Man(ly), what colours!


Whoa! 13 eurolla kotiini saapui Hongkongista tällainen paletti-ilmestys! 120 sävyä kompaktissa keississä. Napit ovat pieniä, noin euron kolikon kokoisia, mutta suuremmista ei olisi väliksikään. Paletilla ei ole virallista nimeä, mutta se kulkee netissä valmistajansa nimellä ”Manly 120”, tai tuttavallisemmin ”the 120-palette”.

Koostumus nappien välillä vaihtelee hieman, mutta ne ovat kaikki hyvin pehmeitä. Pehmeimpien pinta reagoi siveltimen kosketukseen samalla lailla kuin rantahiekka jalan alla, eli nappiin jää siveltimen muotoinen kuoppa. Näitä ei siis ole puristettu erityisen tiiviisti, ja talkkiakin näissä on paljon. Pigmenttiä on oikein kiitettävästi, mutta koostumus on jauhomainen eivätkä nämä liu’u iholla niin kauniisti kuin vaikkapa Diorin tai MACin luomivärit. Pöllyäminen on taattua. Mutta kun 13 eurolla saa 120 sävyä niin ketä kiinnostaa pienet heikkoudet koostumuksessa! Paletilla saa kuitenkin aikaan loistavia, värikylläisiä meikkejä, ja se on täydellinen leikkipakkaus niihin hulluimpiin ja räikeimpiin värikombinaatioihin.

Feast your eyes on these!


Edit. Koska kyselyitä tulee niin paljon, niin laitetaan eBay-linkki sitten suoraan tähänkin. Manly-paletteja löytyy siis täältä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aivan ihana paletti! Varmaan pakko hankkia tämäkin sen 88 sävyn paletin seuraksi mikä mulla jo on. Eipähän ainakaan lopu sävyvalikoima kesken kovin pian! :)

 2. 4

  sanoo

  Babe – joo, aina on tilaa uusille 120:lle sävylle…! ^_^

  Fuchsia – paletti tuli n. 10 päivässä.

  Sitrus-b – eBaysta näitä löytää!

 3. 5

  sanoo

  PRKL nainen sä ajat mut kon konkurssiin! :) AI-VAN I-HA-NA!!! Pakko munkin on alkaa kärkkyä nyt E-bayssä.

  Olisitko ihana ja kävisit mun blogissa kurkkaamassa, minkä ihmeen MUSin tuotteen mä olen ostanut? En osaa käyttää sitä enkä tiedä yhtään mikä se on ;)

 4. 7

  sanoo

  Sikri – mä en jostain syystä saa kommenttiboksia toimimaan sun blogissa, siis kun klikkaan kohtaa "Kommentit" ja sen jälkeen "Lähetä kommentti" niin mitään ei tapahdu. Mitään laatikkoa mihin voisi kirjoittaa ei siis ilmesty näkyviin. Joten toivottavasti et pahastu jos vastaan täällä?

  Ostamasi Baileys Blush on todellakin poskipuna vaikka onkin harmaanruskea sävyltään. Ruskeita poskipunia käytetään yleisesti varjostuksissa. Monilla muillakin merkeillä on ruskeita tai harmahtavia poskipunia, esim. minulla on NYXin Taupe Blush joka on harmaanruskea ja monen suosikki varjostuksissa. Sitä en osaa sanoa miksi noita myydään "blush"-nimellä, ehkä ne sopivat jollekin ihonsävylle jopa ihan perinteisenä punana, mutta onhan sitä vaikea kuvitella…

  Poskipunissa käytetään ihan samoja ainesosia kuin luomiväreissä, joten voithan aina käyttää Baileysiä ruskeana luomivärinä jos ajatus kasvojen varjostamisesta tuntuu vielä vieraalle. :)

 5. 8

  sanoo

  Oi miten monivärikäs paletti :) Kesä on ihanaa aikaa leikkiä väreillä ja päästää mielikuvitus lentoon ;)

 6. 9

  sanoo

  En pahastu :) Ja kiitos kun TIESIT!! Eli siis tämä oli kosmetiikkajumalten opetus mulle, jotta osaisin alkaa tekemään varjostuksia ;) Mietin iteki tota, että jos nyt näin käy eikä se poskarina toimi nii eikun luomille testiin vaan :) Kiitos avusta.

  Ja kiitos kommenttivinkistä, katsotaan missä vika.

 7. 10

  sanoo

  Voi jee, maltan tuskin oottaa mitä kaikkea tällä saat aikaan ja sitte tänne meän näytile! ;o)

 8. 12

  sanoo

  Mäkin oon himoinnu samoja luomivärejä jo tässä hetken aikaa ja todennäköisesti sorrun Ebaysta tilaamaankin.. Ajattelin tilata sen missä on 180 sävyä :D

 9. 13

  Anonymous sanoo

  ei kukaan haluaisi neuvoa, miten tuolta ebaystä ostetaan? Ja onko myyjä jenkkien ja brittien ebayssä?

  ire

 10. 14

  sanoo

  Anonyymi – itse ostin paletin jenkki-eBaysta joten en osaa sanoa löytyykö sitä myös brittien puolelta.

