Mitä isot edellä….

…sitä pienet Dependit perässä.

Depend_CrackedEffect

Eli nyt on sitten IsaDoran Graffiti-lakoille saatu edullisempi kilpailija. ”Crackle”-huuma ei ota laantuakseen! ^_^

Kuka on jo bongannut Kickseistä (ja missäs muualla näitä myydään?) Dependin Cracked Effect -lakat?

Sävyvaihtoehtoja on kuusi; musta, valkoinen, punainen, hohtavansininen, violetti ja pinkki. Hintaa 3,90€. Itse ostin tänään valkoisen, kun olin sitä jo pitkään kaavaillut hankkivani IsaDoralta. No, mielellään säästin 4,10€. :) Dependin pullo on vain yhden millin pienempi kuin IsaDoran (Depend 5ml, ID 6ml.) Violettikin kiinnostaa, tai pinkki. Näen jo sieluni silmin keltaiset kynnet violetilla crackle-pinnalla…..

Taiteilin äsken esimieheltäni pöllimäni idean ruskea-valkosista kynsistä; alla Essien Mink Muffs -sävyä ja päällä Dependin valkoinen Cracked. Keskisormen lohkeamista ei tullut niin nätit kun vedin siihen kaksi siveltimenvetoa.

Ruskeavalkoinen_cracked

Ruskeavalkoinen

Joko alatte kyllästyä ”graffiti”lakkoihin? :)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  itse en ole vielä saanut ostettua yhtään graffitti-lakkaa, ne kun on aina loppunu sokoksesta =/ haluaisin kyllä kovasti kokeilla :)

 2. 2

  eng sanoo

  Kiitos vinkistä! En ole vielä hankkinut graffitti-lakkaa, mutta pitkään olen jo himoinnut :) Pitääkin tulla poikkeamaan Kicksissä heti kun kerkeän niin pääsee kokeilemaan :> Aika helposti saa tehtyä sellaista kivaa säväystä kynsiin.

 3. 3

  sanoo

  Noin edullisena versiona tuota voisi jo kokeillakin! (: Olen nimittäin yleensä tosi nopeasti kyllästyvää sorttia mitä kynsiin tulee, suosikkilakat tuntuu vaihtelevan viikoittain. Kiitos vinkistä!

 4. 4

  sanoo

  Silloin kun nuo tuli niin olin aluksi että ”eeeih!!” mutta nyt alan lämmetä ajatukselle, varsinkin jos niitä noin pieninä ja kohtuu halpoina versioina saa! :}

 5. 5

  MiNi sanoo

  Mä en ole vielä kokeillut ni en oo viel kyllästynykään :) Haluisin kokeilla, mut kicksejä ei täs iha likellä oo. Mut pitää pistää mies ostamaan tuota :D Siitäkös se tykkää! (mennä nyt kosmetiikkakauppaan helsingissä ku se ei tykkää helsingistä muutoinkaan ku käy töissä siellä :D )

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Kyllä se nyt naisensa puolesta uhrautuu, eikös vaan? ^_^ Annat sille lapun mukaan niin sen ei tarvitse nolona yrittää tavata kassalla että ”sellainen kräk-led e-fet-jotain” :D

 6. 6

  sanoo

  Ääh, vieläkin? graffitilakat eivät vain ole minun juttu. Enkä tule kokeilemaan niitä edes edullisempana versiona.

 7. 7

  arska sanoo

  Pari viikkoa jaksoin olla innoissani kun ne isadoralta ilmestyi. Innostus laantui varmaankin siihen, että noilla on hemmetin vaikea saada kaunista tasaisesti lohkeilevaa pintaa. Jos vetää pari siveltimenvetoa päällekkäin peli on menetetty. Tulee ihme paksuja isoja halkeamia ja kökköjä helposti ja sitten toinen reuna kynnestä voi olla ihan ohutta… Ja korjaaminenhan ei ole kovin helppoa, kun saa vetää alus ja värilakatkin siinä samasa uudestaan. EI kiitos :D Ja näyttääkö tuo edes hyvältä, taisi olla vaan uutuuden viehätyksen huumaa.

