Maskararalli

Maskaravertailua, olkaa hyvä! :)

Aivan kuten kosteusvoiteidenkin kohdalla, alalle siirtymisen ja bloggauksen seurauksena ripsivärivarastonikaan ei enää koskaan pääse hupenemaan. Ei minulla ”entisessä elämässä” mitään varastoa edes ollutkaan, käytin 1-2 maskaraa kerrallaan.

   

Mutta nyt näitä pötkylöitä riittää…. Ajattelin, että voisin taas pitkästä aikaa tehdä maskaravertailun. Tällaiset jutut ovat minusta varsin viihdyttäviä, etenkin kun ne niin hyvin demonstroivat miten vähän ripsareilla loppujen lopuksi on eroa. Ainakin minun ripsissäni. Aiemmin olenkin kertonut, ettei esimerkiksi pidentävillä maskaroilla ole ripsissäni minkäänlaista vaikutusta. Laitoin sitten pidentävää, paksuntavaa tai erottelevaa maskaraa, on lopputulos ulkoisesti lähestulkoon aivan sama.

Kokemus ”hyvästä ripsarista” syntyykin ennenkaikkea siitä, miltä harja tuntuu ja miten massa käyttäytyy levittäessä.

Löysin ripsaripurkistani myös kaksi avaamatonta, vedenkestävää maskaraa. Ne ovat Yves Rocherin Lash Plumping Mascara ja Wet’nWildin Mega Length Mascara. Koska en itse voi sietää vedenkestäviä ripsareita, laitan nämä eteenpäin. Ekat jotka huikkaa ”Yves” tai ”Wettis” kommenttilootassa saa maskaran.

 

Riviin, järjesty! :)

.

Ripset luonnontilassa.

Max Factorin Lash Extension Effect on porukan ainoa ruskea maskara. Siinä on pitkä, pehmeä polymeeriharja ja lyhyet harjakset. Yves Rocherin 360 Length on muovisen tuntuinen ja kova. Maybellinen ovaalin muotoinen harja ”nuljuu” hassusti käyttäessä.

 

Max Factor Lash Extension Effect.

Lupaus: ”Antaa hetkessä ammattilaisen tekemiä ripsenpidennyksiä muistuttavan lopputuloksen.”

Kokemus: Ei pidennä sen kummemmin kuin mikään muukaan maskara. Ei klimpitä yhtään, tosin ei kerrostukaan vaan lähinnä vain värjää ripset. Tekee siistit, ohuet ripset.

Yves Rocher 360 Length Mascara.

Lupaus: ”Jopa 65% pidemmät ripset. Pallomainen harja tavoittaa jopa lyhimmät ja ohuimmat silmänurkkien ripset.”

Kokemus: Hyvä, erotteleva maskara. Ei pidennä. Harja voisi olla pehmeämpi.

Maybelline One By One Volum’ Express.

Lupaus: ”Röyhkeän runsaat ripset ilman paakkuja”.

Kokemus: Tekee hieman paakkuista jälkeä. Perusmaskara, ei herätä mitään erityisiä tunteita.

Bare Mineralsin Flawless Definition Volumizing -maskarassa on iso, paksu ja tiheä kuituharja. Muistuttaa hiukan Diorin Diorshow’ta. Yves Rocherin Sexy Pulpissa on myöskin paksu, keskeltä kapeammaksi leikattu (minulle tulee tästä mieleen ampiainen..!) ja pörröinen kuituharja. Benecosin maskarassa on hyvin perinteinen spiraaliharja.

Bare Minerals Flawless Definition Volumizing.

Lupaus: ”Eksklusiivinen NutriPlump-yhdiste turvottaa ripsiä dramaattisesti jopa 600% tehden ripsistä ennenkuulumattoman paksut ja runsaat.”

Kokemus: Suuri harja on omaan silmänmuotooni vähän liiankin suuri ja sotkee luomivaon. Ei paakuta. Ei tee sen runsaammaksi kuin muutkaan volyymimaskarat. Ihan ok, perushyvä ripsari.

