Mistä bloggaisin jos en kosmetiikasta?

Jos minulla olisi useampi rinnakkaiselämä, pitäisin varmasti useampaa blogia. Kosmetiikka ei suinkaan ole ainoa suuri intressini, vaikkakin ehkä nykyisellään kaikkein selvästi erottuvin.

Jos minulla siis olisi useampi elämä, pitäisin blogia myös seuraavista aiheista:

.

1. TEE

Olen ollut teefriikki lapsesta pitäen. Yhteen aikaan teemukin saattoi luulla kasvaneen kiinni käteeni. Rakastan maustettua teetä ja juon sen aina maidon kanssa. Yellow Label on pahin kirosana mitä tiedän teen maailmassa. Valintani on musta maustettu tee, vihreää juon vain harvoin.

Tee edustaa minulle leppoisaa, rentouttavaa oleskelua ja villasukkafiilistä. Teemuki kädessä on aina jotenkin turvallinen olo, tee lämmittää ja rauhoittaa.

Yksi lempimuistoistani on ihastuttava ”piilo”teehuone Prahassa, jonka vain paikalliset tuntevat. Ulkona ei ole mitään kylttiä, ja sisään päästäkseen pitää soittaa ovikelloa. Oven takaa paljastuu tyynyillä ja samettiverhoilla sisustettu, kynttilöin valaistu neljän huoneen muodostama teesalonki. Listalla on yli sata teelaatua. En koskaan unohda ensimmäistä vierailuani ja sitä salaperäistä tunnelmaa hämärän, suitsukkeelta tuoksuvan huoneen nurkassa. Nautin punaista teetä ja kanelirieskaa.

.

2. MATKAILU

Matkailu on yksi tärkeimpiä kultareunuksia elämässäni. En ole tainnut aiemmin blogissa tästä mainitakaan, mutta olen alunperin kouluttautunut matkailualalle. Siitä olisi voinut tulla minulle pitkä ja antoisa ura.

Harva asia voittaa sen tunteen kun katsot junan tai auton ikkunasta ohikiitäviä maisemia. Maailma on aivan ihana paikka ja täällä on niin paljon kauneutta… Sitä katsoessa alkaa välillä ihan koskea sydämeen. Juuri muutama viikko sitten katsoin junasta suomalaista maalaismaisemaa ja tulin tosi liikuttuneeksi.

Rakkaimpia matkamuistojani ovat hulvaton bailuyö Mykonoksella pelkässä uimapuvussa (olin tullut saarelle vain päiväretkelle mutta en myrskyn takia päässyt palaamaan kotisaarelleni), palaneiden telttojen siluetit auringonnousussa Roskilde-festivaalin viimeisenä aamuna, öinen kävely rakkaan kanssa brasilialaisella rannalla ja bagel-brunssi Wrestlemania-starojen kanssa Seattlessa. Kaikkea sitä on koettu… :)

.

3. MY LITTLE PONYT

Ei liene rakkaampaa asiaa Sannille kuin nämä pienet, pastellinsävyiset otukset. Vaikea edes pukea sanoiksi miten paljon ponit merkitsevät minulle. Jos minulla tosiaan olisi useampi elämä, voisin omistaa yhden pelkästään My Little Ponyjen G1-historian tutkimukselle. Haluaisin tavata Hasbron My Little Pony -tiimin ja tietää kaiken ponien suunnittelusta…. Miksi G1:set lopetettiin? Mikä oli kautta aikain suosituin ponimuotti? Miksi G3-lapsia ei koskaan myyty Suomessa? Kuinka monta eri ponia on valmistettu kaiken kaikkiaan….?

Haluaisin, että olisi olemassa My Little Pony -museo jossa esiteltäisiin ponien kehitys 80-luvulta tähän päivään. Siellä olisi esillä ulkomailla valmistettuja erikoisponeja, kaikki poneille luodut talot ja leikkiympäristöt, eri versiot yhdestä ja samasta ponista….. :) Ahh, kuka perustaisi sellaisen museon…?

.

4. TUMMA SUKLAA

Tumman suklaan ja minun tarina on nuori – ”löysin” tumman suklaan vasta muutama vuosi sitten. Olin kotona ja minulle iski hirveä makeanhimo. Kotoa ei kuitenkaan löytynyt mitään muuta makeaa kuin pala leivonnasta ylijäänyttä taloussuklaata. Epätoivoissani söin sitten sen, ja yhtäkkiä jokin kolahti. Kun pala suli suussani, tunsin yhtäkkiä maun ihan eri lailla kuin aiemmin. Tunsin kaakaon maun. Maitosuklaahan maistuu lähinnä sokerille.

Aloin ostaa kotiin Fazerin Dark Thin -levyjä makeannälän varalle. Kun pikkuhiljaa totuin kaakaon makuun, huomasin että maitosuklaa on aivan liian makeaa eikä se enää tänä päivänä edes maistu mielestäni suklaalle. Nykyään en söisi enää taloussuklaatakaan, sillä kaikki alle 70-prosenttiset ovat liian makeita. Suosikkini on Lidlin J.D. Gross 70-prosenttinen Ecuador ja Marabou Premium 86%. Madeiralta löysin myös aivan järkyttävän hyvää sokeritonta tummaa suklaata jota ostin kotiin monta levyä. Makean kulutukseni on kuitenkin sen verran vähäistä että yksi levy kestää monta kuukautta. Kerralla nautin yleensä 1-2 palaa, ja mielellään kahvin tai punaviinin kanssa.

.

5. SHELLY TAMBON PÄIVÄN ASU

Hahaa, tämä on varmasti hulluin blogin aihe, mutta Villiä Pohjolaa katsoessa riemastun aina Shelly-hahmon hellyttävän mauttomista vaateparsista ja tekisi kovasti mieli jakaa kokemukset muiden kanssa.