 8. 8

  sanoo

  Itse asiassa uusimmat OPI-mallistot (Katy Perry ja Serena Williams) esittelevät kanssa cracklelakan. OPI jopa väittää uuden Black Shatter coatinsa olevan ”revolutionary”. =P

 9. 9

  Kuorotipu sanoo

  Tällä hetkellä kynsissä pohjalla neonkeltainen lakka ja päällä musta graffiti. Näyttää aika veikeältä ja oon useamman päivän jo jaksanut näitä katella.

  Tykkään siitä miltä graffitilakka näyttää, mutta epätasainen röpelöinen pinta houkuttelee koko ajan repimään lakkausta pois :D

  Olen joutunut siis monen vuoden lakkaustauon jälkeen opettelemaan kynsien lakkauksen uudelleen. Aiemmin onglmana on ollut, että samantien lakan kuivuttua aloin automaattisesti (alitajuisesti) repimään lakkaa pois. Nyt saan lakat pidettyä niin kauan kun lakka pysyy siistinä, mutta kun lakka vähänkin jostain kuluu (niin että sen tuntee sormella) on itsehillintä koetuksella :D

 10. 10

  Rairuu sanoo

  Hmmmm ehkä voisikin kokeilla, nyt jos kerta on halvemmalla ja vielä minipullossa. :) Aiemmin olen vältellyt mutta nyt pikkuhiljaa olen alkanut lämmetä noille.
  Kiitos vinkistä, täytyy poiketa siis Kicksissä kun seuraavan kerran lähtee kaupunkiin!

 11. 11

  Tipi sanoo

  En ole onnistunut vielä näkemään kenellekään livenä tällaista tyyliä, joten tahdon itsekin kokeilla!

 12. 12

  kerttu sanoo

  Ostin kesällä lakan, mutta kyllästyin tosi nopeasti! Musta tuo graffittilakka on tosi kiva, mutta se näyttää toisaalta kaukaa / nopeasti katsottuna vähän epäsiistiltä :(
  Mulla on sinivihreä graffittilakka, joten kokonaisuudesta tulee vaaleankin pohjan kanssa aika tumma. Nyt voisi ostaa tuollaisen vaalean päällislakan, jospa tuloksesta tulisi vähän hillitympi ja siistimpi.
  Tutustuin tuohon Depend-lakkaan vasta ihan taannoin. Mainio tuote! Pysyy kynsissä hyvin ja kuluu pikkuhiljaa kynnen päästä niin, että ihan jokapäivä ei tarvitse laittaa uutta lakkaa.

 13. 13

  Creimeide sanoo

  Pitää vihjata kaverille, se on ihan rakastunut miun valkeeseen isadoran graffitti-lakkaan :D Harmitteli vaan alkuperästen hintaa..

 14. 15

  Ruu sanoo

  Yhteen kynteen olen kokeillut, ei ollut mun juttu mustana ainakaan, pitäis nähdä se violetin sävy josko se uppoais:D

 15. 16

  sanoo

  Ihan hauskaa, että Dependkin lähtee tähän leikkiin. Mietityttää vain, että onkohan noissa sama ongelma, mitä olen kohdannut omien IsaDoran graffitien kanssa. Ne nimittäin tuntuvat parin käytttökerran jälkeen paakkuuntuvan, ja sen jälkeen käyttö on hyvin epämiellyttävää ja hankalaa. En tiedä sitten, kun en ole tästä ongelmasta muilta kuullut, niin ehkä se eka erä oli joku betaversio joka kökkööntyy :D

  • 16.1

   manikyyrihullu sanoo

   suosittelen muuten laittaa näiden graffitilakkojen päälle top coatin : ) itse olen kyllä vielä kokeiluvaiheessa :D

 16. 17

  hhoff sanoo

  Sain kaverilta aiemmin jo Isadoran valkoisen graffitin, omasta mielestä tulos näytti kynsisieni-infektiolta :D Mutta nyt on hallussa Dependin musta, ja tää on pähee! Vannon muutenkin Dependin nimeen, sopivia pieniä pulloja niin ei ehdi kuivahtaa hyllyyn kun ehtii jopa käyttää loppuun asti. Hepuloin Kicksin aleissa ja mukaan lähti graffitin lisäks mintunvihreän lakka ja nää kaks yhdessä on überhieno combo. Nyt täytyy lähtee ihmisten ilmoille vaan esittelee kynsiä :D

  • 17.1

   manikyyrihullu sanoo

   itse rakastan dependin kynsituotteita ! hyvä hinta , erinomainen laatu ,sopiva koko… :)) myös dependin kynsiöljy heikoille kynsille on mahtava ! Kokeilkaa !