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume.

Lupaus: ”Muotoilee ripset kauniisti ja antaa maksimaalista volyymia ilman paakkuja.”

Kokemus: Suuri harja tekee vaikeaksi yltää ihan ulkonurkan ripsirajaan. Koostumus ”kostea” ja voidemainen, ei paakkuunnu. Erotteleekin ihan mukavasti. Yksi tämän hetken lemppareita.

Benecos Super Long Lashes.

Lupaus: ”Runsaspigmenttinen ja pidentävä ripsiväri joka hoitaa ripsiä ja levittyy kauniisti”.

Kokemus: Spiraaliharjat eivät ole omaan makuuni, mutta Benecosin ripsari pelittää ihan kivasti. Ei kuitenkaan tuo mitään lisäpituutta. Tuoreena maskara tuntui liian ”vesimäiseltä” eikä kerrostunut (yleinen ongelma luonnonkosmetiikan ripsareissa), mutta nyt vanhennuttuaan massa on tiheämpää ja kerrostuu tuoden volyymia. Jälki hieman paakkuista johtuen siitä että maskara ei enää ole ihan tuoretta.

Lavera Volume Mascaran kartion muotoinen harja on pienehkö ja hyvin perinteiseen tyyliin leikattu. IsaDoran uutuusmaskara Precisionissa on kaikkein pienin harja mitä olen koskaan nähnyt (Diorin uusimman New Look Mascaran ohella). Kumisessa harjassa on erittäin lyhyet harjakset ja se sopii pienimmillekin silmille. L’orealin False Lash Telescopikin harja on muun Telescopic-linjan tyyliin ”kalju” ja askeettinen, tosin harjasrivejä on tässä enemmän kuin perus-Telescopicissa.

Laveran maskarasta löytyy meikkuva mm. täältä. Minusta se on Laveran paras maskara. En ottanut nyt uutta kuvaa kun tajusin että ripsarihan on jo tosi vanha ja unohtunut purkkiin muiden sekaan, heitin sen menemään.

IsaDora Precision Mascara.

Lupaus: ”Kapea harja tavoittaa jokaisen ripsen tarkasti ja vaivattomasti. Luonnollisia ja synteettisiä vahoja yhdistelevän koostumuksen avulla saat aikaan tarkasti erotellut, pitkät ja näyttävät ripset ilman sotkua.”

Kokemus: Kuva ei näytä sen kummemmalta kuin muutkaan, mutta tämä on minun tämän hetken THE maskarani! Kirkkaasti paras maskara mitä olen tänä vuonna kokeillut. Pikkuruinen harja nysäharjaksineen ei näytä vakuuttavalta volyymintuojalta, mutta tämä ripsiväripä kerrostuukin aivan upeasti! Kuvassa maskaraa on poikkeuksellisesti vain yksi kerros (muissa kuvissa kaksi kerrosta), ja tulos on jo sillä noin hyvä. Tarkkuusharja on aivan täydellinen pienelle ja ahtaalle silmälleni, tämä erottelee todellakin ilman sotkuja ja ulottuu hentoisimpiinkin ripsiin ja massan saa harjattua aivan tyvestä kärkeen saakka. Parhautta!!!

Ja sitten vielä Lorkun uutuus.

L’oreal Telescopic False Lash.

Lupaus: ”Uuden koostumuksen mikrokuidut tuovat ripsille teleskooppimaista pituutta.”

Kokemus: Lisäpituudesta ei jälleen tietoakaan. Miten ihmeessä nämä kuidut eivät vain toimi minun ripsissäni..?? Tekee hieman paakkuista jälkeä, ei mikään suosikkimaskarani.