Shellyn Päivän Asu -blogissa esiteltäisiin joka päivä Shellyn stailaus yhdestä Villin Pohjolan jaksoista. Vaatteet ovat niin höpsöjä että niistä tulee hyvälle mielelle. En löytänyt netistä parhaita mahdollisia otoksia kuvastamaan Shellyn vaatteiden luonnetta, mutta Villiä Pohjolaa seuranneet ysärinuoret tietävät varmasti mitä tarkoitan. Ihastuttava Miss Luoteisväylä, Shelly Tambo, saattaa tehdä entranssin papukaijakuvioiduissa samettipöksyissä yhdistettynä pilkulliseen, korallin, vihreän ja keltaisen väriseen paitapuseroon. Jalassa tietysti vielä mokkahapsubuutsit. Shellyn stailaajilla on ollut niiiin hauskaa. ^_^

* * *

Loppuun heitän kysymyksen teille päin. Millaisia blogeja te luette? Seuraako joku pelkkiä muoti- & kauneusblogeja? Onko joku koukussa ruokablogeihin? Tai löytyykö lukulistalta läjä käsityöblogeja? Tunnustaako joku seuraavansa mieluiten perheellisen bloggaajan arkea? Tai lukeeko joku jotain aivan omintakeista blogia aiheesta joka ei tulisi perusjampalle mieleenkään…? Montaako blogia seuraatte ylipäänsä aktiivisesti?

Kommentit
 1. 1

  Jenninen sanoo

  Ihana postaus!

  Seuraan säännöllisesti 6-7 ihan sattumalta ajan myötä valikoitunutta blogia. Itse olen perheellinen 29v. mutta seuraamieni blogien kirjoittajat ovat ikähaarukalla ~25-40 ja siten monilla on hyvin erilaiset elämäntilanteet.
  Haen blogeista uusia ideoita, tuotesuosituksia, vertaistukea, ajattelemisen aihetta ja mahdollisuutta peilata omaa arkea ja elämää toisen samanlaiseen tai sitten hyvin, hyvin erilaiseen arkeen.

 2. 2

  sanoo

  Kauneusblogien lisäksi seuraan useita muoti-, tyyli- ja lifestyleblogeja, mitä näitä nyt on. Seuraamieni joukossa on myös ruoka-, käsityö- ja sisustusblogeja sekä pari valokuva- ja kirjablogia. Yhteensä Bloggerin lukulistalta näyttäisi löytyvän 246 erilaista hengentuotetta, joista tosin muutamat ovat tauolla tai jopa lopettaneet (en ole muistanut poistaa). Eli voin sanoa seuraavani aktiivisesti noin 200 blogia, luen yleensä kaikki päivitykset ilmestymisjärjestyksessä.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   voin sanoa seuraavani aktiivisesti noin 200 blogia,

   Herranjestas .Nekku…..!! :) Onko sun vuorokaudessa enemmän tunteja kuin mun…? ^_^

   • 2.1.1

    sanoo

    Heh, ehkä mulla vain on vähemmän muuta elämää kuin sinulla. :D Totta puhuen, elämä on tullut viime aikoina blogiharrastuksen tielle pahemman kerran ja rästiluettavaakin on kertynyt melkoisesti. Puran suman yleensä klikkailemalla auki vain kaikkein mielenkiintoisimmat postaukset. Tavallisina päivinä luen yleensä jokaisen ilmestyneen.

 3. 3

  Satu sanoo

  Voisinpa sanoa, että sun blogi on itselleni eriskummallisin seurattava, koskapa en erityisemmin ole kosmetiikasta kiinnostunut. Ja harmillisen harvoin käsittelet muita aiheita, mutta esim. tämä postaus oli mitä mainioin. Jopa siinä määrin, että tekisi mieli lukea se uudelleen! Kirjoitat jokseenkin täydellisesti ilman, että se kuitenkaan vaikuttaa vimpan päälle hiotulta. Se on todellinen taito. Ja sen lisäksi vaikutat äärimmäisen kiinnostavalta ihmisenä, jopa oudolta (anteeksi, tarkoitus ei missään nimessä ole loukata, ainoastaan hyvässä mielessä). Tunnut pohtivat ihan kummallisia asioita hyvinkin pitkällisesti (kuten ponyja ;)). Minua aina kiehtoo ihmiset, jotka perehtyvät johonkin. Itse säntäilen sinne tänne ja tykkään vähän kaikesta, enkä kuitenkaan mistään niin paljon että asiasta varsinaisesti osaisin keskimääräistä enemmän kertoa. Olet aika mahtava :) (ainakin näin blogin perusteella)

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Oudon kiinnostava…! ^_^ Voi kiitos Satu! :) En loukkaannu, päinvastoin kommenttisi oli hyvin imarteleva :) Olen mielelläni outo. Sellainen olen kai aina vähän ollut, tavallaan hyvin mainstream ajatuksiltani mutta kuitenkin ihmeellisesti aina pärskimässä vastavirtaan monissa jutuissa… :P

 4. 4

  sanoo

  Eikä! Sukulaissielu! :D Mä rakastan myös teetä, ehdottomasti mustaa ja maustettua ja inhoan Yellow Labelia. Tosin juon aina mustana. Nyt vähän harmittaa, että oltiin joulukuussa Prahassa ja siellä olisi ollut tuollainen salainen teepaikka! Oih! Matkustelu on myös lähellä sydäntä, olen viimeisimmät blogipostaukset vaan hölpöttänyt New Yorkista. Ja Villi Pohjolakin oli lempparisarjoja. :)

  Mä tykkään juurikin ns. lifestyleblogeista, joissa on elämää, muotia, matkoja jne. Sisustusblogit ei innosta, eikä lapsien ympärillä pyörivät blogit, mutta muuten aika laajasti luen. Teeblogi olisi IHANA!

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Soulmates!! :)

   Yellow Label on tosiaan jotain niin pahanmakuista että en pysty millään ymmärtämään miten se kuuluu monien huushollin peruselintarvikevarastoon…. Jos jotain neutraalia perusteetä haluaa vieraiden varalle pitää kaapeissaan niin ostakaa edes vaikka Earl Greyta, se on sentään hienostuneen ja pikantin makuista. :)

 5. 5

  Bemu sanoo

  Itse seuraan vakituisesti muutamaa käsityöblogia, sisususblogia, muotiblogia. Kissaihmisten blogeja. Paria puutarhablogia. Kauneusblogina tätä :)) Satunnaisesti tulee seurattua elämää Espanjassa ja Italiassa, vanhojen rakennusten kunnostamista tms sillä hetkellä kiinnostavaa.