 17. 18

  Chloe sanoo

  hei Sanni, ei liity tähän postaukseen mutta osaatko sanoa millä tuotteella sais sisärajauksen alaluomissa pysymään?

 18. 19

  2000 sanoo

  kovasti haluaisin kokeilla, mutta Kuopiosta kun lähti Kicks pois ja Sokoksen valikoimasta en menis vannomaan.. IsaDoraakin löytyy vaan pikkukaupasta ja muutama juttu Sokokselta. :< anttila ei varmaan nuita sitten edes myy..?

  • 19.1

   Melli sanoo

   Dependiä myydään ainoastaan Kickseissä Suomessa erään nettikaupan ohella. Tosin kräklejä en ole nettikaupassa nähnyt.

 19. 20

  sanoo

  Täällä on yksi, joka voi sanoa rakastuneensa aika lailla näihin cräckleihin. Musta näillä on ihana tehdä sekä niitä ihan yksinkertaisia, että hauskoja erilaisia kynsiä.

  Mutta oikeesti, miten pieni tuo Dependin Crackle pullo on? Kun Isadorallahan normaalisti on se 6ml (ellen nyt ihan väärin muista) ja Depend on normaalisti sen 5ml. Kun mietin, että jos Dependin pullon on oikeesti vielä normaalia pienempi niin sehän on jo tosi mini (ja puolet halvempi + puolet pienempi kooltaan).

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Dependin pullo on 5ml, eli 3ml pienempi kuin IsaDora (kuten tuolla tekstissä kirjoitinkin :)). Nuo Crackle-pullot ei siis ole sen pienempiä kuin normi-Dependit, kaikki ovat 5ml.

   • 20.1.1

    sanoo

    Ei kun mun pontti oli lähinnä se, että Isadoran pullo on 6ml (minkä pääsin vasta nyt tarkistamaan) ja siksi hämäsi tuo Dependin koko (: eli tuotetta on ml vähemmän kuin Isadorassa, mutta hintaa puolet, joten hinta on kyllä loistava Isadoraan verrattuna

    • 20.1.1.1

     Sanni sanoo

     Ai IsaDoran pullo on vain 6ml? Miten mä muistin, että 8…. *kipaisee katsomaan* No damn it, niinpä onkin! :)

     Korjaan tekstin. :)

 20. 21

  A sanoo

  Hohtavansininen ja musta kiinnostais! Hintakaan ei ole paha, mutta tosiaan Kuopiosta ei välttämättä taida löytyä sellaista kauppaa joka myisi? Pitää siis saalistaa jostain muualta.

 21. 22

  sanoo

  Oho, en ole noita huomannut vaikka Kicksissä ramppaankin vähän väliä. Itseltä löytyy jo IsaDoran Graffiteja, mutta pari sävyä alkoi silti Dependiltä kiinnostaa. Mutta myönnän etten niitä tarvitsisi, parilla (musta & valkoinen) crackle lakalla pärjää jo ihan hyvin mielestäni.

 22. 23

  sanoo

  Jee!! Itelläni kaksi isadoran lakkaa ja todellakin aion näitä ostaa, sitten kuin pääsen Kicksiin, koska täällä ihan meillä päin ei sitä ole. Kivaa kun se on paljon halvempi! :)

 23. 24

  Sissi sanoo

  En oo ehtinyt kyllästyä, kun en ole itse vielä edes kokeillut. Kun pääsis täältä maalta Kicksiin niin voisin testata. Aika ihana tuo Mink Muffs!

