Mitä et ole halunnut tietää minusta?

Kuka muistaa 80-luvun TV-sarjan ”Tyttökullat”? Itse tykkäsin siitä kovasti, taisin olla 10-12-vuotias kun sitä esitettiin Suomessa.

Eilen illalla ystäväni Sheila vei minut täällä San Franciscossa huippusuosittuun ”The Golden Girls Tranny” -joulushow’hun. Suositut transuviihdetaiteilijat esittävät Tyttökultia ja voitte vain kuvitella miten hulvaton esitys on kyseessä. ^_^

.

.

Sophia, Dorothy, Rose ja Blanche.

Show oli aivan mahtava, harmi vain että kroppani on vielä itärannikon ajassa ja silmä alkoi pikkuisen luppasemaan esityksen loppua kohden.

.

Miten postauksen otsikko liittyy Tyttökultiin? No, ei mitenkään. :)

Tiedättehän nuo blogimaailmassa säännöllisesti toistuvat ”Mitä olet halunnut tietää minusta, kysykää mitä vain!” -tyyliset postaukset. Minusta ne ovat aina olleet vähän… nohh, hassuja. Minussa ne herättävät tunteen, että bloggaaja ajattelee olevansa niin kiinnostava henkilö että tekee lukijoilleen suurenkin palveluksen antaessaan heidän säännöllisin väliajoin penkoa henkilökohtaisempaa puoltaan ja udella kaikkea mahdollista suunnilleen neitsyyden menettämisestä siihen montako kaloria bloggaaja päivittäin syö. ^_^ Minusta se on vain jotenkin…. kiusallista. Eikö se jo riitä mitä bloggaaja päivittäin kertoo elämästään bloginsa sivuilla…?

No, minä en kuvittele olevani niin kiinnostava ihminen että arvelisin tämän tyylisellä kyselysessiolla olevan paljonkaan sisällöllistä arvoa Karkkipäivässä. Ja tämähän on kosmetiikkablogi, ei mikään ”The Life And Wisdom Of Sanni”.

Siti, juuri tänään päätin kuitenkin huumorimielessä tehdä sellaisen postauksen. :) Koska minulla on todella vähän aikaa rakentaa blogipostauksia viimeisellä reissuviikollani (ja etenkin todella heikot mahdollisuudet käsitellä kuvia läppärini menetyksen jälkeen, ja kuvat ovat minulle blogissa tosi tärkeä elementti) , niin ajattelin että no pirskeles, laitetaan nyt kerrankin blogin melkein 4-vuotisessa historiassa Kyselytunti päälle.

Jos Sinua, armas lukija, ei voisi vähempää kiinnostaa kysyä mitä söin eilen aamupalaksi tai mikä on kengännumeroni, minkä ymmärrän enemmän kuin hyvin, niin otan myös mielellään vastaan kehitysideoita ensi vuodelle. :) Luetteko mieluiten tuotearvosteluja vai meikkipainotteisia juttuja? Kiinnostavatko ”behind the scenes” -vierailut kosmetiikkateollisuudessa edelleen? Juttuideat ovat erittäin tervetulleita, etenkin kun nyt Suomeen palattuani blogi on toistaiseksi ainoa ”työni” ja minulla on aikaa panostaa siihen entistä paremmin

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  AARGH, vihaan kyselypostauksia!

  Olen tehnyt niitä kahdesti. Ensimmäisellä kerralla vastasin typeriin kysymyksiin, joiden vastaukset eivät tasan kiinnostaneet edes niiden kysyjiä tai vastaukseni eivät ainakaan heitä miellyttäneet. Toisella en edes muistanut vastata kyselyajan päätyttyä. Kukaan ei huomannut unohdustani.

  Kiitos siis Sanni, ettei harrasta näitä samaan ”kuolettavan tylsät ideat” -kategoriaan kuin treenisoittolistapostaukset kuuluvia turhuuspostauksia! <3

 2. 3

  Tiltu Kultu sanoo

  Minua kiinnostavat sekä meikkitutoriaalit että tuotetestaukset erityisesti. Olisi vallan ihanaa, jos löytäisit enemmän malleja, joita meikata niin eri näköiset ihmiset saisivat piirteilleen sopivia meikkivinkkejä. Kynsilakat taas eivät kiinnosta, mutta ymmärrän lukijakunnassa olevan myös heitä joita se kiinnostaa.
  Herkkucornerista poimin sen ihanan tonnikalapullien ohjeen ja olenkin niitä tehnyt usein, joten sopivissa määrin myös ruokaan liittyvät postaukset ovat mukavia :)

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Olisi vallan ihanaa, jos löytäisit enemmän malleja, joita meikata niin eri näköiset ihmiset saisivat piirteilleen sopivia meikkivinkkejä.

