Max Factor False Lash Epic

Max Factorin False Lash -ripsariperhe on kasvanut uudella tulokkaalla josta innostuin kovasti: False Lash Epic. Alkuperäinen False Lash Effect on yksi vuosien takaisia suosikkejani, ja tämän maskaraperheen uudet tulokkaat kiinnostavat aina. Pääsin mukaan Max Factorin kampanjaan esittelemään uutukaista kera Masterpiece Cappuccino Nudes -meikkitutorialin ja täältä pesee :)

         maxfactorfalselashepic_img_4113

False Lash Epicissä on pallokärkinen harja jonka tyyppistä maskaraharjaa en ole itse aiemmin käyttänyt ajatellen että se sotkisi ahtaalla silmäalueellani. Mutta päinvastoin – FLE’n pallokärki on mitä parhain ripsien selvittäjä ja aukikampaaja – joka samalla tuo vielä siististi lisää massaa yksittäisiin ripsiin!

Neljästä eri harjastyypistä ja kaksipuolisesta rungosta koostuvaa harjaa voi käyttää maun mukaan monella tapaa. Massiivisimman tuloksen saa vetämällä maskaraa ensin harjan tasaisella puolella ihan ripsien tyvestä saakka (tasainen puoli osuu kauttaaltaan ihan ripsien juureen), erottelemalla ripset sen jälkeen harjan kaarevalla puolella ja lisäämällä sen jälkeen pallokärjellä massaa sisä- ja ulkonurkan pienimpiin ripsiin.

Omaksi suosikkitavaksi on muodostunut vetää perusmaskarointi kaarevalla puolella ja lisätä sitten extramassaa ja erottelua pallokärjellä. Tuo pallokärki on tosiaan jännä kun se samalla tuo vahvasti lisää volyymia, mutta myös vetää auki mahdolliset paakut. Tykkään myös siitä kun sen voi helposti kohdentaa sisä- tai ulkonurkkaan. Kärki näyttää kuvassa kömpelömmältä kuin se on käytössä. Kapeakärkisellä maskaraharjalla saavuttaa myös hyvin ahtaat kohdat, mutta FLE’n harjaksinen pallokärki mahdollistaa sen, että kärki tavoittaa ne ihan piskuisimmatkin ripset ja tallettaa niihin maksimaalisesti väriä.

Hintaa False Lash Epicillä on 19,90€ / 13,1 ml ja maskaraa saa mm. Sokokselta.

maxfactorfalsecappuccinonudes_img_4100

Tein Cappuccino Nudes -paletilla kaikille silmien sävyillle sopivan pehmeän ruskean ja beigen sävyisen arkimeikin. No, jollekulle tämä ehkä olisi juhlameikkikin, minulle arkinen :)

Paletissa on kahdeksan sävyä joista puolet ovat mattaisia, puolet hohtavia. Tasa-arvoa mattaisten ja hohtavien sävyjen ystäville! ^_^

Paletin sävyt ovat vaalea, läpikuultava kulta (hohtava), luonnonvaalea nude (matta), ruusubeige (hohtava), hyvin vaalea ihonsävyinen beige (matta), toffeinen ruskea (hohtava), tummanruskea (matta), tummanruskea (hohtava) ja syvä tummanruskea (matta).

maxfactorfalselashepic_img_4119_2

Cappuccino Nudes -meikki + FLE-ripsari ennen ja jälkeen.

maxfactorfalselashepic_1_img_4128

 1. Levitä koko luomelle paletin vaaleaa ihonsävyistä mattabeigeä. Tämä luo meikille tasaisen ja pehmentävän pohjan.

maxfactor_falselashepic_varjostukset_img_4138

2. Levitä seuraavaksi valo ja varjot: ulkonurkkaan mattaista tummanruskeaa (mattaisella saat parhaan varjoefektin), luomen keskelle ja luomivakoon hohtavaa toffeenruskeaa ja sisänurkkaan valoa hohtavalla ruusubeigellä.

maxfactor_falselashepic_rajaus_img_4144_2

3. Rajaa yläluomi paletin tummimmalla sävyllä, mattaisella syvällä tummanruskealla. Käytä rajaukseen ohutkärkistä luomivärisivellintä.

maxfactor_falselashepic_viimeistely_img_4156

4. Viimeistele meikki lisäämällä kulmaluulle highlight paletin vaaleimmalla sävyllä. Lisää halutessasi alaluomelle pehmeä rajaus paletin tummanruskealla ja toffeenruskealla sävyllä.

maxfactor_falselashepic_img_4159

5. Harjaa ripsiin maskara.

maxfactor_falselashepic_img_4170

Kauniisti erotellut, siistit ripset ja hillitty meikki joka piirtää silmät esiin pehmeästi mutta tehokkaasti. Sopii kaikille :)

maxfactorfalselashepic_img_4110

KILPAILU. Minulla olisi teille kolme kappaletta False Lash Epic -maskaroita arvottavana. :) Osallistut arvontaan kertomalla, mitä sävyjä sinä käytät mieluiten arkimeikissäsi.

Kilpailun säännöt täällä. Osallistumisaikaa on 22.11. kello 24.00 saakka. Jätäthän osallistumiskommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville

indiedaysblogirinki_500px

Yhteistyössä Max Factor

Arvonta suoritettu. Maskaran voittivat Veera, Elanor ja sari. Onnea voittajille :)

Kommentit
 1. 1

  Outi sanoo

  Arkimeikissä on yleensä käytössä hyvin vaaleita sävyjä. Tykkään erilaisista nuden sävyistä, sekä kesällä tulee käytettyä myös vaaleanpunaista ja -sinistäkin.