 24. 25

  val sanoo

  Kiinnostaisi periaatteessa, mutta näin jossain blogissa näistä sellaisen version, jossa tuo halkeilu oli pienempää ja enemmän sellaista hämähäkinseittiefektiä muistuttavaa. Sentyyppinen olisi enemmän mun juttu, nämä Isadoran ja muiden valmistajien cracklet tekevät niin vahvan vaikutuksen.

 25. 26

  noora sanoo

  En ole kyllästynyt vaan ennemminkin himoitsen noita, minkä takia ole ainoa joka ei ole noita vielä hankkinut!!

 26. 27

  sanoo

  En ole Dependejä ostamassa koska China glazelta tulee myös kräklejä! Ei nuo minusta mitään superhienoja ole mutta pakkohan niitä on omistaa :)

  • 27.1

   Sanni sanoo

   No voihan nenä… siis sekä Chinalta että OPIlta…? Kyllä nyt tulee crackleja ovista ja ikkunoista! ^_^Hassua, että tällä kertaa ”halpismerkit” olikin kynsimerkkejä edellä, yleensähän trendit menee juuri päinvastoin….

 27. 28

  Jenni sanoo

  ChG:lta tulee muistaakseni erilaisia crackle-värejä, kokoelman julkaisua odotellessa jos itsekin sattuisin niistä innostumaan. :) Tähän asti en ole yhtäkään ko. lakkaa ostanut kun en efektille ole jotenkin lämmennyt, tulee niin teinivibat.. :P

 28. 29

  Jenni sanoo

  Niin ja tuollaisen Dependin lakan voisinkin ostaa, kun on noin halpa. Eipähän menisi rahaa niin hukkaan vaikkei sitten tykkäisikään, Isadoran 7,95e on kyllä aika paljon hutilakaksi.

 29. 30

  sanoo

  En ole vielä kokeillut crackle lakkoja, vaikka sitä mustaa isadoralta himoitsinkin. Ajattelin että en viitsi maksaa melkein 8 euroa pullosta jota käytän kerran. (Jos en siis tykkääkään tai osaa käyttää). Tuon dependin version voisi kyllä käydä hakemassa kicksistä, kunhan sinne seuraavan kerran eksyn. Kiitos vinkistä! :)

 30. 31

  inka sanoo

  jeee ! Kiitoksia Sanni ! (: Oli mahtavaa kun kirjotit, ja tänään jo suuntasin askeleet lähimpään Kicksiin ! Jee nyt, samanlainen lakka kun sulla (ruskea&valkoinen) ihana on! (: onks vinkkejä miten noi sais levitettyy nätimmin :–)

 31. 32

  iinuska sanoo

  Ei kyllästytä vielä, koska vasta harkitsen tuollaisen ostamista. :D Juu, olen hidas tällaisissa ”erikoisemmissa” jutuissa. Toisaalta pian on ainakin valinnan varaa… Sitä tosin mietin että tuleeko tuota sitten loppujen lopuksi käytettyä mutta katsotaan. :)

 32. 33

  Sinttu sanoo

  Ostin vähän aikaa sitten tollasen mustan isadoran kun niitä vihdoin taas ilmesty kicksiin ja nyt kyllä hieman ärsyttää kun samalla hinnalla ois saanu mustan ja valkosen dependilt.

  Pitää varmaan joku käydä ostamassa…

 33. 34

  Janna sanoo

  Kiitos tästäkin vinkistä! Kävin tänään ostamassa Koskikeskuksen Kicksistä. Yllättäen oli mustat jo loppu (ja valkoisiakin vain muutama jäljellä). Ostin violetin, mutta en ehtinyt vielä testaan! Ja samalla tarttui mukaan se Dependin kynsiöljy! :)

  • 34.1

   Sanni sanoo

   Joo, musta on kiistatta suosituin sävy näissä lohkeamalakoissa. Se sopiikin kaiken kanssa, niin ei ihmekään. :)

  • 34.2

   manikyyrihullu sanoo

   mulla kävi sama juttu ja ostin sen violetin ja voin sanoo et ainakin mulla tää violetti cracked efekti-lakka näyttää ihan mustalta (alla on neonpinkki-lakka) ;)

 34. 35

  Nimetön sanoo

  hmm. näyttää tuo lakka tosi kivalta! mut oon tyhmä, niin miten tuo laitetaan kynteen? vai tuleeko se suoraan pullosta valmiina? :D

  • 35.1

   Sanni sanoo

   Laitat ensin alle minkä tahansa värilakan, ja sitten vedät päälle yhden vedon ”crackle-lakkaa”. Ensin crackle-lakka näyttää ihan tavalliselta, mutta alkaa muutaman sekunnin kuluttua lohkeilemaan, paljastaen näin alta ensin laitetun värilakan. Crackle-lakan pinta on valmis n. 30 sekunnissa, ja kuivuu samantien.