   Tämä kiinnostaa kovasti myos itseäni! :) Olisi niin mahtavaa kun käytossa olisi armeija kaikennäkoisia, meikkimalliksi suostuvia ihmisiä, olisi aivan unelma päästä tekemään meikkitutorialeja sellaisen ”elävän materiaalin” puitteissa…!

   • 3.1.1

    sanoo

    Mä voisin ilmoittautua vapaaehtoiseksi ”eläväksi materiaaliksi” oikein riemumielin! Vaikken itse ehdikään tällä hetkellä vallitsevan elämäntilanteen takia bloggailemaan niin meikkaus ja kosmetiikka on silti edelleen lähellä sydäntä, ja ihan parasta on päästä toisen meikkaajan käsittelyyn :)

   • 3.1.2

    Tiltu Kultu sanoo

    Ilmoitat blogissa vaan aina kun olet matkaamassa johonkin päin Suomea ja sulla olisi aikaa meikkailla, eiköhän vapaaehtoisia aina löydy :D

   • 3.1.3

    Eliina sanoo

    Erilaisten kasvomallien meikkaus olisi mukavaa, vaikka sen toteutus voisi olla hankalaakin(itse olisin mielelläni mukana, mutta asun Kainuussa).. Olisi hienoa jos löytyisi ihminen, jolla olisi samaan tapaan värittömät kulmakarvat, pyöreät kasvot ja sinivihreät silmät (sisätilassa enemmän vihertävät, mutta ulkotiloissa sitten sinisemmät, tadaa!), jotka omasta mielestäni näen hankalina meikata.. :D

    • 3.1.3.1

     maria sanoo

     Ai niin kun se ulkonäöllinen kaksonen, joka meillä kaikilla väitetään jossain olevan? :)

     Minäkin ilmoittaudun vapaaehtoiseksi, en vain ole ihan vielä selvillä missä päin Sanni majailee. En tiedä olenko alitajuisesti jättänyt kaikki vihjeet sijainnista huomioimatta, kun olen ollut aistivinani halua pitää salassa oma kotiosoite. Ymmärrän tuon halun todella hyvin. Oletan kuitenkin että puhutaan jostain vähän etelämmästä kuin oma citini.

     Mun suosikkeja on tuotetestaukset ja -arvioinnit. Mallimeikkaukset on kanssa hauskoja. Lisäksi mua on blogissa pitäneet fiksut postaukset, kuten Köyhä.-juttu sekä pohdinnat ulkonäöstä ja paineista ja itsekritiikistä. Tykkään kun joku pukee sanoiksi omia fiiliksiä.

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Ainiin, herranjestas se sarja jäikin tosiaan vain yhteen postaukseen…! ^_^ Hannele Lauri -juttuni saikin silloin aika ristiriitaisen vastaanoton….. :D

 3. 5

  eriparia.. sanoo

  Moi,

  Tämä ei nyt liity mihinkään mitenkään, mutta tarvitsisin apua. Olen yrittänyt löytää hyvää meikkivoidetta. Lancomelta löytyi erinomainen ja Lilylolo vaikuttaa myös oikein hyvältä. Mutta ongelmana on, että kaulani on paljon vaaleampi kuin kasvoni ovat. Kosmetiikkaosastolla Lancomen meikkivoiteet on kokeiltu kaulalle, mutta silti ne ovat paljon tummempia kuin kaulani. En haluaisi näyttää meikatulta, you know. No Lilylololta tilasin ihan itse aivan liian tumman testisävyn. Mitä teen? Kumman sävyn mukaan teen uusia kokeiluja? Kaulaa en ole ajatellut alkaa meikkaamaan…

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Kaula ja kasvot ovat useimmilla ihmisillä eri paria, se on tosi yleinen haaste meikkipohjaa valitessa. Ei oikein auta muu kuin etsiä joku kompromissi, tai sitten valita sävy kaulan mukaan (niin meikkivoidetta ei tarvitse levittää kaulaan saakka, jos siis valitset sävyn pelkästään kasvojen mukaan niin joudut meikkaamaan myos kaulan välttääksesi kamalat rajat….)

   Eli tiivistetty vastaus kysymykseesi: tee kokeiluja kaulan sävyn mukaan. :) Ja kokeile seuraavaksi vaikka Clarinsia, Clarinsilla on tosi hyvia vaaleita savyja (paljon vaaleampia kuin Lancomella).