 * * * *

Mitäs sanotte? Huomaatteko ripsareissa selkeitä eroja kuvien perusteella? Minä en. :)

Kommentit
  • 3.1

   Sanni sanoo

   Ja tännekin suuret pahoittelut, katsoin siis saapuneet ekat kommentit väärinpäin hallintapaneelissa ja siksi lupasin maskarat ensin väärille kommentoijille. Eli sulle Eeva We’tn’Wild!

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Sulle Wettis! :)

   – Anteeksi, joudunkin perumaan tämän mokani takia. Luulin sun Wettis-kommenttia ekaksi…. :( Kovasti anteeksi.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Ehdit ekana! :)

   – Edit….. Paitsi että et ehtinytkään, anteeksi hirveästi mokani. :/ Yves menee Siljalle joka kommentoi ensimmäisenä.

 1. 14

  Crysania sanoo

  Yves o/

  Olen vasta oppinut ymmärtämään vedenkestävien hienouden ja tuota olisi mielenkiintoista kokeilla.

 2. 16

  Ande sanoo

  Oikein jännäilin tuloksia! Olen huomannut, että ripsarimakumme menevät yhteen (toisin kuin Virven ripsarimaun suhteen!).

  Olen käyttänyt IsoDoran Precision -maskaraa jo jonkun aikaa ja sen ihan ehdottomasti suosikkini. Levittyy mukavasti ja (ainakin mun silmissä) myös pidentää ripsiä. Tosin illuusio pidemmistä ripsistä selittyy ainakin osin ripsien taivuttamisesta :)

 3. 17

  lenninu sanoo

  Tahtoisin kysyä, että mikä olis sellanen markettiripsari, joka pitää taivutukset?

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Kaikki vedenkestävät maskarat pitävät taivutukset, koska kuivuvat vesiliukoisia nopeammin.

 4. 18

  strange sanoo

  yleensä saan aina täältä vinkkejä kaikkiin kosmetiikkatuotteisiin liittyen, mutta nyt on pakko myöntää etten paljoa viisastunut. oon tässä yrittänyt etsiä itelleni täydellistä ripsaria, ja meillä on vaan ihan erityyppiset ripset :(

 5. 19

  Mirri sanoo

  Aulis Gerlander siristää silmiään arvonnan toteutukselle. No, ehkä siltä meni vain jotain oleellista ohi…

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Täh? :) :D

   Tämä ei ollut arvonta, vaan maskarat annettiin niille jotka sattuivat ensimmäisinä kommenttilootassa hihkaisemaan.

   • 19.1.1

    Ruu sanoo

    ei ne ainakaan julkaistuissa kommenteissa ole ensimmäisenä näkyvät tietyn merkin hihkaiseet, mutta ehkä ne kommentit päivittyy jossain muussa kun aika järjestyksessä näkyville ?

   • 19.1.2

    Mirri sanoo

    ”maskarat annettiin niille jotka sattuivat ensimmäisinä kommenttilootassa hihkaisemaan”

    Juuri näin ymmärsin tämän toimivan. Ehkä minulla näkyy kommenttien saapumisajat ja -järjestys eri tavalla kuin mitä ne oikeasti ovat.
    Minulla esim. näkyy että 11:49 Silja on huutanut Yvesiä, mutta maskara on mennyt 11:58 viestin laittaneelle anniolle.
    Ehkä vain itse sekoilen :)

    • 19.1.2.1

     Sanni sanoo

     Voi ei…. *insert muutama kirosana* Siis nyt on kyllä mun totaalimoka, antakaa anteeksi…. Homma menee niin että täällä hallintapaneelissa näkyy kommentit niin että viimeisin näkyy ekana, ja hyväksyessäni noita ekoja kommentteja menin itse sekaisin ja kuvittelin ensimmäisenä näkyvän kommentin olevan myös ensimmäisenä jätetty. Nolo minä!! Katson kommentteja aina täältä hallintapaneelista käsin joten en olisi varmaan itse edes huomannut tuota mokaa, hyvä kun sanoitte.