 2. 4

  Sanna V. sanoo

  Ihan kunnon arkipikameikissä käytän vaaleaa, luonnollista, lähes ihonväristä luomiväriä, sellaista jonka tarkoituksena on vain tasoittaa luomen iho ja piilottaa mahdolliset verisuonet. Jos taas yhtään viitsin väriä laittaa, niin kyllä se tuttu ja turvallinen ruskea on sitten se johon tukeudun :D

 3. 5

  kristiina sanoo

  Arkena melko vähän mitään, jos laitan niin luomille ruskeaa/kuparia tai kiiltävää beigeä (epäväri, mutta toimii) tahi rusehtavaa violettia. Juhlameikillä ja arkimeikillä ei ole väreissä kyllä eroa (no, joskus juhlaan myös kultaa).

 4. 7

  Eevi sanoo

  Suosikkisävy on perusbeige, johon voi yhdistää paksummatkin rajaukset. Työmeikkiin yhdistän mielelläni kuparia ja tummempaa ruskeaa, nudesävyjä kuitenkin enimmäkseen.

 5. 8

  alisa sanoo

  Lähinnä ruskean eri sävyjä tulee arkena käytettyä, nyt viimeaikoina myös roosan eri sävyt ovat tulleet osaksi meikkiä :)

 6. 9

  Bee sanoo

  Arkena käytän kesäisin ruskeaa tai luumun sävyä, talvisin laventeli ja hopean harmaa.

 7. 10

  Piia sanoo

  Aina jotain nudea, en osaa harmikseni yhtään käyttää värejä. Tunnen oloni epämukavaksi :D

 8. 11

  Mirmeli sanoo

  Arkena en käytä luomiväriä ollenkaan. Laiskuus ja kiire voittavat aamuisin. :D

 9. 13

  Jenni sanoo

  Käytän arkimeikissä mieluiten violetin sävyjä jos vain aikaa on, jos täytyy tehdä pikameikki niin menee monesti perusruskeilla.

 10. 14

  Vilma sanoo

  Neutraaleja viileitä ruskeita, aika tylsä siis sävyjen osalta:D ja itseasiassa aivan samoja sävyjä, ehkä joskus harmaata/mustaa myös juhlameikissä

 11. 15

  Sanni sanoo

  Nopean arkisilmämeikin teen muutamalla viivalla valkoista rajauskynää luomelle, silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle, jotka sitten häivytän meikkipohjaa tehdessä sienellä. Joskus luomivakoon eksyy mattaruskeaa.

 12. 16

  Sonja sanoo

  Mulla on ehkä aavistuksen lapsellinen ja laiska arkimeikkityyli: meikkipohjan ja ripsivärin lisäksi valkkaan silmämeikkiin yhden elementin, joka voi olla värikäskin. Esim. yläluomen rajaus, mutta mustan ja ruskean lisäksi käytän myös turkoosia, harmaata ja valkoista. Tai sitten luomiväriduo (tummempi ja vaaleampi väri) jotka voivat asusta riippuen olla aika pirteitäkin värejä nudesävyjen sijaan.

 13. 17

  Tiina sanoo

  Hei!
  Viileetä ruskeaa,harmaata ja lilahtavaa..eli aika boring,mut sopii mulle:-).
  Tämä ripsari sopis hyvin, kun meillä on aika sama maku..kauttasi olen löytänyt Isadoran,Lorealin!
  Ja mulla on synttäritkin kohta;-)

 14. 19

  Lauratus sanoo

  Täytyy myöntää, että arkisin meikkausrutiineihini ei kuulu lainkaan luomiväri! Pienen pojan kotiäitinä ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa. Luomivärin laittoon menee mulla tuhottomasti aikaa, sillä en osaa kunnolla varjostaa (kun ei ikinä ole sitä aikaa harjoitella ). Meikkipuuteri, poskipuna, kulmakynä ja ripsari – niillä mennään

 15. 21

  Nonnuska sanoo

  Arkimeikkini on todella arkinen/meikitön nykyään äitiyslomalla, mutta ruskean sävyt ovat heti käytössä kun lähden johonkin

 16. 22

  Mirkku sanoo

  Arkena käytän yleensä vain mattaista beigeä luomiväriä, joskus myös vaaleaa ruskeaa.

 17. 23

  Nimetön sanoo

  Yleensä arkimeikkiini ei kuulu luomiväri eikä edes ripsari… Joskus kuitenkin käytän neutraaleja vaaleanruskeita tai harmaita sävyjä.

 18. 24

  Ninni sanoo

  Opettelen vasta käyttämään luomivärejä, mutta ruskea paletti on käytössä :)

 19. 28

  HeidiÄs sanoo

  Silmämeikissa en käytä oikeastaan ikinä mitään väriä, jotenkin vaan en koe sitä omakseni. Huulilla käytän arjessa korallin ja vadelman sävyjä.

 20. 29

  Olivia sanoo

  Harvoin käytän arkimeikissä luomivärejä mutta jos käytän, niin neutraali ruskea luomivakoon varjostamaan. Joskus myös mustalla luomivärillä pehmeä rajaus. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.