..miksi kannattaa käyttää UDPP:tä

Tässä taas muistutuksena, miksi Urban Decay Primer Potion on must.

Urban Decay Primer Potion vaikutus

Vasemmanpuoleisessa kuvassa koko luomella UDPP-pohjustus. Meikki on ollut kuvanottohetkellä kasvoilla n. 12 tuntia, ja sillä on maattu auringossa kolmisen tuntia.

Oikeanpuoleisessa kuvassa ei pohjustusta. Meikki on ollut kuvanottohetkellä kasvoilla n. neljä tuntia, joista kolme auringossa.

Jep. To UDPP or not to UDPP, ei tarvitse miettiä vastausta. :)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulla UDPP on toiminut enimmäkseen myöskin hyvin, mutta nyt kesällä siitä huolimatta luomet ovat loppupäivästä näyttäneet samalta kuin oikeanpuolimmaisessa kuvassa. Mulla on tosin hyvin rasvoittuvat luomet.

 2. 3

  sanoo

  I hear you sistah! Itselleni saapui juuri tuubimuotoinen UDPP. Kätevämpi kuin se edellinen pakkaus, paaaaaaaljon taloudellisempi. Ainoa ihmetyksen aihe oli se, että säilymisajaksi oli laitettu ainoastaan 6kk!

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Primer Potionia ei ikävä kyllä saa Suomesta, eli nettikaupat ovat palveluksessasi. :) Itse olen ostanut omani Jenkeistä, mutta jos ei sinne ole reissua tiedossa niin omasi voit tilata vaikka brittiläisestä Look Fantasticista. Maksaa £14,50.

 3. 5

  Sanna sanoo

  ooh, mistä tuollaista tuotetta saa?? Itsellä on to-del-la rasvoittuvat luomet, eikä esim. Lumenen pohjustustuotetteella ole juurikaan vaikutusta oman silmämeikkini pysyvyyteen..

 4. 6

  MillaH sanoo

  Moikka! Lookfantastic.com sivulla on useampi Urban Decay Primer Potion silmämeikille. Osaatko sanoa mitä eroja? Mikä näistä sulla on? :) Kiitos!

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Mulla on Original joka on sävytön, kuten Nimetön tuolla jo vastasikin. En oikein itse tajua noita sävytettyjä versioita, mutta kai niitä voi ajatella vähän niinkuin voidemaisina luomiväreinä, jotka pysyy tautisen hyvin.

   Original on paras, koska sitä voi käyttää minkäsävyisen silmämeikin kanssa tahansa.

   • 6.1.1

    Nisse sanoo

    Itselläni on kasvojen ihon väriä reippasti tummemman sävyiset silmäluomet ja silmänympärykset ja näin ollen joudun käyttämään peite- sekä meikkivoidetta ennen luomivärin levitystä. Minulta löytyy UDPP:n versiot original ja sin ja näissä on sellainen ero, että sin levittyy ja toimii hyvin myös meikkipohjan päällä kun taas original ei. En tiedä johtuisiko siitä, että sin on koostumukseltaan paksumpaa kun original, mutta itse olen erittäin iloinen, että tilasin molemmat enkä ainoastaan tuota originalia joka ei siis minulle sovellu.

    • 6.1.1.1

     Sanni sanoo

     Aaa, mielenkiintoista kuulla tuollainen toiminnallinen eroavaisuus Sinin ja Originalin välillä.

  • 7.1

   Nimetön sanoo

   Original on sävytön eli käy minkä tahansa luomivärin kanssa, ja muut sitten sävyllisiä. :)

 5. 8

  sanoo

  Hieman tuntuu, että olen ainoa ihminen, jolla UDPP ei toimi kunnolla.:D Laitoin luomiväriä suoraan pohjustuksen päälle tai puuteroin ennen luomiväriä, on vähintään toisessa silmässä kasaumat parin tunnin päästä. UDPP tuntuu vieläpä niin litkumaiselta, että vaikka sitä käyttäisi vähän, se ei tunnu asettuvan ja imeytyvän pysyvästi. Argh!

  Kyllä kadehdituttaa lukea ihmisten kertomuksia 12h ja ylikin pysyvistä freeseistä silmämeikeistä.:D

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Kokeiles Elizabeth Ardenin Eye Fix Primeria, se on paksumpaa ja ”kuivempaa” kuin UDPP. Pysyy myös ihan älyttömän hyvin.