 6. 20

  sanoo

  Mäkin tykkään tosi paljon tuosta IsaDoran Precision Mascarasta, rakastan tuota harjaa! Tekisivät vain Big Boldin tuollaisella harjalla, niin mulla olisi ehkäpä uusi HG- ripsari :)

 7. 21

  RainDrop sanoo

  Harmi ettet laittanut vertailun vuoksi alkuun kuvaa ripsistäsi ilman ripsiväriä. Eipä noissa ihmeempää eroa tosiaan ole, vähän enemmän paakkuja joissain.

 8. 22

  Anna sanoo

  Minä olen ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti löytänyt pidentävän ripsivärin!
  Kyseessä on d.j.v beautenizer Fiberwig LX-niminen ripsari, tämä pidentää ainakin minun ripsiäni, ei varise ollenkaan ja ehdoton ykkösripsari. Muita en enää käytäkään :)

 9. 23

  sanoo

  Tosi hyvä postaus, olenkin juuri ostamassa uutta maskaraa ja ihan kuin sinä en pidä vedenkestävistä. Ehkä pitäis kokeilla tota Yves Rocherin maskaraa, itse en ole koskaan käyttänyt heidän meikkejä joten voisi olla ihan kiinnostavaa. xx Min Boudoir

 10. 24

  kade sanoo

  Oi sulla on Sanni ihanat ripset! Miten ne pysyvät noin pitkinä? Itselläni meikkauksen myötä lyhentyneet :( Mikset muuten itse pysty käyttää vedenkestäviä ripsareita?

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Mä en tykkää vedenkestävistä kun en meinaa saada niitä millään kokonaan irti edes asianmukaisilla poistoaineilla. Mulla ei juurikaan ole pysyvyysongelmia vesiliukoisten kanssa, ja kun ne lähtee niin paljon helpommin irti niin tykkään niistä enemmän. :)

 11. 25

  sanoo

  Mun silmiin parhaalta näyttää tuo Yves Rocherin Sexy Pulp Ultra-Volume. :) Tuota oon itsekin halunnut kokeilla, mutta noin iso harja ei varmaan sovi mulle. Itse tykkään pienistä harjoista, joilla saa ”tarkempaa” jälkeä aikaiseksi myös sisä- ja ulkonurkissa. Oma lempparini on Oriflamen Wonder Lash Mascara, jossa on juuri täydellinen harja mun käyttöön.

 12. 26

  sanoo

  Mun mielestä Yves Rocherin ripsarit näyttää selkeästi paremmilta kuin toiset! Enemmän tuuheutta tms.. :)
  Hassua, itse en ole pahemmin ennen pitänyt kyseisestä merkistä..

 13. 27

  kata sanoo

  Kyllä, toi Isadoran maskara on ihan HUIPPU!!!! Loistavaa jälkeä, ei varise ja harjalla on toooodella helppo saada väriä ihan joka ripseen.

  Niin, ja ei ole hinnalla pilattu!!

 14. 28

  Heidi sanoo

  “Röyhkeän runsaat ripset ilman paakkuja”. Nauroin tälle jostain syystä ääneen :D Luvataan jotain aivan maxmegasuperhypertulosta ja sitten kun katsoo kuvan…Joo, hienosti taas mainoslauseet kaivettu mielikuvituksen perukoilta.

  • 28.1

   Sanni sanoo

   Mäkin nauroin tuolle… :D Mutta ehkä eniten mua huvittaa nuo prosenttiluvut, kun yksikin lupaa jopa 600% muhkeammat ripset…! ^_^ *LOL*

   • 28.1.1

    RainDrop sanoo

    Onko noi mainoslauseet jostain firmojen markkinointimateriaaleista vai jostain mainoksista suoraan? Ei vaan jaksa ymmärtää kuka noita vääntää, miksi ne pitää olla aina niin yliampuvia? :)

