Meni-hermot-meikki

Tein tämän meikin kolme kertaa, enkä vain saanut siitä just sellaista kuin halusin.


01102010meikki2

01102010meikki6

Meikki tehty Smashboxilla ja L’orealin Persian Opulence -trion kullalla.

Pohjustin luomet Smashboxin #13:lla, joka on voidemainen rajausväri. Laitoin sisemmälle puolikkaalle luumunpunaisen #11, keskelle violetin #9 ja ulkonurkkaan hopeanharmaan #12. Koska yrityksenä oli tehdä koko meikki Smashboxilla, laitoin ensimmäisessä versiossa sisänurkkaan ja luomivaon häivytykseen mattaroosan #1 = ei toiminut yhtään. Toisessa versiossa käytin vaaleaa hopeanharmaata #4 = ei toiminut sekään.

En meinannut millään keksiä, minkä sävyn sitten käyttäisin häivytykseen. Päädyin lopulta kultaan, koska kulta + violetti on lempiyhdistelmiäni. Koska Smashboxin #7 on kuitenkin liian keltainen tähän meikkiin, luovuin Smashbox-ideasta ja lainasin kultaa L’orealin triosta. Kulmaluulla MACin Shroom. Meikki on edelleen jotenkin ontuva, koska siinä yhdistyy viileä ja lämmin, mutta kyllä mä siitä lopulta ihan tykkäsin. Tajusin myöhemmin, että mullahan olisi ollut Lorkulta kylmempikin kulta. Ensi kerralla sitten. :)

01102010meikki4

01102010meikki3

01102010meikki5

01102010meikki

Olen Smashbox-palettiin erittäin tyytyväinen. Sävyt ovat todella runsaspigmenttisiä ja tummia tarvitsee ottaa vain hipaisu näyttävään jälkeen. Enää on kokeilematta vain sävyt #5 ja #10.

Lid Primer on hyvä sekin, mutta ei kuitenkaan hakkaa UDPP:tä. Yhtenä päivänä minulla oli luomilla pelkkä Lid Primer, ja päivän päätteeksi luomivaot kiilsivät hieman. UDPP:llä iho pysyy mattana koko päivän. Huomasin eron myös sävyjen pysyvyydessä. Smashboxin primerilla sävyt hieman haalistuvat päivän mittaan, mutta UDPP:llä meikki pysyy intensiivisenä. Ei ole Primer Potionin voittanutta! :)

Kommentit
 1. 1

  Peppi sanoo

  Hei, siis tämä on aivan IHANA. Ehkä kaunein silmämeikki, mitä olet tehnyt. Kauniit sävyt ja syksyinen (=tumma). Oliskohan minulla mitään noin kaunista violettia…

 2. 3

  Nebu sanoo

  Mun mielest tää o tositosi nätti ! 8 ))
  Oikeesti varmaa hienoin yks sun tekemist meikeist mitä oon nähny tääl blogis : DD

 3. 4

  Ninni sanoo

  Smashbox, mikä mistä ja millainen? En oo blogissasi aiemmin törmännyt tähän, onko mennyt multa ihan silmien ohi?

 4. 5

  Sissi sanoo

  Upea meikki! Noin minäkin haluaisin meikata, mut näytän vain itkupilliltä… :O

 5. 6

  moon sanoo

  Hei, kerro millä saat parhaat sisärajaukset tehtyä! Musta tuntuu, ettei mulla pysy mikään kymmentä minuuttia kauempaa ja se on sääli. Eli mitä tuotetta käytät sisärajauksiin tai mitä suosittelisit? :)

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Paras tuote sisärajaukseen on MACin kajal-kynä sävyssä Smolder. Kaikkein intensiivisin musta mitä olen kokeillut, ja pysyy. Tässä meikissä mulla on sisärajauksena Bourjoisin harmaa kajal, joka pysyy ehkä pari tuntia.

   Tuote, mikä taas pysyy mulla sisärajauksena melkein kellon ympäri, on Inglotin geeli-eyeliner. Sitähän ei suoranaisesti suositella limakalvolle, mutta se laittaa joka uskaltaa. :) Tiedän, että monet käyttävät geelirajauksia limakalvolla ilman mitään ongelmia. Munkaan silmät ei reagoi siihen mitenkään. Pysyy kuin tauti.

 6. 7

  sanoo

  Oi, tää meikki on aivan ihana! Muuta sanottavaa en sitten keksikään, paitsi että musta tää on ihan järjettömän hyvin onnistunut. :)

 7. 8

  haidi sanoo

  Musta toi on nätti meikki.

  Mitä tarkoitat tuolla häivytyksellä tai siis häivytätkö aina eri sävyllä kuin itse meikissä on? Itse häivytän vain luomella olevat sävyt toisiinsa.
  Pitäisikin taas lueskella vanhoja meikkijuttujasi niin oppisi taas jotain uutta. ;)

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Häivytän aina sekä luomen sävyt toisiinsa, että meikin ulkorajat. Luomivakoon muodostui tässä meikissä tummien sävyjen muodostama raja, joka täytyi häivyttää. Useimmissa tapauksissa riittää, että rajat häivyttää samalla vaalealla sävyllä minkä laittaa kulmaluullekin, mutta aina se ei sovi (esim. luomen sävyt ovat niin tummat, että väliin vaaditaan häivyttämään keskitumma sävy koska kulmaluun sävy on liian vaalea). Sekin vaikuttaa, kuinka ylös varjostuksen on nostanut. Jos varjostus nousee korkealle, niin että se on lähellä kulmaluuta, riittää vallan mainiosti että rajan häivyttää kulmaluun sävyllä, Mutta tässä meikissä varjostus jäi suhteellisen matalle, pidin sävyt käytännössä vain liikkuvalla luomella, joten luomivakoon vaadittiin joku keskitumma/keskivaalea sävy häivyttämään. Kulmaluun vaalea sävy luomivaossa olisi näyttänyt oudolta.