 35. 37

  Marjo sanoo

  Voi kiitos tästä! Olen pitkään kaipaillut mustaa kräkleä kun IsaDoran lakat ovat aina lopussa, mistä niitä sitten haenkin. Jospa Dependiltä tuon musta viimeinkin saisi seuraavan kerran Kicksissä käydessä! :) Laatu ilmeisesti hinnasta huolimatta yhtä hyvä kuin IsaDoran?

 36. 38

  sanoo

  Itse ostin Isadoran pinkin lakan heti alussa. Se oli ilmeisesti vähän liiankin räväkkä, ja näytti melko epäsiistiltä. En tiedä, voi olla että omaan makuuni se ei vain sopinut. Sain sitten siskoltani valkoisen Isadoran joululahjaksi, johon tykästyin enemmän. Oma suosikkini oli Inglotin vaalea mattalila ja päälle valkoista. Kysymykseesi voisin vastata, että alan olla ehkä vähän kyllästynyt niihin! :D Voi olla, etten vain osaa kauniisti levittää, mutta omissa kynsissäni lopputulos on vain epäsiisti. :(

 37. 39

  sanoo

  Itse ostin kaikki nuo värilliset, siis sinisen, punaisen, pinkin ja violetin. Musta ja valkoinen kun löytyi jo Isadoralta.

  Eli en ole kyllästynyt! :D

 38. 40

  Riikka sanoo

  pakko kyllä ihmetellä noihin lakkoihin liittyvää hehkutusta; siis noitahan on ollut jo ainakin kymmenen vuotta sitten, muistavatko muut? ilmeisesti ovat jossain vaiheessa häipyneet markkinoilta, koska nyt niistä puhutaan, kuin olisivat uusikin keksintö; vai onko niissä jotain olennaisesti erilaista??

  • 40.1

   Sanni sanoo

   Kyllä me muistetaan ne vanhatkin lakat, niistä on puhuttu kommenttiboksissa joka kerta kun olen tehnyt crackle-lakkapostauksen. :) Mutta tämän päivän teinit olivat silloin 10 vuotta sitten vasta tarhaikäisiä joten tottahan toki nämä lakat ovat heille nyt uusi juttu.

 39. 41

  Sanna sanoo

  kynsilakkojen muotivillityksiä taitavat olla myös nämä uudet, TUOKSUVAT kynsilakat. ostin tänään sokokselta kyseisen rimmelin aprikoosintuoksuisen (ja värisen) kynsilakan ihan vaan kokeillakseni, voiko kynsilakka oikeasti tuoksua. ja tuoksuuhan se! valikoimaa tällä hetkellä neljä: aprikoosi, mansikka, sitruuna ja karpalo. oletko näitä päässyt vielä testailemaan?

  http://www.rimmellondon.com/uk/products/nails/Nail+Polishes/I+Love+Lasting+Finish+Fruities+Collection.aspx

  • 41.1

   Sanni sanoo

   Oho, en ollut noistakaan kuullut! :) Mutta enpä taida testata, en usko että pitäisin noista. Imelältä tuoksuva kynsilakka kuulostaa vähän päänsäryltä. :P

 40. 42

  sanoo

  Mäkin sorruin aprikoosinväriseen Rimmelin tuoksulakkaan, väri oli kaunis mutta koostumus ihan täysi pettymys. Vaikken halpismerkiltä mitään ihmeitä odotakaan, niin tätä on ihan mahdotonta saada levittymään kauniisti kynnelle. Ja halpismerkkien suteihin jää ainakin mulla aina liikaa lakkaa, mur. En suosittele näitä, vaikka värit ovatkin kauniita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.