    • 28.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mainoksista tai merkin nettisivuilta. Kyllä mainososaston tyypeillä on varmasti aina ratkiriemukasta noita väsäillessään… ^_^

 15. 29

  evuska sanoo

  Tosi kumma juttu, että sun ripsissä erot on noin mitättömiä..! Mulla eri ripsareissa on valtavat erot, pituudessa, tuuheudessa, kaikessa. Parhaiten sen huomaa, kun en voi käyttää pidentäviä ripsareita silmälasien kanssa, etteivät ripset raapisi ikävästi linssejä :D Mulle toi isadora precision oli huonoin koskaan kokeilemani :D nyt taas isadoran big and bold vai mikä onkaan on suosikki… mitenkähän ripset voikin olla niin erilaisia :D

  • 29.1

   Sanni sanoo

   mitenkähän ripset voikin olla niin erilaisia :D

   Se on kyllä tosiaan mystistä…. Mun ripset ilmeisesti esimerkiksi jotenkin hylkii kuituja.

   Lisäksi uskon, että ripsissä, jotka on jo valmiiksi tuuheammat kuin mun, näkyy erot selvemmin kun niissä on enemmän ”materiaalia” mihin massa voi asettua.

   • 29.1.1

    Mirri sanoo

    ”Lisäksi uskon, että ripsissä, jotka on jo valmiiksi tuuheammat kuin mun, näkyy erot selvemmin”

    Näin se juurikin menee. Jos ripsiä on vain muutama hassu karva niin on kohtalaisen yhdentekevää mitä niihin sutii.
    Itse tarvitsen eyelineria kun toisilla riittää samaan efektiin pelkkä ripsiväri.

 16. 30

  marge sanoo

  minulla ainoa maskara joka oikeasti pidentää ripsiäni on maybellinen lash stiletto! minulla on lyhyet ja ohuet ripset joten maskaran valinta on aina enemmän kiinni harjasta kuin mitä se lupaa. Mutta lash stiletto on yksi suosikeistani ehdottomasti, siinä on myös sopivan pieni harja, joka valitettavasti on aika kova.

 17. 31

  Karoliina sanoo

  Minusta noissa kuvissa parhaimmalta näyttivät Max Factorin Lash Extension Effect, Yvesin Sexy Pulp ja IsaDoran Precision

 18. 32

  sanoo

  Kirjotin just samasta aiheesta. Mä en huomannut kuvista eroa muuta kuin yhdessä, ja sekin johtui osaksi siitä, että se oli otettu paremmassa valossa kuin muut. :D Se yksi oli L’Oréalin Illegal Length, mutta noista muista mulla oli testissä mukana One by One ja IsaDoran miniminiharjainen – ei lähes mitään eroa. :D

 19. 33

  Laurita sanoo

  Benecos: maximum volume – on tosi huono; liian märkää, ei kerrostu, leviää jo tunnin päästä yläluomelle (ihon lämmöstä johtuen?). Sitä paitsi kyynelehtiessä alkaa kirvellä aivan sairaasti. Suuri pettymys. Miten Sanni Sulla, kirveleekö mikään ripsari kostuessaan? Mistähän se johtuu? Normikosmetiikan ripsivärit eivät kirvele. Ostin juuri IsaDoran Big Boldin, en ole vielä kokeillut. Mulla ripsiväreissä on huomattavat erot, eli jotkut tekevät ripsistä näyttävät ja jotkut jopa näyttämään harvemmilta kuin ilman ripsaria.

  • 33.1

   Sanni sanoo

   Kyllä — mullakin luonnonkosmetiikan ripsarit kirvelee jos ripsari jostain syystä kastuu ja sitä menee silmään. En osaa sanoa mistä se johtuu… Voisikohan luomuripsarissa olla alkoholia säilöntäaineena ja se sitten kirvelisi…? Mun mielestä luonnonkosmetiikan ripsarit haiskahtaa usein alkoholille.