  • 5.2

   Venla sanoo

   Chanelilta ainakin löytyy Vitalumiere Aqua ja Perfection Lumiere joissa sävy B10 on mielestäni aika vaalea, kannattaa käydä testaamassa :)

   • 5.2.1

    eriparia.. sanoo

    Kiitos molemmille! En ole kovinkaan vaalea, mutta kaula on vaaleampi kuin kasvot. Jatkan etsintöjä :)

 4. 7

  Bemu sanoo

  Testaukset ovat aina mielenkiintoisia :) Esim. tekemäsi Lily Lolo -poskipunatestauksen avulla löysin itselleni todella hyvän tuotteen :))
  Meikkitutoriaalit ovat hyviä!
  Ruokaohjeita löytyy joka puolelta, vaikka kyllä sellainenkin aina väliin mahtuu.
  Kynsilakat kiinnostavat, vartalotuotteet, hiusten hoito… Voi onhan näitä ;D

 5. 8

  jasmin sanoo

  noita meikkimuutos-leikkejä olisi tosiaan kiva nähdä myös vähän erinäköisille ihmisille, koska kaikki noi sun mallit on olleet luonnostaan ihan hirvittävän kauniita! ois hienoa nähdä miten todella punainen ongelmaiho muuttuu tasaisen väriseksi ilman viiden metrin puuterikakkukerrosta, miten pyöreiden kasvojen piirteitä saisi korostettua kauniimmin, kuinka häivyttäisit _todella_ tummat silmänympärykset jne.

 6. 9

  Taina sanoo

  Vierailut kosmetiikkatehtaissa ovat tosi kiinnostavia. Samoin tuotetestaukset (etenkin luonnonmukaisista tuotteista). Olet muuten saanut minutkin, ennen niin vannoutuneen Exuviance-käyttäjän, siirtymään ekomerkkeihin! Kynsijutut eivät niin paljon kiinnosta ja toisaalta on paljon blogeja, jotka keskittyvät vain kynsiin, joten jatka sinä vain asialinjalla ruoka-, matka- ym. lifestyle -höystöin.

 7. 10

  Asta sanoo

  Nyt on niin mainio tilaisuus esittää toiveita, että jopa minä uskaltaudun jättämään kommenttia! :)
  Juuri nuo erilaisten kasvojen ja silmien meikkiohjeet kiinnostavat kovasti. (tiedä sitten kuinka hyvin toteutus on mahdollista) Itse omaan raskaat luomet, joten luomivärien ja rajauksienkin käyttö on aika haasteellista, vaikka kyllä tykkäisin käyttää silmämeikkiä. Arpisen ongelmaihon meikkivinkit otetaan myös kiitollisena vastaan.
  Samoin ruokajutut kiinnostavat paljon, sinun ruokajuttusi innostivat muakin kokeilemaan erilaista ruokavaliota, ja mulle avautu uusi maailma ilman vatsakipuja. Oletko ajatellut aloittaa toista, ruokaan keskittyvää blogia? Eihän sen tarvitsisi ihan joka päivä päivittyä. Olen käsittänyt etten ole ainoa tästä puolesta kiinnostunut lukijasi.
  Lisää tuotetestauksia ja -vertailuja, niistä saa aina hyvin vinkkejä omiin kokeiluihin.

  Iso kiitos inspiroivasta blogista, tää on ihan parasta! :)

 8. 11

  Phlox sanoo

  Muuten ihana postaus,

  mutta transu on loukkaava termi trans -sanan alle sijoittuvista ihmisistä, olivat he sitten transvestiittejä, drag queeneja tai mitä tahansa muita. Onhan sana yleisessä käytössä, mutta se on silti väärin. Tummaihoisistakaan ihmisistä ei ole hyväksyttävää käyttää sanaa neekeri.

  • 11.1

   Sanni sanoo

   OK, olen pahoillani. En tiennyt että termi on loukkaava, en itse koe sitä niin.

 9. 12

  Nora sanoo

  Ruokapostauksia kiitos! <3 Lisäksi tykkään lukea sellaisia postauksia, jossa bloggaaja esittelee jonkin lempparituotteistaan ja kertoo miksi juuri se on niin erinomainen. Tai sit tutoriaali, jossa on käytetty juurikin näitä suosikkituotteita. Oon tykännyt myös tosi paljon reissupostauksista sekä pohdintapostauksista! :) Lisäksi kiinnostais myös pukeutumis- elämäntyyli- sisustusjutut yms.

 10. 13

  sanoo

  Myös täällä on suurin kiinnostus erilaisten kasvojen meikkaamiseen. Itsellä on raskaat luomet ja ihopoimu silmän ulkonurkassa enkä osaa vetää silmän yli menevää rajausta suoraan.

  Make-up for dummies taitaa myös osua allekirjoittaneeseen. Olenhan ihan ummikko edelleen.