 6. 6

  bL sanoo

  Itse seuraan vuodatuksen kautta n. 75 blogia, mutta niitä ei todellakaan kaikkia päivitetä päivittäin, joten päivässä tulee luettua ehkä 5-10 merkintää.
  Suurin osa niistä on sarjakuva-/tyyli-/kauneusblogeja, mutta joukossa on myös yksi mikäpä muukaan, kuin My Little Pony -blogi. ;)

 7. 7

  sanoo

  Sanni, perusta sä My Little Pony-museo! :) Mä ainakin tulisin käymään siellä! Itselle kun nuo ponit olivat lapsuudessa myös hyvin rakkaita. Ekan ponini sain jouluna 1986. Tässä taannoin siivosin kellarikoppiani ja siellä ovat säilössä myös lapsuuteni lelut. Poneja oli pakko vähän aikaa pyörittää käsissä ja matkustaa hetki lapsuuden leikkeihin :) Muistan kun sain isältäni sellaisen sinisen Ponitallin (jossa taisi olla persikan värinen poni mukana…?) Sellainen oranssi kissa ainakin oli ja kaikenmaailman harjoja, kampoja, peilejä ja muita kauneustarvikkeita :) Se oli niiiiiin ihana!

   • 7.1.1

    Sanni sanoo

    oliko tämä se My Little Ponyihin liittyvä postaus, josta vähän aikaa sitten mainitsit

    Ei…. Materiaali tähän jo vuoden verran (!) suunnittelemaani ponipostaukseen sijaitsee lapsuudenkodissani = suurin osa kokoelmastani, ja mun tarvitsisi ottaa siellä kuvia. Käyn kotona kuitenkin niin aniharvoin, että tilaisuuksia kuvamateriaalin tuottamiseen on ollut tosi vähän. :/ Niinä kertoina kun olen siellä käynyt joko aika ei ole riittänyt tai valaistus (talvella) ei ole toiminut tämän perfektionistin silmään (ei kuvia sähkölampun valossa!) niin että kuvat ovat jääneet ottamatta….

    Toivoisin kuitenkin saavani postauksen joskus toteutettua sillä pidin ideaa aika söpönä. :)

  • 7.2

   Sanni sanoo

   Sanni, perusta sä My Little Pony-museo! :)

   Joo, kun olisikin access noihin erikoisponeihin….! ^_^

   Joo, tuo mainitsemasi talli on Pretty Parlour niinkuin Mirri tuossa jo ehti kommentoimaan. Ja ponin nimi on Peachy. Pretty Parlour on oikein sellainen THE klassinen ponirakennus, mulla ei tosin ollut sitä mutta kaverillani kyllä ja se riitti kun leikittiin kuitenkin usein yhdessä. ^_^

 8. 8

  terhi sanoo

  Seuraan yhteensä 30 blogia. Suurin osa on lifestyleblogeja, mutta mukaan mahtuu muutama kosmetiikka- ja kynsipainoitteinenkin tapaus. Lisäksi seuraan joidenkin kavereiden pikkublogeja, joiden aiheet vaihtelevat arjesta käsitöihin ja koiraharrastukseen. Ruokablogeille en ole syttynyt sitten millään, poikkeuksena hulvattoman hauska Tarjoiluehdotus.

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Joo, toi Tarjoiluehdotus on kyllä hauska, on tullut jokusen kerran kurkattua sinne! :)

 9. 9

  RainDrop sanoo

  Mun puolesta voisit ihan hyvin tehdä välillä postauksia teestä tai suklaasta tännekin :)

  Mä seuraan aktiivisesti reilua pariakymmentä blogia, aika sekalaisesti, joukossa on muutama kosmetiikkablogi, ruokablogeja ja sitten yleisesti bloggaajan elämästä kertovia blogeja, valtaosa näistä on muiden ulkosuomalaisten blogeja. Muoti/lifestyle/sisustusblogit ei juuri kiinnosta. Seuraan myös paria kosmetiikka-aiheista Youtube-kanavaa.

  Yhteistä kaikille seuraamilleni blogeille on hyvä kieli ja kiinnostava kirjoitustapa. Kirjoitusvirheitä vilisevä teksti karkottaa minut välittömästi sivulta, vaikka aihe olisi mikä.

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Mä olen varmaan ihan vähemmistössä blogien lukijana kun seuraan säännöllisesti ehkä vain paria-kolmea blogia. Ja säännöllisyydellä tarkoitan, että tsekkaan blogin päivittäin. Epäsäännöllisemmin eli viikkotasolla seuraan yhteensä n. 10 blogia.

   Jotenkin hämmästyin näitä kommentteja että monet oikeasti lukevat kymmeniä tai satojakin blogeja ja kymmeniä merkintöjä päivässä….! Mulla ei ikinä olisi aikaa niin moniin blogeihin. Mutta ehkä se vain johtuu mun heikoista ajanhallintataidoista…. ;) Päivässä tuntuu päivätyön ja ruoanlaiton jälkeen olevan ylimääräistä aikaa vain muutamia tunteja jotka käytän kuntosaliin, blogin päivitykseen tai miehen/ystävien kanssa seurusteluun. :)

   Toisaalta en halua viettää niin paljon aikaa koneella vaikka aikaa löytyisikin…

 10. 10

  sanoo

  Erilaisten muoti- ja lifestyleblogien lisäksi seuraan koiraharrastajien treeniblogeja ja erityisesti rakastan astia- ja lasiharrastusblogeja. Omakin blogini kertoo juuri designlasin keräilyharrastuksesta. :)

 11. 11

  Virpi sanoo

  Nyt minulle tuli uskomattoman hyvä olo. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta tulen jotenkin todella iloiseksi kun bloggaajat kertovat itsestään niin sanottuja erkoisia asioita, ja saan heihin hieman ”kosketuspintaa”, tiedäthän?