 8. 10

  sanoo

  Voi kun itsekin osais meikata silmät noin. No toisaalta harjoittelemalla sitä oppii, mutta mistä hermoja siihen? :) Oon vasta bongannut sun blogin, ja voin kertoo: oon ihan lovena. Niin ihania meikkijuttuja :)

 9. 11

  .s sanoo

  Häikäisevän kaunis meikki! Mun mielestä tuo ees vähän lämmin kulta tuo nimenomaan jotenkin tosi hyvää valoa ja kontrastia meikkiin, viileämpi sävy ois paljon vaisumpi. Hurjan kauniit värit kyllä ja kauniisti tehty meikki – vaikka taaskaan en ikimaailmassa omiin silmiini huolisi tummaa ja värillistä meikkiä.

 10. 12

  milipili sanoo

  …voi kun joku toisi mulle joululahjaksi laivalta tollaisen Smashboxin….

  Kaunis meikki vaikka on hermot mennykin!

 11. 13

  sanoo

  Mä huokailin taas ääneen ihastuksesta, on niin upea meikki ja värit on aivan upeat. Tuli heti himo meikata Stylish movella. Alin kuva on niin kaunis ja miten hyvin sun kulmakarvat on laitettu! Ei voisi uskoa että ne ovat suomen kuuluisimmat kulmakarvat kommenttien perusteella ;P

  • 13.1

   Jenni sanoo

   Minäkin kiinnitin ensimmäisenä huomiota noihin kauniisiin kulmiin!! Onko Sanni kokenut valaistuksen kulmien meikkaamisen osalta =) Aivan ihanat niinkuin koko meikkikin!!

   • 13.1.1

    Sanni sanoo

    Valitettavasti kyse on vain sattumasta. :) Joskus kulmat meikkautuvat paremmin, joskus huonommin, kaikki on ihan sattuman sanelemaa.

 12. 14

  Martina sanoo

  Mun mielestä just hieno meikki! Siinä yhdistyy mun molemmat lempparit, violetti ja musta :) Vielä kun joku tekis mulle tollasen joka aamu niin avot! :P

 13. 15

  Ulpu sanoo

  Tosi kaunis meikki! Kyllä muakin jokin vaan kiehtoo tuossa kylmä/lämmin kontrastissa, vaikka yleensä olenkin sitä mieltä, että kylmät ja viileät erikseen. :)

 14. 16

  Jepjep sanoo

  Onpas mukavaa, kun sun blogista voi katsella kuvia erilaisista meikeistä, jotka on hyvin tehtyjä, mutta ei kuitenkaan epäluonnollisen täydellisiä tietokoneella muokattuja.

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Jeps, tämä tyttö ei oikein tuota kuvien muokkausta hallitse. :) Hyvä niin, sillä muuten saattaisi tulla kiusaus yrittää parannella niitä.

 15. 17

  redshift sanoo

  Hei sun viime maanantain postauksesta oli otettu lainaus tän sunnuntain aamulehteen. Jossain siellä b-osassa se oli. ”Laskin, montaako kosmetiikan tuotetta yhteensä käytän vuorokauden aikana. Sunnuntain kosmetiikkatuotesaldoksi tuli 38. ” Sanni Karkkipäivä-blogi. Jotenkin näin se siellä oli :)

 16. 19

  K sanoo

  Tietäisitköhän, että myykö Suomen Kicks D&G:n 3 L´Imperatrice -hajuvettä 50 ml kokoisena? 100 ml on minulle aivan liikaa..

 17. 21

  sikke sanoo

  Siis aivan mielettömän kaunis meikki! Oot kyllä huipputaitava meikkaaja! :)

 18. 22

  Ewe sanoo

  Ihana tuo meikki! Näköjään en ole ainut joka on sitä mieltä:D Pakko kokeilla, violetti-musta-yhdistelmä on myös mun sydäntä lähellä ja suunnilleen samanlaiset värit löytyy myös omasta (joskin aika vaatimattomasta) meikkilaatikosta. Tosi onnistunut ja jotenkin kivan syksyinen meikki, vaikka ei perussyysvärejä löydykään:)

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Jännä miten eri tavalla sitä voi meikin nähdä…. Tosi monen mielestä meikki oli näköjään erittäin onnistunut, kun taas mä en meinannut edes viitsiä sitä tänne postata kun se jäi mun mielestä jotenkin, no, ontuvaksi. Livenä näytti kyllä oikein kivalle, mutta kuviin voi olla vaikea tallentaa samaa mitä live-silmällä näkee. :)

 19. 23

  sanoo

  Yritin käydä bongailemassa noita lorkun trio-paletteja, mutta täältä löytyi vain sellaisia hiekansävyisiä yksilöitä :/. Ei tuota mitä sinä käytit tai sitä vihreää versiota, pööh.

 20. 24

  Nanni sanoo

  Kaunis meikki! Eikä näytä yhtään ”mustalta silmältä”, lila on haasteellinen väri :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.