  On muuten hassua, miten pitkään olen seurannut blogiasi, vaikken itse käytä värikosmetiikkaa juuri lainkaan. :)
  (Kerran olen tehnyt juhliin smokey eyen – sinun ohjeellasi!)

  Luonnonkosmetiikan osalta siihen kuitenkin kuulun, tuotetestauksia siis siltä saralta luen mielelläni jatkossakin! Muutoin sanoisin blogisi koukuttavuuden olevan persoonassasi ja tavassasi kirjoittaa sekä näissä Hannele Laureissa, kuukauden idoleissa ja muissa helmipostauksissa!

 11. 14

  naela sanoo

  Muistan tyttökullat oikein hyvin ja tykkäsin heistä myös :)

  Meikkitutoriaalit ovat aina kiinnostavia samoin ruokajutut ja reseptit.
  Tällä hetkellä kiinnostaisi tutoriaali miten tehdään hohtava, kuulas pohja joka sopii vähän varttuneemmallekin naiselle ;)

 12. 15

  meow sanoo

  Mua kiinnostaa eniten sun blogissa tuotearvostelut, kaikki meikkipostaukset erityisesti silmämeikki ja ruokapostaukset (reseptit!!) :)

 13. 16

  kukkais sanoo

  Tykkään pohdinta- ja tietopostauksista(esim vierailut yms) ja näteistä kuvista. Tietysti meikit ja luonnonkosmetiikan tuotearviotkin kiinnostaa.

  Lähtisitkö uudestaan reissuun joskus tulevaisuudessa?

 14. 17

  sanoo

  Tsorpat vaan Sanni, mut mua(kaan) ei kiinnosta sun kengännumero tahi lempiruoka. Olen ymmärtänyt, että blogi käsittelee kauneusmaailmaa, ja siksi sitä luen, joten haluan kyllä puolestani kunnioittaa sun yksityiselämää ja keskittyä tähän aihepiiriin.

  Toiveita:
  -erilaisten kasvojen ja piirteiden meikkaus, a.k.a muuttumisleikit olisi kyllä mustakin todella jees!

  -tuotepostaukset hyviä

  -tutoriaalit videomuodossa toiveissa myös, teet hyviä ja selkeitä videoita

  Yksi kysymyskin olisi:

  Mistä kiinnostuksesi kauneuteen tulee?

 15. 18

  sanoo

  Pakko vielä lisätä, että varmasti jotkut lukijoistasi suostuisi malleiksi myös. Ainakin kannattaa kysyä! (Itse varmuudella harkitsisin vakavasti.)

  • 18.1

   ella sanoo

   Jep, vaikka heti.

   Lisäksi on sanottava, että rakastan Karkkipäivän tuotearvosteluja. Ylipäätäänkin Karkkipäivässä mennään aiheisiin paremmin sisälle kuin monessa lehdessä puhumattakaan joidenkin blogien ”Sain tän taholta X, on ihana!”-postauksista, joissa ei välttämättä kuvata tuotetta lainkaan käytössä. Myös meikkipostaukset, nostalgia/teemapostaukset (90-luku, julkkistyylit jne.) ja For Dummies -sarjasi ovat olleet suosikkejani.

   En myöskään lainkaan pahastu satunnaisista ruoka, matka tai ponipostauksista :)

  • 18.2

   Piijuli sanoo

   Ite ilmoittautuisin kans, vaikka täältä napapiirin toiselta puolen ei ihan heti liikaheta sinne suunnille :)

 16. 19

  hukkapätkä sanoo

  Olisi mielenkiintoista lukea uusista ”keksinnöistä” mitä kosmetiikka-alalla tehdään vaikkei vielä olisi tuotetta rakennettu jonkin uuden ympärille. Myös tutkimukset, uutiset yms kiinnostaisi sekä esimerkiksi meikkityylit ympäri maapallon (Aasiassa meikattanee eri tavalla kuin Euroopassa..?). Tuotetestaukset ovat myös mielenkiintoisia, kunhan ne tehdään riittävän pitkällä kokeiluajalla sekä vertaillaan muihin vastaaviin. Entäpä juttua kosmeettisista hoidoista? Tuntuu, että nykyään hoitolat ovat täynnä vaikka millaisia hoitoja, mitä eroa niissä on, millainen sopii millekin ihotyypille.. Ja miesten kosmetiikkamaailmaa myös enemmän esiin, saisiko Mr. Karkkipäivän valjastettua koekaniiniksi?