 6. 9

  Sanni sanoo

  Itse olen myös totaalisen rakastunut tähän Urban Decayn pohjustajaan. En suostu enää olemaan ilman sitä. Olen lukenut, että Too Facedilla on vastaavanlainen, yhtä tehokas pohjustaja ja vielä helpommassa purkissa. Nyt pitääkin pähkäillä kumpaako tilaan seuraavaksi Beauty Baysta. Sinulla on ihana blogi, olen lukenut sitä jo pitkään! :)

 7. 10

  Anna sanoo

  UDPP muutti mun meikkielämäni. Tajusin, et luomiväritki voi pysyy varttia pidempään siisteinä. Seurauksena meikkivaraston kymmenkertaistuminen :D

 8. 11

  sanoo

  Näistä postauksista tykkään! Siis tällaisista, missä uhraat itsesi koe-eläimeksi tiedon tielle ;) mulla on udpp mutta ei ole ollut kovin ahkerassa käytössä

 9. 12

  -M- sanoo

  Mäkin heittäydyn mukaan keskusteluun, kun vihdoinkin on kokemusta silmämeikinpohjustajasta. Pidin turhana tuotteena, enpä pidä enää…

  Olen siis noin kuukausi sitten ostanut Too Facedin Shadow Insurancen ja voin sanoa, että se todella toimii! Testasin sitä mineraaliluomivärien ja rajauksen kanssa mm. trooppisissa lämpötiloissa ulkomaan matkalla, joraamalla itseni hiestä märäksi ja nukkumalla meikit nassussa (pahista, tiedän!). Tulos: luomiväri pysyi virheettömänä. :) Ja itselläni on melkoisen rasvoittuvat luomet, joilla ei ilman pohjustusta kestä talvellakaan meikit siistinä kovin kauaa.

  Too Faced on muuten myös Animalian eläinkokeettomien merkkien listalla, jolla myös toki on Urban Decay. UDPP:n sijaan taisin hankkia tuon Too Facedin version siksi, että se oli helpommin ja nopeammin mulle saatavissa tms.

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Kyllä, mulla toimii UDPP juuri noin! :) Kunnolliset pohjustajat on kyllä meikin pelastus. Pitää joskus ostaa tuo Shadow Insurancekin.

   Mä käytin vuosikaudet pohjustuksena meikkivoidetta tai meikkivoide/puuteri-yhdistelmää, ja silmämeikki oli poikkeuksetta hiestynyt luomivakoon iltapäivään mennessä. Sitten ostin Lumenen paljon kehutun primerin – – ei toiminut. Sitten ostin UDPP:n…. ja valaistuin.

   The difference.

 10. 13

  v sanoo

  Ajattelin kysyä Biothermin Aquasource-kosteusvoiteesta, että oletko kuullut, että L’Orealilla olisi sama voide eri nimen alla myynnissä? Näihinhän aina välillä törmää, mutta mietin, että sattuisiko juuri tämä huhu pitämään paikkaansa.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Mitään huhua en ole kuullut, mutta itse kiinnitin kerran huomiota siihen että L’orealin Hydra Fresh muistuttaa koostumukseltaan ja väriltään Aquasourcen geelivoidetta. Muistaakseni vertasin silloin niiden incejä, eivätkä ne olleet samanlaiset.

   Mutta en sitten tiedä onko Lorkulla jossain muiden maiden markkinoilla Aquasourcea enemmänkin muistuttava voide.

 11. 14

  Huhhuh sanoo

  En tienny että pohjustus vaikuttaa nuinki dramaattisesti. :o
  Onko olemassa jotain ”halppis” pohjustusta opiskelija budjetille, vai onko niitä vaan kalliimmissa sarjoissa? En oo koskaan törmänny sellasiin.
  Voisitko kirjottaa niiden käytöstä enemmänki merkinnän muodossa? Esim, auttaako ne siihen ongelmaan jos päivän mittaan vedenkestävä ripsari leviää alaluomelle niin että näyttää ku ois silmäpussit?