  Luen vain noin kuutta blogia säännöllisesti, ja kaikkia niitä blogeja yhdistää ihanat, fiksut, kypsät, kauniit, mielenkiintoiset, lämpimät ja omalla mahtavalla tavallaan oudot kirjoittajat. Ja Karkkipäivä on yksi ehdottomista suosikeistani! Sanni, olet upea tyyppi! En tietenkään tunne sinua, blogin perusteella nyt tuskin kukaan voi sanoa tuntevansa ketään, mutta uskon vahvasti, että jos tuntisin, arvostaisin sinua vielä enemmän. Ei jatkuvaa kulutusjuhlaa, faktat ovat tarkkoja ja mietittyjä sekä pystytään puhua avoimesti myös ”vaikeammista” asioista, kuten juuri rahankäytöstä. Täällä blogissa tulee samanlainen kotoisuus esiin kuin toisissa suosikeissani Tunnetilassa ja Nelliinan Vaatehuoneessa.

  Olen melkein katkera kun sinun intohimosi ovat noin upeita ja jopa epätavallisia…vai osaanko omalla kohdallani kaikkia hupsuja periaatteitani ajatella tällä tavalla? Omat intohimoni ja ikuisen oppimisen alani ovat musiikki, elokuvat ja muoti. Ja kyllä matkustuskin, mutta nyt vielä budjetti rajoittaa sen verran, ettei olla Ruotsia, Englantia, Ranskaa, Viroa, Venäjää eikä Turkkia pidemmäs päästy. Mutta vielä joskus…

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Voi kiitos Virpi ihanasta kommentista…! Tosi mukavaa kuulla että blogistani välittyy tällainen kuva minusta ja ylipäänsäkin kotoisa ja hyvä fiilis.

   Mutta äläs nyt, en sanoisi että intohimoni ovat millään lailla ”upeampia” kuin sinun. Ei saa sanoa noin..! :) Musiikki, elokuvat ja muoti ovat yhtälailla mahtavia kiinnostuksen kohteita. Itsekin voisin uppoutua vaikkapa elokuvan maailmaan jossain toisessa elämässä…. Harmittaa oikeasti ihan pirusti että vuorokaudessa on vain rajattu määrä tunteja ja vuodessa rajattu määrä kuukausia – – ja että meidän elämämme nyt vain on sellaista että kolmasosa päivästä on kulutettava työntekoon joka on pois harrastuksista.

   No, eläkeikäisenä sitten….! ^_^

 12. 12

  mammeli72 sanoo

  Seurailen arviolta kolmeakymmentä blogia vakkaristi.
  Haku päällä aina uusiin kivoihin tuttavuuksiin.
  Lähinnä kosmetiikkaa,yleistä höpötystä,taidetta.
  Itsellänikin piskuinen blogi jota pidän ihan mamman henkireikä-meiningillä.Harrastus jota kotimamma voi ilman suuria kustannuksia ja mihinkään lähtemistä harrastaa =)
  En varsinaisesti kuitenkaan kirjoita kotimammailusta,vaan sellaista iloista sekametelisoppaa.
  Jos olisi aikaa enemmän pitäisin varmaan kolmea eri blogia,mutta siihen ei todellakaan ole aikaa =)

 13. 13

  sanoo

  Seurailen säännöllisesti noin kymmentä blogia. Tosin etsin jatkuvasti uusiakin seurattavia. Aiheet vaihtelevat ruoasta meikkaukseen ja kynsiin ja sisustuksesta ja lifestyleblogeihin. Omaan blogiini olen ympännyt kaiken sekaisin, mutta ehkä se on huonokin asia ja pitäisi keskittyä enemmän yhteen asiaan, jolloin lukijoita löytyisi helpommin? Mutta blogini on omistajansa näköinen, ;)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Onhan mullakin tänne joukkoon hiipinyt juttua ruoasta, koirista, ysärimuistoista ja muusta kauneuteen liittymättömästä, mutta luulen että se tuo blogiin kuitenkin mukavaa vaihtelua. Lukijoita voi kyllä tosiaan ehkä olla helpompi saada kun profiloituu johonkin tiettyyn juttuun, silloin juuri tästä aihepiiristä kiinnostuneet ihmiset osaa löytää blogiin ja lukijalle hahmottuu jotenkin selkeämmin onko juuri tämä blogi ”hänen juttunsa” vai ei.

   • 13.1.1

    Bemu sanoo

    Näin on. Itse olen vuosia pitänyt käsityöpainotteista blogia ja vaikka sinne ilmestyy tietysti kirjoituksia muistakin asioista niin käsityöblogina se pysyy. Olisi lukijoille varmasti tosi outoa jos alkaisinkin kirjoittaa Iittalan lasimallistoista tai Rosina -kissoista.
    Samoin tästä blogista odottaa löytävänsä kirjoituksia kauneudesta yms. Mukaan mahtuu toki tällaisia ”erikoiskirjoituksia”, mutta aika hämmentävää olisi jos tämä yhtäkkiä muuttuisi vaikka teeblogiksi :)

 14. 14

  siminski sanoo

  Luen paria heppablogia, paria muotiblogia, YHTÄ kauneusblogia ;), muutamaa lifestyleblogia ja tuttujen blogeja. Luin joskus paria teiniäitiblogia, mutta ne kävivät tosi tylsiksi vauva-arjen alettua. Seuraan yhteensä 17 blogia, eli oon aika vaativa sen suhteen että alanko seuraamaan vai jätänkö unholaan. Toki on paljonpaljon mua kiinnostavia blogeja joita haluaisin seurata mutta olen laiska etsimään ja tutustumaan niihin:D