 17. 20

  Tiikeri sanoo

  Itse olen ahkera lukija ja olen todella paljon pitänyt meikkitutorialeista ja ruokapostauksista sekä matkapostauksista. Taatusti löytyy innostuneita malleja meikkipostauksiin!:) Täällä esimerkiksi yksi Helsingissä asuva :-)
  Juttuideoita: 1) tutustua kosmetiikan ammattilaisten työelämään, mitä he ovat opiskelleet, miksi valinneet alan, tulevaisuudensuunnitelmia, kurkistus työpäivään.
  2) ravintolisät, päivittäinen vitamiinintarve ja että mitä kannattaa purkeista napsia

 18. 21

  Virpi sanoo

  Ensinnäkin Kiitos ihanasta ja mielenkiintoisesta blogista! Löysin tämän etsiessäni, mitäs muutakaan, kuin vinkkejä meikkaamiseen ja tämä on ainoa blogi jota seurailen!
  Olen kolmikymppinen, vastikään eronnut kahden lapsen äiti ja nyt vasta ’vanhoilla päivilläni’ olen innostunut meikeistä ja löytänyt uuden lumoavan maailman :) Nyt haluaisin oppia meikkaamaan itseäni. Ikinä en ole käyttänyt luomiväriä, pohjustustuotteita, taivutellut ripsiäni ym. Olen meikannut aina hieman iltamenoihin mutta lähinnä korostanut huulia koska olen kokenut luomivärit+rajaukset jotenkin niin hankalana. Olen (tai ainakin olin ) hieman sellainen babyface että olen tuntenut itseni suttuiseksi, jos oon työntänyt kaiken maailman pakkelit naamaani.Varmaan siksi kun en ole osaanut meikata. Rajaukset haluaisin vielä oppia tekemään niin että ne korostaisivat silmiäni, eivätkä vain olisi pelkät suttuiset rajaukset.
  Minä olen myös vapaa-ehtoinen meikattava jos sellaista tarvitset! (oulussa asustelen…)
  Mukavaa ja turvallista loppumatkaa!

 19. 22

  Karoliina sanoo

  Toivepostauksia taidan heitellä, en niin tuosta kengännumerostasi välitä ;) Toiveissa olisi ainakin parhaat kosmetiikkatuotteet ja vastaavasti ne huonoimmat tuotteet. Ja erilaisia meikkejä ehdottomasti, kivaa saada vähän inspistä kuinka käyttää värejä ja erilaisia tuotteita. Olisi kiinnostavaa myös kuulla miksi olet niin kiinnostunut kauneudesta :)

 20. 23

  sanoo

  Mua kiinnostais tietää millaisia hajuvesia sulta löytyy tällä hetkellä, joten sellaista postausta toivon. Joskus muistaakseni teit sellaisen postauksen Mr. Karkkipäivän kommenttejen kera ja olisi mielenkiintoista tietää millainen tilanne on nyt :)

 21. 24

  KiuruO sanoo

  Oi lisää ponipostauksia!

  Lisäksi voisit koota kaikki kreiseimmät kosmetiikka hömpät johon olet törmännyt esittelyyn (esimerkkinä joskus 90-luvulla ollut kynsilakka joka irtosi repimällä)!

 22. 25

  Iikku sanoo

  ehdoton toivepostaus olisi värien käytöstä! teit aikaisemmin palikkapostauksen silmien muodoista ja niiden meikkaamisesta, ja olisi hauska lukea samantyyppinen postaus esimerkiksi huulipunan tai luomivärien sävyjen valitsemisesta:)

 23. 26

  Janetski sanoo

  Olen seuraillut pitkään blogiasi, ja minua ei haittaa lainkaan vaikka postailet nyt reissusta(päinvastoin) ja ruokahommista. Kaikki mitä kirjoitat on mielenkiintoista. Taidat olla niin samanhenkinen persoona kuin minäkin, että olen jäänyt blogiisi koukkuun :)
  Enemmän toivoisin ruokajuttuja, uutta reissua ja tuotetestauksia. Olen löytänyt monta suosikkia itselleni arkikäyttöön.

 24. 27

  Cerp sanoo

  Ysärijutut oli ihania! Ja kaipaan kans jotain nostalgiameikkipostausta: oudoimmat villitykset kosmetiikan saralla, kosmetiikan vuosikymmenet yms. Ja ruoka/elämäntapapostaukset on kans kivoja. AINII ja ponit!

 25. 28

  pualu sanoo

  Moi Sanni!

  Mitä söit eilen aamupalaksi?

