voi väittää kuulleeni että tuoksuainesosatkaan toisivat finnejä, mutta alkoholi tuntuu silti vielä epätodennäköisemmältä vaihtoehdolta.

  • 11.2

   Nimetön sanoo

   Itse en voi esimerkiksi kaulaan suihkauttaa hajuvettä enää ollenkaan, kun siihen nousee heti (ärtymyksestä?) finnejä. Käytän hajuvettä ainoastaan ranteisiin ja hiuksiin, joskus vaatteisiin. Oma ihoni on muutenkin hankala siltä osin, että hartiat, rintakehä ja kasvot reagoivat todella herkästi esim. pesuaineisiin ja voiteisiin juurikin aknella. Eli täällä on ainakin ihan tuttu ilmiö tuo hajuvesien aiheuttama näppyyntyminen. Tiedä sitten mikä ainesosa sitä aiheuttaa… Voisiko kyseessä olla alkoholin aiheuttama ihon kuivuminen, koska itsellä ainakin kuivattavat aineet aiheuttavat tuota aknea koko yläkroppaan?

   • 11.2.1

    M sanoo

    Joo, mulla on sama juttu. Pakko sanoa, että se on tosi ärsyttävää :D Muuten kun iho aika ”karski”, kun kestää esim. jaloista tosi hyvin kuivumatta ja näin, mutta jotenkin tuo rintakehä on nyt alkanut temppuilla.

    Oon ite miettiny myös tuota kuivattavaa ominaisuutta, mutta toisaalta vaikka oon yrittänyt sit vastapainoksi rasvailla enemmän niin en oo kuitenkaan huomannut mitään eroa?

 12. 12

  Maisa sanoo

  Hei! Ostin tänään nämä innoissani kokeiluun :) ostin myös tämän kynsinauhavoiteen. Kumpi kuuluu pistää ensin, kynsinauhavoide suojaamaan vai tuo lakka ja sitten vasta päälle kynsinauhoille tuota voidetta? :D

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Mun mielestä järjestyksellä ei itse asiassa ole väliä (vaikka ohjeissa lukeekin että suojaa kynsinauhat), kun lakkaa vain levittää sellaisella marginaalilla ettei se koske kynsinauhoihin. Itse olen jättänyt reilusti ainakin millin tai parin raon kynsinauhaan.

   Mikäli voiteen levittää kynsinauhoille ensin, sitä leviää suurella todennäköisyydellä myös kynsille, ja lakka taas ei kunnolla tartu rasvaiseen kynteen. Mä siis laittaisin kynsinauhavoidetta vasta Nail Repairin jälkeen, lakan kuivuttua.

 13. 13

  kuorotipu sanoo

  Mä sitten niin tykkään noista sun horror-kynsistä, enkä vaan käsitä miten jengi jaksaa vuodesta toiseen niitä kauhistella :D

  Kynsien hyötykäyttö kuulostaa yksinomaan fiksulta. Itsellä myös pitkät ja vahvat luonnonkynnet, joilla tulee rapsuteltua milloin mitäkin. Ongelmana mulla on enimmäkseen hyvin pitkä kynsipeti, tai lähinnä se kohta mistä kynnet kiinnittyy sormeen siellä alapuolella. En saa ikinä kynsiä lyhennettyä kunnolla ja se ”kiinnike” myöskin repeää helposti, mikä ei tunnu mukavalta :/

  • 13.1

   Sanni sanoo

   enkä vaan käsitä miten jengi jaksaa vuodesta toiseen niitä kauhistella :D

   Hehheh, niinpä :) Mutta aina tulee niitä uusia lukijoita jotka ei ole lukeneet aiempia ”kynsiavautumisia” eivätkä vielä ole perillä siitä, että kynteni ovat tuon näköiset ihan tarkoituksella… :P ^_^ Tietysti aina on ihmisiä jotka eivät voi ymmärtää mitään mikä poikkeaa heidän estetiikan tajustaan, se sallittakoon heille. Itsekään en ymmärrä trikoo-”housuja”, mutta en mene kenellekään koskaan hämmästelemään että miten he voivat liikkua ihmisten ilmoilla vaatteessa, joka minun logiikkani mukaan kuuluu joko kuntosalille tai alusvaatteeksi. :D