  Pystyäksesi ostamaan eBaysta tarvitset (useimmiten) Paypal-tilin, sillä suurin osa myyjistä vaatii maksun Paypalilla. Varmasti joitain poikkeuksiakin on, ja itse olen aikoinaan ennenkuin omistin luottokorttia saanut sovittua joidenkin eBay-myyjien kanssa että lähetin maksun käteisenä(!). Tällaiset jutut täytyy kuitenkin sopia _ennen_ kuin lähtee huutamaan mistään tuotteesta että tietää että se sopii myyjälle.

  Paypal-tili on helppo ja turvallinen tapa maksaa netissä luottokortilla. Kun rekisteröit luottokorttisi Paypaliin, sinun ei enää koskaan tarvitse syöttää korttisi numeroa myyjälle maksun yhteydessä (jos myyjä siis käyttää Paypalia).

  Ebayssa ostetaan kahdella tavalla; joko huutamalla, eli teet tuotteesta tarjouksen (jonka joku muu voi tietysti ylittää ja sinun täytyy vahtia ettei kukaan "outbiddaa" sinua jos todella haluat tuotteen), tai ostamalla "Buy It Now" -toiminnolla jolloin tuote on suoraan sinun myyjän esittämällä hinnalla. Myyjä itse päättää myykö tuotetta tavallisena huutokauppana vai "Buy It Now"'lla.

  Ennenkuin voit huutaa sinun on tietysti rekisteröidyttävä eBayn käyttäjäksi. :)

  Minä ostin tuon Manly-paletin juurikin "Buy It Now" -kaupalla, ja hinnaksi tuli suoraan $6,99 + postimaksut $12,00. Klikattuani "Buy It Now" -namiskaa ohjaudun Paypalin sivulle, ja maksaakseni tuotteen minun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kirjautua sisään Paypal-tililleni ja painaa "Pay Now" (tai jotain vastaavaa, en muista tarkkaa sanamuotoa). Maksettavan tuotteen tiedot ja hinta näkyvät suoraan Paypal-sivullani. Todella helppoa ja yksinkertaista!

  Toivottavasti selityksestä oli sinulle apua. :)

 11. 15

  sanoo

  Blogisi on ihana meikkausinspiraation lähde! Olen kaikkea värikästä luomiväreilyä kokeillutkin ja kauhistunut välillä tuloksista :D Mutta harjoittelemalla oppii.

 12. 17

  joku sanoo

  kuollettavan ihana, ja noin halvalla?? :o ite en ees meikkaa mut voi että jos mä tollasen saisin nii johan alkaisin meikkaamaa :D täytän pian 14v. voi että :D mul o iha sanoin kuvailematon olo ku katon tota palettia :) ja sit näitä postauksia missä oot käyttäny tota palettia. toi o tooooooooooosi kätevä :D

 13. 18

  värihimoitsija sanoo

  OOOO !! kuolen apua nam~ toi on pakko hankkia! noi on ihan super ihania värejä! ja olen tässä jo vähän aikaa lueskellut blogiasi ja (yrittänyt) toteuttaa meikkejäsi itselleni, joka ei onnistu millään ilveellä.. No ei mulla kyllä paljon noita eri värisävyjäkään ole että se on aika hankalaa.

 14. 19

  alexandranova sanoo

  Anteeksi tyhmyyttäni, mutta mikä noista eBayn Manly 120 – paleteista on ”oikea”? :D

  • 19.1

   Sanni sanoo

   En ymmärrä kysymystä. :) Millä lailla oikea? Jos tarkoitat sitä, että paletteja on eri nimillä mutta ovat samannäköisiä, niin se on ihan normaalia. Manly-paletti tulee Kiinasta sellaiselta tehtaalta, joka tekee meikkejä massatuotantona ja täsmälleen sama paletti löytyy myös muilla nimillä tai jopa täysin nimettömänä. Beauties Factory -nimellä kulkeva on ainaki yhtä yleinen kuin Manly-niminen.

 15. 21

  Jonttu sanoo

  Olisi kiva nähdä tällainen meikki sinulla nyt, kun uskallat jo näyttää koko kasvosi. :) Siis tämä meikki ja kuva koko kasvoista. :) Mahdollista?

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Emmää usko ^_^ Nuo värileikit ei enää ole niin mun juttu :) Olisi varmastikin periaatteessa mahdollinen, mutta itseni tuntien en käytännössä todennäköisesti enää jaksaisi sellaista tehdä kun inspiraatio uupuu. :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.