 15. 15

  Mupsi sanoo

  Ihan kun ois päässy kurkkaamaan ”behind the scenes” sun elämään tai päiväkirjaan :D tosi kiva postaus oli :)
  Ite luen varmaan 4-6 blogia melkein päivittäin, mutta sitte on vielä muutama sellanen jota seuraan satunnaisesti ja suurin osa on sellasia muoti-kauneus-trendi blogeja koska se vain kiinnostaa eniten :D välillä sitte etsin ruoka-leipomis ohjeita blogeista tai sisustusjuttuja :)

 16. 16

  sanoo

  Minulta löytyy Google Readerista pitkälle toista sataa blogia, mutta kaikki eivät ole aktiivisia (ikävä kyllä!). Kosmetiikkablogeja en lue juurikaan, vain oikeastaan Karkkipäivä ja Ostolakossa, nämä kertovat kaiken mitä minun tulee kosmetiikasta tietää :). Niiden lisäksi listallani on eläinblogeja, hamstereita, kissoja ja hevosia. Sitten on joitain leivonta- ja ruuanlaittoblogeja, sarjakuvablogeja, valokuvablogeja, puutarhablogeja, sekalaisia päiväkirja- ynnä muita blogeja ja tietysti monta it-blogia.

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Kosmetiikkablogeja en lue juurikaan, vain oikeastaan Karkkipäivä ja Ostolakossa, nämä kertovat kaiken mitä minun tulee kosmetiikasta tietää :)

   Jee! :)

   • 16.1.1

    sanoo

    No mutta kun se on totta :) Ei ole ainakaan vielä tullut vastaan yhtään suomalaista kosmetiikkablogia, joka hakkaisi nämä kaksi. Tai edes pääsisi lähellekään samaa tasoa.

 17. 17

  Sonja sanoo

  Mä kommentoin blogeja todella harvakseen, mut nyt oli vaan pakko tulla sanomaan, että mä tulin jotenkin tosi hyvälle tuulelle tästä postauksesta :) Tää oli jotenki ihana ja söpö!

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Ihana kuulla, Sonja! :) Kiva kun heitit kommentin! ^_^ Tällainen palaute kannustaa aina jatkamaan ja tuo hymyn bloggaajankin huulille. :)

 18. 18

  tiippa sanoo

  voin niin samaistua tohon, että tulee toisinaan liikuttunu olo koska ”Maailma on aivan ihana paikka ja täällä on niin paljon kauneutta… Sitä katsoessa alkaa välillä ihan koskea sydämeen.”
  Tuntuu että ulkona seurassani liikkuvat ihmiset ei aina tajua mua ku hehkutan luonnon kauneutta jaja.. :) Ulkomailla en oo paljoa matkustanu, lähinnä kotimaanmatkailua, mutta täältä löytyy kyllä kateltavaa :) tai sitä kyllä löytyy kun lähtee vaan ulos ovesta :D

  niin ja blogeista, seuraan aktiivisesti kolmea kauneusblogia, muutamia muotiblogeja ja lifestyleblogeja. Niihin perheellisten blogeihin en vaan osaa samaistua :) niin ja yhtä matkablogia luen. Sitten satunnaisesti ehkä 15:ttä muuta blogia tulee luettua. Eli ei siis kovin paljoa.

 19. 19

  aliisa sanoo

  Vaadin saada tietää enemmän Wrestlemania-tähtien kanssa vietetystä lounaasta!! :D ketkä nämä tähdet oli? miten päädyit tuohon tilanteeseen? mistä puhuitte? jäikö tästä jotain käteen? yms yms :D t. entinen wwe-friikki

  • 19.2

   Sanni sanoo

   Vaadin saada tietää enemmän Wrestlemania-tähtien kanssa vietetystä lounaasta!!

   Hihhiii…. ^_^ Nohh, yours truly oli ostanut itselleen vuonna 2003 liput Wrestlemaniaan Seattleen, ja tähän lippupakettiin kuului brunssi WWE-tähtien kanssa. Paikalla oli iso läjä äijiä, kaikkia en enää edes muista mutta ainakin Undertaker, Big Show, RVD ja olikohan Jericho….. Ja olikohan myös Eddie Guerrero, R.I.P :(

   Tähdille sai esittää kysymyksiä, ja mä mm. kysyin Big Show’lta voisiko hän mitenkään tulla antamaan köniin mun silloiselle p*ska-exälle. ^_^ En muista mitä kaikkea brunssin aikana puhuttiin, mutta käteen jäi esimerkiksi muovinen WWE-kehä ja Jericho & Triple H -nuket jotka oli laitettu meidän pöytään koristeeksi ja brunssin lopussa se, jonka lautasen alla oli joku merkki sai tämän hökötyksen itselleen. Meitsin lautasessa oli merkki! :)

   Koko Wrestlemania-viikonloppu oli aivan mahtavan hullu ja hupaisa kokemus, olen tosi iloinen että tuli tuollainenkin juttu koettua!

   • 19.2.1

    Bemu sanoo

    Voi, Eddie on ollut elossa vielä silloin. Hiukanko mä olen kateellinen sinulle ;D

 20. 20

  sanoo

  Mulla on bloggerin lukulistalla joku parikymmentä eri aiheista kertovaa blogia, mutta käyn aktiivisesti useammissa. Jotkut tsekkaan kerran viikossa, jotkut useammin. Eniten luen kirja-, lifestyle- ja matkailublogeja, mutta haluaisn lukea enempi käsitöistä ja kulttuurista (en vaan ole saanut aikaiseksi etsiä hyviä blogeja niiltä alueilta).

 21. 21

  Sinini sanoo

  Tosta teestä tuli mieleen, että ootko maistanut vuohenmaidolla höyrytettyä teetä? Se on niiiiiiiiiiin hyvää……… <3 Se ei maistu yhtään vuodenmaidolle, mutta tuoksuu siis sitäkin ihanammalle!

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Vuohenmaidolla höyrytettyä teetä…? En ole. Meinaako tuo siis sitä, että teehen lisätään höyrytettyä vuohenmaitoa vai miten tee höyrytetään…? :)

   • 21.1.1

    Sinini sanoo

    Jos se mun edellinen kommentti tuli perille niin tätä ei tietenkää tarvii laittaa esille :P Mulle tuli äsken joku error sivu sitku olin lähettänyt sen kommentin.