  Hehheh.. :) Mäkin ilmoittaudun meikkimalliksi! Tule vaikka joskus kahville. ;)

 26. 29

  Bemu sanoo

  Jep jep, värien käytöstä ohjeita :))
  Nyt tätä aikaa lehdet ovat täynnä ”Vuoden paras tuote” -esittelyjä. Joitakin nuo varmaan kyllästyttää, mutta minä taas haalin kaikki mahdolliset lehdet :)
  Eikö tännekin vois laittaa yhden postauksen jossa lukijat saisivat kertoa vuoden 2012 parhaimman tuotteensa? Olkoon se mikä tahansa tuote kosmetiikan alueelta.

 27. 30

  Lisbet sanoo

  Tuotevertailut, uusien kosmetiikkatuotteiden esittelyt, meikkipostaukset (esim. silmämeikki yli nelikymppiselle silmälasien käyttäjälle, jolla raskaat rasvaiset luomet), luonnonkosmetiikka, tuoksuesittelyt kiinnostavat. Ja toki myös ruokareseptit, matkakertomukset, matkailuvinkit (ravintolat, kosmetiikkaliikkeet, putiikit ympäri Suomen) aina silloin tällöin.
  Oletko ikinä harkinnut meikkausyrittäjyyttä, meikkausopastusta tms.?
  Kiitos mielenkiintoisesta blogista, olen löytänyt täältä monta suosikkituotetta!

 28. 31

  Jenni sanoo

  Meikkivinkit ja tuotearvostelut kiinnostavat eniten. Koska oma iho kenkkuilee tällä hetkellä ihan kiitettävästi, kiinnostaisi kuulla sulta, miten meikkaisit ihon mahdollisimman virheettömän näköiseksi. Kun on finniä ja mustapäätä ja tummaa silmänalusta, niin mitä tököttiä ja missä järjestyksessä pitäisi laittaa mihinkin + vinkit parhaista peitetuotteista. Tosin ymmärrän, jos et ole asiaan niin hyvin vihkiytynyt, kun sulla itselläsi on tuollainen ärsyttävän kaunis iho :)

  Kuten monia muitakin, minuakin kiinnostaisi aivan tavallisten ihmisten meikkimuuttumisleikit! Ja kyllä muakin kutkuttaisi tulla meikkimalliksi, kuten useampaa muutakin lukijaa.

  Kiitos kivasta blogista!

 29. 32

  candycane sanoo

  Sun blogihan on aivan mahtava, niin monipuolinen! Ja mua jaksaa aina kiinnostaa myös kynsijutut (erityisesti ne), hehe. Ja ilmoittaudun meikkimalliksi jos sellainen tilanne tulisi… Ja anteeksi nyt kun huudan, mutta SUN ON PAKKO TEHDÄ JOSKUS SE TUKSUMEIKKI!! Se julkkismeikkisarja oli tosi kiva idea ja mietinkin joskus taannoin että etpäs muuten ole jatkanut sitä :) Niin ja kysymyksiä,,,

  Mitä kieliä puhut?

  ja

  Tämän hetken suosikkituoksusi & kynsilakkasi? :)

 30. 33

  Marisa sanoo

  Uutta reissupäiväkirjaa ei varmaan ole ihan pian tulossa… Siispä toiveeni ”joutuvat” liittymään kosmetiikkaan. :D Itse pidän eniten tuotepostauksista, ihonhoitoon liittyen (hiustenhoitoon myös, mutta et taida niistä juuri postata). Mielenkiintoista olisi myös uusien tai vähemmän tunnettujen kosmetiikkamerkkien esittely. Ja kyllä, haluaisin ehdottomasti lukea lisää kosmetiikkateollisuuden vierailuista, ne postaukset ovat olleet huippuja!!

  Meikkitutoriaalit ovat hyviä, kun kyseessä on joku perusmeikkaus, tyyliin meikkipohjan tai smoky eyesin teko. Sivellinten esittely olisi myös hyvä idea, mutta taisit jonkun vastaavan tehdäkin jo? Itse en niinkään ole kiinnostunut trendiväreistä tai kauden palettien esittelystä tms., yleensäkään värikosmetiikasta. Minua ei myöskään kiinnosta kynsilakka- eikä valitettavasti myöskään ruokapostaukset. Missään nimessä nämä vähemmän kiinnostavat aiheet eivät minua häiritse, voin skipata ne. :) Jatka postausten tekemistä kuitenkin siten, mikä itsestäsi tuntuu omimmalta! :)

 31. 34

  Outi sanoo

  Pidän blogistasi, suosikkejani ovat tuotevertailut. Olen hakenut blogistasi vinkkejä omiin hankintoihini. On hauskaa, että kirjoitat monenlaisista tuotteista, markettikamasta luomuun. Matkapostaukset ovat olleet ihania, olen ihaillut ottamiasi valokuvia! Ruokapostaukset jaksavat kiinnostaa myös, sillä olet niitä harvoja, jotka ovat pysyneet VHH-dietillä pidemmän ajan.