 14. 14

  Tanja sanoo

  Hei!
  Tuon Saran kynsimenestyksen ja nyt varsinkin näiden sun kuvien jälkeen päätin minäkin kokeilla saisinko liuskoittuvista ohuista kynsistäni yhtään paremman näköiset. Nyt vaan jäin pohtimaan sitä, että jos lakka pitää poistaa päivittäin ja lakata uudestaan, niin sopiiko siihen tarkoitukseen aivan tavallinen kynsilakanpoistoaine vai pitääkö olla trindin omaansa? Ja mikä sitten olisi hyvä balsami tai öljy kynsille, sellainen kohtuuhintainen? Ja käytetäänkö sitä samaan aikaan nail repair:n kanssa? Terv. noviisi asialla

  • 14.1

   Sanni sanoo

   niin sopiiko siihen tarkoitukseen aivan tavallinen kynsilakanpoistoaine vai pitääkö olla trindin omaansa? Ja mikä sitten olisi hyvä balsami tai öljy kynsille, sellainen kohtuuhintainen? Ja käytetäänkö sitä samaan aikaan nail repair:n kanssa?

   Mikä tahansa asetoniton kynsilakanpoistoaine sopii. :)

   Balsameita ja öljyjä on markkinat ihan pullollaan, Trindin omaa Kynsibalsamia käyttää moni Nail Repairin kanssa, mutta jos haluaa kaikkein halvimman vaihtoehdon niin se on Dependin mini-Myrrh-kynsiöljy (juttua esim. täällä), maksoi viimeksi Kicksissä vieraillessani muistaakseni 3,10€. Dependillä on myös isommissa pulloissa myytäviä, hieman hinnakkaampia kynsituotteita, mutta kannattaa valita tuo pikkupullossa myytävä öljy, se on ihan samaa kamaa kuin kalliimmat, ”hienomman” näköisiin pulloihin pakatut Depend-öljyt ja -balsamit.

   Öljy kannattaa hieroa kynsiin iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

   • 14.1.1

    Tanja sanoo

    Kiitos paljon avustasi. :-) voin siis marssia lähimpään markettiin hakemaan sen asetonittoman kynsilakanpoistoaineen ja poiketa hakemaan tuon öljyn samalla kun satun kyseisen liikkeen ohi kulkemaan. :-) sitä tuskin ihan heti parina ensimmäisenä päivänä tarvitsen.

 15. 15

  Jonttu sanoo

  En kysy kynsistäsi, vaikka ne kauniit ovatkin, vaan ruuasta jälleen kerran.:) Eli syötkö rahkaa ihan rasvaisena versiona? Entä käytätkö maustettuja kahvijauheita?

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Syön rahkaa nykyään aika vähän (raejuusto-ricotta-soijajogurtti-mix on nykyinen maitotuotesuosikkini! ^_^ – ja paljon vähähiilarisempi kuin rahka), mutta silloin kun syön rahkaa, niin ehdottomasti rasvaisinta mitä löytyy, Lidlin on suosikkini (ja vähähiilarisin :p). Suomessa kun ollaan niin hulluina vähärasvaisiin tuotteisiin, niin täältä ei oikein kunnon rahkaa meinaa löytääkään. Muualla Euroopassa, esim. Saksassa ja Ranskassa, meidän rasvattomat rahkat (ja raejuustot) ovat lähes tuntematon ilmiö, siellä rahkat ja raejuustot ovat järjestään paljon rasvaisempia, jopa 10-prosenttisia. Meillähän jo 2-prossaista pidetään ”rasvaisena”…! Rasva kuuluu luonnollisesti maitotuotteisiin, rasvattomat versiot on epäluonnollisia jalosteita.

   En käytä maustettuja kahvijauheita, haluan kahvini kahvin makuisena. :) Silloin tällöin saatan lisätä kanelia tai kardemummaa, mutta that’s all. Ja joskus harvoin tulee tehtyä suklaakahvi pikakahvista ja kaakaojauheesta. :)

   • 15.1.1

    Jonttu sanoo

    Itsekin tykkään tuosta Lidlin rasvaisimmasta rahkasta, niin paljon parempi maku kun vähärasvaisessa. Melkein voisin syödä pelkkää rahkaa, kun taas tuo vähärasvainen ei mene alas kuin hedelmillä höystettynä. Lopetan suosiolla tuon rasvattoman ostamisen.