    Elikkäs, jos muistan oikein, niin eka ne oolong lehdet kuivataan, jonka jälkeen ne höyrytetään vuohenmaidolla. Oon tosin pohtinut, miten ne lehdet pysyy kuivina sen höyrytyksen ajan… Mut ehkä ne kuivataa sit uudelleen…? :D Eli, kun juot kyseistä teetä, nakkelet oolongit veden sekaan eikä tarvii lisäillä mitään vuohenmaitoa itse. :D

 22. 22

  Lena sanoo

  Luen ehkä päälle pariakymmentä blogia. Olen kadottanut joitakin hyviä blogeja, koska en jaksa seurata bloggerin kautta vaan kirjanmerkeistä / muistista ja kone välillä vaihtuu ym. Aiheina kosmetiikka, kuvataide, vintage, tyyli/lifestyle, kirjat. Luen käsityöblogejakin silloin, kun innostun tekemään käsitöitä, mutta juuri nyt en.

  Voisin kyllä seurata Shelly Tambon päivän asu-blogia :D

 23. 23

  sanoo

  Jaa-a, seuraan noin 200+ blogia – eihän ne kaikki päivitä joka päivä. Kissablogit on tietysti ykkönen, sitä kautta on tullut paljon myös liveystäviä. Tärkeitä on myös huumoriläppäblogit (Lehti!). Hyvät kirjoittajat saa kirjoittaa mistä vaan, ne osaa napautella niin että lukija viihtyy (Fun pastimes for stupid children; Juha Vuorinen; Jyrki Lehtola; Stephen Fry). On paljon kaverien blogeja, pitkään seurattuja. Jotain kosmetiikkablogeja, pari muotiblogia. Eläinsuojelublogeja. Semmoista sekalaista. Nuo huumoriblogit on ihan välttämättömiä, sieltä löytyy päivän röhönauru jos ei muualta! :-D

 24. 24

  naela sanoo

  Vallan mainioita blogin aiheita, varsinkin Shelly Tambon päivänasu :-) Jään odottamaan että toteutat näistä edes jonkun.

  Itse seuraan noin 20 blogia vakituisesti. Mielellään seuraisin enemmänkin, mutta aika ei riitä. Blogilistallani on vain suomalaisia blogeja aihepiireistä kosmetiikka, muoti ja lifestyle.

 25. 26

  milipili sanoo

  Voi Shelly!

  Luen blogeja vähän, enimmäkseen kosmetiikka-aiheisia, koska rättikollaasi-blogit kyllästyttää.

 26. 28

  lipa sanoo

  mahtavia blogi-ideoita! jaan tee-maniasi ja kyllä! yellow label on saatanasta. ihan oikeasti, se, että laittaa teen juojalle eteen yellow label -pussin on ihan sama, kuin laittaa kahvin juojalle eteen pussillisen pikakahvia!

  kosmetiikka blogeja tulee seurattua, sen lisäksi päivän piristyksenä toimii tarjoiluehdotus, sekä paskat kirppislöydöt. priceless matskua!

 27. 29

  Saija sanoo

  En päivittäin seuraa mitään blogia,minulla ei ole siihen aikaa. Mutta satunnaisesti,pari kertaa viikossa tsekkaan muutaman minulle tärkeäksi tulleen blogin, mm. Karkkipäivän ;) Toiset minulle tärkeät blogit ovat vaatetukseen, sisustukseen ja leivontaan liittyviä. Olen blogini löytänyt sattumalta, mutta ne kaikki muutama antavat minulle jotain esim. mukavan paussin omasta ihan erilaisesta arjesta ja ihan oikeita ja tärkeitä vinkkejä ja neuvoja. Olen viiden pienen lapsen äiti, joten tiedän,mitä lapsiperhe-elämä on,joten en lue lapsi- tai vauvablogeja. Minulle on myös tärkeää, että blogit ovat hyvin kirjoitettuja ja hyvin koottuja. Niin ne pysyvät kiinnostavina ja antoisina. Karkkipäivä on juuri tätä. Kiitos Sanni blogistasi! Tällainen taviskotiäiti on saanut sinultakin hyviä neuvoja ja vinkkejä kosmetiikkaan ja meikkaamiseen liittyen. Olen saanut päivitettyä itseni tälle vuosikymmenelle :)

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Kiitos Saija! :) Mahtavaa ja kunnioitettavaa että viiden lapsen äidilläkin riittää aikaa blogien lukemiseen.

 28. 30

  Pimmiäinen sanoo

  Mä seuraan sun blogia koska se on mielenkiintoinen! Itse en meikkaa paljoa, mutta kirjoitat aiheesta kiinnostavasti, erityisesti tuotevertailut ja tekemäsi tutkimukset (esim. tuotteiden sisällöstä yms). Olen kade järjestelmällisestä rahankäytöstäsi ja sun hiuksista :) Itselläni kun on tosi kikkara, lähes afro hiuslaatu, joka ei kasva ilmeisesti enää olkapäitä pidemmälle ja näytän yli-ikäiseltä Pikku-Heidiltä. Mielelläni luen postauksiasi ruokavaliojutuista ja varmaan ihan mistä vaan. Kerran sun blogia lukiessa mietinkin, että vaikka kirjoittaisit autoista tai keittiösuunnittelusta (tylsimpiä aiheita joita tähän hätään keksin) saisit varmaan aiheen tuntumaan tosi kiinnostavalta.

  Muuten luen ihan kaikenlaisia blogeja epäsäännöllisesti. Pääasiassa ihmisistä jotka on ihan eri elämäntilanteessa kuin itse olen. Esim. vauvablogeja, teinien muotiblogeja, valitusblogeja sun muita.

  Jos saa toivoa aihetta postaukselle niin toivoisin käsivoidevertailua :)

  • 30.1

   Sanni sanoo

   Jos saa toivoa aihetta postaukselle niin toivoisin käsivoidevertailua :)

   Tuollaista en muuten olekaan tehnyt…! :) Laitan korvan taakse.