  • 14.1

   sanoo

   Mullakin on vedenkestävien kanssa sama ongelma!! Ilmeisesti johtuu öljypohjaisten tuotteiden käytöstä lähellä alaluomea.. Mutta täällä ainakin tarttee tuotetta jos toista tummiin silmänalusiin joten niistä en luovu :D

   Suosittelen hei ostamaan Cliniquen lash power tms mascaran, 38-tyyppinen mut tulee todella dramaattiset ripset :) Niillä on myös toinen samantyylinen, mikä on tuuheuttava. Mulla katosi tämä panda-ongelma noiden käyttöön siirryttyäni. Hinta ehkä 16 e tienoilla, ainakin itse ostin viimeksi siihen hintaan reilu viikko sitten. t. toinen opiskelija:)

   • 14.1.1

    Sanni sanoo

    Wow, saatko sä Lash Powerilla tuuheutta? Mä en ole sitä kuin muutaman kerran kokeillut, mutta harja on niin pieni ja kapea ja massa ohutta, että en ole onnistunut saamaan mitään kovin runsasta tulosta.

    Suomessa Lash Powerin normihinta on 25 euron kieppeillä.

    • 14.1.1.1

     sanoo

     Okei, joudun tänään syömään osan sanoistani :D Eli siis olen käyttänyt nyt todella pitkään sitä toista Cliniquea, en nyt muista nimeä koska on kulunut tuosta purtilosta pois, mutta samantyyppinen kuin lash power :D
     Eli siis kuivunutta tätä toista cliniquea alle, ja lash poweria sit päälle… Meidän äitikin kysyi, että oliko tekoripsiä päällä. No ei ollut.

     mutta sitten tänään kokeilin täysin yksinään lash poweria.. jep jep, täytyy varmaan ostaa taas toi toinen clinique, joka on siis mun mielestä ihan super. En ymmärrä, koska mun siskollani lash power tekee ihan älyttömät ripset.. Ei taida geenilotto olla suosinut minua :D

  • 14.2

   Nimetön sanoo

   Tuosta ripsarin leviämisestä alaluomelle, itselläni on ollut aivan sama ongelma, kamalan näköistä, koko ajan saa olla nenä peilissä kiinni. Sannin suosittelemana kokeilin Sensain 38-ripsaria, ja ah, valaistuminen! Normaalia ripsaria yläripsiin ja Sensain perinteistä alaripsiin, ja kyllä elämä hymyilee!

  • 14.3

   Sanni sanoo

   Onko olemassa jotain “halppis” pohjustusta opiskelija budjetille, vai onko niitä vaan kalliimmissa sarjoissa?

   Silmämeikinpohjustajia on monellakin edullisemmalla merkillä, Lumenen lisäksi ainakin IsaDoralla, Goshilla ja BeYu’lla.

   Olen tehnyt silmämeikin pohjustamisesta aiemmin oman postauksen:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2009/08/31/lukijakysymys-miten-pohjustaa-silmameikki/

   Tuohon ripsarinleviämisongelmaan en usko, että pohjustus välttämättä auttaa. Kokeile siihen 38-tyyppistä maskaraa (=lämpimällä vedellä lähtevää).

   • 14.3.1

    Huhhuh sanoo

    Kiitos kaikille kommentoijille avusta!

    Pitää testata. Normaalilla ripsarilla mulla leviää ihan varmasti ripsari ku aina välillä silmät vuotaa mutta vedenkestävällä se levittää pandat. Eikä sitä saa enää korjattua pois alaluomelta sen jälkeen, jotenki jämähtää harmahtavaksi siihen. ):
    Jos joku 38-tyyppinen tuote sitten toimisi, eikä lähtisi valumaan naamalta jos jotain vettä roiskuiski.
    Eiköhän siihen ripsariin sitten voi panostaa rahallisesti enemmän, jos ei sitte tarvis huolehtia näyttääkö ihan pandalta. ;)

 12. 15

  Senja sanoo

  Juuri yksi päivä mietin että pitäisi vihdoin tilata tuo kunnollinen pohjustaja.

  Kun vaan uskaltaisi tilata tuolta lookfantastic.comista.

  Mitä muuta sieltä kannattaisi tilata??

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Vaikka muitakin Urban Decayn meikkejä? :) Tai Too Facedia. Tai mistä nyt tykkää. :)

 13. 16

  Elisa sanoo

  Kumpikohan olisi rasvoittuvalle luomelle parempi, Shadow Insurance vai UDPP? Tällä hetkellä Lumenen alesta löydetty pohjustus käytössä, on vaan sellaista hilseilevän kuivaa eikä oikein tuo luomivärin pigmenttiä esiin.