 16. 16

  Hay sanoo

  Moi,

  Missä vaiheessa ”kynsirutiiniasi” käytät tuota hoitoöljyä/salvaa? Ei kai lakka tuon päälle ainakaan tartu?
  Totesin muuten viime talvena onnettoman hauraiden kynsieni suorastaan RAKASTAVAN Burt’s Beesin sitruunaista kynsivoidetta ja silloin sainkin kynnet kasvamaan täysin ilman vahvistavia lakkoja, mikä ei ole koskaan ennen onnistunut.
  Ja olen muuten kuullut sukulaiseltani legendaa, että hänen paperinohuet kyntensä muuttuvat aina kivikoviksi Välimerelle matkustaessaan! Tuohan vois olla ihan pätevä syy muuttaa ihan pysyvästi turkoosimpien vesien äärelle.. :D

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Missä vaiheessa “kynsirutiiniasi” käytät tuota hoitoöljyä/salvaa? Ei kai lakka tuon päälle ainakaan tartu?

   Joo, ei missään nimessä ennen hoitolakkaa. Laitan kynsirasvan aina iltaisin nukkumaan mennessä.

   Välimeren ilmasto tosiaan on suotuisa kynsille… :) Kiitos ilmankosteuden. Eli täällä kynteni ovat muutenkin luonnostaan ”kosteammat” kuin kotioloissa. Mutta Kreikkaa ei voi tällä kertaa kiittää kynsieni kunnon paranemisesta, näin nopeasti (olen ollut täällä 10 päivää) ei ilmasto voi kynsien rakennetta muuttaa. Ehdin käyttää Trind-kuuria Suomessa kaksi viikkoa ennen tänne lähtöä.

 17. 17

  Miia sanoo

  Tässä Nail repair -hypetysaallossa haluaisin muistuttaa yhdestä jutusta: tarkkaile kokonaisuutta! Jos ennen hyvät kynnet alkavat muuttua hauraiksi ja huonoiksi, se voikin olla merkki sairaudesta! Eli mieti & tarkkaile löytyykö muitakin oireita mahdollisesti…?

  Itelleni nimittäin kävi niin, että elämäni ajan terästä olleet kynnet alkoivat kuivua, muuttua liuskottuviksi ja lohkeileviksi. Hiuksetkin kuivuivat ja alkoivat katkeilemaan. Kosteusvoiteita kului purkkitolkulla, kun ihokin kuivui. Ensin pistin kaiken raskauden ja imetyksen piikkiin, mutta eihän sekään rasite vuosia kestä. Sitten rupesin syömään kalsiumia ja kaikkea muuta mahdollista vitamiinia, koska niiden puutehan minua selkeästi vaivasi. Näkihän sen jo bloggareiden hyvistä tuloksista lisäravinteiden kanssa.

  Sitten satuin menemää lääkäriin ihan toisen oireen vuoksi. Lääkäri nyökytteli hetken ja lähetti labraan. Sieltäpä paljastui kilpirauhasen vajaatoiminta, ja sillä sekunnilla ymmärsin kaiken. Hiukset, kynnet, iho… kaikki klassisia oireita, jotka missasin, vaikka suvussani esiintyy kilpirauhassairauksia. ”Itsehoidollani” vaan pitkitin tilannetta, vaikka lääkäriin olisi pitänyt marssia aikaisemmin. Vaiva vaan tuntui niin vähäpätöiseltä eikä lääkäriasialta ollenkaan. Eli siis kehotan kaikkia ynnäämään yhteen 1 ja 1 ja katsoa, ettei vaan tule vastaukseksi 2. Ja sitten vasta Trind -kuurille! :)

 18. 18

  sanoo

  Mun on ihan pakko julkaista omat kesäiset kynsikuvat, kun sain kasvatettua pelkän ahkeran öljyämisen ja lakan käytön avulla itselleni superihanat kynnet <3 Vieläkin on ikävä niitä ja pohdin, olisiko Trindkin mulle sopiva juttu. Kynnet kasvaa hitaasti eikä siinä mitään, mutta juuri lohkeamat häiritsee… Täytyy katsoa, jos vaikka osuisi tarjous tästä vastaan :) Kiitos siis postauksesta!

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Mun on ihan pakko julkaista omat kesäiset kynsikuvat, kun sain kasvatettua pelkän ahkeran öljyämisen ja lakan käytön avulla itselleni superihanat kynnet <3

   Jee :) Onnea!