   Kerran sun blogia lukiessa mietinkin, että vaikka kirjoittaisit autoista tai keittiösuunnittelusta (tylsimpiä aiheita joita tähän hätään keksin) saisit varmaan aiheen tuntumaan tosi kiinnostavalta.

   Hih, kiitos…! ^_^ Meille tuleekin ensi viikolla uusi keittiö, ja itse asiassa olin ihan oikeasti miettinyt keittiöpostauksen tekemistä….! :P Vähän sellaisessa huumorimielessä.

 29. 31

  Kia K sanoo

  ”Kevyemmistä” aiheista seuraan lähinnä Karkkipäivä ja Ostolakossa -blogeja. Muut seuraamani blogit ovat enemmän politiikkaa tai muuten ajankohtaisia aiheita käsitteleviä. Päivittäin seuraan kolmea blogia, mutta viikottain vähän useampaa. Riippuu ihan viikosta ja paljonko on aikaa.

  Karkkipäivässä ja Ostolakossa on se yhteinen tekijä,että blogistit vaikuttavat persoonallisilta ja fiksuilta naisilta, minkä takia niitä jaksaakin seurata. Pitää pystyä samaistumaan blogistiin. Sen takia en ymmärräkään lähes kaikissa blogeissa esiintyviä vinoilukommentteja. Pakkoko on lukea jos kirjoittajan ajatusmaailma eroaa niin paljon omasta. Netti on blogeja täynnä. Eri mieltä saa toki olla ja mielipiteitä vaihtaa, mutta pikkumaiset yläastemeinigillä heitetyt kommentit ovat käsittämättömiä.

  Meikkiblogissa sen lisäksi on tärkeää, ettei blogisti ole täysin päinvastainen kuin mitä itse on. Itse en saa paljoa irti meikkikuvista, jos blogistilla on täysin erilainen silmänmuoto, sävymaailma jne. Eli en siis tyypillisenä pintakuivana sekaihoisena vaaleana skandinaavina halua seurata blogia, jota pitää tumma rasvoittuvasta ihosta kärsivä henkilö. Olen ostanut monia tuotteita Ostolakon tai Karkkipäivän vinkkien perusteella, enkä ole joutunut pettymään. Johtuu ihan siitä että tiedostaa minkälaisella iholla ja mieltymyksillä varustettu ihminen niitä arvostelee/suosittelee.

 30. 32

  sanoo

  Olipas kiva postaus :)
  Itse seuraan tosi monenlaisia blogeja, mutta ehkä ne aktiivisesti seurattavat on enimmäkseen aika samantyyppisiä kuin omani, lifestyleblogeja monista eri aiheista ja arkisistakin asioista. Toisaalta kirjoittajat voivat olla hyvinkin erilaisissa elämäntilanteissa kuin minä itse. Kosmetiikkablogeista luen pääasiassa vain sinua ja Virveä, muita satunnaisemmin mutta esim. kynsiblogeja en pysty lukemaan.
  Aika fiilispohjalta luen, oli aihe mikä tahansa mutta jos tunnelma on hyvä ja blogi saa mut hyvälle mielelle (niinkuin sunkin blogi) joka kerta, olen koukussa :)

 31. 33

  Kujakatti sanoo

  ”Minua aina kiehtoo ihmiset, jotka perehtyvät johonkin. Itse säntäilen sinne tänne ja tykkään vähän kaikesta, enkä kuitenkaan mistään niin paljon että asiasta varsinaisesti osaisin keskimääräistä enemmän kertoa.”

  Yhdyn täysin tähän, mitä Satu kirjoitti tuolla jossain kommentissaan. Minäkin olen kiinnostunut laaja-alaisesti asioista, mutta en ole ns. erikoistunut erityisesti mihinkään.

  Tämä on muuten _ainoa_ blogi, jota luen. Olen yrittänyt lukea jotain blogeja, mutta ne eivät vaan kiinnosta minua. Tässä blogissa minua kiehtoo sinun, Sanni, asiantuntemuksesi ja rehellinen innostuksesi kosmetiikkaan. En ole kiinnostunut ihmisistä yleensä, ja siksi en varmaan blogejakaan lue. En yleensä lue sinunkaan postauksia, jotka liittyvät henk.koht. elämääsi. Meillä ei juurikaan ole yhteisiä kiinnostuksen kohteita, paitsi kosmetiikka. (No joo, pitäisin itsekin matkailusta, mutta minulla ei ole sellaiseen varaa.)

  Ja jos minä jostain bloggaisin (tai lukisin muun kirjoittamaa blogia), se olisi Agatha Christie. _Rakastan_ hänen kirjojaan! Se on yksi voimakkaimpia kiinnostuksen kohteistani, ollut jo 12-vuotissyntymäpäivästäni lähtien, kun jostain ihmeen syystä sain tädiltäni lahjaksi Christien kirjan Kuolema ilmoittaa lehdessä. Siitä lähtien oli myyty, ja olen edelleen.

 32. 34

  sanoo

  Olisikohan lukulistallani noin 100 blogia, iso osa niistä kosmetiikkablogeja. Seuraan myös joitakin muoti- ja lifestyleblogeja, paria ruokablogia, paria käsityöblogia ja löytyy sieltä jopa parit mammablogit (vaikka oma elämäntilanne on jotain ihan muuta). Suurin osa seuraamistani blogeista on suomalaisia, mutta toki mukana on myös ulkomaisia kosmetiikkablogeja.

 33. 35

  Reetta sanoo

  Luen aktiivisesti vain tätä blogia, sillä kuten moni aikaisemmin jo sanoi, kirjoittajaan voi samaistua ja aiheet koskettavat omaakin elämää.

  Satunnaisesti, etsiessäni tietoa jostakin aiheesta (kuten neulontaohjeita), luen muitakin blogeja, mutta ne unohtuvat aina hetken päästä. Joskus luen myös kemitaalicoctailia, mutta siinä kirjoitustyyli on mielstäni hieman liian ehdoton ja perustelematon.