  Tulevaisuudessa toivoisin sinulta kuitenkin opastusta roikkuvien yläluomien meikkaamiseen. Sain pitkään jatkuneeseen migreeniin hoidoksi botox-pistoksia ja päänsäryt loppuivat, mutta hintana oli roikkuluomet. Ihan EskoAho-tyyliä en ole, mutta ongelma on kuitenkin sama. Omat taidot eivät enää riitä kun rajaukset eivät pysy paikallaan ja luomivärit eivät näy minnekään. Ripsiväriäkin on kohta enemmän luomilla kuin ripsissä…

 32. 35

  Ansku sanoo

  Tuotepostaukset ovat tervetulleita ja hyödyllisiä, etenkin kun sun tapana on tehdä ne hyvin, ovat selkeitä ja infomatiivisia!

  Ihan mahtavaa on myös ollut lukea vierailuistasi kosmefirmoissa,jos vaan Suomenmaasta lisää löytyy niin mielellään :) Päästääiskö ne sut Lumenelle?

  Sun ansioistasi oma meikkaustaitoni on hieman petraantunut, kiitos myös siitä <3!

  Jos löydät "uhreja" niin tosi mielellään näkisin sun juurikin meikkaavan sävymaailmaltaan ja piirteiltään erilaisia ihmisiä.

  Loppuun yksi kysymys: Mulla on pintakuiva mutta kiiltelevä iho. Olen hankkinut Lancomen Teint Idole Ultra 24h- sekä Cliniquen anti-blemish solutions-meikkivoiteet, mutta jostain syystä kumpikin "kerääntyy huokosiin" heti levitysvaiheessa, vaikka juurikin piti olla hyvin levittyvät/suht mattaiset lopputulemat :( Etenkin poskissa ongelma korostuu. Mitä suosittelet avuksi? Mitä kannattaisi levittää meikin alle?

 33. 36

  Annakaisa sanoo

  Ah ihana Sanni! Täällä eräs tamperelainen ilmoittautuu HETI meikkimalliksi. Omaan näppyläisen, couperoottisen ihon ja valtavat silmät :D

  Mulle käy jotakuinkin kaikki sun kirjoittama, olen E-RIT-TÄIN kiinnostunut kosmetiikasta ja etenkin luonnonkosmetiikasta, oot mun idoli <3 :D

  Musta parhaimpia anteja ovat olleet pstaukset, joissa olet selvittänyt tarkemmin eri tuotteiden käyttötarkoituksia, selvittänyt kosmeettista sanastoa tai aukikirjoittanut inci-listoja yms. Itse haluaisin opiskella kosmetiikan kemiaa laajemminkin joten kaikki siihenkin liittyvä kiinnostaa suuresti.

  Suuri kiitos, kun jaat tämän blogin kanssamme!

 34. 37

  Tiina sanoo

  ”ois hienoa nähdä miten todella punainen ongelmaiho muuttuu tasaisen väriseksi ilman viiden metrin puuterikakkukerrosta”

  Tälläisen postauksen haluaisin myös minä nähdä. Voin myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi meikattavaksi tuohon postaukseen :)

 35. 39

  miimmi sanoo

  tsihii, eli nytkö siis SAA kysyä vaikka tämä huvipostaus olikin? (kun kirjoitit että otat myös toiveita vastaan, jäi epäselväksi että oliko tuo nyt lupa kysellä vai ei ;)) :D meikäläinen on utelias joten kyllä kiinnostaa, tosin pari juttua vain :) ensinnäkin, kun mainitset näistä ulkomaalaisista ystävistäsi, niin mitä kautta olet heidän kanssaa ystävystynyt? ovatko he (vanhoja) kirjeystäviäsi? olisi ihanaa tutustua ulkomaalaisiin, mutta eipä reissuilla ole ikinä aikaa oikeaan tutustumiseen. mailikavereita olen yrittänyt etsiä, mutta laihoin tuloksin! toiseksi kiinnostaa jostain syystä, että oliko harppauksesi kosmetiikka-alalle ryhtymiseen suuri, eli minkä tyylistä duunia teit ennen? tällainen hölmö kysymys, mutta minkäs teet kun uteliaisuutta on :D no, ton jälkimmäisen voi ohittaa kyllä jos et välitä moiseen vastata :P

  postaustoiveita ei tule mieleen.. tutoriaalit ja muut ovat kivoja :)

 36. 40

  Ylva sanoo

  Hei Sanni, kiitos blogistasi – toivoisin sinun jatkavan samalla linjalla myös jatkossa. Yllämainittujen blogiaiheiden lisäksi pidän erityisesti postauksista, joissa testaat uutta värikosmetiikkaa (esim. Isadoran uusi luomiväripaletti) ja teet siitä postauksen, jossa kerrot käyttökokemuksiasi tuotteista (levittyvyys, pigmentit, vertailu muihin tuotteisiin jne) ja teet jopa koemeikin uusilla sävyillä. Näin oppii itse tosi paljon uusista tuotteista ja tietää ovatko ne ostamisen arvoisia hienojen mainoskampanjoiden takana.