 19. 19

  sanoo

  Mulla on ollut tuo sama Benecosin kynsinauhaöljy käytössä. Applikaattori on kieltämättä ihan kätevä. Olen yrittänyt ottaa tavaksi, että tekisin pienen öljyhoidon telkkaria katsellessa, mutta aika usein koko homma unohtuu. Pitäisi varmaankin muistaa se päivittäin, jotta kunnon tuloksia tulisi. :)

 20. 20

  Tanja sanoo

  Heips!
  Palaanpa vielä aiheeseen trind nai repair ja depend myrrh oil. Olin sitten liian laiska lähteäkseni kicks:n sitä hakemaan, joten nappasin marketista muiden ostosten lomassa matkaani mavalan mavaderma kynsiöljyn, sopi vielä mun budjettiin sekin kun sain sen vähän reilulla viidellä eurolla. Aloin sitten kuitenkin tutkailla noita trindin tuotteita vielä hieman tarkemmin (malttamaton kun olen, niin kynnet pitäis saada heti vahvoiksi ja pitkiksi) miksi se nail balsam on niin suosittua. No syykin siihen löytyi, nail balsam ei sisällä öljyä joten sitä voi käyttää yhdessä tuon nail repair:n kanssa.:-) Joten nyt aion sitten yhdistää tuon balsamin ja repairin ja niiden lisäksi antaa kynsille extrana niitä öljyhoitoja. :-) Ihan vaan vinkkinä jos sitä joku muukin sattuu ihmettelemään. :-)

  • 20.1

   Sanni sanoo

   No syykin siihen löytyi, nail balsam ei sisällä öljyä joten sitä voi käyttää yhdessä tuon nail repair:n kanssa.:-)

   Jees, tämän tieskinkin :) Joku lukija kertoi aiemmin että se kuivuu kynnelle kokonaan nopeasti ja sitten vain Nail Repair päälle. :)

   Joten nyt aion sitten yhdistää tuon balsamin ja repairin ja niiden lisäksi antaa kynsille extrana niitä öljyhoitoja. :-)

   Kuulostaa winner-kombinaatiolta :)

 21. 21

  sanoo

  Haha, porkkanoita :D

  Hitsiläinen, pitäisiköhän mun kokeilla tätä lakkaa uudestaan. Edellisellä kerralla kävi juuri niin, että kynnet napsahteli ihan mistä tahansa syystä katki. Jos nyt öljyäisi oikeen huolella.

 22. 22

  jazza sanoo

  Tänä aamuna päästelin pahoja ilmauksia, kun vaivalla kasvattamistani kynsistä yhden kärjestä napsahti pinnasta puolet pois. Siis kynsi ei katkennut vaan iso pintapala lohkesi irti. Siinä sitten pohdin noita sinun ja kollegasi kynnenkovettajajuttuja ja takaraivossa alkoi kaihertaa, että mulla pitäisi olla joku tuollainen jossain. Osaatko sanoa, onko tämä samaa tavaraa (kuva löytyi netistä, toivottavasti toimii):

  http://i412.photobucket.com/albums/pp202/heartcoreblogg/TrindNailRepairPurePearl.jpg

  Pulloni on vuosia vanha ja aineen väri on kuvan hentoa roosaa, ei tuollaista vaaleaa kuin sinulla. Voisiko se silti olla samaa? Takaetiketissä varoitellaan formaldehydistä ja kehotetaan suojaamaan kynsien ympäristö vaseliinilla ennen käyttöä.

  En tiennyt tuosta kuuriluonteisesta aloituksesta (kuka sitä nyt ohjelappuja lukee :D), siksi se ei kai aiemmin toiminut. Mulla kynsilakka voi kestää toistakin viikkoa, joten käyttöjen väli jäi tosi pitkäksi. Mutta jos tuo on samaa ainetta, mä pääsisin heti seuraavan lakanpoiston yhteydessä aloittamaan tuon oikeaoppisen käytön.

 23. 23

  Tiia sanoo

  Hei, mä ostin tätä. Ihan kokeilumielessä, kun kaikki ovat hehkuttaneet. Tulos(?!): yksi viikko, kaksi levityskertaa, kaksi juuresta katkennutta (ihanaa täydellistä)kynttä (sattu niin saa*anasti!!!). Annoin työkaverille kokeiluun, not my cup of tea. Ilmeisesti kynteni ovat riittävän vahvat luonnostaan…

  Toki saattoivat vaan sattumalta katketa juuri tälllä viikolla muuten vaan. Autolla oli osuutta asiaan…

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Mulla on myös katkennut kaksi kynttä juurestaan menneellä viikolla…. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.