  • 16.1

   Sanni sanoo

   En ole Insurancea testannut, niin vaikea sanoa. :/ Jospa joku lukija osaisi tähän ottaa kantaa…?

   • 16.1.1

    ennairaM sanoo

    Shadow insurancella ja udpp:lla ei ole juuri mitään eroa nyt kun udpp:ta saa myös putkilosta. Molempia käyttäessä luomivärit pysyy luomissa tolkuttoman kauan! :) Ja minulla on ERITTÄIN rasvaset luomet!

    • 16.1.1.1

     Elisa sanoo

     Kiitos paljon vastauksista! Katselen siis kumpaakin, kumman nyt jostain alesta sais halvemmalla nyhdettyä… :)

  • 16.2

   milipili sanoo

   UDPP on rasvoittuvalle parempi, ainakin siskoni tapauksessa.
   Mulla toimivat molemmat yhtä hyvin, tulee vaan jotenkin ostettua aina tuo UD.

 14. 17

  MiNi sanoo

  ELf:n pohjustaja on mulla. Edullinen ja mielestäni toiminu tosi kivasti :) UDPP:tä en oo kokeillu edes.

 15. 18

  sanoo

  Saako UDPP:ia suomalaisista nettikaupoista? Äiti ei suostu tilaamaan ulkomailta. =(

  Shadow Insuranceahan saa Nellystä, eli tilaan sitten sieltä, jos Primer Potioniin ei ole mahdollisuutta. :)

 16. 19

  Emilia sanoo

  On kyllä eroa! Onkohan mulla jotenkin oudot luomet, kun meikit ei juuri ikinä leviä, vaikka minulla ei pohjustajaa olekaan käytössä.. Aamuneljään juhlitun yön jälkeen kun herää seuraavana aamuna, niin luomivärit on yhä paikoillaan. :O Nojoo, nykyään ei paljon juhlita enää ja hyvä kun ehtii edes meikata, on nimittäin 2 pientä lasta täällä pitämässä huolta että äidillä on töitä vuorokauden ympäri. :D Tähän liittyen, onko vinkata jotain takuuvarmaa TOSI peittävää ainetta tummaakin tummemmille silmänalusille? :) Monia olen koittanut ja turhaksi todennut..

  Sulla on muuten kiva blogi, olen lukenut jo pitkään, en vain juuri koskaan kommentoi mitään.

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Onkohan mulla jotenkin oudot luomet, kun meikit ei juuri ikinä leviä, vaikka minulla ei pohjustajaa olekaan käytössä.

   Ei ole oudot. :) Toisilla vain pysyy, tunnen itsekin ihmisiä jotka voi vetää luomivärit suoraan paljaalle luomelle eikä mitään ongelmia pysymisen kanssa. Se riippuu niin silmäluomen muodosta ja ihosta.

   En tunne tosipeittäviä peiteaineita itse paljonkaan, mutta olen kuullut monen vannovan Benefitin Boi-ingin ja MACin Studio Finish Concealerin nimeen.

 17. 20

  sanoo

  Ääh, mulle UDPP ei oo toiminut yhtään niin hyvin mitä odotin :'( ihan samalla lailla luomivärit kerääntyy luomivakoon kun ELF: in halppis pohjustajalla : / kokeiltu on monilla tavoilla, eikä mikään tunnu auttavan..

 18. 21

  roosa sanoo

  Huhhuh: Lumenella on olemassa silmämeikin pohjustaja. Kulkee nimellä ”beauty base silmämeikin pohjustusvoide”. Ihan kelpo tavaraahan tuo on, ainakin itselleni riittää arkena. :) Tarkkaa hintaa en nyt muista, mutta ei se ainakaan mikään päätä huimaava ole.