 37. 41

  Too sanoo

  Minä kuulisin mieluusti mielipiteesi saksalaiseen DM-ketjun (Drogerie Markt) omasta ”luomukosmetiikkasarjasta” Alverde ja samaten Rossmann-ketjun Alnatura-sarjasta. Molemmissa hyvin edullisissa ekoksi itseään mainostavissa sarjoissa on kaikennäköistä värikosmetiikasta selluliittivoiteeseen. Itse olen testannut sieltä täältä, meikit si ocj så, mutta esim. vartalovoiteet etc. hiustuotteet aikas hyviä hintaan nähden. Ookkonä kuullu/kokeillu?

 38. 42

  sanoo

  Itse kun olen suoranainen Color Tattoo-fanaatikko, niin kysynpä, oletko kokeillut Maybellinen Eye Studion 24Hr Color Tattoo-luomivärejä? Itse käytän niitä silmämeikin pohjustukseen sekä luomiväriksi, ja olen aivan hurjan tyytyväinen.

 39. 43

  blubs sanoo

  Eniten tykkään luonnonkosmetiikan tuotearvioinneista. Pidän blogiasi kosmetiikkablogina, ja kaikki ne matkailu- ja ruokapostaukset kyllä alkavat jo ärsyttämään… Mutta ehkä se johtuu vähän myös siitä etten pidä VHH-ruokavaliosta. Blogisi on kuitenkin laadukas ja ihanan värikäs, joten en vähällä lopeta sen lukemista! Toivoisin videotutorialeja :)

 40. 44

  Lennu sanoo

  Hei! Itseäni kiinnostaa kovasti kosmetiikka ja ihonhoito. Olen jopa joskus miettinyt sellaista ammattia itseleni, jossa pystyisin nämä yhdistämään. Olisinkin halunnut tietää, mikä on koulutuksesi ja miten olet päätynyt alalle?

 41. 45

  Riikka sanoo

  Moikka Sanni!

  Olen pitkään miettinyt erästä asiaa ja nyt tarjoutuikin hyvä sauma sitä kysyä, takaan että tässä tulee postauksen oudoin kysymys. :P Nimittäin, millaisia hanskoja käytät talvella? :-) Itsellä on ongelma löytää sopivia hanskoja, jos kynnet ovat pitkät. Jos ostan kaupasta hanskat, en voi ostaa kovin isoja, sillä jos haluan pidemmät hanskat sormista, niin usein leveyskin sitten kasvaa liikaa. Ja jos hanskat on muuten sopivat, niin pitkät kynnet taittuu tai painuu ja se tuntuu inhottavalta… Mietinkin siis, miten olet ratkaissut tämän ongelman kun sullakin on pitkät kynnet, vai onkohan sulla joku personal neuloja tekemässä sopivan kokoisia tumppuja? :-)

 42. 46

  maikki sanoo

  Luetko paljon kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyvää kirjallisuutta? Olisi kiva tietää mistä kannattaa hakea ihan faktatietoa eikä yksittäisen kemikaalipelkoisen manifestia :D alkoi ehdottomasti kiinnostaa se tuoksukirja mikä on blogissasi esiintynyt :) itse omistan kerro kerro kuvastimen painoksen vuodelta nakki ja Anna Bäsenin kirja plastiikkakirurgiasta ja muista kauneustoimenpiteistä oli ihan mainio, joskaan kaikkia ihonhoito-ohjeita en kosmetologina allekirjoita :) jos siis olet lukenut paljonkin, niin oma postauskin vois olla jees!
  Lisää kysymyksiä:
  – olet muutamia tainnutkin mainita, mutta mitkä ovat inhokkituoksusi miehille ja naisille tällä hetkellä?
  – onko olemassa sellaista meikki- / ihonhoitosarjaa, josta et ole onnistunut löytämään yhtään hyvää tuotetta?
  – mikä tuoksu on inhokkisi ihonhoitotuotteissa ja hajuvesissä? Itse en voi sietää vesimelonia tai mansikkaa, ne tuoksuvat aina niin väärälle..

  Oikein ihanaa joulua koto-Suomessa sulle ja Mr. Karkkipäivälle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.