   • 33.1.1

    Mirri sanoo

    Jos alkoholia epäilee syylliseksi, niin kannattaa varmistaa, että ottaa sellaisen maskaran jossa ei ole alkoholia (esim. Laveran ripsiväreistä sitä löytyy). Luonnonkosmetiikasta löytyy pilvin pimein alkoholittomia maskaroita.

 20. 34

  taikis sanoo

  Aikoinaan oli Lumenella Star Effect-ripsari. Se toimi erinomaisesti miun pitkille mutta ohuille ripsille. Nyt käytössä ollut jo pitkän aikaa Cliniquen Lash Power. Ennee en ripsaria vaihda!!

 21. 35

  mammeli72 sanoo

  Hurjia lupauksia kyllä firmat antaa..
  Itse olen kyllä innokas kokeilemaan uutuuksia (kunhan tarjouksesta halvemmalla irtoavat) vaikken ihan hurjia odotakaan.
  Mutta on ripsareilla eroa,muutenkin kuin hinnassa.
  Itselleni Lumenet ei tartu ripsiin,ei sitten yhtään.Lorkku on ikisuosikki,osti minkä tahansa maskaran niin tulos ihan ok.
  Kuituja vähän kammoilen,joskushan niillä saa feikattua aika koneet räpsyttimetkin,mutta sitten ne komeet kuidut on poskilla parin tunnin päästä..

 22. 36

  milipili sanoo

  En isoja eroja huomannut, mutta Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volumella oli jotenkin voluumisempi lopputulos =)

 23. 37

  Laura sanoo

  Oma tän hetken suosikki on Lancomen Doll Eyes, sen sai ilmaiseks näytekokona ja vakavasti harkitsen ostoa ;). YR:n Lash Plumping ihan ok, harjasta tykkään kovasti. Onnistun noilla kumisilla aina tökkäämään ripsirajana, jolloin silmä alkaa vuotaa ja koko homma menee uusiks.

 24. 38

  Iina sanoo

  Ennen ripsenpidennyksiä käytin helena rubinsteinin lash queen feline blacks ripsaria, ehottomasti paras mitä oon ikinä käyttänyt.

 25. 39

  Virbana sanoo

  Olisi ollut kiva kuulla kokemuksiasi ja vertailua tuosta Lumenesta, joka ensimmäisessä kuvassa näkyy. On itselläni ollut käytössä kauan, mutta toiveissa olisi vaihto luontaiskosmetiikkaan, jos vain hyvä vaihdokki löytyy.

  • 39.1

   Sanni sanoo

   Itse asiassa tuota Lumenea mä en ole vielä edes avannut tai kokeillut… Mutta sitten joskus kun kokeilen niin voin laittaa juttua. :)

 26. 40

  Sanna sanoo

  Hei,vieläkö tuo Isadora on suosikkisi,vai löytynyt parempi tilalle?Mulla on luonnostaan todella pitkät ripset,harmi vain että alaripsiä harvakseltaan…mikä olisi hyvä ripsari josta ei varmana tule paakkuja?Monia oon kokeillut vaan aika monet jättää klönttejä:( Vitsi kun pääsis joskus sun meikattavaksi,näissä kasvoissa oiskin haastetta:)Ite oon ihan onneton meikkaaja:D

  • 40.1

   Sanni sanoo

   Kyllä, IsaDoran Precision on edelleen suosikki! Juuri otin taas uuden kappaleen käyttöön, kyllä se on mun ripsille parhautta!

   mikä olisi hyvä ripsari josta ei varmana tule paakkuja?

   Valitettavasti sellaista ripsaria ei olekaan mistä ei ”varmasti tule paakkuja” :/ En usko että kukaan pystyy varmasti lupaamaan mistään maskarasta sellaista.

 27. 41

  sanoo

  Tää olikin hyödyllinen postaus, oon aina niin laiska selvittelemään ripsareiden eroja, että päädyn aina vaan ostamaan samanlaisen :D Eli kiitos tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.