  Sitten Sanni! Osaisitko suositella mitään hyvää kosteus- tai silmänympärysvoidetta minulle? Silmänaluseni ovat aivan alaripsien alapuolelta kuin irti lohkeamassa! Tosi kuivat siis, eikä mikään rasvailu tunnu auttavan :// Kokeiltu on Lumenen syväkosteuttavaa yövoidetta sekä jotain Acon kasvorasvaa. Alan olla oikeasti jo aika neuvoton, vaikken joka päivä meikkaakaan näin kesäisin niin niinä ”meikillisinä” päivinä alarajaukset näyttävät tosi rumilta kuivalla iholla. Mietin myös, mistä moinen kuivuus voisi johtua, kun en kuitenkaan ole n. kuukauteen meikannut ja käytän aina korkeakertoimista aurinkosuojaa sekä rasvaan ihoa kosteuttavilla voiteilla aamuin illoin. (En myöskään puhdistele silmänympärysihoa millään sekaiholleni tarkoitetuilla tujuilla putsareilla, kuten arvata saattaa :D). Ja ihan yhtäkkiä vaan kuivuvat tälläisiksi hilseileviksi joka naisen kauhuiksi! :/ Johtuisiko sitten tästä siitepölyallergiasta. Usein silmät ovat turvoksissa ja vuotavat.

  Arvostaisin kovasti, jos jaksaisit lukea kilometriviestini kokonaan ja tarjota apua! :)

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Osaisitko suositella mitään hyvää kosteus- tai silmänympärysvoidetta minulle? Silmänaluseni ovat aivan alaripsien alapuolelta kuin irti lohkeamassa!

   Tilanteesi kuulostaa siltä, että Cliniquen All About Eyes Rich -silmänympärysvoide tai Louis Widmerin Eye Contour Cream voisivat olla vastaus. :) Widmerin voiteesta saa hyvin varustetuista apteekeista 5 ml:n näytetuubeja, vink vink. ;)

 19. 22

  Nea sanoo

  Todellakin olisi käyttöä hyvälle ja kestävälle silmämeikin pohjustusaineelle… Ostin, kuten joku muukin aiemmin, Lumenen tuotetts… ja voin sanoa, että ei mitään vaikutusta – luomiväri on luomivaossa iltapäivään mennessä. :(

  Pitänee kokeilla UDPP:ta.

  Mutta voiko yksi pohjustusaine tehdä tosiaan niin dramaattisen eron? Tuntuu uskomattomalta…

  Toisaalta, mineraalimeikkeihin siirtyneenä ensin ostin Coastal Scentsin omaa mineraalipohjaa – ja kaikista kehuista huolimatta se on ihollani rumaa ja paakkuuntuu järkuttävästi, sateesta tms. ei viitsi edes puhua… :/

  Mutta tällä viikolla kokeilin Lily Lolo mineraalimeikkejä – ja voi mikä ero! Meikkipohja sulautuu täysin… siis ihan uskomatonta ja edullista!

  Summa summarum: täytyy kokeilla mikä itselle sopii, UDPP on hankintalistalla!:)

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Mutta voiko yksi pohjustusaine tehdä tosiaan niin dramaattisen eron? Tuntuu uskomattomalta…

   Kyllä voi. :) Minulla ainakin ero on niin päivänselvä, että ei enää tulisi mieleenkään meikata ilman Primer Potionia.

   En tosin väitä, että UDPP olisi mikään maailman ainoa toimiva silmämeikki-primeri. Nämä asiat ovat niin silmä-kohtaisia. :) Kyllähän monilla varmasti toimii ihan marketin Lumenet, IsaDorat ja Goshit. UDPP on kuitenkin maailmanlaajuisesti suurinta suosiota nauttiva tuote, joka toimii useimmilla niilläkin, joilla muut tuotteet eivät toimi.

 20. 23

  sanoo

  Olen käyttänyt jo aika monta vuotta Artdecon pohjustajaa, maksaa Cosme Shopissa muistaakseni rontti 12€. Olen ollut siihen erittäin tyytyväinen.

  Nyt olen kokeillut myös Meow:sta ostamaani i-primeria ja The All Natural Facen pohjustajaa ja molemmat toimii ihan hyvin. i-primer on aikas peittävää tatinaa ja mulla kesti hetki ennen kuin osasin sitä annostella niin, että se myös toimii kuten pitää. Alussa se kerääntyi mulla herkästi luomivakoon.

  UDPP ja Too Facedin primer on mun henkilökohtaisella asteikollani vähän turhan hintavia, varsinkin tällä hetkellä.