  Joskus vuosia sitten luin huumoriblogeja kuten Karu selliä, harmaata hattua ja paskamutsia, liekö ovat enää olemassakaan. Voisi käydä kurkkaamassa, sillä musta, hieman sairaskin huumori uppoaa minuun :D

  Tämä blogi on kyllä ilahduttanut tyylillään ja aiheet laidasta laitaan ovat kiinnostavia! Vielen danke!

 34. 36

  Sanna Sanna sanoo

  Seuraan muoti-, kosmetiikka-, hiustenhoito-, kirjoitus-, ruoka- ja politiikkablogeja.

  Tee ihmeessä jos jaksat tai kerkeät tuollainen blogi. Kuulostaa aivan hulvattomalta!

 35. 37

  Betsy sanoo

  Minä suorastaan vaadin, että alat pitämään Shelly Tambon päivän asu-blogia! :D Täältä löytyisi heti yksi innokas seuraaja!

  • 39.1

   Sanni sanoo

   Hahaa, voi teitä…. ^_^ Mun pitänee ilmeisesti yrittää ottaa kameralla kuvia TV-ruudusta, netistä noita Shellyn parhaita ei löydy…. ^_^ Oikeasti tekisin kyllä erittäin mielelläni Shelly-postauksen! :D

 36. 40

  sanoo

  Sun blogi taitaa olla yksi ainoista kosmetiikkablogeista joita seuraan. Nuorten lifestyle/tyyliblogit kiinnostaa, niitä varmaan on seurantalistalla eniten. Muutamaa sisustusblogia ja hyvinvointiblogia myös seuraan. =D Lukulistalla on tällä hetkellä noin 200 blogia, aika vasta oli pakko karsia sieltä niitä tylsimpiä pois, pitäisi varmaan karsia vielä lisää.

 37. 41

  Catti sanoo

  Itse seuraan 111 blogia, tosin osa niistä on epäaktiivisia, mutta ei tule poistettua listaltakaan, kun eivät kirjoita usein. Eli ehkä noin 100 blogia seuraan. Tykkään lukea hyvin erilaistenkin tyyppien blogeja kuin mitä itse olen. Esim. tosi nuorten muoti-/lifestyle-blogeja, vaikka itsellä ikää on 34-v. Luen perheellisten blogeja, mutta myös sinkkujen juttuja. Kissa- ja koira-blogit myös kiinnostaa ja mielipidepostaukset ja kosmetiikkablogit. Yhdistävä tekijä näissä kai suurimmassa osassa on, että niissä on jokin juju ja tarinoita. Tykkään, jos kerrotaan vähän erikoisempiakin juttuja, kuten sä tässä postauksessa.

  Myös mä haluaisin postauksen jostain mainitsemistasi asioista, Shellyn vaatteista nyt ainakin! :D

 38. 42

  Reetta sanoo

  Moikka

  Aloin muistella tarkemmin noita poneja ja yksi tapaus muistui tarkemmin mieleeni. Itse en koskaan aitoa MyLittlePonya saanut kaikesta kinumisesta huolimatta, mutta kavereiden poneista yhdellä leikin kaikkien mieluiten.

  En vain yhtään tiedä, mikä poni se on ollut. Tietäisitköhän poniasiantuntijana mistä ponista on kysymys? :D Se oli valkoinen aikuinen G1-poni, jolla oli kirkkaanvärinen puna-vihreä(-valkoinen?)harja. Sillä oli joitain punavihreitä kuvioita pepussa ja se saattoi olla myös yksisarvinen.

  Olipas hatarat muistikuvat :D Kaikesta googlettamisesta huolimatta en ole poniin enää törmännyt.

 39. 43

  Hoo sanoo

  Pidä mielessä tuo Villi Pohjolan Shelly Tambo! Mukavaa olisi lukea mietteitäsi.

 40. 44

  sanoo

  Luettuani tuon toisen postauksen Villi Pohjolasta, mun oli pakko hankkia kyseinen sarja käsiini. Nyt olenkin muutaman päivän kuluttanut sarjaa seuraten ja täytyy myöntää, että oon koukussa. Kiitti loistavasta vinkistä! :D

  • 45.1

   Sanni sanoo

   Vaikuttaa sympaattiselta museolta! :) Jos olisi asiaa Jyväskylä-Vaasa-suuntaan niin tuolla voisi vaikka poiketakin. ^_^

 41. 47

  sanoo

  Mulla on lukulistalla 131 blogia joita seurailen syötteenlukijan kautta sitä mukaan kun postauksia tulee. Aina ei kuitenkaan ehdi lukea blogeja päivittäin ja tänäänkin purin töissä hiljaisena hetkenä noin 400 postauksen suman samaan tyyliin kuin Nekku. Eli luin ainoastaan ne jutut, jotka vaikuti mielenkiinoitsilta. Luen enimmäkseen kosmetiikkablogeja, mutta mukaan mahtuu myös tyyli/muoti-, lifestyle-, ruoka/leivonta- ja kirjablogeja.

  Jos bloggaisin jostain muusta kuin kosmetiikasta olisi se varmaan joku lifestylehässäkkä joka yhdistäisi ruokaa, leivontaa, kirjoja, leffoja, kosmetiikkaa ja muotia.

 42. 48

  sanoo

  Seuraan n. 300 blogia, joista jotkut päivittyvät tiuhaan, toiset harvakseltaan. Tykkään lastenvaate- ja perheblogeista ja life style-blogeista. Muutamia sisustusblogeja seuraan puolivillaisesti.

  Minäkin olen teen suurkuluttaja, mutta en koskaan nauti juomaani maidolla höystettynä. Juon paljon vihreää teetä ja yrttisekoituksia sekä hedelmähaudukkeita, en juurikaan mustaa teetä. Äsken juuri kulautin viimeiset huikat jättimukillisesta kirsikkahauduketta.

  Oletko muuten käynyt Fredalla Teehuone Ouncessa? Huippupaikka, rakastaisit sitä, ellet rakasta jo! :)

  Ihanaa kesää sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.