   • 23.1.1

    Nimetön sanoo

    Joo ja eihän tuo Lookfantasticissakaan loppujen lopuksi kovin paljoa maksa, kun toimitus on ilmainen ja hyödyntää jonkun alekoodin. :)

    Vertailuna: Lumenen pohjustus näyttää olevan Sokoksen verkkokaupassa 12,90e/7ml kun UDPP maksaa Lookfantasticista tilattuna 16 – 17 euroa ja siinä on tavaraa 11ml.

 21. 24

  Elina sanoo

  Hei! Tämä nyt ei liity aiheeseen ollenkaan,itseasiassa se liittyy itseruskettavan voiteen levitykseen. Minulla on Lumenen kevyesti sävyttävä kosteusvoide, joka ruskettaa asteittain. Ennen itseruskettavan käyttöä ihohan pitää kuoria, mutta onko se välttämätöntä joka kerta tällaisen asteittain ruskettavan voiteen kanssa, vai riittääkö yksi kerta? Sillä jos kuorin ihon joka kerta ennen levitystä luulen, että aikaisempi voiteesta tullut rusketus häipyy. Onko asia näin? Olisin hyvin kiitollinen, jos vastaisit.

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Ei kannata tai tarvitse kuoria ihoa ennen jokaista itseruskettavan levityskertaa. Riittää, että kuorit ihon ennen ensimmäistä käsittelykertaa, ja sen jälkeen normaalisti ihotyyppisi ja ihosi tarpeiden mukaan.

 22. 25

  Kirsikka sanoo

  Kannattaa kokeilla Seppälässä myytävää MSCHIC by Seppälä merkkistä luomenpohjustajaa. Itselläni pysyy luomivärit sen kanssa aamusta iltaan, eikä hintakaan ole paha, n. 10 euroa :)

 23. 26

  Murmeli sanoo

  Minullakin tuo sama käytössä ja ihan OK on.

  Silti tykkään eniten Baremineralsin Prime Time Brightening Eyelid Primeista, erityisesti koska käytän usein luomivärejä, joissa on kiiltoa, tämä Pearl-pohjustaja on just passeli. Originaalia en ole testannut, mutta voisin kyllä seuraavaksi hommata kokeiluun.

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Mä tykkään siitä vanhasta, ei-hohtavasta BM:n Prime Time Eyelid Primerista. Hienoa että sekin siirrettiin tuubiin.

 24. 27

  Murmeli sanoo

  Eipäs kun äh, mulla taiskin olla just tuo Original, jossa tosiaan on sellaista kullanhohdetta.

 25. 28

  Iida sanoo

  Piti heti tilata kokeeksi, blogit ovat turmiollisia ;)

  Mutta minulla on myös yksi tosi outo ongelma enkä tiedä mistä se johtuu. Käytän mitä tahansa luomiväriä niin lopulta se näyttää silmissäni aina harmaalta!Ilmeisesti luomien alla olevat suonet kuultavat niin paljon läpi, että väri muuttuu. Tämä ilmiö tapahtuu kaikkien värien kanssa eli lopulta minulla on aina harmahtava silmämeikki, olin siten tunkenut silmiin ruskeaa, violettia, mustaa tai mitä tahansa. Onko kenelläkään muulla vastaavaa ja mikä kävisi ratkaisuksi väsyneisiin silmiin sillä tämä harmaa-efekti saa ne näyttämään entistä väsyneemmiltä…

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Voih, blogien turmiollisuus…! ^_^

   Tuohon harmaa-efektiin en kyllä osaa sanoa mitään. :/ Entäs jos laitat vaikka oranssia tai turkoosia? Muuttuuko nekin? Ruskea, violetti ja musta voi kaikki olla sävystä riippuen hyvinkin samankaltaisia värejä, ja nehän voivat taittaa jo valmiiksi harmaaseen.

  • 28.2

   Cipe sanoo

   Mulla on lähes vastaava ongelma kuin Iidalla! Käytän tosiaan ainoastaan valkoista, harmaata ja mustaa luomiväriä ja näytän aina sini-vihreä luomiselta… Outoa.

 26. 29

  mea sanoo

  Hei kiitoksia tästä postauksesta! Olen miettinyt todella kauan, että pitääkö tämän udppn jälkeen vielä puuteroida luomi ennenkuin iskee luomivärit pintaan?

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Ei tarvitse puuteroida UDPP:n jälkeen. Luomivärithän ovat itsessään puuteria. :) Kun luomivärin levittää suoraan UDPP:n päälle, se ”tarrautuu” UDPP:n muodostamaan pintaan ja kestää näin kaikkein parhaiten. Jos väliin levittää puuterin, niin silloin se on tämä puuteri joka tarrautuu UDPP:hen, ja päälle levitetyt sävyt hieman miedontuvat. Voit kuitenkin puuteroida, mikäli haluat esimerkiksi helpottaa tummien luomivärien häivyttämistä.

 27. 30

  sanoo

  Mä siirryin aikanaan UDPP:sta Shadow Insuranceen ihan vaan UDPP:n ärsyttävän pakkauksen takia.. Nyt kun UDPP on paremmassa pakkauksessa, voisikin taas kokeilla, onko näillä kaveruksilla käytännön eroa. Ja mulla oli juuri yhtenä päivänä ajatuksissa tehdä tällainen aivan samanlainen vertailu, tosin TFSI:llä :D

 28. 31

  Siru sanoo

  Hei!

  Olen lueskellut blogiasi jo pitkään ja nyt vihdoin päätin rohkaista itseäni kommentoimaan :)

  Eli olen tässä jo kauan metsästänyt kunnon primeria ja heti kun tämä postaus tuli, iski hirveä hinku saada kyseinen tuote. Jo parin päivän ajan olen vääntänyt itseni kanssa kättä, että ostanko sen vai en.

  Nyt kun olen jo ostamisen puolella, haluaisin tietää vielä pari seikkaa UDPP:sta. Toimiiko se nestemäisten luomivärien tai veden kera laitettujen kanssa? Käytän useasti Coastal Scentsin paletteja ja oma tapani on kostuttaa suti ensin veteen, jotta saisin kaiken irti paletin pigmenteistä :)

  • 31.1

   Sanni sanoo

   Mulla ainakin toimii hyvin myös nestemäisten tai kosteina laitettujen luomivärien kanssa. :)

 29. 32

  Sussa sanoo

  Piti itekin tilata tota pohjustusvoidetta, kun täältä sun blogista siitä luin! En oo kyl vielä kerenny testata :) ehkä huomenna!

 30. 33

  Darina sanoo

  Voisitko kertoa hieman enemmän miten siel http://www.lookfantastic.com pitäisi shoppailla?Paljonko toimitusmaksu?Tarviko registröidua?meneeko päälle rahat,jos ostaan enemmän kuin 100:lla eurolla?Olen ihan eksynyt siellä…

  • 33.1

   Sanni sanoo

   LookFantastic on rekisteröity Englantiin, eli on EU:n tullialueen sisällä. Niinpä ei tarvitse huolehtia mistään tullirajoista, niinkuin vaikkapa FeelUniquesta tilatessa (rekisteröity Kanaalisaarille). LookFantsussa on nykyään kuulema ilmaiset postikulut kaikkialle maailmaan (yläpalkissakin lukee ”Free Worldwide delivery”), mutta silloin kun mä sieltä vielä tilasin tuli postikuluja painon ja tuotteiden lukumäärän mukaan £0,50 – ylöspäin.

   Itse olen tuonne rekisteröitynyt, en muista voiko tilata rekisteröitymättä. Mutta eipä se rekkautuminen suuri vaiva ole, sen kuin vain täyttää nimi- ja osoitetietonsa. :)

 31. 34

  Tietämätön sanoo

  Anteeksi tyhmyyteni, mutta miten tuota käytetään? :D
  Minulla on hyvin vaaleat silmäluomet ja verisuonet näkyvät häiritsevästi vaaleiden luomivärien alta.
  Auttaako tuo siihen?

 32. 36

  jensku sanoo

  Osaatko sanoa että saako ton tilattua nyt kun se ”tulli raja on pienentynyt” ? Vaiko miten sen tähän muotoilisi? Jos tämä tuote on kertakaikkiaan niin hyvä niin pakko kait se on testata. Multa just löytyy paljon jauhemaisia luomivärejä eikä ne taho pysyä kunnolla (lumenen tuubi jo kotoa löytyykin eikä se ole hyvä)

  • 36.1

   Sanni sanoo

   Jos tilaat esim LookFantasticista niin tullirajoista ei tarvitse välittää kun pulju sijaitsee Englannissa eli EU-maassa. :) Tullirajat täytyy pitää mielessä ainoastaan EU:n tullialueen ulkopuolelta tilatessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.